Sommarlängtan

Odla örter i fönstret.

 

Fjärilar.

 

Bada.

 

Grönska och hästar på sommarbete.

 

Fika på uteservering.

 

Dricka öl i solen.

 

Gå på stan i lätta kläder.

 

Leka & festa till tidig morgon, ljust blir det tidigt tidigt...

 

Blommor.

 

Samtliga bilder är tagna utav mig, förutom dom jag är med på förstås.


Saturday night

Idag har jag träffat min härliga pingla Mirandah, det var ytterst trevlig men fasligt kallt! Har vart en sväng på stan men fick inte med mig så mycket hem merän en tjocktröja med lite nitar på och en skjorta. Okej då vattenpipetobak samt kol också. Men det räknas inte riktigt. Hah! Förresten den dumma tobaksgubben frågade efter legitimation när jag skulle köpa tobaken... vi frågade varför och han svarade "det är tobak och jag måste fråga efter leg om jag misstänker att kunden är under 18 år". TACK! Jag är 20 men okej... under 18 år.. pyttsan. Är trött på att inte få se ut att vara så gammal som jag är, ser jag verkligen ut att vara under 18? Trist värre.

 

Nåväl han var ett pucko ändå. Jag är i alla fall nöjd med min shopping, även Mirandah som hittade massa fina saker som fick följa med henne hem. Sedan åt vi pastasallad och drack kaffe på Fåtöljen på Götgatan, väldans god sallad faktiskt. Nu ikväll ska jag bara mysa med min man, vi ska dricka cola och röka vattenpipa. Sen blir det nog bara titta på film och sova, mycket skönt må jag säga. Imorgon blir det yoga som vanligt <3

 

Ha en trevlig kväll allihopa!


Sunday yoga

Vilken självdiciplin jag fått på senaste! Har gått på yoga både onsdag, torsdag och söndag i cirkus tre veckor nu! Och på den vägen ska det fortsätta. Gäller att få in det på rutin bara så går man av sig själv tillslut. Känner av träningen redan också, det känns toppen. Jag blir alltid såhär lyrisk när jag hittar något jag tycker om att göra. Men jag måste faktiskt säga att jag är extra glad att jag hittat en träningsform som gör mig så glad så som dansen gjorde. Det har varit jobbigt att lägga dansskorna på hyllan så att säga, men nu känns det bättre när jag hittat något nytt att gå all-in för.

 

Nu ska jag och Jacke äta kycklinggryta med ris samt kolla på Californication


Vinkväll

Igår gjorde jag ett misstag jag gjort förut. Vilket känns jävligt... idiotiskt såhär i efterhand haha. Jag och Jessica hade vinkväll med vattenpipa hemma hos henne, en lite nostalgitripp tog vi också genom att kolla på sketgamla bilder från typ.. 2004-2006! Helt underbara bilder som jag ska få av Jessica, måste visa er haha! Var bland annat en bättre bild på mina dreads jag hade en sväng, samt några bilder på när jag och Jessica fick våra moppar som 15-åring haha!

 

Nåväl vi hade det jättemysigt och skitkul. Vi hade även fredagsfikat på jobbet där det bjöds på ost & kex.. så vi åt ingen middag för vi var mätta. Smartasses. Jag blev oavsiktligt jättefull och mådde skitdåligt, så jag fick åka hem helt enkelt. Skittråkigt slut på kvällen! Och idag mår jag defenitivt som jag förtjänar. Aldrig mer dricka på tom mage!! Men men ... som jag sa utöver denna incident så var kvällen toppen med min bästa tjej


Facebook helps Haiti?

 

Jag har sett det hända... dag efter dag.. jag har även blivit inbjuden. Vad pratar jag om egentligen? Jo en jävla grupp på facebook. "2 kr per medlem går till hjälparbetet i Haiti". Jo eller hur, my ass it does. Snälla nån vad tänker ni med gott folk? Har alla redan glömt bort gruppen på facebook som hette något i stil med "10 kr per medlem till bröstcancerforskningen/fonden/nåtsånt" som sedan helt pltsligt bytte till något annat namn och helt plötsligt så stödde den gruppen pedofiler.

 

Och vad hände denna gången? Ja nu bytte Haiti-gruppen namn till något med "Skicka alla döda kroppar från Haiti till sverige" och jag den gruppen stöder tydligen nekrofiler?! Nu tror jag dock inte att det är nekrofiler som ligger bakom detta utan helt enkelt idioter som tycker det är kul att göra likadant som de som döpte om bröstcancer-gruppen. Visst de här pengarna kanske kommer in från reklamintäkter eller något men det stod liksom inte ens på sidan HUR pengarna kom fram till Haiti och vart som kom ifrån. KOm igen folk?! Trodde ni att det var reklamintäkter som stod för de där 2 kr som du bidrog med som medlem? Eller kanske personen som startade gruppen? Kanske till och med facebook?

Kan folk bara sluta "engagera sig" genom diverse facebookgrupper? Tror ni verkligen att dom göra skillnad på något sätt? Herregud folk är verkligen naiva. Skänk pengar PÅ RIKTIGT istället. Genom en hjälporganisation eller liknande. Men sluta bara vara så jävla naiva.

Stars with projektor

Jag och Jacke tog lite bilder igår med hjälp av projektorn. Blev dock inte helt nöjd. Egentligen skulle vi inte haft projektorduken enligt min mening utan direkt mot en vit vägg... men det blir rätt svårt då både tv-bänken samt tv-n på väggen är i vägen för väggen haha. Nåväl denna bild blev helt okej i alla fall :)

 

Nu sitter jag med mitt söndagskaffe och filosoferar lite. Funderar över morgondagen då jag flyttar upp ett steg på jobbet. Det känns lite pirrigt men det ska bli sjukt kul också. Funderar även över huruvida jag ska gå på yoga eller inte i eftermiddag, det lutar mest åt att jag ska det. Men det beror också på om jag & Jacke hinner städa klart innan. Fast det borde vi nog, klockan är ju bara halv tolv och jag ska åka kvart i fem!

 

Jag ska sluta svamla om mina tankar, ha en skön söndag allihopa! Det vet jag att jag ska ha i alla fall :)


Lugn kväll

Skönt med en lugn lördag. Känner inte alls för att slå klackarna i taket så då passar det sig bra att hålla sig i hemets lugna vrå. Just nu spelar Jacke något på xboxen och jag sitter här och redigerar lite bilder som jag tagit. Sedan blir det tacos och film!

Jag ikväll


Update

Hello friends! I skrivande stund gör min man amerikanska pannkakor. Till det blir det hallon, blåbär och björnbär samt sirap. Jag ska egentligen vika tvätt, men har tagit en paus. Trots att jag skjutit upp tvättvikandet i två dagar haha. Inte alls sämst!

Har blivit befordrad (stavning?) på jobbet också! Fick en liten lönehöjning samt byter grupp inom kundsupporten (där jag jobbar) där jag kommer jobba mycket mer administrativt med knappt några samtal per tele alls! Sååå toppen! Dessutom får jag jobba nära min bästis igen <3 Hon har ju jobbat där längre än mig och fick flytta till denna grupp ditt jag flyttar nu för ca 1-2 månader sedan.

Det är väl typ detta som hänt på senaste. Har även vart på yoga två gånger och älskar det! Har hittat en träningsform(förutom dansen då alltså) som jag verkligen gillar, det är toppen också.

Just nu är livet ganska toppen helt enkelt, men jag längtar lite till grönska också. Speciellt till i sommar då jag & Jacke ska åka till Grekland <3


Shopping bag

Har velat ha en jeansskjorta ganska länge, men nu under vintern så orkar jag verkligen inte ge mig ut på stan efter jobbet för att shoppa. Det är asjobbigt haha, alldeles för kallt. Nåväl, denna hade en fin färg och var billig: 199 SEK på Gina Tricot. Ett par svarta vanliga leggings fick följa med i shoppingbagen från Gina också, men det kändes ej nödvädigt att lägga upp bild på dom haha.

 

Ny vecka imorgon! Två yoga-pass inbokade och ett vanligt gympass (imorgon). Jag har på känn att det blir en bra vecka. Vi avslutade i alla fall denna med en fet nacho-tallrik! Sjuuuukt gott.


Yoga

Halloj! Nu var det ett tag sen sist. I alla fall sen jag faktiskt rörde tangenterna haha... Är på jobbet nu och väntar på att Jessica ska sluta. Hon jobbar nämligen mellan 9-18 och vi ska träna tillsammans sen. Vi har precis skaffat ett gymkort nu på ett mycket bättre gym (och dyrare..) än där vi var sist. Dom har bland annat yoga här! Så det ska vi gå på idag. Dom har yogaklasser 3 ggr i veckan (i alla fall på kvällstid/helg) som jag hade tänkt gå på regelbundet. En av dessa klasser är poweryoga som jag aldrig testat, är det bra? Är supersugen på att pröva Bikram Yoga men då måste jag gå till ett större gym som erbjuder det eller något yogacentrum. det får bli i framtiden helt enkelt, börjar med detta nu.


Yoga ikväll alltså!


Craving Asos.com


Bildbomb nr.2 från Nyårsafton


Bildbomb nr.1 från Nyårsafton

 


Gott nytt 2010!

Vilken svettig natt! Haha jag tänkte först skriva "vilken fantastisk kväll" men jag kände att det passade bättre med svettig, för glamorös var väl inte direkt kvällen haha. För vilken fest alltså haha! Vi festade till klockan sju på morgonen och tiden bara flög iväg. I början av kvällen när vi kom dit var jag av någon anledning inte alls taggad och ganska trött, men efter att ha druckit en redbullvodka och gått ut på tolvslaget så var jag på G! Träffade nya människor och snacka skit, dansade med tuppkamskillen till 70-tals klassiker, åt chips och minglade på köksgolvet. Riktigt lyckad nyårsfest!


RSS 2.0