Spizike

Mina höstkicks som snart är påväg till mig! Tänkte slå till på ett par som inte till större delen är vita, som de flesta av mina sneakers är. Nu börjar det bli höst med allt vad det innebär och då kan det vara skönt att de inte blir superskitiga bara av att det blåser liksom haha..

Air Jordan Spizikedin åsikt, mjau!
Postat av: Raffiga råttan som inte är arbetslös längre

SKITSNYGGA :D 25e oktober ska du hjälpa mig o hitta ett par fräscha ;D WAAAH du skulle följa med ikväll kommer va tomt utan dig!!!!!

2009-08-14 @ 18:35:54
URL: http://jessp.blogg.se/
Postat av: N E T T

de va verkligen snygga, mönstret gillar jaggggggg... Jag har svårt för dessa massiva sneakers med tanke på att jag har stora fötter.. iof så passar ju storleken mig,men jag hakar upp mig iaf haha.. Älskar iaf nikes sneakers resten har jag svårt för. men de va riktigt snygga :)

2009-08-14 @ 18:44:58
URL: http://annettek.blogg.se/
Postat av: VIKTORIA TOMIC.SE

Ja snygga!!! Ja vet, håller med dig angående de där med vita skor och höst/vinter.. nu får man nog köra på lite mörkare, knappt så man vågar ta ut dem när de regnar liksom. Ja ska nog även skaffa mig ett par timberlandkängor till vintern, alti bra at ha... et par dr martens hade inte heller varit fel men dom är apdyra.

2009-08-16 @ 14:37:06
URL: http://viktoriatomic.se
Postat av: Mino

shit..hur många sneakers har du nu egentligen?

2009-08-20 @ 15:05:14
URL: http://manreet.blogg.se/

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0