God... eftermiddag?

Hm Jacke kom minsann inte alls hem tidigt igår. Det märkte väl jag det när han stapplar in i hallen klockan 4 på morgonen. Jag var sur på honom ett tag eftersom jag gärna velat åka dit men han var så ödmjuk och sa förlåt så bra att jag förlät honom tillslut. Sen kom vi inte i säng förens vid fem typ så... ja därav denna sovmorgon. Dock så gick vi upp för en timme sen but still..

Åh jag vill verkligen ha en relativt tjock baseballjacka i tjejmodell.. helst Depalma jackorna men jag har inte rååååååd... man kan inte ha den som vinterjacka va?

din åsikt, mjau!
Postat av: Viktoria Tomic

Haha jag är likadan :D

Finns inte att få tag på i Sverige ännu, inte på deras hemsida heller, de är deras kommande kollektion som dock bör släppas snart.. men isf är det väl här --> http://www.revolholicstore.com/info.html man får tag i de :)

2008-10-04 @ 14:10:10
URL: http://www.viktoriatomic.se
Postat av: Sarah

tack, jag försöker :Pde palma jackan går att ha under vintern med en tjockare tröja, halsduk, mössa, vantar, ja hela kittet..jag hade det förra vintern men då var det iofs inte så jättekallt ute. men under en "riktig" vinter så går det nog inte att ha den utan att frysa ihjäl

2008-10-04 @ 15:12:24
URL: http://estailo.blogg.se/
Postat av: shui

another chick with kicks....hahhaa...I will keep this blogg in mind...

2008-10-05 @ 13:44:05
URL: http://bewater.bloggspot.se

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0