Shopping - Barcelona

Här kommer alla kläder/smycken jag köpte i Barca!


Här är en bild på allting tillsammans!


Här är jeansjackan jag köpte


En tröja som är sjukt mycket snyggare på kroppen är på galje så att säga


Samma med denna, dock min favorit! Älskar mönstret


 En t-shirt



Ännu en t-shirt



Sista t-shirten


Leopard leggings, och ett par med "färgstänk"


Rullskridskorna ska jag göra clips av, nice huh? Sen har vi den söta ringen och mina 2 bandanas


solglajjerna och väskan!


Nike air max 90! Har bara 1:or än så länge så det var dags för 90 kände jag!



Hemma igen?

Gud det känns jättekonstigt att vara hemma igen.. vart tog dagarna vägen egentligen? 5 dagar som bara "poff!" försvann! Jag har haft så otroligt roligt i Barcelona med min andra halva Jessica och jag har fått hem massvis med fina grejer. Vi hittade en secondhand-butik på lördagen som var heeelt otrolig! Sjukt mycket fina grejer fanns det där, men det var ungefär samma prisklass som på Beyond Retro här i Sthlm. Därifrån fick jag med mig två sjukt snygga dragkedjströjor (vet inte riktigt vad jag ska kalla dem..) och en bandana och Jessica köpte en röd baseballjacka som hon var jätteglad över. Som jag skrivit tidigare så är Barcelona en stad som jag vet att jag kommer återvända till. Helt klart.

Här är en liten lista på det jag fick med mig hem:
- 2 bandanas
- 2 par leggings
- 1 par sneakers (utbudet var i princip desamma som i sverige dock lite dyrare eftersom euron står högt nu)
- 2 tröjor
- 3 t-shirts
- 1 par solglajjer
- 1 ring & örhängesclips (eller de ska bli clips hehe.. visar sen)
- 1 jeansjacka/väst
- 1 väska
- 1 massagepryl (ser ut som ett bi som man drar på ryggen haha)
- Presenter till Maja, Mirandah och Jacke
- 1 flaska Sangria och lite ciggaretter

Oj oj oj det var en del alltså haha! Maja & Mirandahs presenter kan jag inte visa/berätta vad det är eftersom de inte fått deras än. Jacke som älskar märket Ecko fick en vit sådana hoodie som är sjukt snygg. Han blev glad tror jag haha :) Det var dessutom det näst dyraste jag köpte där nere. But only the best for my baby! Haha <3
  Men i alla fall får visa allt jag köpt lite senare, orkar inte ställa mig och fota allt precis just nu, blir ett inlägg om det senare. Här kommer i alla fall lite blandade bilder från min resa:


Dag 1 - fina gamla hus


Dag 1 - fint torg som säkert hade någon slags historisk betydelse haha..


Dag 1 - satt på stranden och mös och käka baugette. Kollade på surfare


Dag 2 - Var i ett köpcentrum lite utanför Barcelona "centrum", drack färskpressad apelsinjuice och njöt av solen


Dag 2 - ännu en closeup på min donut


Dag 2 - Christoffer Coloumbus (stavning?)


Dag 2 - uteservering


Sådär... fler bilder kommer sen... haha orkar inte mer nu!

Adios Barcelona!

Japp imorgon bär det av... planet lyfter 10.05 vilket innebär vi går från Jessica strax efter 06.00 på morgonen eftersom att vi måste hitta rätt buss och sen tar den ca 1,30 h till flygplatsen. Suck. Jag har haft det såå roligt här med Jessica: shoppat loss totalt, lekt, suttit vid stranden, druckit öl på uteservering (!), snackat skit i massor, festat och myst. Denna resa har vart bra på alla sätt och vis, och till Barcelona kommer jag garanterat igen. Helt underbar stad. Vill visa Jacke också, tror han skulle gilla Barca. Men som tur är behöver jag inte längta allt för länge tills jag får se Jessica igen eftersom hon flyttar tillbaka till Sverige i mitten på maj! <3

Hej då Barcelona, vi syns igen!



Gårdagens klädval



Tröja: second hand from Barca
Kjol: Bikbok
Leggings: Ica hahaha
Sneakers: Nike air max 90

Mystiska grannar

Vi sitter nu i Jessicas rum och är allmänt bakfulla och jävliga. Rätt skönt., lyssnar på Run DMC och snackar emellanåt och sitter vid datorn. Jessica har ett ganska litet rum med ett fönster, och utanför fönstret så är det bara 1,5 meter till ett annat fönster (husen står rätt tätt alltså..) och där bor en arg liten spansk man som ibland tittar in tillbaka om man smygtittar. Nu tittar vi ju inte ut genom fönstret men man hör honom sjunga ibland (även en kvinna som sjunger) men oftast låter han som en väldigt arg seriefigur som talar spanska haha! Det låter jätteroligt! Jag vågar inte riktigt kika nu... eller ska jag? Nä jag vågar inte, tänk så står han däre och börjar skrika på spanska? Då kommer ju jag bli jättenervös. Nej, det är nog bäst att inte titta och bara fnissa lite när man hör honom sen.


Halloo

Blev ingen uppdatering igår! Har så mkt för mig här nere hela tiden så det hinns liksom inte riktigt med. Iförrgår skulle vi tagit det lugnt på kvällen här hemma hos Jess, men vi gick till en bar och satt där och snacka och drack lite, sen gick vi över till hennes killkompis där några andra satt och drack lite sen gick vi hem. Så det blev ganska lugnt i alla fall.

Igår var vi först i en annan del av Barcelona för att kolla lite kläder och sådant där, det var jättemysigt. Sen åkte vi hem igen och köpte massor av frukt för att åka upp på ett berg som ligger här med utsikt över staden, vi hookade även med Emil (för er som inte vet är det Jess pojkvän) så han fick följa med och äta frukt. Väl där satt vi som i en park i en sluttande backe och åt frukt, men i vanlig ordning så kan det urarta lite så vi hade fruktkrig haha! Sjukt roligt var det, Emil mulade Jessica med en papya haha.

Därefter gick vi lite mer på sneakerjakt och shopping, det har inte gått så bra att hitta några sneakers (mer än air digsen) som känns sådär "wow!", men jag har sovit på saken och kom fram till att jag ska köpa ett par schysta vita air max skor i och med att ajg knappt har några "cleana! sneakers utan mest färgglatt :) I alla fall så köpte jag ett par leggings & en t-shirt på AA och sen ett par leggings från new yorker.

På kvällen var vi på hemmagfest hos samma killkompis som dagen innan (Hugo heter han förresten) men igår var det lite mer drag i och med att det var fredag. Dom hade dekorerat fint med toapapper i lampan och ja, det var trevligt helt enkelt. Drack Sangria ur tetrapack, men det var gott och blev nog något glas för mycket av den. Men vi kom hem tryggt och säkert i alla fall, för här sitter jag ju nu haha. Hoppas ni har det bra alla mina vänner & nära & kära där i Sverige, saknar er!


här promenerade vi i förrgår


såhär såg vi ut i förrgår


en palm som var fin


vi satt på en brygga vid hamnen och mös (man ser förövrigt berget på bilden som vi var på igår)


jag på baren med min mojito (i torsdags alltså)


Jess ringer Emil för att vi ska möta honom


såhär såg parken ut på berget där vi satt! Man ser inte staden i bakgrunden likabra på bilden som i verkligheten.


en papya


all frukt vi hade!


fruktkrig haha!


Ja ni kan ju gissa vilken del i inlägget den här bilden tillhör haha!

Nu drar vi!

Dags att ge sig ut på stan en sväng! På jakt efter air digsen och nya kläder, sen ska vi käka frukt och glass! Åh det ska bli så kul, hörs senare mina vänner då vi ska ta det lugnt ikväll!


Dag 2 - so far

Idag har jag vart på ett spanskt sjukhus med Jessica, hon var tvungen att hå ditt för att få antingen sjukintyg eller friskhetsintyg då hon vart sjuk i ett par dagar nu. Hon orkar ju göra saker och så förstås med mig men har ont i halsen, så att jobba med telemarketing är inget bra då.. och hon fick då förstås ett sjukintyg.

Efter trippen till sjukhuset gick vi i lite butiker, då jag fick med mig ett par solglajjer och en ny väska. Därefter var vi döhungriga eftersom att vi inte ätit någon frukost så vi hittade ett cafe/matställe där vi käkade baugette med kyckling samt färskpressad juice. Sen bar det av till ett köpcentrum vid Jessicas jobb där de lite finare delen av Barcelona finns, alltså där det är lite "luftigare" och finare nyare hus. Jag är ju på jakt efter air digsen och fick höra igår att de finns i 36,5 som minsta, vilket kan funka i och med att de verkade relativt små i storlekerna samt att man kan lägga i sulor. De fanns dock inte överhuvudtaget på den footlockern så nu har jag kollat upp 3 till butiker som vi ska till nu senare idag och kolla i. Annars får jag köpa tröstsneakers haha! Fick i alla fall med mig två t-shirtar från footlocker, nog för att de säkert finns i Sverige också men de var snygga så :) Vi ska äta glass idag också förresten haha. Skriver lite mer senare.

Nu ska vi vila vidare innan det bär ut på sneakerjakt och shoppingäventyr!


Fint träd i en park där vi satt och vila idag


Jessicas nya ecko-sneakers (strl 35!!)


Iklädd nya glajjor och jeansjackan!


Mysigt värre va? Inte avundsjuka alls ni hemma i sverige? mohaha


En donut jag köpt och ätit idag, mest för att få ta kort på den haha!

Uppdatering från varmare breddgrader

Hallooo! Mycket resande har det vart idag... åkte hemifrån klockan 3 imorse och kom fram till Barcelona efter flygbuss, flyg och ännu en flygbuss vid 11 tiden! Det var underbart att få träffa Jessica igen, som jag saknat henne min lilla halva! Har knappt sovit något inatt men det är ingen större fara, vi har vart och utforskat lite shopping och vart nere vid stranden och bara slappat. Det är medelhavet som ligger här vettni, inte så dåligt va? ;) Det är dessutom varmt så linne och en kort tunn hood har jag gått runt i idag, annat det än Sveriges skitväder som jag flydde ifrån. Jag trivs som fisken i vattnet här som ni säkert förstår.

Hittade drömsneakers idag.. nike air digs... men de fanns inte i min storlek på de butikerna vi var inne på där de fanns (2 olika) men imorgon ska vi ju ha en ordentlig shoppingdag så då ska vi på jakt efter dem! <3 Utöver det har jag hittat en fin liten present till Maja och köpt mig själv en sjukt snygg jeansjacka. Visar bild på den imorgon ;)

Här är två bilder jag tagit idag som visar hur skönt det är här:





Barcelona here I come!

Har hållt på och packa som smått nu hela kvällen efter middagen, just nu laddar jag även det större batteriet till min dator så jag kan se på film, lägger över DH och filmer till en extern hårddisk samt märker väskan med färgglada band haha! Det ska bli så jäkla kul men nu är jag rätt nervös här i mitt liv haha!

Nu blir det även 5 dagar i från Jacke vilket är det längsta vi vart i från varandra dag som natt på ett jäkla bra tag alltså.. kommer nog sakna honom rätt mycket om nätterna då jag är vann vid hans varma kropp bredvid mig. Men jag tror även att det kan vara bra för oss att få sakna och längta lite. Man behöver nog det i ett förhållande där man bor ihop också. Ska ju förstås köpa med mig något fint hem till honom, en souvenir så att säga haha. Sen ska jag göra det till några vänner också, köpa presenter alltså, och även till mina syskonbarn om jag hittar något bra :) Måste ju ha plats med mina egna grejer också haha ;)

Nästa gång vi hörs är jag antagligen på flygplatsen eller redan i Barcelona, ha det så bra så länge mina vänner! <3



0 dagar till Barcelona haha!

Fattigmans middag

Är grymt pank såhär dagen innan löning.. hittade några vegetariska vårrullar instoppade i frysen och sen ris samt två burkar majs.. så det får bli det till middag helt enkelt! Ska titta på vänner också till maten sen är det packning som gäller. Jacke är inte hemma heller för han är hos sin moder.

Det blev en kort uppdatering nu bara, återkommer lite senare med tankar kring min resa!


Sneakerfreak

Air Force 1 Low Premium SP



Monday afternoon

Nämen hallå allihopa! Idag är jag en ganska glad själv.. det är slitigt på jobbet men imorgon natt (natten till onsdag) åker jag till Barceloooona! Helt underbart ska det bli, fick en väldigt bra lön också denna månad så det kommer bli massvis med shopping. Kommer även blogga därifrån såklart så det är bara att titta in som vanligt om ni vill se vad som händer när jag är där :)

Idag är det dans som står på schemat som vanligt: dancehall & popping. Går nästan aldrig på housen längre eftersom den ligger så sent, jag orkar helt enkelt inte hålla igång så länge i och med att jag jobbar dagen efter. Synd är det men vad ska man göra... får hoppas att Sabina har någon houseworkshop här framöver så att jag får dansa lite för henne då i alla fall, min favoritlärare! Nu ska jag snart börja jobba igen så vi hörs lite senare eller imorgon.


2 dagar till Barca!!

Beirut Café

Libanesisk mat måste vara något av det godaste som finns! Jag, mamma, pappa, Jacke, Caroline samt hennes barn Gustaf och My var och käkade på just Beirut Cafe igår ju, då vi firade pappas födelsadag. Det var ett upphav av mat såsom massor av olika smaskiga röror samt grillat och bröd! Mina favoriter var auborgineröran, hoummus, de gröna linserna med ris, scampin, bulguren och kycklingen! Mums! En mycket trevlig kväll var det!















Pärlor







Lördag

Idag fyller min älskade fader år, grattis till dig först och främst!

Halloj allihopa! Igår hade jag en väldigt bra och lat dag. Mirandah kom hit också så åt vi pizza och pysslade! Gjorde ett halsband och ett par örhängen, sen gjorde jag en present till Jessica och jag & Mirandah gjorde en annan present tillsammans till Maja! :)

Nu ska jag göra mig iordning som smått, har vart i väg och solat en sväng, och om en timme ska vi åka in till stan och käka middag med mami, papi och min ena syster samt 3 syskonbarn till mig! Ska bli jättemysigt, och spännande om inte annat då vi ska käka libanesiskt.. har för mig att jag käkat det förut men kommer inte ihåg så värst mkt om hur det köket ser ut. Ska bli gott om inte annat tror jag nog haha!

4 dagar till Barcelona!!!!

A tribe called quest <3 Air Jordan





3 dagars helg

Jag är så otroligt nöjd med att jag tagit bort fredagar från mitt schema på jobbet. Att sitta varje vardag mellan 9-17 och sälja kombilotter, säga exakt samma sak timme efter timme är jävligt slitsamt.. och dessutom dansa på kvällarna... det blir för mkt. Att jobba som telefonförsäljare är inte någon dans på rosor direkt. Dock så har jag väldigt roliga och gulliga kollegor! Sitter alltid på samma plats med samma tjejer runt omkring och de är så roliga! Det är verkligen dom som gör att dagarna går framåt på jobbet. Men i alla fall, utan fredagarna så blir veckorna också lättare och piggare att ta sig igenom. Plus att jag räknat lite här på hur mkt jag tjänar om jag säljer si och så mycket och kom då fram till att ja, jag kan minsann ta bort fredagen. Wünderful!

Snart bär det av till Barcelona!! Och för varje dag som går blir jag lite mer nervös inför hur jag ska klara att flyga och greja helt själv haha. Har ju alltid haft någon med mig när jag flugit någonstans förut och liksom emst.. hängt med.. och inte behövt tänka själv. Känns lite som en utmaning! Tror nog att det är bra för mig att få stå på egna fötter på de viset, någon gång måste väl vara den första att flyga själv? Nåväl utöver det längtar jag ooootroligt mycket efter min lilla Jessica och att få åka till värmen och bara glömma allt som har med Sverige att göra under några dagar och bara njuta av livet. Känns ibland som att jag kommit in i en vardagssörja som liksom segar sig fram genom livet. Så denna resa passar verkligen perfekt in i tid och rum haha.


5 dagar till Barcelona!!

Jeansjacka

En sak är då säker när jag ska åka till Barca, och det är att jag vill ha en midjekort ljus/acid washed jeansjacka med mig hemma. Har hört från diverse människor att det ska finnas mycket bra second hand där nere så det ska bli spännande! Hittade precis en fulsnygg jeansjacka på ebay, vet inte riktigt vad jag ska tycka om den? Gillar modellen och färgen jättemycket men de där pärlorna på fickorna har jag inte bestämt mig för om jag dissar eller hissar så att säga. Vad tycker ni andra? :)



Kolla in jackan på ebay här

Plastic Fantastic

I sommar, då minsann, ska jag få inreda våran balkong! Vi gjorde aldrig det i somras men nu vill jag verkligen ha fint på balkongen så att man kan sitta ute och njuta av solen på en fin uteplats. Fast dock så vet jag inte om Jacke var så smart att lägga ansvaret i mina händer haha! Eller alltså jag kommer nog tycka att det blir superfint men våra smaker kan vara rätt olika när det kommer till vissa inredningsfrågor.... ;)
  Jag har i alla fall bestämt mig för att vi ska ha en rosa plastflamingo på balkongen, för jag tycker de är jättefina. Och sen massor av blommor. Hade även tänkt att ha låga utemöbler och ett lågt bort så man kan sitta flera stycken och röka vattenpipa på kvällen, jättemysigt ju! Får se vad man hittar sen fram till våren. Har även ett svagt minne av att Markus ville att vi, flera par, skulle åka och kolla på typ.. k-rauta eller något inför sommaren. Så det lär vi göra. Men utöver det vill jag åka iväg lite själv eller med en kompis bara och shoppa fina dekorationer (ljuslyktor, blommor och sådant).


Men kort och gott så vill jag i alla fall ha en tjusig rosa flamingo att chilla i kvällssolen med :)



plastic fantastic flamingo!
7 dagar till Barcelona!!

Gina Tricot


Tisdag

Har gjort exakt samma resultat på förmiddagen idag som igår på jobbet. Lite lustigt må jag säga. Vad händer idag annars då kan man fråga sig? Inte mycket tror jag.. ska fixa naglarna sen när jag kommer hem och kanske lägga lite pärlplattor i och med att jag inte gjorde det i helgen som planerat.

8 dagar till Barcelona

Strumpor!



Ja som ni ser haha, jag tävlar om de längst till höger! Varför inte liksom? Är aldrig med i sådana här tävlingar nästan, har vart det två gånger tidigare tror jag, så det kan ju vara kul och se om man vinner, för det har ju dock inte hänt hahaha!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen

Bilder från igår och idag











De två första bilderna är från i fredags då jag åt sushi med Miriam och de två efter är från idag..
Bilden på fisken är också från i fredags men jag tyckte det kändes opassande att lägga upp bilden på den i samband med sushin hahaha....

Jumpsuit

När jag åker till Barcelona ska jag ju som ni säkert förstår shoppa en hel del, det jag är främst ute efter är sneakers och t-shirts, men jag har också bestämt mig för att hitta en snygg jumpsuit. Här är en från Nelly.com i jenastyg som är riktigt snygg. Vill gärna ha en med korta ben, som shorts så att säga, men den behöver inte nödvändigtvis vara i jeanstyg och med korta ärmar... utan den kan ha som en tub upptill eller som ett linne.


Sköna söndagen

Blev ingen uppdatering igår mer än get-bilden haha.. hade ingen lust eller ork att skriva och då blir det inte så mycket av det helt enkelt.

Igår var jag i alla fall i Täby Centrum med Miriam en sväng. Det var väldigt trevligt, vi gjorde lite shopping, käkade lunch & glass samt tog ens väng förbi solariet. Det jag fick med mig hem var en ögonskuggspenna (lila), ny mascara, lila nagellack från depend, pärlor & pärlplatta och stora hårspännen medans Miriam köpte en t-shirt, ett hårband och en tröja till Robert. Kort och gott en väldigt bra lördag utan festande och dylikt, rätt skönt om jag får säga det själv. Fick även ett samtal från Mikaela & Amanda, det var också roligt i och med att vi knappt ses nu när Jess inte bor hemma i Sverige längre. Dumt egentligen, vi är ju fortfarande kompisar för det haha. Ska nog slå klackarna i taket med dem nästa helg!

En söndag som denna ska jag pyssla med mina nyinköpta pärlor men även ta en sväng förbi solariet igen. Måste även städa lite här hemma, det är inte så fasligt stökigt men just för att förbygga att det blir värre så att säga. Har även filosoferat idag över en hel del olika saker, bland annat så har jag redan börjat få resfeber haha! Är jättenervös för att flyga själv och hålla på och ha mig med incheckning och dylikt. Det snurrar tankar som "tänk så missar jag flyget" eller "tänk så har jag inte rätt papper med mig" eller "tänk så hittar jag inte på flygplatsen i barcelona"osv osv. Dessutom har jag fortfarande ingen resväska haha! Kollade på Claes Ohlson som Sarah tipsade mig om men den väskan jag hittade där (i Täby) var för liten.. dock billig.. men som sagt för liten. Måste ta tag i mig själv idag och ringa runt lite för att eventuellt låna en av någon. Bara tio dagar kvar nu tills jag åker!! Det är ju helt sinnes haha... tiden går ju så jäkla fort. Jag längtar ju som en jäkla jag-vet-inte-vad också! Jessica snart kommer jag ner till Barca och leker!

Nej, nu ska jag ta en dusch och tvätta mitt fettiga hår haha.. vi hörs lite senare!


måste köpa nytt neon nagellack också som på bilden, så snyggt!


10 dagar till Barcelona

Haha


Boogie wonderland

Med denna gamla goding säger jag godnatt!



Bye bye

Ni anonyma, jag tog bort inlägget nu, orkar inte ha en diskussion om detta utan vi säger såhär: stör ni er så mycket på min blogg... gör såhär.. det är väldigt enkelt ni ska få se: läs inte mer, kom inte tillbaka. Wow! Vilken grej va? Det funkar också, toppen va? Nu slipper ni, halleluja! Haha herregud... grow up girrrls..

Resväska?

Jag har ingen resväska inför min tripp till Barcelona. Det känns lite jobbigt? Haha! Ska kolla med mina pärisar om de möjligtvis har någon annars kanske jag måste köpa en ny, vilket säkerligen kommer bli en dyr historia. För resväskor är väl inte allt för billiga? Inget jag vill köpa över nätet heller direkt haha.. nä får kolla med mina nära och kära och se om någon vågar låna ut sin väska.

Det jag är mest rädd för är att min väska ska komma bort på vägen dit eller hem, precis som när jag åkte till London för några år sedan med min far. Då åkte väskan till Prag och vi till London haha! Och jag fick heller aldrig väskan under våran 4-dagars vistelse där, utan nej minsann den behagar inte komma tillbaka till mig förens ungefär 1 vecka efter att vi kommit hem igen. Då åkte vi i och för sig med SAS och nu ska jag flyga med Ryar air så de är väl förhoppningsvis lite nogrannare.

En skön hemmakväll har det vart för er som undrar, och imorgon blir det nog inte mycket mer till festande. Ska nog bara pyssla lite här hemma efter att jag vart i Täby C en sväng och köpt själva pysselprylarna samt solat!




På latsidan idag

Haha jag är så sämst idag. Hade tänkte duscha, fixa här hemma, åka iväg och sola och eventuellt gå på en wackingklass idag. Som det ser ut just nu... haha.. så har jag inte kommit särskilt långt här i mitt liv. Har legat och sovit ut, dragit mig en stund.. suttit vid datan.. druckit lite te... satt vid datan igen... käkade en billys pizza till frukost och kollade på tv. Än så länge sitter jag i soffan haha. Har inte ens duschat än.

Men vet ni vad? Det är sååå jäääkla skönt alltså! För jag behöver inte duscha just nu, jag måste inte åka och dansa och jag behöver defenitivt inte åka iväg endast för att sola. Jag är ju faktiskt helt ledig idag så jag måste inte göra någonting om jag så inte vill, det är helt underbart!

Ville bara dela med mig av min lata dag, hoppas ni andra får en lika skön helg!


Endast 12 dagar till Barcelona!!!!


Sneakerfreak

Reebok - Reverse Jam Mid Easter Collection













Home again

Oj oj oj vad kul det var på dansen idag! Skojar inte alltså haha. Hade vikarie, Maggie Aulin, en otroligt bra dansare. Fick verkligen lite mer pli på wackandet efter denna klassen, det blev liksom lite mer naturligt. Wonderful. Ni som inte dansat för henne, do it så fort ni får chans, antingen house eller wacking. Hon är skitduktig på båda stilarna. Om jag inte minns fel var det även hon och Adena som vann housen i streetstar i år? Eller är jag helt ute och cyklar?

Nåväl, ska träna lite på wackingen imorrn också när jag är ledig från jobbet här hemma. Herregud vad det pumpar adrenalin i kroppen på mig nu, haha. Nej dags att käka min Billys pizza och sen hoppa in i duschen. Jacke ligger redan och sover så jag sitter i köket nu faktiskt. Godnatt allihopa, vi hörs imorrn!



Kort uppdatering

Halloj! Har rast nu, en minut till haha! Det går bra på jobbet idag faktiskt, så det är jag glad för. Sen ska jag träffa Miriam på en sushidejt och lite shopping för att sedan waacka på danscenter! Måste ta tag i mig själv och fixa en resväska inom en snar framtid, ska se om det finns någon jag känner som har en stor väska jag kan låna. Nu måste jag fortsätta arbeta och slita for my money, kanske uppdaterar ikväll annars imorgon!

Jag får förövrigt en ny kamera idag =D heltoppen, min var ju sönder, får en likdan!


13 dagar till Barcelona

Snö i mängder

Usch vad trött jag blir på detta ständiga snöande! Kan det inte bara sluta och smälta bort? Vill ju ha torrt och vår, kunna använda min fina lila baseballjacka och slippa både halsduk och mössa! Dessutom ha leggings utan att behöva ha ett extra par under för att inte frysa och ha tunna strumpor! Tänka sig vilken dröm va.. haha.. känns grymt långt borta med allt vad vår och sommar heter. Men om exakt två veckor är jag i Barcelona, woho! Där är det i princip sommar, åtminstone mycket mycket varmare än här + fina palmer. Behöver jag säga än en gång att jag längtar något otroligt?

Idag har det i alla fall gått hyfsat på jobbet, förhoppningsvis fortsätter det likadant eller bättre nu efter lunch. Vi hörs senare mina vänner, och glöm inte ni dansare att anmäla er till workshopen om två veckor på danscenter! Hade jag vart hemma hade jag utan tvekan gått!


min fina jacka!
14 dagar till Barcelona

Workshop (som jag missar!!)

Helgen 28-29 mars kommer Kaiti Pasqualotto från Kanada hit för att hålla klasser i waacking, voguing och fusion.
Ett tillfälle du inte får missa!

Lördag 28 mars
13.00-14.30 Vogueing
15.00-16.30 Waacking

Söndag 29 mars
13.00-14.30 Waacking
15.00-16.30 Fusion/Koreografi

Kurskod: 9190
Pris: 200 kr/klass eller 700 kr / 4 klasser
Anmälan: skriftlig anmälan för 4 klasser. Drop-in för enstaka klass, endast kontant betalning.

Workshopen arrangeras i samarbete med Karolina Brock / Kayproductions.

Läs mer på www.danscenter.se


Hemsk dag

Igår var det en riktigt bra dag, sålde som smör och allt gick på räls. Jag & Maja stod ute och rpatade om hur skönt det var att snön var påväg bort och bla bla bla... idag däremor: PANG! Snöstorm.. sitter i köer i 40 minuter i morse, står i Östra station och väntar på att bussen ska komma som tar mig till jobbet då en annan fittbuss åker förbi lite väl nära mitt på den här snygga kanten som bildas från bilarna med svart, skitig snö... Och vem stod på fel ställe vid fel tillfälle?! Jo JAG! Så nu har jag snygga fläckar på hela högra sidan och vart helt dyngsur. Kul. Säljer inte bra på jobbet idag heller.

Måste dagarna skilja sig som svart från vitt?! Vill bara att den här dagen ska vara över, funderar på att strunta i dansen också.. annars bryter jag väl foten eller nåt...


bild från i lördags
15 dagar till Barcelona!

Måndag

Ja då var det ny vecka igen... det har gått bra på jobbet hittills men är trött som bara den, har bara sovit i typ 3-4 timmar i natt. Ska dansa ikväll också... Nej hurrni det får bli en bättre uppdatering ikväll istället!


16 dagar kvar till Barcelona

Att sminka sig

Jag kan sminka mig.. till vardags.. men till fest med snygga ögonskuggor och sådant.. så går det inte lika bra. Jag får helt enkelt inte till det!! Blir så frustrerad.. vill ju också kunna sminka mig snyggt.. Såg på Fatimas blogg om att det finns som små klistermärken med ögonskugga på, alltså man lägger "klistermärket" på ögonlocket och drar bort så vips! har man sjukt snygg festsminkning. Ska kolla på Åhlens om det finns där!

Annars är Jackes syster Jenny sjukt duktig på att sminka så man kanske kan få en liten kurs av henne? ;) Sen ska det ju finnas tid till det också minsann! Haha.. som sagt är rätt stressad av min now a days... Någon som har tips på bra sminkbloggar annars också?


Bild tagen från Fatimas blogg
(säg till om du vill att jag ska ta bort den)

17 dagar kvar till Barcelona

Bilder från i fredags

Hittade lite bilder från i fredags när vi var hos Cilla & Mackan på Miriams blogg!















Lördag

Så var det lördag igen.. satan i gatan vad fort veckorna går, inte sant? Nu är det bara 18 dagar kvar tills jag sitter på flyget ner till soliga Spanien! Ni får som sagt ursäkta att jag tjatar så mycket om det men jag längtar så jag blir tokig, det är det roligaste jag har fått göra på länge... hittills har dagarna liksom gått sin gilla gång utan något att direkt se fram emot, men direkt när jag bokat & betalat resan kändes dagarna lite ljusare och roligare!

Igår var jag på begravningen för min farfar. Det var väldigt känslosamt men en fin begravning och en jättebra präst. Det var kul att träffa släktingar som man inte sett på länge också, även om det kanske vart roligare under andra omständigheter. Men men som sagt, en mycket fin begravning, farväl lilla farfar. <3

På kvällen igår var vi hos Mackan och Cilla eftersom Cilla fyllde år i veckan, så det var lite fest där. Denna gången tog ajg varannan vatten så det blev ingen "favorit-i-repris" från förra helgen hahaha! Vi sjöng Sing Star också, fast det var bara Abba låter. Jag & Miriam var jätte duktiga haha, riktiga superstars! Även Mackan & Jacke sjöng några låtar.. det var.. också vackert haha. Sen vart det lite guitarr hero också.
  Ikväll är det ju också partaj, fast hos oss. Jacke fyllde ju också år denna veckan så nu håller vi på att städa inför våran fest. Lär bli en rolig kväll även denna! Lite slitsamt dock med två festdagar i rad när man ska jobba hela veckan sen.. men det får gott gå! Nästa helg hade jag ändå tänkt att verkligen ta det lugnt, och dessutom vara lite kreativ och ta tag i mitt pysslande. Ska nog åka in till Panduro och köpa lite skoj och sen göra smycken!

Nu ska jag städa vidare, lägger upp min outfit inför kvällen senare, men förvänta er inte för mycket haha för det är tvättdag imorgon!



bild från förra helgen

18 dagar till Barcelona

Hemma en sväng

Idag har jag jobbat hela dagen i vanlig ordning, dock så gick dagen extremt snabbt måste jag säga! Väldigt skönt faktiskt. Nu är jag bara hemma en kort sväng för att byta om och käka och sen dra iväg in tillbaka till stan för att dansa. Ja ni mina vänner det är ett hektiskt liv jag lever, har faktiskt börjat känna av det lite granna. Har precis käkat taglitelle med qournfärssås vilekt ajg åt till middag igår, lunch på jobbet och nu igen då. Haha stressad tjej kanske? Ska dansa waacking idag förövrigt, är trött men det kommer bli kul i alla fall!

Imorgon ska jag på min farfars begravning vilket känns mindre kul... så det blir ett sista farväl. Hoppas han har det bättre där han är nu i alla fall <3

Vi hörs imorgon istället allihopa, so long så länge!

20 dagar till Barcelona

Dålig dag

Japp idag är det minsann inte någon bra dag. Har sovit alldeles för lite, känner mig allmänt stressad och är jätte jätte jätte trött. Usch... Dessutom händer det väl inte något av värde idag så denna dagen känns allmänt onödig. Längtar bara hem och till soffan för en tupplur.

Nej mina vänner, vi hörs senare eller imorgon istället!


Drömmer mig bort till Barcelona nu
21 dagar kvar

2 år

Idag har jag & min älskling hållt ihop i 2 år.
Jag älskar honom otroligt mycket och han lyser upp alla mina dagar
Jacob, du är bäst! Tack för att du finns i mitt liv <3




Fredags-fikan







22 dagar till Barcelona

Måndag

Nu är det första dagen på veckan och hittills har det gått bra med säljandet. Jacke fyller 23 år idag också, så grattis till honom! <3

Efter jobbet blir det dans i 2 timmar sen, om Jackes familj fortfarande är kvar, blir det fika hos oss! De kommer innan jag har kommit hem så vi får se hur länge de är kvar.

Nu ska jag surfa lite innan jag börjar, hörs sen!

23 dagar kvar till Barcelona

Oj oj oj

Guuud så trött jag är! Håller på att somna rätt av i datastolen haha! Jacke sitter och spelar Killzone 2 som han blivit beroende av och jag ugglar då som sagt i datastolen. Vi har kollat på filmen "Yes Man" med Jim Carrey och käkat middag för ett tag sen. Filmen var rolig den rekomenderar jag att ni ser!

Imorgon är det en ny arbetsvecka på g men jag känner mig faktiskt förvånansvärt positiv. Tycker det ska bli skönt att åka till jobbet och få lite rutin på vardagen igen. Ska även bli kul att se hur det går för Maja & Malin som har deras första dag på Glocalnet också! Jag hoppas på att vi på Kombi har slagit det andra kontoret i Sverige som säljer kombilotter så att vi kan få sälja dem för halva priset denna månaden! Tyckte jag låg ganska bra till i torsdags så jag hoppas verkligen att det gjorde det för dom andra också. Nåväl det återstår att se imorgon :) Hur som haver så känns det mesta ganska bra just nu, speciellt som jag har Barcelona att se fram emot. Jag vet att jag tjatar om det men det får ni leva med minsann, det kommer vara så nu fram tills dess att jag åker haha.

Nej dags att göra sig iordning och hoppa i säng! Vi hörs imorgon allihopa.


hahahaha humor...

Sneakerfreak


Hård natt

Ja herre min ge säger jag bara... Fröken Camilla blev lite överförfriskad igår minsann. Vi, jag & Jacke alltså, började kvällen hemma hos Markus & Cilla med de tu och Henke. Vi drack groggar och öl samt snacka massa skit och fixa med tv:n.. hann med en rund Guitar Hero också, fast inte lika mycket som jag velat. Jag har ingen aning om vad klockan var när vi drog oss vidare till Jonas i Solna för inflyttningsfest, men den var inte så mycket tror jag. Hemma hos honom dracks det mer och jag föll mer och mer in i dimman. Blir så arg på mig själv, det kallas vatten... hur svårt kan det vara? Nåväl vi var där några timmar och sen skulle vi vidare än en gång och då till Jarne som fyllde 25. Så det blev det taxi en gång till, men väl utanför Jarnes port började jag må riktigt dåligt och ville åka hem. Jacke ville stanna kvar så han stoppade in mig i en taxi och så var jag påväg...

...meeeeeen jag hade inga nycklar kom jag på halvvägs på motorvägen, så det vart bara att vända så fick Jacke springa ut och lämna nycklarna så bar det av hemåt igen. Väl hemma stupade jag i säng och idag mår jag som jag förtjänar. Heh. Så kan det gå mina kära vänner! Ibland blir det lite mycket.. brukar faktiskt inte bli det för min del, men igår var det ett undantag. Kul hade jag i alla fall tills vi bytte fest haha!

Jag ska ta och börja räkna ner här i bloggen inför Barcelona, så att man kan se att tiden faktiskt går framåt haha, känns ju inte alltid som det. Längtar något otroligt efter att få åka från skitvädersSverige och hälsa på i soliga Spanien, men framförallt att träffa Jessica förstås! <3 Sooon I'll be there!




24 dagar till Barcelona

RSS 2.0