Today's

Idag ska vi iväg på inflyttningsfest i Solna hos våran vän Jonas, men först ska vi bege oss till Mackan för förkrök och käk! Har på mig senaste dagarnas shopping haha, men snyggt blev det om jag får säga det själv! Vi ses inne i dimman mina vänner, hejhopp!




det är lite svårt att fota sig själv med en systemkamera..
i alla fall när man ska ta ansiktsbilder

Shopping

Här är allt som jag köpt de senaste dagarna:
Klänning - Gina Tricot
Tröja - Monki
Clips - Söderklenoden
Leggings - Caliroots

Köpte ett annat par örhängen,
 men de är likadana som ett par jag redan har
så jag orkade inte fota dem också..




Hemma igen!

Sådär ja, en dag på stan avklarad! Har shoppat lite idag med, så nu är jag färdig med klädköp denna månaden. Nästa gång blir inte förens i Barcelona! Ska visa alla klädinköp ganska snart (även de från i förrgår). Var en väldigt mysig dag med sol ute och en kaffe i handen, dock så glömde jag kaffen inne på varje butik vi var i haha! Var tvungen att springa in och hämta den hela tiden hahaha... Har köpt födelsedagspresent till Jacke som fyller 23 nu på måndag också, hoppas han blir glad :)

Nu sitter Jacke & Robert och spelar Killzone 2 medans jag är bannlyst till köket eftersom jag ville sitta vid datorn, taskigt värre. Ska fota inköpen här tänkte jag och invänta Miriam som jag tror är påväg hit också! Så vi lär väl spela lite tillsammans sen förhoppningsvis.


Innan jag åkte hemifrån idag, Linda Rosing-överläpp? haha

Fredag

Idag är jag ledig! Så otroligt skönt. Har latat mig mest hela morgonen, har inte ens orkat göra frukost än haha! Har ju inte schemalagt mig på fredagar längre eftersom jag känner att jag kommer gå in i väggen så småningom i och med att jag jobbat hela dagarna hela veckorna och sen dansat till sent på kvällen 3 dagar i veckan, det blir liksom lite mycket så jag tänkte mest komma in och jobba halvdagar extra på fredagar nu istället, och känna att ajg kan stanna hemma om det skulle vara så att ajg känner mig helt helt slut.

Nåväl måste bara berätta att jag känenr mig lite besviken på min teamleader/coach (min närmsta chef så att säga).. Jag skulle fixa med ledigheten inför min Barcelona-resa, ska ju ta ledigt 4 dagar för att kunna åka (är borta 5 dagar från jobbet men fredagen är jag ju ändå inte schemalagd). Han såg först lite sur/besviken ut när jag ens nämnde ledigheten sen sa han att han bara godkänner ledigheten ifall jag jobbar extra några fredagar? Alltså jag har absolut inga problem med att jobba lite extra på fredagar, som jag skrev ovan, eftersom jag ändå tänkt göra det.. men att han ska lägga in det som något slags krav för att jag ska få ta ledigt? Det känns inte schyst alls, jag har ju rätt till ett visst antal dagar ledigt varje år (tror det är 5 veckor eller något sådant..), inget som någon ens ska ifrågasätta mer än om det skulle krocka med någon annans ledighet? Jag ska inte ens behöva en anledning till att ta ledigt. Jag är ju dessutom ute i rätt god tid! Känner mig jättelurad! Jag kan förstå att det är jobbigt för honom som TL att det är dåligt med folk på fredagar, för han har ju också mål och krav som han ska uppnå, så han kunde ha lagt fram det på ett annat sätt och inte som ett krav... han fick mig att känna mig helt dum för att jag ville ta ledigt... =/

Jaja nog pratat om jobb på en ledig dag! Ska möta Mirandah inne i stan senare och ta en sväng där, har inte så mycket pengar att shoppa för denna månaden men tänkte försöka hitta ett par leggings i alla fall och eventuellt en jeansjacka. Måste ju spara in lite nu eftersom jag inte fick ut så mycket i lön som jag hoppats på, var ju sjuk 1 vecka & 2 dagar i januari vilket inte är så bra om ens lön är nästan bara baserad på provision. Så vi får se vad som köps, ska förbi Beyond Retro på Åsögatan också, för jag & mirandah vill inte gå tillbaka till dem på SOUK-gallerian.
   I'll tell you why: för att de har säääämst service! Mirandah frågade om ett par skor som de säljer där (som itne är secondhand, utan de köper in mycket av), så tjejen i kassan var lite dryg/didn't give a shit och sa att hon skulle bege sig upp till Topshop där de har en ltien tjejhörna som är Beyond också. Så vi åkte hela vägen upp och frågade om skorna där. Tjejen i den kassan var jättetrevlig men sa att hon hade ju skickat ner alla skor dit? Och att de ska finnas i den storleken som Mirandah ville ha, men eventuellt i något av deras två lager de har där nere. Så ner fick vi åka igen, och Mirandah sa det som tjejen där uppe sagt till henne. Men den tjejen orkade visst inte alls hjälpa Mirandah överhuvud taget för "hon kunde inte komma åt lagret just nu..." så hon skulle komma tillbaka senare, "när då? vilken tid?" frågar Mirandah och hon vrider och vänder på sig suckar och vet minsann ingenting... Hon verkade bara vilja att Mirandah skulle gå. Ja det var ju verkligen en bra säljare?!

Nej nu måste jag göra mig iordning, måste dra inom en ganska snar framtid!


fortfarande massa snö ute :( dock sol! :D

att klicka hem


Viva la Barcelona

Äntligen! Nu är det spikat, den 25:e mars drar jag till Barcelona för att leka med min bästis Jessica! Haha lät inte alls som en barnunge nu, "bästis", men hon är det - min andra halva! <3 Ska bli så sjukt kul att komma ner dit och se hur hon har det, snacka och älta en massa, shoppa, klubba och bara vara. Sen ska det även bli otroligt skönt med ett avbrott från vardagen, komma bort från kalla, ruggiga Sverige och ner till varma, sköna Spanien. Längtar verkligen. <3


Igår träffade jag Mirandah efter jobbet och gick på en snabb shoppingtur, det blev en skön tröja från Monki och en klänning från Gina Tricot med fickor på. Nöjd som en och en annan säl (som solar på klipporna) är jag med mina köp. Ska eventuellt köpa nya leggings imorrn på Caliroots, ska inte jobba då så ska kanske träffa Mirandah & Emma på eftermiddagen för lite shopping & fika. Ni får se shoppingen senare idag!


Nu ska jag fortsätta jobba, hörs senare!


Sneakerfreak


Blev sent...

Ja usch vad sent de blev. Vi har ju vart och käkat på Guld Panda (kinarestaurang i åkersberga) men en del av Jackes släkt då hans gulliga mormor fyller 80 år idag! Har vart jättetrevligt med god mat & tårta! Tack för en trevlig kväll allihopa :)

Blev så sent nu då eftersom vi inte kom hem förens halv elva och var tvungna att städa i och med att det ska komma hit lite grabbar imorrn och kolla på fotboll. Jag ska minsann på en liten shoppingtur med Mirandah då! Ska bli toppen :)
Nej jag måste gå och lägga mig, men vi hörs imorgon!


haha fin bild va? obamaicon tihi

Lunchen är slut!

Börjar när som helst nu... idag har det inte gått så bra och jag är på relativt dåligt humör. Dålig dag helt enkelt haha. Ikväll ska vi fira Jackes mormor som fyller 80 år så vi ska äta på kinarestuarang i Åkersberga, det ser jag fram emot i alla fall! Ska bli gott som bara den.

Imorgon är det löning också, woho! Som jag har längtat haha! Ska shoppa lite med Mirandah då och sen beställa biljett till Barcelona!!! :D


edit: glömde publicera haha...

pa:nuu


Måndags morgon

Å hej och hå.. upp och hoppa.. Haha vad trött jag är en dag som denna. Idag börjar i alla fall Maja & Malin här! Ska bli så kul att ha dem här hela dagarna, "de tre provoice-musketörerna, det går inte av för hackor" som Mirandah sa hahaha..

Igår skulle jag och Jacke kolla på film, den senaste Indiana Jones som vi sett förut, men det krånglade bara hela tiden med ljudet, för det låg före så ibland pratade en karaktär utan att munnen rörde på sig haha! Vi fick det att funka efter många om och men, MEN sen skulle Jacke gå på toaletten och pausade, ja då minsann blev det som innan: ljudet låg före... Sååå irriterande, ville verkligen se den när vi börjat titta och allt. Dagens teknik va? Haha.. nåväl vi får väl göra ett nytt tappert försök ikväll.

Nu ska jag surfa runt en stund här innan jag ska ut och möta Maja, är ju på jobbet nu kom hit tidigare än vanligt faktiskt. Så vi hörs lite senare!


Dagens

Idag bär det som sagt av till Ikea! Ska bli kul att komma ut lite denna helgen också haha.. hittills har vi bara lökat runt här hemma och suttit vid datorn eller tv:n. Men det är faktiskt skönt det med, känns som att nästa helg kommer bli en fest-helg. För då har ju vart löning också. haha jäklar vad jg tjatar om denna löning men jag kan inte låta bli, gillar pengar hahaha! Nämen seriously.. vi blir upphämtade om ca 45 minuter skulle jag tippa på. Så vi kanske hörs innan, eller efter det får vi se!

Kram på er alla glada söndagsfirare, nu ska jag äta en gammaldags cocosboll (ni vet en sådan där med vitt gegg i?)!




HAHA

Ja det gäller ju att kunna bjuda på sig själv eller hur? hahaha... jag kan göra så snygga miner!


Såhär ser jag ut vanligtvis, lite poserande



HAHA som en liten tjockis!



Crazy eyes



Såhär ser jag ut när jag skrattar: som en kines!

Mera snö?!

Blääää vill INTE ha mera snö! Vad är det här egentligen? Nog för att det fortfarande bara är februari men ändå. Jag vill ju bara ha vår... sol som värmer, kvittrande fåglar, de första knopparna och torra gator. Känslan av att sommaren är påväg är ju oslagbar! Men nu är det i alla fall bara en månad kvar tills jag ska åka och hälsa på Jessica vilket innebär att jag har något att se fram emot, ett mål så att säga. Det brukar faktiskt göra att tiden går fortare, och rätt vad det är så är det April!

Känns som att de flesta bloggare jag vart inne på längtar efter vårsolen, gör ni det också?


haha mongobild på mig från studenten!
En riktigt bra dag!

Saturday

Det är så underbart skönt med helg, det må jag säga. Bara lata sig och glömma bort allt vad jobb heter.. nästa vecka är det dessutom Sportlov för alla som går i skolan vilket innebär att det inte är någon dans, Danscenter har nämligen stängt då. Lite trist men det är ju ändå löning nästa vecka, wohoo! Så det kompenserar the lack of dancing. Ska väl först och främst betala skorna jag fick hem i förrgår samt hyra men sen tror jag att det eventuellt kan bli en shoppingrunda! Tänkte titta förbi Beyond Retro bland annat men även American Apparel, Gina Tricot, Söderklenoden och Caliroots. Ska bli väldans trevligt att ha lite pengar att slösa med.

Jaha, så vad händer ikväll då kan man fråga sig? Inte mycket skulle jag tippa på. Har ju inte direkt så mycket pengar kvar att jag kan gå ut dessutom känner jag mig väldigt mycket på latsidan idag.. så jag har inte ens orkat bry mig om att åka till Täby Centrum för att köpa mer pärlor så jag kunnat göra nya smycken. Ska man ta sig i kragen och åka in en snabbis dit i alla fall? Näää.. jag orkar inte haha! Eller? Hmm.. haha. Håller i alla fall på att förbereda en hel del roliga modeinlägg som kommer upp under den kommande veckans gång. Har ju kommit fram till att jag inte hinner skriva särskilt roliga inlägg på jobbet i och med att vi bara får sitta på internet på våra raster. Så då får man vara lite smart och förbereda i alla fall lite granna i helgen, alltså sådant som inte handlar om det man gjort just den dagen.. ni fattar va? Haha..

Imorgon ska vi, jag & Jacke alltså, eventuellt (ganska säkert dock) åka till Ikea med hans syster Jenny och hennes sambo Jim. Vi ska köpa födelsedagspresent till deras mormor som fyller år nu nästa vecka, då vi också ska gå ut och käka kinarestaurang med deras familj! Ska bli kul att åka till Ikea, älskar att gå runt där och titta på alla prylar, man hittar alltid saker som man "behöver" hahaha..


Nike Air Jordan 5 Retro

Ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig!
GE MIG!
Så grymt snygga, dock ej i min storlek.. överhuvudtaget..
kolla in ebay if u wanna find 'em..





Min älskade vän

Pratade med Jessica för en stund sen, vi pratade i typ.. 40 minuter.. heh.. haha nämen det gör inget, det är hon minsann värd! Behövde verkligen en lite längre pratstund, har ju inte haft det på ett bra tag. Lilla fröken fröken är ju ändå min andra halva, det märks ju inte om annat på våran längd hahaha! Vi snackade en del om att jag ska komma ner snart själv så vi kan vara bara vi två i några dagar, så jag kollade nu efter att vi lagt på efter billiga flyg på RyanAir och hittade en resa för bara 1200:- !!

Ska boka den så fort jag får lön nu på onsdag, guuud vad jag längtar! Ska bli så kul att åka ner dit och först och främst bara träffa Jessica men även festa en del, bada lite och förstås shoppa! För då får ju jag också min härliga lön för det jag jobbat nu i februari, lovely! Åh kan knappt vänta!


bild från Uppsala Reggae Festival 2007

TGIF

Oj oj ännu en dag utan uppdateringar, det var det värsta haha! Har faktiskt inte haft lust att skriva så då blir det ändå inge bra om man tvingar ut något inlägg, I'm sure u know what I mean. Nåväl så kan det vara.


Så vad hände igår då? Jo först var det jobba jobba jobba, i vanlig ordning. Fick även lite skäll från cheferna på kombilotteriet, eller ja inte skäll men de har klagat över vissa grejer vi säger när vi säljer, som DE sagt förut att vi får säga. Hm. Jaja det är bara att göra som de säger.. Utöver jobb så fikade jag med mina goda vänner Maja & Erik innan dansen, vilket var väldigt trevligt. Och ja dansen då, det var waacking förstås eftersom det var Torsdag igår. Det gick skitbra, så jäkla roligt med waacking alltså! Fick världens house-feeling och bara ville dansa house, haha! Var så stört det riktigt sprätte i kroppen på mig fast jag kunde inte direkt "leva ut" det eftersom jag liksom antingen satt eller väntade på antingen bussen eller tunnelbanan haha.


Idag är det i alla fall soligt! Till och med så soligt här i Stockholm att den värmer! Det var inte dåligt va? Det går dock inte så bra med säljandet, är lite svårt att ställa om sig till de nya riktlinjerna eller vad man ska kalla det, regler eller ja.. ni hajjar. Men men har ändå tjänat en hel del under denna månad så det gör inte så mycket om säljandet går ner nästa vecka :) Dessutom börjar ju Maja & Malin här då, så toppen så det inte är sant haha! Ska bli så kul att vi alla tre ska jobba på samma kontor! Dessutom är jag glad för att jag fick hem mina nya Dunks igår, de är grymt snygga. Så idag är jag ganska snygg, haha.


Vad händer ikväll då gott folk? För mig är det inte mycket tror jag.. har ju inte direkt storkovan kvar på kontot haha! Det beror i och för sig på vad alla andra vänner & bekanta ska göra ikväll, så vi får se vad som händer helt enkelt.



+


I'm back

Uppdaterade inget igår här på bloggen för att.. ja.. haha jag orkade helt enkelt inte!
I måndags hade jag i alla fall en extremt dålig dag, kom inte in på klasserna jag stod i kö i, sålde skitdåligt, hade en "ful-dag" och ja.. dagen sög helt enkelt haha! Igår var det dock inte lika farligt, sålde helt okej och gick på baletten som vanlig men min hy har valt att göra uppror så jag vet inte hur jag ser ut i ansiktet just nu haha! Nåväl, det blir väl bättre om några dagar.

Idag är det ingen dans, eftersom det är onsdag, så det blir hem och vila efter jobbet. Ska väl tvätta lite också men det är ju inte hela världen. Är i övrigt väldigt trött och känner mig allmänt sliten.

Dock så har både Malin & Maja fått jobb här på samma företag som mig! Så jäkla roligt!! Hoppas bara att de båda får sitta här på kombi! Grattis till er båda i alla fall :)

nummer 12

Fasiken... glömde ringa och ställa mig i kö till två klasser som jag ska gå på idag: dancehallen & poppingen. Så nu har jag köplats nr 12 på båda... Dancehallen är väl inte så farligt.. är ändå nybörjare så där missar jag inget, går där bara för att läraren är så bra men poppingen vill jag verkligen inte missa eftersom vi lär oss nya grejer varje gång :/

Min hy känns väldigt dålig idag så jag hade faktiskt bara tänkt gå de två klasserna som jag står i kö till och sen åka hem och ta en ordentlig dusch och göra ansiktsmask och grejer. Men vi får väl se hur det går. Min hals är ju lite på gång att bli dålig känner jag också så det är även en anledning till att jag bara tänkte ta just 2 klasser idag.

Det har verkligen inte gått bra att sälja idag förövrigt, gotta pick up my game.. Gah! Ingen bra dag idag haha.. Vi hoppas på en bättre dag imorgon, right guys?



gammal bild jag hittade igår! Här var jag 16 år gammal

Seg morgon

Ja här går det ju verkligen inte framåt, antingen är folk inte hemma eller så är det telefonsvarare. Blir tokig.. fast nu sålde jag en i alla fall! Hade blivit galen om jag nollat på varmt material haha!

Nä nu ska vi inte tala om sådana tråkigheter, för idag ska jag ju dansa både dancehall, popping och house! Svettigt värre haha. Sen kommer ju även Maja hit idag på intervju, ska bli spännande att höra hur det gick för henne sen! Spännande spännande.

Har inte så mycket mer att dela med mig av en morgon som denna, så vi får helt enkelt höras senare!


Dunks in my size!

Indeed, here they are: Dunks i min storlek och grymt snygga! Tadaaam... köpte mot faktura så jag kan betala när lönen kommer. Blir alltid lika rädd för att de ska försvinna i min size om jag inte köper dem, vilket oftast brukar hända. Så detta var då lösningen! Sorry Mirandah, det blir inga sneakers köpta nu vid lönen men det finns lite annat jag behöver också ;) Så vi kan gå och shoppa lite granna i alla fall!

Åh vad jag älskar att ha ett jobb haha! Så skönt att kunna köpa saker utan att behöva oroa sig om man ska klara sig eller inte. Tycker faktiskt att jag hushållt med mina pengar väldigt bra sen ajg fick min första lön från det här jobbet. Har ju lite kvar så jag klarar mig tills på onsdag veckan efter den som kommer nu. Så otroligt skönt!

Här är skönheterna som kommer hem till mig i veckan:


(det är förövrigt fri frakt på Caliroots tills på måndag!!)

Söndag.

Helgen har gått allt för fort, skulle vilja ha en dag till att sova ut... men men det går ju inte. Sitter här nu och dricker chaite samt surfar runt på lite olika sidor, kollar mestadels in kläder, facebook och diverse bloggar. Är jätteledsen för att min kamera är sönder också... hade velat ta en bild på mina kläder jag har på mig idag men icke. Får se om jag ens har råd att lägga ut pengar på en ny nu när lönen kommer om 1,5 vecka. Det är ju en canon ixus 80is (chokladfärgad) som jag har, den ligger nu på 1490 kr på Dustinhome.. Vill ha en likadan fast karamellfärgad (som den på länkade bilden). Älskar ju att fota så en Camilla - kamera = ledsen Camilla. Rätt och slätt. Haha...

Nåväl ny vecka stundar, med allt vad det innebär. Dans måndag, tisdag och torsdag vilket alltid är lika roligt! Längtar speciellt till poppingen och waackingen. Jobb har jag förstås också, men det är relativt roligt denna månad då vi tjänar så bra (ringer ju på "varma kunder" som jag säkert berättat). Utöver detta tror jag inte att det händer något speciellt? Jo förresten! Maja ska ju på intervju hos Provoice, där jag jobbar, imorgon så förhoppningsvis börjar hon jobba någon gång redan nästa vecka! Och har vi riktigt mycket tur så får hon ju också börja på Kombilotteriet! ♥ yay!



bild från förra helgen som jag ej visat

Inför våren


Mätt som en plätt

Oj oj oj vilken middag! Kommer vara megamätt i minst två timmar till haha! Vi var ju som bekant och åt på kinesisk restaurang. Till förrätt blev det vårrullar för båda (veggo för mig förstås) sen till varmrätt åt jag kyckling med kinesiska grönsaker och Jacke åt samma fast med fläskfilé, båda rätterna med ris till förstås! Och sen den klassiska efterrätten: friterad banan med vaniljglass och sirap! MmmmmMmmm... haha, som pricken över i:et! Var jättemysigt att vara ute och käka bara vi två, dessutom var det knappt några andra där så vi var i princip ensamma på hela restaurangen förutom ett annat par. Perfekt helt enkelt.

Nu är vi hemma igen i alla fall, var förbi en sväng på Ica innan och köpte lite mat till imorgon samt Marabou chokladhjärtan som jag ska snaska på ikväll. Har haft cravings efter exakt sådana hela dagen haha! Vi ska väl antagligen kolla på film eller något nu snart, eller eventuellt ett gäng South Park-avsnitt. Vi håller nämligen på att kolla igenom alla säsonger i rätt ordning från början, är på säsong 5 nu om jag inte minns fel. Älskar den serien haha.

Hoppas att ni alla har haft en bra Alla Hjärtans Dag precis som mig! :)


Valentines Day



I
dag är det som ni säkert vet Alla Hjärtans Dag. Jag har ju min fina Jacke att vara med en dag som denna, precis som förra året <3 Vi ska åka och käka på kinesisk restuarang ikväll! Ska bli supermysigt. Längtar efter efterrätten, vaniljglass med friterad banan och sirap...mmmmMmmm... haha

Igår var vi hemma hos Henke och festa lite, eller jag festa inte så mkt. Drack en grogg och en halv öl sen ville jag inte dricka mer. So I stayed sober. De andra blev dock rätt fulla i vanlig ordning, och jag blev mest trött haha. Har ju jobbat hela veckan helt hårt och sovit alldeles för lite. Var kul i alla fall att träffa alla och sådär..


Ha en bra Alla Hjärtans Dag mina vänner!



Next stop

Nästa offer för min shopping: ett par sjukt snygga leggings från Nike för 299:-
 Finns att inhandla på Caliroots


TGIF

Thank God it's friday! Det kan man verkligen säga. Hua mig vad lång veckan har vart.. dock så har dansen vart väldigt rolig förstås. Har gått väldigt bra denna veckan, både med dansen då och sälj. Meeen idag har det inte gått bra, eller i alla fallinte timmen mellan 10-11. Bara massor av otrevliga människor och jag blev så grymt irriterad, så jag hoppas verkligen att det går bättre denna timmen.


Förresten, goda nyheter har jag! Där jag jobbar söker de nytt folk, och jag berättade detta förstås för min vän Maja som är utan jobb för tillfället, och nu har hon fått en intervju på måndag! Helt underbart, hoppas hon får det! :D Ska nog träffa henne ikväll, ska hem till Henke och ta en öl eller två. Kommer dock inte bli så sent är trött som en och en annan utarbetad get. Usch jag vill inte jobba mer idag :(


Vad ska ni andra göra ikväll? Fest måntro?


mina nya leggings jag köpte igår! sjukt snygga
har på mig dom idag också haha

Mobilbloggar

Halloj! Nu är jag påväg hem från dansen, har ju dansat wacking som sagt. Det gick för övrigt väldigt bra, hur kul som helst var det! Man får verkligen leva ut sin feminina sida haha! Catwalk and couture haha.. Imorgon är det äntligen fredag, blir eventuellt en öl eller två hos henke! Nåväl, hörs imorgon ska gå av bussen strax! :)

Thursday

Hej mina små kycklingar! Hur mår vi idag? Jag mår rätt bra, var ohyggligt trött imorse (som vanligt hehe..) men är på rätt bra humör ändå eftersom säljandet gått finemang hittills. Är dock hungrig som en varg, har lunch om ca en timme, så jag sitter här och lider hahaha! Nämen överlever gör jag nog allt haha.. har en smaskig pastasallad att se fram emot! Åh fy vad hungrig jag är.. har lunchmål också så om jag säljer 3 till får jag gå! Gaah hungrig haha..


Efter jobbet ska jag möta upp Miriam & Mirandah för sushi och sedan fika. Ska bli väldigt trevligt! Vid åtta ska jag dansa wacking också så denna dag känns som en mycket bra dag haha! Vad ska ni själva göra idag? Någon annan som ska dansa på DC ikväll?


tänkte ta bild på dagens klädsel,
men kom på att min kamera fortfarande är sönder
:(

Lunchinlägg

Jag är så otroligt trött idag, känner mig dessutom helt varm.. Det går någonting här på jobbet också, för det är jättemånga som sitter och hostar och har sig! Vill verkligen INTE bli sjuk, har ju dansen att tänka på!
Kan ju även bero på att jag och Jacke är väldigt dåliga på att komma i säng i tid.. är ju ständigt trött hela dagarna.


Idag är det i alla fall ingen dans men däremot har vi tvätttid och massor av andra sysslor i hemmet att göra... Så inte mycket vila där inte haha.. Nåväl får väl ta en powernap någon gång under kvällen haha.. suck.. Gillar inte att vara vuxen hahaha! Det är så slitigt.. Nämen som jag skrev tidigare så kanske jag måste gå ner i arbetstid om jag ska dansa så mycket som jag gör just nu, för det tar något otroligt på en att åka hemifrån vid 08.00 på morgonen och sen inte komma hem förens vid 22.15 cirkus.


Jaja mycket spekulerande häromkring en onsdag som denna. Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva om när det inte händer så mycket i min vardag just nu. Får försöka lägga in lite mer modeinlägg och sådär istället. Vi får ju inte heller sitta inne på internet mellan samtalen som förut, nu får vi bara surfa på rasterna och då hinner man inte uppdatera så mycket heller. Det är ju försåeligt att vi inte får sitta på nätet när vi jobbar i och för sig men i alla fall haha..


Nåväl nu är det strax lunch! See ya laterrrrr


Fiskbullar

Kom hem från dansen för en timme sen cirka.. lite mindre.. Har inte tagit mig i kragen förens nu till att laga mat men det har ändå vart skönt att bara ta det lugnt ett tag först. Ska käka fiskbullar och ris, enkelt och billigt.. ska ju ha lunchlåda imorgon också. Jacke är iväg och dricker öl samt käkar middag på någon stå-uppklubb med sina kollegor så jag är ensam hemma nu. Har inte gjort så mycket av värde hittills mer än att sitta här hehe.

Baletten gick väldigt bra, förbannar mig dock över att jag inte är så vig som jag vill vara, får se till att stretcha längre efter klasserna och även en del hemma när det hinns med. Finns liksom inte riktigt tid till allt jag vill göra med dansen i och med att jag har ett heltidsjobb. Funderar på att eventuellt gå ner i jobbtid senare i vår om jag känner att jag vill satsa på dansen då. Får se hur jag känner då!

Nu måste jag kolla till riset! Hörs imorgon!



Lunchinlägget

Så har halva dagen gått då... bara tre timmar kvar sen är jag "fri" haha... Börjar dansa halv sju idag till åtta, balett, sen ska jag bara hem och ta det lugnt. Usch vad det är trist att jobba men pengar måste man ju ha så hellre detta än arbetslös.

Har egentligen inte så mycket att berätta eftersom det inte händer så mycket här just nu. Funderar på att ha en frågestund men jag vet inte hur många av er som brukar vara inne här som kommer fråga något i och med att det bara är ca 1 av 5 som ens kommenterar haha. Det är ju i alla fall en del som kommit med frågor och ibland så glömmer jag att svara så då tänkte jag samla allt på ett ställe. Jaja, säg till om ni är intresserade annars skiter vi i det haha!


Smutsiga skor

Hej mina vänner! Nu är det lunchrast i ca 5 minuter till. Täntke bara berätta varför mina skor på headingen ser lite smutsiga ut, och det är för att jag höjt kontrasten så mycket på bilden! Anledningen till att jag berättar det är för att en tjej skrev till mig nyss och sa att hon fick ångest för att jag inte tog hand om dem haha! Och det var faktiskt inte förens hon påpekade det som jag faktiskt tänkte på det, tycker personligen att det inte ser så snyggt ut när jag tänker på det? Får fixa det i photoshop sen så behöver ni inte oroa er för det haha!


Mina airmax till vänster ser lite skitiga ut samt mina scandalmid!

Måndag!

Indeed. Känns inte så tungt som jag trodde nu när jag väl sitter på jobbet. Idag är det dans som står på schemat! Först dancehall, sen popping och därefter house! Åh tusan! Har glömt att ställa mig i kö.. får ringa såfort det blir rast igen... jädrans!!

Nåväl dans som sagt.. har inte hunnit träna så mycket på poppingen som jag planerat på. Har gjort lite waves sådär och tränat lite på glides men aa.. vi får se hur det går haha! Tror egentligen inte att det är någon fara sådär men jag vill ju bli grym på det! Bör även träna på wacking inför torsdagen, är inte så bra som jag trodde haha! De andra i gruppen har kört mer än mig eftersom det är fortsättningsnivå så det blir youtube+träna hemma som gäller.

Vad ska ni göra idag? Är det någon mer än jag som ska dansa (vilken stil isådana fall?) ?


American Apparel

Här är lite saker inför sommaren som jag mer än gärna skulle vilja strutta runt med i solen eller dansa loss i på kvällarna! Längtar så oootroligt mycket till sommaren så det inte är sant alltså.. och tiden går ju inte direkt fort just nu känns det som. Fortfarande bara början av Februari och det är inte ens en nypa vår i luften. Eller okej det var det i början av den här veckan då det var strålande sol och blå himmel. Men sen kom snön som nu blivit slask i onsdags. Hm.

I mars ser jag i alla fall fram till att få fira 2 år tillsammans med min älskade Jacke och sen att åka och hälsa på Jessica i Barcelona <3

Detta vill jag ha i sommar:



Nöjd tjej!

Haha japp nu är jag nöjd! Vad tycks? Personligen tycker jag att denna heading ser bättre ut i och med att den inte är lika ljus/grå som den jag haft nu temporärt, blev liksom lite trist i och med att bakgrunden är grå. Så nu ser det bra ut i alla fall.

Kanske ska ta och berätta lite om min helg? Har ju inte orkat/hunnit det hittills.

Fredag
Jobbade hela dagen i vanlig ordning, det var så seeeegt i fredags och det var den sämsta dagen hittills denna veckan säljmässigt. När klockan äntligen blev 17.00 praktiskt taget sprang jag ut till bussen och mötte upp Robert, Miriam, Markus och Jacke i Karlaplan där de tog en tripp in på systemet och sedan åt vi alla på McDonalds. Efter det åkte vi ut till berga där Robert&Miriam bor och satte oss där och bötjade dricka öl. Under kvällen spelades det Call of Duty samt röktes vattenpipa. Mycket trevlig kväll :)

Dock så hände det ett lite missöde.... min kamera dog!! Blev så ledsen... måste troligtvis köpa mig en ny nu... det konstiga var att jag varken tappa den eller spillde något på den, jag skulle bara stänga av den så åkte inte linsen in. Så försökte jag ta på den igen men då stod det "Lens error. Restart the camera", men det funkade itne vad jag än gjorde.. tog ut batteriet och hade mig. Jaja vila i frid min älskade kamera :(


Lördag
Markus sov hos oss mellan fredag & lördag så vi käkade pizza här hemma hos oss och spelade motorstorm, sen kollade vi även på filmen Cloverfield (en film jag rekomenderar starkt). Sen vid tre, fyra tiden åkte herr Markus hem och jag och Jacke kollade på South Park resten av dagen/kvällen.



Så såg min helg ut! Blev tyvärr inga bilder från i fredags mer än en bild på deras fisk.. har dock inte lagt in bilderna i datorn än. Vad har ni gjort i helgen då? Någon som kollade på Melodifestivalen? Det gjorde inte jag i alla fall.

Photosession

Ja nu har jag suttit här och sminkat mig och ska strax klä på mig något snyggt, för Jacke ska fota mig idag! Får väl se om det blir några bra bilder, är ju extremt självkritisk haha... som alla andra tjejer ;)

Så vi hörs lite senare mina vänner! Förresten, nästan ingen som vädrat sin åsikt om min nya design?


jag idag

Temporärt

Japp nu har jag gjort lite nytt i alla fall! Kommer troligtvis göra nytt imorgon, dvs byta ut bilden jag har i headingen! Får se hur bilderna blir imorgon först och främst och sen jobba med det jag har då.

Men men skönt med lite nytt i alla fall. Tycker ni denna är snyggare än det jag hade förut eller tvärtom?


Såhär såg det ut innan


Ny design?

Åh jag vill verkligen fixa min bloggdesign, göra en helt ny men jag vet inte alls vart jag ska börja eller hur den ens ska se ut. Jacke har sagt att han kan ställa upp och fota mig imorgon så jag kan göra nytt till bloggen men jag vill börja redan idag och forma allt annat som behövs. Så tänker eventuellt använda en annan bild temporärt.

Vad tror ni skulle vara snyggt? Färger? Bilder? Allt! Tell me! Hjälp mig!

Gårdagens

Såhär såg jag ut igår!



Blääää

Extremt omotiverad idag kan jag lova. Vill baaara sluta nu på en gång alltså.. även fast vi sitter på varma kunder... grejen med det är att jag vet att jag kan ta igen det en annan dag... arbetsmoralen är inte på topp direkt.

Nåväl det är i alla fall fredag! Vad ska ni göra ikväll?

Oj oj kolla här!

Nu mina vänner, ska ni få se! Ett par snygga klackar och inte sneakers! Tyckte de var dösnygga haha!



Längtar efter fredag...

Imorgon är det äääntligen fredag! Vi ska dricka öl då hemma hos Miriam och Robert. Ska bli trevligt :) mer om det kan jag ju i och för sig ta imorgon haha...

Det är bara ca 2 timmar kvar tills jag slutar, sen ska jag iväg och fika med Mirandah en sväng! Har lite grejer jag vill prata av mig med henne om så det ska bli kul! Funderar på vad jag ska äta, är trött på sallader haha.. vill egentligen ha sushiii men det lär jag äta imorrn ändå så det får väl bli en jädrans sallad i alla fall hahaha!

Sen efter fikat blir det wacking! Missade förra veckan eftersom jag var sjuk :( Men nu ska jag ta igen det minsann.



Torsdag 5 Feb

Då var veckan snart slut? Fort det har gått? Nu är det lunch om en halvtimme, ska gå ut och käka med två kollegor =) Blev ingen matlåda igår iochmed att vi käkade middag från pizzerian. Kom även i säng lite väl sent då vi fastnade framför filmen Schindlers List. Såg den filmen första gången i 3:an i gymnasiet men då missade jag både början och slutet. Filmen i sig är väldigt bra och är glad att jag såg slutet denna gången. För er som inte sett den så handlar Schindlers List om förintelsen under andra världskriget och om en man som hetter Oskar Schindler som hjälpte judarna så gott han kunde.. Ja ni måste helt enkelt se den, den är ju baserad på en verklig händelse, han Oskar har funnits på riktigt!

Nu är det Lunch haha, tog en halvtimme att skriva det här (pga samtalen haha), hörs sen!

Snö?

What the f*ck? Jag vill inte ha snö!! :(

Pa:nuu

Skitsnygg tröja som finns hos Mahoyo, skulle mer än gärna ha en sådan, blir nog ett köp vid lönen i Mars om den fortfarande finns kvar då! :D Vilken av färgerna det blir har jag inte bestämt mig för än men det har jag ju lite tid att tänka på tills dess haha. den kostar 1199:- så därav anledningen till att jag väntar lite :)





Vill ha nytt

Ja snart är det dags för en ny bloggdesign var det tänkt.. Är trött på den jag har nu, för den känns för "julig" haha. Men jag måste ha någon ny bild på mig själv innan jag börjar, har ingen just nu som jag vill ha i headingen eller som passar för den delen.. Vi har ju en systemkamera hemma nu så jag tänkte tvinga Jacke att fota mig i helgen eventuellt haha.

Idag går det förövrigt riktigt bra på jobbet! Min lön i mars kommer bli rätt saftig mohahaha, kommer säkerligen bli minst två par sneakers då :D Och förhoppningsvis kommer de införhandlas i Barcelona!

Var det förresten någon annan än jag som kollade på The Voice imorse när bloggerska Kenza var med? Jag var jättenyfiken på hur hon skulle vara men framförallt hur hennes röst var haha! Jag har bara läst hennes blogg så aldrig hört hennes röst. Den var mycket mörkare än vad jag "tänkt" mig, eller vad man ska säga haha.. läste även att hon var nervös innan, men jag tyckte inte det märktes något särskilt mer än att hon sa "liksom" och "typ" lite många gånger, men det gör jag också när jag blir nervös och ska prata inför människor.

Jaja nu ska jag fortsätta sälja sälja sälja haha! Hörs lite senare mina vänner!



Waacking imorrn :D

En tidig morgon

Usch vad trött jag är... har sovit jättedåligt i natt plus att jag somnade helt sent... Ännu en dag fylld av jobb.
 
Ska eventuellt hem till Jackes mor på middag ikväll men vet inte om jag orkar det idag, det är nämligen så att jag fick reda på i förrgår att min farfar var väldigt dålig (alltså i måndags) och igår morse fick jag ett sms av min pappa att han lämnade oss under natten. Jag hann liksom aldrig tänka över det för jag skulle först stressa iväg till jobbet, sen jobbade jag hela dan, direkt till dansen och sen hem för att äta och duscha. Så det slog mig inte förens jag gick och la mig, och blev jätteledsen, förstås. Det var ändå min farfar och även om det var ett tag sen jag träffade honom sist så har jag förstås alltid tyckt väldigt mycket om honom och han har alltid vart en snäll och glad människa. Så idag när jag inte har någon dans vill jag egentligen bara åka hem och ta det lugnt, tänka lite och pyssla lite för mig själv för att smälta det hela.

Jag tror i alla fall att han är på ett bättre ställe nu. Vila i frid farfar. <3

Lunchinlägget

Är på jobbet nu, och det har gått helt okej hittills, varken dåligt eller bra om man kan uttrycka det så. Idag är det balett som står på schemat mellan 18.30-20.00 men mellan det och jobbet ska jag träffa min käre vän Maja på en snabbfika, för jag ska minsann få en försenad födelsedagspresent :D jättespännande, för jag har inte den blekaste om vad det kan vara haha! Sen ska jag få tillbaka mina skor som jag lämnade hos henne sist vi var ute då jag köpte mina senaste par.

Har väl inte så mycket mer att berätta för tillfället haha.. vi hörs kanske senare ikväll eller idag!



Dansglädje

Vilken lång dag det varit! Först upp och jobba en hel dag efter lite för lite sömn, sen direkt bort till Danscenter där dancehallen med Sanna drog igång från 18-19, sen samma tid som den klassen slutade började poppingen (som förövrigt var jävligt rolig). Den klassen höll på i en timme så då var det bara att springa ner alla trappor till nästa klass som var house i 1,5 timme.. Så har min dag sett ut alltså haha! Men jag måste ju även säga att jag saknat det där springet mellan klasserna haha! Jag <3 dans

Sneakerfreaker

Nu är färgglada tjejen framme igen hehe.. skulle mer än gärna ha dessa dunks! Har faktiskt letat efter färglada ett tag, dock så fins de inte i min storlek.. arrgghhh.... (piratläte haha)...


Changeling & Disturbia

Jag har sett två bra filmer på senaste, och det är Changeling samt Disturbia.

Disturbia
Den här filmen handlar om en 17-årig kille (spelad av Shia Le Bouf) som får fotboja för att han slagit till sin lärare, och måste då sitta hemma under sommarlovet. Han har ju rätt tråkigt så han börjar spana lite på skoj på sina grannar. Detta blir rätt obehagligt efter ett tag då det han börjar misstänka väldigt starkt att hans granne är en seriemördare...
Den här filmen var faktiskt väldigt bra och den rekomenderar jag verkligen! Den innehåller humor, kärlek och spänning!



Changeling
En film som utspelar sig på 20-30 talet med Angelina Jolie i huvudrollen. Hon spelar då en ensamstående mamma vars son försvinner när hon är på jobbet, sen går det några månader och polisen ringer och säger att de funnit hennes son! Men när hon kommer till tågstationen så visar det sig att det inte är hennes son fast barnet säger att han är det och polisen gör allt för att övertyga henne att det faktiskt är hennes son (trots att ungen är kortare, inte kommer ihåg sin lärare etc..). Denna filmen är faktiskt en verklig händelse och den är väldigt gripande... så den här rekomenderar jag också starkt!


I want cupcakes

Jag har två huvudanledningar till att jag vill resa till New York; Shopping och Cupcakes

Att jag vill dit för att shoppa är väl kanska obvious, de har ju extremt mycket bredare utbud av kläder samt olika märken, smycken och skor.. Däremot dessa cupcakes.. Har i flera år sett bild efter bild efter bild på dessa underbara bakverk som troligtvis våra svenska "muffins" inte kommer i närheten av. Gah, kan bara tänka mig hur goda de är. Dessutom är de ju utomordentligt tjusiga, inte sant?





Den här hade inte jag bangat på haha! Choklad <3

Pizzatime!

Nu ska jag hugga in i min hemgjorda pizza, den har mozzarella, tomat och rödlök samt oregano på sig! Till detta kalas blir det iskall cola och South Park. Mycket bra avslut på en söndag som innehållt mest städande och spelande av Motorstorm.


ett försök till att fota pizzan med camen haha



RSS 2.0