Luspank

Inte riktigt kanske, har pengar till mat.. that's it. Kan inte shoppa eller festa.. haha staaaackars mig! Finns människor som har det mycket värre så det är väl ändå en värdslig sak att bry sig om.

Men nu är det så pass att jag vill dricka mojitos, klä upp mig och gå ut och dansa på Fasching. När jag fyller 20 år nu i december ska vi göra EXAKT det. Jag ska köpa en ny outfit kvällen till ära och göra mojitos på förfesten och sen ska vi gå ut och dansa till soul&disco på Fasching. Haha. Bra att man planerar i tid!

Visst är det alltid så att när man inte har pengar till värdsliga ting då är det just då man hittar alla dessa "måste-ha" kläder samt skor och även då som man är som mest sugen på att gå ut och dansa natten lång? Konstigt det där, man vill alltid ha det man inte kan få. Nåväl nu är jag officiellt mellan två jobb så dessa såkallade värdsliga ting får vän ta sålänge. Hoppas nu på att jag får jobbet där jag var på intervju igår! Det kändes jättebra så vi får se hur det går :)

En av de grejerna som jag vill ha nu.. finns på nelly.com


din åsikt, mjau!
Postat av: JUNO

snygg outfit!

2009-09-05 @ 22:11:19
URL: http://jjuno.blogg.se/
Postat av: Sarah

hoppas du får jobbet :) vad är det för jobb?

2009-09-05 @ 23:11:39
URL: http://www.estailo.nu
Postat av: Nilufer

Ja..

Allstå jag menar att mina kompisar skäms för att vara sig själva, att dom spelar nån dom inte är medans jag jag är den jag är fast d inte accpeterar det.. FÖrstår du? ..

Jag är den som kan snacka hur jag vill när jag vill men jag har mina gränser.

2009-09-06 @ 12:03:57
URL: http://nulleew.blogg.se/
Postat av: Lisa

Haha, men vet du vad grejen är? Bara för att vi har skrivit till varandra nu så kommer jag drömma om dig inatt igen :O ! Den onda cirkeln osv...

2009-09-07 @ 02:35:55
URL: http://handsup.bloggspace.se

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0