weekend

Vilken skön helg man haft då! Midsommar i Tullinge var riktigt nice, god mat och trevligt sällskap. Inte lika bekvämt dock att sova i en 90 cm bred säng med sin pojkvän men det funka haha. Sen mös vi hela lördagen med gottis framför How I Met Your Mother :) Nätshoppade ju även lite som ni sett.. heh...

Söndag, idag alltså, har vi ju vart på en 2 timmars promenad i skogen med systemkameran i högsta hugg. Även det var mycket mysigt. Och nu hålelr vi på att koka färskpotatis med dill samt har en egen komponerad kycklinggryta i ugnen. Mums.

Summan av kardemumman: mycket bra helg.


Nu inväntar en ny vecka med jobb. Känns lite hårt, men ändå, det är bara 26 dagar kvar till 4 veckors semester (med en vecka i underbara grekland!!). Dessutom väntas ju mina 3 olika shoppingkap anlända eventuellt redan veckan som kommer (hoppas!).



summer by me

Jag och min älskling gick på en riktigt lång promenad och fotade lite i det fina vädret. Enjoy! 
Alla bilder som jag är med på har Jacke tagit förstås, dock jag som redigerat :) 
Resten av bilderna är det jag som fotat.










summer


shopping (a) bag

Denna väska har jag övervägt att köpa i ca 3-4 månader nu, haha så pass lång tid att min kära vän Mirandah som låtit mig överväga det länga själv köpte den nu först! Det var faktiskt inte förrän jag såg väskan i verkligheten och fick känna, klämma och lyfta den som jag bestämde mig. No more waiting, time to order! Haha ska aldrig mer skriva sådär töntigt på engelska. Så nu är denna underbara väska på väg till mig i alla fall =)


Finns att köpa på modekungen.se för 749 SEK (gratis frakt!)

little bit of midsummer










rings

Två nya ringar som är påväg hem till mig!  
ph1 source, ph2 source
Dessa två är köpta på ebay.com

midsummer clothing

Älskar min nya klänning!! Kommer att användas flitigt i sommar :) 
Såhär såg jag i alla fall ut igår på midsommar.

nätshoppardjuret

Japp. Nätshoppardjuret har slagit till igen. Like crazy. Det är nästan som att jag får sätta lås på datorn nu haha! Visst jag handlar inte för pengar jag inte har (kredit, faktura eller delbet) men det är fortfarande inte bra att handla upp mina pengar direkt efter lön.. Denna månaden bör jag vara extra försiktig eftersom att jag vill ha mer pengar till semestern. No more spending now!

Visar min senaste shopping om en stund ;) Ville bara poängtera att jag faktiskt är done sen haha!

midsummer

Idag är det midsommar för den som undgått det! Vi ska fira midsommar hos en kompis föräldrars hus (det är FF wohoo haha) någonstans söder om stan, tror att det är söder om stan i alla fall. Nåväl långt bort är det i alla fall för mig haha.

Igår var jag på stan med Jess en sväng efter jobbet, fyndade en tröja på rean och sen köpte jag lite ringar på Glitter. Sen gick vi hem till Mirandah, åt sushi och sydde in min vargklänning som jag fått hem och som är awsome(!!). Mycket trevlig kväll hade vi hos Mirandah! Fick även den trevliga överraskningen att mina smycken från Fashionology kommit hem :D Det var fantastiska!


Dags att göra sig i ordning nu, här kommer i alla fall en bild från midsommar förra året.



shopping bag

another claw
Örhänge (1 st) 195 SEK från cocoo.se
(endast en till finns i lager!)

shopping bag

necklace + earrings = € 35 at fashionology.nl

body con dress

Från Ebay.com
Köpte den idag! :)


i luv u.

<3

summer lovin

samtliga bilder är tagna utav mig :)

fever

Hallo.... ligger hemma och är feberdjuret. Inte särskilt underhållande om jag ska vara ärlig. Tänkte bjuda på lite bilder från dagarna som gått i alla fall.

Mose backe med Mirandah
Ella trädgård med Jacke

i want a horse

Halloj! Är på jobbet i vanlig ordning, har lunch just nu. Sitter mest och drömmer mig bort till i söndags när jag äntligen, efter att ha längtat så länge, fick rida! Det är så mysigt med hästar, vilka fantastiska djur egentligen. Jag vill ha lilla fina Russ som jag red i söndags, visst var hon fin? Som en lite sagoponny haha! Åh önskar verkligen att jag hade tid/pengar/all kunskap som behövs för att ha en egen liten ponny. För en ponny kan jag minsann ha tack vare min längd och vikt.

Förhoppningsvis kan jag åka ut fler gånger till syrran och rida lilla Russ. Hon är nämligen medryttare på islandshästen Akva som ni kan se på den senaste bilden jag lagt upp. Och i samma stall som Akva bor, ja där bor också lilla Russ. Nu går de dock i sommarhagen när de inte rids tillsammans med en till islänning, Akvas föl samt ett dräktigt halvblod som ska få föl nu i juni. Åh jag ska hälsa på snart igen!




RSS 2.0