Första veckan på nya jobbet

Ja jag antar att ni fattar varför jag inte vart särskilt aktiv här på bloggen de två senaste dagarna. Har ju börjat på nytt jobb och det är väldigt mycket information som klämts in i mitt huvud som jag nu försöker reda ut. Allt verkar dock väldigt bra och jag får ju dessutom jobba ihop med två av mina favorittejer Jess & Miriam <3 hur toppen liksom?! Eller ja än så länge är det mer utbildning än jobbande men inom några veckor är det dags att börja arbeta.

Dock måste jag säga att jag är väldigt trött haha.. börjar ju jobba klockan 08.00 så det blir ju till att kliva upp vid sex-tiden.. det är det enda som inte är kul med ett 08.00-17.00 jobb: att man börjar just klockan åtta haha! Men men det är bara en pytte pytte pytte liten nackdel så det är bara att kämpa sig upp för resten är toppen. Sjukt bra chefer och kollegor samt hur måna de är om personalen. Allt är helt enkelt sjukt bra.

Nu ska jag springa upp & möta Jacke vid Ica för inhandling av lite middag samt andra tråkiga hushållsprylar. Smell ya laterrrr


Lördagens

Tröjan är från H&M och den unnade ajg mig när jag fått besked om jobbet
Är helt förälskad i den, och är även ypperligt nöjd med gårdagens kombination av kläder :)


Mikaela fyllde 20 & jag hade fått jobb

Min helg började ju som sagt ypperligt bra med besked om mitt nya jobb. Jag & Jacke gick och käkade på kinarestaurang på fredagen och som den gentleman han är bjöd han! Gullis! Det var jättemysigt och supergott, och efter restaurangbesöket åkte vi hem och kollade på första Harry Potter-filmen. Så på det viset såg fredagen ut.

Igår, alltså lördag för er som kanske inte är med i svängarna, så städade jag & Jacke vår lägenhet och sen träffade jag Jessica i täby centrum för att kolla lite grejer och för att sedan bege oss hem till henne. Vi rökte vattenpipa och tog det lite lugnt innan vi gjorde oss i ordning för den stundande kvällen då vi skulle fira Mikaela (och lite mig haha).

Vi begav oss till Mikaela runt sju snåret där det bjöds på thai till middag. Det var oerhört gott måste jag tillägga. Sen satt vi och snacka skit och måla naglarna (haha tjejigt värre) tills Miriam anslöt sig till gänget och vi började spela spel och dricka öl/vin. Vi spelade "med andra ord" ett sällskapsspel där man är i lag och då ska på 30 sekunder förklara olika ord med... andra ord då såklart haha. Detta vart ju lite klurigt ibland för Miri som är norsk men hon var jätteduktig i alla fall. Även om det inte var en båt-shake utan en båts-hake vi var ute efter hahaha! Men det är ju inte så lätt alltid haha. Sjukt rolig liten intim förfest haha. Senare mötte vi upp Johan och Kim för att bege oss in till stan vid tolv tiden, och hade då tänkt att dra till Mosebacke, men tji fick vi då allt där stängde ett (?!), så vi drog till Grodan bakom Stureplan och var där i en timme innan det stängde haha.. vi trodde från början alltså att det skulle stänga fem men inte denna kvällen icke. Är inte det ett fem-ställe? Aja strunt samma, jag kan i alla fall gå dit igen vill jag tillägga då det verkade vara ett rätt bra ställe, de spelade riktig house där!

Jaja hoppas Mikaela var nöjd med kvällen! Jag var mest nöjd med förfesten eftersom det blev så himla mycket spring inne i stan och så lite klubbande haha. Hoppas ni andra hade en trevlig lördag as well :)


mmm massa god mat!


som ni ser haha


jag drack corona kvällen till ära


Mikaela var facinerad av Jessicas nitar haha


Det fantastiskt roliga spelet "med andra ord"


Avslutar bilderna med en på mig och norrbaggen Miri <3


Karriärs-djuret

Hallooo mina vänner! Blivit gles uppdatering igen men det är för att jag haft två helskumma dagar med bland annat dubbelintervju inbokad och suttit som på nålar när jag väntat på besked både igår och idag. Men idag fick jag det bästa beskedet av dem alla: jag har fått ett jobb!!! Detta känns ju helt fantastiskt då det är på ett företag där jag verkligen VILL jobba och det är en tjänst som jag verkligen VILL ha. Men en sak som är säker det är att jag verkligen kämpat som ett djur för att få jobbet också. Jag skrev ett kick-ass personligt brev som jag verkligen la ner tid och tanke på, samt att jag förberedde mig inför intervjuerna och läste på om vad tjänsterna innebar. Så det är inte bara ett jobb utan ett jobb som jag verkligen förtjänat.

Gud jag är så glad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Börjar redan på måndag, med utbildning då, och får min första lön redan i November eftersom det är fast månadslön som man får i förskott, precis som jag vill ha det! Inget jäkla provisionsjagande här inte haha. Dessutom får jag jobba ihop med två av mina vänner, fantastiskt!

Jag & min fina stöttande sambo ska ut och käka lite kinamat på restaurang i sann Camilla&Jacke-ska-fira-något-anda haha. Vi äter nämligen alltid där när något ska firas haha! Funderar även på att unna mig något fint (men relativt billigt) eftersom jag gjort så bra ifrån mig.

Imorgon blir det utgång för att fira Mikaela som fyllt 20 år samt lite mig för att jag fått jobb haha! Kunde helgen börjat på ett bättre sätt?

Fin färg på naglarna förresten eller hur? Bilden är från i somras.


Sneakerfreak


Hoho? Is there somebody out there?

Hallå allihopa. Idag har jag ett klagomål. Har bloggat lite mer regelbundet på senaste och jag har kvar exakt samma läsare men inte en jävel kommenterar? Skittråkigt! Tycker ni att bloggen är tråkig? Varför läser ni den? Jag fattar ingenting haha. Jag kommenterar nästan alltid i dom bloggar som jag läsar (okej inte alltid men iaf någon gång ibland), om det inte är ex. Kenza för där är det så otroligt många som kommenterar att man känner någonstans att ens kommentar inte spelar någon roll/blir läst. Någon annan som tänker så också? Gud vilket förvirrat inlägg men alltså jag är ju förvirrad. Så det kan ju inte bli annat. Och Mirandah, varför slutar du nu helt plötsligt? Du var ju min trogna kommentatorska hahaha!

Jaja man kanske ska vara glad för att någon överhuvudtaget läser? Haha.

Eh ja....

Haha. Nu talar vi om något annat tycker jag. Jag vet! Igår började vi ju träningen igen, jag & Jessica. Vi gick på ett pass denna gången på friskis, och det blev då step. Det var faktiskt jättekul måste jag säga! Har haft så mycket fördomar (stavas med ett eller två "m"?) mot dessa aerobics, step osv. Men det är ju faktiskt kul! Så kul att jag ska gå även nästa vecka. Fast det passet jag har mest fördommar (vi prövar med två "m" den här gången) mot är ändå danspasset. Det jag tänker mig när jag hör "danspass på friskis" är att det är ett gäng tanter som står och rockar loss till Britney. Är det så? Vilka stilar kör de? Är det någon som gått på ett sådant pass och kan berätta som läser det här? Tell me all you know!


Sammet och andra saker

Ny vecka - nya möjlighter. God förmiddag mina vänner. Klockan är halv tolv och jag har vart uppe sen halv åtta, duktig tjej. Så vad har en måndag som denna att erbjuda? Jo det ska ni allt få höra: för det första ska jag berätta om min fantastiska upptäckt som jag gjort samt vad jag faktiskt ska göra i form av aktivitet.

Jag ska inte hålla er på sträckbänken, utan min fantastiska upptäckt består av.... dam dam dam daaaaam: sammet och flanell! Herre mig ge, jag kötpe mig ett par sammetsleggings för ett tag sen samt en flanellskjorta (den jag hade på mig i lördags) och jag säger då det: dessa plagg är de skönaste jag någonsin haft på mig. Ever in my life. Jag myser omkring i mina sammetsleggings nästan varje dag numera och flanellskjortan är ju himelsk för överkroppen. Och till råga på allt så är dessa plagg fantastiskat snygga var för sig, men även tillsammans! Jag tror inte ni förstår hur lyrisk jag känner mig över de här plaggen. Om jag ska ta i så jag spricker nu kan jag faktiskt berätta att det är mina absolut bästa köp genom tiderna. Handen på hjärtat, det är sant. Jag har blivit frälst.

Nu när jag fått det ur mitt system (har tänkt skriva om det hur länge som helst haha) så kan jag berätta att träningen legat på is de senaste 3 veckorna då jag & Jessica inte hittat/kunant bestämma oss vart vi ska träna. Friskis är dyrt men i princip det enda stället där du INTE behöver binda upp dig i 12 månader för att träna. Så jag måste tyvärr punga ut 500 kr för att träna i en månad (inte nådigt om jag får säga det själv) men jag klarar inte av att sitta hemma och söka jobb och inte ha något att se fram emot. Jag mår dåligt av att inte få röra på mig och dessutom stretcha, en av mina favoritsysslor här i livet då jag strävar efter att bli vigare och vigare. Så idag ska jag möta Jessica på samma tid och plats som förr och köra igång igen.

en pose á la camilla i dimman


Gårdagens

Flanellskjorta: BikBok
Fodral: Zara
Nylonisar: Åhléns
Handskar: H&M
Skor: Skopunkten
Smycken: Solo, Vickan & Gulan


(bak)Fylle-djuret

Igår var det dagen D, dagen då Mirandah och jag skulle supa bort mina sorger. Låter säkert ytterst barnsligt men jag behövde det kände jag. Har haft en del motgångar på senaste både vad gäller jobb och annat privat så jag behövde ha lite kul, få spåra lite helt enkelt. Jag som är "yours truley fattiglapp" blev bjuden på middag och vin (även inträde på klubb) av min kära vän Mirandah, det var en middags dejt för två hemma hos henne. Och Mirandah tog mycket allvarligt på mitt uttryck att supa bort mina sorger, så hon såg minsann till att mitt glas aldrig var tomt. Vi rökte öven vattenpipa på vår väg djupare in i dimman.

Två flaskor vin senare begav vi oss till slut ut i svängen efter att ha peptalkat oss själva om hur snygga vi var. Hur löjligt? Jävligt löjligt. Men otroligt roligt. Vi försökte komma in på Village men tydligen var det 25 där (tror vakten ljög), fast jag tror att vi inte var tillräckligt kända bara.. alltså inte kända över huvudtaget haha. Vi mötte i alla fall upp några andra tjejor och efter lite diverse kalabalik och kaos bestämde vi oss (detta var ett ytterst dumt beslut) att gå till Laroy på Stureplan. På Laroy hängde det endast nyblivna 18-åriga brats, i alla fall dom jag såg, och det var inte särskilt bra musik och vi hann bara vara där i typ 1,5 timme innan det stängde. Mirandah höll dock sitt löfte så hon bjöd mig på diverse alkoholhaltiga drycker även på Laroy. Tack förresten för allt du bjöd på gullefjun! <3 Dock kommer jag aldrig i mitt liv sätta min fot frivilligt på det stället igen.

Vid tretiden börjar vi dra oss hemåt och jag är väldigt berusad och trött, kommer i alla fall hem (tvingade även stackars Jacke att möta mig) och däckar fint i vår säng. Idag mina vänner, idag mår jag defenitivt som jag förtjänar. Vaknade upp med en dunkande huvudvärk och ett lätt illamående som hängt efter mig hela dagen. Jag har i princip bara velat lägga mig i ett hörn och självdö. Men som man bäddar får min ligga, eller vad säger ni?

Hos Mirandah igår

Fylledjuren Mikaela, Mirandah och Camilla


Black or white... or both

Idag blir det nog inte mycket till inlägg. Men en bild kan ni få.


Curly girly

And then it was thursday... Blev inte alls mycket städande här igår haha. Träffade Jess en sväng i Täby C för att inhandla en väska till henne (hon hittade dock ingen) och sen bjöd hon på sushi! Gulle hon är. Är toppenglad för att Jess nu officiellt är medlem i min sushiklubb. Har tre medlemmar so far. Mirandah är livärdd för sushi så hon kommer nog tyvärr aldrig gå med.. nåväl hon får vara med i discoklubben istället :)

Sov med flätor igår natt vilket resulterade i lockigt hår, så himla fint! Hade permanentat i typ nian och jag saknar det jättemyckt, men jag vill ha mycket längre hår innan jag går och gör det igen faktiskt. Så det får bli flätor så länge. Dock så strävar mitt kassa hår efter att vara rakt + platt. Så hur mycket jag än fixar det med mousse och spray och gud vet vad.. tuperar... så är det ändå rakt och platt efter några timmar. Så jävla ovärt. Nåväl man kan ju inte få allt här i livet haha...

Såhär såg jag ut igår alltså med lockigt/vågigt hår


Mer dans & kärlek till världen

Rubriken skrev jag med risk att låta som en hippie men denna video är helt fantastisk. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det men jag tror det är alla bilder från alla världens hörn med glada, sprudlande människor istället för allt man får se på TV där det nästan bara är död, svält och elände. Skönt att någon som killen i videon kan åka runt och sprida lite glädje.

Killen som dansar på alla dessa platser heter Matt och har då rest till 42 olika länder under en 14 månaders period. Vilken kille! Kolla videon själva, behöver väl inte säga att jag fullkomligt älskar den?

Källa: Bellisima


Wednesday

Nu är vi i mitten av veckan. Jag var på den andra intervjun för en tjänst jag sökt i måndags, och det gick ganska bra men jag höll på att smälla av. Fick göra ett slags arbetsprov där jag skulle "sälja" produkten till en "vd" på ett låtsasföretag och hade drygt 20 min på mig att komma på ett säljmanus innan det var dags. Hua mig säger jag bara, det var skitsvårt. Men jag tror det gick bra ändå. Får reda på om jag kommer till en tredje intervju nu innan fredag, så jag sitter lite som på nålar. Herregud vad utdraget allt ska vara men de vill ju förstås ha helt rätt person till tjänsten då den innebär mycket ansvar. Det som är skönt är att det är fast månadslön och utöver det provision, och sen väldigt varierande mellan sälj och administrativt arbete så jag tror att den här tjänsten passar mig sjukt bra.  Kan/vill inte berätta så mycket mer om det här på bloggen tyvärr, men jag tror ni fattar lite i alla fall vad det handlar om.

Idag händer det dock inte särskilt mycket av värde. Satte igång en diskmaskin för ett tag sen som ska plockas ur och sen är det en hel del andra skittråkiga vardagsbestyr (läs: städning) som ska tas itu med. Hatar att gå hemma som någon slags hemmafru, det SUGER. Fröken Camilla kommer defenitivt inte bli någon desperat hemmafru á la Anna Anka.. nog för att hon inte gör ett shit hemma men ändå haha. Nej jag ska bli en karriärskvinna och tjäna mina egna pengar. Jag mår så dåligt av att vara så beroende som jag är av Jacke och hans inkomst just nu. Fan spyr på hela situationen, vill bara komma ut i arbetslivet igen och känna att jag gör någon slags nytta.

Nej nu ska vi inte tjöta om det där igen, för nu ska jag ta tag i vår lägenhet och sen belöna mig själv med ännu mera kaffe <3



fall-mania


Sunday

Så var ännu en vecka över! Tiden bara flyger förbi. Har vart dåligt med uppdatering här på bloggen... igen... denna gången pga allt kaos som händer just nu i mitt liv, som jag såklart inte kommer berätta vad det är haha.. Skulle kännas jäkligt dumt att hänga ut sitt privatliv så. Så det är kort och gott kaos i mitt liv just nu, så ni förstår säkert att det inte finns tid över för bloggen då.

Nåväl lite roliga nyheter har jag ändå mitt i allt kaos! Jag var på intervju för en tjänst i fredags som gick sjukt bra, och de kallade mig redan till en andra intervju under den första haha! De ringde alltså inte upp efter utan vi bokade in den direkt. Så håll tummarna nu för Guds skull imorgon då jag ska dit och det faktiskt går vägen denna gången, behöver det så mycket! Plus att jag verkligen tror denna tjänsten skulle passa mig, I want it sooo bad!!

Vad har annars hänt som man kan berätta? Jag & Jacke (min b-friend) bakade morotskaka för första gången i bådas liv, och jag kan bara beskriva den med ett ord: utsökt. Kan även beskriva den som fantastisk, asgod och mumsig haha. Nej men ärligt talat den blev riktigt lyckad så nu går vi och småäter morotskaka ur kylskåpet titt som tätt haha. Dock så gick själva bakandet inte helt smidigt, jag skulle göra glasyren och Jacke själva kaksmeten.
Jag börjar med att hälla bakpulver på philadelphiaosten istället för vaniljsocker = förstört, så jag var tvungen att gå upp till Ica och köpa ny haha. Och Jacke glömde, men kom på i sista sekund, att ha i morot i smeten. Och ja utan morot i smeten blir det inte mycket till morotskaka hahaha... Nåväl vi lyckades tillslut och den blev jäkligt god som sagt.

Nu är det dags för lite tråkig, men nödvändig, städning!

söndags-snygg utan smink haha


Bloglovin

Har förresten skapat en egen ikon för Bloglovin om någon skulle känna för att följa mig där :) Jag blev medlem på den sidan för ganska länge sedan men har inte börjat använda den förens nu haha... bättre sent än aldrig eller hur? Dock så är jag INTE en sådan som skriver runt till folk i deras kommentatorfält "Hej! Ska vi följa varandra på bloglovin?". Så otroligt patetisk. Vill jag följa en blogg så följer jag den för att jag gillar den och finner den intressant, inte för att någon annan ska följa min. Dessutom vill jag ju att de som premunerar på min blogg ska tycka om den förstås :) Det är ju mycket roligare!

Här är min fina ikon som jag gjorde härom dagen!

bloglovin


Ett skämt eller?

Haha alltså allvarligt talat... hur kan man ha så mycket pengar? Jag satt och funderade över det här för någon dag sen och jag undrar verkligen om det är lika roligt att köpa saker när man alltid har råd med det? Förstår ni vad jag menar? Det känns som att om man har haft tillgång till det hela livet så kan det ju inte riktigt bli samma sak? Fast i och för sig om man har intresset så är det väl alltid roligt men ändå.. Nä herregud det finns verkligen människor med så snuskigt mycket pengar (säkerligen mer än Hilton-familjen) och ändå är det så mycket lidande i världen. Ibland får jag det inte riktigt att gå ihop.

Kontentan av det hela är faktiskt inte att jag sitter och känner extrem avundsjuka av ett klipp som detta utan att jag faktiskt tycker det är mer sorgligt. Även om hon nu, som hon säger i klippet, skänker till välgörenhet så nä. Det är konstigt alltså.


Gold nails

 

Hur får jag mina naglar att se ut såhär? Det är grymt jävla snyggt och jag vill ha det. NU!
Hittar inget lack som blir sådär på naglarna, måste vara något mer? Eller är jag ute och cyklar?

På bild: Lily Allen


Nu börjar allvaret igen

Varning för ett tråkigt inlägg om jobb haha

J
a helgen är ju över och jag måste dyka ner i jobbsökandet igen. För helger är faktiskt heliga så då släpper jag allt som har med allvar att göra. Måste hinna känna att jag lever också. Men nu är den som sagt över och jag måste ta tag i mig själv igen. Ska bege mig till Arbetsförmedlingen nu i veckan dessutom, så fort jag fått mitt arbetsgivarintyg (!!) från mitt förra jobb... som jag bara väntat på i över en månad.. sjukt löjligt att det ska ta sådan tid. Nåväl den som väntar på något gott... haha om man nu kan kalla det för det.

En sak som jag stör mig på också, och detta säger jag inte för att vara elak utan för att de fakitskt är jobbigt. Det är när folk tipsar mig om att jag bör söka t.ex. jobb på McDonalds och annat, bara för att " det är ju i alla fall ett jobb ". Ja man bör väl inte vara kräsen i dessa tider men jag har faktiskt precis haft ett jobb där jag var bara för att det var ett jobb och vantrivdes så sinnes i slutändan att jag sket i pengarna för mitt eget välmående. Ska jag då sätta mig i samma sits igen? Ska jag alltså söka jobb som jag egentligen verkligen inte vill ha bara för att få ett jobb? Det låter säkert skitdumt och det är svårt att förstå om man inte vart i samma skor som mig men jag vill för en gångs skull hamna på en arbetsplats där jag verkligen trivs och där jag kan utvecklas och dessutom använda mig av alla mina erfarenheter och få TÄNKA lite. Vill inte ha ett hjärndöttjobb jag vill ha ett jobb där jag får jobba på riktigt.

Gud vad jag är tråkig som tjötar om detta.. ska äta tacopaj nu med min älskling!


Stress

Nu ska jag iväg och luncha med min vän Mirandah! Det ska bli toppen! Ses på stan mina vänner :)


RSS 2.0