Vill göra!!

Sitter här hemma och latar mig i min förkylda misär. Slösurfar runt lite på nätet.. klickar in på aftonbladet.. Sofi's mode.. jaha en flik med skönhet.. bläddrar ner och PANG! Vad är detta? En sjukt fin frisyr! Som jag vill lära mig! Nu nu nu nu! Sen att jag är sämst på det här med att fixa hår och dessutom inte vet vad "stylingcréme" är för något är en annan femma. Haha. Jag måste pröva idag. Se om jag eventuellt skulle passa i det. Måste säga att tjejen till vänster passar bättre i frisyren för att hon har rundare ansikte än den andra tjejen, vilket är lovande för min del då jag är den rundaste köttbullen av dem alla. Ha!

Länk till inlägget (fanns två andra frisyrer också som var snygga, men denna är min favvo!)


RosettenSå här såg rosetten ut i nr 1 av Sofis mode. "Den här frisyren är svårjobbad om du har väldigt tjockt eller långt hår. Funkar bäst på axellångt hår." Tips! Vill du ha en blank och slät rosett – börja med att arbeta in en glans­givande stylingcréme och kamma noga så att du får en slät yta.1 Börja med att samla ihop håret i en tofs högt upp på huvudet och fäst med ett gummiband. Var noga så att det inte blir för hårt. Dela upp håret i tre delar.
2 Spara mittendelen och lägg den bakåt. För ihop de andra delarna och forma en rund knut som du fäster baktill. Tupera eventuellt för bättre stadga innan du fäster knuten.
3 Dela på knuten och för fram slingan som är kvar. Det är den som blir ”mitten­bandet”. Försök få igenom hårslingan genom gummibandet så att den kommer ut på bak­sidan. Dölj ändarna i rosetten. Tips! Får du inte slingan genom snodden? Prova att fästa på framsidan och göm ändarna inne i rosetten.
4 Forma till sidorna och avsluta med mycket spray.

din åsikt, mjau!
Postat av: Laura!

Så snyggt! :D

2009-04-09 @ 12:37:55
URL: http://fluffyy.blogg.se/
Postat av: VIKTORIA TOMIC.SE

Min syrra har gjort det där på mig, verkade sjukt enkelt när hon gjortde det, jag börjar få någorlunda koll på det men tycker fortfarande att det är rätt svårt haha :D

2009-04-09 @ 18:43:50
URL: http://viktoriatomic.se
Postat av: Fatima

Samma frisyr som Lada Gaga brukar ha ju.. :)Asså jag har läst det där. Men då debatterades det om hon skulle få göra det eller inte. Trodde inte att det skulle gå igenom.Jag kan förstå att hon vill förstöra hans liv på samma sätt som han förstörde hennes, men frågan är om hon kommer att må bättre efteråt? Aja..

2009-04-09 @ 23:31:56
URL: http://foljfatima.blogg.se/
Postat av: Anna

Å, den där försökte jag också att göra :) Det var svårt eftersom jag har för långt hår :/ men superfin&cool om den lyckas :)


Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0