Dagens

Såhär såg jag ut innan jag skuttade iväg till bussen tidigare idag!



Shopping!

Sådärja, efter många om och men har jag fått några helt okej bilder på det jag har handlat idag haha! Hade kameran på ett litet stativ ovanpå två skokartonger + en stol. Jacke ville ju spela så jag fick minsann sköta fotandet själv så gott som det gick haha. Är mycket nöjd med det jag fått hem idag, och som jag sa tidigare så är det ett defenitivt shoppingstopp på damen nu, vilket även innebär att leggingsen får vänta tills nästa månad. Men det dör jag ju inte direkt av haha, måste ju lära mig att tygla de där jobbiga ha-begäret som jag kan få ibland när jag ser vissa grejer... all you girls know what I'm talking about ;)



Den snygga Nike t-shirten (dålig bild jag vet) 200 kr



Kjol från Bikbok 199kr samt tröja från Gina Tricot 199 kr



Brun utan Sol - 160 kr från Kicks
Ansiktsrengöring/mask (2in1)  - 65 kr
Ansiktskräm  -  65 kr
Nagellacksremover  -  38 kr
Nagellack, rosa  -  25 kr
Måltidsersättning (när jag inte hinner äta innan dansen) x2  -  12,50kr/st
Motorstorm Pacific Rift (till ps3)  -  699 kr
(Jackes spel som han köpte genom mig)



Påväg hem

Nu sitter jag på bussen påväg hem från täby centrum. Har shoppat en del heh.. Så nu är jag nöjd, ska visa allt när jag kommer hem :-D Efter det här är det shoppingstopp haha, i alla fall för det här månaden ;-) Ska möta jacke vid ica nu och handla middag, sen ska vi bara ta det lugnt. Hörs när jag kommer hem mina vänner!

Baaaiiii

Nu åker jag in till Täby Centrum, blev inget stora staden idag då Mirandah inte kunde träffas idag! Men detta funkar lika bra, ganska skönt att strosa runt själv ibland tycker jag :)





Fredag

Tack gode gud, nu är äntligen helvetes-veckan över. Magsjukan är äntligen över, och jag förbannar den för att jag missat nästan 5 dagars jobb! Hade fått säkert flera tusenlappar mer om jag kunnat jobba denna vecka men det är bara att släppa, för vad skulle jag ha gjort? Haft en hink bredvid mig på jobbet för kommande spyor? Njae... inte direkt va ;)

Nåväl, nu är det i alla fall helg och imorgon tänkte jag troligtvis ta mig en sväng in till stan för att köpa leggingsen i inlägget under samt lite skönhetsprodukter; ansiktskräm, BUS, sminkborttagning etc. Tänkte dra med mig Mirandah, som förövrigt blivit usel på att blogga på senaste (ja det är en pik haha!). Planerade även på att äta sushi eller thai. I vilket fall som helst så blir det absolut inget festande.

Hur ser era planer inför helgen ut då?


Shopping

Mitt nästa inplanerade köp:



Milkcrate Athletics

Älskar detta märket.. de har alltid skitsnygga tees, men idag tänke jag visa lite snygga tjockare tröjor som gärna skulle få bo i min garderob i dessa kalla tider, den så kallade "vintern". Synd bara att ingen finns i small.. men det kanske blir ett köp i slutet av februari i alla fall =)



Älskar detta crews (Stick up kids) målningar, galet grymma!


denna är också nice


fast denna är min favorit!

and the sickness continues..

Japp nu kom Jacke hem från jobbet och mådde illa... fan jag som trodde han hade sluppit undan med ett hårsmån! Men men ingen av oss verkar få undgå den fasansfulla magsjukan... Ska ta hand om honom nu.

Suck...

Åh jag vill inte vara sjuk! Vill vill vill inte!! Var tvungen att åka hem pga feber.. tappade bort mig i samtalen och det kändes som att jag skulle brinna upp. Åkte till Danderyds sjukhus och in på akuten för att kolla så att det inte var något fel, hade nämligen läst på Vårdguiden att man skulle uppsöka läkare om man fick feber. Systrarna på akuten sa dock åt mig att åka hem och vila i några dagar (vilket innebär att jag missar jobb+dans) och sen komma tillbaka om det blev värre.

Jag vill verkligen inte missa jobbdagarna, det handlar liksom om min februarilön som jag planerat på bli mycket bättre än den som jag fick nu i januari.. eller alltså självklart kommer det bli mer men inte så mkt som jag planerat :( fy vad trist... jaja huvudsaken är att jag blir frisk. Kanske går till jobbet på fredag i alla fall. Haha lite för hög arbetsmoral kanske?

Men det som är mest synd är att jag redan missat första veckans dans pga magsjukan och nu kommer missa waackingen imorrn :(


Fy

Sitter här på jobbet.. säljer rätt bra men mår skit. Jag mår verkligen jätteilla, så där så det ligger i halsen om ni vet vad jag menar? Det är obehagligt som satan... känns inte riktigt som att jag ska spy men det ligger där och är allmänt illamående.. Gud vad jag svammlar men det känns som att jag har feber också. Bör nog åka förbi lättakuten och kolla vad som pågår...

Hur mår ni idag då? Bättre än mig hoppas jag!

SATC

Nu är det Sex and the City på trean!

Shopping







Detta har jag alltså köpt:
Lila nagellack 39:-
Svart/vit ögonskugga 39:-
Halsband med turntable 59:-
Rope chain 239:-
Sneakers 1099:-
Baseballjacka 299:-

Sista sjukdagen

Japp.. det här blir nog sista dagen jag är hemma denna vecka. Dock så mår jag fortfarande lite illa men det får väl gå i alla fall. Är så himla trött hela tiden.. min kropp är helt svag. Ska egentligen fixa lite här hemma som jag lovade Jacke igår men just nu har jag inte kraft till att göra något överhuvudtaget... ligger bara här helt lealös. Får väl försöka få i mig något om en stund så att jag får lite energi (har redan ätit frukost), kanske resterna från igår? Nåväl nu ska vi inte prata sådana här tråkigheter.

Tänkte lägga upp lite bilder från min shopping i fredags senare idag! So stay tuned for that!

Vad gör ni en tisdag som denna? Någon mer förutom jag, Maja & Miriam som råkat ut för magsjuka?

Girls Night Out - bilder

Japp här kommer hela fredagen i bilder! Enjoy!


Vi började den långa dagen med lunch + fika
Det var alltså jag, Mirandah, Malin & Maja som började dagen här.


Jag åt en jättegod chevrésallad, mums!


Sen drack jag en jättegod latte


Sen bar det ut för shopping
Vi började med att gå till Caliroots för att jag var så paranoid över att mina skor skulle bli köpta hahaha! Jag fick dessutom 100 kr rabatt på mina skor ;) det var toppen! Vi gick sen vidare till Urban Outfitters där Malin ville kolla runt och Mirandah dessutom hittade ett skärp. Där inne blev det en hel del krångel angående det här skärpet så M&M gav mig & Maja klartecken till att gå vidare utan dem, eftersom vi skulle till söder också och dessutom hem till Maja för att käka & förkröka (det var inte tänkt att Mirandah&Malin skulle följa med från början pga olika anledningar).

Så jag & Maja drog först till Götgatan där vi inte hittade någonting vi ville ha (förutom ett fjuttigt halsband på H&M), sen gick vi hela vägen bort till Beyond Retro där jag fann min älskade lila baseballjacka och Maja fyndade två stycken höftskärp! Mycket lyckat. Därefter vandrade vi vidare till Skanstull där Maja smet in på systemet och jag mötte Miriam och gick in på Gulan och snacka skit med mina gamla kollegor samt köpte ett halsband. När Maja vart på systemet smet vi in en snabbis på Indiska samt H&M och sen äntligen var det dags att bege sig hem till Maja, extremt trötta i fötterna som vi var.


Vi käkade, bytte om och sminkade om oss när vi (jag, Maja & Miriam) kom hem till Maja.
Det var sååå skönt att äntligen få ta det lite lugnt sen och dricka lite samt snacka massa skit. Majas vän Myran och hennes kompis Petra kom också förbi en stund och livade upp stället, med de drog lite tidigare till Mango (dit vi skulle) för de skulle slippa inträde. Ungefär samtidigt gick vi och mötte Mirandah och Malin som skulle med ut trots allt, åh så glad jag var för det!


Malin & Mirandah!
De hade med sig mer sprit, tjohoo! Haha. glömde även berätta att Henke kommit dit under kvällen, innan damerna här ovan dök upp det vill säga. Han lyckas alltid vara med på alla tjejkvällar? Hmm... mystiskt.. haha!


Tillsammans med alla mina glada tjejor <3
Nu pratar jag alltså om de som är kvar i Sverige ;)
Hade även vart grymt roligt om Emma kunnat följa med!


Sen bar det av in mot stan och vårat mål Mango Bar!


Haha på bussen, jag var nog lite rund om fötterna redan här!


Miriam & Myran(Myran heter egentligen Miriam haha)
Väl på Mango Bar mötte jag min vän Maida som jag dansade järnet med nästan hela kvällen, det var såå roligt, Synd bara att man tappade bort varandra hela tiden haha. Men det var i alla fall en riktigt lyckad kväll!


Kvällen slutade där den brukar haha
Jag, Maja & Henke käkade som om vi inte sett mat på år och dar hahaha!


Rachel Ray

Ligger och kollar på förmiddagstv som den lilla sjukling jag är. Har inte fått i mig annat än chips och resorb denna morgon.. är sjukt sugen på mjölk men det är defenitivt inte bra för en orolig mage som återhämtar sig sakta med säkert från magsjuka. Får se vad jag hittar i kylskåpet sen.. är mest sugen på gurka.

I alla fall så ligger jag och kollar på Rachel Ray nu på 3:an. Skulle verkligen vilja ha henne som personligkock. Inte nog med att hon verkar vara en väldigt trevlig och glad människa, men fy satan vad god hennes mat ser ut! Åååh om hon ändå kunde komma hit varje kväll och laga mat till mig och Jacke.. vilken lycka!

Förövrigt tycker jag det är jobbigt att ringa och sjukanmäla sig till jobbet.. känns som att de inte tror på en? Alltså för att vara helt ärlig så hade jag hellre jobbat än legat här idag, just för att jag tjänar mycket mer på min provision än min timlön.. förlorar säkert två tusen av att vara hemma.. :/ Knappt så jag vågar vara hemma imorgon också, men jag vet att jag måste eftersom att annars kommer jag smitta alla på jobbet.

Nåväl... ska kolla vidare på Rachel Ray nu, hörs kanske senare!


Magsjuk

Fy fan vad jag hatar att vara magsjuk, kan knappt dricka än mindre äta något. Sitter här med en mugg med resorb i som jag får ta pyttesmå klunkar hur, samma med glaset med avslagen cola och sen lite lättsaltade chips. Min kära mor sa även (som jag tror att jag skrev tidigare idag) att jag inte får gå till jobbet 48 timmar efter att jag blivit frisk, eftersom man fortfarande smittar då. Känns ju mindre bra att missa både 2 dagar av jobb samt 2 dagars dans :( jag har ju inte en särskilt stor timlön heller, utan 2/3 av min lön består utav min provision.

Åh jag är så törstig :(

Haha ni får utsäkta mitt miserabla jag men när man knappt fått någon sömn och dessutom är helt utmattad så är det som det är liksom. Jag får återkomma imorgon om jag mår bättre då med ett förhoppningsvist gladare inlägg. Jag hoppas ni alla läsare mår bra i alla fall och dessutom sluppit blivit magsjuka! Maja, du får ta och krya på dig med som sitter i samma sits som jag idag <3


jag & miriam i fredags på bussen!

utmattad

Hade tänkt skriva om fredagen igår men i och med att jag fick en mindre rolig överraskning så orkade jag inte skriva om det.. orkar inte nu heller. Har vart uppe & spytt varje timme denna natt vilket innebär att jag troligtvis har blivit magsjuk. Så vi hörs när jag mår bättre!


här är en bild från i fredags iaf

Sneakerfreaker

Dessa är mina nya älsklingar, tycker de är så grymmmmt snygga! :D Love em'


Snaaaaaart

Snart slutar jag, guuud vad skönt! Ska åka direkt och käka för jag är så otroligt hungrig. Hälsokontrollen gick bra det enda som var något om man ska säga så var att jag behöver käka lite mer järn & c-vitaminer för mitt hemoglobinvärde var lite lågt. Nu ska jag gå hejdååå

Hälsoundersökning

Japp nu sitter jag här & ska varva ner i 15 min innan jag ska in och testas för en massa spännande saker. Av någon konstig anledning är jag helt nervös haha! Varför kan man ju fråga sig... men det är jag i alla fall. Hoppas det går... bra? haha... nä gud vad trött jag är! Är hungrig som en varg också!! :(

Nu ska jag skutta iväg, ses senare!

AJ!

Skojar inte att jag har träningsvärk i baksidan av låren... stretchade som en tok igår för att undvika just detta men icke.. Fast roligt som bara den var det i alla fall igår, hade saknat dansen jättemycket! Waacking är skoj som satan!

Nu ska jag äta frukost!


det är viktigt att stretcha efter träning



Min älskling



Denna pojken älskar jag något otroligt mycket!
Tack för att du finns <3

Lunchinlägget

Hallå min vänner, hur mår ni idag? Jag är på lite halvdåligt humör, det har pendlat lite under dagen. Det visade sig igår att Mirandah inte kunde följa med ut imorrn.. blev skitledsen för jag vill verkligen att hon ska följa med, speciellt som vi planerat det här i nästan två veckor till och från.. Var sjukt länge sen vi gick ut till ett bra ställe och skaka våra rumpor tillsammans... men men ska fortfarande ut med Maja, hennes kompis och Miriam tror jag.

Ikväll börjar ju dansen också, ska dansa waacking som jag skrivit tidigare vilket ska bli kul, och innan det ska jag träffa Maja & fika samt käka lite på det där mysiga cafét i Östermalm! <3

Vad ska ni göra en torsdag som denna? Någon annan som ska till DC och dansa ikväll? :)


pardeey on friday

Snart är det fredag!

Yes! Har fått min lönespec på mailen och är sååå lycklig, blev mycket mer än vad jag trodde, är så glad! Så det ska med ett par grymmmmmt snygga sneakers hem på fredag, ååh så snygga dom är! Finns i min storlek och är jättefärgglada! Så mina två underbara vänner som ska med ut på shoppingrunda nu på fredag kan räkna med att vi ska förbi Brunnsgatan en sväng ;)

Vilka sneakers det blir får ni se på fredag when the time has come haha...

Ikväll är jag en glad tjej och imorgon kommer jag nog troligtvis göra jäkligt bra ifrån mig på jobbet tack vare den lyckoboost. Har förövrigt fått en gratis hälsokontroll på jobbet (nu på fredag) där de ska kolla BMI samt muskelmassa etc. Ska bli kul även det.

Nej nu har Jacke redan börjat äta så nu ska jag hugga in här. See you laterrrr...



imorrn är det dans :D wacking står på schemat.

Konstiga drömmar..

Haha inatt drömde jag om Obama... alltså jag kommer inte ihåg allt så jätte tydligen men av någon anledning så hängde jag med honom och några andra hemma hos någon... Och Obama gillade mig inte alls, och han gillade mig ännu mindre när jag råkade ha sönder hans magiska banjo(?) från Indonesien hahaha... Han har väl förövrigt bott där under några år? Jaja till saken hör att Obama hata mig och jag var jätteledsen haha.. skumma saker man drömmer alltså.



Grattis bloggen

Haha ja minsann nu har bloggen blivit 1 år gammal... inte helt dåligt va? Dock så skrev jag inte ens hälften så mycket dom första månaderna som jag gör nu för tiden.. då var det ca 1 inlägg i veckan som ökade mer och mer tills nu när det är oftast 2 inlägg per dag istället.

Nåväl ska kolla på INdependence Day nu, men jag hoppas i alla fall att bloggen är uppskattad av er läsare!

Ni får gärna kommentera i detta inlägget om vad ni tycker att jag borde skriva mer/mindre om etc, alla åsikter är välkomna! :)

Sneakerfreaker

Alltså för i helvete Shelta hahaha... vad är det här?! Are you mocking me?! Dessa är ju grymt exrtremt galet snygga! Vill ha!! :'(



Lunchinlägg

Min lunch smakade inte så bra idag.. jag åt kyckling med ris och gräddsås. Jag är så otroligt trött på kyckling. Vet inte hur mycket jag har käkat det på senaste... men det är ju det enda i "köttväg" som jag och Jacke kan äta gemensamt eftersom jag bara käkar fisk och kyckling, och han bara kött & kyckling (alltså ingen fisk...). Men nu får det för bövelen var slut på kyckling ett tag.. det smakar inget gott längre... uäck...

Annars idag så går det väldigt bra! Snittar på 3 i timmen så det blir money money money haha! Mycket trevligt. Ikväll händer det nog inte allt för mycket av värde.. mest slappa och mysa med min älskling. Så ni får ursäkta mitt tråkiga jag idag haha!



Sneakerfreaker

Tack så jävla mycket då.. verkligen... tack Shelta för att dessa inte finns i min storlek. De är bara toksnygga och helt underbara, men det är lugnt.. seriously... TACK SOM FAN



Zebras

Zebror är helt klart ett av mina favoritdjur, dels för att de ser ut som hästar (mitt absoluta favoritdjur) och dels för deras vackra mönster. Och ingen av er har väl missat att jag gillar zebramönster haha? Kolla in dessa tjusiga varelser, skulle var lyckligast i världen om jag fick ha en egen att klappa på.


Lyckopiller?

"Ingen stress, bara kreativa tankar och en känsla av lycka. Forskare jobbar hårt för att producera exakt det - i form av en tablett." - Metro 19/1 -länk

Detta läste jag om idag i Metro, ett lyckopiller som ska framtas till redan friska människor? Låter inte det jättekonstigt? Enligt vissa forskare så ska det tydligen vara bra för "vanliga" människor att ta ett sådant här piller. Det ska inte hjälpa mot depressioner utan göra en allmänt lyckligare. Jaha? Om man inte har någon "riktig" depression utan bara en dålig dag  exempelvis ska man då gå och ta ett piller för att bli gladare? Alltså det jag försöker komma fram till är att jag tycker att sådan här sorts medecin bara ska används i ytterst få fall, då personen i sig har hamnat i en riktig depression och kanske inte har något direkt annat val. Det kommer ju tillslut användas som en drog skulle jag tippa på, eller vad tror ni?

Dock så är forskarna inte överens om hurvida utvecklingen är etisk, precis som jag sa då pekar vissa på att förhöjning av friska människors prestation klassas som doping.

Som jag frågade innan, vad tycker ni om det här? Skulle ni vilja ha lyckopiller?


bild tagen från artikeln

Sneakerfreaker

Hatar att ha små fötter, än en gång. Dessa air force 1 är ett par som jag suktat efter riktigt länge, just pga färgkombon. Men ni som har storlek 38 borde slå till och lägga ett bud på Tradera, utropspriset är 500:-




klicka på bilden för att komma till auktionen

Söndagsmiddag

Jag låter receptet tala för sig självt ;)




Pizza & film

Denna kvällen har ägnats åt lite tjejsnack, hemmagjord pizza samt filmtittande (vi såg Troja). Emma & Mirandah kom över till mig och Jacke av anledningen till att göra det jag precis skrev :)

Har vart en mycket lyckad kväll och jag är trött som en get... eller något. Är i alla fall mycket nöjd med våran nya tv-bänk. Den är så grymt mycket snyggare än den vi hade innan, ska lägga in en bild så får ni se.

Vad har ni gjort en lördag som denna?


mitt middagssällskap :)


nya tv-bänken
(hittade ingen bild på den gamla.. )

Sommarlängtan

Har suttit här en stund och funderat över allt mellan himmel och jord, speciellt på sommaren. På vinterhalvåret känns det inte som att man orkar träffa alla som man egentligen skulle vilja träffa och hitta på något med... man jobbar hela vardagarna sen på helgen väljer man antingen att stanna hemma eller träffa några av sina närmsta vänner.. man pallar/hinner inte göra så mycket annat. Med sommaren kommer ju även ledigheten och då helt plötsligt känns det som att ingenting är omöjligt och man hinner med att göra olika saker varje dag, både träffa vänner, festa och slöa. Dessutom behöver man inte överklä sig varje dag utan det räcker med shorts, linne och sneakers samt ett par schysta solglasögon.

Jag längtar efter att få ha på mig mindre kläder, gå ut och ta en öl i solen på en uteservering med några vänner, mingla och träffa nytt folk, sola och bara leva livet. Nu går vi i alla fall mot ljusare tider så det känns ändå inte så oändligt långt bort som det gjorde i t.ex. November/December.

Med sommaren kommer:



ÖL



Festivaler



Ljusa nätter



Parkhäng & jordgubbar



....samt vita och nya sneakers!



Sneakerfreaker

Air Taliwind 92



Varför finns ni inte i min minisize? :(

Summer 09

Vill ha denna på stranden på dagen samt festen på kvällen under sommaren 2009! Finns en mycket stor chans att jag beställer hem den lagom tills dess ;)




American Apparel

Mraff

JAAAAAAAAAAAAAAAA nya avsnitt från Desperate Housewives ligger ute nu! Total lycka kan jag lova!


HAHA

Hahahaha alltså jag dör... ser inte den här igelkotten ut att ha världens mest störda ryck? hahahaha...


Lunchinlägget

Hej mina vänner! Ni får ursäkta den glesa uppdateringen idag men jag har vart fokuserad på arbetet idag... dock så har det inte gått så överdrivet bra... Blir så arg på mig själv, vad har hänt?! Var den tredje bästa säljaren förra månaden och nu helt plötsligt suger jag?? Jag bearbetar varje kund helt mycket och är bra på att argumentera men jag lyckas ändå inte nå fram... Nej skärpning fröken Camilla!

Idag skulle jag egentligen fikat med Maja, men det blev inställt pga att det krockade med annat hon hade att göra idag.. lite trist men vi kommer ändå träffas senast om en vecka då vi kör en Girls Night Out vi två och några till! Löning for the win haha! Ska även köpa mig en ny baseballjacka (siktar på att finna en blå) plus att lite annat jag behöver. Längtar redan nu! Kan hända att det följer med ett par sneakers också beroende på hur mkt jag får i lön samt hur mycket de kostar :)

Nu börjar jag strax igen (13.45) så vi hörs senare!


The Pumps.

Reebok Pump Omni Lite
1199:- Sneakers'n'stuff







Lunchinlägget

Idag har jag ätit kyckling med pommes och café de paris-sås! Det var helt okej, rester från igår.

Denna dagen har det gått helt okej fram tills nu... hade velat sälja mer men hälften av samtalen jag fick la folk på i örat och nästan resten var folk som inte kunde svenska... Haha kom i och för sig fram till en tant som verkade måttligt förvirrad... hon skrek först att vi var kriminella, sen lyckades jag lugna ner henne och hann berätta liiiite om det jag sålde tills hon började skrika att jag var, citerar: "en jävla spion" och att jag satt och spionerar på henne hahaha... då sa jag att hon fick ha en bra dag och hejdå, sen la vi på haha... så synd alltså...

Ska se till att sälja gärnet nu så jag tjänar lite moneey... imorgon är det fredag, tack gode gud haha!

Favorit

Min favorit t-shirt att dansa i - Jackes ecko.


Lunch

Har blivit en liten vana här att skriva på lunchen, eftersom att det är då jag har mest tid att skriva utan att bli avbruten av samtal. Idag har jag ätit makaroner & sojakorv... men det var inte så gott för jag hade nästan ingen ketchup :( så det blev helt torrt, men mättande i alla fall. Åt för att överleva haha!

Det har gått sååååå dåligt idag på jobbet! Fy fan alltså... måste skärpa mig nu efter lunch och se till att få iväg fler! Hatar sådana här dagar då det går på detta viset... Haha "vaffö.. vaff.. vaffö göru på detta viset?" =D

Pratade i alla fall med Maja på rasten! Har inte pratat ordentligt med henne sen nyår så det var väldigt kul, vi ska även ta en fika efter jobbet på fredag <3 Tror nog vi ska fika ute, troligtvis där vi fikade sist vid Östermalm där de har den mysiga källaren man kan sitta i! Tror det blir chai denna gången!

Snart börjar jag så jag får ta och runda upp här, men vi hörs senare ikväll troligtvis.. någonstans mellan tvättningen & städningen... *suck*



haha vi på nyår, kolla bådas lazyeye hahaha

Länkad?

Jag har haft en hel drös med besökare idag, alltså redan nu när klockan är halv elva? Har jag blivit länkad hos någon (förutom Fian där jag funnits ett tag nu)? Jag har redan haft 89 besökare? Haha jag är absolut inte ledsen, tävrtom! Jättekul är det faktiskt, men väldigt förvånad är jag om inte annat. Det är säkert småpotatis i andras ögon (som hon Kenza som har typ 50 000 läsar/dag haha...) men för mig är det en hel del redan vid den här tiden!

Så är det några nya som kommit in idag/igår? Vilka är ni? =)

DC for the win

Och nu snackar vi inte om DC shoes utan om Danscenter. Har fixat med money och sådär så jag kan köra på terminskort i vår igen. Har skrivit ut anmälan och ska skicka in den imorgon var det tänkt! Jag ska gå 5 klasser;

Måndag: Dancehall/hiphop - Popping - House

Tisdag: Balett

Onsdag (eventuellt): Dansfys

Torsdag: Wacking

Som ni ser då 5 klasser, eventuellt Dansfys som är en ny klass som verkar jättebra. Men den hinner jag dock inte i tid till pga jobbet. Så vi får se hur jag löser det och om jag verkligen orkar. Är lite ledsen över att det inte finns högre klasser än fortsättning på housen.. eller jo på söndagar men jag har som princip eller vad man ska kalla det att inte dansa på helger. För att jag ska kunna vila ut och sådär med tanke på att jag jobbar hela veckan. Ni fattar säkert. Men men bättre med house på fortsättningsnivå än ingen alls! Vill ju inte tappa allt jag åstakommit inom den stilen då jag personligen tycker att jag blivit riktigt bra på det. Vill fortsätta utvecklas och inspireras.

Jaja så ligger till i alla fall, så om ni ska dansa på DC i vår får ni gärna holla!





Lite dansbilder!

HAHA

Jag må ha dålig humor men någon lär ju uppskatta denna! hahahaha så skön...



Lunchen slut

Har ätit pastasallad för dom som undrar! Men den var inte så god idag haha! Hade hellre ätit något varmt såhär i kalla tider...

Efter jobbet idag ska jag fika med fröken Mirandah och sedan ska jag hem och hämta ut ett linne på posten. Det är orange och jättefint... kände att jag bara hade vita linnen nästan, ett lila & ett turkost har jag också, men annars bara vita och det blir så trist. Så ett orange blev det nu då! Kan bli himla tjusigt om inte annat haha!

Tusan också har inte min kamera med mig! Annars hade jag dokumenterat våran fika haha.. nåväl hon kanske har det med sig så då stjäl jag bilder av henne i sådana fall.

Funderar även på att göra mig en ny bloggdesign snart, men först har jag faktiskt två beställningar som jag fått av Fatima
, en gullig tjej som jag köpte örhängen av för inte allt för länge sedan, och sen av en annan tjej som båda mailat mig nu efter årsskiftet! Ska bli kul att göra lite designer nu efter det här lille uppehållet jag haft nu... har ju inte vart alls inspirerad samt att ingen som beställde design hade lust att betala.... och jag kunde inte sitta där och göra typ 10 designer och dessutom ta ca 3 timmar/design från min egen fritid... alltså 30 timmar ska jag sitta och göra dom här designerna i sådana fall... gratis.. det funkar liksom inte. Men nu är jag i alla fall glad för att jag fått dessa två beställningar så jag får lite extra pengar :)


här har vi fikafröknarna haha!

Sneakerfreaker

Costumemade sneakers


Ännu en arbetsdag

Sitter här nu och ska snart börja jobba efter 45 min lunch. Åt sojakorv med potatismos, inte allt för spännande men mättande om inte annat. Har väl egentligen inte allt för mycket att skriva om ifall jag ska vara ärlig.. är rätt trött och mycket spännande har det väl inte hänt sen jag började jobba idag haha! Tänkte lägga upp ett par costumemade sneakers om en liten stund bara.

Vad gör ni andra en dag som denna? Jobb/skola?


Söndag

Vi har ganska nyligen ätit frukost och jag har kollat på Girls of the Playboy mansion. Älskar den serien! Vet inte vad det är som är så himla bra men jag tycker tjejerna är så gulliga och verkar genuint snälla men samtidigt är de så olika. Synd bara att alla tre flyttat därifrån nu.. Hef är ju tillsammans med ett par tvillingar nu har jag för mig... och avsnittet som är ikväll (tror det kan vara det sista?) handlar om när de kommer in i bilden. Så det ska jag verkligen kolla på! Börjar ikväll 21.40 på E! .

Nu ska jag och Jacke spela lite Lego Indian Jones! Det var skitkul det spelet! Så vi hörs troligtvis lite senare. Baiiii... *vinkar frenetiskt*

Indiana Jones - Legostyle

Japp.. det har jag spelat nu! Indiana Jones Lego på 360! Sjukt roligt, jag och Jacke spelade tillsammans :)

Har vart på bio en lördag som denna, med min käre vän Mirandah! Vi såg "Zach & Miri - makes a porno", den var väldigt rolig! Den rekomenderar jag verkligen.

Nej nu är vi så trötta häromkring så dags att sova! Hoppas ni haft en bra helg allihopa.


Trött

Hej hallå... jag mår som jag förtjänar idag, minst sagt. Hade i alla fall en jättekul kväll på Sportsbar igår men kom inte hem förens vid 6 tiden på morgonen... så idag är helt enkelt ingen bra bloggdag :)


Kom alla mina små kycklingar!

Ja hej och hopp, idag är det fredag, skönt som bara den! Och det första jag fick höra när jag kom till jobbet var att jag kommit 3:a i säljtävlingen för hela December, vilket var en kul överraskning då jag inte började jobba förens den 15:e dec och dessutom vart sjuk två dagar! Så såpass bra sålde jag min första månad, vann två biobiljetter dessutom! :)

Ikväll är det pardeeey som gäller, Jackes syster Jenny fyllde 27 år igår så det blir fest på Sportis i Åkersberga! Så jag ska vara fin i stentvättade jeans, min zebrabolero och stooora bigass earrings! Låter bra va? Ser fram emot ikväll. Dessutom slutar jag 5 idag istället för 6.

Vad ska ni göra ikväll? Är det fest som gäller för er också eller?


bild från sist jag var på sportsbar!

Hiphop

Twisted Twins






Mixtaped crew!

Hör och häpna! Jag har minsann blivit en del av Mixtaped Crew, inte helt dåligt va? Mixtaped är en tidning som bland annat Fian startat, och det är även hon som har utsett mig till en i crewet då jag är en flitig läsare hos henne som dessutom gärna hjälper till att promota deras tidning! Jag är även med i en tävling hos henne just nu där jag ska skriva om tidningen på min blogg, vilket jag tänkt göra i vilket fall som helst såååå... det blir som en extra liten bonus att vara med i tävlingen också haha!

Kan då ta och berätta lite om Mixtaped magazine : Det är en tidning med hela 100 sidor läsning (för endast 59:- buy buy buy), där man i det första numret, som kom ut för inte allt för länge sedan, kan läsa bland annat: en intervju med Sophia Somajo och andra artister/allmänt coola människor, 40-sidors London-guide, dagboksinlägg från sköna människor på äventyr runt om i världen, häftiga photoshoots, Mingel från roliga fester/klubbar med foton på snygga människor och en hel del annat! Köp tidningen så får du helt enkelt se för dig själv haha! Den finns att köpa på dessa ställen, men kan även köpas online för dem som inte orkar gå utanför dörren eller bor långt ut i norrlands tätaste skogar här.






såhär ser framsidan ut!

Svacka

Känner att jag är på väg ner i en svacka igen. Har så många olika känslor för diverse saker att jag inte vet vilken jag ska reda ut först.. Behöver mig en rejäl pratstund med Mirandah eller Jessica. En av sakerna som gör mig ledsen är ju just det att Jessica har åkt tillbaka till Barcelona.. det var så mycket jobbigare denna gången och jag visste faktiskt inte att man kunde sakna en vän såhär mycket som jag gör nu. Fällde till och med ett gäng tårar idag pga saknaden..

Väldigt blödigt det blev här nu... behövde bara skriva av mig lite.. nu ska jag kolla vidare på filmen på 6:an, iskallt mord tror jag den hette. Hörs imorgon mina små kycklingar.



kommande pärlprojekt

Jag vill åka till Kina.

Japp det vill jag minsann. Hittade en jättebra sida som ordnar att man får plugga i en stad som heter Ningbo, där man bor i lägenhet på ett campus och dessutom är CSN-berättigad. Hur kul som helst ju! I sådana fall tänkte jag plugga kinesiska + kultur (alltså deras för dom som inte förstod det..). Man kan välja mellan att plugga två terminer eller bara en, dock så måste man anmäla sig senast den 12 januari för att kunna plugga det här året (varesig man ska plugga 1 eller 2 terminer) så jag upptäckte detta lite sent för att kunna åka i år. Annars hade jag nog åkt i höst faktiskt... känner att jag står här och stampar på ett och samma ställe, vet inte alls vad jag ska göra med mitt liv och känner att jag behöver göra något mer än bara flyta in i vardagen på ett trist jobb och inget mer...

Ska kolla runt lite mer och se om man kan börja till hösten på något annat ställe, med något annat företag som står bakom kanske i en annan ort. Däremot så gillade jag det jag läst om den här staden, verkar mysig och den har nära till det mesta. 2 timmar från Shanghai med buss (30 min med flyg) och nära till kusten samt modern shopping och annat skoj.

Sen kan man ju fråga sig hur det blir med mig och Jacke om jag skulle åka bort i 6 månader/1 år... jag tror i alla fall att vi skulle klara det, jag menar vi har ju ändå vart tillsammans i 2 år and still going strong så att säga. Men jag har ju inte bestämt något helt och hållet än utan spånar mest i vilka möjligheter man har om man vill plugga utomlands och kurser etc.. Jacke verkar dock personligen inte vara så sugen på att åka någonstans mer än på semester på sin höjd så han får väl stanna hemma i sådana fall, men som sagt om detta skulle bli aktuellt så tror jag nog att vi skulle klara det. Det finns ju faktiskt trevliga uppfinningar nu för tiden kallade telefon, internet och brev!

Nej nu ska jag sluta babbla. Har så mycket funderingar kring livet och vad man vill göra så jag skulle kunna skriva en hel bok. Men visst låter det rätt kul ändå?


Risfält i Kina

Barcelona?

Sitter och kollar efter resor till Barca så jag kan hälsa på mina vänner där, hittar sjuuukt billiga resor på ryanair! Helt ärligt 400 kr är stört billigt för tur & retur. Behöver ju inte bo på hotell heller eftersom de har egen lägenhet. Så fort jag får min lön i Januari ska jag boka resa för mars eller februari!


Vaknat till lite nu..

Haha ursäkta det tidigare inlägget.. morgontrött och irriterad kallas det för heh... Nu sitter jag på jobbet och väntar samtal. Vill sälja mycket så vi kan gå på lunch tidigt :D

Och om jag inte minns fel så ska vi, jag & Jacke alltså, till Sportsbar(club??) på fredag då Jenny (Jackes syster) hyrt hela stället fram till halv elva och dessutom bjuder på antingen två öl eller två glas vin! Ska bli skitkul verkligen, speciellt som jag kom på att det var redan denna helgen för en liten stund sen haha! Dock så missar jag Let's Dance på fredag som jag planerat att se med Mirandah =/ men men det kommer repris så världen går faktiskt inte under haha!


tror det blir zebratoppen på lördag :)

Grrr...

Ja kom inte nära mig inom de närmsta timmarna... är på ordentligt dåligt humör då jag är sjukt jävla trött och inte alls vill jobba då det är röd dag idag, folk kommer ju bli skitirriterade när man ringer idag? Dom vill ju vara lediga i lugn och ro och dessutom på det slippa jobbiga telefonförsäljare som mig. Men nej.. vi ska jobba i alla fall.

Jag vill sova!!!!!!!!!!!

Pärlkreationer

Igår satt jag större delen av dagen och pyssla med minapärlplattor. Tänkte bara visa er lite vad roligt man kan ha med just pärlor! Jag gör mest till örhängen men även halsband!







Dåligt humör

Åååh jag är på så jäkla dåligt humör att det finns inte! Vi är tydligen inte lediga imorgon längre, utan vi ska jobba från 12 - 18... skoj liksom. Åh jag dör var verkligen inställd på att vi inte skulle jobba imorgon. Jaja what u gonna do...

Sneakerfreaker

Costumemade sneakers - The Joker



Alltså jag dör för dom här skorna! Så jäkla coola, älskar "Batman - The Dark Knight" och Jokern!

Jobbar och sliter

Japp sitter på jobbet och inväntar samtal.. vi har börjat på nytt material idag, ny kampanj alltså, så jag var lite nervös här i början av dagen men det har faktiskt gått bättre än vad jag förväntat. Så det känns helt okej! Hade lite ångest över att gå tillbaka till jobbet som jag skrev i förra veckan, men nu när jag väl är här så är det rätt kul haha!

Imorgon är det röd dag för er som inte vet, trettondagsafton om jag inte minns fel! Så då är jag ledig minsann... mycket skönt hehe... latmask som jag är. Dock så jobbar jag inte halvdag som de flesta andra men men... mer pengar till mig haha.

Skriver nog lite senare igen, har inte så mycket att berätta för tillfället! So long!



haha skön bild från hissåkning på nyårsafton

Nu är det vinter på riktigt

Indeed, det ligger minsann snö på marken nu. Precis lagom med snö, några centimeter bara så man slipper trampa i högar med snö för att komma till bussen. Det knarrar lite fint och det känns bra. Var tvungen att gå upp till Ica och köpa toalettpapper då Jacke & Markus glömde göra det tio minuter tidigare när dom var där och köpte bröd.. hm... i alla fall så fick jag göra det istället. Så när jag knatade upp morgontrött och dan var det superfint väder! Helt klarblå himmel och strålande sol. Underbart vackert. Så jag passade på att ta lite bilder då min kamera låg i jackan!


påvägen till ica via baksidan av längan


ja sådär ser lägenheterna ut där vi bor... bara 3 våningar


my shoes <3


hm.. snö haha

Seg kväll

Vi har bara kollat på film och serier idag/ikväll. Rätt skönt... bara det att det är så jäkla varmt i våran lägenhet att jag dör! Så fort Markus och Henke har åkte måste jag ta en kall dusch eller något... herregud säger jag bara, rena rama bastun!

Blev inte klar med mina pärlplattor så ska göra det imorgon istället efter att vi har städat... det behövs verkligen kan jag lova! Om inte Jacke vill hjälpa mig imorgon så gör jag allt själv alltså, pallar inte ha det såhär!

Har inte så mycket mer att berätta om denna dagen så vi hörs imorgon!


denna bilden är icke från idag..

Dagens

Osminkad och sköna kläder... en bra lördag helt enkelt. Ska ta tag i min kreativa sida nu och göra lite pärlplattor som även ska blir örhängen. Idag ska jag göra färglada kassettband, vilka färgkombinationer jag ska ha har jag inte bestämt mig för än. Men jag kan ju alltid göra lite olika alternativ då jag har mååånga pärlor =D

T-shirten är förövrigt lila men det syns inte så bra på bilderna =/







Just nu

Sitter och lyssnar på Tupac - Shit Don't Stop och målar naglarna med ett jättefint rosa nagellack som jag fick av Jenny i julklapp! Märket på lacket är Creative (mkt bättre än skitdepend) och färgen heter Paris in Pink. Tänkte pyssla lite med pärlplattor sen och göra lite nytt till mina öron. Lägger upp en Dagens outfit lite senare. So long så länge! :]


bilden har jag tagit

Saturday

Har av någon konstig anledning världens ångest för att åka tillbaka till jobbet på måndag? Varför kan man verkligen fråga sig. Sist jag jobbade (i tisdags) hade jag ju lite feber och sådär.. vilket gjorde att jag presterade helt dåligt dels för att jag inte orkade men också för att jag absolut inte trodde på produkten jag sålde. Jag antar att det berodde på min feber men det gör mig lite nervös inför måndag, för jag vill inte känna så igen! Innan har det gått bra nästan varje dag... men i och för sig har alla jag jobbar med där som jobbat där en längre tid sagt att vissa dagar så går det helt enkelt inte bra, vare sig man vill det eller ej. Det känns lite tröstande när jag tänker på det i alla fall.

Vad händer idag då? Minsta möjliga tror jag. Markus kommer nog hänga här idag med (han sov så sött på soffan inatt) och det är ju alltid trevligt. Vågar inte riktigt åka och träffa Mirandah än ifall hon fortfarande smittar... som jag sa förut så fick hon ju kräksjukan på natten till nyårsafton! Stackars min lilla vän, hon har mått så dåligt! Önskar verkligen att jag kunde åka dit och ta hand om stackarn men som sagt.. kan inte bli sjuk. =/

Hm satt och pratade med Jess på msn igår kväll... det känns helt annorlunda denna gången när hon åkte tillbaka, eller alltså... det kändes mycket mer! Förra gången så visste jag ju exakt vilket datum hon skulle komma hem igen och det var inte så lång tid där emellan.. men denna gången vet vi ju inte alls när hon ska komma hem igen och det kan dröja länge. Jag ska dit och hälsa på så fort plånboken ger mig tummen upp, längtar så fasligt mycket!! Saknar dig min lille halva!

Nej dricka kaffe och röka en cigg blir det nu.



jag, aragorn & mirandah i mellandagarna

Nu ligger bilderna uppe!

Japp nu har jag suttit här grymt länge och fixat med alla bilder från senaste... då pratar jag alltså om bilderna från min 19 års fest, bilder från festande i mellandagarna och nyårsbilderna! Så ni som har mig på facebook, de ligger uppe där nu! Har inte orkat lägga upp massa här tyvärr... har vart hemskt lat haha.

Jacke & Markus sitter fortfarande och spelar.. eller nej nu ljuger jag, Jacke spelar och Markus sover haha! Ska ta och spela lite jag med nu när de spelar Wipeout HD! Här får ni några bilder att titta på från senaste i alla fall:


hehe nöjd tjej på sportsbar med två öl för 50:-


jag och älskade halvan innan sportsbar


mirandah & jag, sportsbar den 27:e


haha jag och maja på nyår, kolla mitt lazy eye! haha


jag o amanda på juldagen

Sjukling

Ja lite sjuk har man allt blivit av detta rännande på krogen och nyår etc.. är inte helt förvånad om jag ska vara ärlig.. saw it coming liksom.

Ligger i sängen just nu och kollar på när Jacke och Markus sitter och spelar Warhawk på ps3:an... funderar på att joina dom i soffan och vara lite social. Vill lägga in bilder på facebook också från min födelsedag, utgångarna i mellandagarna och nyår. Men jag orkar verkligen inte just nu... det får helt enkelt bli ett senare mission när jag har mer ork och lust.

Ska ta min i kragen och skriva om nyår men inte just nu... även det får bli ett senare mission. Så vi hörs mina vänner, om inte idag, så imorgon.



Sneakerfreaker

Reebok Pump Omni Lite







SNS 1199:-

Gott nytt år & god fortsättning!

Vilken kväll igår alltså.. haha helt galen! Kommer skriva mer om den senare, kom precis hem nämligen och är rätt trött och mörbultad.. har sovit på golvet inatt/imorse haha! Jag blev förvisad från soffan av en kuddslagande Jonas... haha

Jaja tänke bara lägga upp en fin bild som Henke tog på mig och min älskling! Hörs senare min vänner, hoppas ni hade en lika lyckad kväll som vi hade!


RSS 2.0