shopping bag

179 SEK på Lindex

kittens <3


some pictures from yesterday


Hade en så sjukt otippad galet rolig kväll igår. Började med att jag mötte upp Mirandah på östermalm efter att hon slutat jobbet för dagen. Vi gick då och käkade på ett café som ligger upp vid Östermalms torg (åt chevrésallad - grymmmt gott!) och satt där och snacka skit samt väntade på att Henke, födelsedags barnet som skulle firas, och resten av gänget skulle röra sig ut i svängen.

Det tog dock längre än väntat så jag & Mirandah drog till en bar på Götgatsbacken som heter Bauer (tror jag i alla fall?) som var ett riktigt nice ställe. Gillade verkligen inredningen och det trevliga folket! Vi tog ett glas vin där innan vi rörde oss mot Soft där resten av gänget nu bänkat sig. Det var riktigt kul att träffa alla och även älskade Jessica kom dit med sin grabb Emil! Sen blev kvällen bara bättre och bättre och jag dansade ända till stängning haha. Då var det Max som gällde sen en taxi hem.

Det som var så himla stört var att jag i början av kvällen, innan vi mött upp alla, var rätt seg/trött och jävligt otaggad. Jag sa till och med vid något tillfälle att "jag kommer dra hem innan kl 24" haha, samt att jag var på väg att åka hem redan innan vi mött alla! Det var nog det som gjorde kvällen så bra, att jag inte hade jätte höga förväntningar om en awsome kväll, utan den bara blev det mer och mer ju längre tiden gick! Allting behöver inte vara så himla planerat jämt :)


yesterday

Skjorta - Criminal damage
Leggings - Gina Tricot
Skor - Dr Martens Pascal
SMycken - Punkt Shop & Mixtaped Shop

last saturday 17/4


last saturday

Så här såg jag ut förra lördagen när jag & Mirandah shoppade blommor!


Disney copy + paste

Haha jag vill ju inte tro att detta är sant riktigt... men det värsta är att det är det! Dock så är fortfarande filmerna grymt bra såklart, detta är ju bara dansscener och sånt =)

new flowers

Igår var det lördag, och dessutom en mycket trevlig lördag. Kommer berätta mer om den senare, men ville bara ladda upp bilder på mina två fabulösa blommor jag köpte igår: en vit orkidé samt en annan blomma som jag ej vet vad den heter. Men fin är den i alla fall. Säg gärna till om du vet vad den heter!

Har fått massa roliga erbjudanden hem i brevlådan eftersom jag folkbokfört mig i en ny kommun (har bott här helt länge, men misslyckats att genomföra min folkbokföring korrekt av någon korkad anledning...) så jag hade bland annat halva priset (på köp upp till 300 SEK) på Ella Trädgård som ligger här i Täby. Det är en jättestor blomaffär med allt möjligt fint, så dit tvingade jag med mig Mirandah igår! Inte för att jag var tvungen att tvinga henne, hon följde glatt med trots bakfylla och blåsigt väder :)

Just nu funkar inte mitt bildredigeringsprogram (jag typ gråter över detta..) så fler bilder från lördagen får vänta.

shopping bag - elephant ring

Ikväll har Jacke 2 kompisar över och de sitter och spela Fifa.. det är lite mindre roligt för mig men ja, vad ska man göra haha. Sitter här och kollar runt lite på Ebay, på lite bloggar, facebook osv. Ska kolla på film i sovrummet sen tänkte jag. Måste kolla på Twilight filmerna som är så omtalade, jag har varken läst böckerna eller sett filmerna så jag är oerhört skeptisk.

Nåväl nog om min kväll, tänkte bara visa mitt impulsköp jag gjorde nyligen på Ebay, en fin elefantring!


inspiration day.

ph1.source, ph2.source, ph3.source, ph.4,source, ph5. source, ph6. source


in my sunny home

God eftermiddag gott folk! Idag har det verkligen vart en strålande vårdag i Stockholm! Helt underbart verkligen. Har vart med Jessica på en promenad, en liten shoppingtur samt ätit glass i solen. Supermysigt. Jag lyckades äntligen få tag på en cirkel scarf och sen har jag köpt en liten cardigan också.

Har lite fina bilder från min lägenhet som badar i sol så fint idag, så det var mest dom jag tänkte visa :)

Två sådana här fina ljuslyktor fick jag av min syster Caroline igår! :D

 

Jag har även köpt fina rosa tulpaner idag som står på vardagsrumsbordet!

 

En annan fin rosa blomma. Någon som vet vad den heter?


RSS 2.0