baby

Hej, jag är en liten plutt.
Mamma älskar mig!

shopping bag

Tekopp från Indiska 59,00 SEK.
Ser/är mycket större och finare i verkligheten faktiskt :)

tomorrow !

Imorgon kommer han, min lilla älskade plutt, Miyagi!!! Längtar som en tok efter min lilla misse som flyttar in i vårt hem och våra liv imorgon. Välkommen till vårt hushåll Miyagi, hoppas du kommer trivas! <3

flickr december

img source: ph1, ph2, ph3, ph4


shopping bag

99:- Gina Tricot
ps. Mirandah, vad står det? Något med natt? ds.

happy times

Det har vart en mycket bra, lugn helg. Träffade Maja på en fika efter jobbet i fredags, det var väldigt kul att träffa henne igen och catch up lite! Lördagen spenderades med städning och sedan mys med min älskling.

Och idag då: jo vi har vart på jakt efter lite saker till min lilla bebis som flyttar in på torsdag. Då hemsidan jag beställt saker ifrån har en ovanligt lång leveranstid (väldigt besviken på detta förövrigt, tycker att om det står "Leveranstid 5-7 arbetsdagar" så borde jag, om jag beställer på tisdagen, få min leverans senast på onsdagen därpå!!) så var vi tvungna att bege oss på en liten utflykt för att inhandla kattsaker. Jag har idag handlat ett litet toahus, lite leksaker, klosax, en klösbräda och en mysig fleecefilt till min fina kisse. Kattmat + kattsand ska jag inhandla imorgon.

När vi inhandlat diverse kattprylar så fikade vi latte och morotskaka i Arninge centrum. Det var supermysigt!
Nu längtar jag så att jag nästan smäller av till torsdag då det bär av att hämta hem Mr. Miyagi. Japp, det är hans namn som vi kommer döpa honom till haha! Men han kommer kallas för Miyagi för det mesta, min lilla plutt!

Strax ska jag mysa ner mig i soffan med Jacke och titta på Avatar (filmen), bra avslut på en bra helg!


inspired by nastygal vol. 3


old pics

Lite bilder som jag tagit, får lite vinterkänsla av dem. Visst är det väl fint ute nu förresten? Ser ut som i en disney-film! Sålänge det inte lbir mer än 10 minusgrader så kan jag faktiskt överleva vintern.
RSS 2.0