Trött som en säl

Ja fy tusan alltså.. hatar att gå upp tidigt :(

Hallåååå

Blir lite dålig uppdatering nu när jag jobbar igen! Har tre hårda dagar framför mig då det troligtviskommer vara strålande sol och badväder ute medan jag måste stå inne i butiken mellan 10 - 19... men det är pengar! Och det är något man måste fixa själv nu när man blivit "vuxen", eller vad man nu ska kalla det.. känner mig inte speciellt vuxen faktiskt om jag ska vara ärlig.

Nåväl, snart ska jag äta spagetthiringar och senare göra wok.. men först ska jag ladda upp lite bilder fran vårat "poolparty" haha!



Älskling <3




Våran nya pool...




Henke!




Öl som simmar




Markus steker




is




Baaaai !  *vinkar*

Nya krejjer!!

Har köpt ett par skor och en jacka idag! Och ett linne/t-shirt som jag lägger upp en bild på en annan dag!



mjaoooo roooosa!



Roooosa! haha



Beeen



Heeeej alla !



Fin jacka som kommer användas i höst!

Så vad tycks om min inköp? :)

Earrings

Jag älskar örhängen, eller ja... smycken i alla dess former men jag har alltid varit galen i örhängen! Vet inte hur många par jag har nu haha.. Men jag har tänkt på en sak som är jobbigt.
 Det är nämligen så att jag älskar speciellt bamboo hoops, doorknockers och stora härligheter i guld mest av allt. Men de förstör mina öron i längden, eller i alla fall hålen de sitter i. De dras ut av tyngden (trots att de är ihåliga) så hålen blir långa, irriterade och kliar om man har de mer än två, tre dagar i rad.

Så... för att undvika att mina hål dras ut helt så det inte längre är hål utan kluvna öronsnubbar, så måste man byta av med lite lättare örhängen emellanåt. Jag har då förstås snokat lite på internätet och funnit en del sjukt trevliga örhängen. Dock från en sida i USA men whatever, de är i alla fall vackra! Haha!









Okej de näst sista är väl ganska tunga kan jag tänka mig, men var tvungen att lägga upp de i alla fall för de var så härliga!

Dålig uppdatering

Igår jobbade jag och sen drack vi öl och groggar på Söder... lite väl mkt kanske haha..

Sen idag har jag jobbat två timmar, lite lätt bakis sådär. Sen mötte jag Henke så åkte vi till BR och köpte en barn pool. Mötte Mackan sen åkte vi till mig och Jacke i Täby för att fylla poolen med is, vatten och öl. Bilder kommer imorn ;)

Nästa vecka blir det jobb! Men det känns bra, finns en del att göra i butiken + veckan efter löning. Plus att jag tjänar pengar, vilket är trevligt. Har ju vart ledig ett tag nu, så dags att börja jobba igen!

Nyår 06/07

Det var här allting började :)

jacke, jag & maskerad henke


Jag älskar dig så mycket och jag släpper inte dig i första taget kan jag lova!

Färdigsolat

Ja nu fick det vara färdigsolat... Imorgon ska jag jobba mellan 10 -19 .. det är inte så roligt men det är pengar! Plus att det är löning också, så då blir det sushiiii till lunch!

Aaaah

Varför är jag sämst på att måla naglarna? Helt ärligt?
Nog för att jag precis börjat hålla på med sådant då jag aldrig målat mina naglar mer än 4 gånger i mitt liv innan denna gången...
men i alla fall... borde inte tjejer vara naturligt bra på det?
 Haha, vaddå fördomar..

Usch ser förjävligt ut! Har försökt mig på fransk manikyr..
jo det gick ju bra.. hrm hrm.. eller inte...

GAH! 

Sola!

Jag har en stark känsla av att det är sol ute, och en ännu starkare känsla av att jag är blekare än vad som är okej. Sååå... dags att springa ut i solen!

Snart...

Snart kommer du få bo hos oss min lilla pussis <3 Du ska se att allt ska bli så bra hos oss också, även om du måste bo lite mindre! Men du får fortfarande gå ut, jag lovar. Älskade lilla kattskrälle så mycket som jag älskar dig, inte ska du få bli berövad ditt liv bara för att saker och ting ska förändras. Min glade lilla katt Musse <3




Msn messenger

Förr när jag satt vid datorn var jag alltid inne på msn, var nästan beroende av det. Numera är jag aldrig inloggad där.http://www.bu.edu/celop/faqs/i/logo_msn_mac.jpg Känns inte som att det behövs... eller vad ska man säga.. det finns liksom nästan aldrig några vetiiga personer att snacka med. Bara vid fåtal tillfällen.

Dessutom glömmer jag bort att logga in också när jag sitter vid datan. Hm.
Är det någon som fortfarande använder msn?





Snygga tee's

Indeed har jag funnit snygga tee's som jag vill ha! Det gör jag nog varje dag.. finner något i kläd/sko väg som jag vill ha, haha!


tee nr 1


nr 2


nr 3


nr 4

Nähäpp..

Såklart så blev det ingen tripp till Åkersberga idag, men imorgon måste jag ta tag i mig själv och pallra mig dit!

Här är förövrigt en tröja jag hittade på Nelly.se igår, tyckte den var grymt snygg men alldeles för dyr!


Vilka bloggar läser du?

Jag har en del bloggar som jag spanar in varje dag faktiskt, sen ibland så klickar jag runt bland massa olika... men här är några bloggar jag brukar läsa (förutom mina vänners) och vad jag tycker om dem:

Stina-Lee ( länk ) : Hon är en av de största bloggerskorna i Sverige, men verkar vara den som är mest "äkta", eller vad man nu ska kalla det.. Hon skriver inte om mode utan det vardagliga livet och tar upp emn del viktiga frågor som rör oss alla till och från. Hon verkar rätt jordnära och vettig. Har dessutom mycket bilder vilket jag diggar.

Kenza ( länk ) : Också en av de populäraste bloggarna, dock skriver hon inte så mycket roligt.. eller ja.. vettigt.. Roligast att kolla på hennes bilder faktiskt. Eller jo det är kul att läsa om hennes resor tycker jag men i vardagaen skriver hon inte så mycket roligt.

Blondinbella ( länk ) : Hon har den största bloggen tror jag? Är ganska kul att läsa hennes försök till att övertyga oss läsare om hur mogen och framgångsrik hon är. Hade gillat henne mer om hon inte försökt vara så mycket "överklass" och dessutom kallar hon min favoritdel av staden (söder) för "slödder". Som sagt, kul att se henne göra bort sig om och om igen.. fast ibland skriver hon ett och annat vettigt inlägg också + mycket bilder.

favorit! Viktoria Tomic ( länk ) : Min favoritblogg! Hon skriver en del vettigt, har mycket bra inspirerande modeinlägg och samma intresse för sneakers som jag själv har! Mycket roliga bilder och vettiga inlägg. Keep up the good work!

Kissie ( länk ) : Hon skriver inget vettigt över huvudtaget och är allas våran stereotypiska svenska fjortis. Så varför läser jag? För att det är kul att läsa fjortisbravader såklart!


Sen har jag en del andra men jag orkar inte rada upp de just nu :)

En tripp till åkersberga ?

Jag har verkligen inte lust att åka hela jävla vägen till berga för att lämna tillbaka en bok... men eftersom jag är det puckot jag är så har jag inte lämnat tillbaka boken på typ hundra år och nu fått en sista varning: lämnar jag inte tillbaka boken kommer jag få med inkasso att göra. NEJ TACK. Så det är bara att pallra sig dit fortast möjligt...

Inte en helt vanlig dag

för det är Jessicas födelsedag! Hurra hurra hurra! Grattis på 19-års dagen bästis!


Vår nya tavla!

Tavlan som jag är helt förälskad i gör sig egentligen inte till rätta på bilden, men den är verkligen helt underbar.


Ny dag

Maten igår blev sjukt god! Blir nästan lite stolt över mig själv haha...

Drömde mardrömmar innan jag vaknade, bara i fem minuter eller så för jag snoozade .. men det var jättehemskt.. går inte att förklara riktigt men ja.. skumt var det. Hm.

Matlagning

Det är faktiskt rätt roligt att laga mat ibland, eller i alla fall att vara uppfinningsrik och krydda haha! Idag så har vi slagit på stort, Jacke har köpt biff och jag har färsk tonfisk! Ska bli sjukt gott, om jag lyckats med min kryddning och med själva tillagningen förstås...

Jag blev så inspirerad att jag var tvungen att berätta för er hur jag kryddat min lille firre. Jo det gick till såhär att jag hällde upp olivolja på ett fat och tillsatte vitpeppar, svartpeppar, salt och färsk timjan. Sen tog jag fram firren och vände den i oljan och kryddorna, sen skvätte jag över en del lime, vóila! Nu står den och gottar åt sig allt i kylen ett tag innan vi ska laga maten.

Förövrigt så var jag, Jacke, hans syster Jenny och hennes kille Jim på Ikea igår! Det var väldigt trevligt och vi åt på Max efter våran shopping, väldigt mycket godare än donken må jag säga. Vi fick med oss en del saker hem, även om det mesta inte var något vi planerat att köpa från början.
 Vi köpte i alla fall bland annat två jättefina tavlor, tror jag ska fota dem sen och lägga upp så ni får se! För den ena är jag verkligen helt förälskad i.

Jessicas födelsedagskalas

Igår firades jessica som fyller 19 på måndag, det var väldigt trevligt! Träffade en del jag inte sett på ... ja jag vet inte hur länge! Jätte kul var det i alla fall, och jag tror Jessica också är nöjd. Kom ju en del människor som sagt.

Jag såg dock ut som ett spöke märkte ajg när jag kollade på bilderna, jag var så jävla blek! USCH! Måste hitta lite sol snart, vill inte sola solarium... men det kanske får bli det i alla fall om inte solen hinner komma fram imorgon.. bläääää

Men fick en del andra roliga bilder på folk och så!


               Jakeee                            Jess & Felice                Linnea, mik, jess


                 Folk                                       öl                                   Amanda
 
 mikaela & jossan                    vackra sko                        mik o ida

Shopping!!

idag har jag och Jacke verkligen shoppat, nya fronthögtalare och center har herrn köpt bland annat. Sen köpte han nya skor, 2 t-shirts, en tjocktröja och ett par jeans, samt kallingar. jag har fått nya underkläder och ett par skooooor! Sneakers ofcourse.

Gillar förövrigt Sneakers'n'stuff butiken mycket bättre än Footlocker i gallerian. På SNS finns det café och butiken i sig är mysig och schyst inredning, medan på footlocker så är det sjukt mkt folk (antagligen pga att den ligger i gallerian) och en del av personalen är inte kundserviceinriktade för fem öre, speciellt inte vissa tjejer. Det känns som att de måste visa sig.. bättre... eller överlägsna på något sett, lite halvt bitchiga? Skit tråkigt faktiskt. Medans SNS har bra service och trevlig personal. Fast de har väl kanske lite bättre arbetsmiljö, men fortfarande.

Mina nya kicks, som förövrigt är sjukt mycket snyggare i verkligheten än på bild, sanna mina ord på den.


Åh jag älskar er mina babes!!! haha!

Snes

Gaaah, sjukt länge sen man spela Super Mario bros 3 ! Haha, jag dör vad roligt det är! Dessutom har jag Yoshi's island, supermario bros 2 och några fler. Så ni kan ju gissa vad jag sysselsätter mig med?

Igår var Henke förbi hos oss och hade öl & chips kväll, vi satt på balkongen och snacka skit, drack öl och... (ja gissa vad).. åt chips haha! Jessica svängde förbi en stund också, det var jag glad för. Dessutom fyller ju damen hela 19 år snart så jag och Jacke har köpt födelsedagspresent till mitt birthdaykid! Vi ska förövrigt fira Markus i rålis på fredag också när han fyler år, sen firas Jess på lördagen.. men innan det så ska vi en runda till Ikea!

För på Ikea ska det inhandlas nytt vardagsrumsbord, ny TV-bänk och troligtvis lite andra nödvändigheter, jag vill bland annat köpa en mixer så man kan göra milkshake och smoothies! Och roliga isiga drinkar förstås. ;)

Jag ska på lasagne-jakt

Idag ska jag och Jake the shake in till täby c och byta in några av hans kexbox spel... Sen ska jag in på Ica där jag en gång förut fann vegetarisk lasagne, som inte var fylld med grönsaker istället för kött, utan som de så simpelt bytt ut köttfärsen mot qornfärs! Fattar någon därute hur extremt äckligt gott det är?!

Dessutom får jag pengar idag :) en liten tusenlapp som slinker in på kontot är ju aldrig fel!

Sex avslöjanden, det ni inte visste

Blev utmanad av Viktoria Tomic's blogg att avslöja 6 underliga/egendomliga saker om mig själv.

1) Så fort jag hör ett djur som låter så härmar jag det (en ko på tv, en hund utanför ica, you name it)

2) Jag gör alla viktiga saker i absolut sista sekund

3) Jag är en stencool hiphopare som tycker det är skitkul att dansa balett

4) Är lika mörkrädd nu som jag var när jag var 4 år

5) Så fort ajg ser något spännande (t.ex. något på marken) så måste jag stanna upp och inspektera det

6) Jag har köttfobi, men inte för kyckling och fisk, fast jag tycker kött är gott (äter det dock inte som ni kanske förstår)


Sådär ja, tog fan tid att komma på saker.. jag gör ofta underliga saker men inte något som jag upprepar utan något som händer när jag känner för det. Lite svårt att förklara haha, men ni som känner mig vet.
Nu utmanar jag er som läser det här att göra likadant i era bloggar, skriv gärna en kommentar om ni gör't!

Alone

Jag ska berätta om min dag och kväll imorgon men just nu är jag lite ledsen för jag är helt ensam och jacke ska sova borta, och jag är rädd. hemskt mörkrädd. Usch.

Kaffebönor

Gud vad jag skriver idag! I och för sig så har jag väl inget direkt bättre för mig.. men i alla fall.

För en stund sen skulle jag stänga ett fönster här hemma i vardagsrummet. Gick sådär. Vi har nämligen två låga glas i fönstret fulla med kaffebönor som vi har ljus i. Väldigt vackert och sådär men... det är jävligt många fler kaffebönor i än vad man tror. Jo ni förstår, när jag står där och kämpar med vårat otroligt tröga fönster så välter jag ut en av de där glasen. Behöver jag säga att det ligger ca 1 miljon kaffe bönor över hela golvet? Suck.

Nåväl, jag vill inte dammsuga upp dem för det är så fint med de där ljusen, så här ska plockas kaffebönor som om jag vore i sydamerika!

När jag får min lön

Jag sitter här och drömmer mig bort lite granna.. jag och jacke är fattiga som kyrkråttor just nu, och jag skojar inte! Vi har knappt ett öre, det suger. fattar inte hur pengarna försvunnit så snabbt? Det enda jag köpt i klädväg den här månaden är leggins, som i och för sig inte var de billigaste på marknaden, men i alla fall... humm sen var jag och Mirandah ute en kväll också..

Aja skit samma, det jag försöker komma fram till här är aatt jag funderat ut lite grejer som jag behöver köpa när jag får min lön:

1. Nya sneakers
2. Knäskydd till dansen
3. Hårfön
4. Bikini
(5. Eventuellt ett par nya jeans)

Sådärja... känns som jag glömt något men det visar sig nog.

Blondering?

Ja man kanske skulle blondera sig? och skaffa blåa kontaktlinser? haha ... kolla in denna:


Regn

Ser ut som att det regnar ute.. det ser i alla fall väldigt mörkt ut? Har inte orkat gå och kolla ordentligt, men det passar väl min sinnesstämmning just nu. Är inte alls glad och ni som vet, vet varför.

Malen som låg under kastrullen är i alla fall omhändertagen av Jacke och utsläppt. fan stackarn egentligen som fick sitta där under i flera timmar... Fast samtidigt borde den vara rätt stolt över att ha skrämt en så stor varelse som mig (nu menar jag förstås att jag är stor om man jämför med malen i alla fall).

Ska ta en sväng förbi Täby C sen, måste kolla hur mkt pengar jag har och dessutom kan jag då svänga in en snabbis på Kicks och inhandla hudkräm och ansiktstvål. Brukar ha Nivea Young men sist prövade jag Garnier för fet hy. Men ajg kan inte bestämma mig för vilken som är bäst. Någon annan som har en åsikt om det?

Fobier

Jag var så otroligt rädd för en liten stund sen, jag lovar er, jag höll på att svimma av rädsla! I denna stund som jag skriver detta så ligger det en kastrull i sängen med ett täcke över, som ej får öppnas förens jacke kommer hem.

"Varför i helvete har du bäddat ner en kastrull?" tänker ni säkert nu. Jo det ligger nämligen till såhär; att jag är extremt rädd för insekter, speciellt de stora. Speciellt de som kan flyga, eventuellt hoppa högt. Vet inte riktigt varför jag är så rädd för de, med tanke på att våra svenska insekter (med undantag för fästingar) inte kan göra en någon större skada.

Jag tror det har med att de är så opålitliga, kan flyga snabbt som satan och kan lätt "fucka ur" eller vad man nu ska säga haha... usch, är lite rädd för att de ska krypa in i öronen eller näsan eller sitta på ens ansikte när man sover... USCH JAG ÄR SÅ LÖJLIG!

Tillbaka till kastrullen i sängen.. Under denna kastrull ligger det en gigantisk mal, ni vet en nattfjäril? En brun en med skitstort ansikte. Den låg där och mös i min säng samtidigt som den elakt stirrade ut mig, hotfullt kändes det nästan. Jag vågade knappt gå nära den, jag vågade inte ens fånga den i ett glas för att släppa ut den.
Jag kunde ändå inte förmå mig själv att gå ut en sväng och hoppas på att den var borta när jag kom tillbaka, för då skulle den säkert sitta i någon vrå och lura tills dess att jag gått och lagt mig... nej hua mig!

Så nu ligger han där under kastrullen tills Jacke kommer hem. Tur att man har en karl i hemmet som kan ta itu med saker som detta.


USCH VAD JAG ÄR TÖNTIG!!!

Jag har fått en vision!

Japp, en vision har jag fått; angående min bloggdesign! Vill ha en ny, är trött på denna som bara den alltså. Jag är väldigt ombytlig av mig och denna designen har ju suttit i nu i flera månader... men jag har inget photoshop längre... det suger! Jacke måste hjälpa mig och fixa nytt så jag kan få vara lite kreativ här i min ensamhet haha...

Ååh min vision är så toppen, synd att ni inte kan se den! haha!

Can I kick it?

Yes you can! älskar denna låt!



Vill jobba!!

Gaaah vill jobba, inte sitta hemma och spela sims! (även fast det är jäkla kul haha)

Får ta och börja söka lite nya jobb nu, börjar bli dax... bör även skriva mig ett ordentligt CV. Men jag är inte så bra på det? Hm.. får väl göra mig ett tappert försök imorgon.

Som sagt har jag inte gjort så mycket vettigt idag och har en del jobbiga saker att tänka på som händer i mitt liv just nu, som jag tyvärr inte vill skriva ut här då de är lite för personliga... Så därför är jag inte så särskilt inspirerad till att skriva.


Värsta snygga t-shirten som jag vill ha, i mina favvo-färger också!


Adidas you surprise me!

Hittade en nyinkommen adidastrack på cali, den var jättefin! Gillar inte riktigt de där som alla hade där ett tag, enfärgade med huva och en annan färg på stripsen, vet ni vilken jag menar? Var ju värsta "inne" att ha adidas där ett tag, nästan så att jag själv inte ville ha mina längre. Hatar när saker jag gillar blir kommerciellt och kopierat av allt och alla.. när en sak helt plötsligt bli superinne så att man ser varenda liten kotte med den/det... saken förlorar liksom charmen och det där snygga då.

Ett tag var det ju superinne med "rasta-saker", tycker dock att det verkar ha lagt sig nu, men det var ju bara sjukt irriterande! Alla fjortisar och coola småkillar hade adidastracken med rastafärgerna på, jag vet inte hur många som hade en sådan i min skola? USCH! hatar den nu...

Samtidigt så kan jag ju tycka att någonting som är "inne" eller "mode" kan vara snyggt, men om det blir sådär överexploaterat som vissa saker blir så är det inge snyggt längre.

Gud vad det här blev flummigt nu, haha.. men är det någon som hajjar vad jag försöker säga här??


Här är förövrigt tracken som jag skulle visa från första början haha!

Hm.. The sims..

Har suttit och spelat sims hela dagen, bra där.. inte gjort något vettigt mer än ringa banken! Hm. jaja, så är det ibland.. ska ta en dusch nu så jag kan känna mig lite fräsh i alla fall! Eller ska jag fixa disken först? Får se hur jag gör.


En del "måsten" att klara av idag..

Jag har en del skittråkiga saker att göra idag.. måste ringa banken m.m. Och inget jobb minsann.. vet inte när jag behövs nästa gång på Gulan, det är skitjobbigt. Trodde jag skulle få jobb hela sommaren, men det var visst mest bara juni. Nåväl. får väl hoppas att de ringer snart igen så jag drar in en liten slant i augusti i alla fall.

Men över till något roligare; det kan mycket väl bli så att jag och jess åker till URF i år igen! Och det kommer riktigt bra artister detta året också, men bäst av allt så kommer Soundkilla Crew och spelar dancehall på tältscenen igen och det allra bästa: Beenie man kommer i år! Fy fan vad roligt alltså! Längtar redan!


Jag & Jess, URF 07

En trött söndag.

Ja idag är det en trött söndag med inte allt för mycket att skriva om.. är varken inspirerad till att skriva något vettigt och har inte mycket att berätta om denna dagen mer än att vi käkat och kollat på film, intressant va?

Däremot så har jag en t-shirt att visa, denna vill jag ha! Finns på caliroots!



Sen när blev ajg en "modebloggare" ? Vill helst inte sätta mig själv i något fack, men det var faktiskt Mirandah som sa det! hm... har det blivit "för mkt" sådant på min blogg på senaste kanske?

Eftersom jag gillar turkos och lila

Så är dessa ett par schysta cleana sneakers jag skulle kunna tänka mig att ha på mina fötter.


Lördag

Är jätte trött.. jag och jacke gick och la oss så sent igår.. sen gick vi upp elva, för vi ska bli hämtade av hans syster och hennes kille för att åka till västerås.

Jag har blivit förkyld! Det suger verkligen, vill inte vara det igen. Hoppas det går över snart för jag snorar och nysar som en och annan sjukling...

Lite väl svettigt på tegel..

Jo tack det kan man ju säga.. blev en helt störd fylla för mig och fröken Mirandah.. vi hade rätt mkt ångest dagen efter hahaha... Vi fick i alla fall skjuts hem av en taxichaufför! Han var snäll och hette Milo! Sen hade jag nudelparty här hemma, och mirandah hade med sig ett halvt buskage i håret, då hon tidigare ramlat in i en buske i samband med kisspaus... Usch alla bilder är så hemska att jag inte vill ladda upp några.. men jag tror jag har nån jag kan visa...


     

haha ja det fick räcka så =P

Nattmat

Käkade makaroner med ost för en stund sen, blev helt plötsligt, från ingenstans, vrålhungrig! Tackar dagens stressamhälle för snabbmakaronerna, ja i vilket annat syfte finns det liksom? Än för att snabba på matlagningen? Jag säger såhär: den mesta goda maten tar tid att laga. Inte all, men det mesta.

Oj, filosofiskt och gripande... haha.. lät som någon liten tant i italien haha... eller vad vet jag egentligen, har ju faktiskt inte varit närmare Italien än Jamie Olivers matlagning på TV... om man inte räknar med Grekland där jag var en gång för länge sedan.

Gud vad mycket struntprat det blir när man är trött, bäst jag går och lägger mig snart, ska ju vara vacker imorgon! haha!

ÄNTLIGEN!

Jag har funnit det jag sökt - zebraleggings! Åh jag är så lycklig, och min outfit imorgon kommer vara såååå toppen haha! Ska ha på mig zebrisarna, det turkos/blåa långa linnet jag hade igår, min bamboo hoops och mitt vackra boombox halsband, plus mina kick-ass kickers förstås! Självförtroende på topp? näää vaddå? Haha! Nämen kläder ger en faktiskt lyckorus när man är sådär riktigt nöjd!

 (för den som vill köpa zebrisar så finns de på "American apperal"Götgatan, Sthlm för en lite väl saftig slant)

Även om det inte är den här "inre lyckan" och allt det där, men alla är väl mån om sitt utseende och det är kul att vara vacker ibland! Dock så finns det förstås en gräns, jag menar man ska ju inte shoppa som en tok och gå minus för att kunna känna sig vacker varje dag, då är det fel. Men att unna sig kläder då och så tycker jag inte är någon fara. Däremot så behöver jag lite sol känner jag? Är blek som den blekaste blekfis, den ni! Och hyn ser väl inte särskilt trevlig ut.. den pallar inte luften inne på Gulan dag in och dag ut, är en speciell luft där, nästan... torr? Lite svårt att förklara...

Nej nog om utseende! Idag har jag jobbat och sen ätit middag hos jackes far med Jacke, hans syster och hennes kille! Det var trevligt, men jag var väldigt trött! Så jag var lite asocial känns det som såhär i efterhand, men ibland tycker jag det är rätt skönt att inte babbla så mycket utan bara sitta och lyssna på alla andra, det är mysigt med en kopp kaffe i handen :)

RSS 2.0