Mina favorit dansstilar!

Detta är då mina favoriter: popping, house, hiphop och locking!
Jag är bra på house och hiphop, men popping och locking... njaaaee.... inte än i alla fall ;)
Titta och njut av dessa duktiga dansare!
(förresten, spana in killen som dansar house i grönt, han gör en dolphin baklänges, grymt!!)


En seg dag med Sims2

Idag är en göra-ingenting-alls-bara-slappa-dag. Har suttit här vid datan ett bra tag nu.. försöker hitta roliga kläder till mina simmar (Sims2). Men hittar absoult nada som ser ut som min stil, bara massa modegrejer och klackskor. Skit trist. OM någon vet en sida, så hojta till. Vill verkligen hitta snygga kläder + sneakers till mina simmar.

Min skohylla



Detta är då de skor som för tillfället bor i min skohylla. Som ni ser är jag ett fan av Nike, men jag känner att det snart är dax att göra plats för ett par Adidas. Står även ett par svart/lila skateskor i samlingen men har ingen bild på dem.

Doo Wop

Lauryn Hill är numera en av mina favoritartister, älskar hennes soul-iga hiphop. Underbart en söndag som denna.

Här är Doo Wop med Lauryn Hill, 1998


Mi lajki

Smyckesmärket Mi lajki har en del smycken som tilltalar mig väldigt mycket... dock inte priset. Ett par örhängen kostar 499 :- och det är jag inte beredd på att betala tyvärr... om jag inte helt plötsligt skulle bli väldigt rik det vill säga.
Men jäklar vilka snygga smycken de har! Här listar jag mina favoriter:


Fajitas!

Usch idag mår jag ... som jag förtjänar. Verkligen. Men vi hade en rolig kväll igår i alla fall! Lite knasig men det gör inget. Sen fick jag även gosa med min katt idag också, han är så gosig, min lilla Musse <3

Ikväll ska vi äta Fajitas! Ska bli sjuuukt gott, min nya favoriträtt (eller snarare en av min favoriträtter)! Idag ska jag göra egen guacamole också eftersom jag lyckades spana in mogna avokados på Ica när jag handlade frukost idag. Sist fick vi köpa en färdig guacamoledipp... men den är absolut inte ett dugg god om man jämför med min egna, dock ätbar.

Kommer nog inte skriva mer idag, så tills imorgon.... ha en bra lördag! baiii...


Today's outfit



Nya jeans! Gör sig dock ej till rätta på den här bilden! Är lite ljusare + blåare, bättre bild utlovas! Ska åka och möta Jess mu, ciao!

Yoga

Har gått upp nio idag för att kunna ta det lugnt och fixa mig iordning innan jag åker på Yoga. Har faktiskt aldrig prövat det förut så det ska bli väldigt intressant! Båda mina systrar har tydligen hållt på med det ett tag och sagt att det är helt underbart och super för kroppen.
Fast att det är bra för kroppen visste jag redan såklart.. det har väl ingen undgått vid det här laget? ;P Och avslappnaden. Känns som något jag behöver just nu.

Sen efter det ska jag köpa nya jeans! Igen! Haha... de är väldigt snygga, ni får se dem när jag kommer hem igen då jag ska byta kläder till kvällen. Pubkväll! haha!


FunkyC !

Idag har jag varit FunkyC och dansat Locking! Det var så sjukt roligt, och vi dansade till James Brown. Väldigt väldigt trevligt må jag säga. Längtar redan till nästa torsdag!

Imorgon ska ajg gå på Yoga mellan 12 - 13, sen köpa nya jeans som jag la undan idag.
På kvällen ska jag på Pubkväll i svinninge med ett gäng glada tjejer plus mina föräldrar plus mina extra föräldrar! Det ska tydligen komma dit ett ukulele-band och spela haha! Det blir nog en bra kväll tror jag.

Är lite trött och mina makaroner med qournbullar väntar på mig! Mumsfillibabba haha

Today's outfit

Idag har jag på mig mina nya jeans från H&M ! Sjukt snygga och jag älskar dem. Tröjan har jag köpt på tradera!






Funky C

Idag har jag en del saker för mig faktiskt! Först och främst måste jag ringa till Gulan och prata lite med min chef där.. vet ni vad? Jag gör en lista istället över dagens aktiviteter:

1. Skriva klart mitt CV och ringa Gulan

2. Åka in till stan och fika med Maja !

3. Gå förbi en butik som jag pratade med igår och lämna CV:t

4. Dansa locking!

Sen någon gång under dagen, ja antingen nu på morgonen/förmiddagen eller ikväll när jag kommer hem så ska ni få se mina über snygga jeans jag inhandlade igår!


Islatte med vanilj, min drog!

Vintage feeling











Har börjat gilla butiken BikBok mer och mer på senaste! Förut kändes butiken som en genuin-fjortisbutik... eller så var jag en idiot, vilket det än var så tycker jag nu mera att de tagit in mycket snygga kläder som har lite vintage-stil över det hela. Bra Bikbok!

Ursäkta?!

"Vi måste våga vara otrogna!"

Jag säger det igen; ursäkta?!

"Jämställdheten kväver oss och vi dör i äktenskapet. Det skriver skådespelaren Jessica Zandén och författaren Cecilia Gyllenhammar på Newsmill-bloggen. - Vi vågar inte vara kvinna och man för vi går så helt in i att vara mor och far och släpper raffigheten. " - Expressen

Så för att ha ett bra och lånvarigt äktenskap/förhållande, så ska man ljuga och gå bakom ryggen på den man älskar? Låter inte detta helt sjukt?

Frågan är ju om någon av dessa kvinnor någonsin själva blivit bedragna? Vet dem ens hur det känns? Visst, det finns säkert flera par som inte har sex lika mycket efter att de gift sig och skaffat barn, men lusten kommer väl och går i perioder för vissa mer än för andra? Dessutom om man jobbar mycket och har barn, vilket säkert resulterar i mindre tid för varandra, så kanske det inte är så konstigt att sexlivet blir lite lidande. Men herregud, skaffa sig en älskare och ljuga för den andra gör väl inte saken direkt bättre? Plus att samvetet lär tyngas rätt rejält om man älskar sin partner?

Jag tror att det som behövs i ett sådant förhållande/äktenskap är att man försöker ta tid för varandra och inte glömma bort hur viktigt det är. Men absolut inte vara otrogen!

Jag vet själv hur det känns att bli bedragen (inte i förhållandet jag är i nu) och det är något av det värsta som finns. Den känslan när man får reda på det är svår att beskriva, för det är inte bara en känsla utan många många många känslor och tankar som flyger runt och man vet knappt vad man ska ta sig till. Några jag kommer ihåg är förtvivlan, ilska, "vad är fel på mig?", hopplöshet, tomhet och ja... allt på en och samma gång. Så hur skulle otrohet på något som helst sätt hjälpa i ett förhållande? Detta tyder ju bara på att man inte längre vill vara i ett förhållande och att man troligtvis inte älskar den andra lika mycket längre, eller alls.

Blir så arg när jag läser något sådant där... vilka ignorant idiotiska människor" Och vaddå att man gör så i andra länder? Jaha och?! Jag tror knappast det betyder att hela ex. Sydamerikas befolkning som har en partner har en älskare/älskarinna på sidan om?

Jessica Zandén och Cecilia Gyllenhammar: ni är idioter! Tyvärr men det är sant!

Today's outfit




Imorgon

Då... då ska jag allt äta sushi! Fy fan vad gott! Har haft värsta cravings efter sushi i flera veckor känns det som... åtminstone två haha... Men imorgon, då är det dax! Haha!




Nya kicks idag! :D

Japp idag har jag köpt nya sneakers och de är toppen! Blev väldigt avungdsjuk på Viktoria som köpte sådana för ett tag sen och gjorde slag i saken, behövde ju ändå ett par höst/vinter sneakers (alltså några som inte är vita...) !

Så dessa blev det:

Nike Vandal High Supreme (Vntg)


Dans dans dans

Täntke skriva upp hur mitt schema kommer se ut för hösten vad det gäller dans.

Måndag
17-18.30 House
ev. 18.30-20 Street eller 19-20 Popping

Tisdag

18.30-20 Balett
20-21.30 Dancehall

Onsdag
Inga klasser

Torsdag
19-20 Locking
20.30-21.30 Breaking

Fredag
ev. 12-13 Yoga

Jag klarade det!

Jag har nu klarat av första houseklassen för terminen, det var så jävla underbart! Jäklar vad jag saknat dansen! Trots lite illamående och hyperventilation så gick det bra haha.. Imorgon blir det balett och dancehall för min del.

Var hemma hos Mirandah och lagade mat och snacka skit idag också, har lite bilder därifrån + dagens klädsel.




Första dansklassen för terminen!

Japp idag kör dansklasserna igång... och idag ska jag ha house mellan! Är så ledsen för att de tog bort den avancerade klassen.. den var skitbra förra terminen, men inte tillräckligt många som kom på den varje gång tyvärr.. Jaja!

Är dock rätt nervös då jag är grymt ur form, och då house klassen alltid varit den svettigaste mest konditionskrävande klassen... Gah kommer ju dö... Men men det är bara att kämpa till sista svettdroppen ikväll. Måste ju komma i form för eller senare så jag får lika gärna börja idag.


Höstjacka

Har inte haft så mycket inspiration till att skriva vettiga inlägg idag då jag gjort just - ingenting vettigt. Men jag har däremot haft väldigt mycket tid över för att surfa efter sneakers och kläder, funderat över vad hösten har att erbjuda för en street-inriktad tjej. Även funderat på vad som passar ihop med vad och kommit fram till att stentvättade jeans á la monki tillsammans med en svart eller gråmelerad trenchcoat + sneakers i en ljusgrå/silver färg eller knallröda/blå = bra grej. + En rolig hatt, om man har turen att finna en sådan.

Egentligen vill jag ha en lite varmare baseballjacka i tjejmodell (ex. De palma) men de jag funnit har varit på tok för dyra. Däremot har jag funnit en del trenchcoats och andra jackor som jag funderat över ett slag. Här kommer några stycken;



Den första jackan är baseballjackan jag helst vill ha, den andra är en jacka som även finns i mörkgrå som jag väääldigt gärna skulle ha på mig i höst (men den mörkgrå fanns förstås inte i min storlek :[ ) och de följande tre är jackor som jag gillar men inte riktigt kan bestämma mig för vilken jag gillar bäst.

Uttråkad till tusen

Kan någon komma och rädda mig? Jag har sjukt jävla tråkigt och skulle verkligen vilja hitta på något som inte innehåller följande: film, tv-spel, dataspel eller andra "icke-sociala" aktiviteter.

HJÄLP MIG!!!

Önskeoutfit



Sneakerfreaker






Friterade räkor

Ja, ni kan ju gissa på rubriken vad jag åt? Haha....

Har inte gjort särskilt mycket ikväll efter det att vi kom hem, vi har kollat på film (Hannibal) och käkat choklad. Så tyvärr så har jag inte särskilt mycket rapportera om från denna fredag.

Imorgon kommer Markus hit, så vi måste städa lite på förmiddagen. På kvällen vet jag ej vad jag ska göra, men det får tiden utvisa



Hemma hos Mirandah på älskade Söder

Jag ska på dejt!

Idag ska jag och Jacke gå ut och äta, bara vi två. Ska bli jätte mysigt, eftersom vi inte gör sådant särskilt ofta. Det vi gör tillsammans är att gå på fester och hänga här hemma eller käka middag hos respektive föräldrar. Så dett ska bli väldigt kul! Jag längtar jätte mycket haha!

Vi ska äta på en kinesisk restuarng som ligger någonstans bakom stureplan, jag har aldrig varit där (vad jag vet) men Jacke och Henke hade käkat där förut. Och det skulle tydligen vara jättegott! Jag ska bara äta frukost, så att jag verkligen är hungrig när vi ska käka haha!


Akta dig för Carolas ex

taget från Tjuvlyssnat.se:

"Hamngrillen, Kungshamn
Två tjejer, ~28 och ~23, sitter och fikar med den äldre tjejens son ~3. Sonen kladdar mer än nödvändigt med sin glass.
Tjej 1: Hjärtat, grisa inte så.
Sonen kladdar ännu mer med sin glass.
Tjej 1: Lägg av! Annars vet du vad som händer…
Sonen (skräckslaget): Inte Runar!
Tjej 2: Jo, då kommer Runar och tar dig. Och var hamnar du då?
Sonen (uppgivet): Livets Ord… Det finns inga leksaker där…"

Hahahahaha... så sjukt roligt! Garvar ihjäl här hemma i stolen hahaha!

Today's outfit





T-shirt : Exact Science "All so simple"
Jeans: Wrangler
Skor: Wmns Air Max 1
Örhängen: Gjort själv!
Halsband: Present

Danscenter dvd

Hmm.. jag är inte nöjd. Eller jag är rätt nöjd med min egna prestation.. men gruppernas.. (var ju i två olika) ... alltså nej... usch jag har nog ingen lust att skriva mer om det.

Var kul att träffa Mirandah i alla fall! Massa babbel och skvaller i vanlig ordning! Dock en mindre rörlig Mirandag pga hennes minisk-skada. Stackarn...

Funderar på att köpa nya skor på måndag, dessa är de jag väljer mellan (inspirerad av Viktorias näst senaste skoköp ;-] ) :



Nike Vandal High Supreme (Vntg)


Kill Bill

Jag älskar Kill Bill filmerna.. de är helt underbara. Nog mina favoriter! Natural born killers är också jävligt bra... men nej jag älskar Kill Bill. Fighterna är ju helt otroliga. Jag vill också bemästra Kung Fu, hur grymt skulle inte det vara?




Är jätte jätte jätte trött... men borde börja göra mig iordning nu, ska hem till Mirandah idag. Hon och hennes pappa ska åka och hämta DVD:n som kommit till Danscenter nu med föreställningen från i våras/somras. Ska bli väldigt spännande och se, jag hoppas verkligen att det ser bra ut!




Jag vill ha en till katt

Har suttit och kollat på annonser på blocket för katter, jag är en såkallad "kattmänniska"... eller ja.. djurmänniska, älskar alla djur. Men min favorit är ändå katter (och hästar, men de får inte plats i lägenheten). Haha låter som att jag är 12, 13 år på sättet jag skriver.. men för att komma till saken så skulle det vara kul för Musse att ha sällskap, fast jag vet inte om han skulle acceptera en annan katt? Eller jo, om det är en kattunge skulle han göra det efter ett tag.

Tyvärr så får vi bara plats med Musse här när han får flytta in, eftersom vi bor i en etta... men någon gång framöver om vi skulle flytta till en större lägenhet så skulle jag vilja införskaffa mig en perser! De är så jäkla gulliga, och fluffiga! Vill inte ha någon korthårig katt här inte! Fluffigt ska det vara haha! Dessutom skulle det vara mysigt med två små fluffbollar som sprang omkring i lägenheten.


Godmorgon världen

Nu är jag vaken... eller ja.. jag har varit vaken i alla fall i en timme. Ska nog spela lite sims tror jag, gjorde det inatt också när jag inte kunde sova, är bra om man vill komma på andra tankar.

Skriver lite senare igen, bye bye!

Sushi love

Jag älskar sushi, och kan äta det när som helst och hur som helst på dygnet. Är helt tokig i det så att säga (förutom den där nedrans räkan). Har hittat lite roliga sushisaker som dock inte går att äta! Skulle gärna ha alltihopa.

Eat sushi, be sushi, sleep on sushi. Live the sushi-lifestyle!




En kokatt

En sådan liten gulle skulle jag vilja ha som gick runt och råma i lägenheten, gud vad mysigt <3


Som sagt...

... har inte så mycket skrivarinspiration. Så vad skriver man om då?

Sitter uppe och kan inte sova, Jacke sover troligtvis nu... även fast jag sitter här och knappar. Det är jobbigt på kvällen när man inte är inne i en bra period. När tystnaden och mörkret är det enda som finns omkring en så slår tankarna till. Allting bara snurrar i 180 km/h i skallen och man kan inte stoppa dem på något sätt. Vill inte väcka Jacke för minsta lilla heller... känns som att jag har varit skitdum mot honom de senaste dagarna. Eller i alla fall till och från.. kan inte riktigt kontrollera det som ploppar ut ur min mun för att mina känslor löper amok.

Kan bli pissed för minsta lilla sak... Det är irriterande, men vem kan kontrollera sina känslor egentligen? Fast det handlar ju inte om det just nu, det handlar om att bearbeta det man känner.. och det går inte över en dag bara sådär. Jag vill bara ta mig ur det här tillståndet och känna mig glad igen. För just nu känns det inte som att jag har något att se fram emot, inte ens dansen känns kul.

Jag hoppas verkligen jag tar mig ur det här snart, hoppas allt blir bättre när dansen börjar igen.

Roligt trick från URF, skatetävlingen

Han var duktig han!



Alife

Ge mig allihopa tack.


Svacka

Jag är nere i en svacka just nu, därför jag inte skriver så mycket. Det händer väldigt mycket konstigheter runt omkring mig just nu som jag inte kan kontrollera och ja... it freaks me out.

Jag har en sådan där period då allt känns otroligt meningslöst och man inte orkar ta tag i någonting vettigt överhuvudtaget. Det känns som att tiden står still, men samtidigt rinner ifrån mig fort som bara den. Låter lite flummigt allt det där kanske, men det är så svårt att förklara. Jag känner mig mest värdelös och handlingsförlamad.

Sneakerfreaker





Varför finns ni inte i Sverige i min storlek? VARFÖR?

Packat hela dagen

Igår var jag ute, först åkte ajg till Majas fest i Tyresö, men var inte där så jätte länge.. Sen åkte jag till Skanstull och gick in på Dem bow där jag träffade Amanda och Maida, även Khory senare. En väldigt svettig kväll var det.. och massa skumma grejer hände, bland annat så hade vi en helt störd stalker som var där helt själv.. jaja.. Var nykter och dansade mig svettig så det var jävligt kul faktiskt.

Idag har jag och Jacke varit hos mina föräldrar och packat ihop mitt rum. Slängdes en hel del grejer och kläder, men vissa saker fick följa med hit. Saker som jag bara ska spara men som inte ska ligga i lägenheten får bo i förrådet.

Är inte på mitt bästa humör, känner mig lite nere så jag skriver nog mer imorgon. Baiiii...

Kort men intensiv kväll

Igår åkte jag och mötte upp Mackan, Cilla, Jacke och deras kollega Jonas på en pizzeria utanför deras jobb.. kom väl dit vid niotiden ungefär eftersom jag segade när jag gjorde mig iordning. Och alla där var sjukt fulla, Jacke var en smart kille som drack på tom mage. Shots. Och mer sprit.

Behöver jag berätta hur herrn i huset mår idag? Han har spytt och mått jävligt illa sen typ sex imorse. Och haft "spikar inkörda i huvudet" som han själv uttryckte det så fint. Nu ligger han och sover igen i alla fall, får väl hoppas att han mår bättre tills senare då vi egentligen ska iväg till en annan fest... får väl se hur bra det går.

Alla 6 säsonger avklarade

Sådär, nu har jag sett allt. Alla Sex and The City avsnitt avklarade, nu är det bara filmen kvar! Vem vill gå på bio?

Reebok Sir Jam Mid

Skulle göra nästan vad som helst för dessa underbara kicks, men nej, finns bara i herrstorlek! Minsta storleken är 38,5.




Jag kan inte åka hem

Det är hemskt, men sant. Allt är separerat och det enda som känns i huset är sorgen att lämna allt. Jag kan inte åka dit för att vara för mig själv i mitt rum och bara slappna av, eftersom tanken vid att aldrig mer kunna åka dit igen och att mitt rum kommer bli någon annans.... It breaks my heart. Och även tanken på att allt de byggt upp tillsammans kan raseras av envishet och brist på ork.

Jag orkar inte vara "vuxen" längre och säga "Ja, men de är ju två vuxna människor, de gör som de vill" och sen le och låtsas som att jag är så otroligt förstående, eftersom jag faktiskt är vuxen nu. Bullshit! Jag vill bara gråta och skrika och hata att det kan bli så här. Jag vill kunna slänga igen dörren allt jag har och gråta på mitt rum för att visa vad jag verkligen känner för det.

Men det går inte. För jag bor inte ens hemma längre.

SATC-abstinens

Projektorn vägrar att komma igång, fattar inte vad som är fel? Och Jackes mobil är avstängd, troligtvis för att den krånglar igen, så jag kan inte få tag på honom och fråga vad jag ska göra. Har försökt allt som verkar vettigt, fibblat med batterierna i kontrollen, tagit på/av projektorn på strömknappen, försökt rikta kontrollen mot den från alla håll och kanter, men den vill bara inte komma igång! Och jag är på femte säsongen nu, kom igen?! Jag pallar inte kolla mer på Supernanny haha!

Så vad händer idag? Har tvättid vid sex... och inte mycket mer än så haha.. Och ja!!! Nu kom avin tll min gula wct!! Ska hämta den på posten lite senare, yay!

Fick precis hem collegejackan...

..och jag är inte direkt nöjd. För det första så var den svart. Vaddå svart?! Den var ju för tusan grå på bilden?! Och det stod ingenstans whatsoever i annonsen att den var svart? Nog för att jag tog en chansning på den och bara la ut 100 kronor men ändå. Känner mig inte alls glad.. ska pröva den till andra kläder eftersom jag nu haft på mig myskläder... men... den skulle ju vara grå :(

jaja... så är det ibland när man tar risker, inte alltid som det lyckas. Kanske slänger upp en bild senare om jag orkar. Är inte på det bästa humöret idag som ni kanske förstod av inlägget nedanför.

Har lite ångest här i mitt hem...

Ont i halsen också, men det är ju inte så intressant.

Sitter här och funderar över min framtid, eller ja, min framtid i höst. Vet inte vart jag ska jobba och dansen känns inte lika kul utan Mirandah. Är fortforande rökare sen jag började igen i somras, och jag vet faktiskt inte om jag kommer ha det lika lätt att sluta denna gång. Jag säger alltid till alla andra som frågar "Jo men jag kommer sluta direkt när dansen börjar, det gjorde jag ju sist, piece of cake!", eller ja något i den stilen i alla fall. Men frågan är ju om jag egentligen försöker övertyga mig själv? Känns inte alls som att det kommer gå så enkelt den här gången.

Men den stora frågan är ju faktiskt vart i helvete jag ska jobba? Jag måste ju sätta mig och skriva ett ordentligt CV och sen ge mig ut där.. varför jag väntat så länge med det här handlar troligtvis om att jag inte riktigt vill.. eller att jag är rädd.. jag vet inte. Jag vill inte bli vuxen! Jag vill inte jobba och jag vill inte vara fast... Fan.

Som jag tänkte häromdagen, igår tror jag till och med att det var, när jag tittade på Sex and the City. Tjejerna i serierna är runt 35 år gamla, och de lever livet som om de vore typ.. 20.. man är liksom inte gammal när man är 35. Tycker inte jag i alla fall, tills jag jämför SATC-tjejerna med mina systrar som är 35 och 33, som har 2 och 3 barn vardera! Då blev åldern "35" helt plötsligt mycket högre? Så tänkte jag att, jag är inte ens 20! Jag är bara arton år gammal, vilken lite skit jag egentligen är, det är sjutton år kvar tills jag är 35.. nästan lika länge som jag redan levt! Hur sjukt är inte det? Och redan måste jag börja jobba.. och ska fortfarande göra det när jag är 35! Jävla skit!

Sen beror ju allt på vilka vägar jag kommer välja, om jag kommer satsa helhjärtat på dansen eller om jag börjar plugga något annat nästa år, något inom journalistik kanske? Eller foto? Jag vet inte alls, och egentligen vill jag inte ens tänka på det. Men jag måste. Jag måste bli vuxen.




18, snart 35?

Ny soffa!

Vi har en ny soffa och den är verkligen toppen! Hur skön som helst och större än den förre (och enfärgad....) ! Toppenbra säger jag...

Så.. vad händer i mitt liv idag?
Jo jag ska väl göra frukost snart.. lite kaffe och kolla på SATC. Kan inte slita mig, ville knappt kolla på Arkiv X igår som jag innan ville se 24/7. Men men... man ersätter väl ett beroende med ett annat ;)

Jag har verkligen inte orkat ladda upp bilder från URF än... heller inte dedikerat ett inlägg åt det.. men det kommer, jag lovar... Vill ju ha Jessicas bilder också, för hon hade fler på mig som såg okej ut tillskillnad från de jag har.. Mjau,.

Nej frukost vill jag ha! Kan inte gå utan mat som hela dagen igår haha...

Reebok Pro Legacy Mid



Nya höst/vinterskorna? Ja tack, när pengarna kommer.

Förresten..

..får hem den här härliga wct:n om några dagar! Klickade hem den från tradera och tänkte matcha den med mina rosa skor, för rosa och gult är lika fint tillsammans som lila och turkos!





SATC och några tårar

Är inne på tredje säsongen - första skivan, eller jag har faktiskt precis sett sista avsnittet på den. Och hör och häpna: jag grät! Känns jättekonstigt för jag gråter aldrig till filmer eller serier. Jag grät inte ens till Titanic, den ni tjejer! Och inte till Ömhetsbevis heller som tydligen ska ha varit den största gråtfilmen genom tiderna. Den enda filmen jag någonsin gråtit till (och fortfarande gör) är Lejonkungen... när Mofasa blir överkörd (?) av antiloper eller gnuer eller vad det är.. Det är så sorgligt när Simba drar honom i örat och jaa.. ni vet !

Men i alla fall, nu när Carrie berättade för Aidian att hon varit otrogen och hela det där köret.. fy vad jag böla! Haha! Det är ju inte direkt som att det händer på riktigt? Kanske är för att ajg känner igen mig, dock inte att ajg gjort som Carrie utan att tidigare pojkvänner gjort så mot mig? I don't know, men det jag vet är att jag helt klart hittat den bästa killen på denna jord, utan tvekan. Jacke, jag älskar dig så mycket!

Snart ska jag städa... det suger riktigt hårt.. vill egentligen bara kolla på mer SATC, men jag hinner inte det nu... Har ca två timmar på mig att städa och jo.. det är väl ganska lång tid men jag är också ganska långsam och vill inte stress-städa. Så det blir till att börja snart... snart haha...

Bjuder på en bild från URF också, lägger upp fler kanske ikväll! :




Jag lever

Japp jag lever.. har bara inte orkat uppdatera... Är sjukt hungrig och borde äta frulle.. sen blir det mer sex and the city, yay!

baaaaiiii

snart åker jag till den leriga och regniga festivalen, glad och taggad! Ikväll ser jag mest fram emot Richie Spice och Sean Paul!

Stod något om att Organismen spelar på lördagen på förmiddagen? jag hajjade inte riktigt det där?
Förresten vad hände med Soundkilla??

Nåväl, Uppsala here we come! <3


Godmorgon mina vänner

Usch känns som klockan är mycket mindre än tio i elva haha... Min mami var här och lämnade av tältet och en sovsäck, eftersom vi åker imorgon! Tyvärr Jess men vi får ta tältet i alla fall, för jag sover varken i lera eller köper ett nytt tält, då jag inte har råd =P .

En jätte hemsk sak ska jag göra idag också... tvätta själv.. hatar att gå ut i tvättstugan själv, är alltid skiträdd... Men jag får helt enkelt ta mig i kragen och bege mig ut dit sen. Kan ju kanske ha headset i telefonen så jag kan babbla med någon samtidigt.

Jaja, nu ska jag äta plättar till frukost! baaaiii

URF på fredag

På fredag åker jag och Jessica till URF, tredje året i rad för min del och andra för henne! Kommer troligtvis vara rätt lerigt på campingen, men vad fan gör det? Det kommer sjukt bra artister de två dagarna vi är där och fan vad vi ska festa och ha kul och dansa och träffa människor och gud vet vad! Haha! Längtar sjukt mycket! Hoppas bara det inte blir ösregn...


Min favorit, Beenie man spelar på lördag! <3

Detta är Camilla

Steg 1
Hela Namnet: Camilla Beatrice
Ögonfärg: Grön/blå
Hårfärg: Brunt
Skostorlek: 34/35
Höger eller vänsterhänt: Höger

Steg 2
Skor som du bar idag: Lila/silver/vita Nike Air Max
Dina svagheter: Väldigt utseendefixerad (vid mig själv då alltså), jämför mig med andra på ett dåligt sätt
Rädslor: Småkryp, mörker, att bli våldtagen och massa annat... listan kan göras lång

Steg 3
Första tanke när du vaknar: Vart är Jacke? Just det...
När somnar du: Olika

Steg 4
Pepsi eller Coca Cola: Coke for sure!
McDonalds eller Burger King: Max haha
Adidas eller Nike: hm... just nu Nike!
Lipton Ice Tea eller Nestea: Nestea tror jag
Choklad eller vanilj: Choklad

Steg 5
Svär du? Jo det gör jag
Sjunger du? Haha ja, många gånger utan att jag tänker på det.. tills jag ser någons plågade min - då slutar jag.
Duschar du varje dag? Nej, ibland gör ajg det men oftast varannan, när träningen drar igång duschar jag varje kväll
Gillar du skolan? Jo för då får man pengar gratis haha...
Tror du på dig själv? Jo för all del
Kommer du överens med dina föräldrar? Ja väldigt bra!

Steg 6
Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol? Ja
Rökt? Ja
Shoppat? Ja, lite för mycket haha
Ätit en hel ask müsli? Nej usch
Ätit sushi? Senast igår haha!
Stått på scen? Nej inte i juli
Skejtat? Najj
Bakat? Nej men jacke har haha!
Ljugit? Inte vad jag kan komma ihåg?
Kramat någon? Jacke, varje dag :D

Steg 7
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull? oooh jaaaa...
Blivit kallad hora? Jo tyvärr det har väl hänt, men inte med någon vettig grund..
Blivit nerslagen? Nej
Busringt någon? Såklart, back in the days i svinninge haha!
Gjort något som du ångrade? Japp
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Ja det har jag minsann
Kastat en sten på nån ruta? Inte vad jag kan komma ihåg

Steg 8
I framtiden..
Namn på barn? Bara kommit på tjejnamn: Jamilia, Jamica (copyright på dom ffs!)
Hur vill du dö? .
Vad vill du bli när du blir äldre? Dansare på heltid

Steg 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? vet inte?
Antal CD-skivor du äger? Inte så många..
Antal piercings? 1
Antal tatueringar? 0
Hur många gånger har du varit med i tidningen? En gång haha!

Steg 10
Vad ska du göra i sommar? Resten av sommaren: Börja träningen igen, åka till URF och jobba
Vad ska du göra i vinter? Dansa massor, förhoppningsvid hitta ett nytt jobb, festa lite
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Ja
Vad händer till helgen? Är på URF med min bästa kompis Jessica :D
Vad vill du helst göra just nu? Sola solarium men orkar inte åka iväg haha

Steg 11
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Ansiktet skulle jag väl kunna säga
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Hmm... kanske... Jessica?
Vem är den snuskigaste person du känner? Haha va? Amanda säger jag
Hur gammal är din största kusin? Har inte den blekaste
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar? De har alltid ställt upp för mig och mina systrar, alltid varit bra föräldrar vilket format både mig och mina systrar till dem vi är idag.
Bästa sommaren i ditt liv, och varför? 2007 för på något vänster var jag brun och jag hade så jäkla roligt med mycket fest och skratt, sista sommarlovet

Bilder från gårdagen

Här är en liten sammanfattning i bilder av min dag igår:



Började med att med mitt nya smycken och mina vackra skor åka i regnet till stan



Efter att ha gått i stan och utfört diverse ärenden fick jag äntligen käka min efterlängtade sushi!


När vi kom hem frusna och blöta tände vi ljus och drack massa varmt rismjölkskaffe med mörk choklad att doppa i!



Jag var vacker i mina nya doorknockers! Vi sydde även in den där tröjan sen så att den blev så som det ser ut på bilden.


Sen började vi pyssla med Mirandahs härliga pärlor! Här kommer lite resultat:

Mirandahs kreationer:



Sen lagade hon också ett armband som tidigare gått sönder.

Mina kreationer:



Det sista armbandet gjorde jag till Jacke! Och på bilden här nedanför är ett par örhängen som jag gjort hemma för ett par dagar sen:


Hemma igen, med doorknockers =D

Äntligen har jag funnit dem, mina doorknockers! Dock så ville jag itne ha de tjockaste pga mitt lilla huvud (haha) men de är grymt fina som lite smalare också, bara det inte är korta och små! Så jag är lycklig! Dessutom har jag och Mirandah pysslat en jäklans massa också, så nu har jag tre nya armband som går i vitt och gult plus att vi har sytt in min långa hood också! Sen gjorde jag ett fint armband till Jackes också. Visar bilder imorgon!

In till staden Sthlm

Japp snart ska jag ta bussen och möta Mirandah i Gamla stan.. ska lämna tillbaka en nyckel och sen ska vi på diverse ärenden. Jag ska bland annat köpa ett par gummistövlar, i festivalsyfte förstås med tanke på vädret. Hoppas jag hittar ett par färgglada billiga haha!


Arkiv X

Japp det kollar vi på nu, eller vi ska precis ta på ett nytt avsnitt i vilket fall som helst :) Vi är nu inne på säsong 4!

Nya örhängen!

Det har regnat, och jag har pysslat som bara den. Har nu alltså ett par nya örhängen som ser ut som små cupcakes!
Skitsöta är dom och inte alls tunga, jag fullkomligt älskar att göra egna grejer, då är det verkligen inte en annan kotte som har det!




Den stora frågan

Ska jag göra kaffe eller te?


Godmorgon lediga dag

Gud vad skönt att inte behöva gå till jobbet idag! Haha! Verkar vara soligt ute, fast jag har inte kollat riktigt ordentligt så jag vet inte helt säkert än..

Nåväl, ska väl ut och sätta mig på balkongen en sväng kanske? Senare idag ska jag i alla fall äta sushi! :D

Seg söndag

Nu har vi varit och handlat grillad kyckling på ICA... mycket bra grej... Vi har verkligen bara legat och kollat på Arkiv X och en film idag, knappt rört oss ur fläcken. Extremt bakis men så går det! Kul hade vi igår i alla fall med guitarhero och massa skitsnack. Önskar att jag haft lite tjejsällskap också bara! Har festat med grabbarna två helger i rad nu, inte för att det är något fel på det men jag behöver mina girls ibland! haha! Tycker gott att både Jessica och Maja kan komma hem från diverse länder och hänga med mig haha!

Vad händer imorgon då? Jo, värst av allt hoppas jag på lite regn så jag med gott samvete kan sitta och pyssla med min sax och mitt klister. Ska fortsätta göra örhängen! Har nämligen inhandlat örhängeskrokar och små länkar på Panduro i Täby Centrum! Älskar att pyssla <3




Min lilla pysselhörna! :]


Mina fina örhängen som är klara!

Impuls

Ja, nu sitter jag här helt bakfull och funderar över budgivningen jag vann igår på tradera.... i ett lite dimmigt tillstånd.
Jag ska nu betala 100 :- för en college/baseball jacka från Lady Soul. Hoppas för guds skull att den passar med tanke på att det enda som stod om storleken i beskrivningen var att den var "liten" och inte som en bombarjacka/kill-baseballjacka... hmm... jag hade mailat henne dagen innan och frågat efter en bättre bild men har varken fått svar på det mailet eller angående min vinnande auktion. Jaja det kommer väl snart om jag har tur haha...

Här är bilden som fanns med i beskrivningen:



"mycket välvårdad liten (det är collegejackemodell, inte så mkt bombarjacka utan mer rak och den är INTE stor i modellen utan det är mer kragen och brodyren som ger collegekänslan) jacka att använda vår sommar och höst. stor broderad logga på ryggen, ingenting på framsidan. dragkedja. beiga kanter i muddarna. mkt fin! och speciell! nypris 1200."

Så vad tror vi om den här då? Tror ni den kan vara ett bra kap?

Grillning

Har varit en sväng i Svinninge nu med Jacke och grillat med pappa, min farbror och hans son (min kusin). Det var väldigt trevligt och mycket god mat! Är glad att jag har en sådan bra familj som jag faktiskt har. Mycket skratt var det och en förvirrad geting, haha...

Nu är vi i alla fall tillbaka hemma och har köpt groggvirke och så. Jag har en skitsnygg outfit och är allmänt nöjd. :)
Snart kommer det lite folk hit och ska festa lite, kommer säkert bli så bra så bra!

Pysselhörna

Medans grabbarna (jake o mackan) suttit och spelat det klassiska SSX3 på kexboxen har jag haft pysselhörna i köket med kartong, lim och sax + lite annat! Så nu har jag ännu ett par nya örhängen :) De är verkligen toppen! Jag har ingen bild på dem nu men hoppas på en imorgon, dock har jag mönstret som jag utgick från att visa, så de ser ut ungefär såhär (minus det svarta) :





Hiphop files

Jag har funnit en bok med foton som jag vill ha, beskrivningen får tala:

"Photographs from 1979-1984. Martha Cooper has the reputation of being the first and foremost photographer of emerging Hip Hop culture in NYC. This book makes a significant part of her extensive and unique archive accesssible for the first time...."


Klad tjej

Idag har arbetsdagen gått väldigt fort och vi har haft en del att göra, väldigt skönt faktiskt! Sitter nu och funderar över vad jag ska köpa för höstskor... hmmm... Ska kolla runt lite!

Har även gjort ett par sjukt coola örhängen till mig själv! Ibland tar kreativiteten fart, rätt rba egenskap om man ska satsa på att bli dansare faktiskt. Haha.. Laddar upp bilder med dålig kvalitet då batterierna på min digitalkamera precis dog =/

faaaaaan funkar inte så bra!

RSS 2.0