Jobbarkompis!

Imorgon ska jag som sagt till Hjälpfonden för en utbildning och provjobba, och har vart dö nervös för det, så jag sa till Maja min vän som inte heller hade något jobb att ringa dit och nu ska hon också dit imorgon! Är verkligen toppenglad för det! Skulle vara skitkul om vi båda fick jobb och skulle bli jobbarkompisar, då kan vi bli lika tråkiga som Markus, Henke och Jacke som pratar om sitt jobb titt som tätt med alla internskämt och allt sådant haha! Nämen de har rätt roliga jobbhistorier oftast, men ibland är det inte så kul när de pratar om den nya Pioneer TV:n som precis kommit in eller kablar.. haha...

Så imorgon klockan ett ska jag infinna mig hemma hos Maja för fika och sen bär det av till denna lilla utbildning! Är väldigt positivt inställd till det här jobbet, hoppas bara det är okej lön, och att jag får det haha! Men allt sådant får vi nog reda på imorgonkväll. Hoppas hoppas hoppas på jobb nu! Är trött på att gå runt här hemma och dega bort dagarna.


jag på tegel i början av sommaren

din åsikt, mjau!
Postat av: plugghästen

Jäklar vilken fart det har vart här idag! Värsta gänget inlägg! trevligt....Och lycka till imorn, jag håller tummarna!

2008-10-23 @ 22:37:25
URL: http://mirandahs.wordpress.com/
Postat av: plugghästen

fin bild förrästen

2008-10-23 @ 22:38:30
URL: http://mirandahs.wordpress.com/
Postat av: Maja

Weei kompiiis! Detta kommer bli fedt! <3 Längtar faktiskt jag med! Jag klättrar på väggarna här hemma, är inte van o vara hemmafru. :DVi fixar det här! Whoop whoop! <3 Ses imorgon!

2008-10-23 @ 22:52:08
URL: http://dendansandeelefanten.blogg.se/
Postat av: Maja

Gud va söt du var på denna bild förresten! <3

2008-10-23 @ 22:59:10
URL: http://dendansandeelefanten.blogg.se/

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0