Helgen som vart - i bilder

Fredag

Gick upp relativt tidigt eftersom jag var ledig, och det första jag fick reda på var Michael Jacksons död. Jag har lyssnat väldigt mycket på hans musik genom åren och den har präglat mitt liv på sitt speciella sätt, säkerligen likt många andras - fast på deras sätt. Har haft perioder då olika album av honom gått varmt på CD-spelaren eller mp3:n. Så denna nyhet var inge rolig att starta dagen med även då jag hade mycket att se fram emot.

Åkte i alla fall till Täby Centrum för att införskaffa mig en outfit för kvällens stundande Sommarfest med jobbet! Blev rätt stressigt då jag käkade lunch med pappa en sväng också men det jag fick med mig hem var i alla fall dels en leopard-harem-jumpsuit, ett svart midjeskärp, ett par beiga höga klackar, en svart fodralklänning från Zara och lite diverse skönhetsprylar (hudkräm, ansiktstvätt etc.). Sen gjorde jag mig iordning och begav mig till jobbet för att sen åka med alla till Nalen där festen hölls. Vi fick trerättersmiddag och sen dansades det en hel del tills jag ramlade in i en taxi vid två tiden vid Svampen och åkte hem. Mycket rolig och lyckad fest haha! Orkar inte berätta mkt mer än så ;)


Skorna som jag köpt samma dag, dösnygga!!


Kvällens outfit, blev ingen bra bild men har ingen annan tyvärr :(
Tog nästan inga bilder den kvällen, men det dracks iaf en del cosmopolitans haha...
lite för många kanske


Lördag

Vaknade alldeles förtidigt av en busig katt (vi har vart kattvakter här hemma sen i torsdags) och kunde inte somna om, bakfull och dan som jag var. Jacke fick fortsätta sova sin skönhetssömn medans jag pillade med datorn. Han gick i alla fall tillslut upp och då gjorde vi oss iordning och käka frulle, sen bar det av in till den stora staden. Vi skulle till min ena syster i Nacka då hennes tvillingsöner fyllt år och de skulle firas i efterskott. Först köpte vi presenter till busungarna och sen åkte vi dit.

Alla barnen (tvillingarna + deras storesyster Ronja) badade i en liten pool och hade jättekul när vi kom dit. Sen käkade vi jordgubbstårta och lekte lite. Senare grillades det hamburgare och majskolvar till middag, mums! Vi var där i några timmar och sen åkte Jacke hem och jag åkte och hälsade på Mirandah & Malin en sväng. Sen gick jag och Mirandah ut en sväng och fika därefter åkte jag hem och kollade på film med min loverboy Jacke. En mysig lördag med andra ord =)


Jack, Zeb & Ronja


Sjukt vackra blommor på min syrras baksida!


Jag var som sagt lagom bakfull från firmafesten, men jag hade i alla fall på mig ett par superfina örhängen som jag fått av min fina vän Mirandah! De är handmålade papegojor i trä från en Secondhand affär på Mariatorget!


Söndag

Idag har vi baaaara latat oss! Har vart så mysigt. Snart ska vi äta en middag som består av potatis, rödlök, squash, paprika & coktailtomater som vart i ugnen tillsammans med (för min del) rökt lax och aioli, Jacke ska ha kött och någon annan sås! Ska bli mumsfillibabba. Vi har även kollat på The Sheild idag.


En trött Smirre med mig i bakgrunden!


mmmmmm.......



Lite mer shopping

Här kommer min senaste erövring... eller ja nästan i alla fall... Air Jordan Retro VIII


Shopping

Denna fina jeansjackan är påväg till mig från USA as we speak! Är så himla glad, blev endast 230 kr inkl. frakt, köpt då på ebay såklart och den är preciiiiiis en sådan modell som jag letat efter! Jag tror inte ni förstår vad jag är glad för den, har inte hittat något liknande i Sverige överhuvudtaget så detta känns skitbra.


Nike Nylon Dunk High

Jag är sååå sugen på de orange/korall-färgade. Någon som vet om de finns i Sverige än? Ska ju komma i limited edition och har googlat lite, tydligen släpptes de på Urban Outfitters men om det var här vet jag ej. Hmm.. får väl göra lite fler eftersökningar, men säg till ändå om ni vet något!





Söndagsångest.



D
å var veckan över, denna också. Tiden bara flyger fram, innan vi vet ordet av är vi 65 år haha! Jobbar 4 dagar som vanligt nu och sedan är det faktiskt dags för Sommarfest på Nalen med jobbet, ska bli sketakul! Ser fram emot det riktigt mycket, har så härliga kollegor så det ska bli kul att festa loss lite med dem annat än att bara ses på jobbet. Kommer bli fördrink på jobbet då (jag kommer ju dit när alla slutar eftersom jag är ledig) sen kommer en buss och hämtar upp oss för att sen bege sig till Nalen där det blir trerätters middag. Mysigt värre!

Den stora frågan, som alltid, är vad man ska ha på sig? Fast jag har listat ut en outfit som jag tror kommer bli snygg och den består då av: mina nya jeansshorts från Beyond Retro, ett vitt paljettlinne från Bikbok (som jag ska låna av Miriam) samt mina klackar från Belle! Det känns som en någorlunda uppklädd dock ej för uppklädd klädsel. Jo det kommer nog bli den, men det prövas nog ett gäng annat samma dag skulle jag tro haha.

Midsommar i bilder


Jag på Markus balkong precis efter att vi anlänt, korkade upp rosévinet redan då.


Min älskling på balkongen vid samma tidpunkt


Miriam anlände strax därefter med solen som sällskap!


Folket droppade in alleftersom och tillslut (jag hade längtat) var det dags för vårat knytkalas!


Efter maten dök även Maja upp!


Chris & Jenny var också där!


Malin & Mirandah


Jessica kom dit också, vilket blev en glad överraskning för Henke som inte träffat damen sen i vintras!


Midsommarklädsel



Var inte direkt finklädd, men jag tyckte detta blev bra så det fick duga!

Midsommar

Halloj allihopa! Idag är det minsann Midsommar. Dock ser inte vädret allt för lovande ut just nu, det är molnigt och blåsigt ute. Lite trist men det kan ju vända om vi har tur här i Stockholm! Det var tänkt att vi skulle (ett gäng vänner) ha knytkalas i Rålambshovsparken idag och sen dra hem till Markus & Cilla som bor på Kungsholmen, men i och med att vädret ser ut som det gör just nu så lutar det åt att vi drar hem till dem på en gång och käkar inne. Ååh jag ville verkligen sitta ute och mysa! När kommer den riktiga sommaren egentligen? Jag väntar fortfarande!

Sen har vi ju ett annat, dock väldigt värdsligt, problem: Vad ska jag ha på mig egentligen? Är säkerligen inte den enda tjejen som funderar över detta i skrivande stund. Har ju lite att välja mellan men just nu önskar jag att jag bara hade ett alternativ haha.. fasiken också det kommer säkert ta minst en timme för mig att bestämma vad jag ska ha på mig. Det slutar alltid så. Haha.


Miriam ska med ikväll bland annat!
Denna bilden är tagen hemma hos Markus för några helger sedan.

Nike Air Hoop Structure


Sommar 09


Låneblogg

Hej Camilla! Såhär fint går det när man lämnar datorn orörd ;)

Dagens



Näst intill osminkad och trött tjej bjuder på en halvdan pose.

(Ny!) Jeansväst - Weekday
Linne - Bikbok
Leggings - NewYorker
Skor - Air Digs

Mitt nya beroende


Efterlyses: Monki-jeansväst

Jag har vart på jakt efter en jeansväst från Monki sjukt länge nu, i strl xs eller s. Om någon härlig själ sitter hemma och trycker på en som de ångrar att de köpt eller helt enkelt vill bli av med, snälla säg till mig så köper jag den fortare än fortast! Har ju självklart ett vakande öga på tradera men har inte funnit någon där i rätt storlek förutom en som hann försvinna innan jag fick pengar :(

Funderar annars på att köpa en billig ljus jeansjacka och klippa av ärmarna på men om någon skulle ha en sådan så väntar jag och ser! För jag vill ju helst ha den. Har fått ett sådant där crazy ha-begär efter den som liksom inte går att stoppa haha.. fattar ni vad jag menar? Sådär att man blir helt tokig hahah... hej psyko eller vad..

Nåväl här är den i alla fall:


Secondhand shopping

Idag har jag vart en sväng i det regniga vädret på stan, bara på Söder faktiskt. Först mötte jag upp Miriam så begav vi oss till Beyond Retro på Åsögatan. Där fann vi massvis med roligt i vanlig ordning, dock vart det endast ett par shorts som följde med mig hem därifrån. Miriam fick med sig en paljettväst och en väska! Fina grejer minsann. Sen gick vi vidare till Myrorna på Götgatan och jag fyndade ett halsband för 45:- medans Miriam hittade en skitsnygg kavaj. Haha medans hon stod och prövade två kavajer så fick hon komplimanger av två söta tanter haha "åh vad den där var fin på dig" och "den där satt bra i ryggen också, riktigt fin!" m.m. Miriam blev väldigt smickrad kan jag lova, haha.

Vi åt sedan inne i Ringen lite välbehövlig thaimat sen fikade vi på Espresso House innan vi drog oss hemåt, en lyckad dag trots regn!



Här är mina fynd:
Midjehöga shorts från Beyond Retro - 189 kr
Guldhalsband från Myrorna - 45 kr

Nike tank

Sjukt snygg tank men värd $125? Nej tyvärr jag slänger inte ut 1000 kr på ett linne..
Men om någon köper den åt mig tar jag gärna emot =)



Stackars Stockholms-studenter

Det finns inget dåligt väder, bara dålig kläder... sägs det. Självklart så var säkert studenten rolig för er som tog den, trots regn och rusk. Men samtidigt så kan jag säga att jag är sååå glad för att jag tog studenten förra året när det var värmebölja och inte ett endaste litet moln på himlen. Det var till och med varmt att åka flak! Hörde av min vän Jess som åkte flak i fredags med en kompis som tog då (Jessica tog tagen efter mig) att det var sviiinkallt och blött och jävligt trots tjocktröja samt jacka. Man vill ju kunna vara enkel och fin iklädd endast klänning, mössan och ett par fina skor! Som tjej alltså haha..

Nej inte kul för studenterna detta året, men jag hoppas ni hade en underbar student i alla fall! Själv skulle jag helt klart kunna göra om min student, utan tvekan! Längtar faktiskt tillbaka till denna bekymmerslösa dag..


Student 2008

Balmain look-a-like

Någon vänlig själ som vill skänka dessa till mig? :)



Tisdag

Tycker det är så tråkigt att jag inte kan lägga ner någon tid till att göra fina och bra inlägg här på bloggen... tycker verkligen att det är kul med layout och bilder (gick ju ändå it/media i skolan av en anledning haha). Har ju photoshop hemma och en bra kamera (både system & digital) så att jag har ju alla medel för att göra fina grejer men man är ju så otroligt trött efter jobbet att man varken vill ta kort på sig själv när man är helt sliten och ja.. man vill bara ligga ner och kolla på tv i princip när man kommer hem. Det är därför det blir bäst inlägg på helgen här hos mig haha...

Jag vill dessutom meeeer än gärna göra om min bloggdesign, i alla fall headern. Då måste jag ha en ny bild på mig själv men det är så tråkigt nu när det är regn ute... har visualiserat en bild utomhus i solen i där jag sitter med ett gäng sneakers och ser allmänt super fly ut hahahah... Nämen något kul vill man ju ha, har tröttnat på den jag har nu jättemycket.

Herregud vilken klagomur det blev här nu... nåväl hoppas ni andra har en bra dag i alla fall!


Fjant

Haha jag är så töntig... har suttit och studerat mitt nagellack hela dagen för jag tycker det är så fint! Har kombinerat först ett neonrosa lack (depend) underst och sen lackat över det med ett korall/orange lack med pärlemo i (också från depend) så det har nu blivit en väldigt stark korallfärg! Hur fint som helst! Så otroligt nöjd med mig själv hahaha... Får visa bild på det hemma sedan så ni får se, dock så vet jag inte om färgen gör sig tillrätta på bild men jag får försöka i alla fall =)


Snart lunch

Om 15 min har jag lunch. Tack gode gud, jag är så trött! Har i och för sig gått helt ok under dagen trots att jag är så trött... Haha längtar redan till helgen... och till min semester som tar fart andra/tredje veckan i Juli. Ska bli så skönt med 4 veckors semester, ska ju även åka till Montenegro (Budvanska Rivieran) näst sista veckan av min semester med mor min & systrarna. Ska bli riktigt skönt med en solsemester, har inte vart på en sådan på flera år (räknar inte Barcelona då det bara shoppades och dessutom var vår där). Har 2 stycken nya bikinis och en baddräkt som jag kan ta med mig också! Lär säkerligen bli ännu en bikini eller baddräkt tills dess! Fast det är ju inte så smart att sola i baddräkt i och för sig men det är snyggt om inte annat haha!

Oj vad jag svamlar... vill bara att tiden ska gå så att jag får käka min lunch är dessutom vrålhungrig, förutom trött alltså. Men jag har med mig en energidryck (euroshopper hehe) som jag tänkte dricka efter lunchen så att man piggnar till lite extra och kan köra på fullt ut de sista 3 timmarna. Nu ska jag fortsätta kämpa de sista minutrarna så uppdaterar jag eventuellt ikväll.



Bild från Barcelona nu i mars, längtar utomlands!!

Vart och röstat!

Japp nu har jag gjort min medborgerliga plikt och röstat. Känns.. bra. Fast det var inte lika spännande som jag planerat på att det skulle vara, men det var nog för att vi var tvugna att åka till ett bibliotek i Täby Centrum och "förtidsrösta" i och med att , trots adressändring, jag hade vart tvungen att rösta i Åkersberga istället för här i en skola i Täby. Jag lovar att de hade "the time of their lives" borta i skolan där vi skulle ha röstat från början. De hade säkert värsta draget och skitkul. Haha nej kanske inte men det var säkerligen fler personer där och de hade säkert också inga röstbås gjorda provisorsikt av kartong. En besvikelse men jag får ju rösta relativt snart igen och då jävlar ska jag ha skitkul och det ska vara jättespännande hahaha...

Nåväl gårdagen sög ju i och med matchen, fy bubblan vad Sverige var dåliga. 1- 0 till Danmark.. come on?! Jag som trodde att Sverige defenitivt skulle vinna och dessutom göra första målet, men tji fick jag. Och Jacke som trodde samma. Vi hade i och för sig ganska trevligt ändå hos oss, spelade lite och drack lite. Jag åt mer chips än drack faktiskt så jag är inte bakfull idag vilket är en trevlig omväxling om man jämför med tidigare helger då det vart mycket festande. Man måste ta det lugnt ibland också faktiskt.

Nej nu ska jag spela lite sims 3, ha en trevlig söndag allihopa!



Mina första Jordans!

Är så himla glad för mina nya kicks! Var ju lite orolig över vilket skick de skulle vara i, trots bilderna på Ebay, för man vet ju aldrig riktigt säkert. Kan  ju vara photoshopade eller vad som helst. Men det var jättefina och vita, syntes knappt att de vart använda innan. De luktade inte konstigt heller för den delen (var rädd för fotsvett haha), så de var verkligen rengjorda. Ett lyckat första köp på Ebay och som rbriken säger: mina första jordans! Och det kommer garanterat bli fler ;) har siktat in mig på ett par 8:or eller spizike.


Dagens

Hade klackar en stund men det var så kallt och trist så jag ville ha mina nya jordans istället! Såhär finv ar jag i alla fall på min kusin vitamins studentmottagning!



Klänning & Zebrajacka - Gina Tricot
Örhängen - Söderklenoden
Jordan Retro 4 - Ebay

Godmorgon!

Ä
ntligen sista arbetsdagen för denna veckan! Jag har varit så trött den här veckan att jag knappt vetat vad jag heter... Blää för tidiga morgonar. Imorgon ska jag i alla fall sova ut och sen vid halv tre kommer mamma och plockar upp mig för att åka till min kusins studentmottagning. Ska bli jättekul! Har också premiär för mina högklackade skor imorgon.. dock så får jag hemskt ont i fötterna av dem, eller ja i trampdynorna, för jag är defenitivt inte van vid att ha mina fötter i den vinkeln haha. Fast jag har kommit på tricket att göra en "flamingo" när jag står still, alltså att vila ena foten hela tiden hahaha!


Air Flight 89'



*dreggel dreggel dreggel*

RSS 2.0