We love colours <3

Kvällen igår blev väldigt bra och vi hade jätte kul hos Emma med tacos-middag, drinkar och tjejsnack! Sen gick vi ut till en bar/krog och tog oss en öl. Orkar inte skriva så mycket mer men kvällen var lyckad och jag bjuder nu på lite bilder :]


Drinks and tacos tonight

Japp ikväll blir det tjejkväll med Mirandah & Emma hos den sistnämnde, ska bli jättekul! Emma har lite drinkprylar kvar hemma från hennes senaste fest som måste drickas upp (haha "åh nej") och så ska vi äta tacos. Sen ska vi väl ut en runda på stan och ta oss en öl... eller tre haha! Kul för Mirandah också som inte vart ute sen hon gjorde illa sig, vilket är ett tag sen nu. Som jag skrev tidigare idag blir det väl ingen dans men att gå ut och träffa nytt folk är också roligt!

Såhär ser jag ut ikväll i alla fall, dock så ser man inte på bilden att linnet är rätt tunt så man kan ana att jag har en zebra-bh under, tycker jag är rätt snyggt.


Goodmorning Saturday!

Det gick mycket bättre att somna än förväntat, jag la mig i sängen i alla fall och tog på KungFuPanda som "somna till film". Och jag behövde inte ens ha många lampor tända, inga i vardagsrummet bara lite tänt i köket så att det kom ut lite ljus i hallen! yeeeeayy... hahaha.. vad töntig jag är! Men är man mörkrädd så är man, har en känsla av att jag alltid kommer vara det.

Jaja, vad händer idag då? Jag ska i alla fall hem till Emma med Mirandah och käka tacos och dricka lite drinkar som Emma ska göra, sen ska vi ut och ta någon öl. Blir dock inge dans eftersom Mirandahs knä inte är helt bra än men det gör inget, kommer säkert bli kul i vilket fall som helst!

Nu ska jag göra frukost, hörs senare!

Följ min blogg med bloglovin

Dumma dig!

Har haft jätte trevligt med Mirandah ikväll, var riktigt kul att hon kom hit och titta på film, åt middag och bubbla massor av nonsens (låter som en date hahaha).

 Dock så är jag arg på Jacke för att han har så bra framförhållning och nu ska sova hos Markus. Jag HATAR att sova ensam hemma här i lägenheten... HATAR HATAR HATAR! Är nästan extremt mörkrädd och tycker han är jättedum som inte kunde sagt tidigare att han skulle sova där eftersom han tydligen bestämt tidigare ikväll att han skulle göra det. men det passar sig tydligen att säga det när jag ringer efter att Mirandah åkt hem. Hon hade ju liksom kunnat sova kvar här annars. Har ingen som bor i närheten som skulle kunna komma hit och hålla mig sällskap. Får helt enkelt sova i soffan inatt, sätta på en film och lägga mig bekvämt så somnar jag förhoppningsvist. Av någon konstig anledning tycker jag det känns tryggare att titta på tv:n och somna där än att ligga i sängen och kolla film på datorn. Kanske för att tv:n är så stor vad vet jag...

Nåväl var bara tvungen att ventilera mig... Missförstå mig inte, för Jacke är världens bästa pojkvän annars men jag tycker ändå han är dum som inte kunde ringt mig lite tidigare med tanke på att han redan bestämt sig klart och tydligt för att sova där.


våra ljus på vardagsrumsbordet, bild tagen av Jacke

Me today


Hah anonyma elaka kommentarer...

Nu är jag snart klar med städningen.. blev dock ingen grundlig städning mer än att ta hand om disk, vika kläder och torka av bord etc etc.. det var ganska mycket faktiskt men som tur var så fick Jacke ta hand om badrummet igår... vi var ju hos hans mamma som bjöd på middag och gav mig några goda råd anngående mitt CV och personliga brev. Blev dock lite sent pga datakrångel som Jacke skulle hjälpa med så det blev inte av att storstäda som det var tänkt. Men han får ta hand om lite annat på söndag hade jag tänkt =)

Så nu till min rubrik. Det händer lite då och då (dock inte allt för ofta) att jag får elaka kommentarer av en anonym liten typ. Dessa kommentarer brukar oftast handla om min dans eller stavning, eller vad som helst för den delen bara denna/dessa får dumförklara mig. Som den jag fick nyss som kommenterade ett lite äldre inlägg om att jag funderade på att lägga upp en dansvideo från min klass (hade dock inte gjort det) men att jag inte riktigt ville för att vi inte var så synkade och en del i den klassen drog ner nivån.
Här är kommentaren jag fick:
"eller så kanske du inte ska lägga upp en video från någon annans klass alls. otroligt respektlöst mot läraren, fast det vet väl du inget om, som tror att link är en av grundarna inom house. sluta snacka om saker du inte har någon aning om"

Alltså, vissa människor måste ha ett så otroligt tråkigt liv. Som sitter och kommenterar, anonymt, i andras bloggar med bara elakheter. Om helt orelevanta saker. Som att man är ful, dum, töntig, stavar fel osv.

Men jag kan svara till dig anonym att jag känner min lärare och jag har frågat honom, så du behöver inte alls oroa dig =) Och du som vet bäst och kan allt om dans kan fortsätta att irritera dig bäst du vill men jag har fått min information om diverse dansare från säkra källor. Men som sagt du är ju bäst på allt inom dansvärlden verkar det som så mina andra lärare på Danscenter har säkert fel. Ha en bra dag, hoppas du snart får ett roligare liv än att sitta och kommentera sådana här onödiga saker i andras bloggar!

Jag tror att folk som denna Anonyma person, bland annat de personer som sitter och skriver till exempelvis Stina-Lee att hon är ful, eller om hon stavat fel på ett ord så är hon dum osv osv. Ni måste ha så dålig självkänsla, och så tråkiga liv, eller så vill ni bara hävda er själva (detta grundar sig också ofta i dålig självkänsla). Jag kan inte påstå att jag har världens bästa självförtroende men jag kan inte tänka mig att jag skulle känna mig bättre av att klanka ner på folk i deras bloggar? Exakt vad får man ut av det? Jag har aldrig förstått det.

Jag är inte bäst i världen på att dansa, inte heller snyggast och jag kan inte allt om dans även om jag är dansare. Jag är bara jag, och om du stör dig så mycket - lämna min blogg utan att skriva till mig hur dålig jag är som inte kan och vet allt om diverse saker. Jag är bara människa, leave me alone om du stör dig, och kom inte tillbaka :]
so long sucker!


Den officiella Camilla-dans-posen!

Dags att ta tag i städningen...

Ja det är verkligen dags men jag orkar verkligen inte, känner mig extremt lat och kommer ingen vart.. mitt ass har växt fast i datastolen. Tyvärr. Haha nej men jag är för lat för mitt eget bästa idag faktiskt. Måste ta mig själv i kragen nu och sluta komma på massa dålig ursäkter för att börja som att jag ska sminka mig först, leka lite i photoshop, titta lite på TV.. jag ni fattar poängen. Bara att jag skriver det här är en lite ursäkt för att slippa börja städa. Jag är dålig, riktigt dålig.

Lägger upp ännu en ego bild, haha... men jag älskar mina nya örhängen! De är så fina!


Finally Friday!

Fan... all snö är borta... i alla fall nästan men det är större del gräs än snö i alla fall.. Blä! Jag diggade snön jätte mycket och nu är den borta. Det suger verkligen.

Nåväl idag kommer Mirandah hit så det ska bli kul. Vi ska kolla på film och käka middag! Och babbla en massa nonsen i vanlig ordning. Nu ska jag dricka mitt morgon kaffe, see you laterrr!


Dagens

Såhär såg jag ut idag



Mössa: Indiska
Jacka: De Palma
Jeans: Cheap Monday
Sneakers: Nike Vandal

Stig hittade kattunge - i soporna

När Stig Engström, 63, gick in i soprummet hörde han ett gällt, ovanligt skrik. Någon hade lämnat en kattunge - att dö i en soppåse. - Det var en obehaglig känsla, som att hitta ett barn, säger Stig till Expressen.se.

Läs hela artikeln här



Usch vad hemskt! Jag blir både glad och ledsen när jag läser något sådant här. Jag blir förstås glad för att Stig hittade lille Sopis (som de döpt kattungen till) men väldigt upprörd över att en vuxen människa kan göra något så hemskt som att, bara för att denne inte vill ha kattungen, lämna den i en soppåse full med hushållssopor för att sen låta den gå sitt öde till att bli mosad till döds av sopbilen?! Hur hjärtlös är man då på en skala?! Usch blir alltid så illa berörd när jag läser något sådant här... jag har alltid varit en djurvän och haft tre katter själv samt nästan hela mitt liv hållt på med hästar. Jag älskar alla djur (speciellt de fluffiga haha) och om jag själv kunde bestämma skulle jagha en hel djurpark hemma!

Torsdag idag

Gick upp strax innan tio idag.. vid halv sex ska jag möta Jacke i Danderyd för att sen åka till hans mamma och käka middag. Hon ska även kolla på mitt CV och så där eftersom hon jobbat på Arbetsförmedlingen förut och kan mycket om hur det ska se ut och vad som är bra att skriva med mera.. Så det blir nog bra.

Maja har även fått jobb på Dustin, grattis till dig! <3

Hade tänkt att städa upp lite här idag, Mirandah ska nämligen komma hem till mig för första gången efter att hon opererade sitt knä, vilket var flera månader sen! Så vi har hunnit skaffa lite nytt här som hon inte sett! Det ska bli väldigt trevligt, Jacke kommer inte vara hemme heller eftersom han ska på Julfest på jobbet. Så vi har tjejkväll här då.

Pratade för övrigt med min Jessica igår, och jag berättade då att det troligtvis inte blir av att jag kommer till Barcelona på nyår eftersom min ekonomi ser ut som den gör =/ skittråkigt verkligen men vad ska man göra liksom? Hon kommer ändå hem en vecka vid Jul så då hinner vi träffas <3


saknar dig skrutt <3


Christmasgifts 2008?


Det kommer, det kommer...

Jag vet att det varit lite dålig uppdatering häromkring idag, eller ja... ingen uppdatering alls haha! Men det kommer, det kommer.. jag håller nämligen på och sätter ihop julklappstips för lite mer "budget"-pris för oss stackare med liten inkomst och er studenter som kanske inte har mer inkomst än studiebidraget! Ni andra får förstås också inspireras haha! Dessa julklappar passar de flesta, kille som tjej!

Själv behöver jag bara köpa en julklapp till min familj, då vi "vuxna" (ja, jag räknades också som vuxen förra året då jag fyllde 18 en vecka innan jul...) började med en ny tradition, som jag tycker suger, då vi bara köper en present som kan passa både en kille och tjej för att sedan märka dessa med ett nummer, sen skriver man numrena på lika många lappar som presenter, drar en lapp och sen få presenten med det numret man dragit. Så man får alltså bara en julklapp. Jag gillar julklappar okej?! Det är mycket roligare att köpa personliga julklappar med en fin tanke bakom till var och en, istället för något som kan passa alla. Det är ju liksom en del av julen, tycker i alla fall jag.

Och nu ska ni få höra vilken otroligt rolig present jag fick förra året (hoppas ni förstod ironin); jo det var nämligen så att min ena syrras man var lite fantasilös, för liksom vad kan passa både en tjej och en kille? ja du, ett roligt sällskapsspel, ett "gör-latte-hemma-set", presentkort på H&M eller Åhléns, listan kan göras lång enligt mig.. Så han kom på en briljant idé, enligt honom då. Så när jag då sitter där och ska öppna min julklapp, full av förväntan, så ser jag efter att ha slitat av pappret att där i låg en..... brandsläckare?! En brandsläckare att ha i hemmet. Jag är inte otacksam på något vis för det är väl bra att ha... men helt ärligt, kom igen?!

Haha ja så gick det till julen 2007 hos familjen Danielsson... denna jul ska jag troligtvis spendera med Jacke hos hans far med hans syster och hennes kille också. Nåväl, snart kommer julklappstipsen i alla fall, so long så länge!



I'm out!

Yes I'm out for the day now! Kanske skriver när jag kommer hem från dansen, annars hörs vi imorrn allihopa!
Ha en bra dag!


Bege sig ut i snön

Ja snart är det dags att göra det, för att mysfika med Majapaja! Ska i och för sig inte möta henne förens vid 3 men det är lika bra att börja göra sig iordning tidigt då jag alltid lyckas bli helt stressad och måste skynda mig asmycket precis innan jag ska gå till bussen. Dålig vana - tidsoptimist. Nåväl, har i alla fall lyckats sminka mig och ta på mig kläder haha... blir inge spännande klädsel idag då jag ska direkt till dansen efteråt så mjukisbrallsen har åkt på ^^


I denna källaren på ett café ska vi dricka latte och babbla skit, mysigt va?

Hmmm...

Okej, jag hade runt 60 läsare igår, lite fjuttigt kanske om man jämför med de stora bloggerskorna men det är ändå några stycken som läser.. Ett gäng av dom kanske är slumpade in där men inte så många tror jag eftersom jag inte kommenterar så mycket i andras bloggar. Dock var det endast 5 st som svarade på det här inlägget ? men det är icke försent ännu, keep on answer!

Nåväl idag ska jag troligtvis dansa, breaking och balett. Får se hur jag känner mig lite senare men jag tror det. Har vart så himla krasslig till och från på senaste så det har inte blivit mycket tränande av... och det känns verkligen på konditionen kan jag lova!


balett-tjej hihi


Fotostudio á la Camilla

Ja nu har jag hållt på här hemma i någon timme och fotat i köket.. gjorde en mini-studio av två A4 papper och en stark skrivbordslampa haha! Lät fantasin flöda lite, kände att jag behövde vara lite kreativ här i mitt liv. Dock så kunde jag inte ta kort på särskilt stora saker... så som man säger "man tager vad man haver".. Haha. Här är tre bilder jag tagit i min "studio" hahaha... Glöm inte bort att svara på inlägget under förresten!

Är faktiskt rätt nöjd med tanke på vilka resurser jag hade ;)


chai <3

elefantljus


Goldigger


Vilka är ni?

Ja jag har ju faktiskt en del läsare på min blogg dagligen, vilket är sjukt roligt!
Några av er vet jag vilka det är men knappast alla!
Så jag skulle vilja att ni svara på lite frågor så jag vet vilka ni är! ;D

Vad heter du?
Vart bor du?

Ålder?
Varför läser du min blogg?


Skulle vara jättekul om ni ville svara! :)




Måndag

Ja då var det måndag igen och tillbaka till jobbsökandet, börjar bli så otroligt less på detta nu. Har precis käkat frukost och väntar på att DH ska bli klart så jag kan kolla på det.

Senare idag ska jag nog fota lite också, utomhus helst nu när det är så fint och vi har systemkameran hemma. Den ska Jacke lämna tillbaka på jobbet imorgon så det gäller att jag passar på idag!

Förstår inte varför nästan varenda jävel klagar på snön?! Helt ärligt är det inte mycket mysigare och finare med snö än kal mark, inger löv på träden och grå himel? Eller regn för den delen och lera? Jag har hellre en hel vinter med snö än med regn och rusk. Eller vad säger ni?


Knicksfan - Önskeoutfit


Som sagt sömniga..

Ja såhär satt/låg de i soffan från ungefär 22.45 till 00.45 igår kväll. Haha... dom var ju roliga att umgås med...


Sömniga pojkar

Ja nu för en liten stund sen när jag satt här vid datan och laddade ner gratis Sims-prylar så la jag märke till att det vart ovanligt tyst på senaste.. så jag kollar bort mot soffan där Jacke & Mackan satt... och ja, de hade somnat haha... Jacke hade kontrollen i handen och spelet hade ladat eller ngt så det var en stillbild på projketorn om ni fattar hur jag menar. Roliga killar liksom?! Haha... ja är man trött så är man... Jacke var ju bakis och Mackan hade jobbat idag. Så det är väl någorlunda förståligt men i alla fall. Jaja, en lugn kväll har det varit i alla fall och det har faktiskt varit rätt skönt.


såhär glad & mongo såg jag ut för att snön hade kommit haha

Mogi skänker en femhundring

Mycket intressant tävling må jag säga. Och väldigt generös, vilken brud va? Hade jag också haft råd att skänka bort pengar hade jag gladeligen gjort det. Men när ekonomin inte ser särskilt rolig ut så får man spara på det man har! Hoppas på ett jäkla jobb snart!!! Blir tokig!

Nåväl, det är i alla fall så att bloggerskan Mogi lottar ut sin 500 lapp hon vunnit i en annan tävling! Och där är jag med och tävlar då, eftersom jag är en fattiglapp haha.


Klicka på 500-lappen för att komma till tävlingen

Ny design =D

Nu är jag riktigt nöjd faktiskt, min blogg har fått vackert vintertema! Vad tycks? Jag är verkligen grymt nöjd måste jag säga igen haha... Har suttit och pillat ett tag nu och det tog faktiskt lite tid innan jag fick till det.

Markus har precis anlänt för de ska spela här ikväll. Maja & Erik kommer förhoppningsvis hit ikväll också, annars kommer jag nog ha det ganska trist haha...


Just nu

Ja om ett tag kommer Jacke, Henke och Maja hit och fortsätter sitt drickande. Så jag har städat upp lite fort här och nu ska jag minsann ta mig en bacardi breezer!






Dagens:


Helt ärligt..

...storlek 38-38.5 måste ju vara den perfekta skostorleken? Vad jag har sett finns nästan alltid snygga sneakers kvar i den storleken både på rea och vanligt... Nu hittade jag i alla fall ett par superfina reeboksneakers i strl 38 med utropspris 25 kr på tradera! Alltså jag dör lite inombords varje gång detta händer... buhu...


klicka på bilden för att komma till auktionen

En liten önskelista

Ja jag hittade då en "mall" till en önskelista på Nevnariens blogg, tyckte det verkade en kul grej att göra nu lite spontant sådär.. Så ni som känner att "ja, det där var trevligt, den vill jag också göra" eller något liknande så ta den gärna och gör en egen =)
Here we go:

Tre hårda klappar

- Skokartong innehållandes, tadaaa,  nya sneakers!
- En bärbar dator
- Stooora guldsmycken, tjocka kedjor och doorknockers!

Tre mjuka klappar
- En baseballjacka från Beyond Retro (glansig) gärna i blått eller lila! (strl S)
- Tjocktröjor i roliga färger, gärna långa!
- Andra färglada plagg haha...

Tre viktiga klappar
- Att hela min familj mår bra
- Att jag fått/får ett jobb
- Att mina bästa vänner kommer hem från Barcelona <3


Beyond Retro & Fika

Ja igår var jag ju som sagt med Mirandah på stan, det var såååå kallt! Alltså jag skojar verkligen inte, det var svinkallt! Vi gick i alla fall till Beyond Retro, jag hade dock inte så mycket pengar som jag trodde så det blev inga köp... men en skitfin baseballjacka hittade jag som jag önskar mig i födelsedagspresent ;) Den var blå och glansig och jättesnygg! Mirandah hittade lite allt möjligt som hon ville ha där, bland annat en klänning och vita spetshandskar.

Sen begav vi oss mot Ringen och där köpte Mirandah nya trosor sen åkte vi vidare, då till Hornsgatan och cafét Fåtöljen. Där tog vi först varsin latte i väntan på Emma, jag drack chailatte då jag haft skumma cravings för det på senaste... men jag måste erkänna att jag tycker nog inte att chailatte är så jäkla gott som alla andra bloggerskor snackar om? Jag har druckit det förut, ochtyckte då att det var för sött... men jag tänkte att det kanske bara var det cafét som gjorde den så. Men nu när jag drack den igen så måste jag säga att den är fan för söt alltså! Det är lite gott men efter ett tag blir man bara fed up with it.

Jaja i alla fall som kom Emma sen vid 5 tiden och då beställde vi alla varsin pastasallad, som var grymt goda! Sen satt vi och bara snacka en massa innan det var dags att dra sig hemåt vid sjutiden =) mkt trevlig dag!

Alla bilder är snodda av Mirandah



en smått osmickrande bild på mig


mmm pastasallad!

xoxo

Nu ska jag snart åkaa... fick ingen bra bild på mig haha så en läppbild får det bli! Och ja det är mina läppar!


Mycket tankar

Ja det är många tankar som snurrar i huvudet på fröken Camilla idag.. nu när jag har svårt att somna igen så blir det att man tänker extremt mycket.. (räknade baklänges från 100 för att somna med det funkade inte..). Jag tänkte i alla fall på oss tjejer, och skitsnack, och falskhet, hur man växer ifrån varandra och hur vissa av oss mognat. Jag har lite svårt att skriva ner det jag tänkt på då jag inte vill hänga ut någon i bloggen eller såra någon men ibland blir jag så trött bara. På falskheten. Och med några gamla kompisar/bekanta i min egen ålder känner jag mig ibland.. äldre? Vet inte varför det låter töntigt och egoistiskt men det är inte riktigt så jag menar.. Äh jag skulle kunna skriva fler A4:or där jag försöker förklara det här genom att kringgå det jag verkligen menar. Nu blev detta bara en skum flummig text.

Ska i alla fall iväg om en timme och träffa min Mirandah! Ska bli väldigt trevligt då jag imorse räknade ut att det var nästan 3 veckor sen vi sågs sist?! Tiden går så fort, hur gick detta till egentligen?

Nåväl, nu ska jag ta bort mascaran som inte sitter på ögonfransarna så att säga, slänger in en bild innan jag åker troligtvis.

Brun utan sol

Japp, jag har gått och blivit rädd för solarier. Huden åldras i förtid och man kan faktiskt få olika hudsjukdomar (hudcancer!!), dessutom om man solar mkt kan man få såkallad "läderhud", ja ni hör ju hur det låter. Inte allt för lockande. Så jag har bestämt mig för att ta en annan väg här i livet: javisst - Brun utan sol. Var inne på Kicks idag och frågade en i personalen (som förövrigt såg ut att ha just läderhud + extremt mycket Restylane i läpparna = grymt fult) om vilken man ska ha och så.. De dyrare är förstås bättre än de billigare men jag tog den bästa under 200 kr (160 kr kostade den) och har nu prövat att smörja in hela kroppen med den. Och det funkar, faktiskt rätt bra, var rädd för att bli fläckig och ojämn men det var hur enkelt som helst!

Är trött på att vara blek + rädd för solarier = brun utan sol!
Den jag köpte heter L'Oreal Sublime Bronze Self Tanning och är en sådan där pump som man har tvål i ni vet...


Den längst till vänster är det jag har!

Nerslagen i skoskaften

Ja lite så känner jag just nu... Har lämnat in mina ansökningar nu till diverse butiker i Täby C, men de flesta sa samma sak "Just nu behöver vi inge mer personal"... så man kan ju hoppas att någon hör av sig runt jul i alla fall. Det börjar kännas mer och mer hopplöst faktiskt.


Sneakerfreaker

Alltså helt ärligt, dessa vill verkligen verkligen verkligen bo i min skohylla! Alltså färgkombinationen är så jäkla snygg! Ge mig!


Womens Dunk Low

Shopping

Nu har jag precis beställt ett par nya örhängen som kommer hem till mig inom en vecka <3 Längtar! Dock så tror jag att de kommer vara rätt tunga, men en dag i taget kan man ju säkert ha dem. Alltså itne varje dag, kanske någon gång/två gånger per vecka! Dessutom är det ju kul att variera sig!


Dessa snyggingar har jag köpt för 179:-

Kan inte sova..

Det går verkligen inte... det är så otroligt jobbigt! Nu när jag slutat på det senaste jobbet har jag fått mina nedrans sömnproblem igen, jag blir så irriterad.... Hade precis vänt tillbaka på dygnet och fått in en bra rytm i vardagen så förstör jag allt genom att sova för länge på morgonen.. visst jag går upp senast klockan 11 (oftast vid 10), men det blir ändå jobbigt att somna just för att man inte direkt aktiverar sig under dagarna. Usch vad drygt detta är..

Imorgon ska jag i alla fall göra en razzia i Täby Centrum och lämna in massa massa massa ansökningar till diverse butiker.. som t.ex. Glitter, Nilsson, Claes Ohlson, matbutikerna, Åhléns etc. Ju fler dessto bättre eller hur? Någon borde ju behöva en extra såhär framåt Julruschen väl? Jag hoppas då det! Annars är det fler månader av fattigdom... :'(



Queen of the Safari


Dags att åka!

Nu ska jag till Enebytorg och söka jobb på Vi (gamla Vivo ni vet..) ! När jag kommer hem sen ska jag kolla på One Tree Hill och efter det, ja då ska jag minsann skriva ett inlägg med massa smycken, spännande va? haha

Wish me luck!

Läskiga drömmar

Jag har drömt så mycket mardrömmar på senaste, har ingen aning om varför men kul är det inte.. Inatt drömde jag bland annat att jag var på något sorts ridläger tror jag.. vet inte exakt med något läger var det i alla fall. Och tydligen på detta läger (detta var underförstått, och ingen som sa det till mig) så var det någon som på natten kom in genom ens fönster om man hade otur och mördade en med kniv. Så när jag skulle sova i mitt rum som jag delade med två andra tjejer så  klättrade den här mannen in genom fönstret och började hugga mig med kniven, fast inte så hårt att den gick igenom helt utan bara gjorde små sår. Och jag var så jäkla rädd kan jag lova, vågade inte göra ett ljud för han sa att han skulle döda mig då. Sen tog han kniven (jag låg på sidan) och drog den från vaden längs hela sidan upp till armen typ, det gjorde skitont! Alltså det gjorde verkligen ont!

Vad betyder en sådan här dröm egentligen? Det hände massa mer förövrigt men detta var huvudgrejen, jag var jagad av honom ett tag där också... I alla fall... varför drömmer man något sådant här? Jättehemskt ju!

Houseträning nästa

Snart ska jag upp till Ica och skicka iväg alla kläder jag sålde på Tradera igår. 642 kr fick jag för allt (minus frakt då) så jag är rätt nöjd faktiskt. Känns skönt med lite pengar på kontot, dessutom så betalade alla idag så det känns heeelt okej! Skönt med seriösa köpare, är alltid lite rädd för att folk inte ska höra av sig eller dylikt. Nåväl bra blev det denna gången i alla fall.

Sen ska jag åka till dansen, har inte dansat på hela förra veckan eftersom jag varit lite krasslig i halsen = inte bra att träna. Får hoppas på att Sabina är där, alltid lika kul att dansa för henne. Dock rätt jobbigt eftersom min kondition itne är på topp pga rökningen... Får se till att sluta till nästa år.

På torsdag är det i alla fall bestämt att jag ska gå på stan en sväng med Mirandah och sen fika med henne och Emma! Ska bli väldigt kul, har inte träffat Mirandah på ett tag nu (inte Emma heller för den delen) så ja, det ser jag verkligen fram emot. Dessutom är det inflyttningsfest hos Mirandah om 2 veckor!


Emma & Mirandah i våras


Måndagar....

Jag är väl som de flesta andra.. hatar måndagar... Nu måste jag ta tag i allt igen och jag har verkligen ingen lust idag. Det är jobbigt att vara arbetslös.. jag söker typ de flesta jobb just nu och har till och med börjat prioritera jobb framför dansen.. Känns jobbigt på ett sätt.. men samtidigt så är jag så otroligt trött på att vara fattig och inte kunna göra saker eller köpa saker... jag & Jacke vill ju jätte gärna flytta till större (2:a eller 3:a) och det kan vi inte göra förens jag har ett ordentligt fast jobb. Just keep your eyes on the price! Så ska det nog gå bra.


Exact Science 379:- på Gulan

Slutspurt!

Nu är det slutspurt på mina traderaauktioner, de går ut ikväll vid nio-tiden. Så gå in och buda allt ni kan haha!

Den gula kamel-adidastracken denna ligger på 206 kr just nu

Den svartguldiga adidaszipen och denna på 135 kr

Både dessa är sjukt billigt för adidaströjor i mycket gott skick, så kom igen nuuu haha!

Ge mig nu tack

 

1499:-

Drömvardagsrum?

Har haft lite tråkigt här på förmiddagen/eftermiddagen så jag har satt ihop lite av ett "dröm"-vardagsrum... Gillar asiatisk/bohemisk-stil fast inte för överdrivet liksom. Typ såhär, fast med tapeter och golv och tavlor också haha ;)


Se där!

Det snöar som bara attan här utanför! Jätte stora snöflingor ser sin väg ner mot marken. Dock är det plusgrader så hur länge snön stannar, det återstår att se.


bild: jag

Äntligen!

Jag drar en lättnadens suck då jag nu ser att fler har budat på mina adidaströjor på Tradera! Känns ypperligt bra då jag vill få iväg dem för åtminstone lite mer än 100kr/st... Hoppas på att det blir en vild budgivning imorgon innan de går ut på kvällen, att några stycken sitter där hemma och tänker "Jag ska banne mig ha den där tröjan, kosta vad det kosta vill!!" Hahaha...

Nämen ärligt talat så behöver vi verkligen pengar här hemma och jag får ju defenitivt inte mycket i lön denna månad så.... ja, ni hajjar. Det blir bara mer och mer påtagligt varje dag att jag inte tjänar något eget.. är så otroligt besviken på det där jobbet jag hade. Var så glad ju för att jag äntligen hade fått jobb så helt plötsligt får man veta att de ljuger om lönen och att organisationen är oseriös etc. Så otroligt tråkigt, men det är bara att ta sig i kragen och ge sig ut på "arbetsmarknaden" igen, suck.. Men vänta nu detta skulle vara ett positivt inlägg?! Hahaha... typiskt också...


Hemmgjord pizza till middag?

Troligtvis så blir det så. Har inte den blekaste om vad jag ska ha på bara... jag vill ha goda grejer men dom är dyra.. ex. mozzarella och oliver och massa annat gott.. men tror det bara får bli champinjoner =( Jaja vad ska man göra liksom.. vi har inte överdrivet med pengar just nu så..

Blev inte så mycket photoshopande, vi har kollat på film för en stund sen! Tropic Thunder hette filmen, en komedi av och med Ben Stiller som nog de flesta vet vem det är. Den var i alla fall rätt rolig, så den rekommenderar jag faktiskt. Ikväll hoppas jag på att vi ska se Hancock med Will Smith, verkar också rätt bra..


Gårdagens klädval

Har varit mycket zebra på senaste, men jag gillar det.



Ny bloggdesign?

Funderar på att göra mig en ny header! Håller på och pilla med en ny nu, den är rätt snygg men inte sådär.. "Yes, den här ska jag ha!" . Får se om jag lägger upp en ny senare idag!

Idag är det en mycket seg dag... jag och Jacke sov lite väl länge så båda är skitsega.. Finns liksom inte mycket man orkar göra då. Jag har för den delen inte alls lust att åka iväg någonstans, speciellt för att min hy inte vart så bra på senaste och sminka över allt skulle bara göra det hela värre. Så jag får helt enkelt stanna inne och vårda den haha! Kommer nog lägga upp en del photoshopade bilder idag, eftersom jag lär hänga här vid datorn större delen av dagen, så titta förbi lite då och då så kan ni få se lite bilder! Dock mest ego haha.. tjejigt värre!

Nu blir det leka med photoshop, byebyeee...

Väntar på min lover

Ja nu sitter jag faktiskt mest och väntar på att Jacke ska komma hem. Han hade egentligen tänkt gå vid 16 men eftersom ett paket han väntade på aldrig kom fick han vänta längre.. troligtvis tills efter han egentligen slutar (17), så det kändes lite trist. Vi ska nog bara ta det lugnt och kolla på film ikväll, vi har att välja mellan Tropic Thunder, Wall-E och Hancock. Vilken tycker ni att vi ska se? Vet faktiskt själv inte vad jag är mest sugen på. Alla är väl i ungefär samma genre så.. jeje, har fixat lite i köket nu och diskat alla kastruller och stekpannor som var skitiga, sen har jag även tagit lite egobilder hehe.. tänkte visa en nu, alltid kul med bilder eller hur?


Afro!

Något som är grymt kul är att dansa afrikanskt, speciellt sabar! Det är grymt svettigt och vilt haha. Ska någon gång i framtiden när jag sparat ihop tillräckligt med pengar och har fast jobb åka ner på dansresa till Senegal! Här har ni en bild vi tog i gymnasiet någongång där jag kör något afrosteg hahaha...


Första steget har tagits...

Japp nu har jag varit på Ica och lämnat mina papper.. dock så sa han att det itne behövdes någon just nu men knaske/troligtvis fram till jul... gaah.. nåväl, får åka till Ica i Enebytorg också och sen åka och lämna in massa CV's i Täby C också. Åh hatar att söka jobb, ska kolla in på Platsbanken nu också. Sen städa. Kul dag va? Haha...


Glöm inte bort mina traderaauktioner!

Ja hallå, vill ha lite fler bud här haha! Känns lite trist att sälja iväg dem för mindre än vad de är värda! Speciellt den coola kameltröjan! Tycker den är skitsnygg men alldeles för stor tyvärr... Så klicka in er på auktionerna nu (genom bilderna) !





Today's outfit

Mycket inlägg blir det idag! Länge sen jag uppdaterade så här raskt! Sitter och kollar lite på Fresh Prince nu, så jäkla rolig serie, just gotta love it. Imorgon blir det jobbsök på Ica i alla fall, måste komma ihåg att be Jacke hjälpa mig med det där nedrans personliga brevet. Känner mig lite smått nervös för att gå dit imorgon.. vet inte riktigt varför men ja.. nervöst är det.

Funderar på att ta mig en sväng förbi Mirandah på Lördag, har inte träffat henne på jättelänge och tycker nog minsann att det är dags nu. Eller vad säger du Lemuren?


me today, just chillin home

Billionaire Boys Club










Vill shoppa vintage

Mirandah, vill du följa med mig till Beyond Retro på lördag?


Bamboohoops

Hm. Nu finns de på Glitter också. Blir så trött, allt jag diggar ska alltid bli helt överexploaterat och nu finns de överallt. Jag tyckte de var snygga när de var lite mer hiphopkänsla över dem, eller vad man nu ska kalla det.. men nu har var och varannan kid dessa örhängen hängandes på sina öron och ja, det blir inte lika kul då tycker jag. Kalla mig töntig men det är faktiskt så jag känner.. Visst det är klart att man ska ha på sig det man tycker är snyggt och skita i vad andra har. Sådan är jag också, men vissa saker blir inte lika snyggt när alla har det. What's the fun in that? Diggar fortfarande doorknockers så de "trekantiga bamboohoopsen" kan jag fortfarande ha. De är grymt snygga! I alla fall, detta är anledningen till att jag hellre gör egna smycken än köper! För då är det endast jag som har dom vilket gör det hela mycket roligare =)


Nummret är 4

Hittade den här listan på någon blogg! Så här får ni en sådan haha

4 arbeten jag haft i mitt liv:

  1. Dagisfröken på Kantarellen, Åkersberga
  2. Butiksbiträde på Gulan, Stockholm
  3. Telemarketing på Hjälpfonden, Stockholm
  4. Ica förhoppningsvis? Haha

4 filmer jag kan se om och om igen:

  1. Sagan om ringen (alla 3)
  2. Kill Bill vol 1 & 2
  3. Lejonkungen
  4. Aladdin
4 ställen jag bott på:
  1. Lidingö
  2. Gribbylund i Täby
  3. Åkersberga (Svinninge..)
  4. Skarpäng i Täby

4 tv-serier jag gärna ser:

  1. Desperate Housevives 
  2. Heroes
  3. Family Guy
  4. South Park

4 ställen jag vill åka till:

  1. New York
  2. Senegal
  3. Kina
  4. Barcelona (!!)

4 favoriträtter:

  1. Fajitas
  2. Lasagne (med qorn istället för kött)
  3. Sushi
  4. Spagettgi med qornfärssås

4 ställen där jag trivs:

  1. På Danscenter
  2. Hemma i våran lägenhet
  3. Hemma hos Jessica
  4. I naturen

Chaite <3


bild: jag

Skrivkramp`?

Har ingen aning om hur eller vad jag ska börja med mitt personliga brev. Har tittat runt lite på olika sidor men nä... detta var jättejobbigt. Ska be Jacke hjälpa mig ikväll och sen gå dit imorgon! Dessutom lite tidigare på dagen, känns bättre så.

Nu ska jag gå upp och handla lite!

En prinsessas dagbok

Det var grymt länge sen jag såg den, säkert 5-6 år sen... då var den skitbra haha, men jag måste faktiskt säga att den är hemskt charmig... Vilken dröm va, att ha någon farmor någonstans i världen som man inte vet så värst mycket om och aldrig har träffat, som helt plötsligt en dag dyker upp och säger att du är en prinsessa av något litet land som du knappt visste exicterade haha! Ack vilken dröm hahaha...

Nåväl nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch, sen ska jag faktiskt sätta på mig en peel-off ansiktsmask och dra ut alla orenheter ur mitt ansikte.. därefter blir det uppdatering av mitt CV och så ska jag skriva ett personligt brev. Ska upp till Ica för att söka jobb och köpa cigg, två flugor i en smäll kan man säga hehe. Tyckte det var lika bra att ta tag i det på en gång, kan inte sitta här och långsamt dö ut av ångest och jobbsäkande på nätet. Har ju faktiskt tagit mig en ordentlig titt på Platsbanken idag och det fanns tyvärr inte mycket intressant där om jag ska bara ärlig.

Dags att hoppa in i duschen och bli lite freshhh... bye bye!




Chaitisdag

Idag sa jag upp mig på jobbet. Great. Och ja, jag ska förklara varför. För att de sa första dagen när jag frågade om lönen "Det är 10 000 i grundlön + 10 % provision", skitbra tänkte jag, eftersom det är ett 9 16 jobb och på ett kontor. Jätteskönt, äntligen jobb! Men sen i fredags sa min personalansvarige att jag måste minsann dra in 1800 kr i snitt per dag (detta är skitsvårt för övrigt) för att få ut dessa 10 papp, vilket är helt sjukt eftersom man då inte får kalla det grundlön, för grundlön är något som är fast. Jag har även ett starkt minne av att han jag hade på utbildningen sa just fast grundlön. Så nu sen i fredags har jag tjatat på den högste chefen för att få reda på vad som egentligen gäller, och han sa lite luddigt när jag frågade i fredags att det var typ så men att han skulle komma med papprena där allt som gäller står. Har han kommit till sin anställde med några papper? Nääää... inte det inte, har inte sett röken av något papper. Har frågat flertalet gång och det är hela tiden samma stil "mañana, mañana" liksom... så jävla trist. Så idag sa både jag och Maja upp oss, för jag jobbar inte bara provsionsbaserat, för då har man ingen säker inkomst. Det fungerar speciellt inte för oss som inte bor hemma längre.

Så nu var man utan arbete, igen. Kul kul.

Well, för att prata om något roligare så har jag köpt chaite + teklämma idag, och dessutom hängt med Maida i täby som shoppade lite, det var väldigt trevligt =) Och nu ska jag göra mitt chaite och kolla på dumburken! Glöm förresten inte bort mina traderaauktioner, det har lagts bud på båda adidaströjorna!


Nytt på Tradera!

Har lagt ut lite kläder på tradera, två adidaströjor och ett par baggy meccajeans! Så gå in och buda och/eller tipsa era kompisar om de är sugna på nytt!

Här är tröjorna, klicka på dem för att komma till auktionen!


Adidastrack med huva strl 34, utgångspris 99:-



Adidastrack med kamel strl L, 99:- i utgångspris



Mecca jeans baggy strl 32, utgångspris 99:-

I luv mah kickz <3

Gaaaaaaaaaah omg omg omg , extremt ha-begär på denna! Vet knappt vad jag ska ta mig till nu! Tror det blir ett köp snarast så jag får den i small! Skiter i att priset är högt för faaan... eller ååh.. vad ska jag ta mig till haha! Vad töntig jag är men denna var verkligen sjukt äckligt snygg. På ett cleant sätt. Hm. Ska lägga upp två tröjor på tradera nu!


Me today

Såhär ser jag ut idag, älskar mina naglar haha! Och mina örhängen är ju bara för mumsiga ;D Ska se till att köpa ett strykjärn så fort som möjligt så jag kan göra mer roliga saker.

Var förövrigt trevligt hos Jackes pappa, hans syster och hennes sambo var där också och käka middag och drack kaffe. En bra söndag tycker jag =)


Fars dag

Idag ska vi hem till Jackes pappa och käka middag, ska bli trevligt =)

Igår var det bara en bakis-deluxe dag, satt här vid datan och mackan & jacke satt och spela Gears of War 2... Vid sjutiden åkte jag till Täby C en sväng och fika med Maida, var väldigt trevligt då jag inte träffat henne på ganska länge... kommer faktiskt inte ihåg när det var senast? Inte bra inte bra. Men men sen åkte jag hem i alla fall och mådde sämre än innan haha för att jag druckit kaffe.. vet inte hur det går ihop riktigt men så var det i alla fall.

Idag är jag dock inte bakis längre såklart och fy satan vad skönt det är, mådde så dåligt igår haha... verkligen som jag förtjänade! Nu håller jag på och måla naglarna i rosa och orange, ska ta en bild  sen när det är klart så ni får se hur vackert det blir haha...

Nu ska jag fortsätta med det, hörs senare!

Mina senaste kreationer





Sneakerfreaker







Svampar i håret, discofiskar och pärlplattor

Haha ja igår var det en rolig kväll... med liiite för mycket vin! Det hela började med att jag och Maja skulle sitta hos henne och dricka lite vin samt pyssla. Glömde dock att ta bilder hemma hos henne... men i alla fall så fick jag ett samtal av min vän Emanuel att han skulle ha inflyttningsfest så jag och Maja blev rätt sugna på fest. Vi åkte hem till henne och käka två varsinna Gorbys och sen var det dags för pyssel.

Jag hade köpt en massa pärlor och en stor pärlplatta samt bakplåtspapper, det var operation Nya örhängen som tog fart då. Janis ringe och kände sig ensam och ville dricka öl med oss, så han kom också dit. Det blev pilligare och pilligare ju mer vin man fick i sig, pärlplattor är stört pilligt. Men jag lyckades faktiskt göra två skitsnygga örhängen, stod och strök mina pärlörhängen lite så där inne i dimman haha. Maja hade hittat en spännande liten låda hos sig där det fanns allt möjligt spännande som fler pärlor, paljetter, tipex, tärningar och även sådana där flugsvampar man har i mossan när man gör iordning adventsljusen ni vet? Dom virade jag runt hennes dreads haha! Såg sjukt roligt ut! Speciellt när hon var dräggig hahaha...

Vi bestämde oss tillslut att åka till min väns inflyttningsfest, så mot Stureby bar det av. När vi kommer ner till busshållplatsen har någon lämnat en pizzakartong där och i den låg det två svarta potatisar med tandpetare i och ögon? På ena potatisen satt det en lapp där det stod "Muhammed", bredvid låg det en lapp där det stod såhär:

 "Halloooo! Doo där, stanna, stopp!
Vi är 2 broder som är hemmalosa, och vi komma från Afrika i land Somalia
Mycket vacker, mycket vacker :)
Vi känna oss vilse, inga mat, inga kläder, inga pengar
Vi äta sånt man hitta i papperskorg..

Vi vill följa med dig hem, snella?
Vi vill ha mamma o pappa
Ta hemma oss och vi lovar ni vill inte bli besvikna! Pöss!
"

Haha wtf liksom? Orka ha tråkigt och göra ett brev till två potatisar hahaha!

Kan dock inte påstå att det var mycket till fest men det var ändå kul att träffa nya människor, marijoteten var från Norrland! Och det bästa av allt var att Emanuel hade ett stort (då menar jag verkligen stort)  akvarium som funkade som en skiljevägg ungefär fullt med vackra fiskar! Och det var minsann inga vanliga fula guppys utan sådana där avlånga revfiskar! Jättevackra, och en var kallad Discofisken för han lös i neon haha! Jag vill gärna ha en discofisk... sen skulle vi dra hem men hamnade lite här och var för att försöka köpa cigg, dock var det inget ställe som var öppet! Jag hade bjudit bort alla mina då ingen annan verkade ha cigg haha.. Jag kom tillslut hem rusig av vinet, åt en halv tomat samtidigt som jag hälsade på Mackan och Henke som var hos oss, sen däcka jag som en prinsessa med kläderna och sminket på haha!

Imorse vaknade jag först vid tio och mådde ohyggligt dåligt.. fy fan säger jag bara.. gick in i badrummet för att gå på toa då jag upptäckte att.. ja just det.. sminket somnade man med.. Kan säga att allt låg under ögonen haha!


Påväg till festen!


Haha på väg från festen ! (noterna håret)


En glad Janis!


Haha potatisen och brevet!

Barack Obama for President

Vad tycker ni om det amerikanska valet då? Var ni uppe och valvaka? Jag har följt det hela rätt mycket och tycker helt klart att rätt man vann. Jag satt inte uppe och följde dock eftersom jag skulle jobba idag. Ska bli spännande och se vad som händer härnäst och vilka ändringar som kommer ske, dock ska man inte hoppas för mycket på en gång, saker tar ju tid men i alla fall. Historia har dock ändå skrivits då Obama är den förste mörka presidenten i USA's historia!


The Cocoo Candy Collection!

Cocoo.se har fått in en hel massa nya smycken, och då bland annat "The Cocoo Candy Collection" som innehåller superfinahalsband, hade ju ett glasshalsband som jag gjorde av en godis, men den smälte på min student haha! Spana in dessa och tänk tillbaka på den alltid efterlängtade sommaren.





Desperata hemmafruar!

Kollade precis på avsnitt 7 av säsong 5, och det är såååå otroligt spännande! H'nde sjukt mycket roliga saker och nu kan jag knappt vänta till nästa avsnitt haha!

Idag har jag haft ännu en jobbdag... har väl gått okej men hade velat sälja mer, eller vad man ska kalla det.. Förhoppningsvis så går det väl bättre imorgon. Bloggen blir verkligen lidande av ett heltidsjobb och jag tycker till och med själv att den blivit betydligt sämre, om jag ska se det från erat perspektiv så att säga. Egentligen bloggar jag ju för min egen skull men samtidigt är det ju sjukt roligt att få positiv feedback!

Nä ni, nu är det dags att göra lite te och sen sätta igång och fixa tvätten!

House, breakdance & balett

Ja detta har jag sysselsatt mig med igår och idag, trots förkylning, men jag har tagit det lugnt. Igår dansade jag ju house och sa förstås till i början att jag inte var helt frisk. Men det är svårt att inte ta i när man dansar house för det är så kuuul och det går liksom inte att bara markera hela tiden. Så jag tog ut mig, heh... efter en timme sa halsen ifrån så då satte jag mig och stretcha och tittade på, rätt mysigt det med. Idag har jag breakat med min streetjazzlärare Daniel haha! Eller ja, vi gick på samma klass i alla fall det var rätt roligt. Sen var det balett och det gick väl bra, känner att jag kommer djupare i pliéerna nu.


Tävling hos ViktoriaTomic.se



Viktoriatomic.se och 4EverYoung anordnar en tävling där de tävlar ute denna rosa oversizeklänning (i storlek XS-XL) från 4EverYoung. Jag är med, gå med du också! Tävla gör du här!

Ett spännande recept

Jag och Jacke har än en gång tagit på oss till uppgift att laga något nytt och spännande till skillnad från det man vanligen lagar. Här är receptet vi följt idag, ni får se bilder på hur det blev sen haha!


Matdags en lördag!

Nu har vi snart lagat klart våran middag med färsk taglitelle och sen varsin pastasås. Jag har gjort en pastasås på krossade tomater, tonfisk, matlagningsgrädde, timjan, röd&gul lök samt diverse kryddor. Jackes är mer asiatinspirerad och har i sig lövbiff, lök, lite timjan, wokgrönsaker, grädde och soya samt diverse kryddor! Min blev sjuuukt god, har provsmakat flera gånger haha... är grymt nöjd! Har en tendens till att vara lite misslyckad i köket då det ibland blir lite smaklöst. Men detta var grymt gott.

Hoppas på att Jacke ska sluta vara such a lazy ass så vi kan åka hem till hans kollegor som har fest. Men vi får se hur det blir. Nu är det matdags! Älskar att äta bwahaha...


RSS 2.0