Dagens

Inte särskilt smickrande pose haha, ser ut som en apa. Monkeypose! Haha


Kafferep x 2

Halloj! Saknat mig? Jag vet att Mirandah har det i alla fall hahahaha... Nämen stackarn är ju sjuk och behöver något att läsa. Så det ska hon minsann få!

Helgen blev väl inte riktigt som det var planerat. Men det var skoj ändå! Senaste dagarna har jag mest haft arbetslös-ångest och ja.. det finns liksom inte så mycket att skriva om då. Om ni inte vill höra om min ångest om och om och om och om IGEN. Skulle inte jag vilja i alla fall haha. Jag tränade visserligen igår och hälsade på i Jessica & Emils nya lägenhet som var superfin! Så det var trevligt.

Idag har jag städat och druckit kaffe hos min lilla mormor och  även tjänat en slant, tack vare städningen, som jag ska använda till busskort denna månad. Efter det mötte jag Miriam och käkade hemmagjorda cibattas och drack ännu mera kaffe. Sen läste vi tidningar och hade tjejsnack, väldigt mysigt! Nu är jag hemma och inväntar min man så vi kan gå och tvätta. Det ska bli ytterst roligt... eller inte haha.


Våra goda cibattas innehöll: bonjour vitlöksost, mozzarella, färska & soltorkade tomater, ruccola samt pinjenötter


cibattamiri


ciabattamilla


Kaffedipp, och mitt nya matta nagellack från Depend


Födelsedagsfest & utgång

Tonight is the night! Haha, nämen jag tror det kommer bli en grym kväll faktiskt. Har hittat den perfekta outfiten, den är verkligen fierce! Det som händer ikväll är alltså att jag tillsammans med ett gäng andra ska hem till Erik & Maja och fira Erik som fyller år. Ska tydligen komma en hel del folk dot, skoj skoj. Sen ska jag och några tjejkompisar ut och skaka våra lurviga till toner från 60- och 70-talet på Fasching. Låter det inte bra så säg?

Jag ska i alla fall bli sådär lagom kalasberusad och dansa som aldrig förr i mina nya stövlar! Nu kör vi!

Bild: tagen av mig igår på MEST
med canon ixus 80is


Inredning

Jag fann denna fantastiska flamingo på Åhléns igår och föll pladask. Den är lagom kitchig och hade inte fått följa med hem om den vart i plast. Den är istället av glas och ja... jag älskar den.


Avundsjuk

Om jag hade massvis med pengar att spendera skulle jag också köpa dessa fantastiska skor. Jävla Rihanna. Hon ska alltid ha så mycket snyggt haha. Skulle dock inte dra mig för att köpa ett par kopior av skorna, för jag tycker de är grymt snygga och bryr mig inte ett dugg om märket på just dessa. Anledningen till det kan ju vara att de kostar 750 dollar... alltså 5 275 kr (Gud vad lågt dollarn står förresten?!).

Källa


Morgonkaffe

Här sitter jag med sömndruckna ögon och dricker mitt morgonkaffe. Valde att gå upp klockan åtta så att jag får lite rutin på vardagen även fast jag inte jobbar. Kan lova att jag verkligen längtar efter att få börja jobba igen, längtar efter att få utvecklas, lära mig nya saker och vara en tillgång, någon som bidrar till arbetsplatsen. Jag vill utnyttja min kunskaper till max och lite till! Det var faktiskt därdör jag slutade på mitt förra jobb. Det var inget som utmanade mig där, jag lärde mig hur jag skulle göra för att sälja till de flesta sen blev det bara ett ständigt upprepande. Som att spela en låt på repeat ungefär. Dessutom är man så otroligt utbytbar, slutar jag så hittar de en annan.. fortare än fortast. Jag vill känna att jag gör ett ordentligt jobb, sådant som måste göras för att företaget ska gå framåt, inte bara för att jag ska få ihop pengar till min hyra.

Så här är jag på morgonen alltså.. sitter med mitt kaffe i handen och filosoferar om livet och vad jag vill göra med det.

Bild: från google


Linsgryta

Var på intervju i förmiddags... tror det gick helt ok! Han som rekryterat samt intervjuade hade faktiskt bara valt ut 4 stycken (!) som fick komma dit på intervju. Dock så blir det en andra intervju också innan man eventuellt då får jobbet. Och det är under den andra intervjun som man får reda på mer om själva tjänsten, nu var det mer en genomgång om vad jag gjort tidigare och sådär. Får besked i slutet av veckan så håll tummarna nu gott folk :)

När jag kom hem tog jag det lugnt ett tag innan jag satte igång med lunchen som då blev: linsgryta! Den blev väldigt god faktiskt och jag gjorde så pass mycket att jag kan äta den när jag kommer hem från träningen också.

Har inte så mycket mer att berätta faktiskt! Ska väl ta det lugnt ett tag till här framför datorn innan jag beger mig till träningen.

Fin bild på mig & Miriam haha


En härlig ego-bild

Visst älskar vi ego-bilder när vi läser bloggar? Det gör i alla fall jag haha! Här komemr en bild som Miriam tog på mig i fredags i min tunnel där jag bor :) Eller alltså jag bor inte i tunneln hahaha... Utan i närheten av den i en lägenhet haha..

Bild: tagen av Miriam


Kaffeberoende

Här sitter jag nu, som många dagar tidigare, och dricker kaffe och lusläser på Platsbanken. Heter det lusläser förresten? Jag skrev Läsluser först haha.. men det lät ännu mera fel. Nåväl. Kaffe är gott, det är mitt nya beroende nu när jag lagt av med cancerpinnarna. Eller alltså jag älskade ju kaffe innan såklart, men nu har jag tagit det till nya nivåer haha.. dessutom har jag Irish Cream-syrup i kaffet nu, varje gång. Låter nyttigt va? Haha.. tur att jag springer bort alla kalorier på gymmet sen.

Idag ska vi gymma som vanligt förstås, jag och min bästa vän Jessica. Vi kom på ett ytterst bra magtränings-schema sist. Det blir sammanlagt (vi kör ju i set) 310 stycken situps vi gör, dessutom två gånger i veckan. Så det blir 620 situps i veckan, drygt 100 per dag alltså om man räknar bort söndagen som faktiskt är en vilodag enligt Bibeln. Haha. Hur bra är inte det? Vi kommer bli superfit lagom till jul, i motsats till alla andra som tränar upp sig till beachen så gör vi det till jul. Sen äter vi julmat och tränar bort det lagom till sommaren, fantastiskt.

Nej nu har jag tjatat nog om träning.. ska på jobbintervju imorgon som jag verklgien hoppas på! Så håll tummarna där ute i Sverige!

Bild: från i fredags när jag, PygméMiri och Mirandah var och fikade!


Montenegro - del 2

Här kommer bilder från onsdagen då vi var på båttut hela dagen
+ de två sista bilderna som är från sista dagen (torsdagen var jag magsjuk så då blev det inte några bilder)




























"Morgonstund har guld..."

Godmorgon Sverige! Idag har jag vaknat betydligt tidigare än herr Jacob så jag har blivit bannlyst till köket. Men det gör inte mig något för jag har haft det jättebra här. Druckit två koppar kaffe, ätit kanelbullar och pratat lite i telefon med både Mirandah och sedan Jessica. Har även hunnit med att pröva på höstens trend matta nagellack, så nu har jag målat ena handens fingrar med en mörklila nyans. Jättefint faktiskt! Gillar den trenden. Men som sagt så har jag haft en mysig morgon med lite egentid.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska träffa Miriam och Jess ikväll tror jag, och eventuellt lite annat folk. Har tyvärr inte råd att gå ut.. ville jättegärna gå till Fasching ikväll men plånboken innehåller mer damm än pengar så det är bara att glömma tyvärr. Hm. Nåväl något ska vi hitta på ikväll, troligtvis något som innehåller alkoholhaltiga drycker så det blir säkert bra haha.



Dagens

Jeansjacka: vintage från Ebay
Hoodtröja: H&M
Örhängen: Ebay
Nitarmband: SOLO
Skinnleggings: GinaTricot
Air Jordans: Ebay


Hemma igen!

Nu har jag vart en sväng på stan och träffat Mirandah, fick även med mig Miriam så det var ypperligt trevligt! Käkade en chevrésallad och drack latte, sen satt vi och snacka skit ett tag innan vi begav oss- Jag & Miri åkte hem till mig för ännu en latte och för att röka lite vattenpipa medans Mirandah åkte till universitetet för att plugga. Nu har Miriam åkt och jag väntar på att Jacke ska komma hem från jobbet.


Lunchmöte

Hah, viktig jag lät nu va? Ska visserligen möta en person för lunch så det blir det faktiskt lunchmöte. Och personen i fråga som jag ska möta är min kära vän Mirandah, som svettas med allt plugg hon har nuförtiden på universitetet, så man får ta tillfället i akt när det finns lite tid över. Och äta behöver vi ju alla eller hur? Så nu ska jag hitta lite kläder att ha på mig (ska i vilket fall som helst ha premiär för ett par nya byxor), sminka mig och sen ge mig av mot den östra delen av staden: Östermalm.

Bild: Jag & Mirandah på fest i våras hemma hos henne.


Nu: Träning

Ska alldeles strax springa iväg till bussen för att möta Jessica för ett träningspass på Friskis. Tycker det är jätteskönt att träna regelbundet 3 ggr i veckan! Ska komma i form så jag blir riktigt fierce haha!

Har inte tid att skriva egentligen men jag tänkte slänga upp ett par bilder på min basilikatrend som jag skapat. Än så länge är det bara Mirandah som hängt på haha.. men jag tycker det är fint och praktiskt! Basilikatrenden: örter i fönstret i vita krukor.


Jag har basilika, timjan och mynta i mina krukor!


Dagens


Söt eller ful?

Finns att köpa på Karmaloop


Jag känner mig bara så.. fast

Visst är det väl så dom säger? I Disney's Aladdin alltså? Haha nåväl, är ganska säker på det. Det jag ville ha sagt med rubriken var faktiskt att jag känner mig väldigt fast just nu, att jag kört fast alltså inte att jag är vältränad haha! Gud vad jag är sämst att hålla mig till ämnet haha.

Vart var jag nu då.. jo just det jag känner att jag sitter fast i min roll som arbetssökande. De arbeten jag först och främst söker är inom servicekoncernen; kundsupport, kundservice, handläggare av olika slag. Jag gillar kontorsarbete och att ha daglig kontakt med människor, och jag kan inta en säljande roll sålänge det inte är så att jag måste jobba mot endast provision eller större delen provision. Jag skulle hellre se det som en bonus utöver en fast månadslön, det har inga problem med. Men jag vill inte ha det som ett slags krav för att överleva månadens räkningar, been there and done that. Man blir hemskt stressad och pressad av sådana krav, och inte på ett bra sätt enligt mig själv. Kanske passar andra, men inte mig.

Mitt problem med detta är att de flesta av dessa arbeten kräver erfarenhet som jag inte har. Alltså inte alla utan många. Och jag måste ha ett jobb så fort som möjligt, vilket inte är något jag kan räkna med bara för att jag söker många jobb. Usch börjar bli väldigt frustrerad och jag kan ju inte sätta mig i samma sits igen och ta ett telemarketing jobb bara för att tjäna pengar, då kommer jag ju må dåligt igen som innan och dessutom inte göra ett bra jobb. Jag känner att jag är "för kräsen" men vad ska jag göra då? Jag vill ju gärna hamna på en arbetsplats där jag kan utvecklas och dessutom använda mina främsta egenskaper såsom min telefonvana, datakunskaper, servicekänsla och kreativitet.

Vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med det här inlägget... behövde bara skriva av mig. Och om någon underbar själ där ute i cyberrymden har en tjänst som liknar det jag söker så är jag defenitivt öppen för förslag haha!


Bilden är tagen för ett år sen, i början av hösten i Söders vackra trakter.

Höstrenovering

Sådärja! Nu har vi fått lite ordning på torpet! Känns väldigt skönt måste jag säga. Det jag ändrat denna gången är inte bara min header, utan även i sidomenyn samt färger. Är faktiskt, förvånande nog, väldigt nöjd med resultatet. Tycker det är skönt att jag kan fixa sådant här själv, skulle aldrig kunna lägga det i händerna på någon annan.. haha jag skulle vilja ändra små grejer hela tiden och skulle då aldrig bli klart. Nåväl, vad tycker ni? Bra eller dålig ändring? =)

Idag ska jag förövrigt träna igen med Jessica. Tycker det är väldigt kul faktiskt att träna på gym! Vi ska träna kondition och sen armar med hantlar. Fröken Jessica har förövrigt fått en lägenhet tillsammans med sin grabb! Grattis till lägenheten måste jag passa på att skriva nu när vi ändå är på g, here we go: Grattis till lägenheten! Haha. Eh ja vad rörigt allt blev nu. Haha fan vi säger hejdå här!

Hej svejs!


Jag på Skansen i somras!


Balenciaga

Foto: Horst Diekgerdes

 

Hur coola leggings/byxor från Balenciaga? Dock från våren 2007.


I'm a sagittarius


Vill ha?!

Jo tack det kan man säga! Dessa bara skriker 90-tal med sin tjocka klack och ja.. jag vill ha dem! Typ igår!! Haha.. jobbigt med cravings.. speciellt när de är från topshop och kostar ca 1400kr... :/


Vattenpipa

Miriam

Jag

Min vattenpipa


Montenegro 2009 - del 1

Kom på att jag inte visat några bilder från Montenegro mer än några stycken precis när jag kom hem. Det var i alla fall en supermysig vecka med min mamma och mina två äldre systrar. Vi bodde på lägenhetshotell i Budva vid Budvanska Rivieran. Det var sjukt varmt och soligt hela veckan med massvis av bad och god mat!

Ni får en till bildbomb senare!


Sneakerfreak

Reebok - Pump Court Victory II - Miami Vice




Älskar flamingon! <3

Handlingsförlamad

Sitter här och känner mig allmänt handlingsförlamad. Har suttit framför datan i flera timmar och bara surfat runt runt runt. Jag har även hittat 5 olika jobb att söka på platsbanken men har inte förmått mig att sätta mig och skriva mina personliga brev för att söka, hoppas alldeles för mycket på jobbet där jag var på intervju igår. Det är förövrigt ett kundservicejobb men på vilket företag vill jag inte skriva om här. Har ju vart på två intervjuer där och nu är det bara att vänta på besked...

Jag har dock en dålig magkänsla efter den här andra intervjun, den första kändes riktigt bra men den andra.. jag vet inte. Låter kanske konstigt, för jag gjorde inte bort mig och personen som intervjua mig kom jag bra överens med och denne var lätt att prata med samt ett gäng skratt kom med i bilden. Men ändå denna magkänsla. Tusan också. Tror att det är pga den jobbiga väntan från detta jobbet som jag inte förmår mig att söka några andra. För det är detta jag vill ha. Hm.

Nåväl för att prata om något trevligare så har jag och Jessica tagit tag i våra liv. Båda har ju slutat röka, jag slutade några veckor innan och hon gjorde det nu för 2 veckor sen när hon började på sitt nya jobb. Och vi har inte fuskat en enda gång, duktiga vi! Dessutom tog vi tag i träningen och köpte, till att börja med, månadskort på friskis och har börjat våran träning. Vi ska träna 3 dagar i veckan, och idag är sista omgången för den här veckan. Jag har skön träningsvärk i magen från igår, underbart! Idag ska vi köra kondition, vilket vi gör varje träningspass samt börja med styrka i armarna, det blir hantlar då som vi kör. Åh ska bli så kul! Älskar att röra mig, och det är superkul att jag håller i våra "stretchingpass" efter träningen haha! Kan många olika stretchingövningar tack vare dansen. Nej nu ska jag ta tag i mig själv denna dagen och åtminstone äta lite mat :)


I love mesh


Dricker chailatte

Vi har ett väldigt trevligt erbjudande på vår Ica där vi bor, man får köpa 3 st flaskor med syrup (187ml) för bara 79 kr! Hur bra är inte det? Så jag köpte vanilj, choklad och chai! Så nu ska jag dricka chailatte och läsa lite innan jag måste åka iväg på en till intervju på stället där jag var sist.



Träning

Idag har jag & Jessica mjukstartat med träning på Friskis&Svettis, blev endast cykel och springband alltså bara konditionsträning. Men jäklar vilken skillnad det är bara av att man slutar röka, andningen är helt annorluna = helt underbart! Sen körde vi en lång stretching vilket var underbart skönt. Älskar att stretcha! Nu längtar jag faktiskt tills på onsdag när vi ska träna igen :)

Resa

Lite platser jag vill resa till under mitt liv
dock inte alla utan bara ett urval ;)


Paris gärna på weekend med min pojkvän


Kina
och självklart gå på kinesiska muren


New York på shoppingresa såklart


Australien igen, för att se hur upplevelsen skiljer sig från att ha varit barn när jag var där sist


Venedig, Italien gärna på romantisk weekend..
har velat åka dit sen jag spelade banan i Tomb Raider som utspelar sig där haha!

Luspank

Inte riktigt kanske, har pengar till mat.. that's it. Kan inte shoppa eller festa.. haha staaaackars mig! Finns människor som har det mycket värre så det är väl ändå en värdslig sak att bry sig om.

Men nu är det så pass att jag vill dricka mojitos, klä upp mig och gå ut och dansa på Fasching. När jag fyller 20 år nu i december ska vi göra EXAKT det. Jag ska köpa en ny outfit kvällen till ära och göra mojitos på förfesten och sen ska vi gå ut och dansa till soul&disco på Fasching. Haha. Bra att man planerar i tid!

Visst är det alltid så att när man inte har pengar till värdsliga ting då är det just då man hittar alla dessa "måste-ha" kläder samt skor och även då som man är som mest sugen på att gå ut och dansa natten lång? Konstigt det där, man vill alltid ha det man inte kan få. Nåväl nu är jag officiellt mellan två jobb så dessa såkallade värdsliga ting får vän ta sålänge. Hoppas nu på att jag får jobbet där jag var på intervju igår! Det kändes jättebra så vi får se hur det går :)

En av de grejerna som jag vill ha nu.. finns på nelly.com


Vill ha


My love

Idag har vi vart tillsammans i två och ett halvt år!




RSS 2.0