En sammanfattning av 2008



- Påbörjade min sista termin på John Bauergymnasiet med inriktning it/media

- Köpte mitt första terminskort på Danscenter

- Började dansa 5-6 dagar i veckan tillsammans med Mirandah

- Startade bloggen den 20/1





- Var gudmor åt  en av min ena systers tvillingsöner

- Började dansa hiphop för Robban på DC och hatade honom till en början

- Hade överdrivet mycket att ta igen i skolan

- Smakade för första gången på världens bästa glass: Ben&Jerry's



- Firade 1 år med min älskade Jacob 3/3

- Prövade på wacking för första gången! (dansstil för er som inte vet..)

- Jacke införde hemmabio (köpte en projektor) i våran lägenhet




- Jag & Mirandah bestämde oss för att ha workshop i hiphop/dancehall på Gotland på sommarlovet

- Var på en helgalen studentskiva (entreprenörenas&idrott/hälsa's) utklädd till breakdansare

- Gick upp 5 kilo i muskler (!!) pga allt dansande

- Ett helt kompisgäng firade Henkes födelsedag med restuarangbesök och utgång, jag och Jessica blev nästan dödade av ett par tuttar haha!

- Jag & Mikaela började med vårat projektarbete (bättre sent än aldrig?)




- Temat till vårat uppträdande med comercial hiphopklassen blev bestämt: cinderella & the trashy stepsisters!

- Jag fixade mina betyg i de ämnen jag hade ig-varning i

- Sökte till Kulturamas yrkesförberedande danslinje, men kom inte in =/

- Hade mösspåtagning, men gick inte ut och festade som alla andra - åkte och träna till föreställningen istället




- Hade föreställning med hiphopen & comercial hiphopgruppen på Göta Lejon

- Tog studenten!! Helt underbar dag

- Dagen efter min student tog min bästa vän & andra halva sin student!

- Blev grymt sjuk pga att jag dansat "för mkt" (tog ut mig helt hårt under terminen..) och missade därmed intagningarna till Danscenters danslinjer...

- Jobbade på Gulan




- Fann äntligen mina älskade zebraleggings, efter lång tids sökande!

- Hade en lite väl svettig kväll på Tegel med Mirandah, för mkt dansande.. för mkt vin.. för mkt av allt..

- Behövdes inget mer på Gulan förutom en vecka, arbetslös därefter

- Hade en allmänt behaglig sommarmånad med fest & vänner

- Jessica fyllde 19 år




- Mina föräldrar skilde sig

- Började göra egna örhängen

- Jag & Jessica åkte till Uppsala Reggae Festivalen, andra året i rad tillsammans, tredje året i rad för mig allt som allt

- Var arbetslös och hade ångest över framtiden

- Började på danscenter igen, med terminskort




- Började dansa breaking & locking

- Jessica & Felice bestämde sig för att flytta till Barcelona

- Sökte jobb som en idiot dagarna i ända

- Började designa bloggar åt andra




- Jessica & Felice flyttade till Barcelona

- Mirandah skaffade blogg

- Fick jobb på ett skitföretag kallat "Hjälpfonden"

- Blev bättre kompis med Maja än innan tack vare skitHjälpfonden <3





- Blev glad över att Barack Obama blev USA's president

- Slutade jobba på Hjälpfonden pga strul med lön och avtal etc.

- Sålde helt mycket kläder för att få lite pengar till mitt tomt ekande konto

- Första snön kom! Riktigt ordentligt också!





- Mirandah & Malin flyttade in i ny lägenhet = galen inflyttningsfest

- Fick jobb på Provoice som säljare

- Fyllde 19 år och firade med brakfest

- Jessica & Felice kom hem 8 dagar för att hälsa på = hårt festande, men kul som satan!

- Felice fyllde 21 år

- Firade Jul tillsammans med Jacke, hans fader, Jenny & Jim

- Mirandah fick kräksjukan lagom till nyårsafton... :/

__________________________________________________________________________________

Detta är då min sammanfattning av mitt liv hur det vart det gågna året. Täntke lägga bilder under varje månad men det blev för jobbigt så jag lägger in lite bilder från 2008 här under:




Sällskapssjuk

Det var skönt att vara hemma ensam ett tag men nu är jag uttråkad till tusen. Och Jacke kommer inte hem förens om flera timmar.. tydligen... det var i alla fall det han sa. Jag har ju egentligen ingen "rätt" att vara arg/sur på honom men kan ändå inte låta bli att vara tjurig för att han inte vill komma hem till mig och mysa. Töntigt värre men som Maja alltid säger; Känslan är starkare än tanken. Så nu sitter jag här och känner mig lite ledsen över att han inte vill vara med mig just nu.

Förövrigt så måste jag laga middag? Har helt glömt bort det och har veeeerkligen ingen lust att koka ihop något i vårat stökiga kök. Ska nog ta en titt på kontot och se hur mkt pengar jag har kvar och eventuellt gå upp till Ica och handla något. Usch det är så stökigt överhuvudtaget hos oss just nu men jag har verkligen ingen ork att göra något mer vettigt än plocka ur diskmaskinen, detta beror ju förstås på min något febriga tempratur jag har just nu i min kropp.

Har förövrigt skrivit ihop en liten sammanfattning av mitt gågna år och det blev rätt bra tror jag, dock så kommer inlägget bli helt långt men det är ju ändå 12 månader på ett år så ganska förståeligt är det ändå. Inlägget publicerar jag imorgon innan jag åker iväg till Mirandah (ska göra mig iordning inför kvällen hemma hos damen).

Oj vad mycket babbel det blev här, hörs senare!


Nyår imorgon!

Ja det vet vi nog alla. Tänkte bara påminna er haha! Skämt åsido så täntke jag faktiskt skriva ihop en nyårskrönika. Har ju dessutom bloggat i ett år snart så att komma ihåg saker jag gjort under årets gång kommer ju bli lättare i och med att jag kan tjuvkika i bloggarkivet. Mycket bra att jag började blogga, så kul att titta tillbaka då och då! Nyårskrönikan, eller vad man ska kalla det, kommer dock inte upp förens imorgon men tänkte skriva den idag då jag har rätt mycket tid över här hemma.

Jacke är hos Markus och dricker lite öl men jag är ju som sagt lite sjuk så jag kommer defenitivt inte röra mig längre än till högst Ica. Därför känns det i alla fall bra att sysselsätta mig med något vettigare/roligare än att glo på "dumburken". Finns ändå inget bra på tv.

Förövrigt så verkar det ordnat sig inför imorgon. Vi ska troligtvis till Maja & Erik och festa där, kommer nog bli skitkul! Jag & Mirandah funderar även över om vi ska dra till Mango (Dem Bow) sen på kvällen/natten då de har öppet till 5 på morgonen och dansa av oss lite. Dock så är det så mycket som 200 kr i inträde om man inte är uppskriven på gästlistan =/ men men inget är säkert gällande utgången så vi får se imorgon vad vi känner för.

Har dock även ett dilemma gällande min nyårsklädsel! Här är mina alternativ, säg vilken ni tycker att jag ska köra på:


Feber

Ja se där, så blev man febrig och fick grym huvudvärk så det var bara att ta första bästa buss hem. Så nu har jag legat här och kollat på High School Musical 2. Den var helt okej, lite söt sådär, men kan tänka mig att den tilltalar en yngre generation mycket mer. Om jag sett denna när jag var 12 år hade jag älskat den om jag känner mig själv rätt.

Nu kollar jag på One Tree Hill och dricker saft, funderar lite över nyår imorgon och vart vi ska ta vägen då. Möjligtvis till Maja.



Mraff

Jag dör. Jag har så tråkigt. Vill inte jobba idag. Igår var det helt okej men idag... en riktigt dålig dag kan jag lova. Usch för jobb idag! Vill hem hem hem hem! Rädda mig någon. Nu tack.


Dagens

Matchade nya tröjan med nya kicksen, blev rätt bra. Väntar på att ett orange linne ska droppa ner i brevlådan så blir det ännu trevligare haha! Nu längtar jag efter mat som en och annan svulten. Blir kyckling med ris och currysås, toppen va?


Driftstopp?

Ja här händer inte mycket sista timmen. Verkar vara något fel med systemet så här sitter jag med ett väldigt tyst jeadset på huvudet. Längtar hem men borde sälja minst 2 lotter till innan det är dags för hemgång.

Hallå vad händer på nyår mina vänner? Ingen av oss har någon aning om vad vi ska göra eller vart vi ska vara. Berätta gärna om era nyårsplaner så man kan få lite inspiration! Jag ska köra på golddigger stil i alla fall haha!


Costumemade Sneakers



Jimi Hendrix edition
flyg över till min garderob, typ nu tack. Haha!

1 timme nedräkning

Japp nu är det en timme kvar till lunch, skönt skönt. Tiden har gått väldigt fort faktiskt och det går helt okej, snittar på det jag ska så det känns bra. Mailar lite med Jacke också, men han har inte svarat på ett tag nu den jäveln haha!

Tänkte slänga upp ett par schysta kicks nu också, see you soon!

Trött, tröttare, tröttast

Alltså.... det var dödligt kallt ute idag! Jag höll verkligen på att dö av köld. Inte okej, inte okej. Jobbar idag & imorgon sen är jag ledig igen Nyårsafton och Nyårsdagen. Så veckan är ju inte så lång faktiskt men ja.. det känns inte allt för kul att jobba hela dagen. Men men bättre att ha ett jobb att gå till som inte är superkul än inget alls! Det måste jag ju faktiskt säga. Jag får ju i alla fall pengar av att sitta här. Men jag ska nog fortsätta söka lite jobb...

Nej fy vad trött jag är. Får dricka lite te och försöka piggna till. Jag skriver lite senare....


idag åkte jess hem till barca igen </3

Min lilla bebis

Haha ja jag älskar datorn jag fick av Jacke i julklapp! Den är så gullig och bra att jag blir tokig. Har suttit med den i knät i flera timmar nu... asskönt när man är så där dagen efter utgång-seg.


min fina dator + fodral

Sneakerfreaker

Nike kommer släppa lite nya modeller i vår och här är en av dem, Air Zenyth, som man kan kalla en  "hybridsneaker" då den kombinerar både gammalt och nytt. Den är inspirerad av Air Max 1 men silouetten har formats om lite och moderniserats. Air Zenyth kommer i Mars 2009.


Kareeake!!

Oj oj oj vilken kväll igår alltså. Vart ska man börja egentligen?

Först var vi hemma hos Jackes mamma, det var väldigt trevligt med god mat och mysig julstämning, som en andra julafton skulle man kunna säga. Jag fick till och med julklappar haha, var jag inte alls beredd på! Jag fick ett par varma sköna vantar och en finare tvål av Gerd & Bertil (Jakes mormor&morfar), ett bra rosa nagellack av Jenny och tadaaa ett strykjärn av Lotta och Bror! Åh så glad jag blev för allt! Nu kan jag äntligen göra min pärlplattor.

Efter att julafton nr 2 var slut åkte Jacke hem och jag följde med hem till Jenny & Jim eftersom de också skulle till Sportis samma kväll. Var där och umgicks ett tag, hann dricka en grogg och sådär innan det bar av till centrum för att möta Mirandah. När vi mötts traskade vi vidare till Jessica och Felice som var hemma hos Felices kompis Emma. Vi hann vara med på lite spelande och öldrickande innan det bar av till Sportsbar(club?).

 När vi kom dit (det var jag, jess, mikaela, amanda, ida, ema och mirandah som gick först) så var det knappt något folk där, dock så hade redan Jenny & Jim samt deras vänner kommit dit. Men efterhand fylldes det på med fler och fler partypeople samt alkohol i mitt system. Vi dansa och dansa och dansa och dansa... haha Mirandah: willybounce! Det var riktigt roligt, förut lite tråkigheter som hände under kvällen som jag dock inte tar upp här, men annars var det en väldigt lyckad kväll.

 Jag och Mirandah hittade två nya kompisar som jag blev ninjakompis med en av dem... haha han ville veta alla mina ninjahemligheter men det fick han inte eftersom jag inte bryter mot ninjakodexen. Jag lärde mig även två japanska ord: kareake och bacha.. kommer inte ihåg exakt vad de betyder men något fult var det i alla fall. Vi fick dock (jag & mirandah) vänta på våran buss i typ 50 minuter.. så vi kom till danderyd vid 5 tiden... heh... slitet värre. Och även där fick jag vänta (själv) helt länge på bussen.. typ 30 min. Dock så blev jag kompis med en gay kille som också väntade på bussen så sällskap fick jag. Ja herregud vilken kväll.



Mirandah & jag

Shopping!

Är mycket, mycket nöjd med denna dag, trots min bafylla haha. Först åkte vi till SNS där det var proppat med människor eftersom det var rea + ta 2 betala för 1.

 Det första paret skor jag spanade in var Adidas NBA skorna, har vart sugen på dem ett bra tag då de helt klart är de snyggast skorna Adidas kommit med på ett bra tag, men inte haft råd att köpa dom. De fanns minsann i min storlek så perfa - de tog jag på en gång. Sen var jag på jakt efter ett par bonusskor eller vad man ska kalla det.
  Hittade ett par skitsnygga guldiga pumakicks men det enda paret i min storlek blev precis bestulet av mig av en annan tjej... lite mindre kul men vad ska man göra, hon var ju faktiskt först.
 I alla fall, efter många om och men hittade jag ett par silvriga Vandal som var något snyggare än de jag redan har så de fick följa med hem också, jag menar det var ju ändå ett par gratis så då måste man ju ta ett par till haha! Är nöjd som satan. Träffade förövrigt en skittrevlig tjej på SNS som numera jobbar där, har vart inne på hennes bilddagbok med jämna mellanrum och nu stötte vi på varandara i "verkligheten" eller vad man ska säga, det var lite roligt också!

Därefter vandrade vi vidare till Gulan, min gamla arbetsplats, där Jacke fyndade i rean (30% på allt!!). Han fick med sig 3 par ecko t-shirtat och ett par skitsnygga jeans för en relativt billig peng. När han var klar där gick vi in till H&M en snabbis för jag skulle kika på tjocktröjor, bara vanlig att ha nu när det blivit lite kallar då jag typ bara har (hade hehe) en! Kom därifrån med 3 stycken från rean, så mycket nöjd är jag.

Klara med shoppingen gick vi till Henke och chilla ett tag, sen bar det av för öldrickande och svullande i god mat på TGI Friday's. Tidig hemgång dock eftersom vi båda var trötta och dessutom ska på bjudning hos Jackes mor imorgon.

Oj vad långt inlägg det blev haha! Var ju inte meningen men men, här kommer bilder på min shopping i alla fall:



Mina skor <3


Favoriterna <3


fresh!


Alla tröjorna jag köpte, enkla & sköna!


Åka sneakershoppa!

Japp strax bär det iväg till SNS för införskaffning av nya kicks! Längtar jätte mycket haha! Mår dock som sagt piss sen igår, men jag antar att jag förtjänar det haha.. Jaja, good bye så länge!


Mraff!

Tänkte bara informera omvärlden om att vi ska duscha nu! Idag älskar jag Jacke jätte mkt!


Dansa tills lamporna tänds

Orka att klubben stängde kvart i tre igår? Jaja det var väl bäst för då hann i alla fall både jag, jess & linnea med rätt buss :)

Det var en riktig toppenkväll igår! Vi var först ett helt tjejgäng (+ Henke haha.. & Hatef) hemma hos Ida och förkröka sen drog vi in till stan till en klubb som heter Mango (Dem Bow) där det spelades hiphop, reggeaton och dancehall. Där dansades det för fulla muggar, det var riktigt kul! Hittade en ny kompis där som jag snackade om dans med, älskar när det händer haha! Kommer dock inte ihåg vad denne hette men det var så skumt för jag såg direkt att han var dansare haha.

Usch jag mår inte så bra idag kan jag ju lova. Hade faktiskt inte tänkt och dricka så mycket men det gick inte så bra haha... idag ska jag dock, trots skicket jag är i, åka in till stan och köpa nya kicks. SNS har mellandagsrea med bland annat tag 2 betala för 1!!! Så jag måste bara dit. Är också bjuden hem till Felice men kom på idag att vi blivit bortbjudna tidigare som vi lovat att gå på så får se om jag hinner med det... =/

Grattis Felice på 21 års dagen, hoppas du får allt du önskar dig! <3


Såhär fresh är jag INTE idag hahaha!

Dagens

Såhär ser jag ut idag! Inte så jättespeciell men känner mig snygg ändå haha... Hade tänkt ta på mig zebratröjan nu när vi skulle ut och så men kände inte för det i sista stunden haha. Så detta blev det!





Juldagen

Dan efter dopparedan kan man kanske också kalla det. Men igår var det i alla fall julafton som vi alla vet, och det var den dagen jag tänkte berätta om.

Det började med att vi blev upphämtade av Jackes far och åkte hem till honom tillsammans med Jenny & Jim som vi hämtade upp på vägen dit. Vi kollade på Kalle och snacka lite skit, sen åt vi julmat. Och det var grymt gott! Älskar julmat haha. Därefter var det kaffe och lite senare julklappsöppning. Denna julen fick jag ett presentkort på Kicks av Jackes pappa, örhängen av Jenny & Jim som var jättefina, jag & jacke fick en brödrost tillsammans av hans pappa, 500 kr av mina föräldrar, brickor av min ena syrra, mascara av den andra systern och av Jacke fick jag en dator! Haha snacka om att jag blev chockad! Det var en vit pytteliten LG notebook, så jäkla söt! Med ett tillhörande rosa datafodral. Så jag är väldigt nöjd med mina julklappar haha!

Vad fick ni i julklapp?


haha Jacke & jag hos hans pappa
bilden är tagen med den inbyggda webcamen i datorn

God Jul!

Nu ska vi iväg till Jackes fader och fira jul!
Hoppas ni alla får en trevlig julafton med nära & kära!

Dagens klädsel!

Jag är en tjuv :(

ÅNGEST! Haha (har jag skrivit just det ordet mycket på sistone??) Jag har precis snott någons tvättid, utan att jag visste om det! Jag var helt säker på att jag bokat tiden 18 - 21, så jag gick in och fyllde maskinerna och började tvätta. Sen när jag skulle låsa tvättstugan med våran lilla kolv (den man bokar tid med) så märkte jag att den satt på 15 - 18 tiden! Jag har såå dåligt samvete att jag blir tokig! Jacke skrev en lapp nu som han sätter upp på dörren till tvättstugan... nåväl, vad ska man göra.. kan inte stoppa maskinerna nu liksom. Och alla gör vi ju misstag eller hur? =/


en skamsen Camilla

Shopping

Nu är jag hemma igen! Har ju som sagt vart i Täby C idag och handlat de sista vad gäller julklappar, samt något till mig själv :) Var egentligen på jakt efter en tjocktröja, då jag har typ... en? Haha.. Men jag hittade ingen jag gillade förutom en som var för dyr för mig just nu.. Två grejer fick jag dock med mig hem som var till mig. Ett par hanky panky trosor från Gina Tricot och en mindre axelremsväska att ha vid utgång från H&M.



Trosor, Gina Tricot, 49:-
Axelremsväska, H&M, 129:-

Dan före doppare-dan?

Imorgon är det alltså julafton. Känns inte riktigt som det? Har knappt haft någon julkänsla alls detta året, inget jag klagar över, utan bara konstaterar. Ingen snö, vi har inte så mycket julpynt och jag har ju inte direkt haft ett jullov eftersom jag gått ut skolan nu. Fast jag har tjatat om julmaten, det är bara att fråga Jacke, det har jag sett fram emot. Jag längtar efter potatis, lax och sill men även mina vegoköttbullar med rödbetssallad och potatis. Haha jag känner mig som Håkan, Sunes lillebror ni vet, jag älskar potatis! Grejen är den att jag & Jacke har käkat potatis i all dess former det senaste halvåret förutom just kokt gammal hederlig potatis!

Haha nu ska jag sluta tjata om potatis.

Så vad händer idag? Ja det kan man fråga sig. Jag ska i alla fall en sväng in till Täby Centrum för att handla det sista (ångest, dagen före julafton = kaos i centrum..) sen ska jag förhoppningsvis träffa Jessica ett tag. Annars ska jag inte göra något speciellt faktiskt. Vad ska ni göra?


Måndagskväll

Kom hem från jobbet i vanlig tid, lite senare i och för sig för bussarna går inte lika ofta såhär runt jul.. men i alla fall så kom Jess hem till mig vid halv sju! :D jättemysigt var det att få sitta och skvallra och prata som vanligt! Kändes inte som att det var så länge sen vi träffades, eller alltså det kändes inte konstigt på något vis! Men mycket ahde vi att babbla på om :) det har vi ju redan när vi träffas flera gånger i veckan haha!

Sen när fröken åkt hem köpte jag och Jacke middag på pizzerian för tredje dagen i rad.. ångest? haha, nämen i lördags käka vi där för att vi inte ville stöka ner efter att vi städat (+ orkade inte laga mat..), sen på söndagen var vi bakis (svårgissat va?) och idag för att vi inte orkade laga mat... igen haha...

Nu har Jacke fuffens för sig i köket och jag vet inte vad det handlar om... hmmm... någon som har en kvalificerad gissning? ;)


gott?

LUNCH!

Är så jäkla hungrig alltså! Nu är det äntligen matdags haha! Ska äta pasta med ostsås, inte värsta spännande kanske men gott om inte annat!


Haha juryns nomineringar!

Var inne på Eriks blogg, Majas pojkvän, och såg att han skrivit om lördagens bravader. Han hade i alla fall haft roligt vilket förstås var himla kul att läsa, men han hade även (precis som jag) skrivit om Mirandahs & Majas överförfriskande så att säga haha... Och det han skrev var så sjukt roligt att jag var tvungen att visa er också, så här står det hos honom:

"Det fanns två som vann priset för hårdast festande inatt. Maja och Mirandah. Grattis! :D

Juryns nominering lyder som följande:

Genom att utmärka sig med div apvrål, vältande av drinkar, sprängande av ballonger, våld med tidningar, trakassering av sovande värdinna och sumpning av mobil på tunnelbanan, anser Juryn att priset går till Maja och Mirandah. :D Ni har med god bravur satt ribban för nästa fest i sann hårdrockstjärnestylee! Må skaparen skydda den som huserar nästa kalas ni kommer på! ;)
"

Haha det var så klockrent skrivet!


Måndagsmorgon

Skojar inte om jag säger att jag är trött haha! Hade behövt ännu en dag att ta igen mig från i lördags... Men men är ledig resten av veckan från och med imorgon, så stå ut kan jag nog göra. Det är bara att kämpa på! Pengar blir det, och det säger man ju faktiskt inte nej till haha.

Inatt kom Felice & Jess hem!! Ska bli så jäkla roligt att träffa dom äntligen efter 2,5 månader! Får väl se till att ringa dem senare idag på någon rast och säga "Heeeeej" haha. Får se när de har tid att träffas, förutom den 25:e då när vi är hur jäkla många tjejer som helst som ska ut! Men man vill ju gärna hinna med lite kvalitetstid för oss själva så att säga. Jaja, det visar sig, huvudsaken är att dom är hemma nu! <3


Dagens

Nu har hela kompaniet varit här och fikat, plus lite presenter har jag fått! Det var himlans trevligt, passade även på att använda tröjan jag fick av Mirandah, så jääkla snygg! Taack! :D


Gårdagens klädval


Fest för mig igår!

Ja igår var mitt härliga 19års-partaj. Det var en del folk här och det var riktigt jäkla kul, dom flesta spåra haha! Vi tog så mycket sjuka, roliga bilder men de flesta med Mirandahs kamera så dom kanske ni får se när jag fått dom av henne sen. Folk började dra vid två tiden men Maja, Erik, Mirandah, Emma & Alex åkte inte förens halv fyra, då hade jag lagt mig i soffan... för att vila.. heh... ja.. Ni hajjar haha! Och fröknarna Maja & Mirandah blev lite överförfriskade på slutet minsann haha, det spilldes hej vilt vill jag minnas! Ni skulle bara se förödelsen som våra vänner lämnade efter sig hahaha! Vi tog bild på det med, för dokumenterandets skull.

Om två timmar kommer mina föräldrar och mina systrar hit samt två av mina syskonbarn. Vi ska ha födelsedagsfika här och har städat större delen av morgonen, eller mest Jacke i och för sig för jag har mått så dåligt.. men han sa att det var okej <3 Min älskling! Så snäll han är. Men jag har hjälpt till också så gott jag kunant förstås. Jaja strunt samma haha, vi ska i alla fall gå upp till pizzerian snart och äta den omtalade pizzaplankan, den ultimata bakfyllepizzan haha! Så jäkla god är den, ska berätta mer om den en annan dag.

Nej, nu måste vi gå och äta innan min mage vänder ut och in på sig (det känns som den gör det faktiskt!), hörs senare!


en bild från igår kan jag bjuda på..


Halloooo

Dåligt med uppdatering I know. Men igår blev det aldrig tillfälle att skriva om den där artikeln jag läste, och har ingen vidare lust att skriva om det nu när jag är på bra humör, har ju kalas ikväll! Men jag ska faktiskt skriva ett längre inlägg om det, kan berätta att det handlar om "Våldtäckt som vapen i krig", en jättehemsk sak som många kvinnor råkar utför speciellt i Kongo. Men men som jag sa återkommer om det senare.

Nu ska jag torka golv sen är det dags att duscha och hoppa i min partyoutfit haha! Lägger in en bild på det hela när jag är klar, so be patient ;)

Kram på er alla därute!

Pommes!

Idag har jag köpt lunch på grillen, vegoburgare och pommes! Ska bli grymt gott, är hungrig som en svulten säl! Lite senare idag ska jag skriva ett inlägg om något som jag läste i DN som berörde mig något fruktansvärt... kan redan varna känsliga läsare för detta var verkligen hemskt...

TGIF!

Nu är det äntligen fredag, och jag har hunnit jobba 4 hela dagar och är nu inne på den siste denna veckan. Idag jobbar jag till klockan 18 dock :/ lite trist men vad gör man inte, det blir ju moneeeey haha! Jag har faktiskt gjort riktigt bra ifrån mig och trivs väldigt bra. Kan låta lite trist och jobbigt att sitta och sälja kombilotter per telefon men det är faktiskt kul! Inget jag tänkte göra hela livet förstås men ändå ett tag framåt tills jag kommit på vad jag vill göra med mitt liv.

Var hemma hos min mormor igår, det var trevligt. Träffade min kusins nya tjej, en norska, som var riktigt trevlig och glad. Vi åt tårta, drack kaffe och snacka lite skit så att säga. Fick även födelsedagspresent av min mormor :D pengar! yay! Haha..

Idag blir det ingen partyfredag.. det är Kick Off på jobbet egentligen men jag ska inte dit för vi måste städa ordentligt innan imorgon när vi har fest för moi. Det ska förövrigt bli grymt roligt med fest imorgon! Så kul att vara med alla man tycker om (förutom de som behagar komma hem förens på söndag haha) på ett och samma ställe! Ska även köpa mig något nytt till min överkropp för pengarna jag fick av min lille mormor! <3

Nu är det strax rast, dags att ta lite friskluft!


Panda-mania

Idag fyller Amanda år, och jag tillägnar denna video till dig haha!


Thursday

Pardeey på lördag! Ring om du vill komma!
(detta var förstås riktat till mina vänner & bekanta haha)


jaja, jag vet att denna bild var
uppe för inte så länge sen haha

Godmorgon!

Nu sitter jag på jobbet, börjar om en kvart. Tänkte berätta lite om gårdagen, mi birthday.

Efter jobbet mötte jag upp Jacke i Karlaplan och åkte till centralen. Därifrån gick vi till Mongolian bbq och åt oss extremt mätta haha! Vi tog nämligen alla buffér, både den mongoliska och asiatiska, och jag tog lite sushi också. Det roligaste med den restuarangen är ju att man får plocka allt man vill ha bland grönsaker, nudlar, kött räkor osv. som sedan blir wokat... man väljer ju också vilken sås man vill ha allt i! Sen var det fruktbuffé till efterrätt samt den bästa efterrätten någonsin: friterad banan med sirap och vaniljglass! Det var så grymt gott! Efter det så dog jag mättnadsdöden, flera gånger om haha!

Jackes födelsedagspresent till mig (som jag fortfarande inte vet vad det är) hade tydligen inte kommit fram än, han hade beställt något från nätet. Så jag fick inte den igår, ska få den idag. Och han vägrade berätta vad det var! Haha taskigt tycker jag. Vad gissar ni på att det var? Något man kan beställa från internet är det ju i alla fall, dessutom sa han att "de fina presenterna" får jag på julafron... hmmm... ni tror inte att jag dör av nyfikenhet kanske haha?

Nej nu ska jag hämta vatten och surfa lite till innan jag börjar! Ikväll ska vi hem till min mormor som fyller år idag (79 år!) tillsammas med min mamma, morbror och kusin + hans tjej. Grattis Amanda också som fyller 19 idag! =)

bye!

Tack allihopa!

Har lunch nu och passar på att skriva ett kort litet inlägg! Tänkte bara säga Tack för alla gratulationer jag fått under dagen både här på bloggen och till telefonen! =D

Ikväll ska jag och Jacke käka på Mongolian bbq efter jobbet, ska bli riktigt mysigt faktiskt.. de har så himla god mat där dessutom! Så vi hörs senare ikväll när jag kommer hem. Baiiiii

Birthdaykid

Grattis till miiiiiiiig på 19 års dagen! Haha, nu måste jag rusa, hejrååå!


Trött som en mätt säl

Jag är extremt trött! Har tvättat hela kvällen och nu är det arkiv x som gäller! Säg till om ni vill köpas kedjan i inlägget under förresten.

Jobba jobba jobba ! Pengar pengar pengar!

Fått hem mitt halsband nu!

Japp det har jag minsann. Hämtade ut det på posten för en stund sen. Men jag måste faktiskt erkänna att jag trodde att den skulle vara snäppet mindre. Så jag funderar på att sälja den! Vet att det är många som vill ha en sådan här kedja, så om ni är intresserade holla! Tänkte köra en budning här på bloggen, med utgångsbud 150 kr (de kostar i vanliga fall över 300 kr...) så som jag precis skrev, säg till om ni är intresserade i detta inlägget!


Lunchpaus

Japp nu har jag lunch.. dock så slutar den om 5 min (började klockan 13) men i alla fall! Har sålt bra idag, ligger på det jag ska göra så det känns väldigt bra. Ikväll ska det tvättas och troligtvis städas, sen imorgon fyller jag år!

Fula kläder

Ja idag känns det verkligen inte bra... hatar tröjan jag har på mig men har ingen annan tjocktröja än den svarta som jag oftast har annars. Det blir så grymt kallt om jag inte har en tröja som täcker magen (mamma varning haha?).. men det är sant det blir sjukt kallt. Fan fan fan fan... Måste köpa flera tjocktröjor!!

Ska äta frukost nu, hejhopp!

Jacke har fuffens för sig

Ja minssan det har han! I köket, jag är utkörd för tillfället för han håller på och slå in något... och jag är såå nyfiken haha! Vet inte om det handlar om min födelsedagspresent eller julklapp! Nu är han klar? Mäh! Har ingen aning om hur paketet ser ut för han har gömt det i en stor kartong som han tejpat igen på ett specialsätt så att han ser om jag vart där och kikat... hm. Jag vill veta hahaha!

Mina första jobbdag då. Den gick väldigt bra faktiskt! Eller inte innan lunch, då gick det sjukt dåligt och jag var jättefrustrerad och ledsen.. funderade på om detta jobbet verkligen var något för mig. Men sen efter lunch sålde jag 7 st lotter på en timme (vilket är väldigt bra, man ska snitta på 2/h).. så jag fick applåder innan vi satte igång nästa timme! Då blev jag glad haha! Så förhoppningsvis gör jag lika bra ifrån mig (om inte bättre) imorgon! idag har jag nämligen tjänat 150 kr i timmen. Mycket trevligt må jag säga.

Är rätt trött efter denna dagen.. så nu ska jag gosa med min älskling!


my love & jag, för ca 2 år sen (innan vi blev tsm)



Rast!

Nu har jag rast på jobbet, innan lunch gick det sådär med säljandet men efter gick det skitbra! Haha kom väl in i det lite mer. Hinner inte uppdatera mer nu, så vi hörs ikväll!

Uppe med tuppen, fo' real

Haha nice rubrik..

Nu är (i skrivande stund) klockan fem över sju och jag har precis duschat. Ska klä på mig nu och käka frulle var det tänkt. Är inte så överdrivet trött även fast ajg somnade rätt sent igår. Men det brukar bli så när man ska upp på morgonen för något nytt, och inte rutin.

Egentligen har jag inte tid att skriva haha, så det får helt enkelt bli när jag kommer hem. "working 9 to 5..." (sjunger på dolly parton låten)


Sneakerfreaker

Ännu en gång skor i fel storlek, dessa är 38,5 och är ett par Nike iD, Dunk High. För er som inte vet vad Nike iD innebär, gå in på länken. Dessa finns att köpa på Ebay och personligen tycker jag att de är grymt snygga!








The Truth.

Här har ni den osminkade sanningen! Svartvit för all del, men fortfarande helt osminkad. No photoshoptrix either! Det är så skönt att gå runt osminkad och mjukisklädd en söndag, utan ett bekymer i världen. Precis som söndagar ska vara. För på helger har jag nämligen en regel: koppla bort allt som kallas jobbigt, måsten och tråkigheter. Visst man kan väl aldrig göra det helt och hållet men helgen är till för att vila, inte bara kroppen utan även sinnet. Snart kommer Jacke hem och då ska vi förvisso städa... men det är inte så jobbigt när man är två =)


ska nog färga ögonbrynen?
haha, hohooo where are you eyebrowns??


På latsidan idag

Haha ännu en natt har jag drömt mardrömmar.. Fattar inte hur påverkad jag blir av alla dessa arkiv x och skräckfilmer... Löjligt ju. aja, det ajg skulle berätta var att i denna drömmen så var jag och större delen av min familj samt Jacke i vårat hus i Svinninge.. dock så såg det helt annorlunda ut och var lite mer mitt i skogen.. tänk er Norrlands djupaste liksom haha. I alla fall så var det någon konstig grabb där som såg ut ungefär som gollum, och som jag visste var ett monster med jättelång tunga som han sög ut folks hjärnor med (HAHA mobbad jag är), men ingen trodde mig. Folk dog/försvann en efter en och det var sååå läskigt... helt plötsligt var min numera avlidne katt Cocos där (hon är vit och fluffig) och då såg min mamma att den här gollumgrabben sög ut hjärnan på Cocos och då blev det kalabalik och vi skulle åka därifrån fort som fan. Det slutade med (tror jag) att Svinninge skulle bli avstängt från resten av Världen för de inte kunde hitta gollumgrabben... haha störd dröm va? Det var så jäkla läskigt då men nu skrattar jag mest åt den.. så sjuk... Dags att gå till farbror doktorn?

Jaha så var det söndag. Första jobbdagen imorgon... ska bli spännande och se hur det går! Hoppas verkligen att det går bra.. hade egentligen velat ha ett annat jobb där man inte inte jobbar för största delen provision utan endast timlön. Men ett jobb är ett jobb så jag får helt enkelt kämpa! Dessutom finns det mycket pengar att hämta i telemarketingbranschen bara man har rätt inställning, vilket jag tror att jag har haha! Det ska nog bli bra... märks det att jag är lite nervös?

Idag blir det nog lite städning här hemma... eller det SKA bli det.. kan inte låta kläderna ligga framme längre sen senaste tvätten haha.. Ska börja lite smått och plocka snart tänkte jag. Men jag är lite lat haha...

Snart kommer Felice & Jess hem <3 7 dagar kvar!



har haft den här förut jag vet... orkade inte ta någon ny =P

HAHA

"Postat av: you think your black...lek inte svart när du e vit.."

hahahaha skönaste kommentaren jag fått av en anonym någonsin! Haha jag höll på att svimma av garv.. eller i alla fall nästan. Och jag fick liksom den här kommentaren på detta inlägget? Folk är så roliga!

Godmorgon förresten!

Fint under


Santa Lucia

Japp idag är det Lucia! Vi har då vart hos Jackes mormor och morfar, vi åt jättegod mat som jag blev sååå proppmätt av och sen blev vi itryckta ett gäng lussebullar och kakor haha! Men gott var det så då går det alltid att klämma ner lite till. Var jättefint och julpyntat hemma hos dom, jag vet inte hur många tomtar de hade längs fönsterbläcken och på hyllor. Vi fick dessutom en tomte och två änglar, så snällt! Vi var där ganska länge eftersom vi inte träffat dem på ett tag, så det var mysigt. vi fick dessutom skjuts hem av Jackes pappa vilket var grymt skönt.. hatar att åka kommunalt hem från berga. Honom ser vi ju snart också då vi firar jul där detta året.

På onsdag (när jag fyller år) har jag och Jacke bestämt att vi ska äta på Mongolian Barbeque! Ska bli så jäkla gott alltså, har inte ätit där på år och dar! För er som inte varit där (ligger i t-centralen ungefär) så får man själv välja mellan massa gott som de sen wokar upp på plats, sen ingår det också efterrättsbuffé med glass och frukt. Mmmm... dreglar lite bara av att tänka på det haha...

Oj vad mycket matsnack det blev här då... jaja ska kolla på arkiv x nu med min älskling. Hörs imorgon!



glad lucia på er!

(bild från google.se)

Me today

Såhär såg jag alltså ut idag med de nya jeansen! Love 'em!



Sneakerlaundry

Haha har inte tagit tag i mig själv och tvättat mina sneakers sen jag hade dom på URF i somras.. skäms lite nästan men men.. tog i alla fall tag i det idag då jag fick ryck och prompt ville ha på mig dom. Så en halvtimme innan jag skulle iväg ställde jag mig och skrubbade bort lager efter lager med lera.. stackars kicks alltså.. ångest. Haha. Men nu är de i alla fall så rena de kan bli och med nya skosnören, så nu är de lyckliga igen!


Before..


After!


Shopping

Ett par stentvättade jeans och en ropechain köpte jag igår! Jeansen köpte jag i butik och kedjan över nätet, är mycket nöjd. Kommer vara se så bra ut sen på lördag haha.. Bilden på jeansen gör sig dock inte till rätta men jag kommer ha på mig dom idag så jag kan ta en bild när de sitter på istället och lägga upp sen innan jag åker.


jeans 299:-


ropechain 30 mm (299:-) 150:-

Pardeeey

Ja igår blev det iväg en sväng som jag skrev i inlägget innan.. vi tittade på idolfinalen (dock så har jag inte följt idol alls, men i alla fall) och snacka skit. Jah drack lite vin och Jacke tog några öl, sen vid elva tiden bar det av hemåt eftersom herrn skulle upp idag och jobba. Fast han började inte jobba förens vid tio.

Sen när Jacke slutat jobba idag ska vi hem till hans mormor och morfar och käka middag. Ska bli väldigt mysigt, tycker de båda är så härliga! Vi ska tydligen äta spagetthi med köttfärssås, fast inte jag då förstås. Jag tror jag skulle få någon tomatssås med svamp och grejer i, låter väldigt spännande! Älskar svamp! Sen blir det säkerligen någon efterrätt av något slag, det blir det alltid hos dom. Ingenting jag klagar på kan jag ju lova haha!

På lördag om exakt en vecka så har jag födelsedagspartaj här hos oss. Tror jag har lyckats bjuda en del så det kommer nog bli jättekul! Sen dagen efter så kommer Felice och Jessica hem, det längtar jag sjukt mycket till, har saknar dom så mkt!

Lägger upp gårdagens shopping lite senare, magen skriker efter frukost så jag måste lyda den haha...


om 4 dagar fyller jag år!


Mjau

Idag har jag shoppat lite, får visa det imorgon! Har vart hemma hos Jarne & Anna med endast Anna, Johan och Jacke. Marlene och Jarne var på idolfinalen av någon anledning.. troligtvis för de skulle på efterfesten med gratis dricka haha!

Hörs imorgon!

No inspiration


Me today

Såhär ser jag ut idag, inför andra utbildningsdagen! Måste ta och plugga lite på det vi lärde oss igår samt käka, så det blir nog inte så mycket skrivet förens kanske ikväll! See you then! Baiii....


Sorkhoppet

Haha jag älskar sorkhoppet! Ser så roligt ut! För er som inte vet vad det är så innebär ett sorkhopp när en räv hör en sork under snön och gör ett precist hopp och fångar sorken! Det ser sjukt kul ut! Något som hundar brukar göra ibland också, t.ex. Mirandahs hund Selma. Fast Selma verkar lite förvirrad när hon kör sorkhoppet på en isfläck mitt på en gångväg? Nåväl hon tycker väl att det är roligt haha!

Kunde dock inte hitta någon film på youtube med detta hopp men en länk till SVT's Mitt I Naturen där någon skickat in en film på just sorkhoppet: http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1310925



Selma & Mirandah

Uppe med tuppen

Ja idag gick jag upp klockan åtta... skulle gått upp vid sju egentligen men jag somnade så sent så det var helt omöjligt haha! Dock så hinner jag med all tvätt i alla fall, blev bara 4 maskiner (vi har två i tvättstugan), de två sista var knappt halvfulla så det var inte så värst mycket tvätt.. ska strax ut dit igen och slänga in det sista i torktumlaren.

Det var rätt skönt ändå att komma upp i tid utan att behöva stressa iväg någonstans. Bara strutta runt här hemma och dricka kaffe. Ska iväg vid tre eftersom utbildningen börjar 16 idag också. Sen imorgon är det första jobbdagen. Lite nervös för det eftersom jag är den enda av oss 4 som var där igår som ska jobba heltid (eller nej det var inte sant, en kille till skulle det men han skulle vara ledig imorgon..), så det känns lite som att börja en ny skola helt ensam haha. Men det ska säkert gå bra, idag ska vi få ringa också, lite nervöst haha! Men det släpper nog efter första samtalet.

Nu ska jag till tvättstugan!

Åh fy

Utbildningen gick bra! Trött bara just nu.. tror det kommer gå bra på nya jobbet!

Anledningen till min vackra rubrik är att jag har en tvättid imorgon mellan 7 och 11.. på morgonen då alltså.. FY! säger jag bara. Haha... tröttsamt värre..

Time to go

Nu åker jag iväg på utbildning, så vi hörs troligtvis inte förens imorgon igen!

 Baaaiii *vinkar*


Julkalender 10 dec

Som en del säkert redan märkt så är det en hel del sidor som startat Julkalendrar, vilket innebär att varje dag så öppnas en ny lucka med ett specialerbjudande: oftast ett plagg med nersatt pris. Jag har inte lagt upp någon än då det inte vart något som tilltalat mig så extremt mycket, men idag hittade jag på Mahoyo.com en t-shirt som jag spanat in där rätt länge för nedsatt pris! Och precis som vanligt, när något som detta inträffar, har jag inte pengar nog att lägga ut på kläder. Suck.

Men jag tänkte ändå tipsa er om den! Sjukt snygg tischa från märket I Saved Laurence, som jag gärna skulle bära!


I Saved Laurence Sneaker Peaker Tee Blue
319:-
(finns även i grönt)

Utbildningsdag!

Japp idag börjar min utbildning för mitt nya jobb! Ska bli jättespännande faktiskt, ser verkligen fram emot det! Dessutom ska de bli kul att se vilka fler det är som ska börja, jag tippar på att det är fler i min ålder. De flesta som jag såg jobbade där när jag var på intervju var (som jag uppskattade det) mellan 18 - 25 år gamla. Hoppas det är någon trevlig som kan bli min vän hahaha... är alltid så nervös för att jag ska bli helt ensam haha.. fast det har dock aldrig blivit så men nervös är jag i alla fall.

Dags för mig att göra frukost faktiskt.. dock så vet jag inte alls vad jag vill äta så det kanske blir lite kaffe först tills jag överlagt mitt beslut haha. Vad ska ni göra en dag som denna förresten?


Haha jag dör!


Sneakerfreaker - Nike sneakpeak spring/summer '09


Me today

Såhär ser jag ut idag, inget speciellt direkt men i alla fall.. tog de färgglada örhängena eftersom resten av kläderna var lite dystra haha.. Har knappt något smink heller för den delen.

Ska förövrigt på utbildning imorgon klockan 16 tillsammans med ett gäng andra nya!
 
moi

Julklappar

Tänkte åka till Täby Centrum om en timme och köpa julklappar. Har inte så mycket pengar kvar nu så det är bäst att göra det nu innan de tar slut.. blä pengaångest i vanlig ordning, blir så trött. Men snart är det ändring på det! Eftersom jag börjar jobba redan nästa vecka så kommer jag i alla fall få en liten slant i januari, och i februari får jag äntligen min första heltidslön sen i somras! Längtar som bara den tills jag kommer in i jobbvardagen och får en stadig lön varje månad.. eller ja det blir ju lite olika beroende på hur bra jag säljer men jag siktar på att bli riktigt bra haha!

Nu ska jag käka en stadig lunch, haha eller inte, nudlar står det på menyn!


Jobb!

Nu ringde han för en stund sen och jag ska på utbildning redan denna vecka! Hoppas verkligen, verkligen att det går bra nu! Är lite nervös faktiskt, får se till att bli en riktigt bra säljare så jag kan tjäna lite pengar haha! Men man har två prövoveckor (som även kan förlängas om man vill det) innan man skriver avtal så om det skulle kännas skit och verkligen inte funka så kan jag sluta utan uppsägningstid. Fast jag tror nog att det ska gå bra, det är ju dessutom en grupp med nya människor som börjar samtidigt på utbildningen så man är ju inte ensam ny i alla fall... det känns faktiskt tryggare då.





Smycken


Min önskeplåtning

Tävling hos Hanna Björkstedt

klicka på bilden för att komma till tävlingen


Min önskeplåtning skulle vara en tribute till hiphoperan á la new york på 80-90 talet. Lite sådan stil jag har nu fast mer överdrivet så att säga. Med stentvättade jeans, färgglada kläder, sneakers och stora guldassocearer (stavning?). Antingen i en tunnel med graffiti på väggarna eller i ett höghusområde, fast helst i en studio med vit eller färgad bakgrund!. Tycker det vore grymt kul att ha bilder till bloggen och kanske att sätta upp på väggen hemma!





Städa städa städa

japp nu har vi städat en hel del här hemma.. vilket behövdes kan jag lova. Vi ska sen göra hemmagjord pizza igen, det visade sig vara rätt enkelt och billigt so what the heck. Säger man så? Aja, killen som skulle ringt mig idag har då inte ringt.. men jag antar att han har sina anledningar. Känns lite trist för mig bara som förväntade mig svar idag.

Är inte på världens skrivhumör, so see you later or tomorrow.



Birthdaykid

Ja det är faktiskt inte alls lång tid tills jag fyller år! Nästa vecka redan, då blir jag hela 19 år. Haha vilket värdelöst nummer att fylla. Inget nytt får jag göra, inte gå på systemet och gå på krogen får jag redan. Finns ju inte direkt någon krog med 19 års gräns, det är ju antingen 18 eller 20 och uppåt. Jo förresten, jag kommer ihåg att Felice berättade för mig för länge sedan att det man får göra när man fyller 19 - det är att boka sotare. Japp it's true. Låter helt sjukt men man får itne göra det förens man är 19 tydligen... ska kolla upp det igen för säkerhetsskull men det var så för något/några år sedan i alla fall.

Dock så fyller jag år på en onsdag, så på fredagen (den 19:e) ska vi ha födelsedagsfest här hemma! Ska bli skitkul faktiskt, längtar redan. Har kommit in i en festperiod igen, eller vad man ska kalla det. Nu när jag lagt dansen lite på is, tänkte satsa igen till i vår, just nu är det för mkt annat som kommer ivägen... ska dock fortsätta på baletten och eventuellt housen den här terminen. Nä nu var det inte dansen jag skulle prata om! Haha att man alltid kommer in på sidospår.. nåväl, det enda som känns lite tråkigt är att inte Jessica och Felice kan komma då.. de kommer inte hem förens på kvällen den 21:a december! Hade så gärna velat att de kunde vara med och fira. Men vi kan ju säkert fira mig & Felice tillsammans någongång under de dagarna de är hemma, eller vad säger ni? Flisangull fyller ju faktiskt 21 år den 26:e dec så det är väl inte helt omöjligt. Aja men som sagt så tror jag det kommer bli en rolig kväll! Eventuellt utgång men troligtvis stannar vi här!


Här är lite bilder från när vi firade min 18års dag förra året:


jag, valdde & mirandah


folk & vattenpipa


jag, mirandah & henke


mirandah, jag, emma & malin


markus och henke hahaha


amanda & jag på Dem Bow

Still waiting...

Alltså... han har inte ringt, killen som intervjua mig i fredags. Han sa att han skulle ringa mig idag vid tolv.. nu är klockan två? När klockan var ett kändes det endå lugnt men nu är det ju liksom två timmar? Hoppas för guds skull att han i alla fall ringer, även om jag inte fått jobbet! Aaaaaaah... blir tokig! Får väl kolla efter lite fler jobb i alla fall... :(


Barnen i Bullerbyn

Åh satt och tittade på Barnen i Bullerbyn igår, nostalgi till 100%! Dom är så jäkla söta och allt verkar så himla simpelt back then.. när de firar jul och sedan åker häst och släde till Faster Jenny som har julkalas, och det är så synd om de vuxna som måste äta sillsallad hahaha! Sen är det ju himla kul och sova över också för då får man sova på golvet hahah.. Och just det vi får inte glömma när Lasse lyckas åka ner i vaken när de åker skridskor eftersom han alltid ska vara lite ball! Haha sen när de tar med sig lammet Pontus till skolan.. åh det var så mycket, underbara ungar! Så jäkla söta! Detta utspelar sig ju också på 1920-talet... därav häst och släde haha! Jag vill också åka släde efter en maffig norsk skogshäst under stjärnorna med endast facklor som ljus, med en pläd över mig och sjunga "blinka lilla stjärna". Ser sååå mysigt ut. Och sen får vi inte glömma all snö de hade på julen... hur länge sen var det vi hade en vit jul här i stockholmstrakterna? Kan knappt komma ihåg sist.. måste säkert vart minst 8-10 år sedan..

Jaja nog om det... idag får jag reda på om jag får jobbet eller inte som jag var på intervju hos i fredags. Är ltie nervös för han skulle ringa mig idag runt 12 så det kan ju ringa precis när som helst. mmrrv.. nervigt värre! Håll tummarna för mig idag!


Stora metarkvällen!

My love

Jag älskar dig min fina! 1 år & 9 månader nu!



Inflyttningsfest hos Mirandah & Malin

Festen igår var riktigt kul. Jag kom hem till damerna lite tidigare för att hjälpa till med diverse förberedelser. Jag gjorde bland annat drinkarna med Mirandah, som förövrigt var jäkligt goda och snygga! Malibu är min favorit numera haha! Vi hade i alla fall två olika sorters drinkar, en syrligare och en sötare. I den söta var det Malibu, Vodka, Ananasjuice och röd Grenadine, i den syrligare var det Vodka, Schweppes citrus, lime och blå Curacao. Åh dom blev så bra haha!

Runt åtta började det droppa in folk och sen kom det fler och fler i omgångar. Vi rökte vattenpipa, drack och hade allmänt trevligt. Jag blev dock lite väl berusad och med det rätt trött.. inte helt full utan mer.. trött? jaja, jag och Jacke åkte i alla fall relativt tidigt eftersom han skulle upp och jobba idag och jag var helt seg. Men kvällen var i alla fall bra som sagt och ajg träffade många nya människor vilket alltid är kul! Som jag skrivit tidigare så var det ganska blandat med folk från olika vänskapskretsar och så.

Nu ska jag gå upp och köpa sojakorv och sen svulla framför tv:n, men jag har gjort ett vackert kollage här som ni ska få se. Resten av bilderna åker upp på ansiktsboken under dagen.


Hos M&M!

Japp nu har jag anlänt för cirka 30 minuter sedan hem till Mirandah och Malin! Passade på att ta en outfitbild medans det inte är något folk här och de tu står och gör sig iordning. Fick bli en sådan där awful spegelbild, men vad gör det egentligen haha?

Me tonight:



Dags att åka!

Nu ska jag plocka ihop det sista och sedan bege mig till bussen! Slänger upp en hel outfitbild när jag är hemma hos Mirandah och Malin, hej så lääänge!


Skrik och gapsjukan?

Haha så jäkla länge sen jag kollade på Sunes jul! Helt underbart, här kommer ett klipp haha...


Dilemma

Japp jag har ett dilemma här i mitt liv: ska jag ha neonorangea naglar eller orange med glitter? Jag tror det blir det senare men neon är ju bra coolt också.. haha vaddå i-lands/tjejproblem? Gud vad töntig jag känner mig men jag vet faktiskt inte haha! Eftersom jag ändå måste måla de med neonlacket först så får jag se hur det känns då... glittret lägger jag ju på efteråt. Ja ibland kan det vara svårt hahaha...

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sminka mig medans det fortfarande är ljust ute. Brukar nämligen sitta vid fönstert och sminka mig för det blir bäst ljus då. Allt lamp-ljus vi har här, eller vad man ska kalla det, gör så att man inte ser ögonbrynen ordentligt när man ska måla i dem. Eftersom ljuset alltid är ovanifrån så blir det jobbigt att se mina ljusa ögonbryn. Ännu ett i-landsproblem haha... Nej men helt ärligt, varför har jag ljusa ögonbryn? Jag har ju brunt hår liksom.. just nu har jag faktiskt min naturliga hårfärg, eller i alla fall halva håret haha.. har ju växt ut väldigt mycket sen jag färgade håret, dock så är det inte så jättestor skillnad. Men i alla fall... varför har jag ljusa ögonbryn då? Hm. Skumt värre.

Nåväl, skriver lite senare och lägger upp någon bild också!


ska nog köpa ett guldlack för mina sista 35kr som
jag har kvar på mitt Kicks-presentkort från studenten!


Äntligen lördag

Vilket innebär fest för min del! Mirandah & Malin har ju som sagt inflyttningsfest nu och det ska bli skitkul då jag dels inte ens varit i lägenheten än och dels för att det är fest liksom haha! Kommer vara rätt blandat med folk om jag förstått det rätt vilket alltid är kul!

ahmagadd nu är jag sjukt hungrig! Har suttit vid datan i nästan 50 minuter, ända sen jag gick upp haha... Ska göra lite te & mackor, skriver mer senare! baiii... !


Inget medlemsskap i Mensa inte

Japp, har gjort något test de hade på sin hemsida. Man får inte direkt veta sitt exakta iq mer på ett ungefär.. Vi har även ätit pizza här hemma, den blev sååå god! Åt tills jag blev sprängmätt haha! Jag dog mättnadsdöden hahaha!

Jaja, har inte så mkt att skriva om egentligen så jag tänkte skriva en liten lista som jag hittade på någon annan blogg. En lista på 6 saker som gör en lycklig, dock inget deep stuff utan mer ytliga, vardagliga saker! Nu blev ju inte jag utmanad av någon men tänkte utmana andra att göra den i alla fall, here goes nothing (inte direkt iordning);

1. Sitta och fika timmar i sträck med en god vän + kaffe + cigg
2. Dansa Sabinas grymma house-koreografier
3. Lyssna på Gang Starr på mp3:n medans jag åker buss en lång väg
4. Göra sig iordning inför fest/utekväll
5. Ha pengar att lägga på materiela ting
6. Gå på promenad med min älskling & solen som sällskap

Jag utmanar: Jessica, Mirandah, Vicky, Sarah, Ida & Mikaela. (Reglerna är: Länka den som utmanade dig, skriv listan och sedan utmana fem personer.)


Shopping

Den här fick följa med mig hem idag!



3 intervjun avklarad!

Och detta verkar som att jag kommer få jobb! =D Wiho! Haha... Orkar inte berätta om själva intervjun men han som jag hade den med skulle ringa mig på måndag så skulle jag tänka tills dess.

Ikväll ska jag och Jacke äta hemmagjord pizza, skrev för några veckor sen att vi skulle det men då blev det inte av. men idag så hittade vi minsann ett "pizzakit" där man fick med färdig deg och tomatsås! Jag ska ha fetaost, oliver och färska tomater på min, och lite champinjoner förstås! Jacke ska nog bara ha skinka och salami tror jag... min kommer nog bli toppen i alla fall!

Sneakerfreaker

Dessa finns att köpa för 1199:- på Caliroots... är såååå sugen! De skulle passa då bra med mina naglar hahaha!


Nike Wmns Air Max 1 Un-Clot´s!






Interview nr 2

Snart bär det av till Årstaberg för min andra intervju, eller man kanske ska säga första eftersom det bara var ett informationsmöte igår? Nåväl, känner mig lite smått nervös men det ska säkert gå bra...

Antar att jag får skriva mer när jag kommer hem då jag snart ska åka och dessutom inte har något annat att berätta haha...


skulle ta kort på alla tre i lördags, but failed haha!

One done, two left

Kom hem för ca 2 timmar sen! Har käkat tacos-rester till middag och pussat min älskling. Stackarn är jätte snorig, verkar inte riktigt vilja gå över... har hört någon stans att killars förkylningar har en tendes att vara värre än tjejers, eller om det är att de bara är känsligare? Ja jag vet inte men något sådant var det i alla fall... någon annan som vet kanske?

I alla fall så gick det bra idag... var ingen enskild intervju utan mer som ett informationsmöte. Lönen var sådär så vi får se om jag tar det eller inte, beror helt på hur det går imorgon... och på fredag! Jag gick och fikade med Mirandah vid Östermalmstorg (där du och jag var Maja!) och då mitt i fikat ringde det en kvinna från ett annat företag som ville träffa mig för en intervju nu på fredag! Jättekul att det äntligen händer lite granna på jobbfronten, har verkligen Jackes mamma att tacka eftersom att de ringde efter hennes hjälp med mina ansökningar! Förövrigt så har hon inte jobbat på arbetsförmedlingen som jag skrev i ett tidigare inlägg, utan varit arbetsmarknadsansvarig i Österåkers kommun. Blandade ihop det lite granna haha!

Fikan med Mirandah var i alla fall väldig trevlig! Vi satt på uteserveringen där de har värmelampor och varma plädar, supermysigt faktiskt. Vi planerade lite inför hennes och Malins inflyttningsfest som är nu på lördag då de ska ha lite drinkar att bjuda på! Så vi kom på några egna som jag tror kommer bli jättegoda. Har även kommit på ett vackert namn till en av dem, har dock inte kommit på något till den andre (ja, jag är töntig).

Lite bilder från fikat som jag snott från Mirandahs blogg:





Bye bye!

Nu åker jag till Östermalm!


Onsdag och intervju nr 1

Då var det onsdag och klockan 15 ska jag befinna mig på Sturegatan. Där äger nämligen intervju nummer 1 rum. Ska hoppa in i duschen snart och sakta men säkert börja göra mig iordning, för att slippa stressa det vill säga. Det är något som jag är riktigt bra på, man skulle kunna kalla mig tidsoptimist.. precis som far min.

Skriver sen när jag kommer hem och berättar hur det gick, wish me luck! (lägger kanske upp en outfit också innan jag drar)

En gammal goding

Rose Royce - Car Wash
man får sådan lust att wacka eller locka till denna haha!






tacos for dinner, again :]


Det börjar hända saker nu!

Äntligen! Jag säger bara det; äntligen! Nu har jag två intervjuer jag ska gå på för två olika företag.
Båda är telemarketing dock inte den jobbiga "ringa och störa privatpersoner från ett oseriöst företag"-typen, haha! Det ena är ett företag som gör opinionsundersökningar, då ringer man till företag och intervjuar dem. Det andra är ett företag som säljer elektronik till företag, landsting och kommuner.

 Så detta känns väldigt bra, hoppas mest på det andra jobbet eftersom det första bara är projektanställning under december (dock med chanser att få vidare projektanställning framöver). Men alltså, tack Gud för att du äntligen ger mig en chans haha! Så önska mig lycka till både imorgon och på torsdag när intervjuerna äger rum!

Mår lite bättre idag förövrigt men det blir förstås ingen dans.. lite trist att det blivit såhär denna terminen men man kan inte alltid vara på topp, speciellt när man vart sådär jobbigt halvsjuk under större delen + arbetslös och ängslig över att man itne har någon ordentlig inkomst. Men nu verkar det i alla fall vända på den andra punkten så jag känner mig glad ändå!

Nu ska jag återgå till att måla naglarna i fina färger, mirandah du komemr bli så avundsjuk när du ser vad jag hittat på denna gången hahaha!



Önskelista Julen/Födelsedag 2008

Ja jag vet att jag hade en önskelista förut, men det var en mall från någon annans blogg så nu täntke jag göra (i brist på annat...) en önskelista med bilder, så där för skojs skull... haha.. Är man sjuk så är man okej?! hahaha...
Ska förresten på info-möte för ett jobb på Onsdag, men jag kan berätta mer om det då! Här kommer min vackre önskelista gott folk:


1. Presentkort på caliroots eller SNS så jag kan köpa nya sneakers!



2. "Glansig" baseballjacka från Beyond Retro (har strl xs eller s) gärna i lila eller blått!



3. Stora örhängen i guld, gärna 80-talets Doorknockers!



4. Ropechain mellan 10-20 mm




5. Presentkort på H&M, Gina Tricot, Weekday, Kicks eller American Apparel


Billionaire boys club





1398:- på Tradera

Feberyra?

Njae inte riktigt... men febrigt är det i alla fall. Jacke sitter och spelar lite nu och jag klickar runt bland bloggar och diverse andra sidor. Sitter och funderar över min födelsedag som stundar runt knuten. Den 17 december blir jag hela 19 vintrar gammal... dock så kommer vi fira mig den 19:e... så den 19:e firar vi min 19 års dag.. haha.. lite lustigt. Oj vad mycket siffror det blev nu. Men i alla fall... eftersom det är bara en vecka innan löning så har ju de flesta lite tight med pengar så jag tänkte ha hemmafest, blir billigare än att gå ut. Sen om vi skulle få för oss att gå ut i alla fall är en sak men det planeras i vilket fall som helst en hemmafest. Ska bli mycket trevligt, gillar att festa hemma även om det är lite trist att städa dagen efter.. Dock skönt att slippa ta sig hem haha, bara gå en och en halv meter från soffan så kan man bara däcka fint i sängen haha!

Helgen som är denna vecka stundar det faktiskt också fest, hos fröknarna Mirandah & Malin. De har skjutit upp sin inflyttningsfest två gånger redan så jag hoppas att alla kan denna gången så den blir av! Men det tror jag nog, annars kommer de nog skita i att ha den. I alla fall detta året haha!

Nåväl nog babblat från min sida, ska göra en kopp te nu med massor av honung i! Och just det, alla läsare som itne svarat på "Vem är du? - inlägget" kan göra det här om ni har lust/tråkigt haha!



bild tagen av mig med canon eos450D


1 december

Idag är både jag och Jacke hemma, för i lördags när Jacke kom hem var han dunderförkyld med feber, halsont och snorig snok. Han har förstås lyckats smitta mig, men det gör inget.. fattade liksom att det inte gick att undgå. Så vi är sjuklingar tillsammans idag. Får se om han kommer iväg till jobbet imorgon i alla fall.

Ja som rubriken säger är det den 1 december idag.. dock ingen snö ute. Lite trist men vad ska man göra.
Nu ska vi kolla på Arkiv X och äta frukost.


En till bild från i lördags

RSS 2.0