Tisdag

Idag är det tisdag och inget mail om att skorna är påväg. Är jätte sugen på ett par jordans också, det får bli senare dock.


Vill ha mina skoooor

Jag har beställt skor från USA, och inte Ebay då utan en annan sida. Har köpt nike air digs, de har nämligen inte funnits här i Sverige i min storlek men på den sidan fanns de! Så förhoppningsvis får jag hem de nu i veckan då. Vill verkligen ha de skorna då det troligtvis inte är en återkommande modell som t.ex. dunks eller af1, utan en re-make av en vollybollsko från -91.


Kaos helg

Ja herregud vilken helg det vart... jag berättar om det dag för dag, med start fredagen förstås:

Fredag: Var ju ledig som vanligt så jag åkte in till Täby C och shoppade lite samt uträttade ärenden. Ganska skönt att trosa runt för sig själv. Fick med mig hem en t-shirt, ny bikini, nagellack, foundation och en e-legetimation haha.. Vid sju tiden mötte jag Miriam på medis och käkade sushi samt tog en öl, väldigt trevligt! Har inte träffat henne sen innan jag åkte till Barcelona faktiskt. Vi skulle i alla fall möta våra pojkvänner och följa med hem till Markus för att festa lite. Blev rätt galet, var tokbakis på lördagen haha. Jag vet inte riktigtvad vi gjorde egentligen där haha, bara pratade med massa folk och dansa lite till konstiga låtar och sådär, kul kväll i vilket fall som helst! Däremot så glömde jag min kamera hos Mackan så några av mina bilder kommer ni inte kunna få se förens nästa vecka :/


jag & miriam i fredags!


Lördag: Vaknade och mådde som jag förtjänade, men det stoppade mig inte från att åka in till centralen och gå på stan med Malin minsann, nej nej utan jag fyllde en flaska med resorb och sminkade mig lite halvt om halvt på bussen haha. Vi kollade lite kläder och sådär sen käkade vi varsinn pastasallad och drack kaffe på café 60 på rådmansgatan (mitt favoritcafé förövrigt). Därefter bar det av hem till henne och Mirandah för att göra oss iordning för den stundande förfesten. Blev väldigt nöjd med sminkning och klädsel sen började folk droppa in en efter en bland annat då Miriam, en kollega från jobbet som heter Ellen tillsammans med hennes vän, Emma och sist men inte minst Malins vän Josefine. Vi hade sjukt kul hemma hos dem sen drog vi ut till en klubb på Maria torget, det var dock fööör mycket folk och vi hade kollat upp vilket event som skulle vara där innan vi drog dit och då stod det att det skulle spelas "disco och funk" men det hörde jag inte kan jag lova det var bara house, house, house. Men vi dansade och hade sjukt kul ett tag tills jag & Miriam fick nog av all trängsel och begav oss hemåt då jag upptäckte att min mobil var borta... Har självklart ringt den ett gäng gånger och den har inte vart avstängd, sen ligger den inte kvar hos Mirandah heller så jag har spärrat kortet och imorgon får jag en ny telefon som jag köpt på Jackes jobb!


ser ni mig i högen haha?


me n miiiirandah

Lördagens outfit



Var lite på lyset här så ja... ni får ursäkta dubbelhakan haha!

MAC i samarbete med Hello Kitty



Denna kollektion släpptes i februari och kom hit i mars. Kollektionen finns i två delar Hello Kitty Colour Collection och limiterade Hello Kitty Kouture. Mer om kollektionen kan ni läsa på MAC's hemsida.
Anledningen till att jag uppmärksammar detta är reklamen som de gjort i samband med lanseringen... haha ja vad ska man säga, ta er en titt, den är helt fantastisk!



And off we go..



Nu ska jag göra lite ärenden och shoppa lite, hörs senare!

Torsdag = Fredag

Haha ja nu kan man ju fråga sig vad jag menar med det egentligen? Jo förstår ni som ni kanske kommer ihåg jobbar jag endast mån-tors så för mig är det fredag idag haha! Otroligt skönt måste jag säga, behövs på det jobbet där jag jobbar. Man tröttnar fort men det är bara att fortsätta kämpa, för så länge man inte ljuger för kunderna så känns det bra. Har hört folk fulsälja och det gör min riktigt förbannad, stackars de människor som mot, de flestas principer, nu köper något på telefon och bli lurade! Nej fy bubblan säger jag bara, är alltid tydlig i mina samtal, även om jag förstås får det hela att låta superspeciellt så ljuger jag aldrig. Nåväl idag blev det endå bara 1 timmes jobb då systemet la av helt och hållet fram tills klockan halv ett, och då skulle jag ändå gå för jag hade tid hos Ungdomsmottagningen haha! Skönt värre liksom, även om jag inte tjänade några pengar på det. Men nästa månad är det "varma kunder" så då säljer man som smör och tjänar massvis med cash inför sommaren, underbart!

Ikväll ska jag dansa waacking. Jag har knappt dansat något de senaste veckorna, dels har jag vart bortrest och sjuk men jag har ju även jobbat heltid (fredagar dansar jag inte) och man tappar fan lusten för att göra något alls, är alltid sjukt trött och sen hinner jag aldrig hem innan dansen helelr så att om jag slutar klockan 17 och dansen börjar 18.30 måste jag hitta på något i 1,5 timme.. och det är drygt. Så min danslust har sakta men säkert försvunnit, så jävla tråkigt! För jag älskar ju att dansa, låter kanske motsägelsefullt men det är så det är. Dessutom saknar jag något sjukt mycket att ha någon att dansa med, inga av mina närmare vänner dansar förutom Mirandah då, men hon har ju gjort illa knäet och kan inte dansa med mig nu... Så.. nästa termin.. då vill jag en till danskompis som kan kanske vill gå några lika klasser? Someone who's up to it? Danskompis sökes haha! Jag går relativt höga klasser i house, hiphop och dancehall och fortsättning i waacking, sen är jag nybörjare på breaking och popping samt locking. So tell me if you're interested in one of these styles, så kan vi kanske dansa ihop?

På lördag vankas det utgång med Mirandah & co haha! Orkar inte skriva alla för jag vet bara Malin och Miriam sen kommer jag inte ihåg resten haha..  Tänkte även gå en sväng på stan på lördag nu när det tydligen ska bli toppenväder i helgen! Jag & Malin tänkte slå våra shoppingsugna skallar ihop så om någon annan vill hänga på så är det bara att hojta till. Imorgon ska jag även beställa två par skor och ett oversize linne från USA (2 av dem från Ebay), det blir ett par air digs och ett par jordans och linnet är från Adidas (vintage, tror det vara från 80-talet). Kommer visa bilder på det imorgon om allt går vägen så att säga ;)

Oj nu blev det lite väl långt inlägg såg jag haha! Skriver mer imorgon på dagen då jag är leeeeedig :D


Why I eyez ya!

Hahaha alltså jag och Mirandah har garvat om och om och om och om igen till det här klippet, lika mycket varje gång också! Dålig humor? Jag vet inte men jag tycker den är kul i alla fall! Som Mirandah skrev i sin blogg också så ser han (katten) sjukt rolig ut när han "river av" (citat av Mirandah) näst sista frasen... ahah see for your selfs!


Snyggaste jeansjackan

Ge mig, nu tack haha. Helt underbar biker-modell av en acid washed jeansjacka! Dock så har den sitt pris... 199,90 dollar så strax under 2000 kr.. lite väl saftigt men sjukt snygg! Finns på Ebay!


Sneakerfreak

VARFÖR?! Varför kan Reebok inte göra reverse sir jam till oss damer för?! Detta paret föll jag stenhårt för... Färgerna var helt perfekta, korall och grått och vit, verkligen helt underbara. Snälla gör dessa i 35,5 eller 36 så köper jag dem utan tvekan!

 Reebok Sir Jam Mid





Gårdagen

Kanske kan vara dags att berätta om min fredag? Kom ju hem så sent igår eftersom vi drog på bio också så det blev ju inte direkt av då. Dagen började i alla fall då med att jag mötte Mirandah och gick till Panduro på Kungsgatan, hon skulle inhandla pärlor och pärlplattor och jag skulle handla clips till mina små rullskridsko-pins! Det gick bra och sen utförde vi dieverse ärenden som Mirandah hade. (Måste även berätta att jag såg Peter Sipern cyklandes förbi på söder, kändisspaning hahaha... )

Vi bestämde oss sedan för att bege oss och fika någonstans i solen, det blev Kaffebar vid Mariatorget. Dock så var hela uteserveringen fullproppad med folk så vi stod och låtsades småprata medans vi spanade som två hungriga hyenor efter en plats att få sitta så fort någon reste sig. Som tur var behövde vi inte vänta allt för länge och tog platsen fort som sjutton. Sen satt vi där i solen och drack latte, käkade grillade mackor och snacka skit i några timmar, riktigt mysigt var det!



Jag med min latte respektive Mirandah med sin haha!


Åh det var så gott!

När vi kände att det var färdigfikat på Kaffebar begav vi oss hem till Mirandah som bor inte mer än ett stenkast därifrån. Vi satt hemma hos henne kollade runt lite på datorn och jag klistrade även på clips på mina rullskridskor! De blev toppen förresten, har ingen bild nu men det kommer en annan dag. Vi fikade även på balkongen och Mirandah impregnerade (stavning??) sina skor!


Mirandah med 2 av 5 skor haha!


Moi i egen hög person

Efter ett tag kom Malin hem från jobbet och vi satt och diskuterade hurvida jag skulle följa med på bio, hade nämligen glömt mina biocheckar hemma och har inte pengar till att äta ute. Men det ordnade sig då genom att jag blev bjuden på mat av Mirandah (tack darling!!) och Malin lånade ut en biocheck till mig som jag ger tillbaka på måndag på jobbet, toppen va? Så vi åkte till Rådmansgatan och köpte biljetter till "Slumdog Millionare" på Grand sen gick vi och käkade sjuuukt god mat på Café 60. Bion därefter var jättebra som jag skrev igår, rekomenderas verkligen!


Jag åt bulgur med grilalde grönsaker, bönor och tzatziki, Mirandah åt pastasallad och Malin åt vegolasagne!


Mirandah och Malin på uterveringen på Café 60 efter att vi gått ut efter våran mat.

Dagens!





FF

Finally Friday! Denna morgon gick jag upp typ.. kvart i tio tror jag. Min mami ringde vid halv sen låg jag kvar ett tag i sängen och latade mig haha. Har nu glidit runt i min fleecemorgonrock och käkat frulle och ja.. latat mig lite till haha! Ska väl börja göra mig iordning nu och sen åka med 12.15 bussen in till stan för att möta Mirandah. Vi ska in på Panduro för hon ville handla pärlor och jag ska kolla ifall de har clips till min rullskridsko-pins som jag ska göra till ja, clips då. Sen kanske det blir bio ikväll!


Dessa ska jag göra till clips!

Citat

Idag har det vart en bra dag på jobbet, igår likaså! Vi har jättebra listor nu som vi ringer så det är roligt, för även om de man ringer till inte vill ha så är de i alla fall trevliga. Det gör en timme sååå mkt bättre för när man får 7 stycken i rad som skriker och slänger luren i örat på en bara man säger "Hej jag heter xxx och ringer ifrån kombilotteriet".. då känns det inte alltid lika lätt att fortsätta i samma anda som man kanske hade innan. Nåväl nu går det bra och det gör en mer taggad!

Haha kom och tänka tidigare idag på en grej Mirandah sa när hon ringde mig häromdagen, det gick till ungefär såhär:

Jag:            Tjena löken! (ja vi brukar säga så till varann haha)
Mirandah:  Nämen hallå! Du jag tänkte bara berätta en grej..
Jag:            Jaha vaddå?
Mirandah:  Jag tror jag har anammat ditt destruktiva shoppingbeteende...
Jag:            Hahaha jasså vaddåra?
Mirandah:  Jo jag har precis köpt 5 par skor.... på internet.. på samma gång

Haha! Hon är så toppen, anledning till att hon köpte 5 par skor på en gång var dels för att hon ville ha ett par nya converse, men fann dessa "fake"-converse sjukt billigt, och dessutom fanns de i 5 fina färger så hon kunde inte bestämma sig för vilken färg hon skulle ha. Så hon tog alla, till 50 kr dyrare än ETT par converse! Ett kap säger jag. Om ni vill kolla in skorna hon köpte är det bara att spana in hennes blogg! (länk längre upp)
  Fast det roligaste av allt var ändå hennes uttryck "anammat ditt destruktiva shoppingbeteende"!


Dags för en "girls night out" snart igen va? Eller vad säger ni brudar? :D

Sneakerfreak

Nike air force 180 Clerk



Jumpsuit

Åh denna skulle jag verkligen vilja glassa runt i sommar tillsammans med ett par snygga sneakers! Nästan så att man måste spana runt i butiker med billabong i nu... dock så är den ganska dyr, 49 pund = 617 kr ..... eller ja den var dyr haha! Jumpsuit är ett måste i sommar, ska kolla efter det sen när det blir lite mer aktuellt.


Kanye West is gay fish

Hahaha alltså det senaste avsinittet som kommit ut i säsong 13 från South Park är så jäääkla bra! Ni som inte sett det, SE DET! Avsnittet är en parodi på Kanye West's extremt stora ego, för ni har väl hört/sett intervjuerna med honom där han verkligen snackar om sig själv som att han vore den bästa musikern som någonsin existerat? Nåväl här är i alla fall låten som är med i slutet på avsnittet, och det värsta av allt är att låten är typ... bra? Hahaha...




Kanye West och hans flamma Amber Rose, bild tagen från google bildsök.

Hostattack!

Ja visst är det härligt att vakna under nätterna titt som tätt av en hääärlig hostattack? Haha.. nä fy bubblan säger jag bara! Fortfarande inget jobbande för mig... varför går det aldrig över? Nåväl kommer gå till jobbet imorgon i vilket fall som helst, kan inte vara borta mer sen för det förlorar jag för mycket pengar på. Så är det med telemarketingjobb, man tjänar ju in sin lön på provisionen, och inte på timlönen. Skönt att ha timlön på ett sätt men den är ju inte direkt hög om jag ska vara helt ärlig.

Har haft en skön påskhelg i alla fall med massvis av mys med Jacke. Sen har vi kollat klart på både säsong 2 och 3 av Dexter, sjukt bra serie för övrigt som jag rekomenderar starkt! Nu ska jag äta lunch/frukost =)


Påskdagen


Jag näst längst ut till vänster haha! 9 år gammal

Sweet&Co

Har hittat en jättesöt EbayShop med massvis av fina smycken! De är så detaljerade och välgjorda så de ser verkligen ut som små bakelser, vill äta upp dem allihop haha! Dock så är de relativt dyra men det skadar ju inte att kika lite eller hur?

Klicka här för att komma till shopen.



Sol!

Gå ut och njut av solen allihopa! Våren är ju här förtusan! Jag skriver om gårdagen senare idag, var ju hos Mirandah som sagt =)


Dagens!

Ska iväg till Mirandah en sväng ikväll och pyssla med pärlor, röka vattenpipa och dricka sangria samt skvallra i vanlig ordning haha! Får se om Maja ska hänga på också, vore skojigt!


Flickan med guldbyxorna

Det var jag det igår! The girl with the goldie pants. Jacke tyckte dom var fula, men det tycker itne jag det är mina favoriter för tillfället haha! Synd värre för Jacke men men.. man kan ju inte tycka lika om allt! Tyvärr blev det ingen bild på gårdagens outfit :( Jättetrist but what u gonna do...

Nåväl gårdagen i alla fall började med att jag mötte upp Jacke & gänget från Dustin (han jobbar där och ja.. "gänget" är några av våra kompisar samt Jackes kollegor då) samt jackes syster Jenny. Det togs ut pengar och hade sig sen begav vi oss mot Mest Bar&Kök där större delen av kvällen ägde rum. Dock så gick jag, Robert, Jarne & Jacke till donken och käka där som de fattiga vi är. Sen slöt vi upp med resten och började dricka öl, fast jag tog faktiskt en cider först. Sen blev jag missuppfattad när jag ville ha en öl och fick en cider till, men det gjorde inget. I alla fall så var vi ett helt gäng där i och med att vi skulle fira av Marlene som nu slutat jobba på Dustin. Jag rörde mig runt långbordet, som vi satt vid, i takt med att folk gick ut och rökte eller gick på toa - snacka om mingel! Haha. Vid åtta tiden kom Mirandah för ett glas vin sådär efter jobbet, väldigt trevligt det med! Lite sådär lagom på lyset var man också, jag kan ärligt talat säga att jag endast blev salongsberusad, väldigt skönt faktiskt! Ett tag efter att Mirandah anlänt drog vi (jag, markus, robert, mirandah, jacke och jenny) vidare till en som Jenny kände för lite efterfestande.

Såååå.... det var gårdagen... idag har jag myst med min älskling, ätit omelett till frukost och kollat på Dexter. Efter det har jag suttit... i nu ett gäng timmar... och kollat runt på Ebay, som en tok! Jag älskar Ebay. Har förstås vart inne där förut men liksom inte kollat ordentligt och vart helt rädd för att beställa, men nu om exakt 14 dagar är det dags! Haha jag längtar verkligen grymt mycket till löning... synd att jag precis vart i Barcelona och shoppat asset av mig, men ändå hittar nya grejer jag vill ha? Shopaholic javisst!


fina naglar och bralls!


här är då en bit av själva långbordet


och här har vi en mojito och en redbullvodka

Sneakerfreaker

Nike Air Tech Challenge Hybrid



Vill ha vill ha vill ha vill ha!!!!!!!!!!!

ingen påskkärring

Jag som ville ge söta små påskkärringar godis idag när jag var hemma och sjuk men icke :(

Ebay - det kanske blir dessa istället

Hittade ett par skitsnygga Jordan på Ebay som eventuellt blir de som tar min Ebay-oskuld vid löning! Vad tycks? =) Har vart på jakt efter ett par Jordan i min storlek (inte det lättaste...) och dessa var ju sjukt fina!


AIR JORDAN RETRO 4








Vill göra!!

Sitter här hemma och latar mig i min förkylda misär. Slösurfar runt lite på nätet.. klickar in på aftonbladet.. Sofi's mode.. jaha en flik med skönhet.. bläddrar ner och PANG! Vad är detta? En sjukt fin frisyr! Som jag vill lära mig! Nu nu nu nu! Sen att jag är sämst på det här med att fixa hår och dessutom inte vet vad "stylingcréme" är för något är en annan femma. Haha. Jag måste pröva idag. Se om jag eventuellt skulle passa i det. Måste säga att tjejen till vänster passar bättre i frisyren för att hon har rundare ansikte än den andra tjejen, vilket är lovande för min del då jag är den rundaste köttbullen av dem alla. Ha!

Länk till inlägget (fanns två andra frisyrer också som var snygga, men denna är min favvo!)


Rosetten



Så här såg rosetten ut i nr 1 av Sofis mode. "Den här frisyren är svårjobbad om du har väldigt tjockt eller långt hår. Funkar bäst på axellångt hår." Tips! Vill du ha en blank och slät rosett – börja med att arbeta in en glans­givande stylingcréme och kamma noga så att du får en slät yta.



1 Börja med att samla ihop håret i en tofs högt upp på huvudet och fäst med ett gummiband. Var noga så att det inte blir för hårt. Dela upp håret i tre delar.
2 Spara mittendelen och lägg den bakåt. För ihop de andra delarna och forma en rund knut som du fäster baktill. Tupera eventuellt för bättre stadga innan du fäster knuten.
3 Dela på knuten och för fram slingan som är kvar. Det är den som blir ”mitten­bandet”. Försök få igenom hårslingan genom gummibandet så att den kommer ut på bak­sidan. Dölj ändarna i rosetten. Tips! Får du inte slingan genom snodden? Prova att fästa på framsidan och göm ändarna inne i rosetten.
4 Forma till sidorna och avsluta med mycket spray.

Ebay

Jag ska börja shoppa på Ebay, även fast jag är jätterädd för att inte få mina saker haha! Tradera kändes lite mer tryggt i och med att det var svenska säljare och allt sköttes liksom här.. Men samtidigt så finns det sjukt mkt snyggare och bredare utbud på Ebay. Har hittat ett par sneakers som jag ska beställa vid löning (buyitnow) om de finns kvar men de kommer från USA, har ju räknat ut frakten och hela tjudderullan men hur ligger det till med tull? Och får man paket till sin närmsta poststaion om det är ett större paket som skor till exempel? Haha helt lost är jag. Synd.

Tell me your Ebay-stories!


Det är inte dom här jag ska köpa, men skulle gärna ha dom i sommar i alla fall haha!

Goldiepants!

Idag fick jag hem mina gyllene leggings wohoo! Rätt ner i brevinkastet också, jag som trodde jag skulle vara tvungen att släpa mig upp till ica för att hämta dem men icke. Skönt värre! Nåväl prövade dem här hemma i alla fall och de är sååå snygga, kommer bli skitsnygga till svart tight klänning, vita sneakers och min korta jeansjacka! Superfly! Haha. Jag är en riktigt shopaholic. Har redan planerat kommande löns inköp hahaha... för er som undrar ska jag köpa:

- Ett par sneakers från Ebay (ni får se sen om de finns kvar vid lön)
- En svart tight klänning
- Töjning till mina örhängeshål
- En till baseballjacka eventuellt eller en långärmad jeansjacka

Nu ska jag & Jake the shake kolla på Dexter, så vi hörs senare eller imorgon!


my baby n' me! looove u! <3 haha

Snorunge

Haha ja usch en snorunge är vad jag är... mår inte mycket bättre idag haha.... ont i halsen, snorig som bara den och fortfarande lite feber. Blä är allt jag har att säga. Försökte sova bort förkylningen genom att gå upp för 20 min sen haha, men jag känner mig fortfarande hemsk. Nåväl det är bara att stå ut tills det går över, har ju ingen dans denna vecka pga påsklovet så det känns skönt att jag inte missar något där i alla fall!

För personligt?

Har suttit här ett tag nu och försökt skriva ett inlägg om självkänsla och självförtroende. Men var tvungen att börja om hela tiden och till sist slopa jag hela inlägget. Varför? För att det kändes hela tiden som att jag lämnade ut mig själv för mycket och att jag skulle bli helt kritiserad. Jag har jättemkt saker jag vill skriva om som har med just det ämnet att göra men jag vill inte skriva det i bloggen.. Samtidigt så är jag självklart medveten om att jag inte är den enda tjejen i 20-års åldern som tampas med frågor om livet som exempelvis självkänsla, utseende, framtid etc etc..

Nåväl kanske en annan dag istället. Har precis kollat på SATC som gick på 3:an... åkte hem innan lunch från jobbet. Är helt sjuk. Det suger. Ganska länge sen jag var sjuk faktiskt, i alla fall med feber och sådant som nu... alltså så sjuk att man inte kan jobba helt enkelt. Väntar på att Jacke ska komma hem och ge mig en mysig kram så jag slipper känna mig så nerslagen i skoskaften haha! Längtar efter mina kläder som jag beställt också, men de lär inte komma förens tidigast imorgon.



Längtar tillbaka till Barcelona jättemkt!

Effektivitet & shopping

Jag måste ge mig själv lite cred för att ajg haft en effektiv samt slapp dag idag. Har tagit det lugnt pga min hals men ändå städat upp här lite granna och håller nu på att tvätta. Detta belönas med två billiga plagg som jag fick extremt mkt ha-begär av. Gillar inte riktigt dessa ha-begär men samtidigt så vet man att man inte slösar sina pengar då man verkligen kommer att använda plagget mycket, för det har jag faktiskt märkt med de kläderna som jag köpt för att jag tyckt det var riiiktigt snygga och fått "ha-begär" efter då jag använder dem mest av allt jag har.

Men nu är det totalt köpstopp för fröken Camilla. Nu är det endast mat eller eventuell fika som resten av mina pengar går till. Får göra av med högst 100 kr per dag fram till löning, om man ska dela upp det per dag. Men det känns ganska vettigt ändå, mer än så gör man ju inte av med faktiskt förutom om man köper mat. Tror vi ska ringa mamma här framöver och fråga om hon vill köra oss till något Willys så vi kan storhandla lite också. Bra idé tycker jag.




Här är det jag klickat hem idag! Var inte så dyrt, 400 kr tillsammans!

Halsont

Vaknade imorse med en svullen svidande hals. Slemhosta. Mysigt värre. Skulle egentligen åkt till min syster idag och firat min lilla systerdotter Ronja som fyller år. Men i och med att de har två småttingar också så vill jag inte åka dit helt sjuk, de blir ju smittade så lätt. Så det blev till att stanna hemma. Jacke åkte precis också då han ska hjälpa sin syster att flytta. Ska gå och se om det finns en tvättid snart också...

Är inte alls på bra humör.. har massa tankar som snurrar hej vilt i huvudet och ja.. jag känner mig allmänt nerslagen i skoskaften så att säga. Vill inte berätta vad det handlar om, lite för personligt. Nåväl, får väl hoppas på att morgondagen känns bättre både fysiskt och psykiskt. Hoppas alla ni mår bra i alla fall och har haft en skön helg!


saknar dig min lilla halva! drygt en månad till sen kommer du hem <3

Du är vad du äter

Godmorgon allihopa! Eller god förmiddag kanske man säger vid den här tiden? Nåväl det spelar ingen större roll. Har precis ätit lite frukost... två rostmackor med jordgubbssylt. Det var inte särskilt gott om jag ska vara helt ärlig men något var jag ju tvungen att få i magen haha.

Kollade precis på "Du är vad du äter" på 3:an... jag gillar verkligen det programet! Jag tror nog att jag är mer intresserad av kost och hälsa än vad jag tänkt på. Jag brukar ju inte följa programet slaviskt men så fort det är på tv och jag råkar bläddra förbi kollar jag direkt! Tycker det är så kul att se dessa människor med deras dåliga och farliga matvanor bli hlet omvända till nyttigare och gladare människor istället! Känner personligen att jag också borde ta tag i mina matvanor! Vi äter alldeles för mkt färdigmat så att säga, alltså inte sådant man gör i micron utan såser på påse, icas färdiga ostsås eller tomatsås och sådana grejer om ni hajjar? Själv älskar jag grönsaker men det blir heller inte av att man "orkar" laga till dem efter jobbet eller dansen. Kanske vore kul att utbilda sig till dietist eller liknande? Jag kommer nog få vänta lite med pluggandet (hade ju tänkt börja plugga i höst) eftersom jag inte vet exakt vad jag vill göra än.. vill inte börja en treårig kandidatexamens utbildning innan jag verkligen vet om jag kommer kunna genomföra den.

Aja nog om det, nu ska jag göra mig iordning för en solig dag på stan med min vän Maja!



tur att det är soligt här när man kommer hem från ett soligt spanien!
längtar dock tillbaka som bara den..

Fredagsmorgon

Trött, tröttare, tröttast. Är schemalagd idag eftersom att jag har vart bortrest... blää.. var så trött. Drömde mardröm om att Jacke gjorde slut med mig och jag var jätteledsen, så när jag vaknade imorse och han stod och klädde på sig vid sidan av sängen frågade jag om han fortfarande var kär i mig haha. Det första jag sa när jag vaknade liksom hahaha.. Men det var lugnt, han var fortfarande kär och galen! ;)

Idag blir det en lugn kväll men imorgon ska jag på stan med Maja först på dan och sen på kvällen ska vi dricka sangria som jag tagit med mig från Barca och spela guitar hero!



Onsdag.

Första jobbdagen idag. Gick... inte så bra haha. Låg under det vi ska ligga på i sph (sales per hour) men men... det går upp och ner varje dag som telefonförsäljare. Har kommit fram till att man verkligen inte ska köpa sneakers i Barcelona haha, eller i alla fall inte någonstans där det är euro! Har kollat runt på lite sidor nu och det är mkt billigare här.. kollade på ett par air max som fanns både på sneakersnstuff och i Barca... här kostade de 1199:- och i Spanien kostade de 135 euro... nåväl har hittat en hel del snyggt som ska införhandlas nästa lön! :D

Om om lite mer än en månad flyttar Jessica hem igen, det kändes därför inte lika hårt att åka därifrån som om hon skulle ha vart kvar på obestämd tid! Åh men jag längtar ändå jättemkt <3<3

Förresten, jag och Jacke ska äta tacopaj idag till middag! Gott va? Jag ska nog hjälpa till lite med maten nu. See ya'll laterrrr...


jag och god glass :D har köpt ben&jerrys idag till efterrätt (chocolate fudge brownie)

RSS 2.0