Systemfel i vanlig ordning

Nä inte riktigt men det händer lite titt som tätt här på jobbet faktiskt. Dock så är det slut med det snart, för jag har sagt upp mig. Yepp you heard me... fast jag inte har ett nytt jobb. Kan tyckas dumdristigt men som man säger så ska man inte döma någon för man gått i dennes skor.. eller säger man verkligen så? Skitsamma jag har mått dåligt på mitt jobb därför sluta jag, ingen vet hur det har vart förutom jag så nu vet ni i alla fall. Har lite på gång i alla fall så förhoppningsvis börjar jag på ett nytt jobb inom en snar framtid. I'll update about that...

Nu verkar det som att det fixat sig så det är dags att köra igång, slutar tre så uppar när jag är hemma igen troligtvis. Bye!

din åsikt, mjau!
Postat av: N E T T

Jag tycker de va bra gjort, spelar ingenroll om man har jobb som väntar eller inte.. Mår man inte bra så gör man inte det och inte ens pengar ska hålla en kvar bara för att.. Det var inte menat helt enkelt och det kommer säkert dyka upp nått snart.. du verkar vara en smart tjej :)

2009-08-26 @ 12:33:39
URL: http://annettek.blogg.se/
Postat av: *Maja*

BRA SKIT!!! <3 Im proud of you baby! Vet hur det var.

2009-08-26 @ 14:59:07
URL: http://dendansandeelefanten.blogg.se/
Postat av: Nilla

Känns det inte bra ska man inte jobba kvar. Pengar betyder ingenting om man inte är lycklig. Får hålla tummarna för att du hittar ett jobb som du trivs med :)

2009-08-26 @ 15:37:10
Postat av: Trees

Fräck header du har!

2009-08-26 @ 23:13:34
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Sarah

grattis säger jag bara! vet hur skitigt det kan vara med telefonjobb och jag sa också upp mig från ett jag mådde skit från utan att ha något annat jobb väntandes men det löste sig iaf. kommer lösa sig för dig med :)

2009-08-29 @ 11:50:32
URL: http://www.estailo.nu

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0