Borde käka kanske?

Ska iväg och dansa idag i vanlig ordning, har dock inte gjort mig iordning för fem öre.. hm.. Jaja..

Jessica har varit här idag i typ 1,5 timme, kändes behövligt att snacka skit ordentligt en sista gång innan vi ses igen om 3 månader, är ju inte riktigt samma sak att sitta via skype med webcam som tillsammans IRL och dricka cola.. Kommer sakna henne något otroligt, min lilla vän, vem ska jag nu vara kort tillsammans med?! Hm! Vi sa i alla fall hej då och kramades en stund innan hon åkte iväg i Olle.

Ikväll kommer Felice också efter träningen och säger hejdå + att hon ska få Heroes säsong 2. Så då blir det ännu ett goodbye. Fan va snyftigt det ska vara här då haha.. är förövrigt grymt sugen på att se hennes nya tatuering, lät som att den skulle bli sjukt snygg i alla fall! "Home is where my honeys at" står det. Ska nog ta kort på den, fast den inte är helt klar, fast det kanske den är ikväll iof? Nåväl, det får vi se då.

Är dock glad för att min Adidaströja troligtvis går iväg för ca 500 kr, vilket är extremt behövligt på mitt numera rätt tomma konto. Ska sälja iväg ännu en adidas som jag inte använder, hehehehe... so stay tuned for that.

Nej nu måste jag göra mig iordning, aaah.. jag ska alltid stressa i sista stund! Blir så trött på mig själv ibland haha.. 

Sneakerfreaker


Två timmar kvar!

Nu är det endast två timmar kvar på auktionen, så gå in och buda allt vad ni har om ni vill ha denna
one of a kind adidas vintage-track!

Buda här!



Budgivningen avslutad!

Dansa dansa dansa

Idag har jag varit i Täby C med Felice och Jessica, även malin som dök upp lite senare, utfört diverse ärenden. Ska träffa de två första damerna imorgon också för ett goodbye... känns mindre kul att mina två bästa vänner ska flytta till Barcelona. Frö deras skull är det förstås jättekul men för oss efterlämnade stackare här i Sverige - mindre kul.. Dock kommer jag förstås ner vid nyår och firar Barcelona-style (Gud vad det där lät töntigt haha)...

Sen har jag dansat house, Sabbe var inte där idag heller, men Malin var och det var kul i alla fall, gick jätte bra trots lite halsont! Gillade koreografin.

Imorgon ska jag nog uppdatera mer, men idag har jag inte hunnit/haft lust. Ska sova snart.

Trött dag

Ja, idag är minsann en trött och seg dage efter en hård kväll.. Det var i alla fall jäkligt kul och mitt lag kom tvåa i spelturneringen, yay! Idag har jag inte gjort så mycket alls, kollat på film med Jacke och suttit här vid datan och blippat, lekt lite i photoshop också!


Nu har jag något på mig

Eller alltså.. jag var inte naken när jag skrev sist haha men nu har jag funnit något som jag trivs väldigt bra i! Nu känns det som att kvällen kommer bli mycket bättre helt plötsligt. Gud vad töntig jag är, men så är jag.. känner jag mig obekväm och inte riktigt nöjd med det jag har på mig när jag är ute på sociala ting så stör det mig hela tiden...

vaddå utseendefixerad? Jag? näää.... inte då ;P

Jag tror jag lägger upp en outfitbild så snart som jag fixat klart mitt hår, har det i en boll på huvudet så att det ska torka och bli sådär lockigt och härligt.. men det tar ju en sjuhelsikes tid för det to dry up..

Sen ska jag sitta på en buss i 40 minuter idag också, härligt va? Ska åka 629:an a.k.a sightseeingbussen haha! La in "The best of Lauryn Hill" på mp3:n igår så jag klarar mig nog!

"Jag har inget att ha på mig!!"

Hur kommer det sig att varenda gång man ska ut/på fest eller liknande att man aldrig har något vettigt att ta på sig? Förutom om man köpt något nytt till kvällen, men om man inte har det, då har man minsann aldrig något att ta på sig.

En sådan dag är det alltså för mig idag. Sjukt jobbigt är det för jag vet verkligen inte vad i helvete jag ska ha på mig, inget ser bra ut just nu. Fan.

Sneakerfreaker


Dags att reagera?

Jag har nog läst den sämsta krönikan i hela mitt liv. Har man knappt lyssnat på hiphop och inte har en aning om fler artister än några få svenska och 50 cent och Eminem... då ska man nog inte sätta sig och ge sig in i en värld som är så mycket större än så, och dessutom dra orealistiska paraleller mellan våldtäckter och en musikgenre?
Om jag inte är helt ute och cyklar så startade väl hela hiphopkulturen med Afrika Bambaataas vision "peace, unity, love and having fun"? Sen att folk tagit hiphopen åt olika håll och gjort sin egen grej av det visar ju bara att den utvecklats, dessutom är det upp till varje enskild person att skilja på rätt och fel, och vad som kan vara mer ett skådespel än verkliga åsikter.
Det roligaste var att lyssna på P3 hiphop, där fröken Annah Björk ("journalisten") tafatt försöker förklara sin artikel, men mest låter nervös och inte verkar kunna stå för något alls... Gå in på SR's hemsida och lyssna på det, den 26 sep mellan 15-15.30! Jag och Jacke fick oss ett gott skratt här hemma.

Läs denna värdelösa krönika här, får detta ens kallas journalistik?

Uppdatering

Dumma dumma jag. Kollade nu lite närmre på sidan och ja, se där, paketen skickas från USA.. tog för givet att det var inom Sverige eftersom hemsidan är på svenska. Jahapp, då kommer det troligtvis inte förens nästa vecka då. Typiskt.

Dumma halsband

Ni kanske kommer ihåg att jag beställde ett halsband för några dagar sen? Jag var sååå lycklig eftersom jag skulle få det denna vecka. Men har det ramlat ner någon avi eller något halsband i brevlådan? Icke. Blir så besviken, hade verkligen velat ha på mig det i helgen men det verkar ju inte bli av. Jag fick även en uppdatering i söndags av hemsidan som jag beställde från att min order var påväg? Nog för att det inte skickas för ens på måndagen, men hallå?! Det är inom Sverige, borde varit framme i tisdags eller onsdags? Senast igår. Blir så less.


Här är halsbandet jag beställde




Halsband

Det här halsbandet vill jag ha! Den som ger mig det får en stoooor kram haha...


Har sovit så jäkla dåligt inatt... jättehemskt var det. Mådde jätteilla igår kväll men var samtidigt lite hungrig... somnade vid 1, vaknade igen vid två och gick upp och gjorde en macka.. somnade efter många om och men senare men sov väldigt flyktigt och inte alls djupt, vaknade av minst movement av Jacke.. sen gick han upp vid typ kvart över sex. Jag kunde inte somna om, låg och kollade på Hereos till klockan 9 och sen somnade jag om i tre timmar. Vaknade helt svag och snurrig i huvudet, fanns inget bröd hemma. Fick göra gröt, funkade men blev inte helt mätt.
Aaaah... känner mig helt konstig i kroppen. Usch.

Ska åka och sola om ett tag och sen köpa med mig sushi hem, för att sedan vika tvätt. Spännande dag va?

Usel uppdatering

I know, men jag har varit ute på lite ärenden och så med Mirandah, sen tränat - house. Har verkligen tagit ut mig idag så jag mår lite illa, skriver mer imorgon. So long!

Bloggdesign

Då har jag fixat ännu en bloggdesign. Tjejens namn var Maja och design är lite hiphopinspirerad, som min ungefär! Ni kan ju ta er en titt! Vill ni se närmre så gå in på hennes blogg här.


Älskling

I love you <3


West Coast

Funderar på att köpa denna tröja, tyckte den såg skön ut och rätt snygg också. Gillar westcoast hiphop mer än eastcoast också, så det kanske är passande haha?


Kul! Verkligen, kul!

För typ en timme sen ringde det en kille och sa att jag skulle få komma på arbetsintervju på ett av företagen som jag sökt jobb hos.. först blev jag jätteglad... sen när jag inte kunde hitta adressen där intervjun skulle hålla hus på eniro.se blev jag lite mindre glad. Sen när jag sökte på företagen blev jag ännu mindre glad då det verkar som att det är ett bluff-företag, eller vad man ska kalla det. Företaget finns, och folk jobbar där, men de lurar folk. Varenda kotte som kommit i kontakt med företaget och köpt abbonemang igenom det har blivit missnöjda och det är bara en massa fuffens.

Så jag får helt enkelt tacka nej till intervjun. Jag som var så glad för att det äntligen hände något på jobbfronten men nej, naiv jag var.

Home from dancing

Jag hann inte fråga min lärare om stretchingen :( det kom ett annat flickebarn ivägen som behövde hjälp med sina tåskor.. Och sen kom nästa klass indundrandes (okej de är en balettklass så värst mycket dundrande kanske det itne var..) så jag hann ej fråga. Nåväl, får väl fråga nästa gång eller något.

Idag satte jag i alla fall den där freezen! Figgy four eller vad den nu heter, dock så ramlar jag efter typ 10 sekunder men va fan.. den e jobbig okej? Har en bild på när jag försökte mig på det hemma... dock ej uppvärmd eller något så det gick la sådär men jaja.. ni kan få se i alla fall...


Sneakerfreaker


Sökt mera jobb!

Nu känns det lite lättare faktiskt, har hittat två jobb som passar mig bra med både tider och yrke. Har skickat iväg ansökningar till båda ställena och hoppas på att någon av dem ringer upp mig så jag åtminstone kan få komma iväg på en intervju! Känns väldigt bra faktsikt... hoppas hoppas hoppas! Vill inte vara "mellan två jobb" längre, det är inte alls kul att sitta hemma hela dagarna! Jag behöver något mer givande, ett så kallat jobb haha!

Ska väl slänga ihop något att äta snart, eftersom jag ska iväg och dansa lite senare.. frågan är bara exakt vad jag ska slänga ihop?! Vi har nästan ingenting hemma så här två dagar innan löning haha! Men på torsdag är det löning <3 Får bara hoppas att jag får i alla fall några hundra då jag knappt jobbat något i augusti...

Glöm inte att säga till om ni behöver hjälp med bloggdesign! Maila mig på [email protected] !

Frukostvanor

När det är tidig morgon eller när man precis gått upp så tycker jag det kan vara svårt att få i sig frukost faktiskt... ibland äter jag frukost mest för att slippa vara hungrig och inte för att det är gott.. Jag tycker bara om fruksot när man fått sova ut ordentligt utan att ha ställt någon klocka. Även om man går upp vid tio och vaknat av klockan tycker jag det är jobbigt att käka frukost. Idag smällde jag i mig två mackor med marmelad på... det smakade väl helt okej men nää.. det var inte så jätte gott.

Idag blir det till att söka ännu mer jobb. Har redan skummat igenom jobben som kommit in på Platsbanken men inte funnit något som jag kan söka (pga krav på körkort, olika erfarenhetskrav, tider).. Det känns så hopplöst just nu. Som att jag aldrig kommer hitta något jobb. Varför kunde jag inte bara fått jobba kvar på Gulan? Nog för att de skulle haft för mycket personal då men i alla fall... kom igeeeen.... det gör väl inget? haha.. Aja, får fortsätta söka och kolla och så.

Sen senare idag blir det breaking, ska bli roligt nu när jag är friskare än sist! Samma sak med baletten, ska bli riktigt roligt. Dock så önskar jag att jag kunde bli vigare... Det känns som att jag stretchar och stretchar och stretchar efter klasserna men ändå så har jag fastnat på samma ställe både i spliten och spagaten... jag kommer liksom inte längre. Vad ska man ta sig till då? Vet inte riktigt vem jag ska fråga. Kan i och för sig fråga min balettlärare idag efter klassen, bara det att hon har en annan klass som kommer in direkt efter.. men jag ska försöka hinna!

Time to search for more jobs.. skriver laterrrr...

Dans - House

Det gick sådär idag, dels var jag lite bitter för att vi hade vikare igen, Malin denna gången, hon är jättebra också men jag vill liksom dansa för Sabina med tanke på att det är hennes klass jag har haha... nåväl gick helt okej med tanke på att jag varit sjuk i två veckor + huvudvärk. Men det var väl kul i alla fall, ser fram emot breaking och balett imorgon! Balett är grymt roligt, just för att man arbetar med varenda liten muskel man har och koncentrationen är på sitt yttersta.


Tradera-auktion

Japp säljer min lila vintage adidaströja. Så om du är intresserad, gå in och buda nu! Det är gratis att bli medlem på tradera.

Till auktionen


Sneakerfreaker

Var inne på amerikanska ebay för en stund sen, och blev helt kär i ett par dunk low i min storlek <3
Sååå fina! Ge mig ge mig ge mig!


Så var ännu en design gjord!

haha gud vad jag står i, fast Jessicas hade jag redan börjat på, och nu är den klar!

Såhär se den ut:


Fixat ännu en bloggdesign

Nu har jag hållt på med en bloggdesign nästan hela dagen, och det blev tillslut väldigt bra, helt enligt tjejens önskemål. Som sagt om ni behöver hjälp med en design, don't be afraid to ask! Helenas blogg som jag precis gjort om! Ta er en titt :)

Så vad händer denna vecka då? Ska söka jobb minst två timmar om dagen har jag bestämt, sen ska jag också iväg några svängar och sola solarium hade jag tänkt. äh jag skriver en lista det är roligare!

Att göra denna vecka som kommer:

[  ] Söka jobb minst två timmar om dagen

[  ] Dansa; house, ev. street, balett, breaking, wacking, locking

[  ] Sola solarium

[  ] Avkedsfest för Jess & Felice på Lördag, spelturnering & utgång

Nu börjas det igen

Imorgon ska jag dansa, äntligen! Känner att jag kan börja sätta igång nu. Funderar även på att gå på streeten som är efter. Fast man kanske inte ska sätta igång för hårt efter att ha varit sjuk? Jaja får se hur jag gör. På onsdag ska jag i alla fall gå på wacking, ska bli skitkul! Hoppas bara inte att de kört helt mycket koreografi så jag måste jaga som en idiot.. hatar att jaga..

Nåväl, vad händer denna söndag? Troligtvis inte allt för mycket, Jacke kommer hem om en stund så då tänkte jag anfalla honom, sen blir det väl lite pysslande i photoshop och tv-tittande. Tror jag ska tvinga Jacke att kolla på Step Up 2 the streets. Han kollade ju faktiskt på den förste.. Nej, nu ska jag göra latte, skriver lite senare!

Förresten måste bara säga att det var tur att jag inte väntade med att köpa halsbandet eftersom att det inte finns i lager längre, jag köpte det näst sista verkar det som! För det fanns kvar efter att jag köpt det (råkade även klicka en gång så jag hade två i kundvagnen) men sen några timmar senare fanns det inte ens kvar på hemsidan, tur säger jag!




Uppdrag Bloggdesign

Igår satt jag i några timmar och fixade en ny bloggdesign åt Michaela! Tyckte den blev rätt snygg, och jag blir faktiskt bättre och bättre på att fixa designer eftersom jag suttit och pysslat så mycket med det nu på senaste. Så tveka inte att fråga om du vill ha en ny design! Tills vidare gör jag gratis och det är helt upp till dig hur du vill att den ska se ut, det bästa är om vi håller kontakt via msn då du kan vara med och bestämma helt och håller under designens process.


Såhär ser Michaelas design ut!

Nu ska jag käka frukost, tjingeling!

Det tog inte så lång tid...

heh... Har beställt halsbandet nu! Såå fint! Får hem det på tisdag eller onsdag, kostade bara 149:- och dessutom var det ingen frakt! Yay!

Snart ska vi börja laga middag här hemma.. hade ett misslyckat försök till att laga tandoorikyckling här igår, då vi inte var smarta nog att läsa på burken hur man skulle göra... trodde det var som Uncle Bens såser som man bara behöver hälla på så vips blir det en gryta! Men nej... så var ju inte fallet.. försökte oss på det i alla fall men det smakade rent ut sagt skit. Så idag ska vi som plåster på såren käka våran, för tillfället, favoriträtt Fajitas! Det är så grymt gott! Ska strax ställa mig och gegga ihop lite guacamole. Jacke är som vanligt incharge of the chicken, eftersom jag är lite rädd för rå kyckling.. haha..

Här är halsbandet som kommer hem till mig nästa vecka <3


Mixtape

Har precis hittat ett skitfint halsband på en sida! Ska köpa det på måndag, är helt frälst! Men jag tänker inte visa det förens då jag köper det, jätte fjantigt jag vet, men så är det haha! Lite spännande får det väl ändå vara? Vill dessutom inte att det ska försvinna ur lager på en gång, är jätte nervös för det sen incidenten med skorna hahaha...

Stylist?

Nu har jag precis varit i Täby C med Felice. Det var väldigt trevligt med klädtittande (och lite köpande för Felices del) och fika! Träffade även Jess en snabbis eftersom hon jobbade idag. Hittade världens finaste benvärmare på Lindex idag.. de var helt underbara. Felice köpte ett par bruna som hon ska ha ikväll och jag hittade ett par blåa som ska införskaffas vid löning. Har kommit fram till att jag borde bli stylist för övrigt! Synd bara att man måste gå värsta utbildningen och ha sig för att kunna bli det.. Men fatta vad roligt och kunna slänga fram sitt visitkort där det står "Stylist" under ens namn! Ack vilka drömmar man har...

Kul att så många tycker om min nya design! Själv är jag ypperligt nöjd med den! Kunde faktiskt inte blivit så mycket bättre om jag får säga det själv. Så kom ihåg att säga till mig om ni behöver hjälp med eran egen, för det gör jag så gärna. Har hållt med Jessicas nya ett tag, så om du vill se Jessica så skickar jag den till dig så fort vi båda har tid! Den är jättefin tycker jag! haha.. är glad, märks det?

Slänger upp en önskeoutfit lite senare, känner mig väldigt inspirerad och kreativ idag!

Eh... ny bloggdesign igen.. heh...

Haha blev så inspirerad av en grej så nu har jag gjort om den igen. Kunde inte låta bli... Så vilken var bäst då? För er som inte sett den jag hade nyss så såg den ut såhär:


Ny bloggdesign!

Sådär, då hade man ny design igen. Känns lite bättre än den förre.. har lagt ner lite mer tid på denna. Så vad tycks?

Har även hjälpt Jennifer med hennes nya design ---> kevinsmami.blogg.se Vad tycker ni om den? Försökte göra så nära hennes önskemål som möjligt, och hon blev ju nöjd, vilket är huvudsaken!

Det är väldigt kul faktiskt att hålla på med design när man faktiskt kan, och med lite hjälp av olika sidor förstås. Önskar bara att jag hade Photoshop CS3 för då skulle det bli ännu bättre tror jag! Finns ju mycket mer möjligheter i det programet än i Elements.. speciellt om man ska redigera foton.

Speak up! -nya designen, hiss eller diss?

Åh toppen!

Fick en jättebra bild av Malin också på bara mig! Tusen tack <3


Studentbild

En fin bild på mig och Jess från min student som jag fick av Malin nyss! :) Fast den var bäst på Jessica, jag ser mest... mongo ut haha!


Att skaffa sig ett jobb

Är inte det lättaste när man dansar från 5 på eftermiddagen. Men jag kan helt enkelt inte välja bort min dans. Det går abra inte. vad skulle jag då ha som för mig framåt i livet? Ska jag välja bort det enda som jag verkligen brinner för? NEJ. Det funkar inte så. Jag skulle bli den tråkigaste mest miserabla människan i världen om jag valde bort min dans. Jag skulle dock ha mer pengar, men nej... Vad ska jag ta mig till? Jag måste ju skaffa mig ett jobb men jag hittar inget som passar i tiderna. Eller jo ett har jag funnit, men har ej hört av det. Funderar på att maila en gång till, bara för att.

Alla deltidsjobb jag har hittat vill antingen att man ska jobba på kvällen (vilket inte går, pga dansen) eller att man ska ha B-körtkort. Men jag har inte körkort, och jag har varken tid eller motivation till att ta det heller. Kan inte någon snäll sjöl bara erbjuda mig ett jobb? Snälla? Har suttit på Platsbanken, Monster och JobbSafari hela dagen men det har inte dykt upp något. Får sitta imorgon också... eller fan det är ju lördag imorgon. Jaja, jag får helt enkelt fortsätta leta. Måste ha ett jobb i Oktober... annars är jag stekt.




Drömmar

Jag har drömt så mycket konstigt inatt... kommer inte ihåg allt men jag har i alla fall drömt jättemycket. Och inte roliga drömmar, bara konstiga och förvirrande. Fast det värsta jag vet är att drömma om att tappa tänder, det har hänt mig jätte många gånger. Jag brukar drömma att de har typ ruttnat på insidan så man ser det inte, men att jag tar på dem så känns det lösa och sen börjar de smulas sönder..skitäckligt är det. Jag sökte lite på google nu och tänderna symboliserar tydligen släktingar.. Jag hittade inget som förkalrade just det jag drömt men detta var ju snarlikt :
"Om en framtand är lös, har blivit svart eller gör ont i drömmen betyder det att en nära vän eller anhörig kommer att bli sjuk eller råka illa ut"

Jaha där ser man. Som tur är så har jag ju då inte drömt om just detta inatt, utan det var ett tag sen nu... eller ja, tur och tur. Vet inte riktigt vad jag tror på.

Hm, nåväl, nog om drömmar. Idag är jag riktigt seg och trött.. såg klart hela säsong 4 av Desperate Housewives... vart riktigt förvånad i slutet, speciellt som att vi alla vet att säsong 5 kommer snart? Jättekonstigt var det... Någon annan som sett det? Nej, nu är det dags för frukost och latte, see ya laterrr....


Would like to have


F.....

Jaha då var skorna borta, nu har någon köpt dom. Jävla skit, nu är jag arg.

He Pingping

Han är världens kortaste människa. Han kommer från Kina och är 74,6 cm lång, här har ni He Pingping:



Jag tycker han är så jävla söt! Behöver knappast känna mig kort när jag ser den här mannen...

Lofting

Igår efter vårat filmtittande hos mig drog vi till Amanda, jag, Jess & Felice alltså.. även Mikaela kom dit. Sen spelade vi spel i typ 3 timmar! Det är ju sjukt roligt att spela spel måste ajg säga, vi spelade ett som heter "Med andra ord" och ett annat som heter "Den glade mytomanen"! Haha var väldans kul...

Jag: "Ett ställe där det försvinner mycket folk och båtar och flygplan" (det var Bermuda trigangeln)
Jess svarar: "Norrland!!"

Mikaela ska försöka förklara Påven med andra ord: "Det är en gubbe med stor hatt som bor någonstans" och "jag tror han är typ... kristen?" Haha! Jo han e lite kristen Mikaela...

Haha så roligt.. men lika kul hade jag inte när jag skulle åka hem. Fy fan säger jag bara. var jätte rädd hela vägen hem... fick för mig att det skulle hända något hemskt på vägen... Och sen det första jag ser när jag kommer till Danderyd, helt ensam och rädd i mörkret.. jo då läser jag på förstasidan av Metro "Här är bilden på serievåldtäcktsmannen".. TACK! Verkligen, fick inte mig att sitta på helspänn sen hahaha... Usch jag är så töntig ibland...

Jag hatar att vara halvsjuk! Man bör inte träna, för då blir det värre... men man känenr sig inte så jättedålig när man sitter hemma, men som i tisdags.. märkte då att det inte gick att träna. Måste känna mig helt frisk innan jag drar igång igen. Tror jag ska ta det lugnt i helgen och sen köra igång på måndag med housen. Hoppas hoppas hoppas Sabina är där då! Missade ju förra housen och innan dess hade vi ju vikarie två gånger i rad... Ta mig inte fel, jag gillar både Malin och Maggie som lärare men Sabbe är faktiskt min absoluta favorit! Hon inspirerar mig så mycket!

Hade verkligen velat gå på Bryan Gentrys workshop i House och Lofting men jag har inte råd... Det är på Söndag på Danscenter för den som undrar.. Bläää fan fan fan för att jag inte lyckats skaffa mig något jobb och inte har några pengar över till sådant där..

De 5 magiska orden

"Har du några pengar då?" Tack mamma! Har precis fått en liten slant av min älskade moder så jag och Jacke inte behöver vara så fattiga. Hatar att fråga om pengar, så det undviker jag gärna in i det sista. Därför känns det mycket bättre när hon frågar och vill donera en slant till sin dotter! Usch hatar att vara arbetslös men det blir lite svårare för mig att hitta ett jobb med tanke på att jag måste kunna dansa också.

Tänker inte ge upp dansen, faktiskt. Det är det enda som jag verkligen brinner för så nej, jag ska fortsätta. Dock så är inte dansglädjen densamma när man inte har en vän att dela den med, men Mirandah kommer ju vara fit for fight nästa termin så då är det ju lugnt igen (det vet väl jag det).


Bio hos mig

Idag är det biodag hemma hos mig! Som vissa av er vet så har jag och Jacke hemmabio och projektor och sådär.. 108 tum! Känns väldigt bra må jag säga, så idag ska jag, jess och Felice kolla på sex and the city-filmen hos mig. Ska fortsätta städa no, tjingeling!

Uppdrag Barn

Såhär står det på Childhoods hemsida:

 "Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Här är då min länkning, tyckte detta var en väldigt bra idé med tanke på hur otroligt många som börjat blogga på senaste, speciellt bra av de stora bloggerskorna att använda sina bloggar till att länka sådana här inlägg, det var ju så jag hittade det!
www.uppdragbarn.se



Breaking & Balett

Jag är då inte frisk kan jag säga... försökte att ta det lugnt på breakingen men det är svårt när man ändå vill göra bra ifrån sig.. sen på baletten gick det bra i början men nej... när det var en halvtimme kvar kände jag hur kroppen började ge upp, halsen började göra ont igen och huvudet kändes helt snurrigt.. som tur var hade jag sagt till min lärare att ajg inte var helt frisk i början av klassen så det var okej att jag satte mig och stretcha. Men jag kände mig ändå dum, kändes som alla andra trodde att jag satte mig enr bara för att jag gav upp eller inte palla, men om någon av er råkar läsa detta så var det inte fallet. Jag mådde skit. Blä.

Lärde mig i alla fall en ny freeze på breakingen som jag dock inte riktigt satt än, den är inte jobbig om man tänker styrkemässigt men man måste vrida kroppen på ett lustigt sätt som gör det hela rätt klurigt. Ska träna på den så fort jag mår bättre. Tyvärr så blir det nog ingen locking på torsdag... det känns verkligen inte bra då jag kommer missat två gånger i rad.. och det känns extra dåligt med tanke på att jag inte är särskilt bra på locking... än.

Oj vad mycket känslor det blev här då haha.. "det känns" och "det kändes" i varannan mening hehe... nåväl, vad ska man göra? Det är ju så det är. Hoppas bara att jag blir bättre så snart som möjligt, vill inte missa mer nu!


en sådan här var det...

Vote for me

ja glöm ej att rösta på min outfit på Din Stil! Me with the zebras!

Ska strax glida mot bussen, känner mig inte så taggad eftersom jag varit hemma i en vecka nu.. låter kanske konstigt men det blir så när jag är ifrån dansen ett tag, men efter ikväll kommer jag säkert längta tills nästa gång.. hmm jag e konstig. Off to the breaking and ballet, see ya later..

Desperate Housewives

Yes nu har jag hela säsong fyra som jag ska se på... mohaha.. Tror bara det gick till avsnitt tio eller något när det gick på tv? Kommer inte ihåg men nu ska jag titta lite på tv, och försöka ignorera detta jävla borrande som håller på precis ovanför mitt huvud! Gaaaah! Blir tokig!!




Kväll

Har inte skrivit så mycket idag eftersom jag sökt jobb och så.. sen har jag varit med Jacke efter att han kom hem från jobbet. Mest myst i soffan och glott på TV. Imorgon ska jag gå till dansen i alla fall, vill inte vara borta mer. Men jag ska förstås ta det lugnt!

Jaja, nu ska jag snart gå och lägga mig!

Sökt jobb

Nu har jag suttit här och letat jobb nästan hela dagen faktiskt... har nu i alla fall sökt jobb som telefonförsäljare.. kontoret ligger vid Gullmarsplan och det är deltid på dagtid, vilket passar mig eftersom jag dansar på kvällarna. Hoppas jag kan få det, platsannonsen lades ut för tre dagar sen så det är nog inte försent att söka i alla fall... känner mig helt lost på jobbmarknaden. Men jag håller tummarna för att jag kan få det här jobbet i alla fall.



Det var ett jävla borrande!!

Oj ursäkta mig igen, men alltså kan de bara sluta borra?! De har borrat hela jävla dagen nu?!

Jag hatar mina grannar

I alla fall just nu. Sen halv nio imorse har de borrat (i betong, ni kan ju tänka er hur mycket det låter?!) och hammrat i väggarna. Konstant. Nog för att jag skulle gå upp relativt tidigt, men come on?! Kunde jag inte fått sova i lugn och ro till tio, jag som faktiskt kom i säng vid elva och faktiskt somnade strax där efter? Men nej, här ska vi sätta igång och renovera så tidigt som möjligt! Det värsta är att man får det på vardagar, så jag kan ju inte direkt klaga. Plus att jag säkert ändå inte vågat haha... hade skickat Jacke om han vart hemma och om man inte fick börja borra vid den tiden. Vilken fegis jag är.

Lär inte bli någon dans idag heller, speciellt inte som att jag egentligen ska dansa house.. vilket är väldigt konditionskrävande så ja.. inte bra för halsen helt enkelt. Tror dock att jag går på baletten imorgon för jag vill inte missa mer nu... hatar att bli sjuk! Tur att vi inte kör någon koreografi på housen, alltid ny varje gång. Det är i alla fall bra.

Dags att äta frukost, men eftersom jag är hemma idag igen så lär det poppa upp något nytt inlägg framåt dagen...

Glöm inte..

...att rösta på mig här! :]

Önskeoutfit - St.Tropez


Projekt

Jag har eventuellt ett projekt pågång, får se vart jag kommer med det egentligen, men det skulle vara en sjukt kul grej.

Just nu sitter jag mest här och kollar bland bilder på datan och så... Har tröttnat på Spore, det blev så konstigt sen. Hade nog för höga förväntningar på spelet tror jag. Dessutom är ju grymt bitter pga skorna som jag inte har råd med trots det äckligt billiga priset. Skit. Funderar på att göra mig en macka med tonfiskröra, det skulle nog vara en bra grej.

Lägger upp en Önskeoutfit om en stund, då jag inte har någon särskilt spännande outfit på mig idag (mjukiskläder).

Bloggdesign

Har precis gjort en ny bloggdesign till en tjej vid namn Liliana! Kolla in hennes blogg!


I just died a little bit inside

Ja, som rubriken säger. Fy fan, FY FAN säger jag bara. Jag och Jacke har en riktigt fattig månad denna månad och då, ja just DÅ hittar jag ett par Air Max på rea för endast 399 kr som BARA finns kvar i min storlek (35) ! Alltså why, but WHY?!


Jessica

Du vet att jag kommer sakna dig som en idiot när du flyttar till Barcelona! Det känns bara inte som att du kommer flytta dit, jag vet inte varför men att du ska bo i ett helt annat land med ett gäng spanjorer känns inte som att det är sant riktigt. Jag kan inte tänka mig dig där skuttandes runt på gator och leva ditt liv där? Haha , låter kanske konstigt men det har liksom inte riktigt gått upp för mig att vi inte kommer kunna höras som vanligt och att vi inte kan träffas när vi känner för det, eftersom det är ett stor jävla hav emellan. Och jag är inte så bra på att simma.

Jag kommer sakna dig <3



bild från våren 2007


Morgonförvirrad

Usch jag är så förvirrad på morgonen.. bestämde mig för att gå upp lite tidigare idag eftersom att jag inte kan somna på kvällarna längre, ja när somnade jag i natt? Runt fyra tiden skulle jag tippa på. Det känns inte bra, min kropp tar stryk av det. Måste komma in i en normal dygnsrytm igen.

Nu ska jag göra en stor kopp kaffe och slöa lite vid tv:n, eller kanske ta en dusch.

Diggeloo Diggiley!

Min favoritmodell bland Nike's alla modeller är nog Air Max 1. Här är ett par "Asia Exclusive", ja de finns alltså inte i Sverige... skulle braaaaa gärna skutta runt med dessa på mina fossingar och sjunga "Diggeloo Diggiley alla tittar på mig, när jag går i mina gylleneeee skoooor!" haha!


Superhero

Idag har vi en myslördag. Jag orkar inte göra så mycket idag och Jacke ska hoppa in ett tag på jobbet imorgon eftersom de haft problem under veckan med serverar och så...

I alla fall så har vi precis kollat på film och ätit middag! Vi kollade på Superheromovie som är en parodi på Spindelmannen och några andra superhjälte-filmer. Den var faktiskt rätt rolig. Till middag åt vi grillad kyckling.

Snart ska jag göra varsin latte åt mig och jake så ska vi mysa vidare! Glöm förresten inte att rösta på mig på Din Stil.


Städdag

Nu har vi nästan städat klart... tagit flera timmar... men snart så! Jag ska väl skutta upp till Ica om en stund och inhandla lite mat så vi får oss något till middag, kylskåpet praktiskt taget ekar tomt. Tänkte bara uppdatera lite snabbt här med en låt av James Brown, en av mina favoritartister. Låten "Bodyheat" har spelas på repeat på min mp3 de senaste dagarna så jag tänkte dela med mig av den till er.


Lördagsmorgon

Eller ja... snarare förmiddag eller eftermiddag... jag vet att eftermiddag räknas efter tolv men jag räknar eftermiddag efter klockan två.

Var trevligt med kvällsfika igår med Mirandah. Gick först till ett ställe där de tydligen stängde klockan åtta.. vi kom dit halv nio och gick in och beställde och så, för det varken stod på dörren när de stängde och de sa ingenting när vi kom. Sen helt plötsligt så började de städa och ha sig (det satt andra där inne när vi kom) och då frågade vi när de stängde, och sa de klockan åtta, men att vi kunde sitta kvar ett tag till och dricka upp. Jaha? Det känns ju kul liksom och sitta där och dra ut på deras stängning... Så vi gick.

Vi vandrade runt på söder, gick förbi medis och tillbaka mot Ringvägen längs Götgatan. Där hittade vi ett supermysigt café som hade öppet till klockan elva. Då var klockan halv tio tror jag. Vi satt på kuddar på golvet och hade ett lågt bord med ljus på, det var mysig musik och lite halvmörkt där inne. Jag beställde en melonshake som var grymt god!

Sen vid kvart i elva så var det dags att dra sig hemåt.. Jacke hade vart ute med jobbet på någon krog i närheten men var grymt trött så vi tog sällskap hem.



Modell för en dag-tävlig!

Jag har nyligen blivit medlem på Feber.se där man kan ladda upp en bild på sin stil och sen vara med och tävla om att vara modell för en dag, tyckte det lät lite roligt så jag ställde upp.

Om ni vill rösta på mig så gå in här: Din Stil!

Ska förövrigt in till söder snart och fika med Mirandah, orkar och har inte råd att festa ikväll så det blir kvällsfika istället. Mysigt! Lägger väl in någon spännande fikbild sen haha! So long!

Today's outfit



Klädd för en höstdag!

Snart så...

Nu är det dags för mig att slänga ihop en outfit och sedan sminka mig, orkar inte vara sjuklodigt klädd och äcklig! Jag SKA göra något idag, orkar inte sitta här och hänga längre! Så snart så kommer det en dagens outfit bild!

Mjau

En liten egobild! Älskar photoshop haha


Göra något

Jag har sådan inte lust att sitta hemma hela dagen idag men jag vet inte om min kropp håller med mig... Hostar som ett jag vet inte vad om nätterna och på morgonen, det är verkligen jätte jobbigt! Nu ska jag snart dricka te igen och klämma i min en macka... skriver laterrrr....

Sugen på lite nytt & fräscht


Noodles

Ikväll blir det nudlar till middag... dels för att varken jag eller Jacke orkar laga ordentlig mat och dels för att vi har en fattig måndad. Så kan det vara.
Imorgon vill jag göra något, även fast jag inte är helt frisk. Jag vill fika eller umgås bara, orkar inte sitta instängd här.. vem vill fika?

Jag har förövrigt äntligen hittat ett par knäskydd till dansen, men det blir inte till att köpa förens den 25:e... men äntligen säger jag bara! Fast alltså, nu måste jag förklara mig här..., jag har hittat på Stadium men det kostar 400:-/styck! Fatta 800:- för ett par mjuka knäskydd, helt sinnessjukt... hittade ett par likadana på en sida här på internätet där de kommer i 2-pack (tupac haha) för 328:- inklusive frakt. Grrrrreat! som Tony the Tiger skulle sagt.


Ett gäng koppar te

Jag undrar hur många koppar te jag lyckats hälla i mig dessa tre sjukdagar? Det är en hel del nu alltså! Mest har jag druckit söderte, men det tog slut igår så då köpte jag ett nytt te med smak av äpple, kanel och russin. Det var... intressant haha! Och nu tog jag precis den sista tepåsen med African Rooibos. Men jag vill ha chailatte.... kanske kan tvinga ut någon på en fika imorgon? Hm.. vi får se.


En frisk Camilla, det vill jag vara.

Verkar inte vara friskare idag heller.

Usch känner mig sämre idag... har hostat som en tok hela natten och morgonen - så ingen locking för mig idag. Typiskt. Fast jag var i och för sig inställd på att inte dansa idag men i alla fall..

Så det blir ännu en dag av spelande och tv-tittande. Har ni märkt hur mycket dåligt det är på tv under dagen? Som Jacke så fyndigt sa förut så tror jag faktiskt också att dom lägger dålig tv på dagtid för att straffa en för att man är hemma haha... Det bra grejerna börjar inte förens vid två - tre tiden....Därför var det väl bra att jag sov till ett? Haha nej vill egentligen vända tillbaka dygnet men när jag är sjuk så orkar jag faktiskt inte.

Ska ta och göra frukost nu, te för hela slanten, baiiii....

design design design

Har suttit och spelat Spore i cirka... ja flera timmar i alla fall haha.. sen har jag suttit ett tag till och fixat med min bloggdesign. Hittills är det väl inte så stor skillnad, vågar inte göra för mycket ifall jag skulle råka spara och inte kunna ändra etc etc etc.. så jag funderar på att skaffa mig en blogg där jag "tränar" på att göra designer. Tycker det är sjukt roligt nämligen, säg till om du vill ha hjälp för en lite avgift (ja, jag är girig) haha.

Nu kanske det är dags att sova? Klockan är ju ändå fem över två..

Dags för B&J!

Följer Jackes syster Jenny's sjukkur och skuttar upp till Ica, igen, för att köpa Ben & Jerry's HalfBaked, mums! på med tjocktröja och min stickade extremt mysiga halsduk!


Sjuklingskur: kycklingsoppa & vitlöksbröd

Nu har jag varit uppe vid Ica och mött Jacke, som för den delen också blivit sjuk. Han sa att han trodde det var han som dragit hem förkylningen från jobbet, eftersom flera där har varit sjuka både denna och förra veckan. Sen att den bröt ut hos mig först, sen honom.

Vi handlade i alla fall varsin kycklingsoppa (min var någon asiatisk kycklingsoppa och hans var ... vanlig?) och minivitlöksbaugetter! Ska bli sjuuuukt gott, hoppas jag haha! Har ju visserligen inte smakat min soppa förut, men det låter ju faktiskt gott. Oj där plinga micron, dags att röra i soppan!



Hatar OTH just nu

Okej, nu vet jag att alla OTH-fans kommer hata mig men alltså.. just nu hatar jag One Tree Hill såååå mycket. Eftersom jag är hemma och sjuk hinner jag med en hel del dagtids-TV... Jag brukar i och för sig inte tycka att OTH är så dåligt, har dessutom inte följt det så jätte mycket men ja.. nu ska jag komma till saken..

Jag kollar nu på några av de tidiga avsnitten där Peyton och Lucas håller på bakom Brookes rygg. Och det som gör mig så arg är att man aldrig skulle göra så! Fast det finns säkert tjejer (och killar) som gjort så mot sina vänner i verkligheten men jag menar come on? Hur dålig är man inte om man gör så mot sin bästa vän? Usch och fy och blä för sådana vänner.

Har även kollat på Oprah och Desperate Housewives (första säsongen). DH var helt klart bäst den första och andra säsongen, nu har det dock börjat spåra ur en del... Tråkigt tycker jag. Men samtidigt så kan man ju inte låta bli att älska tjejerna.. precis som i SATC.

Nåväl... ska väl fortsätta glo på TV ett tag och tycka synd om mig själv som den sjukling jag är haha...

Önskeoutfit


Host host

Godmorgon. Har fortfarande ont i halsen märker jag vilket indikerar till att jag troligtvis inte kan dansa imorgon heller. Typiskt. Nu missar jag ännu mer. Men samtidigt så vill jag ju knappast bli ännu sjukare..

Så vad händer idag? Inte mycker mer än igår kan jag tänke mig.. måste ju ta det lugnt om jag vill bli ordentligt frisk. Så det blir väl TV-tittande och sitta här och uggla, kanske spelar lite Spore..

Jag hoppar in senare och skriver när jag inte är nyvaken längre.

Vackert

Så otroligt bra dansare plus koreograf. Finns knappt ord för det. Se och njut.


Dåligt humör

Känner mig inte alls på topp idag. Dels för att jag är sjuk.. dels för att jag känner mig som den totalt mest misslyckade människan på denna jord. Jag orkar inte förklara varför men så känns det i alla fall.

Hoppas ni andra haft en bra dag i alla fall.

DreamTeam Clothing

DreamTeam Clothing är ett tyskt företag som släppte sin första kollektion i början av det här året. Nu har de kommit ut med sin andra kollektion för Vår/sommar 2009. Den innehåller bland annat jeans, hoodies och tees. Den innehåller kläder för både tjejer och killar, men eftersom jag är tjej så tänkte jag visa er tjejkläderna.








Rösta på mig

Gå in på den här länken --> Din Stil

Rösta på min stil!

U N I - Beutiful Day


Sneakerfreaker



Finns då förstås inte i tjejstorlek.. man tackar man tackar...

Sjuk :(

Fan fan fan fan fan fan fan fan faaaaaaaan! Ursäkta mitt ovårdade språk men FAN! Jag har verkligen inte tid att vara sjuk! Och dessutom är det breaking och balett idag, och det är ju sååå kul.... Nu orkar jag verkligen inte ge mig ut på CV-utdelning så att säga, känner mig förjävlig. Min hals är helknasig, hostan känns liksom.... rosslig?

Men det sjuka är att igår på dansen mådde jag bra, hostade inte en enda gång, sen var jag hemma ganska länge innan jag helt plötsligt började hosta lite granna. Sen mer och mer. Fattar inte vad som hände där?

Nej nu ska jag göra te och tycka synd om mig själv, baiii...

Det var vikarie...

...tusan också. vi hade Maggie Aulin om någon vet vem det är, gob är i alla fall skitduktig också, men väldigt annorlunda stil mot Sabinas.. Jaja... jag mår inte så bra, tror jag håller på att bli sjuk :( men jag vill dansa imorgon i alla fall! Har ju balett och breaking!

Ska kolla på scrubs sen döda kudden... måste sova ordentligt om jag vill bli bra ...

Upp upp och iväg

Nu ska jag byta om till danskläder och sen hoppa iväg till Housen, hoppas det inte är vikarie denna gången också! man vet ju aldrig med Sabina, hon har ju så jäklans mycket för sig hitan och ditan så när man minst anar det så är det vikarie. men det är ju rätt förståeligt.. önskar att det kunde hända lika mycket med min dans.. men det är ett tag kvar innan jag kan leva på den så att säga..

Imorgon måste jag söka jobb. Punkt. Får ta och ta tag i mig själv nu, men ibland är det faktiskt lättare sagt än gjort, men nu är det dags. Ska städa ikväll också, blir lättare att ta tag i saker när det är fint runt omkring en, eller hur?


Här är förövrigt en bild på min senaste kreation:

Eight things



8 saker jag brinner för
1. Mina nära & kära (familj, vänner, pojkvän)
2. Min dans
3. Sneakers
4. 80/90 tals streetmode
5. Musik; dansa, lyssna ,och när ingen hör; sjunga.
6. Vara kreativ och låta ideér flöda och skapas
7. Göra saker som är värda att minnas
8. Upptäcka och smaka, se, lära och uppleva andra kulturer


8 saker jag vill göra innan jag dör
1. Åka till NYC och dansa/utbilda mig inom dansen
2. Äga minst 50 par sneakers
3. Lära mig åka snowboard ordentligt
4. Åka tillbaka till Australien och lära mig surfa
5. Vara danslärare
6. Vara volontär någonstans där jag kan göra skillnad
7. Bo utomlands
8. Ha barn


8 låtar jag kan lyssna på om och om igen

1. A tribe called quest - Can I Kick it ?
2. Gang Starr - You know my steez
3. Collie Buddz - Come Around
4. Lauryn Hill - Lost Ones
5. Michael Jackson - Billie Jean
6. Good Charlotte - Wondering
7. Daz Dillinger - On some real
8. Beenie man - King of Dancehall

8 saker jag gillar med mina bästa vänner
1. Att de alltid finns där för en - dag som natt
2. När vi är kreativa tillsammans
3. Våra störda, roliga, dåliga och sjuka minnen
4. Haha när vi festar tillsammans och det alltid spårar haha...
5. Våra olika gemensamma intressen
6. De är ärliga
7. Våra skvallerkvällar!
8. Att vi bråkat och varit oense om diverse saker men alltid i slutändan blivit bästa vänner igen


Sådär... det var lite svårt att komma på saker ibland, när man "måste" så att säga haha... men där har ni en trevlig liten lista att läsa eller lägga in på eran egen blogg!

Don't mess with Zohan

Har precis kollat på film, ja ni kan ju gissa vilken haha? Den var faktiskt bättre än förväntat... den hade helt sjuk humor... vilket passar mig och Jacke rätt bra!

Idag har jag inte gjort något vettigt alls... vi kollade på en annan film tidigare idag Barnhemmet.. en spansk skräckfilm. Var rätt läskig men njaaee... inte så som jag trodde.

Oj vilken filmresencent jag blev här nu då haha.. usch vi hörs imorn istället!

Sneakerfreaker

Nike Vandal High Premium (Crayons)






Hård kväll igår

ja fest var det verkligen igår kan man ju säga... men kul var det! Dock inte lika kul idag haha... orkar inte skriva mer .. bläää...

Fest ikväll

Ikväll ska vi då, som rubriken så fint avslöjar, på fest. Vi ska till Jackes syster Jenny och hennes kille Jim som fyller 32 år idag! Så det ska festas och så.. ska nu göra mig iordning, slänger upp en outfitbild så fort jag e klaaar! Har nya örhängen som jag gjorde igår natt ;)

Designen till ära

Så ger jag er nu låten jag inspireades av till min design. Min absoluta favoritlåt, A tribe called quest - Can I kick it

Varsågoda - njut!




Ny design!!! Äntligen!!!

Japp då har jag numera Photoshop elements 6.0! Hade förstås föredragit Photoshop CS3 men detta är i alla fall senaste verisonen av Elements och helt okej. Vissa prylar finns dock inte och andra saker funkar inte, men det blev rätt bra i alla fall tycker jag, eller vad säger ni?

Åh känn så skööönt... men ovant haha! Gillar den i alla fall ! :]

Önskeoutfit


James Brown och Eddie Murphy

Jag älskar att lyssna på James Brown.. älskar funk överhuvudtaget... Dock så var han ju rätt... stekt och så under sin tid haha.. inte så konstigt kanske? Har lyssnat på honom hela dagen nästan... lägger upp en låt härunder... haha så nice!



HAHA sen måste ni ju ha sett Eddie Murphys ståupp-uppträdanden Delerious och Raw? Så sjukt rolig han är alltså! Och vilka najsa skinndräkter också haha! Speciellt i Raw... om ni inte sett dem så måste ni ladda ner! Här är ett klipp från Delerious där han imiterar James Brown, han är sjukt duktig på att imitera!


Pulver-latte

Här om dagen köpte jag en grej på Ica.. det var lattepulver... så man har ett glas eller en mugg där man häller ner det här pulvret, sen tillsätter man varmt vatten så vips(!) blir det en latte med skum! Dock så smakade det väl inte så överdrivet mycket men ändå helt okej faktiskt...

Idag ska jag sola och ikväll ... ja... vad händer då? Ni som har något kul på gång - ring mig. Haha. Och Jessica, ring mig i vilket fall som helst får inte tag på dig!

Jag vill ha en ny vinter/höst jacka i ull, som den på bilden här under. Tyvärr vågar jag itne köpa den då den tydlien ska vara jättestor i storlekarna.. Prövade en liknande på Gina Tricot som också var stor i storleken... drunknade i jackan... :( Varför kan det inte finnas kläder för små som mig haha? Får ju typ kolla på barnavdelningen... yippie..


Dansoutfit

Nu är jag hemma igen... käka och snacka skit hos Mirandah. Vi gjorde pastasallad som var rosa! haha den blev det eftersom vi hade i kokta rödbetor! Det var gottigott..

Sen drog jag till dansen.. gick väl sådär, bäst i slutet... Har inte riktigt fått in Lockingmovesen så de ser bra ut.. kände mig lite dum där ett tag. Men kämpa vidare ska jag! Tänker knappast ge upp efter andra gången liksom... nej du.

Är det bara jag eller ser jag väldigt liten ut på bilden? Är väl pga de stora kläderna och mina små fötter haha... sen att man inte mäter mer än 154 cm över marken är ju en annan femma ;)


Shorty!


Mitt pipande ägg

Jag och Jacke käkade frulle för en stund sen.. och vi hade då förutom mackor varsitt kokt ägg... Helt plötsligt hör jag hur det piper? Det låter precis som en liten kyckling och jag sätter örat mot mitt ägg... Jo visst fan är det mitt ägg som piper!
Jag blev jätte ledsen, för varför pep mitt ägg?! Det var förstås en spricka i ägget som gjorde att det blev ett tryck där innifrån! men det lät verkligen som en lite stackars kyckling som var instängd haha!
Jacke tyckte att det hela var mycket komiskt medans jag var helt förtvivlad.

Om en timme ska jag åka till Mirandah och hänga där tills dess att jag ska till dansen. Idag blir det Locking som jag säkert skrev igår! Nu måste jag göra mig iordning, men jag lägger nog upp en bild ikväll på min dansoutfit!

Onsdagen avklarad

Idag har det inte hänt så himlans mycket faktsikt... Har varit hemma med Jacke och pysslat lite.. sen åkte vi till täby c där jag solade och sen kolla snabbt på lite kläder. Mötte Jackes moder och kollade på olika Tv's... Sen åkte vi hem till henne och Bror och åt middag och fikade. Och nu är vi hemma.

Imorgon ska jag förbi min kära vän Mirandah och skvallra och äta mat. Sen blir det Locking! Ska bli skitkul! Fast just nu längtar jag jätte mycket till Breakingen nästa vecka, var så kul! Har dock världens träningsvärk i låren och vaderna, fast jag stretchade så ordentligt...

Förövrigt, är det någon som kan tipsa om hur man bäst stretchar sina ben så man kan komma ner ordentligt i spagat?! Jag sitter i spagat (alltså itne helt nere) och har stretchat så för att komma ner hela förra terminen, men det känns liksom som att ajg inte komemr längre ner? Får inte upp benet särskilt långt heller bakåt på baletten? Framåt och åt sidan får jag det långt, men bak vill det sig liksom inte? jaja... säg till om någon vet!

B-girl !

Idag har jag officiellt flyttat in hos Jacke, alla mina saker är nu här. Jag hade en bänk med hyllor som vi ställde in i köket och fixa och dona, blev skitsnyggt! Sen har vi ställt in massa saker, saker som inte ska vara i lägenheten men som jag vill spara, i förrådet. Så det har vi sysselsatt oss med idag.....

.....fraaaaaam tills det att jag skulle iväg till mina dansträningar! Först var det breaking på schemat, har dansat lite förut men tog lägsta nivån i alla fall för att lära mig ordentligt från grunden. Tar mest den kursen för att kompletera min House-dans. Men i alla fall så var det sjuuuukt kul! Hade kvar lite skills från förra året (sixstep & babyfreeze haha!) och toprocksen satt bra faktiskt. Var riktigt kul!

Sen var det balett, gick också bra, är väldigt nöjd med att jag valde högre nivå denna terminen, känner verkligen att ajg utvecklas med varje klass! Jag tror även att ajg var den färggladaste personen i rummet, med mina zebraleggings och turkost linne såg jag ut som en dansande zebra haha!

Det har helt enkelt varit en väldigt bra dag idag! :]

Home again!

Nu är jag hemma från dansen.. det var väldigt svetttigt. Dock vikarie. Var lite ledsen för det, men det var kul i alla fall faktiskt. Inte ska man hänga läpp för det inte haha!

Nu ska vi snart äta här och det ska bli färsk pasta med tomatsås, fast jacke ska ha bacon i sin och jag ska ha quornbitar och champinjoner! Ska bli himlans gott! Är hungrig som en varg.

Såg förövrigt en råtta i buskarna i Danderyds sjukhus för den som vill veta...

Nike Court Force High Womens 1


Shopping

Fick hem mina overknee-strumpor idag! Vita med svarta ränder högst upp. Väldigt snygga är dom, men är fortfarande helt förälskad i mina två senaste jeans-inköp! Måste visa bättre bild på de senaste paret så fort tillfälle kommer.. kommer nog inte ha på mig dem förens imorgon, ska ju bara åka direkt till dansen idag.



House ska jag dansa idag, ska bli sååå jävla kul! Min house-lärare är helt klart den bästa danslärare jag haft någonsin, och Daniel som jag dansade streetjazz för. Dom två har fått mig att utvecklas något otroligt det senaste året!

Nu ska jag snart äta mackor med tonfiskröra och gurka, mumsfillibabba!

RSS 2.0