Shopping-lördag

Igår var jag på stan med Miriam! Vi var på vintagemässan i Skrapan bland annat, där vi dessutom träffade på snygga Fian som stod och sålda saker från Mixtaped Shop! Väldigt kul, blev dock lite stressigt när vi skulle dra vilket resulterade i att vi inte hann säga hejdå :( vi var hungriga som djur och Miriam höll typ på att svimma haha, så vi skyndade oss bort till Fåtöljen på Götgatan och åt en trevlig lunch med gästspel av Mirandah! Så kul att se henne också!

Därefter åkte vi in till centralen och strosade runt en sväng inne i Gallerian bland annat! Det var en mycket trevlig dag må jag säga, och det jag fick med mig hem var: två halsband, ett svart långärmat fodral, en ny skjorta, fingervantar och nytt puder!

Bilderna har jag snott hos Miriam!


Klia klia

Haha ibland är det skönt och bli lite ompysslad! Vad är det där för djur förresten? Någon slags apa? Lemur-släkting?


Salary

Alltså jag skojar inte om jag säger: vilken underbar daaag! Det är lön och lönen var bättre än vad jag trodde, jag ska äta thai-buffé till lunch med min bästis, jag ska handla nytt smink och något nytt till garderoben efter jobbet!

Visst är livet härligt ibland?

Stars


Café de Paris


Vi ska äta en jättegod middag idag. Det blir en wok på kyckling, broccoli, morötter, blomkål, purjolök, vattenkastanjer och bambuskott. Till det blir det nudlar och sedan häller man i café de paris-sås. Sjukt gott! Hittade receptet på baksidan av café de paris-såsen! Ni vet sån man köper i pulverform från Blå Band? Verkligen att rekomendera!

LA Gear X MJ

Här kommer lite mer kicks dagen till ära. Det är ju ändå söndag, vad mer kan man göra än hänga på Ebay och dricka kaffe? ;)
Nåväl, här är ett samarbete mellan LA Gear och Michael Jackson, smäller ni också av? Jag smäller av i alla fall. Vill ha. Nu på stört. Tack. Haha... nämen allvarligt lite dyra kanske... finns på Ebay med utgångspriset 1 399 $. Det blir ca 10 063,85 SEK. (enligt forex.se)

 


Reebok Pump 20 år

Källa


Vintage-lovers

Beskrivning tagen från deras facebook-sida:

Snart finns en stående vintageloppis(eller vintagemarket som jag tagit mig friheten att flåd-döpa det till;) i Skrapans källare(Götgatan Sthlm, för er som inte är lokalbekanta)!

Har du hela källaren full av mormors gamla fina bohag som du aldrig kommer få plats med? Är du liksom jag en sån som shoppat på dig liite för mycket kläder och skor senaste året? Eller gör du egna kläder, smycken/annan konst? Vill du sälja detta på Stockholms bästa shoppingstråk till tonerna av grymma DJ:s och doften av mysig helgfika? Klart du vill.

Aktuella datum är lör och sön 28-29 nov och 5,6 samt 12,13 dec.

Tanken är lika genial som enkel: Kvalitativ, kreativ mötesplats för alla som har något att sälja, något som är lite beyond gamla slitna skridskor och Myrorna-noppiga Lindexkoftor från 97... Utan mer flotta vintagepärlor, nyare välbehållna kläder, böcker, filmer, egengjord konst, mindre inrednings och möbelprylar... Du fattar.

Jag ska dit nu till helgen som kommer!


Världens sämsta bloggerska

Alltså herregud. Jag har verkligen tappat stinget! Vet inte riktigt vad jag ska säga om det mer än att intresset för bloggen dalat något fruktansvärt sen jag började jobba heltid. Tro mig det tar på krafterna, man orkar för tusan ingenting på vardagarna mer än att äta middag, titta på tv, och sova.

Så tillsvidare antar jag att ni får nöja er med uppdatering på helgerna.. tyvärr. Tyckte själv att bloggar som uppdaterar sällan blev trista i längden tills jag började använda mig av bloglovin! Då tänker man liksom inte på att en av alla bloggar man följer inte uppdaterar ofta utan blir snarare glad så fort man ser att bloggaren i fråga har uppdaterat haha.

Nåväl vad har hänt sen sist? Jag har jobbat. I vanlig ordning. Trivs fortfarande otroligt bra på jobbet och är så jäkla glad att jag kämpade så hårt med min ansökning som gjorde att jag fick detta jobbet.

Jag är även pank. Verkligen luspank. Äger totalt 20 kr i form av två fina guldtior som jag ska använda idag till att köpa ägg. Men på onsdag är det löööööön :D äntligen! Som jag längtat efter en klok månadslön kan jag lova er. Det var länge sedan jag fick det! Så det första jag ska göra efter jobbet på onsdag är att åka till Täby Centrum och köpa smink då det jag har nu är helt slut i princip. Ni vet uttrotkad mascara, urgrävd conceler, pudret finns bara kvar i form av en tunn linje längs puderdosans kant, etc. Haha så tragiskt men sant. Hade tänkt mig och köpa conceler på MUS och sen resten av sminket från billigare märken som Isadora och Maybelline. Gillar itne att lägga pengar på smink nämligen, gillar mer att köpa smycken, kläder och självklart skor! Ska även köpa mig något fint i klädform på onsdag :)

Dessutom fyller jag äntligen 20 år snart, den 17 december för att vara lite mer specifik. Och grejen är att jag inte längtar till det bara för att det är kul utan mer för att få det f*cking överstökat haha! Alla min vänner är över 20 och jag känner mig verkligen som den sista 80-talisten! Jag anser mig själv inte som vuxen förens ajg faktiskt får gå på systemet och komma in på de flesta klubbarna. Men men jag funderar på att ha en stor fest och sen utgång. Problemet är bara att jag bor i en etta och kan inte bjuda hur mycket folk som helst :/ Någon som vill ha min fest hemma hos sig? Haha! Nämen seriously speaking så täntke jag blanda fina drinkar och sen gå ut på Fasching.

Nu ska jag äta frukost så detta menlösa babblet är härmed avslutat! Vi hörs när vi hörs mina vänner!


Lördagens

Såhär såg jag ut i igår när vi var på bio! Älskar denna outfit, sammt + flanell = mys :)

Dock så var filmen inte riktigt vad jag förväntat mig. Sjukt coola effekter och så men en eller två eller femtio för många "snyft-kliché-amerikansk film"-scener.... Dessutom börjar filmen så som alla andra amerikanska "världen går under"-filmer.. tänk er "The Day After Tomorrow", en ensam vetenskapsman sitter och kollar på sina veteskapsintstrument som visar totalt sjuka värden och säger "oh my god" med mörk, allvarlig röst, tyst för sig själv. Haha ni hajjar grejen. Men den var ändå helt okej... men absolut inte vad jag tänkt mig. Tycker att de kunnat tänka lite mer utanför linjerna eller vad det är man säger.. think outside the box..

Skjorta: Bikbok
Leggings: Bikbok as well...
Skor: Spizike från Ebay


2012

Idag ska jag gå på bio! Fast inte ensam såklart haha, utan med min man här hemma, Miriam & Robert! Ska bli jättemysigt! Vi ska se filmen 2012, som rubriken avslöjar. Har läst på diverse bloggar och tidningar att den ska vara riktigt bra så jag är otroligt förväntansfull! Dessutom är ju själva faktumet att jag lyckats dra med min pojkvän helt fantastiskt haha! Han gillar tydligen inte att gå på bio då han, citat, "inte får plats med benen". Han är så kinkig ibland min Jacob. Men nu är jag i alla fall lycklig att han ska följa med! Det är ju det som är huvudsaken. Vi har bara vart på bio tillsammans en gång under våra 2,5 år tillsammans så det är verkligen på tiden att vi går nu tycker jag haha.

Vad ska ni andra göra en lördagskväll som denna? Fest? Mys? Sova?

En bild från vår första sommar tillsammans <3 min fina älskade!
(vi spelade alltså brännboll han är ingen huligan om ni tror det hahah)


Fjortis-Camilla

Jag hade en egen stationär dator när jag bodde hemma hos mamma & pappa. Den har dock mest stått här hemma hos mig och Jacke nu sen jag flyttade hemifrån och samlat damm. Nu har vi rensat den och omformaterat den då mamma har fått den utav mig.. och ja.. haha. Det fanns en hel del fula bilder på mig från när jag var 13 år och framåt.

Dom flesta bilderna är från när jag var 16-17 år.

Dock så måste jag säga att jag är glad att jag inte såg ut såhär i alla fall. Vad är grejen med att rita streck på kinderna och ha idomin på läpparna? Haha har aldrig förstått det..


Här var jag 13 år gammal haha och Felice till vänster som 15 år

 


Haha jag & Jessica som 14-åringar...

 


Här hade jag en lite psytrance-period, var 15 år haha... (kolla dreadsen!!)

 


Tror att jag fyllt 16 här.. här med Jessica ännu en gång :) gillar ögonbrynen haha..

 


Jag 16 (ska fylla 17) i London med pappa

 


17-åringar, valborg 2007 lär det vara


Avslutar med denna som är från 2007 haha... tagen samma vår/vinter som bilden innan..

 


sämst

Herregud. Jag har verkligen blivit sämst på att blogga. Sorry.

Så vad händer i livet då? Det är mest jobb (älskar mitt nya jobb fortfarande!) och utöver det inte mycket mera då jag är luspank. Jag äger cirka 20 kr fram tills lön. Det är mindre kul så det blir varken någon shopping, fest eller andra aktiviteter att berätta om. Så bloggen blir ju lite torr... nog för att jag kan posta modeinlägg men jag har inte känt att jag velat lägga ner tid på att surfa runt efter saker att posta på bloggen, oinspirerad helt enkelt.

Så ni får stå ut med lite torrhet här framöver tyvärr tills blogglusten smyger sig på igen!


Lördagsmys

Nu ska jag bege mig hem till Jessica för att röka lite vattenpipa, snacka skit o sen även äta middag. En toppen lördag när man bara vill ta det lugnt. Det blir alltså ingen som helst alkohol för mig denna helgen. Så jäkla skönt!

Måste kila iväg till bussen men jag uppar senare ikväll eller imorgon, toodolioo!

Bakom mina solglasögon

Haha hittade denna fina bild hos Miriam. Den är tagen på nedervåning på Weekday, Götgatan. Vi hittade väldigt snygga brillor, som om jag får säga det själv var riktigt läckra haha!


Tisdag idag

Hej alla glada! Dagen till ära har jag jobbat. Det börjar sjunka in nu som smått hur allt ska göras och all information som de tryckte in i mig förra veckan börjar sakta men säkert redas ut någorlunda klokt. Det är mycket att lära men roligt! Jag är så lycklig som har ett eget skrivbord med min egna dator och min egna pärm med viktiga saker haha.

Tänkte på en grej här om dagen. Jag går ju på möten och sådär som man gör på ett kontorsjobb. När man var liten och man fick höra att mamma skulle på möte på jobbet lät det superviktigt men jävligt tråkigt. Så nu när jag reflekterat över att jag suttit i diverse möten och jämför med hur jag trodde att det skulle vara när jag var liten så är tanken som slår mig: var det bara detta? Haha så sjukt. Var det liksom inte mer än så? Man bestämmer saker, bockar av saker hej och hå. Vettefan vad jag trodde att det var egentligen när jag var liten hahaha.. men något mer än detta i alla fall.

Nåväl summan av kardemumman är att jag trivs så sjukt bra på mitt nya jobb!

Sköna söndag

Idag har jag en skön söndag för mig själv. Jacke är i Göteborg med sitt jobb och ska kolla på slutspelet i allsvenskan, så han åkte imorse vid halv tio och kommer hem någon gång ikväll igen.

Jag har suttit framför datorn i x antal timmar nu och bara slösurfat, redigerat bilder och även avslutat ett bloggdesignuppdrag jag fick av Emma (vän). Blev väldigt nöjd med hennes design då den verkligen passar henne! Den nästan skriker "Emmas blogg" haha. Se den här (öppnas i ett nytt fönster/tab). Vi är även kattvakt till Jackes systers katt Smirre, så honom har jag underhållt emellanåt också. Herregud jag känner mig verkligen über-lat haha..

Ska nog måla ett till lager lack på mina naglar också... dricka lite mer kaffe.. städa undan lite.. kolla lite tv. Jag älskar söndagar.




Ke$ha - Tic Toc

En artist som jag för några veckor sen fick upp ögonen för är Ke$ha. Tack vare låten Tic Toc som jag hörde första gången på Vakna med The Voice. KOllade på det varje morgon när jag var arbetslös bara för jag tycker Josefin, Jakob och Paul är så roliga. De hade dessutom Kesha på intervju när hon var här på Sverigebesök för ett tag sen och hon var helskön haha! Älskar hennes stil också, väldigt egen grunge skulle man kunna säga. Ser fram emot att höra mer från henne, tror hon kommer bli stor! Säkert lika stor som Lady Gaga blivit på senaste :)

Här är en intervju med henne på finest: läs.


Här är videon till låten "tic toc"

Här är en del av intervjun i The Voice


Lördagens

Älskar mina nya sammetsleggings <3 har ju ett par i svart också haha!


Miri har fyllt 21!

I torsdags fyllde Miriam 21 år, och igår, lördag, var det dags för firande! Det blev ett ganska lugnt mysigt firande hemma hos henne & Robert i Åkersberga. Det var alltså de tu, jag, Jacke, Jessica och Mikaela till att börja med som var där, senare på kvällen kom även Johan över samt två kompisar till Robert & Miriam som jag inte kommer ihåg vad de hette haha.

Vi drack diverse alkoholhaltiga drycker (förutom Jess som körde) och spelade spelet "med andra ord" (ja även denna helg haha). Sen fanns det även muffins, chips och dipp samt plockgodis att tillgå. Mycket lyckad kväll måste jag säga. Hade sjukt trevligt, och det var även skönt att inte vakna som bakfulla djuret idag. Behövde en lite lugnare helg nu efter första veckan på jobbet.


Här kommer i alla fall lite bilder från kvällen:









RSS 2.0