Svinninge + Söder

Först idag bar det ut till svinninge... skulle sy jeansshorts av ett par gamla jeans. Men varken de eller ett par andra kunde jag ha.. fick kriga för att få dem över lår + rumpa och sen gick de inte att knäppa... tur att jag vuxit ur dem på ett bra vis i alla fall; muskler... dock tycker inte jag att det blivit sådan jäkla skillnad, men tydligen =]

Så istället bar det iväg till träsket. Ja, ni hörde rätt; träsket. Det är en sjö som man badar i , inte ett riktigt träsk. Jag, felice och jessica badade, årets första dopp för mig och Jess! Det var jättekul eftersom det är första gången på länge som bara vi tre umgåtts. Det var på tiden säger jag. Varmt i vattnet var det också, eller itne jätte, men ganska på ytan! Så färg har man fått även idag :)

Sen åkte jag in till stan för att ha ljussättning och genrep på Göta lejon. Gick superbra så föreställningen imorgon blir troligtvis toppen. Ska ha så jäkla mycket kläder på mig bara eftersom att commercialnummret är preciiiis efter hiphopen. Nåväl, det blir säkert braaaa... haha...

Så önska mig lycka till imorgon, see you there ni som ska kolla!

Lääääängtar!!!

Fan alltså.... sitter och kollar på allas bilder från studenten.. flera stycken som redan tagit... dessutom så sitter jag här med musiken i mina händer och skojar INTE om jag säger att ajg är sjukt taggad inför studenten! Ska bli så sjukt kul och rba dag alltså! Och alla jag tycker om kommer på min mottagning och det är verkligen toppen.
Hoppas maja får plats på flaket också, skulle vara stört kul!

På onsdag är det minsann min tur, då är det in tur att ha champagnefrukost, skriva i mössor, få betyg, åka flak, dricka alkohol, gråta en skvätt av lycka & lite sorg, ha mottagning, äta gott, dricka lite mer, få ett gäng presenter, möta upp alla andra och sen festa ännuuuu meeeer! Och känna att nu, nu behöver jag aldrig mer plugga om jag inte skulle vilja!!

LYCKA!

Olycksfågel

Idag har jag lämnat in datan i skolan, sen hade vi flakmöte, den viktigaste personen av alla kom inte, tack för respektlösheten, verkligen. Och Mikaela suger, det är allt jag har att säga om det. Vi bestämde i alla fall låtar vi ska ha på flaket som jag ska fixa nu och så bestämdes det när flaket skulle dekoreras, dock kan jag ej vara med på det. Men det gör inget =]

Sedan på förmiddagen spelade vi kubb; jag, Ida, Jess & Carro hemma hos den sistnämnde. Det var jätte kul! Jag var faktiskt gaaanska duktig men dock så förlorade alltid det laget jag var med i? Förutom i slutet då jag & Ida vann helt oförtjänt. Nåväl, jag blir bättre en annan dag! Hoppas jag haha...

Har suttit ute i solen heeeeela dagen, och spelat kubb förstås, så jag har fått jättemycket färg! Det är verkligen toppen! Bra att vara brun på studenten minsann. Och imorgon ska jag vara i svinninge, och leka lite med Felice! Och sy jeansshorts. Sen är det ljussättning på Göta lejon inför showen på söndag.

SNART ÄR DET STUDENTEN, SÅ JÄVLA KUL!!!


förövrigt så fyller min älskade storasyster Caroline år idag, grattis <3

Nu känns det bra

Koreografin sitter mkt bättre nu... får träna lite här hemma imorgon efter att jag varit i skolan... men det känns helt klart bättre.

Har precis ätit middag.. hamburgare på färs (alltså inte kött) , väldigt gott var det! Men nu är jag stört mätt.

Ja detta var ju ett givande inlägg haha... usch vad trött jag är!

Sol & värme

Underbart väder! Har suttit på balkongen och solat i en timme nu, heeelt fantastiskt skönt! Tror till och med att ajg lyckats få färg, det är ju toppen! =]

Ska börja vika tvätt och plocka ur diskmaskinen för att sen dra iväg till min & mirandahs danslokal vi har idag... ska träna som en tok till föreställningen på söndag! Måste sätta commercialkoreografin som jag nästan nyss lärt mig ordentligt...









Om ni vill gå på Danscenters vårföreställning (tema: fantasy) så gå in på ticnet.se och sök på "FANTASY". Jag är med på hiphop mellan och commercial hiphop mellan/avancerad både klockan 16 och 19, söndag den 1 juni.


Jobb i sommar: check!

Jaaaaaaaaaaaaaa! Gulan ringde mig för en halvtimme sen och frågade om jag ville jobba där i sommar, hell yes! Klart jag vill, haha! Så otroligt skööönt.. detta med jobb i sommar har gnagt i mig något otroligt de senaste veckorna.. eftersom jag inte haft tid att söka jobb, inget klart CV och dessutom så hade Gulan inte ringt. men nu ringde de och det är klart.. ska jobba hela juni mån-fre och troligtvis mer därefter! Underbart!




Coffe coffe coffe

Ja kaffe är bra gott på morgonen, mitt härliga rismjölkskaffe. alla som jag tvingat på att smaka det har hatat det ... =/ förstår inte varför? Det är ju så jävla gott?! Haha nåväl... mer kaffe till mig! =D

Usch vad trött ajg är.. hade egentligen tänkt gå ypp en timme tidigare men nä... det var ju såååå skönt att snooza och somna om.. Som Jess skrev i sin blogg förut: Vad är egentligen meningen med den där jävla snoozfunktionen? Den är så totalt värdelös! Om man vet att klockan bara ringer en gång och det är ens enda chans, ja då går man faktiskt upp. Men vet man att man kan sova tio minuter längre, ja då gör man det.. och en gång till.. och en gång till.. det är ju som dömt att försova sig! Hm.

Var inne och plågade mig själv på footlocker igår... dreglade över ett par äckligt snygga air max ... som dessutom bara finns i små storlekar! Det är faktiskt toppen ibland, dels så är skorna billigare där i barnstorlekarna och dessutom så finns det en del som är likadana som på dam/herr sidan och dels så finns det ett urval av skor som är sjuktsnygga men som inte finns i vuxenstorlekar! Det är ju toppen för då är chansen inte alls lika stor att någon annan man möter på stan har likadana!

Mina senaste kicks är himla vackra, men jag funderar på att byta ut skosnörena till vita ett tag? Sådär för skojs skull bara.. vad tycker ni? :)




My little pony

Idag har jag varit i skolan och pratat med syon om betygen och allt där omkring... det gick väldigt bra och jag är så glad över att jag klarat det! Jag har klarat gymnasiet med rätt bra betyg. Vilken befrielse.

När vi var i skolan (de enda i klassen som var där var jag, Ida & Mikaela) så kulle tydligen alla treor göra en flagga per klass. Så vi skulle ju såklart göra våran, själva, eftersom ingen annan i klassen var där. Så kreativiteten fick flöda och gud vad vacker den kommer bli haha!
  Ida kom först på att vi skulle göra en regnbåge, sagt och gjort. Sen kom en lärare in och sa lite skämtsamt sådär "höhö nu är det bara en my little pony som saknas, haha" , vilket vi tyckte var en toppidé, så jag fick skissa upp en ponny haha! Såååå vacker.... haha.. sen ritade Ida ett gäng fjärilar ovanför som vi fyllde i med vackra färger! Och under regnbågen och över fjärilarna står det "IT-MEDIA". Hahaha... undrar vad de andra i klassen kommer tycka om den när den hänger på skolfasaden på studenten...



Och tidigare innan jag åkte till skolan var jag i Täby Centrum, prövade ett par jeansshorts som var sjukt snygga. Men plånboken sa prompt nej. =/


På tåget

Sitter på tåget på väg in till stan, och åkte förbi galoppfältet där man såg täby enskilda ta studenten! Vilket jävla perfekt väder de fick, helt klarblå himmel med skinande sol! Hoppas det blir så på min student nästa vecka, om prick en vecka är det min tur faktiskt. Jag längtar helt sjukt mycket!! :)

08.57 Onsdag

Ja.. tidigt är det... eller i alla fall för min kropp som gick upp för drygt en halvtimme sen... Kunde förstås inte somna inatt heller på säkert 2 timmar! Låg där och vred och vände på mig, det var stört drygt kan jag lova er... nåväl tur att jag skulle upp tidigt idag i alla fall, kanske somnar någorlunda i tid ikväll!

Ska till skolan och prata betygsdokument med syon tydligen... hoppas det går bra! Får nog veta hur det gick med samhällskunskapen, hoppas för guds skull att jag blev godkänd...
Sen ska vi rita på lakan till studentflaket! Yippie!! Haha.. känns som att vi ska ha hela världens flaggor på vårat flak...

YES! Jag vann!!

Haha, jag vann budgivningen på Tradera! Så nu är jag sjukt lycklig! Har en sjukt snygg oldschool adidaströja att hämta ut på posten, yeay =D Den kommer bli fin fin till mina lila leggins.


Maaaaat

Jag är så jäkla hungrig och vi ska äta stört god mat idag, en av favoriterna! Grillad kyckling, pommes, bea och lite sallad till det! Jag dreglar nästan vid bara tanken haha... och lukten... mmmm.... haha....

Sitter och håller koll på budgivningen på tradera nu, den steg ofantligt mycket nu och det sög.. men gulle-jacke erbjöd sig att lägga till pengar eftersom han vet hur gärna jag vill ha den! Puss på han för det, min gullis <3

Önskeoutfit


Och jag som skulle gått upp tidigt...

Ja, så kan det gå.. kunde inte somna ikväll igen... låg vaken i ca 2,5 timme innan jag tillsist somnade, hade tänkt ställa klockan imorse när jacke gick upp.. men nej.. så blev det minsann inte!
Så jag vaknar av att Jess ringer mig kvart över tolv istället för att min mobilväckarklocka som borde ringt vid halv nio... Så nu kommer jag få ännu en natt av att ligga och vrida och vända mig till klockans tickande... Skit också.

Jaja, får väl göra det bästa av situationen. Det ryktas om att det är sol ute? Så jag kanske ska sätta mig där med min frukost och filosofera lite. Känns som en bra idé, för att sedan sitta häroch uggla ett tag innan jag kör ett litet träningspass!



Den som ändå hade 1500 och lägga på en bikini... då hade jag haft denna i sommar!

Önskeoutfit


COLOUR<3

Jag fullkomligt ÄLSKAR färger! Det är ju så livfullt och underbart! Har suttit hela morgonen och spanat på saker jag inte kan få, haha, och här är ett gäng grejer som jag fastnade för:

HOODIES / TRÖJOR




TOPPAR

 


SNEAKERS



Monday

Usch vad trött jag är idag! Ska nog göra minsta möjliga faktiskt... Funderade på att åka och sola men jag tror jag gör det imorgon istället..

Förresten så avslutas budgivningen på Tradera imorgon, budar på en sjuuukt snygg adidaströja! Och för i helvete den ska bli min! Haha!

Vill du bli fotad av en riktig fotograf?

http://hannabjorkstedt.blogg.se/2008/may/tavling-tavling.html

Gå in där och släng in en kommentar så har du chans att vinna! :]

Lycklig

Trots bakfylla och smärre illamående, så har jag vart väldigt glad & lycklig idag. Allt har kännts bra och jag har tänk på hur bra jag faktiskt har det och vilka underbara människor jag känner, som tycker om mig också. Man måste faktiskt stanna upp en stund ibland i den stressiga tillvaron som de flesta lever i idag, och tänka efter och känna lite. Annars springer man förbi allt och hinner inte uppskatta det man har, eftersom man hela tiden blickar framåt.

Det är förstås bra att ha mål och strävan, absolut, det har ju jag med. Men som sagt så måste man ta det lugnt ibland och bara vara glad för att allt man har just nu.


Jag är lycklig för att jag har min familj, mina vänner, min underbara Jacob och för att jag snart tar studenten, min dans har utvecklats jätte mkt på senaste och jag är hälsosam & tränad. :]

Groggkväll & världens bästa pizzeria

Ja det blev ännu en kväll men alkohol igår, fast vi satt hemma hos oss. Henke och maja kom hit och käkade pizzaplanka från våran pizzeria. Våran pizzeria är verkligen bäst i världen, dels för att dom alltid är sjukt trevlig och bjuder på kaffe och sen förstås för att dom har sjukt stort urval av pizzor och lite annat, och för att pizzorna är BÄST. Haha Henke ville byta ut sin pizzeria vid honom i kungsholmen till våran, men det får han fan inte haha! Den är vår!

Sen satt vi här och drack grogg & öl.. vi snacka, lyssna på musik och sen kollade vi i slutet av kvällen (klockan var kanske 3 ,4 då?) på Up in Smoke Tour 2001... ni som är "hiphopare" eller vad man ska säga vet vad det är! Sjukt grymt att ha gått på en av de konsertena alltså.. Rätt mycket nostalgilåtar haha... så vi hade lite allsång också. =]

Sen vid fem åkte Maja & Henke hem , då började jag må dåligt som fan.. allt snurrade stört mycket haha.. det var stört jobbigt! För mycket groggar, skulle låtit bli den siste haha... Så idag mår jag ju som jag förtjänar så att säga ;)
Piggnade dock till efter duschen & nu är jag jätte vacker i leggins, den ni!



Bakfull....

Ja det har jag minsann lyckats bli.. drog hem till mackan & henke där även maja, sebbe och jacke befann sig. Förade lite där för att sen dra till en gratisfestival i Universitet.. drack lite öl där och så såg vi Organism 12 & sen någon svensk hiphop duo som var rätt bra också. Men organismen var sjuukt nice, jag säger bara en sak diamanttårar. Wünderfull...

"För jag är ingen dagslända, jag slipper fångas med håv
Vi skålar för att förlåta, dricker för att komma ihåg
Så jag höjer på glaset för det som har varit
och fäller en glädjetår för alla som lever som vanligt"


Men idag mår man mindre bra, dock så ska jag ta mig själv i kragen och åka och träna. Det var inte dåligt va? Och ikväll blir det troligtiv ännu en fylla.

Studentpaket

Ja nu har jag prövat allt som jag ska ha på mig på studenten; sneakers, klänning, halsband, örhängen, klänning och mössan.
Och jag måste faktiskt säga att jag är nöjd? Haha känns konstigt för jag har väldigt svårt för att bli nöjd med saker som har med utseendet att göra.. men mitt lilla studentpaket är jag faktiskt ypperligt nöjd med.
Jag ser ut som en lite bakelse haha!

Nåväl, ska käka något nu, sen ska jag nog fortsätta med mitt sneakertvättande! They have to shine!



Perspektiv

Jag har en sak som gnager i mig, bildligt talat. Det är jobbigt som fan och jag vet inte vad jag ska göra. Det jobbiga är att jag vill inte skriva ut här vad det handlar om, men jag är jävligt kluven. Jag behöver lite råd... Men det känns som att ingen fattar..
Och jag är ledsen, för du bryr dig inte längre.

Jag fattar inte vad som hänt, varför vissa bara.. glömmer mig? Helt plötsligt så finns jag inte och det gör ont. Det gör jävligt ont faktiskt.
Imorse när jag låg och frös i sängen medans Jacke gjorde sig iordning för att gå till jobbet, då av alla stunder fick jag en konstig minnesbild. Ett minne kom tillbaka till mig från tomma intet. Ett minne jag helt glömt bort, något jag inte tänkt på. Det var ett roligt minne från länge sedan, men det gjorde mig ledsen, och det gjorde ont igen.

Frukost time!

Ja nu ska jag snart äta frukost och dricka kaffe, det ska bli toppen.

Idag ska jag nog städa lite.. och så ska jag dansa senare.. streetjazz blir det bara idag.
Helt ärligt så orkar jag inte skriva mer nu, jag kanske skriver en rad eller två laterrr....

Favorit!

Ja, ibland är jag lite sen.... lite efter sådär... men min nya favoritsida för att köpa kläder är helt klar Tradera.se !
Billigt och bra! grrrrrrrreat!

Idag mina vänner, har jag storstädat!

I alla fall köket! Jag kan lova att det inte finns ett dammkorn där inne nu! Känns oerhört skönt nu, men det tog mig 2,5 timme... bara köket då alltså! men sådant måste göras! Man kan inte leva bland för mycket smuts, det är äckligt och man kan säkert få någon läskig sjukdom på köpet. Så många sjukdomar och skit som det finns nu.... :/
Har även vikt tvätt förresten, haha...

Nåväl, dags för mitt första mål sen klockan 11 imorse... snabbmakaroner med ost blir det... nyttigt och bra, eller inte. Har faktiskt städat och haft mig nästan hela dagen, har tagit det lugnt också eftersom det var det som var meningen med min lilla time-out.


Här är lite streetart utanför Danscenter



Just det...

... hade ju mösspåtagning igår... Det var... intressant.
Skulle ju på genrep med hiphopen så jag var där, tog min mössa, sjöng lite, släppte en ballong, tog på mig mössan och sen hängde jag med Maida, Mikaela & ida en timme innan jag åkte in till den store staden. Så rolig var min mösspåtagning. Party party.




Jaha, då hade man ny design... igen

ja, jag blir då aldrig nöjd! Troligtvis för att jag är så kreativ! Får ju nya ideér stup i kvarten! Men jag är nog nöjd ändå, fawst inte riktigt haha.. tycker det blev lite mycket med bilden på headern så nära den som sitter i kategorisidan... den svart/vita menar jag då...

Vad tycker ni?

Om jag fick ett par...

..högklackade skor.. då skulle jag vilja ha de här:



Time-out

Jepp idag sa det stopp, min kropp sa till mig att det är dags att ta en vilodag. Ingen träning, även fast den är viktig, men nej, jag orkar inte! Igår när jag kom hem så bara satte jag mig pladask ner på golvet för att jag orkade inte stå, jag orkade inte gå och jag orkade defenitivt inte ställa mig upp igen...

Så idag ska jag bara ta det lugnt, jag ska inte åka någonstans och jag ska inte anstränga kroppen mer än rundor till köket/toaletten.. kan hända att jag städar lite också. Mmm... ska bli så skööönt! Ibland behöver man time-out, vare sig man vill eller inte!


För mycket att göra ibland!

Ja ibland hinner stressen ikapp en och det känns som att man har miljoooner saker att utföra men ack så kort tid att utföra det på. Då blir jag ett monster. Fråga Jacke bara, det är sant. Jag blir irriterad, arg och ledsen och förvirrad och vimsig på samma gång, och det fullkomligt hoppar ut fula grodor ur munnen på mig.

Så förlåt mina vänner och andra nära och kära om jag var elak eller spydig mot er igår, det är inte meningen.. I promise! <3

Jacke hittade dock ett mycket effektivt sätt att lugna ner mig på så nu är jag någorlunda stabil igen. Så denna dagen blir säkert ganska bra ändå.. Hinner tyvärr bara komma och hämta studentmössan i skolan idag... har ju mösspåtagning men hinner inte gå på middagen och allt det där roliga :( Ska ju på genrep med hiphopen och det är faktiskt viktigt, i alla fall för mig. Dels så kommer jag inte få vara med på föreställningen om jag inte kommer och dessutom så vill jag ju faktiskt vara där... Nåväl, ska i alla fall sola och sen hem och sminka mig innan det bär iväg till skolan.

Min kropp är helt utarbetad. Jag har tränat sjukt mycket på senaste och nu alldeles för många dagar i rad.. dessutom har pressen och nerverna från auditonen hunnit ikapp mig nu (?) som gör att jag blir lite extra utarbetad... det jag menar med det senaste är att jag inte kände av det så mycket i helgen men nu så tar den ut sin rätt och gör mig om möjligt ännu mer utmattad...  Men nästa vecka är det uppehåll från dansen... ska träna i helgen också men sen ska jag vila...
I alla fall i några dagar....

Godmorgon! Idag är det tisdag :)

Idag ska jag klippa mig, sola, och köpa smink. Sen ska jag dansa balett och hiphop! Ska bli kul...

Men det har jag inte så mycket lust att skriva om för jag har hittat sjuuuuukt äckligt snygga tröjor på ebay idag! Gah! Jag sitter här vid datorn och fullkomligt dreglar.



Alltså skojar inte om jag säger att jag lugnt kan glida runt i dom där i sommar! God damn....
Sen har jag även spanat in ett gäng sneakers i vanlig ordning, dock hittade jag mest snygga Nike.





Har även spanat in ett gäng halsband jag vill köpa:




Snälla ge mig? :]

Vad gör dig lycklig?

Alla strävar ju efter lycka... på ett eller annat sätt.. kortvarig så som en roliga kväll ute, är det lycka?
Eller är lycka något man måste känna hela tiden för att den verkligen ska finnas? Lycka, är det att få göra det man vill göra med sitt liv? Eller är lycka samma sak som kärlek? Kärlek till en partner, syskon, familj eller vänner?

Vad innebär egentligen inre lycka, inre frid? Hur finner man det, är det svårt? Vad krävs , meditation? Hur mediterar man?
När ska man egentligen ha tid att göra det? Vart ska man sitta, stå, ligga för att göra det?
Och det här med utseende? Har det med lycka att göra eller är det bara ytlighet? Hur ska man göra för att sluta att konstant jämföra sig med bättre, snyggare människor? Och har kläder med självkänslan att göra? Skulle pengar till finare snyggare kläder göra en mer lycklig?

Det finns så mycket frågor i mitt huvud, att jag undrar hur de får plats där? Och det där är knappast en hundradel av allt som snurrar i mitt huvud. Jag tänker inte på det konstant men ibland känner jag att jag skulle behöva någonslags vägledning eller råd. Men vart finner jag det? Måste jag åka hela vägen till Indien för att få förståelse och svar?


Men för att sluta ställa frågor och istället kanske svara på en del tänkte jag nu fråga mig själv; Vad gör mig lycklig? :

Jag blir lycklig när jag dansar, både när jag sätter en koreografi klockrent och när jag bara dansar som jag vill till musik jag tycker om. När min kropp utforskar och leker med dansens olika aspekter! Då om inte annat är jag lycklig.

Rättvisemärkt

Ja jag har unnat mig snabbkaffe och rismjölk... haha låter lite konstigt kanske men det godaste kaffet som finns är gjort på rismjölk och snabbkaffe.. lärt mig av min kära vän Mirrrrrrrrrandaah (uttalas på engelska, haha) ...

Kaffet jag köpte var ekologiskt och rättvisemärkt.. Det tycker jag är väldigt bra att fler produkter börjar bli, för jag vill faktiskt inte att bara för att jag ska ha ett gott kaffe hemma här i min lägenhet så ska någon stackars gumma i något u-land råka illa ut för det... Dock så är det inte alltid så enkelt då dessa produkter oftast är dyrare än de andra, och som fattig student/dansare så har man inte alltid råd med sådant.. även om man önskade hade man hade. 

Besviken

Jupp gissa vad, jag kom inte in på Kulturama. Känner mig rätt besviken faktiskt.. mer ledsen än vad jag trodde att jag skulle bli. Dock så hann jag ju bygga upp förväntningar tills idag, så ja... Fast det flesta som var där hade faktiskt antingen gått gymnasie med inriktning dans eller någon slags förberedande danslinje så jag borde ändå vara rätt stolt som tog mig till andra dagen. Jag har ju bara kört kvällsklasser liksom och inte alls särskilt mycket klassiska ämnen (balett, jazz..) .

Ska ju söka till Danscenters danslinje snart också så vi får ju se hur det går då.. kommer vara betydligt bättre på jazz då eftersom jag ska på Daniels kurs med jazztekniker, streetjazz och auditionträning två veckor innan precis. Hoppas på bättre där...

Men men... kommer jag inte in i år så lär jag ju definitivt komma in nästa år om jag fortsätter med kvällsklasserna de kommande två terminerna :)



Det plingar på dörren

haha det plingade precis på dörren, och där utanför, ja där stod Torsten från hyresrättsföreningen! hahaha...

Audition Kulturama dag 2

Då var dagen över på Kulturama och jag är återigen hemma. Behövde i alla fall inte gå upp så fasligt tidigt idag :) Dock så vet jag inte alls hur detta ska gå, det kändes ju rätt bra faktiskt och så men jag kan ju inte se mig själv så.. ja.. jag får reda på om jag kommer in eller inte imorgon!
Fast det som är mest jobbigt är ju att jag faktiskt kan få reda på resultatet idag! De hänger upp en lista på dörren precis som igår, fast mellan klockan 6 och 7 ikväll.. och jag pallar inte åka hela vägen igen för att kolla på den, när jag lika gärna kan ringa imorgonbitti. Så i väntan på tåget imorgon ska jag ringa Kulturama! Gaaaaah, spännande!

Jag hoppas verkligen att jag kommer in, skulle vara så kul!




Lilla korta jag när jag anlände på Kulturama imorse



mitt namn på listan igår =D haha


Audition till Kulturamas yrkesförb. danslinje

Japp idag har jag varit på audition! Kan ju börja att berätta dagen från början:

Vi började lördagen med att kliva upp halv sju. Helt ärligt? Orka gå upp halv sju på en lördag.. nåväl vad gör man inte för sin framtid... I alla fall så sov jag ju hos Mirandah eftersom vi skulle till Hammarby sjöstad så det kändes som en bra idé. Vid kvart i åtta tiden var vi påväg ut men missade förstås bussen.. men kommer i alla fall efter många om och men fram i tid. Vi får nummerlappar och sen bar det in till danssalen för att värma upp.

Medan jag kände mig som en ko påväg till slakt med min nummerlapp på magen så värmde vi upp lite granna och fick även reda på att dansprovet skulle börja med 30 min balett, för att sedan gå över till 30 min modern dans, sen 30 min jazz och till sist men inte minst 15 min street. Så det var på med balettskorna och göra sitt bästa.

Jag var väldigt kluven i min åsikt hurvida det gått bra eller inte efter att hela dansandet var klart. Det kändes både bra och lite dåligt så jag hade verkligen inte den blekaste om jag skulle gå vidare till morgondagens slutgiltiga prov eller ej. Klockan var i alla fall 11 på morgonen när vi var klara, och resultatet skulle inte komma förens runt halv fem, fem. Jag & min käre vän Mirandah bestämde oss för att träna lite saker inför föreställningen med danscenter för att sedan stretcha, käka lunch och sedan bege oss till Adidas Factory Outlet. Sagt och gjort, på outleten hittade vi dock inget av värde. Då var klockan ett.

Så efter en lång stunds letande efter ett normalt fik så hittade vi ett, där drack vi kaffe för att samla lite krafter, som förövrigt helt gått ur oss. Vi mådde inte så bra. När vi fikat klart var klockan endast två, men vi gick tillbaka till Kulturama och den tomma danssalen. Där fick vi lite oväntad energi och började träna lite smått, övergick sedan till att göra en lätt dancehallkoreografi och sedan en wacking/house koreografi, sedan tränade vi på föreställningsprylarna , och sedan tog jag mig en låååång stretch, det var skönt :)

Klockan blev sedan tjugo i fem då bestämde vi oss för att gå ner i kafeterian för att se om listan hade kommit upp på dörren, och det hade den! Den satt på ytterdörren!


And guess what, jag kom vidare till imorgon!!! =D Så imorgon klockan tolv ska jag infinna mig på Kulturama för att göra det slutgiltiga dansprovet! Toppen!
- 8   Camilla Danielsson , stod det på lappen!

Så önska mig lycka till imorgon ;)


Lite bilder från dagen:

     



fiiiin


Ingen skiva ikväll

Nej ingen studentskiva för min del... de jag skulle dit med ändrade sig så jag vill inte åka dit själv, nykter, för att vara där i två timmar, nykter, för att sedan åka hem till mirandah själv, nykter.

Alltså inte det hade jag har något problem med själva nykterheten, men som de flesta vet så är man lite mer... modig? .... näe man har lite alkohol i kroppen. Då bryr man sig inte lika mkt, men även om så varit fallet så vill jag fortfarande inte sätta mig på buss & tunnelbana själv för att sen stå i en kö till en klubb full med alkholiserad ungdomar, helt själv. För att sen vara där i två timmar och sen åka hem helt ensam i natten. Och dessutom så ska jag ju upp väääldigt tidigt imorgon till Kulturamas uttagningar till deras Dansarlinje.

Hm.. well well... bättre lycka nästa gång, eller vad säger man? Jag är bara väldigt ledsen över att jag inte kan gå på min bästa väns studentskiva som jag sett fram så sjukt mkt till.. jävligt ledsen faktiskt...


Student? Vem? Jag?!

Okej... jag ska alltså ta studenten om 3 veckor. Det är nästan helt ofattbart.... Kommer ihåg för ett halvår, 3/4 år sen när jag satt och pratade med mina föräldrar att jag "snart" tar studenten, men det kändes liksom aldrig som att det var på riktigt. Att jag faktiskt skulle ta studenten. Jag har varit med när andra gjort det men aldrig riktigt hajjat att jag också ska göra det, att skolan faktiskt är över någon dag.
Jag längtar sjukt mycket tills studenten men samtidigt är det faktiskt lite skrämmande, för vad ska jag egentligen göra sen? Hur kommer mitt liv se ut sen? Mycket tankar.
  Men roligt ska det bli! Det kommer blir toppen!





För att snart tar jag studenten! Fy fan vad jag är bra!

Grrrr....

Åh jag blir så arg.. har en lärare som alltid är på mig och klagar på det minsta lilla han kan komma på. Blir så otroligt trött alltså! Vad det än handlar om, t.ex. idag så ligger Mikaela och sover hemma, då skäller han på mig för det?!
Störd .

Ska inte dansa idag, ska städa hos min käre mormor och sedan träffa Jess en sväng.

Usch är inte på humör för att skriva är så arg!!!!

Historia A & Samhällskunskap A

Nu är de ÄNTLIGEN avklarade, tack gode gud , ÄNTLIGEN säger jag bara! Jag är godkänd, och som jag kämpat den sista tiden pga av tidigare lathet, men nu är jag klar. Så otroligt grymt skönt, en sten har lättats från mitt hjärta som man säger. Har bara ett religionsarbete kvar sen är jag klar med princip allt. Jag kommer få ett ordentligt slutbetyg! Och bara 100 poäng i IG ! Det är så toppen så jag vet knappt vart jag ska ta vägen haha.

Skola , spännande va?

Japp sitter i skolan och ugglar i vanlig ordning. Jag och Mikaela ska ta tag i våra bilder vi har till projektet så det blir klart någon gång. Kommer nog bli klara idag! Ska skriva ut bilderna och sätta upp dom på något lämpligt ställe, och skriva bildtexter. Vrrr.... det blir säkert bra tillslut!

Måste träna på streetjazzen tills på fredag kom jag på nyss! mjau . Och idag är det balett och hiphop! Baletten längtar jag mycket till faktiskt, är så kul nu när jag blivit starkare och vigare i benen!

För att jag älskar min pudelkatt <3

Igår var vi i svinninge hos mor & far. Det var mysigt. Först hjälpte vi till med båten, jag och jacke tvättade dynor och kapell. Sen åt vi lunch och fortsatte sedan med tvättandet. När vi var klara var det fika, sen gick jag och jacke på promenad ner till vattnet, vi kastade macka! Efter det var det middag, grillning! Så sjukt gott!

Men det bästa av allt var Musse <3 Han har blivit rakad! Så jävla söt! Känns som en helt ny katt, haha. Han var jätte mysig och mkt gladare eftersom han slapp dom där jäkla tovorna som kliar, drar och fastnar i saker. Dessutom är det mycket svalare nu när han slipper all päls haha! Han är så jävla gullig.



   haha kolla musses hängmage som ligger ner på backen!
image208image209

image210

image211

Söndag

Jag har haft fullt upp idag, varit i Svinninge hos mor & far med jacke.. men jag skriver mer om det imorgon.

En underbar solig dag på Söder!

Ja idag har jag haft en riktigt bra dag. Har lekt och myst i solen!
Jag åkte till Mirandah ganska tidigt, så hon, jag och malin gjorde en härligt packning bestående av: en mjuk gymnastikmatta, en basketboll, en vattenpipa, vatten, jordgubbar och ett härligt humör. Sen vandrade vi ut till parken precis bredvid deras gata och slog oss ned där.
Vi började med att spela basket, det var skoj. sen chillade vi med vattenpipa, jordgubbar och jag köpte mig en glass.
Därefter tog vi tag i akrobaterna i oss och lekte, det blev hjulningar, kullerbyttor, mjuka övergångar, handvolter och stå-på-huvudet sessioner! Sjukt roligt, men vissa saker är lite läskiga. Det är faktiskt svårare än vad man tror att göra en ordentlig hjulning.

När vi fått solsting gick vi och handlade mat. Vi åt pastasallad som bestod av: pastaskruvar, avokado, isbergssallad, tomat, gurka, oliver, champinjoner, kidneybönor och majs! Det var sjuuukt gott, och jag blev proppmätt. kaffe på det, och sen tränade jag och Mirandah på två koreografier.

När klockan närmade sig nio var vi grymt trötta, och det var dax för mig att dra mig hemåt. Sagt och gjort, nu är jag hemma igen. Tiden går så fort!



Vrrrr....

Roligt att dansa idag, som fasen! Det var en väldigt svettig dancehall koreografi och Daniel hade gjort en ny koreografi på streetjazzen, den var verkligen en utmaning!

Trashy stepsister

Jepp det är jag det, och Mirandah är en av Askungarna. På vårföreställningen med Danscenter så ska vi ju uppträda med commercial hiphop gruppen. Och temat på hela föreställningen är "Fantasy" . Så Dan (våran danslärare på commercial) har tagit två låtar som han mixat ihop, den ena är Kylie Minouge - Speakerphone och den andra är Basement Jaxx - Oh my gosh.
  I början är det halva gruppen som är "Cinderellas" som syns mest och då är det Kylie-låten som spelas, sen blir det lite platsbyten och då är det "The trashy stepsisters" som syns mest och då är det den andra låten som spelas. Jag fick då vara en av styvsystrarna, men istället för "ugly" så är vi "trashy", det är toppen!

image196

Har inte haft ork att skriva..

.. inte mått så bra. Men här är en av bilderna i alla fall:

image195

Fotosession!

Idag ska jag och Mikaela fota, ska bli kul! Sovmorgon tog vi också, mycket skönt :) Sen ska jag fika med Ida också!

Måste göra mig iordning bye byeee...

Balettdansare!

Ja idag var jag allt tjusig. Benvärmare och shorts och balettskorna haha! Idag gick det väldigt bra på baletten och bra på hiphopen också. Känner verkligen att jag utvecklats och blivit starkare. Är mycket stabilare och kvickare.

Är trött nu och måste äta , men jag har faktiskt en bild på min underbara balettoutfit!

image192

Tisdag

Hade stört ont i huvudet igår.. kändes verkligen som att det skulle sprängas.. så sista kvarten av houseklassen satt jag och tittade på.. men jag höll igång i 2 timmar och 45 minuter i alla fall :)
Men sjukt ont i huvudet hade jag.. hela vägen hem... kändes som att det tog minst 3 timmar att komma hem. Det sög riktigt hårt kan jag lova. Gulle Jacke hade i alla fall städat och gjort fint här hemma, sen så lagade han mat också <3
Det var toppen
, eftersom jag själv inte var kapabel till särskilt mycket mer än att ligga ner.

Haha Sabina är så rolig.. mitt i klassen när vi har lite fri träning på en golv-pryl så kör hon ett house steg fram till mig och böjer sig ner och stirrar på mina skor. Hon sa ingenting. Så jag vände på min sko så hon såg undersidan, då sa hon "hm, spännande" sen dansade hon iväg igen?  Haha, sen skulle vi göra en övning där man ska härma varandra om jag ska fatta det kort. Men Sabina kom inte på vad det hette, hon sa "Nu ska vi göra.. hmm.. Följa.. apa? Apa, följa? Följa tong?" så jag sa "Följa John?" , haha.. det var det hon menade...  det lät så stört, jag tror hon menade "härmapa" och "följa john", men blandade ihop lite så att säga...


bild från träningen
image191


Idag är jag hemma från skolan pga hur jag mådde igår.. Jag fick sådär ont i huvudet och illamåendet för att jag varken sovit ordentligt eller ätit ordentligt. Så jag kände att jag behövde sova ut så att det inte händer igen.
Fick även reda på av Mikaela som är i skolan att våran mentor Roffe och en till lärare vi har som heter Olle har fått sparken, de får alltså inte jobba mer på våran skolan efter den här terminen. De var tydligen inte tillräckligt kompetenta? Hm, jag gillar inte våran nya rektor. Men i alla fall så de ska tydligen sluta nu på en gång enligt dem själva? För att de tagit illa upp eller något? Sjukt jobbigt om man har rester eller liknande i något av ämnena? Så kan de ju inte göra, betygen är ju inte ens satta?! Hm.. får se vad som händer framöver..
Vi har ju heldag med Olle imorgon , och han ska inte komma dit, men jag och Mikaela ska till skolan i alla fall för vi ska fota till projektarbetet utomhus! Hoppas det blir fint väder :)

Följa... apa?

Dansade house idag, hade Sabina, var väldigt kul. Hon är lite.. speciell :) skriver mer imorgon för jag mår inte alls bra idag.

nu funkar det!

Har försökt blogga i en halvtimme nu men sidan har bara fjantat sig! Nåväl, nu funkar det i alla fall.

Har egentligen inte så mycket att skriva men jag tänkte ladda upp ett gäng bilder, först och främst bilder på mitt fina halsband som jag gjort helt själv! Är mycket nöjd med mitt påhitt :)


 

image189


det var förövrigt väldigt fint väder idag, men lite moln... !

image190

Och nu åker jag tunnelbana!

Nu var det slut på arbetsdagen
. Varit rätt lugnt och skönt, enda negativa är väl att man inte får njuta av solen.. Men pengar är något jag är i behov av så jag jobbar mer än gärna, speciellt på gulan! Funderar på att köpa en adidas track av Vee.. Bara 300 och väldigt fin lät den.. Ska kolla hur mycket pengar jag har på kontot när jag kommer hem.

Har bild på mitt lilla halsbands projekt som är klart! Jätte fint är det! Laddar upp när jag kommer hem :)

Roslagsbanan

Nu sitter jag på roslagsbanan på väg till gulan! Vee ringde och fråga om jag ville jobba idag från 12 - 17, och eftersom jag inte ska dansa idag så tänkte jag att det var en bra idé! Så nu är jag som sagt på väg, med James Brown i lurarna, lite funky soul så att säga! Sjukt nice är det, för det är sjukt fint väder också! Toppen dag idag :)

Inget lördagshår...

Najj, det blidde inget hår för min del.. trots att håret hade exakt samma färg som mitt eget... men det var på tok för dyrt. Trist säger jag... nåväl. Köpte i alla fall två diadem och ett vitt oversize linne som tröst. Ska till täby imorgon och köpa en hoodie och en hatt, och en halsbandskedja till mitt lilla projekt jag har här hemma! Det ena diademet var lila i samma färg som min klocka, här ska matchas!


nya linnet
image185


Är faktiskt inne i en skift period nu, jag har fått en vision och min personliga klädstil håller på att ändras sakta men säkert ... det är lite spännande faktiskt. Är väldigt inspirerad av funk och soul och jag har som sagt en lite vision om mig själv pga detta.

Jag är oroväckande blek, dags att sola snart. Tror jag ska göra det imorgon när jag ändå är i Täby C...

Lördags hår

Haft en mysig morgon med min babe, bara legat och gosat och gissat vilken musik grannen spelade... gissades på allt mellan åttiotalspuls till enrique iglesias.

Idag ska jag in till den stora staden och handla hår! Ska bli väldigt spännande! Måste även boka tid för klippning idag tror jag. mjau, får se om jag kommer ihåg haha...

Nu ska vi äta frukost, yay!

Sista dagen på Gulan!

Ja idag var då sista dagen som rubriken säger.. Det känns lite sorgligt faktiskt för jag gillar verkligen att jobba där, jätte mycket. Tycker så mycket om dem som varit mina kollegor och ja.. jag vill hellre jobba där än gå i skolan... men men.. skolan slutar ju snart men inget jobb har man. Nåväl.

Förresten så fick jag jätte fina presenter av dem på Gulan för att det var min sista dag! Jag fick en underbar klocka som jag stått och dreglar lite över här i veckan och sen ett halsband med matchande örhängen som var sjukt coolt! it was toppen! Tack allihopa :)


Klicka på bilderna för bättre upplösning


Tränade idag också, streetjazz. Gick sådär, har sovit dåligt och är inte helt frisk men ja.. jag ser i alla fall stor skillnad på mina piruetter nu och för ett halvår sen, snacka skillnad! Är faktiskt lite stolt över mig själv :)
Förövrigt så hade Mirandah köpt en jättefin t-shirt som jag blev avundsjuk på, lyckades inte fånga den så väl på bild, men däremot Mirandah när hon stretchade!

image184

imorgon ska jag köpa hår , hejdå!

Paus i SYTYCD

So you think you can dance , det är paus nu... om ni såg House koreografin så är det Sabina , min house lärare, som koreograferade! Men jag tycker inte dansarna som dansade den var så super bra ... blev lite besviken faktiskt! Men nu när det är över så kommer Sabina hem och har våran klass på måndag! ååh det är toppen! haha...
Ska bli så kuuuul... är lite ledsen över att vi inte ska vara med på föreställningen faktiskt.. vill visa mina vänner som inte vet vad house är, vad det är! jaja, ni är välkomna i alla fall den 1 juni på Göta lejon .


Modell ?

Ja i alla fall för en jacka på Gulan haha... den var faktiskt jäkligt nice! Men det skulle svida i plånboken, så det blir ingen för min del.

image178


Zoo York jacka från Gulanstore.se

RSS 2.0