Skev pose

Haha gillar denna bilden, vet inte riktigt varför men ja... jag bara gör det haha! Så sommrig och härlig och upp och ner haha!


Åkandes hem filosoferar jag

Sitter på tunnelbanan nu och ska snart gå av.. Idag var en helt okej dag på jobbet faktiskt. Sitter här nu och funderar över vad jag vill göra i framtiden.. Vill jag dansa? Ska jag satsa på dansen i vår eller kanske vänta tills nästa år och då satsa på att komma in på danslinjen till hösten 2010? Börjar fundera på det eftersom jag känner att jag kanske vill jobba lite mer och kunna spara ett tag innan jag helt hux flux tar mig ett fett lån och grejer.. Vi får se vad jag känner i vår helt enkelt =)

Så smattarade regnet mot rutorna än en gång..

Vilket jäkla väder det var idag alltså. Regn regn regn regn. Och kallt. Sen har det inte gått särskilt bra på jobbet idag heller, det enda bra var att Maja var där och jobba så allt blev hemskt mycket roligare då faktiskt! Imorgon är det dock fredag och det är ju helt underbart om jag får säga det själv!

Alltså jag är så otroligt trött efter jobbet.. jag tänker på en massa saker jag ska skriva om här på bloggen när jag sitter på bussen hem och filosoferar... men så fort jag sätter foten innanför dörren så tappar jag suget totalt och vill bara lägga mig i soffan och slötitta på tv. Så min blogg suger tyvärr för tillfället.


suuugen!

En tidig morgon i sänder...

Hatar tidiga morgonar... Alltså det spelar ingen roll att man jobbar 5 dagar i veckan/går i skolan fem dagar i veckan... hur tidigt jag än lägger mig så vänjer jag mig aldrig vid att gå upp tidigt! Alltså jag kan somna vid 9 på kvällen och fortfarande vara tröttare än tröttast när jag går upp! Kommer aldrig bli en morgonpigg människa...


jag vill sova läääänge på morgonen...

Avsluta meningen

Avsluta meningen..
1. Jag har insett att min senaste kyss var mysig
2. Jag lyssnar sällan på idioter
3. Jag pratar alltid när jag jobbar haha!
4. Jag tycker att det är för många som åker tunnelbana på morgonen
5. Igår var jag på jobbet
6. Min första riktiga kyss var inte särskilt bra haha..
7. Jag avskyr när folk har för stort ego så de ser ner på andra!
8. Kärleken är underbar!
9. Jag gillar att dansa bort mina bekymmer
10. Jag kommer alltid vara kort
11. Jag är hemligt förälskad i mina skor...?
12. Jag kommer aldrig att göra om dumma misstag jag gjort i mitt förflutna
13. När jag är glad så ler jag åt hela världen
14. När jag vaknar på morgonen är jag som en zombie
15. Innan jag går och lägger mig pussar jag Jacke!
16. Just nu tänker jag att jag är hungrig
17. Idag har jag jobbat
18. Inatt ska jag sova med min underbara älskling
19. Imorgon kommer jag jobba och krama Maja om hon kommer tillbaka :D
20. Jag vill få tillbaka motivationen till att sluta röka
21. Nu ska jag kolla på family guy! baaaaii....!


Sneakerfreaker

Jag är frälst, men förbannad för de inte finns i min storlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kom igen nu Reebok?!

Alltså vet ni vad jag är så trött på så jag snart spyr?! Det är det där jädrans Freestyle damskorna från Reebok, de finns i alla färger men inte former, alltid samma jäkla modell till oss brudar... men killarna, ja dom, dom får minsann ett brett urval av grymma Reeboksneakers i alla färger och former! Sen när tycker inte tjejer om att variera sig? Det är som om vi skulle ha exakt likadana kläder på oss varje dag, fast i olika färger... inte så kul kanske? För mig är det samma med kläder som skor (sneakers i mitt fall då) att man vill kunna variera och kombinera med olika. Hur kul är det annars?

Skärpning Reebok, gör åtminstone några av herrmodellerna i damstorlekar! (gärna ända ner till 35,5....)



Gärna damstorlekar i dessa *dreglar* :


Camilla gillar sushi till lunch-fonden

Jobbade idag, gick helt okej men hade velat få in fler bidrag.. Sen bar det av till dansen.. HA! Chi fick jag, var ju höstlov på danscenter minsann... hade jag heeelt glömt bort! Snopet värre.. så jag åkte hem. Ska städa hela köket senare också eftersom annars skänker inte Jacke pengar till "Camilla gillar sushi till lunch-fonden". (ni får förövrigt också skänka hahaha)

Är jätte trött och har inte alls lust att skriva egentligen, tror inte jag kommer vara så överdrivet aktiv denna vecka då jag är lite trött på att blogga för tillfället. Men det kommer igång sen igen när lusten kommer smygande tillbaka =)


grymt sugen!!

Married to the Mob

Så sjukt fina grejer de har, älskar denna t-shirt <3
399:- på Caliroots


Hip hop hooray!

Japp jag har jobb! Gud vilken lättnad! Idag var min första jobbdag, dock mer som provjobb eftersom jag inte jobbat inom telemarketing förut. Det gick bara bra så jag är väldigt positivt inställd inför veckan som stundar. Hedan efter jobbar jag 9- 16 mellan mån - fre! Mycket bra tider.

Igår såg vi på Kung Fu Panda, en väldigt rolig film med Jack Black som huvudrollens röst! Sjukt skön var den, se den om ni inte sett den.

Är lite trött så det blir inte så bra uppdatering, men vi höres imorrn allihopa. =)


Shopping

Idag var jag och Jacke i Täby C en sväng och köpte lite små saker, sen fick jag en jättefin skjorta av Jacke i lite längre modell! Den är toppen! <3


En fartfylld kväll

Ja det var det minsann igår.. defenitivt inte idag. Igår var jag och Maja på den där utbildningsgrejen och vi ska båda provjobba ett pass imorgon! Därefter kommer vi båda jobba heltid 9-16, och det var inte bara provision utan en grundlön också. Så otroligt skönt att ha fixat jobb nu! Kan äntligen andas ut känns det som.

Nåväl efter det gick vi och tog en öl först på After, men det var så dyrt så vi åkte till Söderkällaren istället. Dit kom även Henke och lite senare Majas sambo Erik. Var väldigt kul men oj så full jag blev.. var ju inte riktigt meningen haha.. Usch vill knappt tänka på det skäms lite haha.. som tur var kom Jacke och mötte mig vid bussen och ledde mig hem (eftersom jag knappt kunde stå på benen haha...). Min älskade prins <3 vad skulle jag gjort utan dig?

Snart ska vi äta grillad kyckling med pommes och caf'e de parissås! Ska bli grymmmmt gott! Sen har vi även Ben&Jerrys hemma, mysigt värre. <3


Snart bär det iväg

Mot nya möjligheter, bland annat ett jobb! Maja håller på att göra sig iordning nu och jag sitter här och skriver lite sålänge. Är lite smått (läs; jätte) nervös inför provjobbningen! Hoppas verkligen att det går vägen och vi båda får jobb... men mest nervös är jag för att jag har ingen aning om vad det är för lön, och om den är endast provisionsbaserad så måste jag tacka nej. Jag antar att ni förstår varför, jag menar det tjänar man i princip ingenting på... måste ha en grundlön annars känns det inte stabilt.

Nåväl ska surfa runt lite mer sen bär det iväg... Ikväll ska vi eventuellt dricka öl också, eller vi ska det haha.. Maja bjussar <3

Fresh start

Snart ska jag sminka mig och klä på mig för att åka till Maja och dricka chai <3, sen mellan 17 och 20 ska vi befinna oss i gamla stan hos Hjälpfonden för utbildning och testjobba lite. Hoppas verkligen det går bra! Är jätterädd för att jag ska få provjobba och sen höra "Nej tyvärr du passar inte för det här jobbet, men tack i alla fall"... känns som waste of time i sådana fall. Eller nej, det är alltid nyttigt att lära sig något nytt! Men det skulle vara hemskt tråkigt om jag inte fick jobbet. Jag hoppas vi båda får det så vi kan blir jobbarkompisar tihi!

Nej, nu måste jag göra mig iordning så jag slipper stressa som jag alltid gör annars för att jag är så seg... Kanske inte skriver förens ikväll igen, wish me luck!


jag och Jessica på Tom Tits! Saknar dig <3

Leggings a lá Ebay !












Dessa är helt klart mina favoriter! Så jäkla snygga!


Varför har vi inte sådant här roligt i Sverige för? det kan man verkligen fråga sig. Skulle äga en hel garderob med abra leggings om man kunde hitta sådana här roliga! Nu är det dock snart vinter, men då kan man väl ha tunna nylonstrumpbyxor under? Eller? Har aldrig haft leggings på vintern förut!

Jobbarkompis!

Imorgon ska jag som sagt till Hjälpfonden för en utbildning och provjobba, och har vart dö nervös för det, så jag sa till Maja min vän som inte heller hade något jobb att ringa dit och nu ska hon också dit imorgon! Är verkligen toppenglad för det! Skulle vara skitkul om vi båda fick jobb och skulle bli jobbarkompisar, då kan vi bli lika tråkiga som Markus, Henke och Jacke som pratar om sitt jobb titt som tätt med alla internskämt och allt sådant haha! Nämen de har rätt roliga jobbhistorier oftast, men ibland är det inte så kul när de pratar om den nya Pioneer TV:n som precis kommit in eller kablar.. haha...

Så imorgon klockan ett ska jag infinna mig hemma hos Maja för fika och sen bär det av till denna lilla utbildning! Är väldigt positivt inställd till det här jobbet, hoppas bara det är okej lön, och att jag får det haha! Men allt sådant får vi nog reda på imorgonkväll. Hoppas hoppas hoppas på jobb nu! Är trött på att gå runt här hemma och dega bort dagarna.


jag på tegel i början av sommaren

Dyrt med mat

Ni som har flyttat hemifrån eller ofta handlar mat hem vet nog hur förjävligt det är med matpriser... speciellt om man handlar på Ica. Jag var uppe på Ica för en liten stund sen och skulle handla dessa saker: 1 halvt kilo ost (en månhalva om ni fattar, ganska liten) och 2 liter mjölk. Detta + en ica kasse blev 82 jävla kronor. Fattar ni vad dyrt? Nästan en hundralapp för tre grejer. Vilket rån!


Önskeoutfit


Dåligt umgänge

Alla har vi säkert någon gång under våran tonår umgåtts med eller åtminstone stött på människor som håller på med dåliga saker som att knarka, dricka för mycket och/eller är kriminella av något slag. Jag har själv kännt lite olika personer genom min tonår som varit snälla till personligheten (och dumma vissa) men som hållt på med något dåligt. Jag känner inte dessa längre men som man gör ibland så råkar man gå förbi någon man kände eller bekant och hälsar alltid, varje gång det händer med några av dessa gamla bekanta så verkar de fortfarande vara kvar i samma gamla vanor, som att skiten aldrig tar slut. Jag bröt med flera personer just för att jag inte får ut något av att umgås med dessa, även om de var vänner så kändes det som att man för eller senare skulle dras ner i deras skit. Och dessa människor verkade ändå inte bry sig nämnvärt om att man inte hördes längre.

I alla fall för att förklara den flummiga beskrivning så pratade jag med en av dessa bekanta tidigare idag och jag blir så irriterad. Denne tyckte då att det mesta var skit och det vart så typ.. jämt. Denne umgås fortfarande med samma personer som alltid och är fortfarande kvar i dåliga vanor (inte droger) och bara, glider runt utan bostad eller någon säkerhet över huvudtaget. Men hallå? Den enda som kan göra något åt detta är DU! Det är din inställning till livet och vad du vill göra det handlar om. Har du inga drömmar? Kan du inte kämpa över huvudtaget? Denne person är endast kvar i sina vanor för att det är enklast så, orkar inte göra något åt saken, livet är ändå skit. Jaha? Gör man inget åt saken får man fan stå sitt kast, sitt inte och var bitter för att ditt liv är skit och tråkigt när du ändå inte gör något för att vända på det. Det kommer inte komma någon rik jävel och ge dig 50 miljoner och en schyst lägenhet i stan. Det där är sådant man får kämpa för själv!

Var tvungen att skriva av mig. Skriver något roligare senare...

Jump! Jump! Jump!


Typiskt också..

Försov mig igen! Inte för att jag ska någonstans men jag vill inte sova för länge... blir bara jobbigt då när man ska sova.. som det har vart nu i typ två veckor. Jag somnar inte. Ligger och kollar på Family Guy eller något annat ett tag för att försöka bli trött. Sen stänger jag av datorn och lägger mig tillrätta. Och ligger där. Länge. Och om vart annat är jag törstig och kissnödig, och inte lite törstig heller! Men inget av det jag dricker (mjölk, juice, vatten) släcker min törst särskilt länge? Vad är det för fel på mig egentligen?! Får typ försöka hålla mig uppe en hel natt, bara för att gå och lägga mig tidigt och kunna ställa klockan någorlunda tidigt. Fy vad jobbigt..

Imorgon ska jag ju till Hjälpfonden.. är jättenervös! Har säkert inget att vara nervös för men jag är det i alla fall.. hua mig...

Jaha, dags för "frukost" då...


Housedancing <3

Alltså, house är nog min favoritstil Jag kom fram till det nu haha... jag verkligen älskar det! För den är så otroligt frigörande och personlig, och det är bara kärlek! När man battlar i t.ex. hiphop så handlar det mycket om vem som är bäst, mer i stil med "I'm gonna own you biaaatch" haha.. nämen ni hajjar.. men i house är det mer ett utbyte av vad jag kan och vad du kan, inspiration och lekfullhet. Fast i hiphopen är det förstås inte på allvar men ja, det är en annan känsla och jag älskar den!

Det är många av mina ickedansande vänner och bekanta som undrar hur tusan det går till när man dansar house, och när jag försöker förklara med endast ord så blir det lätt knasigt och svårt att fatta. Därför tänkte jag nu lägga upp en video som som tycker representerar hur house ser ut när det dansas och vilken sorts housemusik jag egentligen lyssnar på.

Detta är då två grymt duktiga dansare vid namn Nikki och Joseph, se och njut!


Missar dansen på fredag...

Det känns lite trist men jag ska provjobba på Hjälpfonden! Ringde dit eftersom jag såg på deras sida att de söker folk både heltid, deltid och extraarbetare på kvällstid, så jag sa att jag sökte deltidstjänst och nu ska jag då vara där klockan 17 på fredag för att gå en lite utbildning och sen få provringa lite! Är lite nervös faktiskt eftersom jag bara jobbat på Gulan.. men man måste våga för att ta sig någonstans här i världen! Men ändå trist att jag inte ska dansa... men får jag jobbet är det värt det helt klart!

Måste förövrigt passa på att hälsa Grattis till Mikaela som fyller hela 19 år idag, Grattis Mikaela! *vinkar*

Fresh Prince of Bel Air - Carlton Goes Compton

Hahaha alltså jag dör.. så jävla kul! "hihi.. they love me!" , sjukt skön haha... älskar fresh prince! är så 90-tal det kan bli! Alltså jag säger bara kläderna, musiken, håret allt <3 Tyvärr så hittade jag knappt några bilder alls på hans outfits genom serien men ni som sett... ni vet! Förövrigt så tror jag Jazz spelade på Berns för typ ett år sen? Synd att man inte fyllt 20 för jag skulle gärna hört honom spela!


Ny dag, nya möjligheter

Som sagt så var jag på väldigt dåligt humör igår. Men idag är en ny dag och dags att börja ta tag i saker och ting, som jobbsökande till exempel!  Måste dock erkänna att jag gick upp, eller vaknade, kvart i tio men tog på Family guy ovh tittade i sängen så somnade jag om till elva... Så jag kunde lika gärna sovit till elva utan att gå upp där emellan. Nåväl, vad ska man göra liksom.

Ingen dans idag, vill känna mig helt frisk innan.. eller ja, jag kommer dansa på fredag vilket som men ändå. Längtar så mycket till Daniels klass! Är så himla kul att gå på hans klasser.

Skriver lite senare, magen kurrar som bara den!

Spara eller Slösa, vilket är ditt namn?

1. Hur mycket slösar du ungefär i månaden på kläder, smink och skor?
Oj, olika från månad till månad eftersom jag ibland har pengar och ibland inte haha..

2. Dyraste plagget/skorna du köpt?
Hmm... måste väl vara jacka för 1499:-

3. Bästa fynd i år?
Mina jeans som jag köpte på rea på JC i sommras, 39 kr kostade dom haha!

4. Ett köp som fortfarande finns i garderoben med prislappen kvar?
Inget vad jag kan komma på..

5. Hur många par skor har du hittills köpt under 2008?
5 par...

6. Om jag gav dig 1 000 kronor, vad skulle du köpa för dem?
Ett par nya sneakers eller lite kläder!

7. Hur mycket pengar är du villig att spendera på en vinterjacka?
Beror på hur mkt pengar jag har och hur den ser ut.

8. Brukar du dölja dina påsar när du kommer hem efter en shopping runda, för att slippa höra klagomål över ditt sätt att spendera pengar?
ehm.... nej? Varför skulle jag? 

9. Spara eller slösa?
Båda =)

10. Dina fem senaste köp?
Nya sneakers, en bolero, jacka och jeans

Alla dessa gratissidor...

Blir så trött på dem! "Gratis makeup", "Gratis kläder" och det ena med det andra! Får kommentarer nästan dagligen som inte handlar om något jag skrivit i mitt inlägg utan endast med rekryteringslänkar från folk som vill ha mer poäng på dessa sidor... SLUTA MED DET TACK! Kommer ändå inte godkänna de kommentarerna eftersom de inte har något med bloggen eller dess innehåll att göra. Dessutom så får bara de största bloggerskorna alla fina priser eftersom folk klickar sig vidare genom deras länkar så chansen att vinna saker är ju ändå inte särskilt stor. Jag vill inte ha fler kommentarer innehållandes dessa för jag klarar mig bra ändå!

Usch är på så dåligt humör idag på grund av många olika anledningar.. en av dem är att jag inte kommer jobba på Gulan i höst som det var sagt från början för att det itne går så bra för butiken i och med finanskrisen, en annan är för att jag är så otroligt trött på lite olika människors extremt stora egon! Vad är erat problem!? Ni är inte snyggast och bäst i världen och alla vill inte vara som er och klä er som er! Kom över er själva... Sen saknar jag min älskade vän Jessica vars röst jag fick höra igår då hon ringde från sitt jobb, hjärtat brast lite under tiden vi prata eftersom jag kände avståndet växa lite till... jag saknar er så! Jag glömde hälsa till min vän Felice också vilket jag kom på efter att vi lagt på, så Hej Felice! Saknar dig med kompis! <3

Vilken skitdag alltså... ni får ursäkta detta inlägg då det kanske inte är så kul att läsa om denna negativitet men jag var tvungen att skriva av mig... Men imorgon är en ny dag med nya möjligheter, hoppas på en bättre start!


detta var en bra dag

Önskeoutfit


Svacka

Håller på och bli sjuk och har mycket att tänka på. Så idag är inte en sådan glad dag, har inte ens ätit frukost än kom jag på nu. Jäklar vad hungrig jag är, måste käka. Kanske uppdaterar laterrr....


ingen balett idag =(

Indiana Jones

Jag älskar Indiana Jones, det är nog några av mina favoritfilmer. Helt underbara. Klassiker så att säga, och Mirandah: både jag och Jacke är upprörda över att du inte visste vem det var, för även om man inte sett filmernas så vet man haha! Jag ska bjuda över dig på filmkväll med Indiana Jones tema, det är ett som är säkert!

Såg nyaste Indiana Jones-filmen igår; Kingdom of the Crystal skull. Den var inte alls dålig? Har hört från flera olika håll att den inte var något bra, men jag tyckte om den nästan lika mycket som de gamla filmerna (där Harrison Ford var något mindre gråhårig haha!). Det har ju alltid vart lite science fiction i det hela. Nåväl, den filmen får tummen upp av mig! Och ni som inte sett något alls av Indiana Jones! Spring och hyr filmerna nu!


Hemma hos Mirandah

Nu är jag hemma hos Mirandah, vi har varit i Ringen och utfört lite ärenden samt tagit en kaffe på Espressohouse. Men det blåser rätt mycket idag.. det är inte så skönt ute direkt, en riktig höstdag skulle man kunna säga. Nu ska jag lära Mirandah lite grejer i photoshop!


Urk...

Ungefär så känner jag just nu... urk... somnade inte förens någon gång efter tre.. hade planerat på att gå upp klockan nio, men det gick helt enkelt inte. Så klockan tio släpade jag mig ur sängen likt en sengångare och hoppade in i duschen. Nu sitter jag här och försöker förmå mig själv att orka börja göra frukost. Usch.

Ska hem till Mirandah sen också, men först ska jag möta henne i Ringen och hjälpa henne välja ut ett trevligt nagellack. Ska väl käka lunch hos henne sen och vid fem börjar dansen så då blir det houseande för min del. Mycket trevligt.


grönt te ska jag gör strax... mmm...

Ett nytt recept är fött

Ja eller nytt och nytt vet jag väl inte, men vi har aldrig hört om det förut! Jacke var lite påhittig idag och kom på ett roligt recept som vi ska pröva på idag. Vi ska steka kyckling och göra gräddsås, sen ska vi lägga i hackad tomat, paprika, gullök, vitlök, kycklingen och gräddsåsen i en form och lägga gratängost på och in i ugnen! Till det har vi pommes.. får väl se hur det blir, men jag tror det blir gott! Hoppas det i alla fall hahaha...

Det står lite still på designfronten för tillfället.. detta på grund av att jag måste ha lust att göra design för att det ska bli bra, om någon betalar tvingar jag dock fram det ;) plus att det blir roligare om man får en slant för hårt arbete! Nämen inspirationen är inte på topp just nu, så ni som vill ha gratis får vänta ett litet tag.

Imorgon blir det hoooouuuusse :D Så jäkla kul, funderar på att gå på Adenas fortsättning sen också. Men som jag sagt förut så är det ju 1,5 timme mellan klasserna så det e ju rätt segt... =/ men men kul kommer det bli vilket som!



bild från housedancing.com

Give me all u got!

Jag känner att jag behöver uppdatera min mp3 med massa ny härlig musik! Har lyssnat sönder alla album och använder knappt mp3:n för jag är så sugen på ny musik! Jag behöver alltså tips på ett gäng album man bör skaffa sig, helst hiphop då jag är inne på det, gärna lite äldre (90tal) och absolut inget som heter 50cent eller T.I.... Så bombadera mig med tips så är ni gulliga för jag vill veeeerkligen ha ny musik!



En söndag i Oktober

Ja det är det nu minsann, och det har inte hänt mycket av värde. Ätits frukost (ganska misslyckad haha), mysts och kollats på familyguy. Nu har jag suttit här vid datorn ett tag och Jacke spelar Mass Effect. Så jag vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva om? Igår gjorde vi ju inte heller något direkt vettigt... Har ju haft en lugn lördag och nu söndag eftersom vi festa i fredags. Får väl gå in på Aftonbladet och se vad som hänt i världen eller något.


bild från i fredags

Längtar efter dansen

Tack vare Daniels klass igår så känner jag dansglädjen sprudla inom mig igen, det är ju helt fantastiskt. Den har inte varit borta men svagare än vanligt, visste väl att det var något som saknades. Måste gå för både Sabina och Daniel ett tag till innan jag klarar mig själv haha ;) Nämen de tu är så underbara lärare. Längtar tills på måndag då det blir house <3 helt klart en av mina favoritstilar!


skåp på Danscenter

Sneakerfreaker


Seg dag i dag...

Har inte orkar skriva något vettigt inlägg idag då vi varit lite bakfulla här hemma.. men för att sammanfatta dagen som gått så har vi mest legat i soffan och degat, kollade på Hulken (den från 2008) tidigare också, den var helt okej. Gillar de flesta filmer som baseras på serier som t.ex. Spindelmannen, Fantastic four, Sin City och Iron Man + numera Hulken. Tycker de är underbara, fast bäst av alla tycker jag nog om Sin City, den är riktigt bra. För den är så... skum haha. Den som inte sett den borde verkligen ta sig en titt. Både Bruce Willis och Jessica Alba är med i den, plus ett gäng andra förstås... kommer inte ihåg vad hon heter men hon som spelar dottern till Lorelai i Gilmore Girls är med i Sin City också. Se den! Haha..

Vi har precis käkat middag nu, det var supergott. En väldigt intressant kycklingwok blev det, var café de paris-sås i och vi hade pommes till. Låter kanske skumt men det var sjukt gott, hittade receptet bak på Café de paris-paketet. Blev väldigt vacker blandning av färger med alla grönsaker i!





Bloggdesign


Godmorgon....

Fy satan vad seg jag är idag! Dansade som sagt igår och det gick skitbra, var så kul att träffa Daniel igen! Han får en verkligen att känna sig välkommen varje gång man kommer dit som en kompis, och inte abra som elev. Jag gillar Daniel. Har även filmat på klassen då vi påbörjat en streetjazz koreografi till Pussycat Dolls - When I grow up, men vet inte riktigt om jag vågar lägga upp den haha.. dels för att jag inte lyckades så jätte bra när jag väl filmade och dels för att jag lite halvt skäms över några som dansar bredvid mig så de absolut inte sätter den.. Det som är skönt är i alla fall att det finns fler duktiga i gruppen än de som är mindre bra så Daniel sänker inte nivån för det. Jaja, ni får säga till om ni vill se!

Sen efter dansen bar det av till Henke där Jacke, Johan, Marlene, Erik, Maja, Jarne och förstås Henke befann sig. Där pågick det öldrickande så det var bara att börja. Haha jag och Maja tvingade Erik (fast på ett snällt sätt) att spela ett ölspel med kortlek (och egna regler..), det var såå kul! "Oooh yeeah" Haha! Okej det där var en interngrej men vafan.. haha.. det var roligt i alla fall. Sen fick Henke någon konstigfylleflipp i vanlig ordning men det ordnade upp sig, sen drog vi hem allihopa..

Och på söndag ska Erik och Maja kanske komma hit, och Maja har lovat att laga lasange till mig (ehm.. oss menade jag haha). Hoppas de orkar ta sig hit då de idag ska på Eriks kompis 30-års fest, så vi får se =)

Ojoj vad jag skriver, nu är det dags för frukost snart innan min mage kurrar ihjäl sig, see you later!

 

Today's outfit


Jag har gjort en dö-snygg design!

Men ni får inte se den! Haha, taskigt va? Det är bara för att tjejen som jag gjort den åt inte sett den än så jag tänker inte visa den förens jag har lagt upp den på hennes blogg. Men helt ärligt, den är sjukt snygg. Går också i lite "oldschool" tema, precis som de flesta andra haha.. men den är förstås inte likadan! Det skulle ju inte vara så kul kanske? Åh nu fick jag precis en vision om en ny header som jag skulle vilja ha... hm.. den får jag klura på senare.

 Så länge lägger jag upp en bra låt till er alla att njuta av en fredag som denna.

Gangstarr med "Full clip" en av mina favorit låtar.


My beautiful socks!

Nu har man ätit sig mätt på frukost, jag gjorde pizzamackor... de var väl inte så värst goda med de gick ner.. Nu kan man ju fråga sig varför jag skulle göra något sådant till frukost? Jo, för jag var inte sugen på något av de andra påläggen vi hade hemma. Vad givande för er att veta va? Hm.

Nåväl måste bara visa mina extremt fula, men dock väldigt sköna, tåstrumpor! Känner mig som en liten panda i dem!


My dreams

Hm ännu en natt med massor av knasiga surrealistiska drömmar... har vart så flera nätter i rad, speciellt när jag snoozar på morgonen... händer massor av konstiga saker som inte hänger ihop och jag gör saker som inte skulle vara möjligt i verkligen livet. Visst drömmar brukar vara lite konstiga men dessa har varit så tydliga och jag har alltid kommit ihåg en hel del från dem, annars brukar jag inte komma ihåg mina drömmar så värst mycket. Men dessa har varit så otroligt färgstarka och levande att jag nästan kunnat ta på dem, helt sjukt.

Oj vilket babbel! Haha! Ni får ursäkta men där skrev jag direkt från tanken utan att bearbeta den...

Gick upp lite väl sent idag.. kvart i elva... Skulle egentligen velat gå upp senast tio men jag snoozar utan att tänka på det. Måste ta tag i mig själv och sluta snooza. Tror inte att det är bra för en faktiskt. Jaja, idag ska jag dansa! Streetjazz med Daniel och idag är han väl förhoppningsvis där, men det borde han vara. Skriver lite senare förresten är helt förvirrad och trött, min kropp behöver näring!


2 timmar av mitt liv jag ej kan få tillbaka

Jahapp.. då har man sett filmen "The Happening"... en skruvad typ.. thriller? drama? Vet inte men en blandning av clichér, dåliga skådisar, dålig handling och förvirring är inte det bästa recept för en bra film om man säger så. Så jag avråder starkt från att se den så filmen stulit 2 timmar av mitt liv. Hm. Usch, den var verkligen inte bra!


Duktig tjej!

Måste berömma mig själv lite då jag städat här hemma! Fixat disk, plockat undan kläder och torkat av bord med mera! Inte ofta jag kommer igång sådär kan jag lova haha... hoppas jacke blir glad när han kommer hem och ser att jag gjort fint. Men det tror jag nog. Har inte så mycket att skriva om då det inte händer så mycket här hemma och jag inte känner så jätte mycket inspiration till att skriva om något vettigt för tillfället... så det blir family guy istället!

Skriver sen istället :)


Bra funktion på hotmail!

Jag må vara efter, ni kanske redan upptäckt detta för lääänge sedan, men jag upptäckte det för en kort stund sen! Man kan länka ihop två mailadresser, alltså om man har två stycken som jag t.ex. som har min vanliga mail och sedan den som jag använder på att ta emot designbeställningar på. Genom att länka dessa två kan jag då logga in på min vanliga mail och kolla min inkorg för att sedan bara (utan att behöva logga ut och logga in på den andra) byta lite fint i en lista till den andra mailen så vips! är jag inne på min andras mails inkorg! Sjukt bra och effektivt om jag får säga det själv, att vara inloggad på båda samtidigt!


Vill du ha en ny bloggdesign?

OBS!! Jag gör endast designer till blogg.se ! Som ni ser nedan så gör jag ej gratis längre heller.

Jo som de flesta märkt så gör jag då bloggdesigner. Det är många som frågat genom att kommentera i olika inlägg hurvida jag kan göra en design till dom eller inte, och det har blivit lite rörigt nu när jag inte vet vem som frågat när och om folk fortfarande vill ha. Så jag har nu kommit upp med ett litet system och skaffat mig en enskild mail för bloggdesignförfrågningar.

Betaldesign: En design som du betalar 100 kronor för att få. Jag lägger förstås in designen på din blogg och fixar i allt vad stilmallar och kodmallar heter. För att få en design mailar du mig med svar på designfrågorna (står längre ner i inlägget) och skriver att du vill ha en bloggdesign, mer om betalningssätt och sådant tar vi på msn eller via mail. Jag lägger förstås ner mycket tid och energi på en betald design, vill ju göra den så personlig som möjligt.

Gratisdesign: Du skickar ett mail till mig där du svarat på designfrågorna (står längre ner i inlägget) och jag gör en design till dig utifrån vad du skrivit, dessutom gör jag inte designen på en gång utan du kanske får vänta ett tag (beroende på vart du står i kön och när jag har tid att göra den). Jag lägger förstås in den på din blogg.

Jag hoppas ni fått en okej bild av hur det går till när man beställt en bloggdesign, när du bestämt dig för hur du vill att din design ska se ut så mailar du in din beställning till [email protected] .

Detta vill jag ha svar på innan jag börjar med din design:

1. Din bloggadress

2. Färger? Bakgrunden, text osv.

3. Vad vill du att det ska stå i headingen? Ditt namn, motto, låttext eller liknande (motto etc. får du komma på själv)

4. Vad går bloggen i för tema? Tjejigt, fashionista, hiphop, emo, you name it.. ?

5. Bilder? Bild på dig själv att ha i headingen och/eller något som kanske representerar dig (skor, katter, regnbågar whatever it is)

6. Menyn & former? Sitter menyn ihop med inläggssidan eller är den separerad? Ska headingen vara rundad eller kantig?

7. Övrigt

Svara så noga som möjligt på frågorna så underlättare för mig snabbt går snabbare att göra designen.
Detta tror jag sumerade det mesta, blev ett hemskt långt inlägg haha! Vill du ha lite inspiration så kan du kolla in mina andra designer här. Så om du vill ha en snygg design, maila in din beställning till [email protected]

Workshop - Tyrone Proctor 17 & 19 Okt

Jag skulle mer än gärna gått på den här workshopen om jag haft pengar! Men tyvärr så har jag inte råd att gå på den så det blir till att stanna hemma... känns så sugigt med tanke på att han är en såkallad "legend" eller vad man nu ska säga... ska man lära sig wacking eller vouging så är det från honom. Men men tänkte ändå skriva så ni andra har en chans att gå i alla fall! Tycker verkligen att ni dansintresserade här i Stockholm borde gå om ni har råd, för detta vill ni inte missa!

17 Oktober: 18.30-20.00 Historia klass

19 Oktober: 17.00-18.30 Wacking klass
                       18.30-20.00 Wacking klass

250 kr för en klass.
650 kr för alla tre.

” If you don’t understand the music
you’ll never understand the dance”

Anmälan samt mer info: [email protected]


Oj vad mycket förfrågningar!

Visste inte att det var stor efterfrågan på bloggdesigner! Men tydligen så är det så... speciellt om det är gratis. Ska skriva ett inlägg lite senare idag angående bloggdesign och hur vida jag tar betalt eller inte, hur det går till och så vidare.
Men tveka inte att skriva en rad om ni är intresserade! Har lite svårt att hålla kolla på mitt kösystem, som för den delen inte existerar just nu, så jag måste som jag tror jag sagt tidigare hitta på ett sätt att hålla koll på vems tur det är.

Jag skriver mer om detta sen, nu ska jag äta frukost.

Lover

Jag älskar dig något otroligt mycket min fina Jacob, det får du då aldrig glömma!



Artisten som misshandlar sin fru... eller?

Jag antar att åtminstone en del av er har hört om "artisten" (Papa Dee) som är åtalad för att ha misshandlat sin fru? Dock så säger både Papa Dee och hans fru Andrea att han är oskyldig... men mycket pekar på att han är skyldig. Flera vittnen finns ju och att hon skulle slagit sig själv med ett blockljus så djupt att det gått ända in till skallbenet låter ju rätt osannolikt.
Vad vittnena säger är ju dels att de sett Papa Dee släpa henne upp för trappan och att hon legat utanför lägenheten i trapphuset helt blodig och knappt kunnat andas, liksom rosslat. Hon säger dock att det var en ångestattack men ja.. jag vet inte riktigt vad man ska tro... här är i alla fall bevisen som ska få Papa Dee åtalad (taget från metro.se):

Vittnesförhör: Sex vittnen intygar att miss­handeln har ägt rum. Det sjunde vittnet är artistens före detta flickvän. Hon uppger att han misshandlade även henne. – Jag har begärt att det ska avvisas. Det är inte rimligt med vittnesmål om brott som aldrig är anmälda, säger Ola Salomonsson.

Teknisk bevisning: Ett blockljus som artisten kan ha använt till att slå sin fru. Stora mängder blod i parets lägenhet och trapphus. En blodig herrklocka. Omkullvälta möbler och krukväxter. – Det är främst till för att visa hur det såg ut, säger åklagaren Elisabeth Kindblom.

Rättsintyg: Enligt rättsläkarintyget i åtalet är det inte möjligt att hustrun skadade sig själv. Försvaret har kallat en annan läkare, som bedömer att det inte kan uteslutas att kvinnan orsakade sina egna skador, vilket hon själv också hävdar.

Parternas inställning: Både artisten och hans fru förnekar misshandel. – Det är ovanligt. Åklagaren har en knepig fajt framför sig. Men jag tror inte det är omöjligt, säger Metros rättsexpert Stefan Wahlberg.

Hmm.. vad säger ni? Jag tror nog ändå att han misshandlat henne.. Känns som att hon är rädd för att säga att han gjort det, eller att hon mår psykiskt dåligt (som hon sagt vid ett annat tillfälle och att det skulle vara därför hon gjort sig själv illa) och hellre vill stanna kvar än .. äh vad vet jag.. så svart att förklara när man går på magkänsla men det är det jag tror, att han är skyldig.

... och en till!

Haha nu kan jag andas ut... vad jag har stått i idag! Två bloggdesigner på en dag! Och det tar ju inte lite tid att göra en heller om man vill få det ordentligt gjort. Här görs inget halvdant minsann. Vill ju att de jag hjälper ska bli nöjda och glada med sin nya design. Här kommer i alla fall den andra designen jag har gjort idag år Fre:


Bloggdesign till Lisa

Nu har jag suttit här ett tag och gjort en design till en tjej vid namn Lisa! Tycker personligen att den blev grymt bra, och hon var nöjd också :) Slänger upp en bild här så ni får se, bilden är länkad till hennes blogg så klicka på den om ni vill ta er en mer ordentlig titt!



Sneakerfreaker

Nike Vandals sneakers stövelupplaga - LIMETED EDITION

Med utropspris 400 kr, så in på Tradera och buda om du har storlek 37,5! Personligen skulle jag lätt kunna ha dessa i höst... om jag haft två, tre storlekar större i skor förstås... I'm cursed with small feet haha...


klicka på bilden för att komma till auktionen

Fall 08

Bikbok har mycket fina kläder i höst! Dock hade jag kombinerat de två outfitsen i mitten med sneakers istället ;) Enjoy!












Godmorgon!

Igår gick det bra på både baletten och breakingen! Baletten var rolig för att det kändes som att jag får upp benen högre nu och för att jag fått bättre balans. Brekingen var roligt för att man numera känner att man kan sätta ihop lite saker i alla fall i sina downrocks! Dock som jag skrev igår.. måste träna upp mina abs! Men för tillfället är jag för lat.. tror dock att vi kommer ha styrka på Daniels streetjazz på fredag... om han är där...

Så vad händer idag? Inget jobb och ingen dans i alla fall... vill åka till Maja men om jag ska vara ärlig så vill jag helst inte visa mig utanför dörren.. Det är nämligen så att såhär vi årstidsskiftet så blir min hy jättehemsk.. jag får jätte mycket fula grejer i ansiktet och som det ser ut just nu så blir det bara värre dag för dag.. dessutom vill jag inte sminka över idag för att låta huden vila, och att gå utanför dörren med osminkad hy i detta läge = big no no. Så jag får se hur jag gör.. känner mig så dum som låter det begränsa mig men jag kan inte göra något åt saken.. det är så jag känner och det är inte kul alls..

Nej nu ska vi inte prata om sådana tråkigheter... lägger snart upp ett inlägg om kläder!

På skjortjakt!

Jag är på jakt efter en lite längre och rutig flanellskjorta! Helst grå eller lila, blått gillas också... sååå.. min fråga är: Är det någon som vet vart man kan köpa en schysst flanellskjorta för ett överenskomligt pris?


fast gärna utan en sådan där ful ficka på bröstet ;P

Dags för lunch!

Nu ska jag käka lite lunch, två ägg blir det till en början sen värmer jag nog woken som jag gjorde igår! Den blev förövrigt väldigt god, och himlans enkel att göra.. hade dock bara fryst wokmix och ett gäng champinjoner i.. gillar bättre när man har nästan allt färskt men det har jag inte råd med för tillfället.

Vid halv fem åker jag till dansen, idag är det breaking och balett som står på schemat! Ska bli skoj. Igår hade vi för övrigt Sabina på housen, äntligen! Har bara haft henne en gång under den här terminen eftersom hon koreograferat till musikalen Sune som nu haft premiär på Göta Lejon. Hon är så bra lärare så det är något helt sjukt! Gillar verkligena tt vi tränat loafting på hennes klasser, eftersom det är så stort inom housen nu. Dock så fick jag inte till min alfa, har svårt att hitta vart jag ska lägga vikten... plus att jag tror att jag måste träna upp min magmuskler en del.. var mycket mera fit förra terminen.. hm..


Today's outfit



Jacka: DePalma
Halsduk: H&M
Lång tröja: BikBok
Jeans: Cheap monday
Sneakers: Nike Vandal Vintage

Nu är den hemma! <3


Den är här!

Just i detta ögonblick ligger min vackra jacka uppe på ica i ett stort brev och bara väntar på att bli uthämtat av mig! Post-avi per sms kicks ass måste jag säga, skitbra ju att få ett sms så fort paketet kommit till posten med collinummret i! Då är det bara att skutta upp och hämta det! Annars tar det ju en dag till innan postavin kommer genom brevlådan. Så idag mina vänenr får ni se vilken jacka jag valde =D Ååh det kommer bli så toppen!

Ska strax duka fram lite frukost och dra igång ett Family Guy avsnitt.. tänker också på min stackars älskade Jacke som glömt ställa klockan imorse och försov sig.. som tur var så vaknade han i alla fall inte av att chefen ringde haha! Det har faktiskt hänt en gång förut... men nu var klockan kvart över sju tror jag? Och han börjar åtta så han lär väl bara kommit en halvtimme försent eller något sådant.

Dags för frukost, visar jackan sen!

<3

Dags att sova måntro?

Jo det känns lite så. Har dessutom ett nytt avsnitt av Desperate Housewives att se på, ska bli ytterst spännande! Pratade förresten med min vän Jessica som lever livet i Barcelona numera, var väldigt trevligt att få uppdateringar från varmare breddgrader och hoppas på att vi pratas vid igen snart <3 Känns som att hon varit borta jäääätte länge fast det bara rör sig om två veckor lite drygt.. men det blir ju så om man annars åtminstone pratar varje dag i telefon men nu går det ju inte riktigt.. skulle ju bli en hemskt dyr historia! Men en kväll ska jag allt ringa och då ska vi prata på riktigt och inte på msn..

Jaja, dags att döda kudden, hörs imorgon!


Det har verkligen blivit höst nu

Kolla in alla dessa underbara färger! Längtar verkligen inte tills när löven tillslut faller av... för det är ju det som de ska göra så småningom, så passa på att gå ut och njut när det är soligt och mysigt ute! Här är lite bilder som vi tog igår jag och Jacke. <3













Bloggdesigner på rullande band

Idag har jag gjort ännu en design som jag faktiskt inte hunnit visa er än, och ändå har det droppat in jääte många som frågat om jag kan hjälpa dem med design! Men en sak som ni måste förstå är att jag har inte all tid i världen och kan inte bara göra en efter en efter en... måste ibland låta det gå några dagar innan jag sätter igång med nästa för att jag inte ska börja tycka det är tråkigt och stressigt.. med tanke på att jag dessutom gör gratis på min fritid gör ju detta mer förståeligt. Vet dock inte hur jag ska hålla reda på alla som vill ha design så jag måste klura ut ett litet system så jag kommer ihåg vem som frågade först och så vidare...

Här är i alla fall designen jag gjorde idag på dan:


Frukost och family guy

Idag är jag ledig så jag gick upp rätt sent.. eller ja kvart i elva men jag hade faktiskt tänkt gå upp nio, men den haren gick inte! Nu har jag i alla fall precis duschat och tänkte klä på mig för att göra lite frukost. Tänker något i stil med grönt te, mackor med tartex och gurka på och sen ett avsnitt family guy till det! När jag är ledig så äter jag alltid frukost så sent men idag täntke jag att det inte får bli så... blir så konstigt sen när jag ska äta innan dansen då, är liksom inte riktigt hungrig då..

Jaja, idag ska jag dansa house x2, bestämde mig för att strunta i nybörjarklassen som låg i mellan m/a och forts. Det är 1,5 timme där mellan klasserna så då tänkte jag stretcha riiiiiktigt ordentligt och sen köra lite styrka i form av situps och sådant..

Nu är det frukost time, hörs senare!

bild från igår

Ny bloggdesign! Igen...heh..

Japp då var det nytt här på bloggen igen då! Vet att jag ser ut som ett mongo mumintroll på bilden, men det är det som är det charmiga med det hela - att jag faktiskt ser ut så när jag skrattar spontant! Detta på grund av att jag har lite överbett som i mina yngre dagar var mycket större än nu - but still there. Dessutom är jag helt kär i skorna som är i min lilla drömbubbla, hoppas hoppas hoppas verkligen att de kommer komma i tjejstorlek också! Dock tror jag ej så, men som sagt så kan man alltid hoppas.

Vad tycker ni om den nya designen då? Bättre eller sämre än den förre?

Förövrigt så kommer nog inte höstbilderna upp förens imorgon (hoppas ikväll!!) tyvärr då publishme krånglar satan i gatan mycket ikväll. Har försökt flera gånger att både ladda upp inlägg och bilder men misslyckats flertalet gånger. Så vi får hoppas att de fixat publishme tills imorgon, men förhoppningsvis ikväll för ajg vill verkligen visa våra fina bilder vi tagit idag!

Hemma från promenaden

Nu är jag hemma och 164 bilder rikare! Haha.. vi gick ner till Rösjön och fotade och mös, Jacke blev tydligen väldigt inspirerad av det fina höstvädret så han blev den som fotade mest! Gjorde inte mig så mycket då han tog en del bra bilder på mig! Ska nu sätta igång och fixa med min header lite och pyssla med alla bilder, slänger upp en bild på mig och Jacke som vi tog precis när vi skulle gå hem.


Ändrade tillbaka

Nu ändrade jag precis tillbaka till min gamla header... tyckte den var mycket finare! Men jag kanske ska lägga till lite fler saker eller något, ändra texten kanske lite senare. Ni som inte hann se den jag hade inatt så kan jag lägga in en bild på den här under när jag skrivit klart!

Strax så ska jag göra mig iordning lite så ska jag och min älskade gå ut på en liten höstprommis, det är ju sol ute! Hade tänkt fota lite då det är så vackert ute nu med alla träd som skiftar färg. Så när jag kommer tillbaka sen så lägger jag upp ett gäng härliga höstbilder! Låter ganska bra va? Haha..

Här är headern jag hade inatt:

Oj vad sent det blev

Fick en inspirationskick och börjat pilla med en design... detta är då resultatet, men har inte bestämt mig för vad jag tycker än... helt okej sålänge.. men jag kommer nog ändra imorgon lite granna :)

Vi åt förövrigt tacos för dom som undrar haha... och sen har vi myst lite men jag har suttit ganska länge här vid datan och fixat och donat.. har även haft telefondejt med Mirandah i ungefär en timme. Fattar inte att vi har så mycket att säga varandra jämt? Haha.. helt sjukt... nej usch vad trött jag är, dags att gå och lägga sig kanske?

Godnatt allihopa!

Bloggdesign beställd och avklarad

Sådär då har jag gjort en design till en tjej vid namn Nilufer, här nedanför kan ni se hur den blev :)


Ringar till dina fingrar


Blir hemmakväll idag

Idag har vi då städat och så.. och nu är jag rätt seg och planerar på att stanna hemma faktiskt! Hoppas på att vi hittar på något riktigt gott att äta till middag, tacos eller fajitas är ju alltid ett vinnande koncept. Vad finns det mer för gott att äta? Grillad kyckling kanske men njaaaeee... åt det för inte så länge sen.

Sitter här och funderar på att ändra min bloggdesign igen. Haha, att jag aldrig blir nöjd va? Om inte annat så fixar jag gärna någon annans, hojta till bara så pratar vi om saken. Men i alla fall om min bloggdesign så gillar jag den jag har nu ganska mycket men inte tillräckligt.. vill fortfarande ha kvar den gråa bakgrunden, känns cleant och bra så.. vill bara ändra lite i headingen... några tips på vad som kan se bra ut?

Har du storlek 37,5 - 38?

Det har tyvärr inte jag, men om du har turen så finns det ett par snygga reebokkicks att införskaffa sig genom tradera, ta en titt! Utropspriset är endast 1 kr och "Köp nu"-priset är så lågt som 169 kr! Hade mer än gärna köpt dessa om jag inte hade så nedrans små fossingar! Klicka på bilden för att komma till auktionen!


Önskeoutfit


En ny jacka inom sex dagar!

Nu har jag äntligen beställt min baseballjacka =D Är så himla glad! Vilken av dem det blir får ni se när jag får hem den ;)

Så vad händer idag? Jag vet faktiskt inte ärligt talat.. Markus ska komma hit och så ska han och Jacke sitta och spela Metal Gear Solid 4.. och sist de gjorde det så blev jag extremt rastlös efter två timmar.. Så det lutar åt att jag åker till Mirandah. Är egentligen rätt seg men nää.. pallar inte sitta framför datan hela dagen direkt, vill ju göra någonting.


Vikarie igen

Vad är grejen med vikarier hela tiden? Blir tokig! Haha.. kan ju inte direkt göra så mycket åt saken men fan.. vill ju ha de ordinarie lärarna.. Vi hade Daniel Rörström istället för Daniel Dahlman, då det var ju i alla fall en Daniel hahah..
Det gick dock sådär på klassen idag.. kände inte riktigt att jag hängde med? Brukar vara rätt bra på det om jag får säga det själv men idag var det inte alls så... hm..

Har nyss ätit middag med min underbare pojkvän och nu ska vi mysa i soffan med choklad och titta på South Park, vi har sett vartenda avsnitt från varje säsong haha.. nördar? näää inte då...

Höres imorn allihopa, nu ska jag gosattackera Jacke!

Streetjazz med Daniel

Ska börja göra mig iordning nu för att åka iväg till dansen, har streetjazz idag med Daniel Dahlman... En av mina favoritlärare! Han har alltid bra koreografier i bakfickan!


Här är en koreografi som vi körde med honom i våras,
som ni ser är han en jäkel på att lägga in detaljer!


En ny blogg på världskartan

Jag måste då faktsikt ta och berätta att min vän Mirandah har gått och skaffat sig en blogg som är ypperligt bra om man gillar mode, lite filosoferande och vardagliga betraktelser! Hon är duktig på att uppdatera och med mycket bilder (vilket oftast gör en blogg bra)! Så ta en titt där och se för er själva vem denna Mirandah det är jag babblat om i ett gäng olika inlägg.

klicka på bilden för att komma till hennes blogg

Baseballjackor

Tror jag ska vänta tills i november (just för att ajg får lön förens då, inte pga av att jag vill..) med att köpa min efterlängtade jacka. För jag vill faktiskt helst av allt ha en vit (sådan som Vicky har), just för att den passar till allt, eller en som är svart med vita ränder.. dock så har jag inte hittat en än men här är de jag väljer mellan i alla fall:


Sneakerfreaker


Finns förstås endast i herrstorlekar.. men man kan ju alltid drömma eller hur? ;)

Kass uppdatering häromkring...

Jag har ju som sagt jobbat så därför har jag inte uppdaterat så mycket som jag gjorde innan. Idag har jobbdagen vart extremt seg... hade 7 kunder som handlade något på hela dagen, skoj liksom. Plus att butiken var typ i sitt bästa skick, nästan. Fast vi har ju ändå ett härligt plus i butiken! Jamal, 15 år från Husby praktiserar hos oss! Han är blyg men snäll när han väl talar, och jag försöker vara så förstående och snäll som möjligt.. jag menar jag har ju själv varit praktikant på Gulan och det är inte så himlans kul alltid eftersom man inte står i kassan. Han är så söt, jag gillar honom.

Har varit påväg att ringa Jessica ett x antal gånger, har liksom inte tänkt på att hon är i Barcelona. Att inte kunna ringa hur som helst i princip när som helst gör det hela lite mer påtagligt och saknaden blir bara större. Längtar enormt tills jag får träffa mina töser igen. Sen på nyår ska vi festa järnet i Barca!

Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska köpa baseballjackan eller inte... ahr dock hängt undan den (så du behöver itne stressa upp dig i onödan mirandah haha).. får ju hänga undan den lite längre än kunder så att säga. Dessutom har man ju personalrabatt mohaha.. sådant är ju alltid trevligt. Vad tycker ni som läser? Bör jag investera i den?

Hemma igen.. med ha-begär...

Nu har man jobbat en hel dag, det var typ.. två månader sen jag jobbade sist? Så det känns bra att vara försäkrad pengar i november i alla fall, då när julklappar och sånt ska inhandlas. Ska ju jobba imorgon med och troligtvis få en del jobbtider framöver.

Så på Gulan att de fått in De Palma baseballjackor för tjejer! Tur för mig som har personalrabatt och kan dra av från lönen.. heh... får se om jag köper den eller inte men jag vågar inte vänta för länge, kan ju dessutom inte lägga undan den helt länge.. Den ser ut såhär i alla fall:


Inte okej...

Fy bubblan vad det tidigt det är... i alla fall i min värld haha... de flesta börjar ju liksom jobba nu eller börjar skolan. Jag börjar jobba klockan tio idag! Yes sir that's right, I'm going back to work on Gulan! Känns bra, dock så har jag två långa dagar framför mig då jag jobbar mellan 10 - 19 både i dag och imorgon. Får se hur jag ska jobba resten av hösten/vintern... ska nämligen få jobba några dagar i veckan de kommande månaderna :)

Nej, dags att göra frukost.. hujeda mig vad trött jag är... gröt och någon macka får det nog bli.

Tre klasser igår, två idag

Idag är det B&B dag, balett och breaking alltså hehe.. Igår körde jag faktiskt alla tre klasser. Dock på första houseklassen där vi ska ha Sabina hade vi Malin igen, då körde vi wacking, grymt kul var det! Men Adenas nybörjarklass var väl inte mycket att hurra för, nivån var alldeles för låg vilket gjorde att jag inte kände att jag fick ut något av den. Men fortsättningsklassen var rolig, där träffade jag även tjejen som var här på fest hos oss i lördags =)

Sen på klassen så stod Link och kollade på! Det kändes lite jobbigt haha.. ni som dansar hiphop&house lär ju veta vem han är för jag orkar inte förklara mer än att han är en av dom som började dansa hiphop och house i New York. Han är grym i alla fall... en legend så att säga!

Link

Sneakerfreaker


Musik på bloggen

Jag tycker det är okej när någon har typ en musikspelare eller liknande på sin blogg om man kan välja själv att lyssna på musiken, men när man bara lite random sådär klickar in sig på en blogg och helt plötsligt börjar det spelas musik blir ajg skitirriterad.. hatar det! För oftast har jag på högtalarna och är aldrig beredd när den där jäkla musiken börjar spelas! Hua mig! Och ibland så har folk lagt spelaren på något ställe där man inte ser den direkt heller så man måste leta. Fy! Ta bort musikspelaren eller gör så man kan välja själv om man vill lyssna!

Dagens I-landsproblem...



House x 3

Ja idag ska jag försöka klara av 3 house klasser haha! Får se hur det kommer gå egentligen. Den första klassen är ju förstås den vanliga housen med Sabina, de andra två är med Adena! Men klassen som är "i mitten" är en nybörjare som ajg mest går till för att fördriva tiden tills dess att fortsättningsklassen drar igång. Annar har jag typ två timmar att ha ihjäl haha..
Yeye, wish me luck.

Nu håller jag även på att få ner avsnitt 2 på säsong 5 med husfruarna! Så jäkla toppen alltså! Ska käka "frukost" nu och kolla på det.

Min underbara pojkvän

Min vackre Jacke har stått här nu ett tag och lagat middag, fläskfilé med pommesfrites till sig själv och sen har han lagat qornfärssås och spagetti till mig! Visst är han toppen? Tänk vad lyckliga alla skulle vara om dom hade en egen Jacke hemma, men tyvärr så finns det bara en upplaga och han är min <3


Vilken natt...

Vi hade då fest här igår, var några stycken här och drack och umgicks... var väldigt kul, vad jag kommer ihåg haha... Vi spelade Buzz i början av kvällen och jag och Jacke som då var i ett lag vann! Woho! Haha.. Kom hit någon tjej också som tydligen också dansar och det visade sig att vi hade en gemensam kompis och ja, det var väldigt kul faktiskt. Äntligen någon man kunde prata om dansen med som förstår vad man pratar om haha... usch men som vanligt så snackar jag så jävla mycket skit när jag e full... blää haha.. eller alltså jag ljuger inte men jag bara babblar så in i helvete mycket om konstiga många gånger ointressanta saker.. eller nja, snarare att jag pratar om saker som jag egentligen inte kan så mycket om.. äh jag vet inte.. nu babblar jag på sådär igen haha! Kvällen igår är lite dimmig så att säga, men vi hade skitkul i alla fall och det är huvudsaken!

Hann aldrig lägga upp en bild på min outfit då jag var tvungen att städa direkt när jag kom hem och sen började folk droppa in, dessutom togs det inga bilder under kvällen. Hua mig.

Shoppig och väntan på bussen

Jag hatar helgbusstider.. Och att mobilsl tydligen inte anpassar sig efter att det är helg! När klockan var fem över halv sex kollade jag med mobilsl när min buss tillbaka från täby centrum skulle gå, då stod det 17.58, skit bra tänkte jag som var färdig med mitt shoppande. Sen när jag satte mig och vänta på bussen så kom den aldrig, kollade då på tidtabellen när den skulle gå; 18.28! Jaha så nu har jag alltså väntat på bussen i typ.. 40 minuter nästan! Jaja, när jag kommer hem får ni se vad jag har köpt!

God... eftermiddag?

Hm Jacke kom minsann inte alls hem tidigt igår. Det märkte väl jag det när han stapplar in i hallen klockan 4 på morgonen. Jag var sur på honom ett tag eftersom jag gärna velat åka dit men han var så ödmjuk och sa förlåt så bra att jag förlät honom tillslut. Sen kom vi inte i säng förens vid fem typ så... ja därav denna sovmorgon. Dock så gick vi upp för en timme sen but still..

Åh jag vill verkligen ha en relativt tjock baseballjacka i tjejmodell.. helst Depalma jackorna men jag har inte rååååååd... man kan inte ha den som vinterjacka va?

Önskeoutfit


Säsong 5

Den ni! Det som går nu på kanal 5 med Desperate Housewives är faktsikt fortfarande säsong 4! Och den har jag sett hela redan mohaha.. och nu, nu ska ni få höra på maken! Jag har precis fått ner avsnitt 1 på säsong 5! Jäklar har ska tittas TV nu! Åååh ska bli så spännande! Ni som sett sista avsnittet på säsong 4 förstår mig... ;)


Nu dör jag lite inombords igen..

Ja det är inte lätt när det är sneakersreor och en själv inte äger särskilt mycket pengar :(
Och det finns dessutom flera par i rätt storlek för halva priset... tänk den som hade en tusenlapp och kunde köpa 2 par sneakers för det.. fy tusan alltså.

Förövrigt så hade vi inte Daniel på streetjazzen, nu när jag gick dit för första gången denna terminen. Men vikarien var en glad överraskning (och lite av ett sammanträffande): Yeya! Haha och jag som skrev om henne för någon dag sen... var det till och med igår? Nåväl, det var i alla fall skitkul! Hade nästan "glömt bort" hur man dansar hiphop haha... har typ bara dansat house på senaste och nada hiphop så jag ville liksom gör allt på upptakt eller vad man ska säga.. det tog liksom lite tid innan jag kunde lägga stegen lite tyngre och få tillbaka "attityden" man ska ha.. Usch såg jättefjollig ut i början haha...

Skulle egentligen gjort mig iordning direkt när jag kom hem nu och åkt till Åkersberga för att festa lite hos Jackes syster och hennes kille.. men när jag ringde Jacke när jag var påväg hem så mådde han inte så bra och sa att han skulle vilja åka hem om ett tag så då var det lika bra att jag stannade här istället för att åka till berga och vända.

Ny bloggdesign! Igen...

Ja som sagt fick ju lust att göra en ny, så här är den! Vad tycks? Själv är jag rätt nöjd faktiskt. Tycker den är fin.

Idag ska jag dansa streetjazz för första gången den här terminen... och det ska bli så kul! Älskar Daniels klasser, de är så bra upplagda och hans koreografier är alltid bra. Sen har han ju styrka i början av varje klass och jag känner att det är dags för det nu.. börjar bli lite pluffsig haha... nämen benen är vältranade men magen ska vi nog inte prata om, därför är det dags att ta tag i det nu!

Lite tecknad sådär..

Gud vad roligt det är med photoshop :) Här har ni lite fler roliga bilder att se på.






För det har blivit höst

Så jag bjuder på en bild jag lekt med i photoshop från idag! Ser lite väl omgjord ut kanske, men jag tycker det är roligt att tänja lite på gränserna ibland! ;) jag menar har man photoshop så finns liksom alla möjligheter!


Några frågot och svar

ALLMÄNT
1. Vad heter du? Camilla Danielsson
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Trivs med mitt namn
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Beatrice
4. Vilket stjärntecken är du? Skytt
5. Vilken årgång är du? -89
6. Vart bor du? Stockholm
7. Bott utomlands? Nej!
8. Flyttat antal gånger? 3
9. Vart skulle du vilja bo? New York i egen lägenhet men ha en här i Sthlm också
10. Vilken skolklass? Har gått ut minsann!
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Alla småflickors dröm: Dansare

UTSEENDE

1. Hur lång är du? 154 cm
2. Hur mycket väger du? 48 kg
3. Hårfärg och frisyr? Halvlångt rakt brunt hår
4. Ögonfärg? Gröna
5. Mest nöjd med? Mina tränade ben mohaha (och ass!)
6. Minst nöjd med? Mina tånaglar.. ni som vet , vet varför...
7. Skostorlek? 34-35
8. Glasögon? Nej, men borde verkligen skaffa mig
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Näsan, en liten ring

FAVORITER

1. Filmer? Kill Bill vol 1&2, Natural Born Killers, Sagan om ringen 1,2,3 och Star Wars (alla)
2. Låtar? ojojoj... vad ska man välja här? Can I kick it, you know my steez, Lost Ones osv. osv..
3. Årstider? Alla!
4. Mat/dryck? Sushi, sen någon indisk, spaggethi med färssås och favorit dryck är nog juice!
5. Djur? Häst, katt, hund, kamel, zebra
6. Färg? Lila och turkos
7. Parfym? den blåa Ralph Lauren
8. Tv-program? Heroes, DH och SATC
9. Ämne i skolan? Fotografiskbild och vanlig bild
10. Sysselsättning? Dansträningar, webdesign, fota

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En skinnjacka
2. Vad använder du just nu för skor? Always in my kicks
3. Favoritfärg på kläder? Lilaaaa
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull kanske?
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ett par nya fresha sneakers och en baseballjacka tjejmodell
6. Favoritaffärer? Sneakers'n'stuff, caliroots, Gulan, H&M, Gina.. tradera hehe
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror på om jag har pengar eller ej
8. Favoritmärke? Nike
9. Vad har du för byxstorlek? 25:a
10. Vad har du för tröjstorlek? 34:a

BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Gunnar
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? En tändare
b) Jobbväska just nu? Jag har ingen jobbväska
c) Handväska eller liknande just nu? Danscenterbroschyr, mp3, nycklar och lite annat
3. Vad är du beroende av? Dans
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Vet inte riktigt..
6. Vad tror du på? Karma
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Svår fråga...
8. Vad köpte du senast? Ett halsband
9. Har du nåt husdjur? Ja Musse <3
10. Var bor du? I lägenhet med min pöjk <3

Hiphop för Yeya

Yeya är en av de dansare jag beundrar mest, tycker hon har en riktigt grym hiphopstil, den tilltalar mig väldigt mycket. Har tagit klass för henne en gång och det var skitkul. Love her choreographies!

My love



Ice box

Beslutsångest!

Aaaaaah.... jag kan inte bestämma mig för hur det ska se ut på bloggen egentligen och jag blir tokig, helt galet tokig! Får liksom inte riktigt till det och det stör mig sjuuukt mycket! *sliter mig i håret som en galning*

Inspirerad

Har idag sett två bloggare som precis fått nya bloggdesigner och då blivit mycket inspirerad till att fixa och trixa med min egen... att man aldrig blir nöjd va? ;) Men nu har jag inte alls lust att ha kvar min som den är utan göra om den nästan helt och hållet! Deras desinger var sååå snygga! Ska nog sitta här en stund och leka lite i photoshop och se vad jag kommer fram till!

Imorgon ska jag hem till fröken Mirandah och hjälpa henne med hennes bloggdesign, eller snarare lära henne photoshop och lite HTML. Får se hur det går, men jag tror nog att det ska gå så bra så. Det enda som är lite lurigt är att hon har Mac, är inte van att jobba med med det operativsystemet men jag lär mig ganska snabbt så det ordnar sig säkert. Dessutom ska jag få en present av henne =D toppen! Snäll vän!

Pratade med Jess som numera befinner sig väldigt mycker mer söderut än mig, mer bestämt Barcelona, och de hade kommit fram tryggt och säkert. Så det kändes bra att få bekräftat, längtar efter att höra mer av er! <3

Jobbigt shoppingsug..

Har man inte mycket pengar då är det inte så smart att lägga pengarna på shopping, men jag är så otroooligt sugen på ett par nya sneakers och nya överdelar av alla dess slag (jackor, tröjor, t-shirtar, u name it). Men man måste hålla i pengarna när man inte har något jobb för tillfället.. har sökt jobb idag också, hoppas bara på att jag ska få något någon gång! Börjar bli trött på detta nu. Ska ge mig ut i veckan och söka jobb tror jag, eventuellt skicka ut ett gäng brev och ringa runt.

Idag åkte mina vänner till Barca... jag hoppas det får det bra där! Men det tror jag nog, de där två klarar sig alltid. Dessutom har de ju varandra. Längtar tills jag får åka och hälsa på där om 3 månader, ska bli grymt kul att fira nyår i Barcelona, har hört massa bra om utelivet där! Sen så har jag ju aldrig vart där heller så bara det kommer bli spännande. Hoppas verkligen att Jacke vill följa med också.

Träningsvärk

Jo och den heter duga kan jag lova... Dansade ju balett och breaking igår, det tog på krafterna rejält. Haha på breakingen skulle vi lära oss och göra backspinn (för den som inte förstår; när man snurrar på ryggen), det var mycket svårare än det såg ut och alla i hela rummet såg ut som sköldpaddor som fastnat på rygg och inte kunde ta sig upp! Såg extremt roligt ut.

På baletten försökte jag mig på min utåtvridning i ljumskarna och fötterna, kämpade som bara den alltså! Kan lova att det känns ordentligt idag.. Tycker i alla fall att det var ett bra val av mig att köra n/f nivå eftersom jag körde nyb förra terminen, känns verkligen att man utvecklats och blivit stabilare om inte annat.



RSS 2.0