shoppingbag from lagerhaus and stockhome

fina "iskuber", det är plastflamingos med destillerat vatten i som man lägger i frysen och sedan använder som isbitar! Toppen då vanliga isbitar tillslut smälter och späder ut drinken, vilket dessa då förstås inte gör ;)


fin ljuslykta i form av en lotusblomma till köket


stora härliga ljus med stenplattor att ha i vardagsrumsfönstret.

 

och så en sista bild på mina fina flamingos!


low carb high fat

Hej gott folk! Haft en bra helg? Det har jag i alla fall! Jag var hos läkaren i fredags och fick pencillin så nu har jag blivit mycket bättre.

Har gjort lite ditten och datten denna helgen, var i Nacka Forum i lördags med Jess och shoppade lite. Dock inga kläder. Knäppt va? Jag hittade verkligen ingenting som föll mig i smaken i någon butik (H&M, Bikbok, Gina, Zara, New Yorker, Weekday på görgatan, you name it) förutom ett par strumpbyxor på lindex. Så jag shoppade lite små inredningsprylar istället på Lagerhaus och Stockhome. De har grymt mycket fina saker där måste jag säga!

Jag ska även börja gå på en diet en tid framöver för att få bort det härliga fettet som lagt sig på magen och runt midjan. Så från och med ikväll blir det Low Carb High Fat dieten som gäller. Och en massa crosstrainer haha. Ska fortsätta med yogan som vanligt men försöka bränna mer genom att gå till gymmet innan och springa samt gymmad e dagar yogan inte är på. Blir en hel del träning men det är bara roligt!

Nåväl orkar inte skriva mer om det nu, middagen är strax klar. Här bjuds på lite bilder från helgen (shoppingen kommer senare).


new nailpolish

Mina två nya nagellack "Check me out" samt "Bellas Choice", båda från H&M! Tror de kostade 39,50 SEK/styck? Ska börja med att pröva det turkosa (Bellas choice) till ikväll :)


pics.

ph1: source, ph2: by me, ph3: source, ph4: source, ph5: by me, ph6: by me/jacke.

sick

Hemma & sjuk. Det är skojjigt det. Ska precis äta frukost nu, det blir ett ägg och resterna av de amerikanska pannkakorna som Jacke gjorde till mig igår! Det ska bli supergott :)

Ville bara informera, om någon nu lyckats missa det, att det är löning för oss hårt arbetande människor imorgon = nya kläder och nya skor och annat nytt! Jag har ett shoppingbegär som heter duga kan jag lova er haha! Så nu blir bloggen lite roligare framöver. Jag kan berätta redan nu att det första inköpet blir ett par nya Dr Martens! :)

Nu måste jag lägga i mitt ägg i vattnet som kokar, smell you later!

Åh längtar tills i sommar när jag & Jacke ska åka till Grekland!!


weeks that passed

Jag håller på att försöka ta mig i kragen som bloggerska. Jag har alltså inte gått och dörr "bloggdöden" som Mirandah så fint uttryckte det haha! Som jag har föklarat säkert 5 gånger tidigare så orkar jag varken med blogg eller socialt liv så här på vintern och ja.. då blir det helt enkelt inte så mycket bloggande av! Har ju dessutom varit mitt uppe i en flytt och det är väldigt tröttsamt må jag säga.

Men det ska bli ändring på det torra bloggandet framöver, måste bara få lite fotoinspiration och mer sol så ska vi nog se att det ordnar upp sig. Jag har planerat lite shopping här när lönen kommer så det ska jag lägga upp bilder på, dessutom har jag mycket mer plats att och framförallt dagsljus att fota i här i nya lägenheten så bilder blir det också.

So, what's new? Hm. Det går framåt på jobbet, lär mig mer och mer för varje dag som går. Jag har faktiskt lyckats att spara lite pengar på senaste (väldigt bra för att vara mig, shopaholic hehe..) så att jag & Jacke kan åka till Grekland i sommar, samt att det är bra att ha ett litet sparkapital i bakfickan om det skulle hända något. Måste bland annat gå till både optiker och tandläkare = dyrt. Det får dock vänta till i höst eller något. Utöver det så har det väl inte hänt så mycket spännande! Jobbar, tränar, äter, sover. Så ser mitt liv ut.

Jag längtar tills våren kommer ordentligt, typ maj, och sommar! För så kan jag vakna ur min hemska vinterdvala och ge mig ut i svängen igen. Jag längtar efter att klä mig snyggt, sminak upp mig och gå ut och dansa natten lång! Förfesta med mina tjejer, sitta på balkongen och röka vattenpipa, ha bara ben och klänning! Detta har varit den längsta kallaste vintern på länge.
pssst...

...jag lever! :)


no internet

Som rubriken avslöjar så har vi inget internet på ett tag i nya lägenheten. Men jag kan i alla fall avslöja att den är fantastisk! Jag ÄLSKAR vår nya lägenhet. Det är fortfarande en hel del upppackning och monterande kvar (speciellt då vi var på Ikea igår). Men jag hoppas att det blir så mkt som möjligt klart idag.

Jag och min älskade Jacob firar 3 år idag btw <3 Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

RSS 2.0