mjau fredag

Orkar inte skriva så mkt, så det får bara bli en dagens. Hämtade örhängena på posten idag!! superfina och jag är så lycklig!


Dagens:
Dryck: festis
Kläder: super baggy jeans och t-shirt
Smink: täckstift, mascara, puder, ögonbrynspenna
Positiva: köpt mer Ben&Jerrys "chocolate therapy"
Negativa: att jackes present är SÄMST
Mat: har inte ätit något idag??
Låt: mr vegas - Tek Weh Yuh Self


image23
                      Guds gåva till mig

bamboo och te

Gårdagen:
Åkte först till mormor och städade; tvätta lite fönster och dammsög. Fikade förstås med mormor, två koppar kaffe där. Sen gick jag och mötte Maida i centrum, så åkte vi hem till mig här i täby och fikade. Det vär väldigt trevligt, ca 4 koppar kaffe här. Åt lite smörgås och lyssnade på dancehall gjorde vi också! Sen bar det av till Danderyd där jag mötte Jacke för att sen åka till hans pappa som fyllde år igår. Där var även Jackes pappas tjej, Jenny och JIm. Så vi åt lite god middag och satte oss sedan i vardagsrummet för tårta och kaffe. Någon timme efter, AJ. Ont i magen så inåt helvete och illamående, någon som kan gissa vad det berodde på? dam dam daaa dam: Kaffet!
Ett tips: överdosera inte kaffe på en dag. Det är inte skönt sen kan jag lova.


Idag:
Vaknade vid tolv tiden och mådde fortfarande illa, fast inte lika som igår. Bestämde mig för att ta det lugnt idag, och sagt och gjort, kollade på tv, satt vid datan och drack te. Väldigt skönt, mådde bättre av det också. Sen mötte jag Jacke vid Ica och handlade mat sen gick vi hem och fixade tvätten eftersom vi hade tvättid.
Nu har vi ätit och den sista tvätten ligger i torktumlaren. Matkoma blää...
Imorgon ska jag nog in till Täby C och leta praktikplats.
Just det fick jätte fina örhängen av min underbara Jacke idag! Sådana där bamboo-guld-ringar! Superdupermegafina! Tack älskling, du är bäst <3

 

shizzle mah nizzle!

Haha lärt mig ett nytt uttryck...

Helgen har varit väldigt lugn.. fick nästan spatt ett tag... både jag och Jacke har varit luspanka så det har inte funnits mycket man kan göra direkt...Fast igår storstädade vi i alla fall! Det var på tiden kan jag säga.. men nu är det fint och rent! Jättehärligt är det minsann. Så för att summera det hela så har inte helgen varit särskilt innehållsrik.

Skulle haft prov idag, men det gick sådär, eftersom både jag och herrn försov oss. Så inget prov för mig och pluggande i onödan.. eller ja kunskap är väl inte onödigt men ja ja.. Somnade om när Jacke gick och vaknade vid ett, och bara en halvtimme efter ringde Jessica och sa att hon och Amanda skulle komma förbi och hälsa på, mycket trevligt! Blev superglad för det är inte ofta jag får besök här haha... Känner ju inte direkt så många här omkring så sällskap är alltid välkomet när man är hemma på dagarna! Har ju lov nu :) Fast nu har de åkt, men de var här ett tag i alla fall! Ska väl träna lite om ett tag, inte bra att tappa formen bara för att det är lov från dansen. Har i alla fall tränat tre gånger sen i torsdags. Ska försöka vara lite kreativ och komma på en dancehall koreografi, nu när jag hämtat hem massa ny dancehall! Underbart! Började nästan tröttna på Beenie man haha.. Så jag har nu även Elephant man, Mr Vegas, Bounty killer och Mavado.. hittade faktiskt inga andra hela album? Ska söka lite idag också! Just gotta love di dancehall!

Imorgon ska jag hem till min kära mormor och tjäna storkovan på att städa lite.. har inte varit där på ganska länge, har inte kunnat pga all dans & skolan. Känner mig lite taskig, men jag har ju faktiskt inte haft tid :/
Sen ska jag i alla fall möta upp Maida och så ska vi åka hem hit och fika lite, hon har ju inte sett hur jag bor numera så det ska bli mycket trevligt.


Ojdå nu blev det mycket skrivet, ska försöka träna lite nu, eller kanske äta frukost först kan vara en bra idé? Haha hade helt glömt bort det..

Dagens:
Dryck: det sista kaffet haha..
Kläder: pyjamas
Smink: inget alls
Positiva: sällskapet tidigare!
Negativa: försovningen
Mat: inget än så länge
Låt: elephant man - shizzle mah nizzle

trött

seg, trött, sömnig, osv osv... sov på soffan en stund. Men det var fint väder idag i alla fall. Men har inte gjort något vettigt direkt, ritade en teckning med ett får och en häst som spela kort. Det är det enda vettiga jag gjort idag.


Dagens:

Dryck: den sista juicen..
Kläder: mjukis
Smink: inget alls
Positiva: super fint väder
Negativa:inga pengar kvar
Mat: sojakorv med bröd
Låt: elephant man - genie dance


fredag

jag finns också här, bara så du vet.


Idag ska jag inte till dansen men jag ska träna hemma i alla fall, ska träna på hiphop koreografierna och sen köra lite balett, och även träna på utåtvridna piruetter.... måste dock ställa undan vardagsrumbordet och lite sådär, vi bor ju ändå i en etta, lite dåligt med plats .... :P
Men jag är glad att jag får bo här i alla fall, är glad att du finns vid min sida älskling. Du är toppen!

Grattis Josefine på födelsedagen! Hoppas du får en riktigt rolig kväll! :)

Hmm så kör vi en sådan här idag också;

Dagens:
Dryck: kaffe
Kläder: träningskläder
Smink: inget alls
Positiva: relativt fint väder
Negativa: .....
Mat: fattigman mat: mackor...
Låt: missy elliot "ching-a-ling"

....

tog lite bilder idag.

 

Dansen

Det enda som pågår i mitt huvud just nu är tankar kring dansen. Vart jag än är, skolan, bussen, tunnelbanan, hemma, i duschen, när jag handlar osv osv så tänker jag på dansen. Jag går igenom koreografier i huvudet, kommer på egna när jag lyssnar på musik (vilket jag oftast gör), tänker på min framtid inom dansen, och ja, allt som kretsar kring dansen helt enkelt! Jag kom faktiskt inte på det här för ens imorse..
Jag har så många koreografier att komma ihåg så jag måste gå igenom dem i huvudet flera gånger om dagen...
Det låter som att jag klagar kanske, men det gör jag faktiskt inte. Dansen är det som gör mig lycklig och driver mig framåt, den ger mig mening.


Fortsätter senare...


OLDSCHOOL

Igår fick vi dansa oldschool på hiphopen! sjukt kul! Vi kommer ha både oldschool och newstyle med i uppträdandet på vårshowen, längtar jätte mkt dit. Och denna gången är hela gruppen bra så framträdandet kommer nog bli riktigt bra tror jag ! Men oldschool, det är så roligt! Behöver alltså inte ta någon extra kurs, hade velat gå på hype, för det är ungefär samma sak, men det passar inte in någonannanstans i mitt dansschema :/
Älskar oldschool hiphop! <3

Har fotat lite idag på lektionen, det var ganska skoj, i alla fall med Amanda som modell haha!
Inga bilder är redigerad för övrigt!

    
Ishanden                 Ledsen                   Guldlock                    Drake                 My love

ännu en motsattsdag

japp, balett och hiphop idag! ska bli väldigt kul! har även fixat mina balettskor ordentligt nu, så det känns bra att använda dem istället för strumpor :)

dock så är jag rätt less på att jag och jacke är så dåliga på att hålla ordning här hemma... jag har verkligen inte haft lust att laga mat idag även fast jag borde eftersom jag ska träna, men det ser förjävligt ut och då orkar jag inte! det jobbiga är att varken jag eller jacke orkar ta tag i något heller eftersom han är trött efter jobbet och jag kommer ju hem sent varje kväll.. men vi måste ta tag i det här! jag orkar inte leva i kaos! dags för storstädning!

lov nästa vecka, ska bli skönt, är lov från dansen då också så jag får inte glömma bort att träna..

förövrigt så kom jag och mirandah fram till att de flesta som lever för och utövar något kreativt (dans, konst, musik etc.) är oftast rätt skumma i huvudet, många gånger ganska förvirrade.. har många bra exempel men inget jag kan skriva här, för ingen skulle förstå haha.. fast jag är i och för sig ett ganska bra exempel.. hahaha...

Dagens:
Dryck: powerade
Kläder: träningskläder
Smink: maskara
Positiva: baletten och hiphopen!
Negativa: att det är kaos här
Mat: hm.. ostmackor...
Låt: handle the vibe - bone thugs n harmony

ledig!

Är ledig idag, hur skönt som helst! Och imorgon är jag också ledig, detta är toppen.
Ska åka till Mirandah innan dansen idag och fika, det känns behövligt, vi har mycket att prata om idag haha..
dock inget jag vill gå in på här på bloggen...
Sen ska vi i alla fall dansa house och sedan afrikanskt. Svettigt.

Har inte så mycket att berätta just nu, är lite trött och så..

Southpark & pizza

Har legat hela morgonen och kollat på southpark med jacke.. jätte mysigt :) sen gick vi o handlade pizza (jacke handlade pasta). Bra frukost ...
Helgen blev förstås inte som jag planerat, fest hos Henke o Mackan. Drack öl och lite jell-o shots! Det var trevligt igår i alla fall men jag blev inte så särskilt full, verkar inte bli det längre? Jätte konstigt! Nåväl får väl se till att ha mig en redig fylla snart, på lovet kanske? Ja det låter bra! Vill gå till ett svettigt dancehallställe, och inte något bratigt ställe.. skulle kanske följt med Mirandah och dem ut igår men de skulle till Viper room och jag hade redan så trevligt där jag var så jag stannade där istället. Stackars Mackan och Henke som fått städa idag haha.. fast det är faktiskt väldigt skönt att slippa vara den som behöver det! Var ju alltid folk hos Jacke på helgen när han bodde i berga, då fick vi städa varje lördag eller söndag morgon, det var inget roligt haha...

Gud vad jag skriver konstigt idag? Men jag är väldigt trött och förvirrad som vanligt haha...
Får skriva något emr sammanhängande senare eller imorgon kanske..


Dagens:
Dryck: fanta
Kläder: mjukis
Smink: inget alls
Positiva: att det är så varmt ute
Negativa: att jag är sugen på ngt, men vet inte vad?
Mat: pizza
Låt: southpark themesong haha

lördag morgon, eftermiddag?

det känns som att det fortfarande är morgon.. är trött för jag sovit för länge. somnade på soffan igår innan tio någon gång, så jacke bar mig till sägen sen när han ville sova också. dock var det lite läskigt när jag vaknade för jag kom verkligen inte ihåg att vi gått och lagt oss, då berättae jacke att jag somnat på soffan och då kom jag ihåg att jag vaknade till när han la mig i sängen. Haha lite läskigt sånt där.. när vi väl gick upp hade jag sovit ett x antal timmar för länge :/ man blir så trött av det!

Jag och jacke kollar på en skitdålig film (ja det är därför jag sitter och skriver nu..) , den heter "Itchi the killer" och är en japansk film om en seriemördare.. den suger så hårt! och är väldigt brutal men det är ganska kul men rätt nasty... hm.

Dagens:
Dryck: corona ikväll!
Kläder: mjukis
Smink: inget just nu, men senare ja
Positiva: ska träffa folk ikväll
Negativa: tröttheten..
Mat: chokladtryfflar haha
Låt: taking over - sizzla

Helg

Nu är den efterlängtade helgen här, underbart! Är kanske ledig på måndag och definitivt ledig på tisdag, underbart!
Ikväll blir det bara chill hemma med jake the shake men på lördag är det klurigare, ska antingen till Mirandah och fira Malin eller till Henke & Mackan med Jacke och festa där.. . eller bara stanna hemma. För jag måste nästan dansa på söndag! Känner att jag behöver det, men jag vill ju bra gärna vara med och festa... :/ inte så kul att sitta hemma! Borde träna lite på lördag också, tränar inte ryggmusklerna så ofta så det skulle behövas, och armarna!
Det behövs verkligen... hm. Stretcha också förstås.. sen har jag flertalet koreografier att träna på, GAH!

Men nog om min träning.
 Kör en dagens idag också;

Dagens:
Dryck: rooibos te
Kläder: baggy jeans <3
Smink: lite maskara bara
Positiva: slutar tidigare !
Negativa: prov i samhällskunskap
Mat: vet ej än!
Låt: marijuana - richie spice

Kom och tänka på det gulligaste jag någonsin hört av min jämnårige halva
"Ibland känner jag mig som en liten ponny..."
Haha så gulligt så jag nästan dör!
Men allvarligt talat så förstår jag henne, jag kan faktiskt känna mig så ibland.. speciellt som att jag ser ut som en häst när jag garvar. Men och bara känslan.. lite svårt att förklara men det bara är så!


Jag och jess som små ledsna ponnys

image10


kärlek!

Alla hjärtans dag är en bra dag trots allt :)
Var lite skeptisk i mitt tidigare inlägg men nu är jag glad! Fick jätte fina rosor av min underbara pojkvän och en ask med chokladtryfflar, för det kom han minsann ihåg att jag älskar! Och så höll han på och städa och hade tänt ljus, mys, älskling! Gulligull!
Haha fast jag hade också köpt chokladtryfflar just för att det var alla hjärtans dag, så nu har vi två askar! Men det är bara bra tycker jag! Det är faktiskt toppen.

Jag älskar dig Jacke <3 burvimurvi

-------------------------------------------------------------------------------------------

Försöker plugga till provet imorgon, men det går lite sådär.. har aldrig vart särskilt bra på att plugga.
Arbetsmarkandens spelregler och jag vet inte vad....
Är trött! Jag orkar inte mer! blä..


Förresten, vad tycks om min nya layout? ;)

sneakers och alla hjärtans dag

japp har nya sneakers! och det är så fräscha så jag blir galen, haha!
älskar dom! har gått och suktat efter dem sen de kom ut i butik för några veckor sen, och nu är de äntligen mina.
De förra skorna var lite... sunkiga så jag behövde verkligen nya!

Alla hjärtans dag idag.
......
Vad ska man säga om det egentligen?
Grundtanken är fin men som vid alla "högtider" försöker affärerna tjäna pengar på det.
Inte helt konstigt men det förstör lite just den här dagen tycker jag.
Nåväl, finns inte mycket jag kan göra åt det i alla fall .

Har inte så mycket att skriva idag, är inte på så mycket skrivar humör.

Förresten så har jag blivit kär, i Oldschool hiphop!
Det är sjukt kul att dansa för det är så flowigt och musiken är så nice!
Ska leta upp en kurs och se hur mycket det kostar, för jag skulle verkligen vilja dansa bara oldschool!
Det är kul!

Men här är iaf en bild på världens snyggaste sneakers, som är MINA <3

image7

Vilket snack!

Vi har ingen ventilation i skolan, pga något elfel... men vi får inte gå hem i alla fall. Taskigt tycker jag.
Jag har gjort om ännu en dansbild idag. En bild där jag gör en willibounce (dancehall)!
Fast idag är det bara jazz och akrobatik, ganska skönt, och dessutom med en halvtimmes paus emellan.
jeje nog om dans.

En sak jag har tänkt på de senaste dagarna, är tjejers behov av att "snacka skit", som det så fint uttrycks. Inte alltid bakom ryggen på varandra, vissa gör faktiskt inte det, men om okända människor speciellt! Ex: två-tre tjejer sitter ute och röker utanför skolan på rasten, och ser en annan tjej/kille gå förbi med kläder eller annat som inte tilltalar dem, då börjar de nästan genast prata om dennes tröja, ansikte, byxor, beteende etc. Vi har sådant behov av att prata om andra människor, speciellt racka ner på dem. Frågan är bara varför? Varför bryr vi oss ens? Det är så löjligt bara, och jag är inte heller helt oskyldig. Det skäms jag lite över när jag tänker på det.
Jag menar, hade alla sett likadana ut och betett sig likadant och tyckt om samma saker, skulle världen vara lika rolig då? Det tvivlar jag på, men endå så måste vi klaga?
Hm. Skumt hur vi fungerar.


Willibounce:


motsattsdag

Ja det kan man säga, först så hade jag balett i 1,5 timme iklädd mina tighta kläder och balettskor, för att sedan byta om till de största av mjukiskläder för att köra hiphop! Gick otroligt mycket bättre på hiphopen än vad jag förväntat mig, var först lite bitter pga det inte gick så bra förra gången med tanke på att vi missat första lektionen. Så först var jag som sagt väldigt negativt inställd, men väl påväg upp för trappan ändrade jag mig och gav mig istället fan på att jag skulle fixa det här och vara grym. Sagt och gjort! Tänk vad lite humör kan göra :)

Tog lite foton i studion idag, porträttfotona var ju bara ett skämt, men dansbilderna blev helt okej, och faktiskt ganska bra när man pillat lite med dem!

House-dancing:
 

fotostudio

fotostudion denne dag. jag är modellen även denna gång :) men det gör inte mig så mycket, en riktig linslus är jag faktiskt! Ska vara en sådan där cool hiphopdansare.. haha
kanske visar några bilder här senare ;)

Camilla

Lekte lite med photoshop ikväll medans Jacke spelade på ps3:an..
Detta är resultatet, tänkte egentligen göra en ny heading men hade för vilda idéer så det blev bara skräp av alltihopa :/

Camilla

döing är vad jag har varit denne dag

Idag har jag fått spela teater! i samband med dansen då, hade vikarie på streetjazzen, det var skitroligt att göra något annorlunda! Man skulle vara två och två, den ena skulle spela död (ja man skulle alltså inte dansa då om man var denne) och den andra skulle vara den ledsna personen, sen fick vi koreografi och ganska fria händer, det var sjukt roligt! Var en mycket duktig skådespelare haha.. eller kanske inte men det var roligt i alla fall. 

Var på tegel i onsdags med jessica, hm.. lite mycket öl blev det kanse, men kul var det! Och mycket dansande haha! Dock så gillade jag INTE att mitt linne inte behagade stanna där det skulle, var tvungen att dra upp och fixa och dona med det hela tiden! Dessutom kollar folk konstigt på mig och Jessica, troligtvis för att båda har baggy och är små som få? Men det är lite jobbigt ibland faktiskt..
Fast den stora frågan är.. varför köpte jag en cider?! en päroncider?! Jag gillar inte ens det? Slöseri med pengar är vad det är! Skärpning Camilla...
Men om man bortser från cider incidenten så var det riktigt kul att få unna sig att gå ut en kväll, och jag hade saknat min andra halva väldigt mycket! Vi får se till att träffas så fort det går igen :) <3

Ska bara ta det lugnt ikväll, och imorgon. Det enda som kanske ska göras imorgon är en fika med Emelie, hoppas det blir av har saknat min extra mamma.!

sametinget

japp, så är det.

idag är det en väldigt trött dag. men däremot fick jag reda på att vi är lediga imorgon!  väldigt väldigt skönt!
När jag fick reda på det spred sig en varm och mysig känsla i min kropp, underbara ledighet!
Så dagen känns inte så tung nu i alla fall :) måste träna när jag kommer hem eftersom jag inte ska dansa idag. Ska med Jacke och Henke till en tillställning (eller vad det nu är, vet ärligt talat inte så mycket om det) där Pioneer visar nya grejer, och bjuder på dryck och tilltugg.

Hmm...har inte så mycket att skriva om idag, så jag kör en dagens:

Dagens:
Dryck: kaffe <3
Kläder: stooora mjukiskläder
Smink: inget, bara täckstift :)
Positiva: ledighet imorgon!
Negativa: denna konstanta trötthet...
Mat: grönsakswok från igår, mums!
Låt: concrete jungle - bob marley

jobbig dag

började dagen med magont.. det var sådär lagom kul
men nu har det i alla fall gått över.
ska gå och handla lite snart.. usch pengarna tar slut så snabbt när man bara lever på studiebidraget!
tänkte göra grönsakswok med cocosmjölk och ris i alla fall, det ska bli gott!

sen blir det balett klockan fem, och efter det mellan/avancerad hiphop, usch Robban (läraren) kommer äta upp mig! jävla skit! Vet inte om jag tagit mig vatten över huvudet den här gången? Det gjorde jag nästan med housen, fast nej, det går bra med koreografierna, det är bara freestylen jag suger på just nu. Skulle behöva en lokal där jag kan träna för mig själv en gång i veckan, min dans skulle utvecklas så mycket bättre då! Får bara ut 50% av min träning annars och det är ju inte så kul.. speciellt med tanke på att jag dansar 6 dagar i veckan. Hm.

Förövrigt så vill jag inte vara liten längre, jag vill vara stor!
Jag är så liten så liten, det är ju nästan löjligt!
Gah.
(nu pratar vi inte ålder, utan kropp)

dop

Idag har jag och jacke vart på min systers tvillingsöners dop.
Jag var gudmor åt Zeb! dock var jag tvungen att läsa en vers ur bibeln i en mikrofon, det var jätte läskigt! Jag vet inte varför det var så läskigt egentligen? Men jag fick i alla fall jätte mycket rampfeber.
Sen var det fika och kolla på alla presenter de fått, dubbelt av allt haha! Och Ronja var väldigt ivrig att öppna varje paket. Hon är så söt, ser ut som en liten docka!

Fick ett litet ryck igår när jag skrev mitt inlägg om slampiga tjejer, så jag tog bort det för det kändes lite löjligt att ha ett helt inlägg tillägnat dem. Dock tycker jag fortfarande att ni saknar självrespekt, skaffa er det snälla.. förövrigt tycker jag att det är pinsamt med folk som raggar drinkar, låna hellre pengar av en kompis..  
Det skulle jag gjort, även om jag inte hade pojkvän!

För övrigt var min Jacke mycket stilig på dopet :-*
11 månader idag<3

en dag i sänder

Det betyder väl att man tar en dag i taget? Kändes som en bra rubrik om inte annat.
Förresten vad tycks om min nya header? ;)

Klarade provet igår, väldigt skönt. Hade commercial hiphop igår också, riktigt kul var det.
Britney Spears - Toy soldier .. den låten hade vi.

Jag är så otroligt trött på skolan, grått kyligt regntigt väder och människor på tunnelbanan som luktar konstigt.
Matematik B kan jag ju bara glömma att klara.. har inte ens fått det på någon lektionstid plus att jag har för mycket annat i skolan jag måste fixa. Vill bara ta studenten! Vad jag ska ha för jobb i sommar får jag se då men nu orkar jag inte mer, har god lust att krypa tillbaka under täcket varje morgon och sjukanmäla mig men som tur är har jag i alla fall en uns av självdiciplin så jag går faktiskt upp och hinner faktiskt med den tidiga bussen varje morgon, stressigt är det om inte annat men hinner gör jag. Sen har jag ju dansen på eftermiddagarna/kvällarna men det är bara roligt! Det jobbiga är tunnelbaneresan dit, eftersom jag alltid åker i rusningstid så blir det packat med männsikor, och vissa luktar så konstigt! Det värsta är när något äckel sitter och hostar, jag försöker oftast att inte andas då men det blir jobbigt i längden..... uuusch hatar tunnelbanan i rusningstrafik!

Men nog med klagande, nu ska jag göra min topp 3-lista för idag:

1. Att jag ska dansa dancehall/ragga och sen streetjazz med Daniel
2. Min religions uppgift om livsåskådningar blev jätte bra
3. Amandas och mina teckningar vi gjort idag, mycket vackra!


RSS 2.0