Jobbigt shoppingsug..

Har man inte mycket pengar då är det inte så smart att lägga pengarna på shopping, men jag är så otroooligt sugen på ett par nya sneakers och nya överdelar av alla dess slag (jackor, tröjor, t-shirtar, u name it). Men man måste hålla i pengarna när man inte har något jobb för tillfället.. har sökt jobb idag också, hoppas bara på att jag ska få något någon gång! Börjar bli trött på detta nu. Ska ge mig ut i veckan och söka jobb tror jag, eventuellt skicka ut ett gäng brev och ringa runt.

Idag åkte mina vänner till Barca... jag hoppas det får det bra där! Men det tror jag nog, de där två klarar sig alltid. Dessutom har de ju varandra. Längtar tills jag får åka och hälsa på där om 3 månader, ska bli grymt kul att fira nyår i Barcelona, har hört massa bra om utelivet där! Sen så har jag ju aldrig vart där heller så bara det kommer bli spännande. Hoppas verkligen att Jacke vill följa med också.

din åsikt, mjau!
Postat av: Johanna

Yes, det har jag! Brukar be mamma göra, kostar ingenting och blir likadant som hos frisören, förutom att hemma kostar det 100:- och hos frissan 1000:- hehe.. Brukar vara mer definierade lockar när jag fixar det, men låter jag det bara vara blir det massa burr! (som på bilden på min blogg)Och ja, jag förstår vad du menar med shopping sug, same here! :D All day long, every day.. BAH! ^^ Puss och kram!

2008-10-01 @ 22:42:11
URL: http://www.bicini.se
Postat av: Yassmin

thx ! ja faktiskt det är det :P weird but true!

2008-10-01 @ 22:53:37
URL: http://somuchsoul.blogg.se/
Postat av: Yassmin

ah alright:p ska kolla!

ah so u have it :b så kul. har du ngn bild?

2008-10-01 @ 22:56:42
URL: http://somuchsoul.blogg.se/
Postat av: Michan

jag ska också fira nyår i barca :D

2008-10-02 @ 00:29:26
URL: http://miichaan.blogg.se/

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0