Gårdagen

Kanske kan vara dags att berätta om min fredag? Kom ju hem så sent igår eftersom vi drog på bio också så det blev ju inte direkt av då. Dagen började i alla fall då med att jag mötte Mirandah och gick till Panduro på Kungsgatan, hon skulle inhandla pärlor och pärlplattor och jag skulle handla clips till mina små rullskridsko-pins! Det gick bra och sen utförde vi dieverse ärenden som Mirandah hade. (Måste även berätta att jag såg Peter Sipern cyklandes förbi på söder, kändisspaning hahaha... )

Vi bestämde oss sedan för att bege oss och fika någonstans i solen, det blev Kaffebar vid Mariatorget. Dock så var hela uteserveringen fullproppad med folk så vi stod och låtsades småprata medans vi spanade som två hungriga hyenor efter en plats att få sitta så fort någon reste sig. Som tur var behövde vi inte vänta allt för länge och tog platsen fort som sjutton. Sen satt vi där i solen och drack latte, käkade grillade mackor och snacka skit i några timmar, riktigt mysigt var det!



Jag med min latte respektive Mirandah med sin haha!


Åh det var så gott!

När vi kände att det var färdigfikat på Kaffebar begav vi oss hem till Mirandah som bor inte mer än ett stenkast därifrån. Vi satt hemma hos henne kollade runt lite på datorn och jag klistrade även på clips på mina rullskridskor! De blev toppen förresten, har ingen bild nu men det kommer en annan dag. Vi fikade även på balkongen och Mirandah impregnerade (stavning??) sina skor!


Mirandah med 2 av 5 skor haha!


Moi i egen hög person

Efter ett tag kom Malin hem från jobbet och vi satt och diskuterade hurvida jag skulle följa med på bio, hade nämligen glömt mina biocheckar hemma och har inte pengar till att äta ute. Men det ordnade sig då genom att jag blev bjuden på mat av Mirandah (tack darling!!) och Malin lånade ut en biocheck till mig som jag ger tillbaka på måndag på jobbet, toppen va? Så vi åkte till Rådmansgatan och köpte biljetter till "Slumdog Millionare" på Grand sen gick vi och käkade sjuuukt god mat på Café 60. Bion därefter var jättebra som jag skrev igår, rekomenderas verkligen!


Jag åt bulgur med grilalde grönsaker, bönor och tzatziki, Mirandah åt pastasallad och Malin åt vegolasagne!


Mirandah och Malin på uterveringen på Café 60 efter att vi gått ut efter våran mat.

din åsikt, mjau!
Postat av: Laman

du förrästen, löken, har du lust att bifoga en bild från gårdagen på min mejl? Tänkte på den med de hallornrosa conversen, som du tog på gatan? Den va så fin:) Vore toppen!

2009-04-18 @ 19:20:56
URL: http://mirandahs.wordpress.com/
Postat av: Anonym

mysigt, god latten såg ut:)

2009-04-18 @ 19:24:56
URL: http://KarinOlofsson.se
Postat av: Erica

Du har en jättefin blogg och jag gillar verkligen din header! =)

2009-04-19 @ 01:39:59
URL: http://iryccah.blogg.se/
Postat av: Mino

Svar: Precis :)



DHL levererade mitt paket vid dörren, var beredd på tull avgiften bara!

2009-04-19 @ 16:53:16
URL: http://manreet.blogg.se/
Postat av: Laman

Jaha, tycker du? Jag har bytt nu hoppas du e mer nöjd med den nya versionen av dej själv. jamen va snällt, att du ville skicka outfitbilderna! Du förrästen jag måste prata med dej sen på telefonen! Och förrästen igen, tack igen för presenten, den va verkligen toppen!

2009-04-19 @ 17:04:12
URL: http://mirandahs.wordpress.com/
Postat av: Mino

Föressten, vart har du köpt din chain som du har på bilden längst upp till vänster?



Letar efter en mindre variant :)

2009-04-19 @ 17:40:28
URL: http://manreet.blogg.se/
Postat av: Mino

Svar: Misstänkte det...gick in på sidan men dem har typ inget kvar :(



Vilka skor har du beställt då? :D

2009-04-19 @ 17:45:43
URL: http://manreet.blogg.se/
Postat av: Johanna

Gud vilka härliga bilder! Äkta vårmys! :D

2009-04-20 @ 12:22:09
URL: http://www.bicini.se

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0