Mitt 2009

Då har ännu ett år passerat. Måste själv säga att det har gått ooootroligt fort! Och jag har gjort massor!
Här kommer en liten resumé av det gångna året.

- Jag har köpt sammanlagt 16 par skor, varav 11 par är sneakers.

- Jobbat som telefonförsäljare, ca 8 månader detta år och hatade mer än hälften av tiden att göra det

- Sa upp mig från telemarketingjobbet och var arbetslös, var arbetslös i ca 2 månader och det var outhärdligt.

- Åkte till Barcelona en lång weekend, besökte min allra bästa vän Jessica som bodde där då

- Var i montenegro 1 vecka med mina systrar + mamma, en otroligt avslappnande och skön solsemester!

- Firade 2 år i mars med min älskling, snart är vi inne på år nr 3 tillsammans woho!

- Sökte 4 st olika tjänster på samma företag och fick mitt jobb jag har nu! kunde inte trivas bättre, älskar det!

Sen har det förstås vart många andra saker som hänt; galna fester i sommar natten, mysiga hemmkvällar, småtjaffs med bf, vardagliga bestyr, annan shopping, födelsedagar osv osv. Men det har nog i överlag varit ett ganska bra år! Nästa år kommer nog bli ännu bättre, nu tar vi steget in i 2010 gott folk!

Hörs nästa år igen ;) Här kommer en bildbomb á la 2009:


Kaos på jobbet

Snälla ge mig lite energi och glädje. Är så trött idag att jag knappt vet vad jag heter.
Vill ha något att se fram emot, just nu känns det som allt roligt passerat och att en kall och grå vardag raddas upp under årets värsta månader: januari, februari och mars.

2010. Vad kommer hända nu? Ska jag göra något speciellt? Vad vill jag göra? Vill ha lite inspiration och sol. Längtar till skinnjackaväder och att kunna använda sneakers igen. Vill ha fågelkvitter och gröna knoppar.
Vinter var visst bara roligt tills det blev slask.


Shopping

En ny flanellskjorta 399:-


Pans Labyrint

Jag & Jacke kollade igår på en film som han fick av sin pappa i julklapp. Det var en spansk fantasyfilm som heter "Pans Labyrint". Den var väldigt bra, men obehaglig och freaky samt lite blodig. Verkligen inte en barnfilm om man säger så. Men den var väldigt bra som sagt om man gillar lite annorlunda filmer. En film jag rekomenderar i alla fall!


Handling (tagen från wikipedia)

Filmen handlar om tioåriga flickan Ofelia, som tillsammans med sin mamma flyttar upp i bergen där hennes man, falangistkaptenen Vidal, deltar i bekämpandet av den lokala motståndsrörelsen. Handlingen utspelar sig i maj–juni 1944, under Franco-regimens förföljelse av de kvarvarande motståndarna från spanska inbördeskriget.

Medan striderna fortgår upptäcker Ofelia en igenvuxen labyrint i närheten av deras bostad. Där möter hon labyrintens väktare, en faun. Han påstår att hon är den underjordiska kungens bortkomna dotter i en annan skepnad, och för att bekräfta detta utsätts hon för tre farliga uppdrag.




Julen 2009

Ja då var det väl dags för en sammanfattning? Har ju inte bloggat på några dagar så det är väl tid för det nu.

Julafton
Jag & min ena storesyster Caroline + hennes två barn Gustaf & My var hemma hos vår pappa och firade jul. Det var supermysigt med en liten gran, min fluffiga katt, öppen spis och supergod julmat. Fick jättefina julklappar bland annat lite pengar, en pyjamas, presentkort, en fin zebra-te-burk med djunelte i och lite annat smått och gott. Av min älskade pojkvän fick jag ett superfint silverhalsband från Pilgrim! Får ta kort på det och visa vid ett annat tillfälle.

Juldagen
Jag & Jacke åkte hem till hans far för att fira jul ytterliggare en gång. Jackes syster Jenny och henne kille Chris var med också! Vi åt supergod julmat även där och fick öppna ytterligare några presenter. Fick ett gorilla-pod stativ av Jacke! Åh jag blev så glad eftersom jag önskade mig ett sådant! Vid nio tiden tog jag & Jacke en taxi hem till Jessica i hägernäs och spelade spel och förade lite innan vi gick ut några stycken till Mosebacke. Det var jättebra musik där och bra stämming... det enda som förstörde var att man inte fick hänga in jackorna i garderoben då det var fullt! Så jävla synd. Nåväl det var en kul kväll i alla fall!

Annandagen
Jackes mamma fyllde år så vi åkte hem till henne för att fira! Även denna dag var supermysig med ytterligare julmat (jag hade inte tröttnat ännu haha) och trevligt sällskap.

Som ni säkert kan dömma av mitt inlägg så har jag haft en toppen jul detta år! Har fått fina presenter, umgåtts med de jag tycker mest om och tagit det lugnt! (+ en utgång förstås hehe). Här kommer några bilder från juldagen också, enjoy!



Merry X-mas


Shopping

Jag har gjort mitt första köp på Nelly.com. Måsta även säga: Tack Fian för rabattkoden! Har vart på jakt efter en långärmad svart klänning med kedjor på axlarna, så det var klart jag slog till på denna! Funderar på att köpa lite nitar att fästa på ena axeln, men det blir ett senare projekt. Ska bli spännande att se hur fort elveransen går med tanke på att det snart är jul.


Winter wonderland

Alltså... det har kommit väääldigt mycket snö det senaste dagarna. Hur kul är inte det?! Det var ju år och dar sedan det såg ut såhär i Stockholm, och dessuotm år och dar sedan det var så här kallt! Hoppas hoppas hoppas att det håller i sig tills på julaften och eventuellt nyår. Det skulle vara så otroligt mysigt!





My 20th birthday


Birthdaykid

Idag blir jag 20 år :) Ska gå ut och käka med min älskling och några vänner på Friday's!


Pepparkaksbak

Dom här har jag dekorerat! (Jessica gissa vilken som är din ;) )

Och det här är Jackes!


Skön söndag

Idag har jag fått många saker uträttade! Jag har handlat i Täby Centrum (sista julklappen och diverse skönhetsprodukter), jag & Jacke har städat hela lägenheten samt att vi bakat pepparkakor! Dock så har vi glasyren kvar att göra så ni får se hur dom blev sen :) Har fotat lite här hemma också, bättre bilder på flytljusen bland annat.

Nu ska vi lägga glasyr på pepparkakorna!


Candles

'

Fat köpt på Indiska och flytljus på Ikea.
Klicka på bilderna för att se dom i större format (de blir finare då).
Dock så gör inte bilderna fatet & ljusen rättvisa då de är otroligt mycket finare i verkligheten.


Ho ho ho...


Sjukling

Det suger verkligen att vara sjuk! Riktigt mycket faktiskt. Dessutom kännér jag mig alltid som värst på morgonen.. Det vill säga just nu då jag gick upp för en liten stund sen. Men det var icke i onödan som jag gick upp! Det ringde minsann på dörren och där stod en kille med mina Dr Martens! Så toppen! Och skorna var i jättebra skick så det var roligt också.

Nej nu blir det väl lite frukost och så tänkte jag kolla på Aladdin!



Ja se det snöar!

Tyvärr inte utomhus...ännu.. Men i bloggen i alla fall haha! Kände att det behövdes lite jultema i svängen. Nästa vecka kommer ju bli en bra vecka med födelsedagsfirande och julfest, sen veckan därefter så jobbar man bara 3 dagar så är det julafton! Längtar jättemycket till jul faktiskt. Just för maten och att få vara med familjen, både min egen och Jackes! Ska bli supermysigt.

Nu ska jag och Jacke äta pizza och kolla på Poccahontas!


Birthdaykid

Idag är jag jättesjuk. har feber och ont i halsen. Satt och kämpade på jobbet in i det sista men ungefär en timme innan jag skulle sluta var jag tvungen att ge upp. Hjärnkontoret ville helt enkelt inte samarbeta längre. Tur att det inte var en vecka framåt i tiden som jag blev sjuk i alla fall! Det hade ju förstört både julfesten med jobbet samt min födelsedag!

Sneakerfreak

Air Jordan VI (6) - White/Black - 2010 Retro









Källa

Söndags-filosofen talar

Så var ännu en helg över.

 

Snart fyller jag år. 20 år gammal/ung blir jag. Tycker faktiskt att det känns jättelitet. Haha. Låter kanske konstigt men jag tycker verkligen det. Lilla Camilla, den sista 80-talisten fyller Systemet-myndig. Det ska i alla fall bli skönt att kunna gå in där, även om jag inte själv ska handla så får jag åtminstone följa med! Har ju hela tiden fått stå och vänta någonstans som en liten fjant.. då känns det som man inte ens är 18 år. Nåväl så det ska bli skönt och få det överstökat. Så att jag kan bli vuxen på riktigt.

 

Jag ska ha hemmafest då. Orkar inte försöka få ett helt gäng med människor (med massor av olika viljor) att gå ut. Hade hemmafest förra året som vart riktigt lyckad så det blir en såkallad "favorit i repris". Ska göra massa drinkar av sprit som jag köpt själv haha. Mojitios vill jag göra och sen en med malibu och ananasjuice! Kanske någon annan också! Vi får se helt enkelt. Men det ska bli kul som satan! Älskar hemmafester haha! Så det blir fira av i alla fall, sen är det hela överstökat och jag får vara över 20 för resten av livet. Nittonåring är jag snart ej längre, äntligen slut på tonårstiden!

 

En bild från förra året då jag & Mirandah gjorde drinkar till hennes och Malins inflyttningsfest!

 


Lördag på Ikea

Igår var fröken Jessica och jag på Ikea, precis som rubriken avslöjar! Vi körde verkligen en heldag och åkte till Ikea vid 09.30 på morgonen för att vara där när det öppnade. Ni vet ju själva hur äckligt proppat det kan vara med folk där och dessutom så här innan jul! Detta visade sig vara ett ytterst smart val då det var folk där förstås men inte så att det blev köer i gångarna.

Vi köpte med oss diverse saker till våra hem, Jessica var speciellt inriktad på glas haha! Jag döpte om henne till Glaskvinnan :) Jag å andra sidan köpte gardiner, persinner och matta till vårt kök samt prydnadssaker. Så vårt kök är så himla fint nu! Köpte även en ny skohylla som ser likadan ut sdom vår andra, och där får mina skor plats precis... kom dock på att ett par är hemma hos Jessica och att mina docs är påväg från USA till mig nu.. så allt kommer inte få platws i alla fall haha! Det ser i alla fall betydligt bättre ut nu.

Men vi slutade i alla fall inte på Ikea, vi tog en sväng inne på Bakaby Outlet (som inte var så jättebra...) sen åkte vi till Täby centrum för att shoppa julklappar. Vi fick klart allt på hela dagen, men fy fan vad länge vi shoppade igår haha! Vi shoppade sammanlagt i 8 timmar... åtta timmar! Helt sjukt. Skojar inte om jag säger att jag var trött i fötterna sen.

Här kommer lite bilder från när vi var på Ikea!


Jessica shoppar koppar!



Jag styr vagnen!



Här kommer Kaaaarin hahaha! (intern-skämt)



Jag med min favvo-tavla! Synd bara att Jacke typ.. hatar den. :(



Jobbigt att vara kort ibland! Haha!



Jessica köpte 3 bambuskott!


Jag köpte fina drinkglas som jag ska ha på min födelsedag! Fyller ju 20 år om 10 dagar :)

Docs

Mitt senaste inköp: 581,00 SEK på Ebay


Hello gang

Hallå! Hoppas allt är bra mer er där ute i kalla sverige. För visst var det sjukt kallt imorse? Jag fick mig en smärre chock när jag kollade på termometern som visade minus 5 grader! Nåväl det var ju bara att bylsa på sig lite extra och ge sig av. Har jobbat 11 - 20 hela veckan hittills och ska bara göra det imorgon också, sen på fredag är det som vanligt 8 - 17. Det är bara typ var sjätte vecka man jobbar kväll men det är inte så roligt, man kommer hem så sent då. Men men snart är det fredag och det är det after work som gäller! Det ska bli roligt!

Utöver detta har jag väl inte särskilt mycket att berätta? Budar på ett par Dr Martens på Ebay, hoppas på vinst förstås. Låter mitt sneakershoppande vila lite nu över vintern då jag ända inte vill använda dom nu så dom inte förstörs av all fukt de får utstå, speciellt inte de som i överlag är vita.

Återkommer till helgen med mer uppdatering här på bloggen! So long så länge!


RSS 2.0