Stig hittade kattunge - i soporna

När Stig Engström, 63, gick in i soprummet hörde han ett gällt, ovanligt skrik. Någon hade lämnat en kattunge - att dö i en soppåse. - Det var en obehaglig känsla, som att hitta ett barn, säger Stig till Expressen.se.

Läs hela artikeln härUsch vad hemskt! Jag blir både glad och ledsen när jag läser något sådant här. Jag blir förstås glad för att Stig hittade lille Sopis (som de döpt kattungen till) men väldigt upprörd över att en vuxen människa kan göra något så hemskt som att, bara för att denne inte vill ha kattungen, lämna den i en soppåse full med hushållssopor för att sen låta den gå sitt öde till att bli mosad till döds av sopbilen?! Hur hjärtlös är man då på en skala?! Usch blir alltid så illa berörd när jag läser något sådant här... jag har alltid varit en djurvän och haft tre katter själv samt nästan hela mitt liv hållt på med hästar. Jag älskar alla djur (speciellt de fluffiga haha) och om jag själv kunde bestämma skulle jagha en hel djurpark hemma!

din åsikt, mjau!
Postat av: hemulen

Oj! Men gud! va sjukt....

2008-11-27 @ 15:29:15
URL: http://mirandahs.wordpress.com/
Postat av: Yassmin

Åh herregud vilken söt bebisunge :(. Fan vad ledsen jag blir, har en liten kisse här hemma ju. Sådana människor förtjänar verkligen inte att finnas.

2008-11-27 @ 16:15:57
URL: http://somuchsoul.blogg.se/
Postat av: Yassmin

ellerhur älskar de!

2008-11-27 @ 16:37:16
URL: http://somuchsoul.blogg.se/

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0