shopping bag

199 SEK på H&M


one list

en liten lista som jag snodde av nio till fem. alla bilder nedan är tagna utav mig förutom ballongbilden och den på mig.


10 FAVORITER
Färg: turkos.
Mat: älskar grillat! men även pastarätter. mycket vegeteriskt. kan inte välja.
Musik: åh vad svårt. Funk, hiphop, soul <3
Film: Natural born killers.
Bok: just nu "Den förlorade symbolen" av Dan Brown.
Sport: det måste väl vara dans!
Årstid: Hösten.
Glassmak: choklad, eller tiramisu. eller citron.
Tid på dygnet: Söndagsförmiddag med sol.


9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: nöjd.
Smak: äppelcider
Kläder: svarta leggings och svart linne.
Bakgrund: grått utanför fönstret.
Nagellack: Beige.
Tid: 17:37
Omgivning: Ett regnigt norrort. Täby.



6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Ja.
Brutit mot lagen: Mycket möjligt, men ja såklart haha.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Ja. Var med i "Om barn", en serie på UR när jag var 15 år.
Kysst någon du inte känner: Några stycken.



3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Jacke, Jessica och Mirandah.
Du tycker om: min familj och mina vänner.
Du inte gillar: folk som är elaka för att hävda sig själva.



2 VAL
Kaffe eller te: kaffe. och svart löste. haha. 
Vår eller höst: hösten.



1 ÖNSKAN:
att jag verkligen kommer i väg till Paris i oktober.

herbs in my window

Jag älskar att ha färska örter i maten (och i drinkar, med andra ord mojitios). Därför har jag tagit upp mitt projekt "örter i fönstret" igen. Försökte mig på det i förra lägenheten, som var en etta på bottenvåningen, men så fort jag började jobba igen så glömde jag bort dom bakom gardinerna. Gardinerna var fördragna i och med att det var så mycket insyn!

Men nu när vi bor på tredje våningen i en stor ljus trea, så har vi två stora fönster i köket och jag har därför planterat följande örter: mynta, basilika och persilja. Titta så fint det blev:





Samtliga bilder är fotade utav mig.

no updates

Hej gott folk! Har dött bloggdöden en sväng igen. Lite trist men vad tusan, det har faktiskt vart den första veckan på min nya tjänst! Och det går såååå bra. Trivs hur bra som helst på inkasso, och vi har jätteroligt på jobbet. Ser till och med fram emot att gå till jobbet imorgon, även om det såklart varit väldigt skönt med helg.

Saknar min vän Mirandah borta i Paris något otroligt också... längtar jättemycket till oktober då jag planerar att åka och hälsa på henne.


vacation over

Japp. Nu är det roliga över, dags för allvar igen. Dock så ska det bli rätt roligt att gå till jobbet imorgon, börjar på en ny tjänst på företaget där jag jobbar som inkasso-handläggare. Läskigt värre va? Haha.

Ska bli spännande att lära sig lite nytt, sitta på en ny plats i en annan lokal och jobba med nya människor. Jag känner väl dem flesta där lite lätt sen innan, i och med att det är samma företag, så det känns tryggt.

Sen ska jag börja träna igen efter mitt lilla "sommarlovs-uppehåll". Ska börja träna Kung Fu faktiskt om allt går vägen, har alltid varit fascinerad av det så det ska bli skitkul! Jag håller er uppdaterade om hur det går på den fronten sen haha ;)


ph by jake

freckled girl


Gillar ni mina örhängen? Köpte två nyckelringar för 25 SEK/st och gjorde dom själv :D

sky is the limit

all ph: by jacke

they've arrived

Det plingade på dörren kl 10.00 i förmiddags. Jag, som suttit uppe till kl 03.00 och spelat sims, vaknade tvärt och förvirrat. Vem kan plinga på dörren nu månntro? Inte väntar jag någon? Sen slog det mig: skorna! Så jag drog på mig min morgonrock och öppnade dörren, och visst var det så, skorna hade anlänt!

Vill tillägga att jag är mycket nöjd med dem, tack vare den höga platån så är dom helt okej att ha som vardagsskor.

Acne

Vill såååå ha denna tank från Acne, men ska det smaka så kostar det: 745 SEK.

miss u guys

Buhuuuu! (haha fjant) Jag saknar min bästa vänner så mycket! De har inte ens varit borta länge men det är så påtagligt när båda är utanför Sveriges gränser på varsitt håll, och jag har semester själv om dagarna. Ni är verkligen dom finaste vännerna man kan ha, och jag är så glad att jag har er mina fina tjejer <3

Från vänster: Mirandah, Jessica och sen jag förstås. Bilden är tagen en (väldigt) svettig utekväll.

shopping books

Har precis beställt två böcker utav Dan Brown: "I cirkelns mitt" samt "Gåtornas palats". Någon som läst dessa? Själv har jag läst "Den förlorade symbolen" som jag tyckte var grymt bra, men som jag hört ska vara den sämsta utav Dan Browns böcker? I sådana fall ser jag verkligen fram emot att läsa dessa!

Bilder tagna från Adlibris hemsida,
vart jag köpte böckerna för 39 SEK / styck (pocket).

lazy days

Min sista lediga vecka. Känns sådär. Min ena bästa vän befinner sig i Barcelona tills på fredag och den andra har flyttat till Paris. Jag ligger bara hemma och är lat. Tittar på sex and the city. Klappar katten som vi passar för tillfället.

Imorgon ska jag försöka ta mig in till stan i alla fall istället för att sitta hemma och häcka. Tänkte köpa ett fotoalbum bland annat, då jag framkallat alla bilder från Grekland. Jag har bestämt mig för att börja framkalla fler bilder, det är roligare att plocka fram album än datorn om man ska visa bilder!

Nu: mer sex and the city.

längtar tillbaka..

shopping bag

Nya skor!! Äntligen! Är helt kär i dessa, fann dem på Ebay efter dagar av letande efter ett par skor som dessa. Det jag inte kunde finna var alltså ett par ankleboots, med snörning och tjock klack med platå. Haha. Man skulle kunna tro att det var enkelt, speciellt på Ebay, men icke. Det krävdes blod, svett och tårar.

Men nu är de mina <3

dance kitty, dance!

bild tagen utav mig

Paris

Min älskade vän Mirandah flyttar till Paris idag! Hon ska studera franska där i 6 månader. Jag kommer sakna henne något ofantligt vill jag lova!! Men jag ska hälsa på henne där minsann, vare sig hon vill eller inte (det e klart hon vill haha), så det är bara att börja spara pengar från och med kommande lön.

Lycka till i Paris älskade vän!

more greece

ph1 olivträd. ph2 min fina älskling. ph3 svärdfisk med tzatziki. ph4 badar i pool. ph5 kruka. samtliga bilder tagna utav mig (förutom den i poolen förstås).

new dress

Idag ser jag ut såhär i min nya klänning från H&M.

greece by night


shopping bag

En nude-färgad, transparant, skjorta från Gina Tricot. 199 SEK.

parts of my costume

Mina favoritringar just nu: den första till vänster är från Ebay, den i mitten är köpt i gamla stan och den tredje längst till höger är nyast. Den är i äkta silver från Grekland.
Nu är hösten börjar smyga sig på som smått så åker som älskade flanellskjortorna fram. Ska åka till Beyond och införskaffa lite fler sen. Gärna en blå hade jag tänkt, eller en som är lite grön kanske?
Sen har vi förstås mina Dr Martens! Har ett par svarta, ett par helvita och sedan dessa vita med svarta skosnören.

i love u

jag älskar dig av hela mitt hjärta

on the beach


drinks


my header

by Jacke in Greece

Kriopigi, Greece

Här kommer lite bilder vi tagit under semestern.

home again

bild tagen av Jacke, första dagen.

RSS 2.0