Hah anonyma elaka kommentarer...

Nu är jag snart klar med städningen.. blev dock ingen grundlig städning mer än att ta hand om disk, vika kläder och torka av bord etc etc.. det var ganska mycket faktiskt men som tur var så fick Jacke ta hand om badrummet igår... vi var ju hos hans mamma som bjöd på middag och gav mig några goda råd anngående mitt CV och personliga brev. Blev dock lite sent pga datakrångel som Jacke skulle hjälpa med så det blev inte av att storstäda som det var tänkt. Men han får ta hand om lite annat på söndag hade jag tänkt =)

Så nu till min rubrik. Det händer lite då och då (dock inte allt för ofta) att jag får elaka kommentarer av en anonym liten typ. Dessa kommentarer brukar oftast handla om min dans eller stavning, eller vad som helst för den delen bara denna/dessa får dumförklara mig. Som den jag fick nyss som kommenterade ett lite äldre inlägg om att jag funderade på att lägga upp en dansvideo från min klass (hade dock inte gjort det) men att jag inte riktigt ville för att vi inte var så synkade och en del i den klassen drog ner nivån.
Här är kommentaren jag fick:
"eller så kanske du inte ska lägga upp en video från någon annans klass alls. otroligt respektlöst mot läraren, fast det vet väl du inget om, som tror att link är en av grundarna inom house. sluta snacka om saker du inte har någon aning om"

Alltså, vissa människor måste ha ett så otroligt tråkigt liv. Som sitter och kommenterar, anonymt, i andras bloggar med bara elakheter. Om helt orelevanta saker. Som att man är ful, dum, töntig, stavar fel osv.

Men jag kan svara till dig anonym att jag känner min lärare och jag har frågat honom, så du behöver inte alls oroa dig =) Och du som vet bäst och kan allt om dans kan fortsätta att irritera dig bäst du vill men jag har fått min information om diverse dansare från säkra källor. Men som sagt du är ju bäst på allt inom dansvärlden verkar det som så mina andra lärare på Danscenter har säkert fel. Ha en bra dag, hoppas du snart får ett roligare liv än att sitta och kommentera sådana här onödiga saker i andras bloggar!

Jag tror att folk som denna Anonyma person, bland annat de personer som sitter och skriver till exempelvis Stina-Lee att hon är ful, eller om hon stavat fel på ett ord så är hon dum osv osv. Ni måste ha så dålig självkänsla, och så tråkiga liv, eller så vill ni bara hävda er själva (detta grundar sig också ofta i dålig självkänsla). Jag kan inte påstå att jag har världens bästa självförtroende men jag kan inte tänka mig att jag skulle känna mig bättre av att klanka ner på folk i deras bloggar? Exakt vad får man ut av det? Jag har aldrig förstått det.

Jag är inte bäst i världen på att dansa, inte heller snyggast och jag kan inte allt om dans även om jag är dansare. Jag är bara jag, och om du stör dig så mycket - lämna min blogg utan att skriva till mig hur dålig jag är som inte kan och vet allt om diverse saker. Jag är bara människa, leave me alone om du stör dig, och kom inte tillbaka :]
so long sucker!


Den officiella Camilla-dans-posen!

din åsikt, mjau!
Postat av: Nilufer

Jag svär idioter !!

så suckade inget liv dom har , fan du är tjejen med skönaste stilen ;)

avundsjuk helt enkelt , ;) <3

2008-11-28 @ 16:57:12
URL: http://nulleew.blogg.se/
Postat av: Sarah

men haha att folk ens orkar...o angående barnen så tror jag också att föräldrarna pushat dom rätt mkt, vilket e lite synd

2008-11-28 @ 17:30:20
URL: http://estailo.blogg.se/
Postat av: fre

TUNG E DU !

2008-11-28 @ 23:58:14
URL: http://frehagos.blogg.se/
Postat av: Maida

Camilla den lilla.. när ska vi uuuut?

2008-11-29 @ 14:01:49
URL: http://kiiico.blogg.se/
Postat av: Tony

Folk har för mkt fritid haha

2008-12-02 @ 16:58:20
URL: http://kingpow.blogg.se/

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0