shopping bag


blog/mobil


my litas / other stuff

Skön söndag.

En fin bild på min älskade bebis och hans damvippa till svans! Har försökt fota den lilla vildingen idag men det gick inte så bra som ni ser haha. Han såg sin första fluga i badrummet idag... det var otroligt spännande och han prata och prata och prata med mig för att var så förtvivlad att han inte nådde den. Det är jobbigt att vara katt ibland haha.

Snön börjar äntligen smälta bort här i Stockholm ganska rejält och hoppet om våren börjar som smått smyga sig på. Har, som vanligt, haft en vinterdvala där det sociala livet blivit lidande. Dock ack så bra för min träning detta år! Träningen går skitbra och kroppen börjar äntligen se någorlunda bra ut. Men som sagt, jag är sjukt o-party på vintern. Jag kommer nog inte vilja bege mig ut i kroglivet förrän jag kan ha skinnjacka, lite trist månne men jag orkar verkligen inte annars. Jag vill kunna klä mig bra och ha mina snygga skor. Inte pressa runt mig själv i en fet dunjacka och docs. Nä nu får våren skynda sig!!

Här kommer två fina bilder på mina favoritskor (som utlovat Mirandah), mina litas <3
shopping bag

Beige klänning från Motel

one month / later


Längtar till när det blir vår på riktigt och man kan sitta ute, som på bilden, och dricka latte i solen...

Halloj! Long time no see. Bloggdöden sträckte sig över en månad denna gången, riktigt illa. Men det blir alltid bättre till våren/sommaren när kameran åker fram igen. Det kan man minsann se bevis på om man tittar bak i arkivet!

Nu är det hårdträning till sommaren som gäller. Kör thaiboxning mån, ons och lördag. Löptränar tis + tors samt yogar på torsdagar också. Vila fredag och söndag. Bra schema va? Tror det kommer bli riktigt bra faktiskt. Har redan känt resultat från i januari när jag började med boxningen, och förra veckan satte jag igång med springande vilket nog kommer öka på takten till den där efterlängtade kroppsformen. För nu ska jag komma i mitt livs bästa form!

RSS 2.0