You know my steez

Avslutar valborg med en grymt bra låt som spelats mycket på min mp3 den senaste veckan




Valborg... okej..

i ärlighetens namn, med handen på hjärtat, vem fan bryr sig?!
Visst jag har skitroliga fjortis-fylle minnen från valborg när jag var 13, 14 och 15... men sen då?

Jag skulle vilja benämna valborg till "Fjortisarnas festhögtid"
Japp det blir fin fint. För så är det, de enda som egentligen verkligen bryr sig är nog fjortisarna. I alla fall när det kommer till festande. För mig är denna så kallade "högtid" en helt vanlig onsdagskväll, med undantaget att jag är ledig imorgon.
Vilka ursäkter vi svenskar har för att få supa....

Så ni yngre som prompt ska dricka, ta det lugnt för guds skull, det händer så mycket !

___________________________________________________________________________

För övrigt så vill jag bara säga att jag gråter en skvätt för alla stackars djur (igelkottar, fåglar etc.) som byggt bon i majbrasorna och som nu går en plågsam död till mötes. Jag hoppas att ni skyndar er undan elden och inte kurar ihop er i era små nästen! :(

Rädd för tvättstugan

Jag är arg. Och lite ledsen. För Jacke har sagt i typ två timmar att han ska få skjuts från stan "snart" och jag vågar inte gå ut i tvättstugan fast all våran tvätt är där. Bara för att det är mörkt ute nu är jag rädd. Det värsta var tidigare när jag fixat med tvätten och precis låst tvättstugan, då jag står i källargången. Och ljuset släcks, det bli kolsvart. Fy i helvete säger jag bara! Höll på att göra på mig! Som tur är lyser ju lampknappen så jag slapp tumbla runt i mörkret. Jag sprang så fort jag kunde därifrån sen....

House is the way to go

Yes indeed! Att börja dansa house är nog det bästa jag någonsin gjort faktiskt! Det är så underbart och berusande att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Jag har nämligen fått en vison! Spännande va? mmm... en vison om en massa steg till en ny favvo låt! Eller ett gäng favvo låtar men mest en! Det är såååå toppen.

> Herbert - Moving Like A Train (Smith N Hack Remix) ...... ~~ It is looovely!



Hm idag har jag jobbat på Gulan igen och det är kul, jag älskar att jobba där! Jag önskar att jag kunde få deltid där men det behövs ju liksom inte.. och det suger.... De fick in ett gäng bamboo-örhängen, de största ringarna i guld som vi fick in 100 st av idag, har redan sålt slut! Sjukt va? Jag sålde massvis idag haha! Tror för övrigt att det var en kille som förwsökte flirta med mig idag? Men jag låtsades om som ingenting haha... här flirtas inte sörru! Har redan min babe ju. Angående bamboo örhängen så köpte jag stora silverhjärtan där idag! Fiiina är dom. Har börjat acceptera silver haha... har varit lagt åt guld/trä hållet innan.


image174image173



Dagens outfit klädval

image175 image176

En bra tisdag!

Kunde knappt ta mig ur sängen, men det gjorde inget för jag har haft en riktigt bra dag! i alla fall på Gulan. Jag tycker verkligen om att jobba där. Kommer så bra överens med min kollegor så det är väldigt trevligt att jobba då. Dock så jobbar jag ju gratis denna vecka, eftersom jag ännu en gång är praktikant. Hoppas att jag kan få några veckor jobb där i sommar, eventuellt i höst.


Från en sak till en annan; dansade balett. Gick bra tills jag började känna mig varm och extremt hungrig. Kunde knapppt koncentrera mig. Haha just det, det kom in en snubbe från SVT och filmade lite på baletten också, det skulle tydligen vara med på Kulturnyheterna? yeye, vem ser på det liksom, ärligt?  I alla fall så var jag tvungen att smita ut tio minuter innan vi slutade baletten för att hinna ner till cafét och köpa mig en kexchoklad till mitt blodsockerfall. Den var mindre än förväntat men hjälpte lite granna.
  Sen bar det av till hiphopen. Som tyvärr inte är lika rolig och givande längre. Våran lärare tycker extremt mycket om sig själv, vilket han inte är sen med att tala om och visa. Jovisst, han är jävligt duktig dansare och koreograf, and sure, han vet säkert sjuuukt mycket om hiphop historia etc. men måste han skryta om det mellan tio minuters intervaller, hela lektionen? Och sedan använda ungefär sammanlagt 20 minuter till att freestyla för sig själv? Vi står ju bara där som dumma fån, visst det är kul ibland just för han är duktig, men stup i kvarten? Nej tack.
  Varför behöver han så desperat våran bekräftelse? Eller vad är grejen? Är han bara så otroligt självbelåten och egenkär att han bara måååste titta på sig själv när han är så duktig? Hm.



Vart lite arg efter dansen då jag missade tunnelbanan jag måste ta för att sen hinna med rätt buss. Men men, tog nästa och sen när jag kom till Danderyd hade jag en helt underbar upplevelse!
Det började med att jag tog på ett house-album jag hade på mp3:n medans jag väntade på bussen. Och fick en riktigt skön feeling så jag släppte träningsväskan och började dansa (det var inte så många som vänta på bussen haha). Och det var så skönt! Och sen på bussen blev det bara bättre, hittade nämligen en ny låt som jag inte hört innan på albumet, som var tokskön! Och jag skojar itne! Helt sjukt underbar och jag fylldes av massa sköna känslor som glädje, lycka, adrenalin. Det alldeles bubblade inom mig och jag kunde knappt sitta still! Det var helt sjukt, och något jag aldrig upplevt förut!
JAG ÄLSKAR HOUSE!!!

image171 image172

Dett är så Dagens Outfit, ååh hatar att kalla det för det, men jag kommer itne på något bättre ...
jaja, i alla fall så älskar jag min nya turkosa tubtopp, den är.... toppen!




Grönt är skönt!

Så oerhört underbart skönt! Påvägen till praktiken idag såg jag detta under och blev så lycklig, och påvägen hem såg jag att en del björkar börjar få blad nu, det är verkligen toppen! Dock inte för er pollenallergiker, men jag har sådan tur att jag slipper allt vad det heter med kliande ögon och snuviga näsor.


Påväg till bussen imorse, grönt är skööönt!
image170


Idag var i alla fall första dagen på praktiken, det var helt ok. Finns även chans till jobb i sommar, mkt bra mkt bra. De hade även en annan praktikant där. en kille som var 17 och jätte nördig haha. Men snäll!

Avsltuade dagen med en house klass, den första dansen efter min sjuk-vecka. Det gick mycket bättre än förväntat faktiskt, hade bara ont i halsen... men var inte helt gucki i huvudet som jag trodde att jag skulle vara. Imorgon blir det balett och hiphop!


Dagens outfit så att säga
image169

Kvällspromenad till Rösjön

Jag och Jacke har precis kommit hem från en långpromenad till Rösjön. Det var mysigt, och jag var exhalterad på grund av allt grönt som slår ut och alla blommor som ploppar upp ur marken. Men märkte efter ett tag att jag fortfarande inte är helt bra, kände mig lite snurrig och seg och trött i hela kroppen... Jag vill inte vara sjuk, jag har inte tid med det! Hmm.. jaja..

Tidigare idag har vi spelat tv-spel tillsammans, först spela vi Army of Two och sedan Halo 3, det var trevligt. Vi är världens bästa nördpar :) Det är toppen!

Som sagt mår inte så bra så jag orkar inte skriva så mycket mer... bye bye

Asian Backstreet boys

Haha humor, humor, humor! Dom e så underbara, har verkligen tränat haha!



Söndag

Praktiken på Gulan börjar imorgon... fy fan vad trist.. men det är väl bara att göra det bästa av situationen..
Usch har inte alls någon lust att gå dit, vill vara ledig en vecka till hehe...

Är inte på skrivhumör idag. Men kanske senare :)


Glömde..

..gjorde om en bild till vårat projektarbete! Här är en bild på mig med, tro det eller ej, med afrikanskt tema!

image168

Allting bara krockar!

Ja jag har haft världens otur vad det gäller allt viktigt kring studenten och dansen.. sjukt irriterande !

Föst och främst ska jag ju självklart på Jessicas studentskiva, som jag verkligen tänkt leva loppan på, och ha så jäkla roligt. Klä ut mig och förkröka med mina vänner etc. Men den lyckan fick man ej, för dagen efter så är det ju antagningen till Kulturamas danslinje. Och då måste man vara skärpt till tusen! Går knappast att fuska sig igenom det där. Nåja, huvudsaken är ju att jag kommer till båda grejerna, dessutom kan man ju ha kul utan alkohol (allvarligt, kan man verkligen det?!) .......

Det andra som krockar big time är Daniel Dahlmans dansläger (jazzteknik, street, auditionträning etc) som ligger sjukt lägligt till om man relaterar med Danscenters intagningar till deras Danslinje... Lägret är då mellan 2 - 13 juni med tre klasser om dagen, för 2500:- , först till kvarn.... Skitbra! Förutom att jag tar studenten den 4 juni, och Jessica den 5:e . Jahapp. Måste verkligen prata med Daniel om det där. Om jag skippar att dricka allt för mycket på Jessicas student så kanske jag kan komma undan med att bara vara borta två dagar? Hmmm... får prata med Daniel...


Mrrrvmmmrrvvv så kan det vara! Ville bara skriva det haha.. sitter här i soffan med bärbara och kollar på när Jacke spelar Heavenly Sword... fast jag tittar inte så noga, har redan sett mycket förut.
Håller även på att göra ett halsband till mig själv, och inte med pärlor utan med något som man kan köpa i mataffären ;) men vad säger jag inte! Får ni se en annan dag när det är klart! Nu ska jag slösurfa vidare på internetvågen, tjingeling!

Ibland blir jag så otroligt ledsen

Människor är grymma, hemska och onda! Men framförallt blinda och okunniga! Usch för oss, ibland skäms jag över att vara människa, så illa som vi behandlar djur.

Ta ställning du med, det minsta du kan göra är att få upp ögonen hos andra
http://www.wspa.se/campaigns.asp?campaignType=3

I'll kill ya with mah boobs !

Ja rubriken kommer bli förklarad senare i inlägget.

Kvällen började på en restaurang som hette Mosaik tror jag, grekiskinspererad mat som var sjuuukt god och jag blev stört mätt! Jag åt lax från kolgrillen men klyftpotatis, sen fick man fyra olika röror till; hummus, tzatsiki, auborgineröra och någon lite starkare tomatsalsa. Sen fick jag dessutom Jackes grillade champinjoner! åååh det var så gott *dreglar* , haha. Där dracks det bara en öl för min del.

Det var förövrigt inte bara Henke vi firade utan även Cissi, vilket förklarade en hel del frågor som uppstod innan jag fick reda på det. Lite mystiska människor där så att säga haha.

Efter middagen drog vi till medis där dom hade bokat bord på Göta Ark , ett ölhak med relativt billig öl. Jag gillade det. Vi hade ett långt bord för oss själva men jag och Jessica hamnade på kanten i vanlig ordning.

Senare efter ett par öl var det såklart dags för ett toalettbesök, så jag och Jessica gick tillsammans. Det fanns fyra toaletter varav två låg utanför själva krogen , orkar inte förklara men de var i alla fall inte bredvid de andra två toaletterna. Dom två som vi gick till gick inte att låsa och den ena gick inte ens att stänga helt. Men det gjorde inget för vi vaktade såklart åt varandra. Sen när vi var klara så stod det en kvinna (30-35 år gammal kanske?) som ville att vi skulle vakta åt henne när hon skulle på toa, och snälla som vi är så ställde vi upp. Och hon tjattrade på som bara den inne från toaletten haha! Hörde väl inte ens hälften av vad hon sa.
Helt plötsligt kom det ut en jätte tjej från andra toan med tuttar större än globen (liten överdrift) och lockigt vilt hår och pluffsiga kinder. Hon ställde sig precis framför oss så vi kände oss rätt trängda. Där stirrade hon bara på oss, så Jessica frågade försiktigt: "Vill du gå förbi?" , fortfarande lika närgången och argt svarade hon: "NEJ".
Nehepp... vad ville hon liksom? Där stod vi helt trängda i ett hörn (man kunde tydligen inte komma någonstans om man gick förbi) med hennes tuttar fladdrandes i ansiktet på oss, sen efter en liten stund frågade hon argt: "Skulle ni på toa eller??" , vi som precis varit på toa sa att det var fallet och att vi bara vaktade åt hon som var på andra toaletten (som förövrigt fortfarande tjattrade på som en papegoja inne från toaletten) , då sa den arga tuttjejen : "Okej, för det var ett JÄVLA jidder om att någon behövde gå på toa" , och hennes tuttar fladdrade hotfullt framför våra näsor.
Då till våran räddning kom kvinnan ut från toaletten vilket gjorde att tuttjejen flyttade på sig så vi kunde fly därifrån. Vi var helt säkra på att hon skulle kvävt oss mellan sina tuttar om vi inte kommit därifrån så illa kvickt!

Sen hände det en rad andra roliga saker, men nu ska jag kolla på film så jag orkar inte skriva det! Hejhopp... !


Sol = bra grej

Ja det är sol ute, och jag sitter inne... frågan är ju bara varför. Ska ta mig ut på balkongen om en stund och sola lite tror jag. Tar solen redan såhär års? Det vet jag ej, men det tåls att ta reda på!

Gjorde om bloggen två gången igår, såhär såg den ut först, sen och nu så ser ni ju!
Jag tycker personligen helt klart bäst om den jag har nu, den jag hade precis innan (gröna) var för tjejig, och den innan det hade inga bra färger.

 

Men om jag känner mig själv rätt (vilket jag verkligen hoppas att jag gör haha) så kommer det nog bli en ny design snart igen... fast jag är faktiskt överraskande nöjd med denna så det kanske dröjer i alla fall? Bloggdesign är kul!

Fredag med läskig post

Fick precis post! Jag fick post! Superspännande att det var från Kulturama, skickade ansökan till deras Danslinje (heltid) härom dagen. Och nu har jag fått en kallelse eller vad man nu ska kalla det? Lite papper i alla fall som man ska fylla i och lämna till juryn, aaaaaaaah... läskigt!
Dessutom går man vidare från dag 1 till dag 2, Gud tänk om jag inte ens går vidare till dag 2? Vadåå sämst... haha... nej men aa.... haha.. det är redan den 17 maj. Det är snart!

Som tur är, så är det inget solo! puh! Det känns i alla fall bra.. men jag undrar vad det första provet är? Jag lovar att det är balett... fy fan i sådana fall... Det är jag typ sämst på av alla dom där grejerna... hoppas det är modern! Det skulle kännas bäst! Modern kan man leva sig in i på ett annat sätt... fast de kanske vill se hur bra man är tekniskt sett? I sådana fall ahr dom ju jazz eller balett första dagen.. hm får hoppas på det bästa i alla fall!

______________________________

Idag ska vi gå på restaurang alla vännerna! Det ska bli kul! Och Jess ska med också, mycket trevligt! Vet inte riktigt vilka som ska med förutom några, men det är i alla fall dom jag tycker om haha! Ska bli skoj ikväll, längtar. 

Streetstyle - några vill ha

Här här vi ett gäng prylar som jag mer eller mindre skulle sälja min själ för. Jag älskar att färg är inne, eller vare sig det är det eller inte så ÄLSKAR jag färger. Lite oldschool feeling över det hela, och det känns dessutom sommrigt som tusan! Dock så kan det vara bra att man ser upp med att inte övermatcha och lägga för mycket färger i hela sin klädsel om man har väldigt mycket färg på skorna och så vidare.. kan bli lite väl mycket färg då. Lagom är bäst!

Kolla in alla dessa underbara kläder och skor, snart svimmar jag...
Måste även poängtera att jag inte kallar detta mode utan detta är min stil, som jag gillar!








ändrat designen lite... igen...

haha jaaa.. var bara tvungen, fick för mig att färgerna inte var något bra så jag ändrade lite...

såhär såg den gamla ut, vilken är bäst?


Varför jag är handlingsförlamad..

...när det gäller att plugga:

1. Det är väldigt svårt att ens komma igång
2. Det är sjukt trist
3. Varför plugga när jag kan kolla på Oprah eller sjunde himlen?
4.  Jag är stört lat, när det gäller pluggning
5. Jag har aldrig pluggat så "mycket" som under min gymnasietid (kanske 10 ggr på 3 år?)
6. Det känns ju såklart mycket viktigare att kolla in andra bloggar än att plugga

Ja så här är så fallet. Hur i helvete ska jag komma igång? Jag måste duscha först och sedan städa undan lite, dra upp persiennerna och få in lite solljus och kanske ta mig en kopp te. kan detta vara ett vinnande koncept? Me do not know, but will find out soooon.... så fort jag kollat alla mina sidor på internet och skrivit klart det här ... haha..
usch vad jag är laaaat.....

image148
om jag ändå vore som han... ^^

Ingen dans på hela veckan

Nope, no dancing for me... känns helt värdelöst... skulle verkligen behövt vara där idag men icke . Vill så gärna träna styrka här hemma men det får jag absolut itne göra när jag är krasslig. Men men får väl göra det bästa av situationen och plugga.  Borde verkligen göra det men jag ooorkar inte.... det är så tråkigt haha.... borde kanske äta frukost först i och för sig. Ja det ska jag göra. Tjingeling!


Desperate housewives

japp har kollat på de två senaste desperate houswives avsnitten, eller ja det som var igår och det som kommer nästa vecka... kunde inte hålla mig haha! så kan det vara...
Känner mig lite bättre i halsen tror jag.. inte mycket men lite granna i alla fall.. var jätte hemskt inatt när jag vaknade och hade så otroligt ont.. jag hostar nästan ingenting, det mest bränns och känns när jag andas/pratar/sväljer...


Har inte så mycket intressant att skriva nu när jag är hängig... haha och inte direkt några fina bilder eller roliga bilder att lägga upp heller för den delen... ska börja dra med mig kameran runt snart tror jag! Ska i alla fall ha med den på fredag!

Just det fredag har jag inte nämnt, Henke fyller 22 idag  så på fredag ska vi ut ett gäng och käka på restaurang och sen dricka lite öl! Ska bli väldigt trevligt, hoppas bara att jag är bättre tills dess.


bild på Jacke och Henke från april 2007 som jag tog :)
image147

Jag vill inte vara fucking sjuk...

Okeeeej  min kära kropp, nu är det såhär, att jag har fanimej inte tid att vara sjuk!!! Varför skulle du bli sjuk nu? Jag som skött mig så bra på senaste men lik fan blir du det i alla fall! Det börjar dra ihop sig till föreställningen nu och då är det INTE okej!!! Jag måste verkligen gå på träningarna men det går ju inte nu när du e sjuk! Jävla kropp fan...

Ursäkta mitt ovårdade språk men jag är arg på att jag är sjuk, som det kanske märks.

Jaja, det kunde varit värre. Ska väl bara ta det lugnt idag... dricka te och förhoppningsvis plugga. Dock så blir det inte mycket till att äta eftersom vi inte har någon mat hemma, kul. Eller något har vi väl men inte mycket. Inget som går snabbt. Typ nudlar. Dom åt ju jag och Jess upp igår haha.. Sånt är livet, Jacke får handla påvägen hem... Ska försöka mig på att göra inbjudningskort till min student men jag vet inte om jag vill göra det längre... Blev så svårt helt plötsligt. jaja, nu ska jag fortsätta med det och sen plugga lite. Hejdå..

Så otroligt ledsen....

Kan inte gå på varken hiphopen eller baletten... är mer sjuk nu än imorse... känner mig febrig och halsen är hel knas... det suger suger suger suger!!!! Vill verkligen inte missa hiphopen , men jag kan verkligen inte gå dit... fy fan... usch vad jag är ledsen...

Jacke

Jacke, han är världen bästa pojkvän. Det kan jag lova. Han får mig att känna mig älskad, smart, duktig, och viktig. Han kommer ofta ihåg saker jag berättat och han är alltid stöttande, och framförallt ärlig. Han lyssnar på mig och har alltid en ärlig åsikt, så även om jag vill att han ska hålla med mig om något som t.ex. om jag är arg på någon osv så som man brukar känna så kan han få mig att se saker från en annan synvinkel. Allt är väl såklart inte en dans på rosor som i alla förhållanden och vi är inte alltid överens, men det har aldrig behövts stora gräl för att lösa saker. Vi kompromissar och möts på mitten, för jag tror att båda förstår och vet att man inte behöver skrika och så för att höras, det är skönt. Vi kommer så bra överens, vi har roligt. Även om han retas och jag blir lite arg. Men sådan är jag, lättlurad och blir lätt frustrerad, det tycker han är roligt. Men jag tar det med en klackspark förstås.

Och det som är nästan bäst av allt är att han alltid kramar om mig när jag är rädd för monster i hallen. <3

image146
bilden är tagen för nästan exakt ett år sen :) 14 april 2007

Ont i halsen :(

Vaknade vid nio av att min hals kändes torr/slemmig på samma gång och att jag hostade, not good! Kommer inte gå bra på dansen idag om det fortsätter så här! Har gjort te med honung i , men det är fortfarande för varmt för att dricka .. men jag hoppas på att det ska hjälpa lite granna i alla fall.

Jag har lyckats hålla mig frisk enda sen i slutet av sommaren/början av hösten, just pga att jag tränat mycket, slutat röka och ätit rätt. Det som gjort mig sjuk nu tror jag är vädret, det är varmare men itne så pass varmt att man kan gå runtutan jacka.. vilket jag lyckades göra i helgen... jävla skit...


image144

Wackning !

Idag så hade vi inte house, för Malin (vår vikarie) var förkyld, precis som jag nyss upptäckt att jag också är, så hon ville ta något lugnare idag. Så vi körde lite funky wacking eftersom man kan använda det i housen också! Och det var superkul, gick jätte bra! Men som sagt så börjar jag känna mig lite hängig... min hals knasar och jag är snorig och trött i huvudet.. så jag var bara på första klassen så att jag kan dansa hiphop imorgon... och balett.
På onsdag ska jag ta ledigt från dansen så att säga och ha en ordentlig pluggdag för att sedan leka med Jess! :D

Ska snart skicka in ansökningar till danslinjerna, hög tid att göra det... har även kommit fram till att jag inte ska söka till deltidslinjerna i och med att de inte är studiemedelsberättigade... blir nästan som slöseri med pengar och massa extra jobb. Kan dessutom inte ta ett CSN lån då. Kan lika gärna gå på kvällsklasserna i sådana fall för en tredjedel av priset och dessutom välja själv vad jag vill gå då!

Ny design, igen haha...

Japp, finare tycker jag, men inte riktigt klar! ska fila mer på den ikväll, måste se till mina nudlar nu! Hejhopp!

Monday

Idag är jag trött och lite förvirrad men ganska glad.. ska ha house idag , men inte med sabina tyvärr, fast vikarien är bra vet jag; malin! Hon är jätte duktig också, men Sabina är ju alltid Sabina haha.. Kom på idag att jag borde ta tag i mina restarbeten, har redan haft två veckor på mig och bara gjort ett av dom! jaja.. får väl börja på något idag...

mjau nu orkar jag inte skriva mer, skriver senare...

Nya kicks !!

Åh jag älskar mina nya kicks.. dom är så niiice! Jag fick sådana fina grejer igår alltså, tack mami! <3
Jag slänger upp ett gäng bilder här nu!


image136image135
image137

JAG ÄLSKAR ER NEW KICKS!


Lite bilder från när jag väntade på att mamma & pappa skulle hämta mig, och sedan ett fint plåster jag knyckte som accesoar hahaha...
   

image142

Kalastajm!

Idag har jag lekt med Jessica nere vid stranden, eller vi satt mest men det var väldigt mysigt! Skönt och prata av sig med henne om saker man inte kan prata med andra om. Jacke fick snällt sitta hemma vid datan, fast han tyckte om det :)

Nu ska vi på kalas och äta tårta! Jag hinner inte skriva mer, hejdå!


Studentklänning, check!

Shopping md mami och min storesyster Jessica idag, det var jätte mysigt och kul! Väldigt mycket människor var det förstås men det gör inget för jag hade det väldigt trevligt!

Idag har vi köpt till mig: två klänningar, ett par sneakers, 2 bh & en trosa, strumpor, hängen och ett halsband! Jag är väldigt nöjd! Jätte fina sneakers! Det var nike och dom var superfina! Kan dock inte ladda upp några bilder för jag är - tro det eller ej - i svinninge! Jag och Jacke är här.. har käkat middag och nu sitter mamma och kollar på sing-along, jag sitter uppe i mitt rum vid datan och jacke sitter och dricker öl och pratar skit med min fader. Trevligt trevligt. Nej , nu ska jag nog vara social, laddar upp bilder imorgon! mjau!


Ny soffa!

Japp äntligen ska vi få en ny soffa, äntligen! Den vi har nu passar inte in här särskilt bra.. den är jätteskön men inte särskilt fager.. jaja det var då det..

Idag har jag dansat och det gick bra! Dock så tycker jag inte så mycket om dancehallen för det är så låg nivå och de flesta där är rätt yngre och tyvärr rätt keffa.. så det ser liksom inte bra ut och då känns det inte bra.. det är lite svårt att förklara men man aah.. läraren är i alla fall jätte bra! Jag hoppas verkligen att hon tar sig an en högre nivå nästa år! Det skulle vara great!
Streetjazzen gick väldigt bra, älskar Daniels diagonaler! Dessutom börjar pirutterna sätta sig väldigt mycket bättre än förr, måste fortfarande bli bättre på spottingen, men det kommer nog så småningom. Fick även höra att Daniel och några dansvänner till honom ska hålla ett läger i sommar som jag är väldigt sugen på... måste dock välja mellan det och balettakademien... Känns väldigt jobbigt.. skulle egentligen helst gå på Daniel för där kommer man få mer personlig feedback och fokus... Hmm.. men hans läger krockar med studenten! Gaaah.... inte bra inte bra! Får prata med honom om det nästa vecka. Jag åkte en bit på samma tunnelbana som honom och då snackade vi lite om det.. dessutom sa han att jag utvecklats jätte mycket på senaste! Det var toppen och jag blev superglad! wiiiie :)

Har nu ätit middag som bestod av den resterande woken jag gjorde härom dagen med basmatiris, och har även idag unnat mig chokladpudding haha! Ska äta mer av denna nu, bye bye!

Pratande get, haha!

Alltså allvarligt talat.. den här videon är stört rolig.. om man har störd humor som mig!



Hatar telefonkö!

Sitter i telefonkö till danscenter, och har gjort det i typ 10 minuter nu, det suger! Kostar pengar om inte annat!

Idag ska jag dansa dancehall och streetjazz.. ska bli kul , men det är det alltid :) Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt för jag ska upp tidigt imorgon.. Min mamma kommer och hämtar mig klockan nio.. förstår inte varför hon ska komma så fasligt tidigt?? Men men, vi ska i alla fall åka och köpa studentklänning ! Det ska bli så kul! Min storesyster Jessica ska följa med också. Sen lär vi väl köpa en klänning eller dylikt till mösspåtagningen också, hoppas jag hittar något billigt så jag kanske kan få ett par mjukisbyxor också! Behöver nya träningskläder... i alla fall byxor, för t-shirts har jag allt! Köpte ju det förra veckan? Aja, kul ska det bli imorgon i alla fall! Längtar jätte mycket.
Efter shoppandet ska vi plocka upp Jacke här hemma och åka till svinninge, sen ska vi sova där och dagen efter (söndag) ska vi till nacka på kalas. Min systerdotter fyllde precis 6 år och mamma har också fyllt! Så tårta blir det :) , men ingen dans kom jag på nu? Fan. Aja jag får ju i alla fall tårta !

Nu kom jag fram till danscenter, efter drygt en kvart?? Aja jag kom först i kön i alla fall på båda klasserna !

Roligt att laga mat !

Ja ibland är det faktiskt roligt att laga mat, jag har aldrig tyckt om det förut men nu när jag knappt bor hemma längre så krävs det ju att jag lagar en del själv.. och inte då bara makaroner eller fiskpinnar.. man måste ha mer närings- och proteinrika maträtter, dessutom varierad kost! Idag lagade jag grönsakswok i coccosmjölk med ris. När jag lagar wok försöker jag ha så mycket färska grönsaker i som möjligt; idag till exempel hade jag färsk broccoli, champinjoner, rödlök, zucchini och paprika. Sen hade jag lite frysta wokgrönsaker i också för jag hade inte tillräckligt med pengar för att köpa allting färskt... Men så är det! Ekonomin häromkring är tight denna månad...

image132

Men när jag kom hem så orkade jag verkligen inte laga ordentlig mat, för det gör man faktiskt inte varje dag! Ibland vill man bara slänga ihop något snabbt så då fick det faktiskt bli de tidigare nämnda makaronerna! Jag åt ju faktiskt väldigt nyttigt tidigare idag så det känns som att det väger upp... fast jag unnade mig chokladpudding också haha.. tur att det är hårdträning imorgon! Brukar köra ganska mycket styrka på både dancehallen och streetjazzen...


Idag dansade jag commercial hiphop, klädd på detta viset :
image133 image134

Konstiga morgonvanor

Jag hatar att min kropp fått för sig att den ska vara enormt kissnödig såfort jackes väckrklocka ringer, sådär runt klockan sex på morgonen... och efter det kan jag inte somna om förens om en timme! Mitt huvud blir piggt men inte kroppen? Jag hinner med att tänka på alla möjliga saker som t.ex. tänka igenom en hel house koreografi, tänka vad jag ska skriva i mitt cv, tänka på hur det fuckat sig med praktiken och hur jag kommer få frånvaro en liiiten period så att säga och ja... allt möjligt... och jag vill bara somna om! För min sömn blir helt fucked! Jaja, jag måste verkligen få i mig frukost nu, gick upp på tok för sent och satt vid datan på tok för länge... mjau!

5 kilo muskelmassa, den du!

Jag gjorde en mycket glädjefull upptäckt idag, jag har gått upp som bara den, men inte på fel sätt - på rätt sätt, i muskler! Hur bra är inte det? Väger mer än någonsin (okej låter som jag är jätte tjock, men det är jag ej) och det är verkligen toppen! Snacka om att träningen ger resultat! Om man jämför med den ungefärliga vikten jag hade förut (pendlade mellan fyra olika kilon) och det jag väger nu efter att min intensiva träning började i höstas så skiljer det 10 kilo! Kan ni fatta? Och jag är inte fett, det är muckler vettni haha! Så nu är jag biff! hahaha.. nä inte direkt ... men det känns bra som sagt. Och mer ska det bli, här fortsätter träningen!

Idag har jag dansat hype för första gången, man kan även kalla det oldschool hiphop... det är kul! Gick ganska bra men inte så bra som det kunnat göra, var jätte seg i skallen idag av någon anledning så mitt huvud ville inte riktigt hänga med mentalt... jaja det var då det då... går säkert bättre nästa gång :)

Tänkte slänga upp ett gäng ego pics för skojs skull.. sådär haha hihi hoho...

Denna bild kallar jag "Alien girl"
image129

Denna bild kallar jag "saknar min mössa, var du än är, snälla kom tillbaka!"
image130

och till sist så kallar jag denna bild för "La gata intensivo"
image131

Akut!! (mobilblogg)

Jag är på väg till dansen nu, har tvättat mormors alla fönster och tjänat en slant. Jaja mer om det senare, jag är så sjukt akut kissnödig så de är helt otroligt jag hatar det här!! gaah!!

En tjusig ballerina

ja det var jag minsann igår! För på baletten igår dansade vi utan stången (haha låter som om jag menar strippstång men det gör jag inte) och det gick bra faktiskt! Måste verkligen tänka på kroppens hållning och spänna varenda liten muskel, väldigt mycket att tänka på! Huvudet ska se ditåt, benet ska ditåt och armarna åt ett annat håll samtidigt som kroppen ska ha rätt hållning, ingen svank, sträckta ben, spänd rumpa... haha ja ni förstår... väldigt mycket! Måste ta en bild på min balettoutfit någon dag!
Som Mirandah sa igår "Du är så liten, det syns inte med dina stora kläder men sen när du har tighta så syns det! haha!" Och ja, jag ser ut som en blöt katt typ? Eller alltså en långhårig katt som blir badad ser oftast jääääättesmal ut istället för tjock som annars, och det är väl nästan så jag känner mig haha...

Hiphopen gick bra också tror jag... har inte så mycket att säga om den? Är rätt nervös för uppträdandet.. som förövrigt är den 1 juni !

Ska förbi skolan och lämna APU pappret sen ska jag hem till mormor och städa... på vägen dit ska jag ringa min lilla mamma som fyller år idag! :)

Studenten snart

Det är så kort tid kvar till studenten! Helt otroligt! Vad fort alla dessa år har gått? Kändes som att det var igår jag sa "Nu har halva gymnasietiden gått, bara halva kvar..." Och nu är det bara en månad, lite mer! Helt stört... Det ska bli väldigt skönt men samtidigt så är det skrämmande... jag måste söka jobb till i sommar redan nu och jag har inte ens skrivit ett ordentligt CV... gaaah... Borde ta och göra det men jag är inte så bra på det... aja huvudsaken är väl att jag slänger ihop något som är någorlunda bra...Ska kolla det där nu faktiskt! Borde ju göra något vettigt idag mer än dansen...

Hemma från Housen!

Oj oj oj vilket drag, som vanligt! Jag älskar dessa lektioner så otroligt mycket, och house är ju så satans kul! Jag rekomenderar alla som inte testat house och som är intresserade av att lära sig något nytt: pröva det! Så flummigt och roligt alltså! Dock måste jag jobba på mitt footwork känner jag men i stora drag så har jag verkligen utvecklats, så skönt att faktiskt kunna hänga med på m/a klassen! Grymt ju! Jag måste även träna på loafting som jag tror det kallas, alltså house på golvet så att säga, alltså ungefär som breaking. Det är skitkul, men jäkligt jobbigt. fast nu ska Sabina vara borta två gånger i rad eller något sådant för hon koreograferar för So you think you can dance, så hon kommer nog hålla till i danmark nu! Jag tror att det är där tävlingarna hålls nu? jaja, jag måste få i mig något att äta, dock så har vi typ ingen mat... men men.... tjingeling!

En redig frukost!

Jag har verkligen ätit en ordentlig frukost, vilket jag gjort ofta på senaste!
Idag gjorde jag på detta viset att jag blandade olivolja, vinäger och örtsalt i en liten skål, sen skivade jag avokado och la ner i skålen. Sen bredde jag smör på två fullkornsmackor och skivade en champinjon. Sen la jag avokadobitarna som nu blivit "marinerade" på smörgåsen och de färska champinjonskivorna ovanpå. Till detta hade jag ett kokt ägg på sidan av och ett stort glas apelsinjuice;Nyttigt, mättande och gott! Alla har väl hört att det är viktigt att äta en ordentlig frukost, och det är verkligen sant. Man orkar mycket mer fram till nästa måltid!

image128

Måndag

Idag är det måndag, en dålig dag för många.. för vad jag har hört så är det inte särskilt många som gillar måndagar! Men jag gillar måndagar faktiskt, i alla fall den här terminen, för då har jag sovmorgon i skolan; börjar inte förens halv ett och sen har jag 3 timmar house med Sabina!!! Det är så toppen! Det är svettigt och roligt och galet och förvirrat och ja... helt jävla underbart! ursäkta svordomen...

Jag står först i kön också på danscenter, hinner alltid före Mirandah, hahaha, jag tycker det är stört kul men hon kallar mig för gruset i hennes morgonjuice (?) ...... :( Jaja, det är i alla fall ingen vikarie och inte inställt! Åååh jag längtar jätte mycket!

HOUSE <3 CAMILLA = SANT

Skönsång

Jag har nu en dubbel CD med härliga disney sånger, det är verkligen toppen! Så nu får Jacke höra på min skönsång , just nu sjunger jag på En värld full av liv . Stackars honom...

Men jag älskar att sjunga, det är jätte kul! Synd bara att jag är så dålig på det... men jag ska ta och lära mig spela gitarr så kan man sjunga lite till utan att det låter jätte hemskt... Nu ska jag sjuna Färger i en vind från pocahontas!


image127

Mina örhängen

Jag totalt älskar örhängen, man kan aldrig aldrig aldrig få för mycket örhängen! Något som det tyvärr slösas för mycket pengar på för min del, men jag kan itne låta bli! Just nu hänger alla mina örhängen på spegeln förutom ringarna, de hänger bredvid för dem har ju ingen sådan där krok som alla mina bohem örhängen har... för det är min favorit sort! Jag har verkligen aldrig små örhängen, stort ska det vara och synas också! Det är snyggast när man har uppsatt då, vilket jag oftast har eftersom jag inte är så särskilt nöjd med mitt hår för tillfället...

Jag tycker faktiskt att det kan vara ganska svårt att hitta snygga fejk guld örhängen som inte ser för fejk ut... och trä som är stora? Hallå? En dag när jag har pengar ska jag gå på jakt efter nya örhängen! Tipsa mig gärna om ni vet något bra ställe...Tänk bohemiskt med mycket saker och ting som hänger!

Jag älskar er så mycket mina kära örhängen!


Favoriterna just nu! Mina bamboo-guldringar!
image126

Våfflor och halsont

Idag har jag ont i halsen, det suger... men snart ska vi i alla fall äta våfflor! Mums!
Ska träna lite på hiphopen idag eftersom jag itne ska dansa på danscenter.. usch ajg vill åka dit men halsen säger prompt nej... jaja...

image122

Jag hatar zombies

Nu har Mirandah åkt hem, och vi har hunnit med att göra en flyer, fika, äta middag, fika och träna! En bra dag har det varit! Måste få mer information innan affischen är helt klar, men det borde vi få på måndag!

Nu ska jacke äta middag sen ska vi kolla på en film, den hette Wrong Turn 2 tror jag? Skulle vara en skräckfilm som man tydligen inte behövde se ettan för att se? Skumt. Bara den inte handlar om zombies, är så trött på dom jävlarna!
Om ni någon gång skulle möta en zombie så dör de bara av att man antingen avlägsnar huvudet helt eller skjuta den i huvudet!


Och för er som bor på Gotland!
image121

ny design, igen!

Japp då var det nya design igen, jag blir visst aldrig riktigt nöjd! För dom som inte ser vad som hänt har jag ändrat header och färg, och dessutom ändrat stilmall så att jag har kategorisidan på vänster istället för höger, tycker att det ser mer tilltalande ut! Denna design är jag mycket nöjd med faktiskt :) kommer säkert ändra senare igen men förändring är bara roligt! Snart kommer Mirandah hit också, tagit lite tid för henne idag ... tydligen haft en förvirrad session i hallen i en halvtimme innan hon kom iväg, haha! Men det gör inget, huvudsaken är att hon kommer hit i alla fall!


image120

Morning ya'll....

Trött som vanligt! Jag och Jacke städade hela kvällen efter att jag kommit hem från dansen... det var trist och jobbigt men verkligen behövligt! Måste dock dammsuga idag för det vart försent för att göra det igårkväll....

Idag ska Mirandah komma hit och leka med mig :) vi ska göra en flyer så att vi kan göra reklam för våran danskurs i sommar på gotland, och sedan ska vi även träna lite! Lite jobbigt att träna här hemma dock eftersom det är så trångt, och ingen spegel.... men men det får helt enkelt gå! Som tur är så är Jacke i Åkersberga och hjälper sin syster att flytta, så honom behöver vi inte störa i alla fall! Måste käka frukost och göra mig iordning nu... bye bye :)

image118

En zombie i hallen!

Jacke fick mig att se en läskig film igår.. det var ingen bra idé för jag kunde knappt somna om imorse när han gick till jobbet, jag fick för mig att det stod en zombie i hallen! Jag var superrädd och tände lampan i hallen.. då lugnade jag ner mig lite... haha jag är dum i huvudet.. fattar inte varför jag jagar upp mig sådär ibland? Hände jätte ofta när jag var hemma ensam och det var mörkt förut ... usch vad jag var rädd för saker... är jätte mörkrädd... Jag vet inte riktigt vad jag är rädd för ibland men jag tror det är mest övernaturliga saker? Inte mördare och våldtäcksmän och så utan mer ja, t.ex. zombies och varulvar och sådär... och sådana där mongon som i The Hills have Eyes ... hatar den filmen! Jag blev helt fucked up av den! Usch för läskiga filmer!!


Galen kväll....

Ja det var en helt sjuk kväll igår. Bäst att jag börjar från början...

Först var vi hemma hos Mikaela (jag, jessica, mikaela, amanda, ida, hatef, camilla och mathilda), där vi gjorde oss iordning och förkrökade. Jag spelade Guitar Hero för första gången i mitt liv också, ett spel jag varit ytterst skeptisk mot sen alla börja snacka om det.. vet inte varför men jaja, det var väldigt kul i alla fall! Och jag var ganska duktig! Yay! Fast Mikaela var riktigt bra och Jessica var också bra, hon körde med gitarren som en vänsterhänt, det såg kul ut!

Vid halv tio var det dags att börja dra sig in till den stora staden och studentskivan som hade temat Förebilder. Ett tema som alla tolka väldigt olika... jag var en sorts oldschool breaker/hiphopare ... inte mkt annorlunda än min vanliga stil, dock något mer färgglad! Jessica och Mikaela var smurfar, så jävla gulliga! Sen var Amanda, Camilla och Mathilda pirater, och Ida var Kat von D , Hatef var bara sig själv tror jag? Jag fick hjälpa till lite med smurf färgandet av jess och mik , och jag fick även måla stjärnor i ansiktet på Ida som var väldigt fina!
I alla fall så åkte vi den käre roslagsbanan in där vi mötte ett annat gäng som jag inte känner särskilt bra alls, men de andra tjejerna gjorde det, så det var trevligt i alla fall. Amanda var kissnödig som en idiot på tåget och var i väldiga plågor pga detta... och jag drack mest med Jess...

Väl framme vid Hirschenkeller som stället heter efter en lång färd av att försöka hitta dit så gick vi äntligen in, och då var det jag och Mikaela som höll på att dö av kissnödighet! Så blir det med alkohol....
Där inne var förstås Maida och Khory som var några av dem som hade skivan, och Maida var riktigt kattig (hon hade klätt ut sig till catwoman tror jag?) och Khory var bara sig själv.. man träffade även ett ton andra människor där inne som man kände åt höger och vänster och ja.. det var riktigt kul! Dansade som bara den!

Sen så visade det sig att Camilla var en riktig tjuv, så då blev hon utkastad.. och vi andra var så illa tvungna att vara bra vänner att vi följde med ut... jag hade lätt kunna vara kvar längre och var jätte arg. Sen irrade vi runt i stan utan att kunna ta oss hem i ungefär tre timmar... vi hann även förbi McDonalds för en välbehövlig matbit.. jag orkar itne berätta mer nu men vi kom hem i alla fall, eller Ida och  Hatef tog en taxi helt plötsligt så de kom ju hem först.. sen så åkte vi andra runt i en timme eller två innan jag först kom hem och de andra sov på akutmottagningen i danderyd...

Jag och Jessica med öl och sugrör!
image116

Från vänster: Khory, Amanda, Maida, Robin, Camilla, jag, Mathilda
image117

Smurf färg

Jag har blå smurf färg under naglarna, och jag vaknade för ungefär 40 minuter sen.... jag mår inte så bra idag, jag har ont i halsen också...

Upp upp och iväg!

Ska snart skutta iväg till Åkersberga! Jag ska möta Mikaela och Jess där för att köpa mat och sedan bege oss hem till mikaela där vi ska förtära den.... Hm sen blir det öldrickning, mycket trevligt. Har köpt corona precis som de senaste gångerna det har varit förfest, men den är ju så satans god! Ska köpa med mig en citron på vägen också! Om inte mikaela har en till övers hemma förstås? Ska fråga.

Har även gjrot klart min outfit nu, ser väldigt oldschool och matchad ut.. dock inte så utklädd? Jaja, inget att göra åt det nu, snygg är jag i alla fall haha! Ska bli kul att gå ut i alla fall ! Får väl lägga upp bilder när jag får av någon annan eftersom jag inte har någon egen kamera :( mer än mobilkameran menar jag förstås...

Ska till bussen snart måste packa ihop mina saker, byyyeeee .......

Studentskiva ikväll!

Ikväll ska jag på studentskiva, det ska bli skoj!
Har precis gått upp så jag e lite skum i huvudet nu... ska äta frukost och sen bege mig till täby centrum för att inhandla de sista sakerna till ikväll!

Stress

Idag har jag stressat ganska mycket.. måste ta och lugna ner mig lite känner jag...
har i alla fall kommit hem nu från Täby C , där har jag köpt tre nya t-shirtar (3 för 99:- på stadium) och de är en röd, en vit och en mörkgrön. Behöver lite t-shirtar eftersom jag tränar så mycket. Sen har jag köpt en sminkpennvässare, ansiktscreme och tuschpennor! Var även in på ICA här vid mig och handla lite mat. Så nu har jag ätit, igen! Haha..


mätt, dags att göra sig iordning!

Mmm vad gott med frukost! Jag har blivit en riktigt bra frukostätare! Duktig!

image115

Uppe med tuppen!

Eller inte... men jag skulle faktiskt gått upp nio! Men så blidde det inte förstås... snoozade ett bra tag hehe...

Så vad ska jag göra idag? Idag ska jag åka till täby c där jag ska först sola, och sedan inhandla textilpennor för jacke ska måla graffiti på min keps. Sen ska jag kanske inhandla goofy glasögon till studentskivan... Åh vad jag längtar till student appropå det! Jätte super duper mycket!
Nu är det dags för telefonkön på Danscenter igen.. ska ställa mig i kö till baletten i vanlig ordning som alla andra tisdagar..


image114



Dagens:
Dryck: apelsinjuice
Kläder: mjukis
Humör: glad
Positiva: hiphop ikväll!
Negativa: ingen house igår :,(
Mat: snart likadan mackor som igår!
Låt: dj felli fell - buck in here
Danslektion/er: 17-18.30 Balett, 18.30-20 HIPHOP

Lite bilder

usch jag är så ledsen över att det inte var någon träning idag :( Jaja, den får väl börja imorgon då!

 En bild på Mirandah som jag gjort om

 En lockingpose bild

 En bild tagen o redigerad av mig

  Om någon klagar på min points så kör jag inte locking i vanliga fall,...

Housen är inställd :(

Sabina skulle inte ha house idag... så den är inställd... det suger....
är hos mirandah och malin nu, jag och mirandah har fotat hela dagen, med hjälp av emma, men usch vad trött man blir! helt sjukt hah! fick en del okej bilder, dock så ligger de flesta på min skoldata så jag kan inte ladda upp dem nu. 

Aja nu när dansen är inställd så har vi i alla fall tid över att träna på hiphopen, men inte just nu för vi har precis ätit och då är väldigt mätt här om kring... 

Köpt en ny t-shirt idag!! Jättefin!! Oldschool style ;)

Godmorgon....

Såhär tidigt borde man inte behöva gå upp när man är ledig... eller vad man nu ska kalla det.. Men jag ska hem till Mirandah idag för vi ska fota dansbilder till våra flyers som kommer sitta i högstadieskolorna på Gotland snart! För er som inte vet så ska jag och Mirandah ha en liten sommarkurs där i Dancehall! Ska bli väldigt kul, men samtidigt lite läskigt... Har inte tid och skriva mer nu, lär ju säkert lägga upp bilder senare :)

Den eviga kampen

Ja här hemma pågår det en evig kamp om vem som är bäst, jag eller jacke. Varje dag har vi en diskussion om vem som är bäst på saker och vem som är sämt, på skoj förstås, men samtidigt lite allvarlig, för ingen ger sig haha.

Ikväll har vi i alla fall ätit potatismos, köttbullar/gourmebullar och gräddsås till middag. Och sen kan ajg tipsa om en god grej som jag gjorde till som är nyttig och god.
Då gör man alltså så att man kokar ett gäng morötter, som man skurit ner i mindre delar. Sen silar man av vattnet och lägger dem i en skål. Väl där i tillsätter man smör (magert om man nu vill det, men det vill inte jag), örtsalt och vitlök! Jätte gott är det eftersom smöret smälter och blandar ihop allting, mums! Detta brukade mamma göra ibland när jag bodde hemma. Jag tycker att man alltid borde ha grönsaker till maten, förutom om man äter sallad förstås haha... för grönsaker är så otroligt bra för en!

Krasslig söndag

Idag är inte en sådan bra söndag, skulle dansat modernt men det gick inte pga min hals... hoppas den blir bättre till imorgon för jag vill INTE missa housen! Åh jag älskar house!

House dansen är faktiskt inte så etablerad i Sverige, eller ganska bland dansare, men folk som inte dansar vet oftast inte att det finns en dansstil som heter house eller vad den innebär. Men för de som inte vet vad house är så beskrivs den såhär på Danscetners hemsida: ¨
"Dansen kan beskrivas som en blandning av salsa, stepp, jazz och afrikansk dans. House dansar man oftast på upptakt och musiken är naturligtvis housemusik. Det som utmärker house och måste finnas med är flytet och gunget (jackin?)"
Jag tycker personligen inte att beskrivningen får en att föreställa sig dansen på det sättet som den faktiskt ser ut.. eller alltså.. hur ska jag förklara? Man kan säga att man måste se några duktiga house-dansare dansa för att förstå! Oj nu längar jag bara ännu mera till mitt 3-timmars housande imorgon! Tror minsann att jag är ganska bra nu! Går ju faktiskt på de två högsta nivåerna efter att bara ha dansat stilen i 8 månader , känns väldigt bra. Låter som jag skryter, men jag är faktiskt stolt över mig själv, och överraskad! Vill man något väldigt mycket, så går det, bara man försöker och tränar hårt! Man kommer ingenstans om man inte kämpar, så är det och ta med er det i tanken! Man kan inte bara glida fram på en räkmacka och tro att allt ordnar sig, för tillslut så står du där utan kunskap eller vetande. Oj vad djup man kan bli, men Ida vet vad jag pratar om ;)
Sen så vet man ju faktiskt inte alltid vad man vill göra eller vad man vill bli när man är 18 och i närheten av studenten. Men det jag vill säga är att även om man inte skött sig helt och hållet och gjort det man ska, så får man bita det sura äpplet och kämpa sig upp i slutet. Detta har jag lärt mig det senaste halvåret. För det är viktigt att gå ut gymnasiet med ett ordentligt slutbetyg, även om du inte vet vad du vill göra nu så kan det komma en dag då du bestämmer dig, och då kommer du vara glad att du kämpade de sista månaderna.

Jag hoppas verkligen att jag kommer in på en danslinje till i höst! JAG VILL JAG VILL JAG SKA JAG SKA!

image106

"Åh du vackre korv"

Och upp ur jorden steg världens starkaste och längsta korv!
Proffessionellt filmad av: Camilla
Röster: Amanda och Camilla
Upptäckt av: Mikaela






Tatuering

Nu har jag kommit på tatueringar jag vill göra! Måste fila lite på dem fortfarande men jag är ganska nöjd måste jag säga! En sak var så simpel att jag nästan blev arg på mig själv för att jag inte kommit på det tidigare, tror säkert att det är flera som har en sådan symbol som jag vill ha men samtidigt så har jag inte sett den så ofta? Kanske inte är så ovanlig? Tänker inte säga hur de ser ut nu för då kommer kanske någon härmas! Haha jätte fjantig är jag men jag tycker inte om när folk härmas!

Mjau!

Förresten

Så hade jag inte alls så mycket restarbeten i skolan som jag trott hela tiden! vaddå skönt?? Tror jag ska göra ekonomiuppgifterna som jag har i rest i samhällskunskpaen så har jag bara ett demokrati prov kvar i det ämnet att göra, ett historia prov och en restuppgift i religion! Gud vad skönt! Så jag kommer alltså gå ut med fullständigt slutbetyg! Underbart! Det enda som är jobbigt är att ajg kommer ha IG i matematik B... men det kan jag nog leva med!

Sen så har Mirandahs storasyster Varja kommit hem från afrika nu, hon var brun och frös! Det var tydligen svettigt i Tanzania sa hon, och riset var man tvungen att rensa från skit. Sen vet jag inte så mycket mer, jo hon kunde tydligen föra en konversation på swahili också, tufft!


Bild på Varja & Mirandah när de åker longboard tillsammans!
image104


Och vem kan detta vara?
image105

Städning och sjukling = SOS

Jag vet att min rubrik och humor suger... hehe...

Ja då var jag hemma igen efter Ronjas 3-års kalas... där både jag, min mormor, mamma och pappa, och min andra syster med sina två barn (6 & 9) befann oss hos Ronja då med hennes mamma (min äldsta storesyster) och hennes pappa och två enäggstvillingsmåbröder (längst ordet någonsin?).  Där har det ätits tårta och kakor, druckits kaffe och lekt med barnen. Vilken stor familj vi blivit nu måste jag säga haha... tur att jag inte ska få barn än på väääldigt länge.. har ju min karriär att tänka på ;)

Ska leka med Jess ikväll men jag bärjar känna mig rätt krasslig , det är inget bra alls... får INTE bli sjuk nu!! Så jag ska nog inte sova hos henne men någonting vill jag gärna göra! Hon skulle ringa mig på lunchen så vi får bestämma då.
Men nästa vecka ska vi minsann till den nya hiphop/funk klubben! Ska bli väldigt skoj! Längtar redan!

Barnkalas

Blää.. är jätte trött och har ont i huvudet... dessutom har jacke ätit  upp mackorna utan att säga något till mig så nu hinner jag inte göra någon frukost! Ska iväg alldeles strax för jag ska på min systerdotters 3 års kalas... :)
det ska bli rätt trevligt men... så här tidigt?! jaja hon är så sött och man får tårta så det blir nog bra ändå!

Idag är jag lite trött, lite glad, lite arg osv...

Hm är lite alltmöjligt idag.. är arg på herr jakob för att han tvingar ut mig mitt i natten för att öppna porten när han är helt full, sen när vi går och lägger oss säger han "förresten så hittade jag nyckeln i innerfickan när du öppnade porten, förlåt". Information jag definitvt inte behövt, sen kunde jag inte somna om på ungefär en timme, väldigt frustrerande!
jaja, annars är jag ganska glad. ska dansa idag igen som vanligt... orkar inte skriva så mycket nu .

Dagens:
Dryck: kaffe & mjölk
Kläder: träningskläder
Humör: glad
Positiva: gick bra igår på commercial
Negativa: ont i nacken & ryggen pga ovanstående
Mat: inte god lunch i skolan iaf...
Låt: bounty killer -stuffed
Danslektion/er: 17-18 Dancehall, 18-19.20 streetjazz

laga mat

jag orkar inte laga mat... det är nog det jag saknar med att bo hemma med mami o papi.... att mamma alltid lagade maten, och god också! fast jag och jacke lagar rätt god mat men ja... det är jobbigt att laga själv haha!

Det var på tiden!

TACK, äntligen kommer det en riktig hiphop klubb som dessutom har 18 års gräns! Där kommer det spelas hiphop, soul och funk och det är billigt inträde! Gah jag dör vad nice! Måste gå dit snarast och kolla läget och ta mig en öl! Happy hour here i come! Fy sjuttsingen vad trevligt det ska bli, ska nog dra med mig grabbarna och grus någon dag. Jag är lite dålig på att förklara så här kommer CLUB SWEAT's egna beskrivning :

Sweat är en helt ny Stockholmsklubb, men med mentaliteten i New York's och London's underground-klubbkultur. Det handlar om basfylld, svängig, svettig, funkig och rå musik med attityd som alltid levereras av tighta DJ's och en MC på micken. Allting sker med hundraprocentig fokus på musiken och
publikens respons.
Det är en klubb man kommer till om man älskar musik och gärna dansar. Så lämna pickadollen och attityden hemma och kom och festa tillsammans med stockholms alla b-boys, crate-diggers, funk-fejjor, r&b-brudar, hiphop-skallar och reggae-älskare!

PREMIÄR! 3/4:

Stora golvet: Pure P & Will-Rock med MC Leafnuts Funk-loungen: Ski med gäst Steffen
Visuals: MTV Offbeat
21-03
50:-
18 år
Helenes Krog, Mariatorget 1A
(T) Mariatorget

Innan 22 har vi chillout, def comedy jam visning och skönt häng. Samt fri entré och happy hour i baren.

Kina

haha det var sjukt länge den sen jag blev kallad Kina, nästan varje dag! Haha... hade nästan glömt bort det!
Började med Lill Kina Pök hahahah... och sen blev det enklast med bara Kina. Jag ser väl inte ut som en kines? Liten kanske jag är, men annars är jag nog inte särskilt lik? Haha kan inte sluta garva för det känns så konstigt att jag faktiskt haft det smeknamnet.... Kina....  det var jag det!

image101
Kines?

jag har ont i knäet

jag har ont i mitt högra knä.. eller strax ovanför... det känns inte som en bra grej! vet inte vad det är med min kropp den här veckan men jag har jätte ont! Hoppas det blir bättre snart....

Hemma från jazzen

Humm.. jag gillar inte våran jazzklass. den är inte upplagd så bra, visst läraren är väl bra... men hennes uppvärmning är inte bra och hon kör inte tillräckligt med teknik enligt mig... eller alltså det är ju det jag vill ha ut av jazzklassen, teknikerna. aja ska ändå ta intensivkursen i sommar som inkluderar jazz plus att vi kör lite jazztekniker på streetjazzen, så jag ska hoppa in på hype för robban på onsdagar istället! :) kommer tyvärr missa nästa onsdag för då ere en studentskiva...

Förresten så är jag så otroligt bra! Fixade äntligen ämnet som jag hade BUS i till ett klart godkänt!
Hurra för mig!

besviken

ibland blir jag ledsen, för man kan faktiskt höra av sig även om det inte finns mkt tid att träffas.
jag har väl inte varit bäst i hela världen och perfekt på att höra av mig heller, men jag har i alla fall skickat lite sms och sen ringde jag sist vi hördes, för typ en månad sen om inte mer... jo mer är det faktiskt...
men du verkar bara inte behaga höra av dig alls eller ens bry dig om att hålla kontakten? trots all denna tid?
är det för att jag flyttat? eller för att jag dansar mycket? jag vet inte vad jag gjort eller varför du bara inte "orkar" höra av dig men det skulle ju vara kul om du gjorde det någon gång i alla fall. Om du nu av någon anledning ens läser min blogg kan du ju alltid höra av dig, om du "orkar".... för det är inte så kul att vara den enda som gör det faktiskt.


behövde bara skriva av mig detta, hållt det inne ett tag.


AJ SOM F*N

när jag vaknade kunde jag knappt röra mina armar eller mina ben... det gör väldigt väldigt ont... aj aj aj.... :(
nu har det gått över lite grann men inte särskilt mycket, kan nästan inte lyfta armarna över huvudet...
jag tog i som en .... oxe?.... igår på hiphopen... därav denna smärta.. stackars mig haha.


Jag är så bra! haha..

Ursäkta mig om det låter som att jag skryter men jag kände mig så otroligt bra idag på hiphopen! Jag var så grym! Däremot på baletten var det annat där kände jag mig inte alls särskilt duktig men men... hiphopen var skitrolig! I'm back in the game again after too lazy dayz... men allvarligt talat jag vet inte vad som flög i mig?
Jag sov sjukt dåligt inatt, somnade sent och sådär, gick upp tidigt.. sen har jag varit så trött idag att jag varit lite illamående, fast rätt glad, men som sagt: illamående... efter baletten trodde jag att jag skulle dö.. var så trött! trodde inte jag skulle palla med hiphopen och knappast göra bra ifrån mig. men med en rolig koreografi och skön hiphop så får man en oväntad longlasting energiboost! Helt stört! Hade värsta energin och kraften från ingenstans... okej inte på armhävningarna i början pga träningsvärk, men på koreografin! Så underbart, jag blir så lycklig av min dans & musik!

________________________________________________________________________


Utlovade bilder från fredagens festbravader, här kommer ett gäng:
(jag kom med på rätt många eftersom jag inte hade någon egen kamera)



Snyggast i baren? Njae... men ett stort leende iaf! :)
image94



Glada berusade vänner och en liten kort tydligen vettskrämd Camilla ....
image95

whos tha hen in da bimma?

sin simma, whos tha hen in da bimma?
It's Camilla!

dutty goose!

image87

Nu funkar blogg.se igen!

Jätteskönt har massa saker jag velat skriva! Men nu är jag inte hemma vid andra datan där jag har alla bilder från fredags tyvärr... har bara två stycken här på mig själv! Kan i och för sig lägga upp dem i brist på annat!

Igår drog dansen igång igen, House 3 timmar! Fan vad det är kul! Och det gick väldigt bra, speciellt på m/a lektionen! Sabina är sådan underbar lärare! Hon är så härligt förvirrad ibland och hennes sätt att uttrycka sig på är väldigt.. speciellt haha.. jag gillar mest hennes små tal där hon glömmer bort poängen och alltid avslutar med "men ni fattar vad jag menar va?". Henne har jag lärt mig mycket av! I slutet av m/a lektionen hade vi individuell träning och skulle göra golvövningar, bland annat en såkallad dolphin dive , en sådan går till på det viset att man dyker ner med huvudet mot golvet med armarna i samtidigt som man kickar med benet... låter lite konstigt men ser jävligt nice ut om man får till det! Jag fick beröm! Yay! Lycklig var jag då! Fick även beröm för min uppgång (vi tränade på tre olika uppgångar från golvet) , så jag var väldigt nöjd med mig själv! Haha..
Idag är det väldigt mycket träningsvärk som värker i min kropp, även fast jag och Mirandah hade en lååååång stretch igår... aja så går det väl om man inte tränar ordentligt på loven! Måste skärpa mig med det där...


Dagens:
Dryck: kaffe snart...
Kläder: mina nya grå nike mjukisar, mys!
Humör: glad men trött!
Positiva: ska dansa idag igen haha
Negativa: har FÖR mycket grejer att göra i skolan
Mat: fullkornsmackor med ost&gurka
Låt: chris brown - throwed
Danslektion/er: 17-18.30 Balett, 18.30-20 Hiphop


En bild från i fredags               

image85
 

RSS 2.0