Seg dag i dag...

Har inte orkar skriva något vettigt inlägg idag då vi varit lite bakfulla här hemma.. men för att sammanfatta dagen som gått så har vi mest legat i soffan och degat, kollade på Hulken (den från 2008) tidigare också, den var helt okej. Gillar de flesta filmer som baseras på serier som t.ex. Spindelmannen, Fantastic four, Sin City och Iron Man + numera Hulken. Tycker de är underbara, fast bäst av alla tycker jag nog om Sin City, den är riktigt bra. För den är så... skum haha. Den som inte sett den borde verkligen ta sig en titt. Både Bruce Willis och Jessica Alba är med i den, plus ett gäng andra förstås... kommer inte ihåg vad hon heter men hon som spelar dottern till Lorelai i Gilmore Girls är med i Sin City också. Se den! Haha..

Vi har precis käkat middag nu, det var supergott. En väldigt intressant kycklingwok blev det, var café de paris-sås i och vi hade pommes till. Låter kanske skumt men det var sjukt gott, hittade receptet bak på Café de paris-paketet. Blev väldigt vacker blandning av färger med alla grönsaker i!





din åsikt, mjau!
Postat av: Sarah

ser gott ut, älskar wok!

2008-10-19 @ 17:37:46
URL: http://estailo.blogg.se/
Postat av: doll

det receptet är verkligen kickass! ett hett tips är att byta ut café de paris, mot bearnaisé istället, om du gillar det. galet gott!

2008-10-21 @ 21:20:37
URL: http://sangha.blogg.se/

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0