crystal / bullet


dessa finns att köpa här

Shoppingdjuret har satt klorna i mig än en gång. Denna gång så har jag köpt ett crystal bullet-halsband. Det jag har köpt ser ut som det längst till höger :)

midsummer / le grill


leather / boots

Beställde mig precis ett par bruna boots, känns som en värd investering! bekvämt och snyggt, speciellt till brunbrända ben, jeansashorts och en fransig vit topp.  :) Köpte på Ebay.com för 225 SEK inkl. frakt.

midsummer / at home

Glad midsommar!fringe / cardigan

Såhär såg jag ut igår. Älskar min nya cardigan, eller vad det är, med fransar! Har fått frans-sjukan förstår ni.

finally / summer

Igår åkte jag och Jacke till ett ställe som hette Stora Skuggan, som låg vid Universitetet. Där var det tydligen någon utomhus trance-pryl vart jessica, Emil och Ema satt och hade picknick i solen. Så vi mötte upp dem där och hängde i ett par timmar i solen. Väldigt skönt att sommaren äntligen kommit på riktigt! Jag hade shorts och linne på mig = sommaaaaaaaar :D2th june / summer


Hej hopp! Som vanligt några veckors mellanrum med bloggningen. Shame on me. Bilden är förövrigt från igår, tagen när jag gjorde mig iordning, sminket och håret ej fixat, innan jag skulle på min bästa väns lillebrors studentmottagning. ÄLSKAR mina nyaste i familjen Campbell förövrigt. Kommer användas flitigt i sommar.

Vad händer annars då? Tränar som en galning fortfarande. Har gått ner ca 7 kilo sen jag började, win!! Jag och Jessica har avancerat lite också på boxningen, vilket är fruktansvärt roligt. Ska börja i fortsättningsgrupp och sparringgrupp under sommaren. Så fler blåmärken lär det bli haha! Men det gör inget, lite får man allt tåla.

Nej, nu blir det mer grönt te och sex & the city i soffan. Det är ju röd dag = leeeedig! Lovar att försöka uppdatera mer klokt framöver. Baaaiiiii!

RSS 2.0