Laddat upp

Har precis köpt kycklingkebab med pommes + extra sås, cola och ben and jerry's! Jacke har åkt till sin mamma på morsdagsmiddag och ja.. jag känner mig rätt nöjd här även fast jag är ensam! Lite bakfull med massa gott och American Dad, kan man ha en bättre söndag?

Här är de farliga skorna jag köpt!
De ser mkt bättre ut på foten faktiskt :) men det gör de flesta skor



Lördagsoutfit



Jumpsuit från Bikbok
Leggins från AA
Skor från USA
Klocka från cheapo
Smycken från USA

Min galna lördag som Riviga Räkan

Åh herregud. Det är ungefär det jag har att säga om gårdagen. Den började bakfullt då jag och Jessica slirat oss genom natten mellan fredag och lördag. Går upp trots att kroppen tar emot något förfärligt för att bege mig, som lovat, in till stan för att möta Miriam & Jessica vid halv ett. Vi åkte först till Gallerian för att jag hade spanat in både ett linne och en bikini som jag ville ha där, men linnet fanns defenitivt inte i min storlek så jag kom därifrån med en bikini och Miriam fick med sig ett par örhängen.
  Vi åkte sedan till Götgatsbacken där vi mötte Mirandah för en salladslunch. Mycket trevligt lyckades faktiskt vara med alla min bästa vänner på samma gång då var jag lycklig! Vi gick sedan en sväng där vi var och jag fick då totalt med mig en rosa cheapo klocka, en klänning, en jumpsuit samt (hör och häpna) ett par klackskor! De är sååå jäkla snygga och skyhöga, så jag måste ta och vänja mig lite med att gå i dem. Ska ha premiär för dom på min kusins student nästa vecka hade jag tänkt!

Jessica ville väldigt gärna åka till New Yorker så vi åkte till Forum Nacka och gick en sväng där också. Då hittade jag bland annat en baddräkt som är sketa snygg, present till min syster och ett par leggings. Miriam fick också en del grejer med sig! Eftersom att jag redan var i Nacka åkte jag med ut till henne för födelsedagsfika då hon fyllde år, vilket var väldigt mysigt även om tvillingarna är helt galna haha!

Kvällen bestod av lite fest hos Jessicas kompis Niklas i Viggbyholm, men vi blev halvt om halvt utkastade eftersom Niklas som bor i lägenheten samt hans kompisar drog vidare ut så fick vi stanna, men sen skulle Niklas då komma hem med sin tjej och sova så vi var tvugna att dra så då begav vi oss till en lekpark i närheten och lekte hela natten. Sjukt kul hade vi, i alla fall jag, Jess, Miriam och Mikaela: pygméarmén! PA! Hahahaha... har så sjukt mycket störda bilder som är lite väl farliga för blogg samt facebook men galet roliga. Ramlade in rätt sent här hemma och sov lite väl länge imorse. Men jag är ypperligt nöjd med helgens shopping och bravader i alla fall! Får visa bilder på shoppingen senare.


Loppmarknad!


Miriams lunch


Miriam och hennes lunch


Mirandah var fin dagen till ära (hon hade vart på dop)


Jess, Miriam och jag inne på bikbok med enhornade-älgen-posen


Kärleksfulla efter utslängningen


Emil, Amanda och Ida


Hahaha Jess & Mik sitter fast!


Jag var tvungen att byta örhängen för att ena örat gjorde ont :(


Denna var rätt roliga faktiskt!


Tror jag tyckte det iaf haha..


Hahaha Mikaela blev tvingad att pröva barngungan, det var ju lite sådär tyckte hon


Tillslut gick vi i alla fall från parken, då för att äta på statoil i morgonsolen!

Fredag!

Oj oj nu var det 4 dagar sen jag skrev här sist! Har i och för sig inte gjort något särskilt spännande de senaste dagarna.. bara jobbat, åkt hem och gjort sånt man gör där för att sedan sova och upp till jobbet igen. Kanske inte det mest intressanta att läsa om för eran del? Och inte att skriva om för min del heller.. Nåväl nu är dagen jag längtat till sen i måndags här!

Idag ska jag iväg och sola solarium en sväng, trots att det är fint väder ute. men jag vill ha färg snabbt och dessutom så solar jag för min hy (vill inte gå närmre in på den detaljen). Man ska ju förstås inte sola solarium för ofta så missförstå mig rätt nu, jag har inte solat på säkert 2 månader nu. Vill få upp lite färg till sommaren, är lite svårt att hinna få färg när man sitter inomhus och jobbar hela dagarna haha. Jag ska också köpa mig en jumpsuit från bikbok idag tror jag, en enkel och kort svart en. Sen blir det till att träffa Jessica och eventuellt after work med mina kollegor. Nog för att jag inte jobbat idag men jag ska med i alla fall haha!

Meeen... imorgon lördag är den dagen jag längtat mest efter hela denna veckan! För då blir det massvis med shopping tillsammans med Miriam och Jess! Dessutom har en liten fågel viskat i mitt öra att det ska bli sol och +23 grader! Helt underbart! Vi ska gå en liten second hand runda och sen blir det nog H&M divided i gallerian för jag har spanat in ett skitsnyggt linne där. Åh längtar jätte mkt det riktigt kliar i fingrarna efter att få kolla kläder och sen dra kortet haha!


Jump jump jump..

Blev helt kär i denna.. oh my sjukt fin jumpsuit! Självklart ska jag hitta den efter att ha fått en fin fin räkning från tele2..




Saftig räkning..

Ja detta var ju jävligt kul! Tro mig om jag säger att jag är riktigt jävla ledsen.. min mobil försvann ju för en månad sen. Och ja.. den blev troligtvis snodd har jag förstått nu i och med att jag fått en telefonräkning på 1900 kr!! Då kan man se att någon har ringt ett samtal på över en timme långt till zon x7, vilket innebär i princip bara länder från Afrika. TACK SÅ MYCKET! Verkligen tack så jävla mycket din äckliga idiot som hittade eller snodde en mobil och ringde ett sådant samtal. Verkligen.

Ska ringa tele2 imorgon och kolla om man kan anmäla och på något sätt kanske slippa betala i alla fall det samtalet. Fan vad arg och ledsen jag är, där rök min shoppingbudget.

Shopping

Nike Air Jordan Retro 4

Vita och cleana, schyst inför sommaren! Mitt första ebay-köp, hoppas det går vägen haha! Jätterädd för att jag inte ska få dom eller att något annat ska krångla. Nåväl, vi får väl se hur det går =) 600 kr blev det i alla fall, och säljaren hade bra feedback plus att det var en så kallad "powerseller" så jag antar att det blir bra!

Det har för övrigt vart en väldigt bra dag, sol, varmt, löning och det har även gått bra på jobbet!



I valet och kvalet

Nu mina kära vänner så behöver jag hjälp, har ett dilemma framför mig. Har bestämt att ajg ska köpa mig ett par spizike nu vid lön. Meeeen... nu är det så pass att skorna jag visade i detta inlägget är de jag ska köpa, och de är ju då som sagt på ebay men liiite dyra (ca 1400 kr). Sen har jag även funnit dem på samma sida som jag köpte min air digs förra månaden 300 kr billigare än dem på ebay men i en större storlek (36 istället för 35,5). Kanske inte låter som någon större skillnad men det kan det faktiskt vara, för dels så är de 1 cm större (vilket är stort i skor) och sen kan de också beroende på vilken modell de är se väldigt stora ut då också (i alla fall om man är van vid små fossingar).

Så... min fråga till er är: vilka skor ska jag köpa, de i för stor storlek men billigare eller de lite dyrare i rätt storlek?


Shopping - nya örhängen



BikBok 79kr

Äntligen fredag!

Eller ja.. det är ju torsdag men som bekant så är jag ju ledig på fredagar så för tillfället är torsdagar mina fredagar.. haha skumt det där lät men ja ni hajjar.. Idag har jag jobbat mellan 12 - 18 eftersom det är röd dag. Kändes lite skumt eftersom raster och lunch låg annorlunda och det gick lite sådär faktiskt. Men kul att Malin satt med oss idag!

Imorgon bär det av en sväng på stan med Jessica och Miriam (eventuellt Emil också) eftersom den förstnämnde fröken behöver nya kläder. Dock blir det inte någon shopping för mig eftersom jag som de flesta andra får lön på måndag. Men jag tänkte ta ett gäng tior ur min växelask (en liten ask där jag lägger ner all växel som blir över när jag handlar, om ni inte förstod det)  så ska jag köpa mig ett par fina flamingoörhängen från BikBok! Har alltid älskat dem som är från milajki men det är ju lite väl dyra (499kr) så dessa som jag sett på Bikbok kostar bara 79 kr kommer troligtvis få följa med hem imorn! Efter löning blir det ett par nya skor, troligtvis ett par jordans (helst spizike) och sen förhoppningsvis en jeansjacka! Har även kommit fram till att jag är i stort behov av tjocktröjor då jag endast har 2 stycken jag använder nu. Bra att ha under just skinnjackan eller den kommande jeansjackan då det lätt blir kallt annars.

Nej nu ska jag sluta babbla på och spela lite sims!


Ships to: United States (only)

Bläää ville ha detta linnet som jag hittat på Ebay. Är Nike, billigt och det står Wildcats på precis som på min fina lila baseballjacka! Hur bra hade inte dom två kommit överens? Nåväl.. vad ska man göra haha..


Hej jag är 15 & har identitetskris

Haha med inspiration från Vickys inlägg med en bild på henne som 14åring var jag bara tvungen att visa denna extremt hemska bild på mig själv som 15 år och "rejvare". Hahaha alltså helt ärligt... Visst är jag snygg? Jag var då "rejvare" i ca 2-3 månader haha.. sen gick jag tillbaka till den trogna hiphopen.


Rainy days

Jag ska vara helt ärlig. Riktigt riktigt ärlig. Jag hatar mitt jobb. Jag orkar inte mer, på riktigt. Jag vet inte om jag vågar skriva allt här ifall att någon i någons slags chefsposition skulle läsa detta, för har man en åsikt om något man inte tycker är bra (citerar) "är dörren där borta". Väldigt uppskattat att få den reaktionen och man har en åsikt om något som man inte tycker stämmer. Sen finns det sååå mycket mer som jag skulle vilja berätta men jag låter bli. Dessutom är jag redan så ledsen man kan bli så jag vill inte röra upp alla känslor igen i onödan. Men jag behövde bara få ut detta ur mitt system.

Vill väldigt gärna byta jobb.. MEN... dels så är det 1. väääldigt svårt att få jobb just nu, i alla fall på ett ställe där man kan trivas (personligen skulle jag vilja jobba på american apparel eller någon annan cool butik). 2. Om jag ändå lyckas skaffa ett nytt jobb nu så kommer jag troligtvis behövas på detta stället under sommaren som resulterar i ingen semester. Vilket jag prioriterar högst nu. Så det blir till att stå ut.. men jag kan lova det är så illa att jag höll på att börja gråta idag på jobbet, t.o.m. nu här hemma. Hej ångest.

Jag är typ rädd för att publicera detta men alltså... ja.. jag vet inte. Kan inte sluta jobba nu utan nytt jobb eftersom jag har ett ansvar gentemot Jacke eftersom vi bor tillsammans.. jag menar hyra och mat betalar inte sig självt. Men men det enda som gör att jag står ut just nu är några av mina underbara kollegor och min helt fantastiska coach.

Nej nog pratat om detta! Får återkomma senare eller en annan dag med ett roligare inlägg, nu vill jag kolla på desperate housewives och glömma bort verkligheten för en stund i alla fall.


Jag tror inte du förstår hur underbart det känns att ha dig hemma igen min lille skrutt, jag är HEL igen! <3

Michael Jordan på väggen

3 meter lång och 70 cm hög, kostar 1500 kr eller till högstbjudande på blocket. Är belysning som följer med också, har en gång suttit i en sportbutik. Häftig va? Speciellt om man är ett fan är den värd det!


Lite bilder..

Hahaha hittade bilder hos Miriam från den galna födelsedagsfesten i fredags. Den sista bilden är helt underbar, det värsta av allt är att jag inte minns att jag från att ha deckat på golvet gått och kurat ihop mig på fotpallen?! Haha!


Cilla, Markus och Gullå


Balkongen där vi satt större delen av kvällen (den skulle ju för tusan invigas!)


Jag, rätt sliten framåt natten, och Miriam!


Haha vi med våra mynta- och persiljemojitos!


Haha här hade större delen av laget gett upp! Jag låg alltså inte på fotpallen från början...

Gårdagens




Persilja i en mojito?

Hård kväll igår. Indeed. Hela gänget var hemma hos Miriam och Robert, dessutom kom Jessica och Emil dit vilket var sjukt roligt. Har verkligen saknat henne massvis. Blev en hel del bubblande på balkongen (vi skulle ju faktiskt inviga den) sen råkade jag ha persilja i min och Miriams mojitos haha... Myntan och persiljan stod bredvid varandra så tog jag fel.. synd värre haha! Inte konstigt att den smakade lite skumt andra gången vi gjorde den...

Det blev även smygätande av glass i sovrummet sådär framåt tre-tiden och i slutändan gav jag upp vid halv fem och deckade på golvet (alla sittplatser i soffan och dylikt var upptagna av andra deckade vänner så jag fick nöja mig med mattan haha). Hade lite ont i nacken när jag vaknade sen men vi kom hem till slut i alla fall och sov väääldigt länge imorse (eftermiddags?). Nåväl vissa festkvällar är lite vildare än andra, men kul hade vi i alla fall! Dessutom är det lördag så vi ska äta god mat och kolla på mer film, har kollat på både Resident Evil 2 & 3 idag. Blir förhoppningsvis något mer lättsamt ikväll än ett gäng zombies haha.


Dålig dag

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen men jag har inte gjort något särskilt intressant de senaste dagarna. Jobbat, kollat film, sovit och om igen. Sjukt tråkigt, och idag har jag en riktigt dålig dag. Men vad ska man göra..

Nåväl Jessica kommer i alla fall hem imorgon :D Så jag ska skippa att jobba extra på fredag och vara med henne heeeela dagen! Sen på kvällen ska jag & Jacke till Miriam och Robert eftersom den sistnämnde fyller 23 imorgon =)

Måste börja jobba nu skriver något roligare ikväll!

A whole lot of money

Mitt nästa kap vid löning var tänkt att bli ett par jordans, helst ett par spizike, retro 8 eller retro 4. De lär bli köpta via ebay eller sidan där jag köpte mina air digs. Dock så är det ju svårt att hitta ett par i rätt storlek för min del... men jag har i alla fall funnit ett par skitsnygga spizike på Ebay i strl 35,5. Dock så är de ju förstås inte gratis... de kommer kosta mig hela 1400 kr inkl. frakt. Värt det? Det får vi se beroende på hur lönen ser ut och vad mer som kommit upp på Ebay då det dyker upp nya grejer varje dag.



Men såhär ser de ut i vilket fall som helst, helt galet snygga!

American Apparel

Denna klänningen vill jag verkligen verkligen ha.. dock så kostar den 51 euro så realtivt dyr.. Men det kanske blir ett köp sen för maj lönen! :)


Star Wars och räkor

Episode III . Den ska vi se. Så fort Jackes nya "mediaextender" tillåter. Den bråkar nämligen med oss, vill inte ge något ljud och sen har den börjat starta om sig själv. Jacke är jättearg och frustrerad över att hans nya leksak inte fungerar och jag sitter och funderar över hur det känns att vara en räka. Jag sa nämligen till Jacke att jag kände mig som en räka alldeles nyss, även om jag ljög lite. Jag känner mig nämligen ganska liten, rosa och krispig. För så tror jag att en räka känner sig, i alla fall när den ligger i frysdisken på Ica. När de är i vattnet tror jag dock att de är lite gråmulna och nervösa.

Så kan jag känna mig ibland också, speciellt nervös. Förut när jag gick i högstadiet/början på gymnasiet så hade jag en period då jag helt plötsligt från ingenstans kunde känna mig riktigt riktigt riktigt nervös, sådär som när ens föräldrar ringt hem en under en kväll ute innan man var arton, och man hörde direkt att de var skitarga för man skulle komma hem på direkten. Haha. Det var en jobbig period.

Nu funkar medieprylen igen så nu ska jag äta min 88:an glass och kolla på när Anakin goes over to the darkside. Mohahaha... (bara så ni vet så skrev jag direkt ut ur huvudet... I know I'm kinda weird... haha)


En favorit


Utmaning

Jag blev utmanad av Sarah (estailo.nu) att visa mina fem gånger tre favoriter: fem accesoarer, fem plagg och fem par skor. Här börjas det också med mina fem favorit accessoarer (även om jag fuskat lite hehe..)



Jag utmanar: Mirandah & Viktoria

Sneakerfever

Har precis vart och hämtat mina kicks straight from the U.S! De kom till ett av postens företags centum och gissa vad... jag slapp tull!! Total lycka! Eftersom dollarn är relativt låg fick jag min kicks för 884 kr (inkl. frakt!) medans de i Sverige kostar 999 kr i butik. Inte ett dålig kap va? Nog för att jag fick vänta lite mer än en vecka (9 dagar) men den som väntar på något gott... ;) Får visa bilder laterr...

Idag har vi förövrigt börjat sälja på det "bra" materialet på jobbet... MEN.. jag var tvungen att gå hem pga feber. Mår rent ut sagt piss, inte riktigt okej. Sålde rätt bra till en början i alla fall men febern smög sig på mer och mer.. sen gick det käpprätt åt.. haha u know. Jag ska nog stanna hemma en dag sen går jag tillbaka direkt bara för att tjäna pengar. Måste utnyttja materialet till fullo och tjäna moneey så jag kan köpa mer mer mer sneakers från USA! Helst billigare från Ebay men jag har min andra sida som ett ess i rockärmen.

Vill även berätta för er vänner som tror att jag ska åka till Makedonien i sommar att mamma hade tagit fel land haha, alltså hon blandade ihop det med Montenegro eftersom våran kompis som vi ska låna huset av är från Makedonien men har huset i Montenegro, det är ju vid havet inte tvärtom. Fick även se bilder på huset, wow alltså! Kommer bli helt underbart att spendera en hel vecka där med sol och bad!

Nej nu måste jag lägga mig och vila innan jag kollapsar.. fy farao för feber! Ska slinka ner i mjukisdress och göra en kopp te..


Parteey



Nu ska vi åka till Markus och partaja lite, har vart hemma hela dagen och pysslat och fixat naglarna. Nu är de pastell lila. Så ni vet det. Haha! Vet inte riktigt vilka som ska hem till herrn ikväll men det visar sig, Miriam & Robert ska i alla fall dit och Robert har en "music-surprise" hahaha! Ska bli spännande att se!

Vad ska ni andra göra lördagen till ära?

Lördagens



Skinnjacka: H&M
Jeansshorts: avklippta jeans från Gina
Leggings: AA
Kicks: Nike air max 90

Sneakerfreaker

Jordan Spiz'ike (white / varsity red / true blue)



Valborg

Igår var det en riktigt trevlig och rolig kväll! Det började med att jag, Jacke, Miriam, Robert och Markus grillade här hos mig & Jake, vi hade dock bara engångsgrillar så det blev väl lite hej och hå men gott i alla fall haha. Cilla kom lagom tills maten var klar också men hon var rätt trött och kunde dessutom inte dricka i och med att hon körde bil. I vilket fall som helst så dracks det en del för oss andra och vi lyssnade på gamla 90-tals klassiker och dansa och sjöng här hemma haha. Det var sjukt roligt faktiskt!

Markus och Cilla åkte hem lite tidigare än Robert och Miriam eftersom Cilla hade jobbat hela dagen men det stoppade inte oss, vi festade vidare med våra bra låtar, till slut gav Miriam upp och däcka i sängen medans jag, Robert och Jacke spelade "Dead or Alive" (fightingspel). Sen vaknade Miriam en stund senare och då spelade grabbarna något hockeyspel, så då gav både jag och Miriam upp och somna på varsitt ställe hahaha... Det var en hård kväll och man mår som man förtjänar idag också! Har suttit ute på balkongen en sväng och ätit glass och solat, nu har pappa kommit hit också och jag & Jacke ska hjälpa honom att deklarera på internet.

Imorgon täntke jag åka in till stan en sväng om det är fint väder, så det är bara att höra av sig om någon vill joina mig! Ska kolla på Monki efter jeansvästen som de har haft nu ett tag och sen gå till Beyond Retro på åsögatan.

Här kommer lite bilder från gårdagen:


lök & paprika-spett :D


jag hade lax, champinjoner och aborgine (dock så blev grönsakerna lite misslyckade..)


haha spexande jake the shake och el machoe


Miriam tyckte spetten var fina


hahaha ser ut som han har fingret i munnen!


hahaha robert ser helt sur ut!

Gårdagens




RSS 2.0