Bye bye Sweden!

Imorgonbitti åker jag till Montenegro med min mamma och mina två storesystrar! Så jag kommer vara borta mellan 25 juli - 1 aug! Vet inte hurvida jag kommer kunna blogga därborta men det visar sig nog annars hörs vi om en vecka, so long!


25 juli - 1 augusti
Montenegro

Grattis Jessica på 20-års dagen!


Jag & min allra bästa vän

Markus B-day

Här kommer lite bilder från lördagen och Markus kalas. Vi var först på en resturang som heter Solstugan ett gäng på 19 pers, sen drog vi vidare till Hilton (hotellbar) som ligger i slussen där det dracks drinkar och dansades en del. En sjukt bra kväll var det faktiskt!


Den enda bilden jag har från restuarangen.


Janis, Robert och Jacke på Hilton. Sjukt bra uteservering där! (bild snodd från Miriam)


En fin bild på Chris & Jenny! Denna är då tagen av mig :)


Jag & Miriam på Hilton (även denna stulen från Miriam haha)


Jenny i hörnet och sen utebaren som man ser


Jag med en Strawberry Daquiri (stavning?), sjuuukt god!!


Miriam & Gullå!


Vi avslutar det hela med en fin närbild på the birthdaykid Markus!

Lördagens klädval

Vi firade Markus b-day i lördags, hela 23 år gammal blev han, och då hade jag på mig detta:



Jeansjacka: Barcelona
Klänning: Zara
Väska: H&M
Skor: Ebay
Örhängen: Vicky's kreationer


Woodknockers á la Viktoria Tomic

Dessa snyggingar beställde jag av Viktoria för ett par veckor sen och fick hem i förra veckan. Är otroligt nöjd med dem och de kommer defenitivt att användas flitigt framöver, älskar dom! Hon har gjort ett riktigt bra jobb och rekomenderas verkligen, inget halvdant här inte haha! Så himla fina detaljer och bra kvalitet. Ja som ni själva kan läsa är jag helt enkelt sjukt jävla nöjd!


Så fina!!

Mirandah fyller 21

Japp på Torsdag denna veckan, men jag var där i fredags och gav henne sin present eftersom vi kanske inte kommer kunna träffas då! Fick dessutom se hennes & Malins nya lägenhet som var såååå otroligt fin! Tror de kommer trivas där mycket bättre än den förra som bara var 25 kvm gentemot denna som är 42 kvm. Vi fikade, käkade mat och snacka massa skit. Var supertrevligt eftersom vi inte hinner träffas så mycket nu för tiden!


Örhängena, halsbandet och armbandet fick Mirandah av mig!

Dagens



T-shirt: H&M
Jeansshorts: Beyond Retro
Sneakers: Ebay
Klocka: Cheapo
Solglasögon: Gina Tricot

Shopping - my new kicks

Här kommer det senaste tillskottet till familjen: ett par Air Jordan Retro 5



Sneakerfreak


Air Jordan Sixty Plus - Cleveland Cavaliers

Kärlek


Bild från i vintras

Jag älskar tidningar!

Jag har blivit ett riktigt modelejon (som Mirandah skulle uttrycka det) under det senaste halvåret/året.. Speciellt som jag börjat jobba klokt och tjänar mina egna pengar, då blir man mer och mer indragen i denna ytliga värld av så kallad "fashion". Har blivit helt galen i tidningar som Chic, Vecko Revyn, Cosmopolitan och Solo. Älskar att kolla in alla moderepotage och fundera över vad som skulle passa med vad och så vidare, speciellt som jag, enligt mig själv, blandar min stil med 80- och 90-tal samt dagens influenser. Och nu när jag blivit en riktigt Ebay-räv på köpet så frågan är: Hur ska detta sluta? Jag kommer ju ruinera mig själv med alla dessa sneakers som bara blir fler och fler samt garderober som svämmar över.

Haha nej men jag måste rensa bland mina kläder.. har så mkt gammal skit att det bara tar upp massa onödig plats. Fast appropå ruinera mig själv så tvivlar jag på att jag kommer göra det.. köper ju aldrig mer än vad jag har råd med.. man måste ju prioritera mat och boende såklart haha! Men i alla fall.. det börjar bli mycket nu! Fast samtidigt kan jag inte låta bli att älska det!


Städsöndag

Idag har vi inte gjort mycket mer än att titta på serien The Sheild samt städat. Städningen behövdes verkligen kan jag lova.

Helgen som vart nu så har jag tagit det lugnt (fredags), åkt båt och gått på fest (igår lördag). Det var supermysigt att åka båt! Var säkert två år sen sist jag gjorde det. Vi som åkte båt var i alla fall Jackes pappa (som äger båten), hans syster Jenny och hennes kille Chris samt jag och Jacke förstås. Det var ingen sådan där super het sommardag, snarare lite blåsigt och runt 20 grader. Men man frös ju inte och färg det fick man också minsann.... både jag & Jacke är röda hahaha...

På kvällen igår mötte jag upp Jess & co i Åkersberga och gick hem till Hatef, Jacke stannade hemma. Vi drack lite öl och spela öl-spel samt snacka skit.. helt OK kväll men blev tidig hemgång runt ett-tiden då jag kände att det liksom itne skulle hända mer än det som vart och det dessutom var lättaste sättet att ta mig hem då, för sen går bara nattbussarna som tur sjuuukt lång tid. Vilket inte är så skoj när man åker själv. Men det var en bra dag vilket som =) Lägger upp bilder från lördagen senare.




bild jag tog på våran survivor-blomma idag haha

Semestertider

Äntligen! Nu har jag semester i fyra veckor framåt, helt fantastiskt underbart. Har gjort en riktigt bra vecka på jobbet också så det känns skitbra rent ut sagt! Nu väntar jag bara på solen ska komma tillbaka.. men det verkar ju inte hända förens nästa sommar... Nämen allvarligt vart försvann toppenvädret? Hoppas det kommer sol några dagar i alla fall för Jacke har lovat att åka med mig till Skansen! Sen vill jag åka båt, bada och sola lite också minsann. Och festa. Vi har bara två veckor tillsammans jag & Jacke sen åker jag till Montenegro! Det ser jag veeerkligen fram emot =)

Nåväl det blir säkerligen en toppensemester detta året!


Shopping - nya heels


Från Ebay

Iväg till landet

Haha ja nästan i alla fall.. ska hem till Jessica nu som sitter på en villa helt själv denna helgen. Där hon bor alltså, hennes föräldrar har åkt till norrland. Ska bli väldigt kul faktiskt, känner mig rätt taggad och glad dagen till ära. Vi syns inne i dimman mina vänner!


Tommys Tokiga Torsdag

Trots att jag var febrig under dagen så drog jag till Åkersberga för att träffa Jessica & co för lite öl på den lokala krogen Tommys. Vi åt god mat, drack öl och hade allmänt trevligt.

 Sov hos Jess men vaknade sjukt tidigt och kunde inte somna om så jag åkte hem vid halv åtta på morgonen haha.. det kändes väldigt B måste jag säga.. nåväl satt som det bakfulla djuret i min ensamhet tio över åtta på McDonalds och åt en bagel samt drack en latte. Var ändå lite filosofiskt på något vis haha. Kom hem runt nio tiden och satt vid datorn ett tag till jag gav upp och tog en tupplur på en si så sär fyra-fem timmar. Så kan det gå om inte haspen är på, eller vad är det man brukar säga?


Amando & Mikaela


Det var bara mellan 20-21 som ölen kostade 19 kr så alla köpte 5 på en gång haha!


Jag & min allra bästa vän Jessica <3


Den obligatoriska matbilden


Fler människor längs bordet


Ida & Jag

Gårdagens


Min favorit med MJ

Michael Jackson - Streetwalker



Reebok Pump

Vill ha, vill ha, vill ha!!! Meeen... 299,99 dollar är lite mkt tyvärr för min plånbok.. finns på Ebay om någon är intrsserad ='(


Bra & Dålig

Denna dagen är bra och dålig. Den är bra för att mina jordans kommit hem, blev levererade till dörren (!) samt dålig för att jag har feber. Mycket feber. Känns inte alls roligt men tur att det komemr nu istället för på semestern i och för sig. Nåväl skorna var i alla fall tipptopp, sprillans nya och i skokartong. Fick även med retrocard så jag är väääldigt nöjd. Har prövat dem också (såklart) och det satt som en smäck. Så de kommer nog användas flitigt under sommaren. Har även fått hem ett par solglasögon från Gina Tricot som även de var väldigt fina.

Nu ska jag dricka te och vila men jag skriver kanske lite senare!



Mina snyggingar <3

RSS 2.0