new / header

Har bytt headerbild, kände att det var dags. Om ni inte ser tryck F5 för att uppdatera webbläsaren.

Hur skönt är det inte att våren ÄNTLIGEN kommit för att stanna?? Nu kan det inte bli annat än varmare och grönare utomhus. Träningen går för övrigt bra, är fortfarande inte helt nöjd med mitt magparti men det tar sig. Nästa helg är det till att springa kungsholmen runt också (1 mil), så det ska bli.... spännande haha. Hoppas på en måltid på ca 60 min. Men jag lovar inget haha! Det kan verkligen gå precis hur som helst.

Har ett litet tips till er träningstokiga som kanske vill ha lite mer koll på träningen: träningsdagbok! Jag har hittat en som jag tycker är riktigt, riktigt bra på nätet som heter http://traningsdagbok.fitness-magazine.com/.

Det är gratis att signa upp sig, och den funkar även fint på smartphones (har själv en HTC). Man kan allt från att skriva upp varje träningspass (styrketräning, kondition på gym eller ute, egna träningspass/klasser etc.), man kan få statistik, hålla koll på viktminskning/ökning, kosthållning osv. osv.

Hemsidan ser ut såhär när man är inloggad på första sidan:

Man har ikoner för olika sorters träning, hur kul? Haha!Och såhär ser det ut när man lägger till träningspass:


inspired by nastygal vol. 5

Såhär snygg vill jag vara i sommar, köp kläderna på www.shopnastygal.com

miss u / miss u / miss u / alot

Saknar dig så mycket min fina vän!!

finally / spring

Miyagi fick gå ut på balongen för första gången idag. Behöver jag berätta att han tyckte det var såååå toppen? Tycker bilden talar för sig själv ;)

crop / top


59 SEK på Gina Tricot

Tänkte införskaffa den blå + korallfärgade till sommaren :) Finns i fler färger!

shopnastygal / lookbook march '11

www.shopnastygal.com


Foxy Tan / Jeffrey Campbell

Shoppingdjuret har slagit till igen, dessa från Henry Kole
Kommer bli fin fina påmina fossingar i sommar :D


black / swanTyckte filmen var riktigt bra. Men det är en sådan film som man antingen gillar riktigt mycket eller inte alls tycker om.

shopping bag / thai shortsDen gula fläcken på golvet = sken från en lampa. Plutten ville förstås förstöra sin mammas bilder haha.

green / teaph1 & 2 by me.

feberdjuret

Hade lite ont i halsen i torsdags, hostade inget men det kändes som en liten klump som gjorde ont när man svalde. Tänkte att, äh det är väl inget, och åkte till gymmet som vanligt. Sprang 6 km, det kändes bra. Gick på yoga därefter i 60 min. När jag satte mig i bilen sen med min vän som skulle köra hem så kände jag direkt att jag var helt utmattad. Vaknade sedan igår, på fredagen, och hade såklart mer ont i halsen och även feber.

Så det sög ju. Feberdjuret intog min kropp, men jag satt troget hela dagen på jobbet och red ut dagen. Så det blev såklart ingen träning idag, vilket känns skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. Haha förlåt men jag ville verkligen gå på boxningen och jag har jätteångest för att jag missar en träning, även fast jag redan tränat 4 ggr denna vecka. Nåväl, får kurera mig både idag och imorgon med grönt te + bullar (haha!) så jag kan gå på träningen på måndag i alla fall!Längtar till nästa träning!

RSS 2.0