Läggdags

Påse VS. Klämma

Jag föredrar lös-te i klämma :) Båda bilderna är tagna av mig förövrigt!


På gång - mitt nya liv

Nu ska vi väl kanske inte ta i så vi spricker kanske, men jag ser med blandade känslor på de kommande månaderna. Jag har i alla fall en arbetsintervju på fredag så jag hoppas för Guds skull att jag slipper gå arbetslös allt för länge. Har lite ångest över att jag inte har något nytt jobb men att jag sa upp mig i alla fall. Eller alltså.. bara jag tänker på att gå till jobbet jag har nu får jag ångest också. Så pass less var jag på telemarketing. Jag skriver inte skit om själva yrket eller min arbetsplats nu, för det är ett superbra extrajobb. Men att sitta 9-17 fem dagar i veckan funkar inte efter 9 månader... I alla fall inte för mig som känner att jag måste få leva ut min kreativa sida och utvecklas, har högre ambitioner. Plus att provisionsjagandet blir väldigt tröttsamt efter ett tag, vare sig man är tävlingsinriktad eller ej. Vill ha ett jobb med fast lön så att jag faktiskt kan koncentrera mig på att göra ett bra jobb. Så i slutändan så 

Sen börjar jag & Jess träna på Friskis&Svettis nu på onsdag, och det känns så jädrans bra. Äntligen får jag komma igång med träningen igen! Vi tänkte köra på allträningkort så man kan gå på olika pass också :) Nä ni det ska bli väldigt skönt att aktivera kroppen och komma i form igen.


Bilder från Barcelona Mars 09


Ny header

Någon som diggar min nya header? Jag vet att jag gör det i alla fall haha. Satt och klura ett braaa tag med en massa olika kombinatiner av bilder på mig själv, outfits och semesterbilder. Sen hittade jag denna från Montenegro: en flamingoblompinne. Och det kändes så rätt. Inte en massa krimskrams och överbelamrat med saker. Utan en vacker flamingo. Det var meant to be. Atleast fot the moment ;)

Gårdagens

 

Jag hade på mig
Meshtröja: Gina Tricot
Fodralklänning: Zara
Örhängen: Ebay
Skor: Air Jordan retro 8


Soulklubb at Fasching

Det blev Fasching igår som planerat! Dock var det abra jag & Miri som gick ut eftersom Jessica blitt sjuk... trist men sånt som händer tyvärr. Jag & Miriam fördrack lite hemma hos mig med våra pojkvänner samt Henrik. Vid elva tiden drog vi hemifrån och kom fram lite tidigt, runt halv tolv alltså och då hade de inte insläpp förens om en halvtimme (var en konsert där innan som precis var färdig), så vi gick till ett litet hak och tog en öl där innan vi begav oss tillbaka. Vi kom in på Fasching efter en stunds köande och köpte varsinn drink (jag unnade mig det då jag hade mer pengar kvar än jag trodde haha..) sen dansade vi i flera timmar! Det var sjukt roligt! Älskar disco, soul och funk så det var defenitivt rätt ställe för mig.

Dock så råkade vi ut för en del skumma typer, bland annat en kille som dansade precis vid mig hela tiden och sen drog handen genom mitt hår?! Euw?! Då gick jag & Miri ut så hon kunde ta en cigg (jag rökte inget denna kvällen heller = stolt) och då följde han efter haha! Så jävla störd, sen pratade han engelska med oss och frågade om vi brukade hänga där ofta.. haha sämsta raggningsrepliken? Nåväl vi snacka lite med honom för att vara snälla och sen bad han om ursäkt för att han var full och gick in! Hahaha..

Därefter hade vi tagit ännu en paus efter intensivt dansande och stod då ute igen för friskluft och en cigg för Miri, då kom det fram en kille som troligtvis var i 20-års åldern men som såg något yngre ut, han hade fullt munderad kostym samt glasögon, så frågade han varför vi stod där.

Jag: - Vi kände att det var en bra idé att stå här!
Kostymkillen: - Aha okej (vänder sig mot Miri), ni vet väl att det är på Gullmarsplan det händer?
Miri (skrattar): - Jaha så det är på Gullmars det händer?
Kostymkillen: - Ja det är där det händer!
Miri: Okej det är alltså där det händer..!
Kostymkillen: - Vi syns där inne!
Kosymkillens kompis: - Ni e stekheta ikväll tjejer!

Haha what the fuck?! Såg dom inte sen heller haha.. Nu var konversationen inte exakt såhär men på ett ungefär!

Däremot var det en kille som spillde öl på mig på dansgolvet och sa till Miriam att hans kompis sa att jag fick slå honom? Sen kom ölkillens kompis fram till mig och sa att jag fick slå ölkillen haha.. Varför skulle jag göra det? Ville bara att dom skulle låta mig vara! Ibland spiller man öl, sånt som händer liksom.

Aja en sjukt bra kväll var det som avslutades med pommes och vitlöksdipp på Max! Vi var inte aspackade denna kvällen utan sådär lagom salongsberusade, jätteskönt! Vill inte vara dyngig på krogen.. på hemmafester kan amn väl gott få bli det men ute blir det inget bra tycker jag. Såg hur människor som man inte kände var helt dyngraka och det var mest disgusting. Vi hade det jäkligt bra i alla fall som sagt!

Miriam & hennes strawberry dream

& här har vi mig samt min enda drink jag drack: absolut passion


Dålig uppis

Har inte skrivit på ett tag nu, men jag har inte haft lust/ork... har försökt stå ut de sista dagarna på jobbet samt haft en del familydrama, så då blir bloggen lidande.

Ikväll är det dock utgång som står på schemat, blir fördrickande hemms hos mig med några av mina tjejor sen förhoppningsvis Fasching där det är Soulklubb ikväll (nice!!). Ska kolla runt lite här på internätet vad som gäller för kvällen inne i den stora staden. Vet dock inte vad det blir för kläder ikväll... köpte en långärmad tight meshtopp (svart ofcourse) igår som jag måste lista ut ett användningsområde för. Skulle egnetligen vilja ha en svart skinnbustier att ha över men jag har inte hittat någon än. Ska ta en sväng förbi Täby C idag och kolla efter något liknande, behöver ju inte nödvändigtvis vara just skinn. Känner att ajg vill vara lite grunge á la 90 tal idag av någon anledning. Hm.

Kan ju inte lov något men förhoppningsvis slänger jag in en "dagens" när min outfit är klar!

Bild från sista kvällen i Montenegro! Vill bli sådär brun igen :(


Systemfel i vanlig ordning

Nä inte riktigt men det händer lite titt som tätt här på jobbet faktiskt. Dock så är det slut med det snart, för jag har sagt upp mig. Yepp you heard me... fast jag inte har ett nytt jobb. Kan tyckas dumdristigt men som man säger så ska man inte döma någon för man gått i dennes skor.. eller säger man verkligen så? Skitsamma jag har mått dåligt på mitt jobb därför sluta jag, ingen vet hur det har vart förutom jag så nu vet ni i alla fall. Har lite på gång i alla fall så förhoppningsvis börjar jag på ett nytt jobb inom en snar framtid. I'll update about that...

Nu verkar det som att det fixat sig så det är dags att köra igång, slutar tre så uppar när jag är hemma igen troligtvis. Bye!

Earrings

Dessa snyggingar skulle jag lagt vantarna på för länge sen om de inte kostade hela 77.99 dollar! Alltså cirka 580 kr... det lägger jag liksom inte på ett par örhängen... Men damn vad snygga de är, och riktigt stora också (även om det inte framgår särskilt tydligt på bilden)! Det är clip-ons och finns att köpa på Ebay.com



a Fasching night

Så var det lördag! Igår var det som sagt dejt med Miriam som gällde, hemma hos henne i Åkerberga. Jessica var med också, vi hade riktigt trevligt! Satt på Miriams balkong och drack drinkar, snacka skit och rökte vattenpipa. Det var väldigt plågsamt att inte få röka cigg måste jag erkänna men jag fuskade inte som tur var tack vare min trogna vän Jessica som vägrade dela med sig av sina cigg hahaha.. det vara bara bra såhär i efterhand för jag hade skämts idag om jag fuskat! Jaja skit i det nu var det kvällen jag skulle berätta om!

Min kamera dog tyvärr så det blev knappt några bilder alls :( men det jag hade på mig kvällen till ära var mina älskade nya batikjeans från Gina, en svart spetstopp (lånad av lovely Miri) med svart bandeubh under samt mina spizike (+ smycken såklart)! Såg rätt bra ut om jag inte minns fel! Vi bestämde oss nämligen för att gå ut, och första tanken var att vi skulle till detta Block Party som ägde rum i SoFo, men det blev inte av eftersom vi åkte in så sent. Det blev istället en runda till Fasching! Tyvärr följde inte Jessica med men det får hon göra nästa gång istället.

I alla fall, till Fasching kom jag och Miriam. Där stötte jag även på snyggingen Ronja från SNS som var ute och skakade sina lurviga haha! Hon hade även, kvällen till ära, på sig sina spizike (dock inte samma färg) vilket var ett härligt sammanträffande. Bra smak har kvinnan det kan jag lova. Nåväl jag och Miriam tog varsinn öl och sen dansade vi oss svettiga innan det var dags att bege sig hemåt med ett snabbt stopp för lite påfyllning av magsäcken på MAX. Bra kväll var det! Men nästa gång jag går till Fasching blir på en lördag då de har Soulklubb :) mer min smak än det som spelades igår (drum and bass var det tydligen!).




2 bilder som jag tog igår innan kameran dog

Fredag - 2 hela veckor

Jag är sugen på kaffe. Jättesugen. Sen är jag lite röksugen också men jag håller mig. Har inte rökt ett enda bloss på exakt 2 veckor nu. Det är jobbigt, men känns bra ändå. Har faktiskt inte fuskat en enda gång, därav att jag skrev bloss istälelt för cigg. Är mycket piggare i kropp och själ, det är som en grå hinna lyfts från mig... låter kanske lite konstigt men som rökare tyckte jag att jag alltid var så.. seg, även fast jag var pigg. Man var alltid lite, lite trött. Det värsta är att jag redan slutat röka en längre tid förut och vet precis hur den här känslan är sen tidigare.

Denna gången är det för alltid dock. Vattenpipa får man röka ibland, men inga cigg. Inte ens feströka får jag göra. För där är fällan, feströkningen. Då har man fortfarande nikotinet kvar i kroppen hela tiden och jag vill inte ha något jävla nikotin i mitt system. Måste bara komma överens med min nya identitet som icke-rökare, vilket inte är så lätt som man tror. För Mirandah, en av mina närmsta vänner, tog det ett år ungefär innan hon kom till sans med sitt icke-rökande jag. Sen är det ju såklart från person till person! Jag vill komma i form igen och fortsätta med dansen, där ligger min motivation.

Nu ska jag ta en dusch och sen göra mig iordning för att åka till Miriam! Vi ska ha tjejkväll hos henne då våra pojkvänner ska på någon slags grabbkväll haha.. Tänkte dricka lite vin och snacka skit, ska bli väldigt trevligt! Har jag tur så bjuder hon på kaffe också ;)


Just det! Tips på en blogg som jag precis upptäckte: Sea of Shoes

Delivered to the door





Hejdå

Jag tror jag ska byta blogg. Är trött på idioter som förstör mitt humör med sin egen osäkerhet. Kommer bara ge den nya bloggadressen till mina närmsta och några andra som jag tycker om här i bloggvärlden. Synd för er som kanske gillar min blogg men som aldrig kommenterar, men tyvärr så är det ju så att folk älskar att förstöra för andra när de ser något som gör dem avundsjuka.

Är fortfarande sjuk förövrigt.

Dagens klädval / Shopping

Idag har jag gått på stan med Miriam! Mycket bra shoppingdag må jag säga. Hittade ett roligt skärp på Beyond Retro, ett midjeskärp med frukter på haha! Sen köpte jag även ett par batikjeans från Gina :) Här kommer bild på jeansen samt min nya skinnjacka. Förövrigt så är det dragkedjor i ärmarna också men det syns inte på bilden :(


Är så glad över att mitt hår blivit så långt! :D var tvungen att visa haha!


Här är jackan framifrån, dock mkt snyggare i verkligheten!

00:42

Lördag/söndag natt, Jacke har för första gången i sitt liv färgat håret på någon - mig! Haha så jäkla gullig! Nu ska färgen ur förövrigt.

Snart är det höst igen



Jag & Jacke på promenad - 12 okt 2008

Min dag idag

Har fortfarande grymt ont i halsen, hostar som en jag vet inte vad. Har i alla fall vart i Täby Centrum idag och satt in mina skattepengar som jag fått tillbaka (fick en check då jag glömde skriva i mitt kontonummer i deklarationen..) samt shoppat lite. Mötte upp Jessica också. Vi käkade lite sen lunch och som sagt shoppa, min favoritsysselsättning här i livet förutom dans.

Det jag fick med mig hem idag var en eyeliner från Isadora, en mascara från Maybelline, en hårfärg av H&Ms egna märke (eh??), ett brett midjeskärp med guldnitar från H&M och en skitsnygg skinnjacka från H&M (inte den som e på blogg.se startsida nu utan en för 499kr). Är extremt nöjd med skinnjackan, det är en bikermodell med dragkedjor i ärmarna och sen går själva "den vanliga" snett över bröstet om någon fattar vad jag menar. Dessutom var den 500kr billigare än dem jag suktat efter innan, från chicy.se! Kap kap kap....!

Herregud jag kan inte skriva klokt idag känner mig helt förvirrad haha.. är ovanligt disträ faktiskt. Lika bra att ajg inte följde med ett gäng tjejkompisar ut.. Bara Gud vet hur det hade slutat hahaha... bara att jag blivit sjukare förstås! Det vet jag nu. Haha nej ni ser jag är helt skum.. hörs imorn, visar kanske bild på jackan då om jag orkar (latmask). Puss!

Spizike

Mina höstkicks som snart är påväg till mig! Tänkte slå till på ett par som inte till större delen är vita, som de flesta av mina sneakers är. Nu börjar det bli höst med allt vad det innebär och då kan det vara skönt att de inte blir superskitiga bara av att det blåser liksom haha..

Air Jordan Spizike



Hey hey hey

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!



Nu är det dags

Varning för massa löst pladder och skrivande direkt från tanken ut på tangenterna!

J
ag blev sjuk i fredags, eller ja det var då det började med ont i halsen. Sen har det bara eskalerat till ännu mera ont i halsen, rosslig hosta, snorig näsa och feber. Mysigt va? Så första jobbdagen efter mina 4 veckors semester är jag hemma sjuk. Känns lite sådär, de tror säkert (värst av allt) att jag "skolkar". Men de får tro vad de vill, jag tänker inte gå tillbaka till jobbet förens jag är frisk i halsen, speciellt med tanke på att jag jobbar som telefonförsäljare haha.. pratar liksom 7 timmar i sträck i princip.

Jag har även tappat rätt mycket lust att blogga om det jag tycker om som t.ex. dansen, sneakers och kläder. Nästan varje vecka när jag vart aktiv här på bloggen har jag fått massa onödigt elaka kommentarer och jag vet att man inte ska bry sig om anonyma idioter... men helt ärligt jag tycker det är svårt att skaka av mig eftersom jag inte är "van" eller vad man ska kalla det. Jag vill kunna skriva eller lägga upp bilder om vad jag vill utan att få höra att jag är ful, att jag inte kan något om det jag skriver om etc. Tycker det är skittråkigt, önskar att man kunde göra så att bara dom man vill ska kommentera kan göra det.. eller något sånt. T.ex. bara mina vänner och de bloggerskor som jag känner till och följer. Det är en sak om ett inlägg inbjuder till diskussion men att bara från ingenstans påpeka för en annan människa att denne har fulklädstil tycker jag är grymt löjligt och troligtvis bara ett sätt för idioten bakom kommentaren att hävda sig själv.

Alla ni osäkra och patetiska människor som kommentrar anonyma onödigt elaka saker samt leker besservisser över små saker: snälla kära nån skaffa er ett liv, och gå för guds skull inte in på de bloggar som ni "stör" er på, just leave them alone.


Förövrigt så tänkte jag bara tillägga att nu när jag ändå har ont i halsen och inte rökt på 3 dagar så ska jag fortsätta på det spåret. Jag har lagt dansen på hyllan denna terminen och ska nu 1. sluta röka helt & hållet, 2. börja träna på gym. Sen kommer jag tillbaka till dansen i form istället för helt förslappad av för mkt soffsittande samt rökande. Har ju faktiskt en i släkten med KOL och jag vill inte sluta upp så! Nej nu är det dags. Det är bara jag som kan ta tag i det här, ingen annan kan göra det åt mig så dags att få slut på dessa löjligt lata och oproduktiva dagar. I wanna be fit again!


Blogglust?

Sitter här hemma och latar mig, det är sista semesterveckan för min del och jag funderar över vart tiden tog vägen? Allt har gått i en rasande fart, höstkollektionerna börjar komma ut i alla butiker vilket indikerar i att sommaren snart är över. Mina två semesterveckor tillsammans med Jacke är över, veckan i Montenegro försvann i ett naffs och nu är som sagt den sista semesterveckan snart över. Vad hände? Ibland blir jag nästan rädd över hur fort tiden går. Som att jag inte hinner med i svängarna nästan. Det kändes som att jag längtade i en evighet till semestern och nu är den redan över? Känns inte som att jag har något att se fram emot nu. Mer än att fylla 20 och hitta ett nytt jobb, men födelsedagen är 4 månader bort samt att platsbanken inte inger något större hopp då jag kollade igenom 34 sidor igår och hittade ETT jobb som jag kan söka (utöver telemarketingjobb som jag inte vill fortsätta med).

Nä nu ska jag sluta babbla, här kommer ytterligare bilder från semestern i Montenegro.


andra dagen, är på stranden i Budva


Sveti Stefan, bästa stranden enligt mig av dem vi besökte


ute på båttur, detta är iof bästa stranden (varmt vatten, rent, klart vatten) men dit kan man bara komma om man åker båt

Hemma igen..

..efter en härlig resa!



RSS 2.0