"Morgonstund har guld..."

Godmorgon Sverige! Idag har jag vaknat betydligt tidigare än herr Jacob så jag har blivit bannlyst till köket. Men det gör inte mig något för jag har haft det jättebra här. Druckit två koppar kaffe, ätit kanelbullar och pratat lite i telefon med både Mirandah och sedan Jessica. Har även hunnit med att pröva på höstens trend matta nagellack, så nu har jag målat ena handens fingrar med en mörklila nyans. Jättefint faktiskt! Gillar den trenden. Men som sagt så har jag haft en mysig morgon med lite egentid.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska träffa Miriam och Jess ikväll tror jag, och eventuellt lite annat folk. Har tyvärr inte råd att gå ut.. ville jättegärna gå till Fasching ikväll men plånboken innehåller mer damm än pengar så det är bara att glömma tyvärr. Hm. Nåväl något ska vi hitta på ikväll, troligtvis något som innehåller alkoholhaltiga drycker så det blir säkert bra haha.din åsikt, mjau!
Postat av: Mirandah

den var lika välkomponerad som den lät!

2009-09-19 @ 13:00:34
Postat av: Mino

Svar: Jag tycker Jay-Z är en av fåååå artister som lyckas bibehålla hiphop från the old days. Självklart finns det andra artister som är bättre på andra nivåer, det håller jag med dig om. Men det är inte många som kan släppa ett album som right from the start hamnar på topplistorna. Det säger ganska mycket om hans musik. Och det med att han släpper album dock han sagt att han inte skall det, jag klagar inte :)

2009-09-19 @ 13:39:59
URL: http://manreet.blogg.se/
Postat av: Emilia

Hej hej kollade in dina bilder från Montenegro fint fint :) jag är själv från Montenegro och älskar att åka dit varje år :)undrar bara om du själv är Montenegrin och den där lila " grottan " ligger de i budva lr lite utanför ? har aldrig vart där :P¨kram /Emilia

2009-09-22 @ 14:52:33
URL: http://emmimw.blogg.se/
Postat av: Amanda Constance

åh, kanelbullar.. något jag kommer sakna den dagen jag lämnar sverige!

2009-09-22 @ 16:29:52
URL: http://amandaconstance.blogg.se/

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0