one more

Åh "ponny" åkte högst upp på önskelistan igen! Fatta att jag kan rida B-ponny förresten hahaha..

look what I did today

Jag och ett litet russ! Haha så mysigt! Ponnies <3

saturday may 22th

Denna dagen har också vart otroligt härligt sommarvarm och solig. Underbar dag. Gick (!) först till Täby Centrum hemifrån mig (tar ca 30-40 minuter) för att möta upp Jess. Vi småshoppade lite och åt sedan sjukt god glass i solen. Jag hade tre kulor i en bägare med smak av mango, mint och choklad. Det jag fick med mig hem från Täby var en tunn tröja, en ring, ett par örhängen och en vit buddha.

Nu ikväll så mötte jag upp Mirandah för veganmiddag på Chutney. Det var så cepe-gott att jag höll på att smälla av!! Skojar inte alltså haha, jag åt sojakött på spett med sötpotatis, gucamole, rödvinsky och sallad. Jag åt som ett utsvultet djur och sedan dog jag mättnadsdöden! Jag och Mirandah satt sen kvar och drack kaffe och hade lite allmänt tjejsnack. Jag hade med mig vår systemkamera så vi spatserade runt på Söder även denna kväll och fotade en massa. Blev en del fina bilder som jag såklart tänkte dela med mig av :)


Fina Mirandah <3


Och här var hon igen!






Gröna Lund


En av favoritbilderna som Mirandah knäppte av!

friday may 21th

I fredags träffade jag Mirandah efter jobbet för att jaga rätt på mina efterlängtade sandaler från H&M's Fashion against aids-kollektionen. Jag högg dom snabbt som attan på H&M på Götgatsbacken och sedan gick vi till ett litet mysigt kafé på Söder och käkade pastasallad samt drack några koppar kaffe. Vi njöt av värmen som höll kvar sig en bit in på kvällen och strosade sen runt en sväng i Sofo.





söder

På söder (vid nytorget) med Mirandah idag

details from my home

Long time no see! Har njutit av det fina vädret samt jobbat. Har fotat lite detaljer här hemma, enjoy!
Buddha är inköpt från indiska idag!

sorry mirandah

...för att jag är en usel bloggerska these days! Jag vet att du hatar bloggaren inom mig, men jag har verkligen ingen inspiration nu när jag jobbar heltid som kontorsråtta! Det tar musten ur mig jag svär, haha. 8-17 Jobb. 18-19.30 träning. 20-22 Äta och varva ner. 22-06 Sova. Och om igen. Så ser mitt liv ut, kul va?

Gillar dock att ha så många säkra punkter som jag har i mitt liv just nu. Fast jobb, förstahands lägenhet, fast förhållande, fast soffa (haha!), fast gymkort och så vidare, och så vidare. Men jag måste säga att kreativiteten inte riktigt får samma flöde som förut, och det får mig att känna mig rätt fast ibland.

Måste hitta ett sätt, en tid, en plats när jag för det första ORKAR och för det andra kan få utöva min kreativitet. Den sitter liksom fast inom mig men den kan inte göra sig hörd på något sätt. Bloggen är egentligen det bästa verktyget jag har för det just nu. Vi får se hur det går, ville bara dela med mig lite av hur mitt liv ser ut/känns just nu.


shopping bag

Bodybutter, den ena är mandarin och den andra är cocosnöt. Luktar gudomligt kan jag säga!
En fin ring från Åhléns, kostade bara 50 SEK tror jag.

today


happy cows

Oj vilken heldag vi haft, jag & Jess! Vi möttes kl. 09.00 hemma hos mig och åt frukost, sedan begav vi oss mot Kårsta. Vad kan man göra ute på landet i Kårsta kan man fråga sig? Jo man kan åka till en Arla-gård och se på betessläppet!! Haha, det var helt underbart. Jag och Jessica var ute lite sent och hittade egentligen inte riktigt dit, men som tur var så släpptes kossorna senare än schemalagt.

Så vi kom dit, strosade runt lite bland den enorma mängd folk (a.k.a. barnfamiljer...), vi klappade små ponnys och köpte en cola att dela på. Sen gick vi och hittade en bra utkiksplats för att se när kossorna skulle släppas lösa till sitt efterlängtade sommarbete. Och vilken show alltså! Kossorna var superlyckliga för att få sträcka på benen, så de galopperade och de bockade och hade sig haha! Så himla fina var dom.

Men det märktes att det varit en del dispyter uppe i ladugården under vintern, för det bråkades en del också minsann! Rosa hade väl kallat Smörblomma för fet och så vidare, förmodar jag. Det är lätt att vara kaxig när alla står uppbundna, men nu fick hon igen för gammal ost kan jag säga.

Ack så fina de var. Alla lyckliga kor. Sen bjöds det även på mjölk och bullar, så det var verkligen en toppen morgon på en bondgård.

Därefter shoppade vi lite i Täby Centrum, sedan hade vi ett fantastiskt bra träningspass på ca 2,5 timme. Mycket bra dag det vill säga!



Jag i väntan på kossorna.

Galopperande kor <3

Så fina <3

På en Arla-gård dricker vi Arla-mjölk (haha helt sponsrad, eller vaddå?)


Gullis!


1th may

Helllooooo.... jag har inte dött bloggdöden ännu! Haha.

Idag är det första maj som ni säkert vet. Och jag är inte bakfull. Jag & Jacke var bara hemma, åt middag och titta på TV igårkväll. Vi var och storhandlade direkt efter jobbet också tillsammans med Jackes pappa på Willys. Alltså herregud vad mycket pengar jag & Jacke har slösat på mat hittills när man jämför med hur mycket vi handlade på Willys igår och hur lite vi betalade. Vi fick 5 st pappkassar fulla med mat för 1200 SEK, alltså 600 SEK var. Hur bra?! Sjukt bra! Haha.

Vad denna dagen har att erbjuda vet jag inte ännu, har inte planerat något alls. Ska äta en härligt sen lördagsfrukost snart som innehåller mini baugetter som är gjorde i ugnen och ett glas oboy. Så jäkla gott. Tror att jag ska träffa Jess senare kanske, Mirandah ska ju dödsplugga sin franska så henne lär man inte se röken av haha!

Imorgon ska jag & Jess i alla fall åka och kolla på betessläpp med kor haha! Jag anmälde oss på Arla.se, så imorgon blir det galopperande kor.


RSS 2.0