Noodles

Ikväll blir det nudlar till middag... dels för att varken jag eller Jacke orkar laga ordentlig mat och dels för att vi har en fattig måndad. Så kan det vara.
Imorgon vill jag göra något, även fast jag inte är helt frisk. Jag vill fika eller umgås bara, orkar inte sitta instängd här.. vem vill fika?

Jag har förövrigt äntligen hittat ett par knäskydd till dansen, men det blir inte till att köpa förens den 25:e... men äntligen säger jag bara! Fast alltså, nu måste jag förklara mig här..., jag har hittat på Stadium men det kostar 400:-/styck! Fatta 800:- för ett par mjuka knäskydd, helt sinnessjukt... hittade ett par likadana på en sida här på internätet där de kommer i 2-pack (tupac haha) för 328:- inklusive frakt. Grrrrreat! som Tony the Tiger skulle sagt.


din åsikt, mjau!
Postat av: Lily

heej, jag såg att du skrev till en tjej på hennes blogg att duva duktig på o fixa bloggar, det e jag inte o min behöver akutfixas :D är du snäll o hjälper mig????? Kram!

2008-09-11 @ 21:06:31
URL: http://kubanita.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo, även om det kanske är vettigast så kan jag inte låta bli, det är ju så kul!

Har iförsig spelat fotboll (som tär på knäna extremt) i snart 9 år och opererat en gång förut så jag är ganska härdat. Tack för omtanken!

2008-09-11 @ 21:25:06
Postat av: Marie

Jo jag förstår det, men även om det kanske är vettigast så kan jag inte låta bli, det är ju så kul!

Har iförsig spelat fotboll (som tär på knäna extremt) i snart 9 år och opererat en gång förut så jag är ganska härdat. Tack för omtanken!

2008-09-11 @ 21:25:54
URL: http://mariehultman.blogg.se/
Postat av: mami

Hej !

läste och såg att du är bra på o fixa bloggar...

säg till om du vill ha nåns o fixa så kan u ixa min:D:D

2008-09-11 @ 22:56:58
URL: http://mamiminnie.blogg.se/
Postat av: Alle

Hejsan, såg att du hade frågat http://lorenasanchez.blogg.se ifall hon behövde hjälp så kunde du hjälpa henne. Tänkte fråga dig ifall du ville eller kan hjälpa mig? Fattar ingenting så din hjälp skulle betyda mycket.

Puss alle

2008-09-11 @ 23:22:20
URL: http://amartinez.blogg.se/

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0