Why I eyez ya!

Hahaha alltså jag och Mirandah har garvat om och om och om och om igen till det här klippet, lika mycket varje gång också! Dålig humor? Jag vet inte men jag tycker den är kul i alla fall! Som Mirandah skrev i sin blogg också så ser han (katten) sjukt rolig ut när han "river av" (citat av Mirandah) näst sista frasen... ahah see for your selfs!


din åsikt, mjau!
Postat av: Miko

Hahaha åh ja han e så jävla toppen..

"Oohh Long John"

2009-04-22 @ 22:03:25
URL: http://explosive.blogg.se/
Postat av: VIKTORIA TOMIC.SE

Du har visa antar jag? :) för det hade jag... du startar ett paypalkonto och sedan kommer det en automatisk mailgrej med din mail när du vunnit en auktion, så då trycker du på pay elelr ågot sådant o då kommer paypal sidan upp så då ska du bara logga in på ditt konto sen kommer resten automatiskt, hur du ska skriva in ditt kontonummer och sådär, ibland behöver man itne de om man redan knytit kontonummret till paypal. Jag var rätt osäker i början, men lärde mig snabbt så tror att du kommer förstå de rätt bra du me, är egentligen inte så jobbigt som d verkar :) ... men så länge de finns pengar på kontot så behöveru inte vänta eller så.

2009-04-22 @ 23:13:27
URL: http://viktoriatomic.se
Postat av: VIKTORIA TOMIC.SE

jarå, du kommer fatta haha... gött! digs och jordans eller? :Dja, det är ett grundpaket i psykologi, så det är typ ett paket med fler akurser i ett.. den slutar nu i maj och ja började någon gång i januari, så sjukt mycke o läsa dock, på engelska, det är galet! tänkte jobba hela nästa halvår typ... fick jobb på mcdonalds idag faktiskt och de känns faktiskt jäkligt bra, då har man iaf nått :) du jobbar som telefonförsäljare nu elle?

2009-04-22 @ 23:24:36
URL: http://viktoriatomic.se
Postat av: VIKTORIA TOMIC.SE

oooh :D nu blir det allt spännande och se vad du fyndat ^^hahahha ja precis, vad skulle vi göra utan cash... ja kan tänka mig att de krävs en hel del tålamod och at man är sansad, ja skule säkerligen bli skitförbanad om någon va otrevlig mot mig i telefon, haha skulle förmodligen fåt parken från ett sådant jobb... fast man vet aldrig, enligt mitt A funkar de och folk är inte så otrevliga. Igår sjung han en tommy nilsson låt för någon o telefon och fick 200 spänn extra haha :D

2009-04-23 @ 11:33:45
URL: http://viktoriatomic.se
Postat av: elin <3

Haha den kattn är såå ball, har sett den innan men kan inte sluta skratta åt den ändå :P

2009-04-23 @ 14:24:19
URL: http://fobiii.blogg.se/
Postat av: överkörda örnen

ooooooh my dog!

2009-04-24 @ 22:18:43
URL: http://mirandahs.wordpress.com/

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0