long time no see

Gud vad jag hatar blogginlägg utan bilder, de är så oestetiska och oinbjudande. Men jag tänkte bara meddela att jag fortfarande lever men att vi packar för fullt där hemma pga den stundande flytten. Jobbar ju på dagarna som vanligt och det är faktiskt just där jag befinner mig i skrivande stund.

Jag känner mig helt off den här veckan, även fast jag är glad för flytten. Men jag är otroligt trött och seg och vill egentligen bara få det överstökat nu.. På fredag blir det ju storpackning då både jag & Jacke är ledig. Puh det är jobbigt att flytta. Ska nog inte göra det på ett tag sen haha ;)

Nu måste jag springa tillbaka upp till kontoret och fortsätta jobba & slita. Vi hörs när vi hörs gott folk.

Award

Jag har faktiskt lyckats med att få 2 stycken awards här, en från Fian och en från Annette!


Så här går det till:

1. Lägg in awarden på din blogg.
2. Länka personen du fått den av.
3. Berätta sju intressanta saker om dig själv.
4. Välj sju andra bloggar att ge den till.
5. Länka till deras bloggar.
6. Skicka dem en kommentar om att de fått en award


1. Jag har väldigt hög arbetsmoral. Jag hatar (oj lite väl starkt ord kanske? haha) folk som är "sjuka" bara för att de är extra trötta en dag, eller som "fuskar" på jobbet när de ex. får lite jobbiga kunder bara för att de inte orkar svara ordentligt eller ta tag i ett ärende. Eller folk som går hem från jobbigt bara för att dom har lite ont i halsen och fejk hostar. Låg arbetsmoral är bland det värsta jag vet.


2. Extremt tävlingsinriktad är jag. Ser jag exempelvis någon som är vigare än mig på yogan eller klarar en övning bättre än mig blir jag nästa arg och pressar mig själv hårdare än vad jag ska. Jag vill alltid springa lite fortare än den på springbandet bredvid på gymmet eller ha tyngre hantlar än den andra tjejen som står där och tränar. Jag försöker verkligen att koppla bort det på yogan där man absolut inte ska jämföra sig med andra då man förlorar hela poängen i yogan då, men jag kan inte låta bli ibland. Men jag jobbar på det..


3. Man skulle kunna säga att jag är en shopcaholic, ingen direkt hemlighet. Men jag är dock en SNÅL shopaholic. Jag gillar H&M-priser och att göra kap, har väldigt svårt för att lägga mer än 300 SEK på ett plagg haha. I sådana fall överväger jag mitt val väldigt noga innan. Allt äver 300 SEK är alltså dyrt för mig. Sneakers däremot lägger jag gärna pengar på, men helst inte över 1200 SEK. Jag har liksom en gräns hela tiden som jag försöker hålla mig efter. Dessutom beror det dessutom på hur plagget ser ut, är det ett vanligt vitt baslinne lägger jag aboslut inte över 99 SEK på det som typ vissa modebloggerskor gör. Herregud människor onödiga pengar...

4. Jag började röka när jag var mellan 13 - 14 år gammal och har i princip varit heltidsrökare fram tills i augusti 2009. Detta innebär att jag vart rökare i lite mindre än 7 års tid. Detta för mig känns helt sjukt i dagsläget och jag kan knappt tänka mig att jag ens hållt i en ciggarett tidigare. Är faktiskt otroligt stolt över mig själv då jag ser så många gamla bekanta som fortfarande röker och som dessutom inte verkar vara särskilt motiverade till att sluta heller. Nu dömmer jag ingen utan man slutar om man vill, men jag personligen mår otroligt mycket bättre och feströker inte ens. Förut kunde jag inte ens tänka tanken att dricka en öl utan att ha en ciggarett till, det var liksom så det skulle vara. Men nu så är det inga problem alls, det skulle bara vara äckligt med en cigg till. När jag ser 13-15 åringar idag som är så små som går med en ciggarett i handen så blir jag nästan äcklad, såg jag ut sådär?? Blä!

5. Appråpå arbetsmoral som jag skrev om tidigare så har jag i överlag ganska starka moraliska värderingar om vad som är rätt eller fel, hur man ska bete sig som en vän, hur man ska bete sig i överlag i sällskap/på jobbet/mot sin älskade samt hur man gör rätt för sig. Det roligaste med det här är att mina två allra bästa kompisar Jessica & Mirandah är av samma skrot och korn och vi kan sitta och diskutera folks handlingar som vi inte riktigt håller med om hur länge som helst. Vi är som små konservativa arga tanter ibland haha!

6. Jag älskar disco, funk och soul! Helst från 60- och 70-talet, även 80-talet förstås. Jag dansade en del waacking förut och blev helt fast för musiken då. Några av de bästa danskvällarna är på lördagar på Fasching när de har soulklubb! It's faboulus haha!

7. Ibland önskar jag att jag var längre. Det låter säkert helt stört men jag är bara 155 cm lång (kort?). Och det känns många gånger som att jag inte blir tagen på allvar, och många människor ifrågasätter min ålder. Visst det kommer säkert gynna mig i framtiden att jag ser yngre ut än vad jag är, men det blir ganska tröttsamt efter ett tag att bli ifrågasatt hela tiden om jag verkligen är så gammal som jag är. Jag är som person skämtsam, glad, framåt och sprallig, lite pajas kan man säga till och med, men ibland skulle det faktiskt vara skönt att bli tagen på allvar.


Vet inte om jag är så särskilt intressant haha, dessutom lite svårt att bara på rak arm skriva ut saker som ska vara "intressanta" om en själv. Nåväl I gave it a shot.

jag skriver fem (precis som nett)

1. Victoria Tomic - för att hennes blogg är en av mina absoluta favoriter! Hon är otroligt duktig på att skriva texter, hon tar fina bilder och är jäkligt snygg helt enkelt! :)
2. Fian - du gav awarden till mig bland annat men du är också en av mina favvos, och som svar på att vi ej träffats så måste jag säga att jag har gått i ide under vintern. Men när snön börjar smälta bort så lovar ajg att komma ut i svängen igen!
3. Fatima - det är väldigt kul att följa henne bort i the US i San Fransisco! Hon handlar snygga saker och lägger upp fina bilder, samt skriver bra förstås!
4. Annette - ännu en av de som gav mig en award! hon har blivit bättre på att uppdatera på senaste och ahr en rolig blogg med roliga festbilder och snygga kläder.



dubble date

Heeeeeeej allihopa! Jag är glad. Väldigt glad. Flytten sker redan om 2 veckor och livet känns bra. Idag har jag yogat tillsammans med Jessica och det gick väldigt bra. Efter det gick vi på en dubbeldate med våra bf's och åt kinamat. Väldigt mumsigt och jag fick dessutom Jessicas friterade banan, då vart jag lycklig och väldigt mätt.

Vi har hittat en soffa som vi är relativt säkra på att vi kommer köpa! Den är såå snygg och inte för dyr. Man kan nämligen åka och hämta den så då slipper vi betala en sketa dyr fraktkostnad också. Wiie ska bli så kul att flytta :)

Nu ska vi avsluta denna underbara söndag med den nya Beck-filmen samt coca cola (med lime i!).


three things

Tre saker:


Kylskåp:
ketchup, morötter, juice

 

Frys:
sojakorvar, lax, frysta grönsaker

 

Skafferi:
kaffefilter, ris, potatis

 

DVD-hyllan:
Pans labyrint, Aladdin, Kill Bill 1&2

 

Bokhyllan:
förstärkare, viktiga pärmar, bok om psykologi

 

Handväskan:
mp3, tidning, tuggummi

 

Sminkväska:
Mascara, concelar, ögonbrynspenna

 

Badrumshylla:
BUS, tandkräm, nagelsax

 

Cd-hyllan:
Jimi Hendrix, Chill Out, 2pac

 

Förråd:
kartonger, gamla leksaker, ännu fler kartonger

 

Hjärna:
Yoga, kinamat, Jacke

 

Jackficka:
busskort, träningskort, nycklar

 

Kryddskåp:
svartpeppar, grillkrydda, chili



Barskåp:
Vodka, Sourz, vin

 

Köksbänk:
kaffebryggare, diskmaskin, microvågsungn

 

Sängbord:
vi har inget :(

 

Hatthylla:
guldig tomteluva, halsduk, vantar

 

Garderob:
leggings i massor, skjortor, underkläder

 

Fönster:
blommor, vattenpipa, ljusstakar

 

Duschen:
schampo, balsam, skrubbhandske

 

Skohyllan:
alla mina kicks, ett par martens, ett par timberlands


Ri-ri

 

Nytt från Rihanna, låten heter Sexuality och jag gillar den! Starkt! Får lite discovibbar av den och jag älskar disco från 60- 70- och 80-talet =) Men den är ändå lite mer nytänkande så ja, tummen upp från mig helt enkelt.

Hittade låten hos Nett!

 

(haha jag borde verkligen INTE bli musikrecensent)


paperwork

Idag har vi träffat tjejen som vi ska byta lägenhet med och skrivit under massa papper. Vi kommer som sagt flytta redan i månadsskiftet, så sjukt nice!! Vi vill köpa en ny soffa dock till den nya lägenheten så vi har suttit och titta på en del olika alternativ på nätet, den vi har nu kommer nämligen se helt liten ut i nya lägenhetetn samt att den är helt blå. Vi vill ha en svart eller mörkgrå/melerad soffa istället, och dessutom ett nytt soffbord. Ååh det ska bli så roligt att flytta!

Nu har jag suttit och redigerat två bilder som jag tagit med systemkameran och sen blir det till att sy lite. Har nämligen ett par leggings med ett hål i innerbens-sömmen som jag vill fixa till. Märkte inte att de var sönder förrän jag kom hem med dem nyinköpta, och de var på rea så det gick inte att lämna tillbaka eller byta. Tror jag i alla fall haha. Jag är lite lat vad det gäller att hålla på och byta samt lämna tillbaka grejer som jag köpt faktiskt.

Imorgon är det alla hjärtans dag till och med. Jag ör inte så mycket för sådana dagar så jag ska gå på yoga som vanligt sen ska jag & Jacke dubbeldejta med min bästa vän Jessica och hennes kille Emil. Vi ska äta på en kinarestaurang, inget fancy direkt. Men ack så trevligt ändå haha.


Båda bilderna är fotade utav mig.


Happy!!

Wohoo! Vi ska flytta!! Det blev trean, den är sååå fräsch! :D Vi kommer flytta troligtvis redan nu i måndasskiftet, så himla toppen.


apartment

Åh är toppenglad! Jag & min kille har bott i samma etta nu i ca 2 år och vart ute efter att flytta till större ett tag nu. Vi vill även helst bo i samma område som vi bor i nu i dagsläget och har stått i kö i samma hyresförening för att få flytta till större.

De senaste två dagarna har jag hittat två olika lappar i vårt trapphus där det är 2 olika personer som vill byta till en mindre lägenhet, den ena är en trea och den andra en tvåa! Vi ska kolla på båda lägenheterna de kommande dagarna och jag såååå glad!! Så otroligt skönt att få flytta till något större alltså, helt fantastiskt. Och dessutom då på vår väg där vi helst av allt vill bo!

Idag blir det alltså städning när jag kommer hem så att folk faktiskt vill bo där haha. Jag hoppas mest på trean beroende på hur hög hyran är, annars så är det helt överenskomligt med en tvåa på 68 kvm <3


working nine to five... not

Haha fin rubrik... Som ni säkert förstår så jobbar jag alltså inte 8-17 som vanligt utan denna vecka (iaf mån-tors) så jobbar jag mellan 11-20. Så jävla ovärt!! Haha. Visst alla måste dra sitt strå i stacken var sjätte vecka och jobba dessa djävulska tider men det betyder inte att det är roligt för den sakens skull.

Det som är mest jobbigt är att jag missar yoga både onsdag och torsdag :( Ska kolla om någon på jobbet vill byta i alla fall en av dagarna. Det märks inte alls att jag blivit helt galen i yoga va? Haha. Nämen det känns trist allmänt att inte kunna träna, nu när jag kommit igång otroligt bra.

Nu ska jag fortsätta jobba och slita. Vi hörs när vi hörs gott folk!


worst blogger ever

Hej gott folk! Har vart lite frånvarande nu igen. Men alltså... jag hatar vintern! Inte i december, men januari - februari - mars då är jag den tråkigaste människan ever. Jag gör allt på automatik: jobbar, tränar, sover, äter. Jag orkar inte göra mycket annat, eller jo shoppa.. heh.. men det är jag rätt bra på så jag antar att även detta går på automaskin? Jag orkar dock inte göra mycket annat, varken festa eller träffa nya människor. Defenitivt inte blogga.


Jag menar jag gör ju bara samma mest hela tiden känns det som, så vad tusan ska jag skriva om? Visst jag älskar ju kläder, skor och att fota men jag orkar liksom inte nu. Ni får helt enkelt vänta tills våren kommer då all min inspiration kommer tillbaka. Ååååh vad jag längtar efter skinnjackan och sneakers!


Yogan går i alla fall toppen för er som eventuellt undrar. Börjar komma in i övningarna mer och få förståelse för dem, samt hur jag ska använda mina muskler i diverse övning för att få ut mer av dem! Vigare är jag också, så denna träningsform är helt fantastisk. Verkligen något jag rekomenderar för er som ej prövat och för er som kanske fortfarande inte funnit den träningsform som passar er bäst. Jag vet att dans & yoga är mina favoriter i alla fall.


RSS 2.0