Shopping!

Idag har jag köpt en ny t-shirt och ett nytt långt linne! T-shirten är från märket Exact science och linnet från Nikita. Mycket vackra och jag kommer vara så fin speciellt med linnet och zebraleggins (om jag finner de imorrn vill säga).




min kära kollerga Bella på bilden, från gulans hemsida.




Busstrejken - vad i helvete ska jag göra för att komma till jobbet? Ge busschaufförerna högre lön för fan!!

Min smyckes-hörna

Vi har nu städat hela lägenheten och det är så vackert så, speciellt i min smyckes hörna! Den är verkligen toppen, här kommer lite bilder :)









Söndag

Jobbade igår, ledig idag, jobb imorgon 10 - 19. Pengar blir det om inte annat! Kommer få in en trevlig slant i juli, speciellt som jag inte är van vid att ha mer än 2000 kr på kontot sammanlagt! Ska bli skoj, ett par nya sneakers blir det då förstås, nike air max tror jag att det blir. Får se vad jag finner på footlocker - a.k.a himlen, haha.

Idag är det tvättning och städning som gäller, kul va? Men det måste göras. Hoppas att Jess hinner ta sig förbi här en sväng efter jobbet också, har inte träffat henne på ganska länge, så vi har en del babbel att ta igen haha!


haha när kan det här ha varit? Två år sen kanske?

JAG BLIR TOKIG!

Helt skogstokig som min käre mor skulle sagt! (förövrigt så kunde jag aldrig ta henne på allvar i mina yngre dar när hon skrek att hon var "skogs-tokig" på mig , haha )

Jag kan fan i mig inte hitta några jävla zebra-leggings! Ingen svensk sida eller butik säljer dom jävlarna! (ursäkta mitt ovårdade språk)  Jag blir galen! Varför finns de ingenstans för? Hittade sjukt snygga på ebay, men de var relativt dyra plus att jag måste betala dyr frakt från  England liksom.. Och det är lite läskigt med ebay... så.. vad ska man göra?

Den som finner ett par zebra-leggings, köp dem åt mig så får du pengar eller säg vart de finns fort som tusan!


vill ha!!


En annan sak jag märkt blivit poppis och sådär på senaste är shutter shades. Var inte så överdrivet förtjust i de först, tills jag såg dessa! Hade bara sett enfärgade innan, men de här var ju grymt coola:


Tyckte bäst om de längst till höger, de matchar ett par av mina sneakers! mjau.

Nike wmns Blazer Mid Plus MTR

Hitta ett par sjukt snygga blazers på en amerikansk sida.. gaaah... lila <3





Pengalös med känsla för slös.... eri...

Ja.. ska få lön imorgon tror jag.. men inte så mycket.. typ 800 kr eller något.. yeay.. Jobbade ju bara en dag i maj, så det är ju inte så himlans konstigt. Jag hoppas lite naivt sådär på att jag ska få ett till studiebidrag, men det är ju knappast troligt.. eller?

Nåväl, ännu en arbetsdag utan spänning och äventyr.. brukar inte vara så mycket sådant när man jobbar i butik haha. Annat hade det varit om man jobbat med djuphavsdykning eller bergsklättring.
  Träffade i alla fall en killkompis idag (Emanuel heter han) som jag inte träffat på säkert 1,5 år, han bjöd mig på latte och cigg, snäll :) haha, nej men det var mycket trevligt. Han har ganska nyligen flyttat till Stockholm från en stad kallad Piteå, och innan dess (när han och jag lärde känna varann) bodde han i Gbg. Men i alla fall så han får ta och komma på fest eller något med oss andra snart, tror han skulle gå ihop med mina andra vänner!

Jobba och slita

Japp jobbar och sliter .. haha.. eller vad man nu ska kalla det.. butiksbiträde är väl egentligen inte att slita.. annat skulle vara om man jobbade i en gruva, eller byggde hus, även rörmockare är slit. Men butiksbiträde? Det må vara stressigt ibland och så men slitigt? Njae det vet jag väl ändå inte...

Har ju tyvärr inte så mycket att dela med mig av idag till mina kära läsare... så vi får nöja oss med detta idag :)

Eller nej förresten! Har hittat sjukt söta designleksaker och jag skulle vilja ha (kommer dock inte ihåg vad sidan heter såhär på rak arm) här kommer en av dem som tog sig in i mitt hjärta:


Cactus Friends Bruttino, Tokidoki

Lite bilder från midsommar

Här kommer då som rubriken säger ett gäng bilder från midsommar!




Här är förövrigt mitt nya halsband, så sjuuukt jävla snyggt!




Godmorgon, eller något?

Jag och jacke vaknade vid två, alltså på eftermiddagen idag.. det suger ju riktigt hårt men vad ska man göra?

Usch vad jag mår dåligt..

Blev lite väl sent igår kanske.. haha.. men jävlar vad roligt jag hade..

Jag och Mirandah började kvällen hos Marcus med grillning och en del vindrickning.. sen drog vi vidare till fest med Felice i margeretelund hos Johan Svensson (vilket gediget svenskt namn va?) som jag inte har den blekaste om vem det är, inte ens efter att nu ha varit på fest hos människan. Nåväl, sådär framåt tre tiden och två vinflaskor senare mådde inte jag och Mirandah så vidare bra, så vi bestämde oss för att bege oss hemåt, på något sätt.. Felice hade ändå dragit för att möta Nicklas och Johan,

När vi kom till busshållplatsen så fattade vi inte mycket av tidtabellerna och bestämde oss att gå till centrum istället. Påvägen dit möter vi endast Nicklas, som har tappat felice & Johan en liten bit ner på vägen. Så vi slår oss ner på marken och filosoferar medans vi väntar på de tu. Sen kommer de, vi dricker öl, jag blir kastade i gräset, Nicklas gör ett gäng bakåtkullerbytor ner i diket (som felice förstås inte alls hade med att göra) och sen går vi hem till Nicklas mamma. Vi hänger där ett tag och vid fem tiden kollar jag om det går någon buss, jo det gjorde det, 05.35 gick den... hårt kändes det.. men vi kom i alla fall hem till våra respektive hem, sisådär vid halv sju imorse.

Där har vi anledningen till att jag känner mig lite... svag... haha, den kvällen var vi värda efter så intensivt tränande!

Nike Air Safari Supreme

Trodde jag verkligen att de skulle finnas i min storlek? Hm, ibland är jag så naiv.


Midsommarplaner

Jag och Mirandah ska hem till Mackans papput och grilla... jacke stannar hemma för han har blivit smittad av det jag hade, så han är sjuk alltså för dom som inte fattade det...

Är på skitdåligt humör av diverse anledningar. Inte glad för fem öre, men förhoppningsvis så ändrar det väl sig när jag är påväg.. för jag har i alla fall jätte snygga kläder på mig! Enligt mig själv förstås hehe.. dock så kunde jag inte ha de örhängena jag ville ha, de var för tunga för mitt ena öra. Det har nämligen blivit så att hålet i det örat har blivit alldeles för långt pga ett par andra örhängen, så det måste vila så det drar ihop sig lite...

Hoppas ni får en trevlig midsommar i alla fall!

Äta snor?

Måste bara berätta om en incident på bussen härom dagen.... jag satt på bussen på väg till jobbet i vanlig ordning. Satt och pillade med mobilen med huvudet lutat mot fönstret. Snett framför mig satt en man i kanske 45 -50 års åldern, jag ser honom i profil. Han kliar sig i näsan och stoppar sen in fingret i..... munnen?! Sen ser det ut som att han biter på nageln bara... så jag andades ut och övertygade mig själv om att jag missuppfattat det han gjorde.
Men så vänder han lite på huvudet för att titta ut genom fönstret, så jag ser honom ännu tydligare. Då stoppar han in sin tumme i näsan, gräver runt lite och stoppar sen in den i munnen! Och äter sitt eget snor!! Han försökte även släta över det med att bita på tummnageln men jag såg den här gången! Det var så äckligt alltså.. fy...

Jag menar visst om små barn gör det, de vet inte bättre, men en vuxen man?! Kom igen!


Isärplockad dator

Ja, anledningen till att jag ej skrev igår... Jacke hade plockat isär både det ena och det andra för att fixa och dona.. så ingen data igårkväll! Men nu är den tillbaka, lite halvt igen.. kan i alla fall surfa och skriva =)

Jag har fått ett jobbigt vardagslyx-beroende... mocchalatte för 38 kr... =/ gott så inåt helvete men dyrt i längden för en tjej som jag med tight budget! Nåväl.. får helt enkelt nöja mig med kaffe från pressbyrån ett tag framöver...

För övrigt så har jag äntligen hittat ett sjukt snyggt boombox halsband, älskar det! Lägger upp bild på det så fort datan är helt hel igen.. haha.. sen har jag även investerat i ett par snygga örhängen från H&M.. en bild på dem kommer också framöver.

På fredag är det midsommar och Gulan är stängt, då är jag som ni kanske förstår ledig! Ganska skönt, ska dricka mousserat rosévin som jag fick av min syster på studenten. Ska väl förmodligen grilla med ett gäng vänner, mysigt!

Appropå Gulan så har de fått in ett gäng riktigt schysta bamboo-örhängen! Check it out:

 

www.gulanstore.se

En papperskorg tack?

Första dagen på jobbet denna vecka.. gick bra förutom att jag är halvt döv.. Har ju lock för ena örat sen i lördags. Så om man pratar med mig så måste man prata lite högre haha.. låter som en tant eller något! men det gick relativt bra i alla fall.

Så... en sak jag tänkte på idag, och dessutom tänkt på många gånger förut, varför har de inga papperskorgar på tunnelbanan? Man sitter där med sitt bananskal, äppelskrutt eller skräp av något slag.. och har ingenstans att göra av det? Visst, låter kanske inte så jobbigt men det är faktiskt det! Speciellt om man äter frukt, som ofta blir kladdig! Helt ärligt, inför papperskorgar på tunnelbanrna!

Söndag

Känns som jag har lock för örat :( inte alls trevligt... hoppas det går över snart!
Idag ska jag bara ta det lugnt precis som igår.. ska ju jobba imorgon så det känns inte värt att anstränga mig idag haha.. ja.. och jacke dammsuger.. så mycket kul har jag att skriva idag..

Leggins?

Finns det någon där ute som vet vart man kan få tag på roliga leggins? Som en legginsaffär?

Sneakerfreaker

meoow... wants u.... giv me... they make me purr, purrrrrrrrr.......


I sista minuten? Helt ärligt?

Ja då vann Spanien med 2 -1 ... det sög ju! Nåväl.. vi spelar ändå mot Ryssland nästa gång tror jag. Trodde inte ens Ryssland hade ett fotbollslag? Visst hockey, men fotboll? Aja... får väl se hur det går.

Nu kollar vi på någon konstigt film, jag, Henke och Jacke... och jag mår bättre.. troligtvis på grund av alvedon och ipren =) men skönt är det i alla fall, har inte ont i örat nu! Kan säkert jobba på måndag, eller rättare sagt, jag ska jobba på måndag! Känna lite moneey så att säga ;)

Ont i örat

Ja då har man varit i danderyd med mor... Hade fruktansvärt ont i örat när jag vaknade imorse, eller ja vid närmare halv åtta.. hm. Sen hoppades jag på att det skulle gå över, men icke.. så jag fick ringa mamma så fick vi åka till akuten i Danderyd, men på danderyd har de minsann ingen örondoktor.. så ajg fick ringa täby sjukhus (?) och de sa att ajg skulle köpa näsdroppar och käka ipren & alvedon.. sagt och gjort..
Jag & mor min åkte till arninge centrum och shoppade loss på apoteket (yeay) sen fikade vi, jag handlade lite på kicks också, sen så åkte vi hem, eller ja hon skjutsade hem mig! Tack snälla mamma för skjuts och fika! <3

Idag är det fotboll, Sverige - Spanien för att vara exakt. Henke ska komma hit och kanske Maja och Crisse... hoppas jag mår bättre tills dess... har inte lika ont i örat nu när jag käkat lite piller. Tror jag ska hoppa in i duschen och fräsha till mig lite innan alla kommer. Vilka det nu blir haha...

Helg

Skönt med helg! Nu hinner jag förhoppningsvis bli någorlunda frisk tills nästa vecka då jag ska jobba 10 - 17, mån - fre! Ska bli toppen! Ja, jag är girig! =P Money!

Kom fram till något fantastiskt tidigare idag; vi har chokladpudding hemma! Hur toppen är inte det?! Ska lätt göra lite senare. Känner mig lite bättre nu när jag går på treo haha..

Önskeoutfit


Godmorgon

Idag är det fredag, och inget jobb minsann.. är verkligen inte frisk ännu. jag har slem i halsen och näsan så det räcker och blir över till en hel familj. Jo det är sant.

Så vad händer idag? Ja... det kan man fråga sig... ska nog ligga i sängen och kolla på South Park fram till... två, tre tiden.. för att sedan förflytta mig till soffan och kolla på tv då de bästa serierna börjar.. För att sedan välkomna min pojkvän hem vid sex tiden. Därefter lär det bli filmtittande. Guuud vilken fullspäckad dag va? Oj oj oj.... hur ska detta gå...

Kanske sätter mig här på lite kläd/sneakersjakt senare, då skriver jag nog en rad eller två igen :)

Rea på SNS

Ja.. det är verkligen rea på sneakersnstuff och jag har inga pengar! ahh.. ja det kan verkligen suga ibland haha!

Aja dreglar lite på de här så länge:




Bläää

Ska inte jobba imorgon heller trots allt! Gick och mötte jacke vid ica för att handla lite mat.. usch det var inte alls trevligt.. huvudet kändes helt... tjockt? Hörde mig själv helt lågt när jag pratade, var jätte läskigt. Febern som spökar troligtvis. Men jag har i alla fall lyckats ta mig en dusch, stört skönt var det :)


Snart ska vi äta lite mat, ska bli gött!

Bloggdesign

Ja jag har tröttnat... IGEN... haha... är aldrig helt nöjd! fast denna måste ju vara den som hållt sig längst tror jag? Tycker fortfarande att tapetidén är fin.. funderar på att byta färg bara? Och bilden, alltså den som är på headern... hmm... orkar inte riktigt pilla med det just nu, blir väl i helgen kanske.

Just det, blir ingen uttagning på Danscenter för min del =/ , för det första är jag ju sjuk (ska dock jobba imorgon ändå), men för det andra så känns det faktiskt som att jag inte är redo också. Mitt solo som jag gjorde suger, det suger så otroligt hårt att det knappt finns ord för det, eller okej nu tog jag i lite ,men det är inte bra i alla fall. Dessutom så vill jag faktiskt gå två terminer till på danscenter innan jag söker... det känns bäst så! :)



Hua mig...

Mår inte särskilt mycket bättre än igår.. det här är inte kul.. tvivlar på att jag kan gå till jobbet imorogn. Jävla skit! Vill verkligen jobba och tjäna lite pengar! Har ju bara jobbat en dag den här veckan.. aaah... varför skulle jag gå och bli sjuk nu för?! Väldigt onödigt faktiskt.. nåväl är ju fler veckor kvar att jobba men jag förlorar säkert massa pengar på det här.. va fan...

Nej nu ska jag sluta klaga.. ska göra mig en macka istället, eller kanske makaroner? Ja makaroner skulle vara bra gott...

VILL HA

Jag vill ha, vill vill vill!! Så snygg och praktisk! Ge mig!!!


Lite bättre

Är lite bättre än igår i alla fall.. igår kunde jag knappt stå på benen... inte ens sitta vid datan utan att må helskumt och nästan svimma av utmattning... idag orkar jag i alla fall sitta här.. men att stå upp är inte lika skoj kan jag lova. Usch man blir helt snurrig.

Ska nog göra mig en äggmacka, och ja.. om man inte skulle ta och kolla på Sjunde himlen också? ett helt underbart program ;) haha...

Nike Soul Windrunner Jacket



Sotaren?

Vaknade av att det tok-plingade på dörren (ja helt seriöst), och där stod en ung man som var sotare och som tydligen skulle sota (?) hos oss.. jag hade inte en aning om att han skulle komma idag! Jag sa att han inte fick komma idag för det var stökigt i köket och jag var (är) jätte sjuk... han tyckte det var okej och gav mig sitt visitkort.. så nu får jag & jacke ringa och boka en ny tid. Hoppas det itne kostar pengar då bara? För nu betalar ju hyresvärden det, men kanske inte en annan dag? Nåväl det visar sig..

Är fortfarande jätte sjuk.. dock inte lika febrig som igår... men tennisbollen är kvar i halsen så att säga, mycket obehagligt.. och huvudet värker. Och jag som vill jobba! Jag vill verkligen jobba och sen åka och dansa! Men icke. Har bara kastat 2500 kr i sjön nu eftersom jag inte kan närvara på intensivkursen (dansen alltså). Ska väl egentligen inte klaga då det finns folk som har det värre än mig, men jag är fortfarande inte glad för det.  Hm.


vill vara frisk och kry igen!

Fotbollsfeber

2 -0 till Sverige mot Grekland.. jag och Jacke har legat och kollat på matchen.. det var trevligt.. sen i halvlek så var jag inne och surfa lite och hittade... damm damm damm daaa... snygga sneakers! Ovanligt va?

Nu funkade det inte att ladda upp igen... bild alltså.. fan va varm jag är! Jävla feber!!!

Sjuk som en sill

Jag är jätte sjuk... har massa feber, ont i hlasen och snorig.. ont i huvudet och öronen (?) också... Känns som att jag har en tennisboll i halsen så jag knappt kan svälja.. Detta suger så otroligt hårt!!!!

Sneakerfreaker


Första jobbdagen denna sommar

Det känns inte alls kul... jag orkar inte jobba.. är så trött.. eller jag vill ju jobba men det hade varit skönt att börja lite senare haha... Är så stört morgontrött att det inte finns alltså.. även fast jag fick sova till 8 ändå.
Inte många som jobbar heltid som får göra det.. :)

Gjort mitt hiphop solo nu

Har varit i gamla stan i princip hela dagen och komponerat ihop mitt solo som jag ska ha på Danscenters intagningsprov.. mitt solo suger. Det suger så otroligt hårt men jag har inget annat.. så det får bli som det blir.. får försöka utstråla och ha mig så mycket som möjligt antar jag.. och göra bra ifrån mig på klasserna. Åh vad jag inte ser fram emot det...

Nåväl.. jag har i alla fall varit jäkligt snygg idag! (och mirandah var också vacker!)

fan det går inte att ladda upp bilder!!! Skitsamma laddar upp de imorgon eller något sånt istället...


Haha förresten kom att tänka på en sak när jag var vid Rydbo kyrka igår.. Amanda, kommer du ihåg vad du gjorde i Kungens hästhage? =D


Sneakerfreaker

Nike har kommit ut med såååå mycket schysta grejer på senaste! <3



Dop i Rydbo kyrka

Idag har jag & jacke varit på dop. Det var elli & crilles lilla tös Mira som döptes! En otroligt söt liten kicka måste jag säga! Hon är så jäkla gullig! Hoppas en själv får en sådan där söt unge när det är ens egen tur haha!

Sen efter kyrkan var det dopmottagning i Svinninge där det serverades god mat & sen tårta och kaffe. Mira fick en jätte söt liten liten liten lila/rosa adidasdress av mig och Jacke! Mycket bra present tycker jag, haha!


Då var allting över

Nu har både John Bauer och Röllingby sprungit ut... varit två hårda dagar.. fast tegel var roligast i igår på röllingbys student! Jag hade en så otroligt perfekt fylla! Och tack Felice för allt du bjöd på, speciellt appeltinisarna!



Haha det roligaste var ju när Felice skulle beställa ett glas rosévin/fanta... och fick en hel flaska i ett stortglas med massa is, ni vet så som man brukar ha en champagneflaska i? Och en kanna med fanta. Hahaha.. ja så kan det ju gå.. Jessica drack knappt ett glas av den medans jag och Felice delade på hela flaskan :)



Ja herregud jag orkar inte skriva mycket mer om det hela, men jag är i alla fall väldigt glad och tacksam för alla fina presenter jag fick och alla som kom på mottagningen, det var en väldigt bra student!



För jag har tagit studenten

fy fan vad jag är bra!


Åh jag är så vacker

Haha.. Ja gud ja.. Så otroligt fager.. Är påväg till centrum nu och ska ha champagnefrukost, men jag är så jävla trött alltså.. Håller typ på att somna.. Haha hur ska detta gå? Men idag tar jag i alla fall studenten :-D

Studenten imorgon!

Fy fan vad slirig jag ska bli, skojar inte alltså! Har packat ihop allt jag ska ha och lagt fram det jag ska ha på mig... kommer bli en bra dag imorgon känner jag!

Sneakerfreaker

Hittade stööööört snygga kicks på caliroots, och jag vill verkligen ha dem! Finns förstås inte i min storlek så det är ju bara att drömma vidare....

dreglar......


Hektisk dag.

ja idag kommer jag ha mycket att göra.. eller i alla fall relativt! Jag ska pröva ut, eller vad man nu ska kalla det, kläder jag ska ha imorgon på kvällen vid utgång. Sen ska jag pröva studentkläderna en gång till för säkerhets skull. Jag hade tänkte klämma in lite solning på gräsmattan och käka mat (frukost och någon lunch), sen måste jag tvätta skorna och åka till täby för att lämna pengar och mp3 till Ida, för att sedan bege mig till Sway och dansa från 17 - 22.... vrrrrr.... justdet måste träna på en koreografi där emellan också!

För att imorgon tar jag studenten! Fyfan vad great! Haha...

Moccha-latte

Har precis ätit pastasallad.. idag igen haha.. men det är ju så jäkla gott när det är hemmalagat och färska grönsaker! Mums! I salladen hade jag babyspenat, svarta oliver, färska champinjoner, gurka, avokado och rödlök. Det var toppen. Sen hade jag små pastaskruvar också förstås... ingen pastasallad utan pasta... :]





Nu är jag sugen på en mocchalatte, skulle varit bra gott! Dock så blir det ju inte direkt en hemlagad sådan här så det blir bara rismjölkskaffe haha... Men jag vill ha Malins latte, kolla vad fin hon gjorde till mig igår:


just det...

.. haha igår på föreställningen..(på den klockan 16) under Kylie-koreografin med commercialgruppen så åkte min tubtopp ner så man såg hela bh:n haha.. som tur var hade jag en tunn svart tröja över som jag bara drog upp dragkedjan på.. men fatta paniken jag fick när jag såg det hahaha...

Förövrigt så är jag fortfarande ledsen för att Jacke inte var där och kolla.. det betydde faktiskt jätte mkt för mig att han skulle dit.. och visst han var väl förkyld och ville vara frisk till min student så han kan vara 100% där.. det förstår jag, men jag tycker ändå han gott kunde kommit när han såg hur ledsen jag blev/är. Jag ville verkligen att han skulle se vad jag ådstakommit (stavning??) under det här halvåret då jag varit borta varje kväll och dansat som en tok. Men men, försent att göra något åt det nu... Han hade ju i alla fall städat jätte fint när jag kom hem... och plockat upp nagelsaxen från bakom badkaret... :)

Idag vill jag ha....

... er! give me <3


Måndag

Nu är det i övermorgon som jag tar studenten! Tiden går så stööört fort! Ååååh jag längtar jätte mkt, för det ska bli så kul!

Men för att för en gångs skull prata om något annat än studenten så tänkte jag berätta att jag nu genomfört föreställningen på Göta Lejon. Det gick jätte bra, och det var så jäkla kul att vara på scen. Min förra scenupplevelse, eller vad man nu ska kalla det, var inte särskilt bra eftersom den dåvarande dansläraren inte engagerat sig nämnvärt i vårat uppträdande.. hade inte ens någon uppställning, bra där...
Men nu i alla fall så var jag bara nervös precis innan vi skulle ut på scen, men när vi väl var där släppte det och jag körde på som om det vore sista gången jag fick dansa! Det var hur roligt som helst! Längtar redan tills nästa gång jag får stå på scen, haha! Vaddå scenskräck? Vad fick jag det ifrån? Hm... I rock!

Önskeoutfit


Föreställning idag

Som rubriken säger.. föreställning idag.. är inte ett dugg nervös.. men det kommer väl sen lite granna..

RSS 2.0