Drömmar

Jag har drömt så mycket konstigt inatt... kommer inte ihåg allt men jag har i alla fall drömt jättemycket. Och inte roliga drömmar, bara konstiga och förvirrande. Fast det värsta jag vet är att drömma om att tappa tänder, det har hänt mig jätte många gånger. Jag brukar drömma att de har typ ruttnat på insidan så man ser det inte, men att jag tar på dem så känns det lösa och sen börjar de smulas sönder..skitäckligt är det. Jag sökte lite på google nu och tänderna symboliserar tydligen släktingar.. Jag hittade inget som förkalrade just det jag drömt men detta var ju snarlikt :
"Om en framtand är lös, har blivit svart eller gör ont i drömmen betyder det att en nära vän eller anhörig kommer att bli sjuk eller råka illa ut"

Jaha där ser man. Som tur är så har jag ju då inte drömt om just detta inatt, utan det var ett tag sen nu... eller ja, tur och tur. Vet inte riktigt vad jag tror på.

Hm, nåväl, nog om drömmar. Idag är jag riktigt seg och trött.. såg klart hela säsong 4 av Desperate Housewives... vart riktigt förvånad i slutet, speciellt som att vi alla vet att säsong 5 kommer snart? Jättekonstigt var det... Någon annan som sett det? Nej, nu är det dags för frukost och latte, see ya laterrr....


din åsikt, mjau!
Postat av: M.

Jag drömmer också jätte ofta om att jag tappar tänderna, asså typ alla tänder.. As äckligt!

2008-09-19 @ 13:48:10
URL: http://explosive.blogg.se/
Postat av: michan

Okeey låter tamam! holla at me när du vet ok ! jag e intreserad du ska få se mina sen så kanske vi kan deala lite...

hmm igår så va jag inne på jouqins street ett tag sedan hade jag mina afro klasser så va tvunga å gå efter halva .. vrf ? :)

2008-09-19 @ 14:53:57
URL: http://miichaan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vad sööt katt :D hihi

2008-09-19 @ 14:55:07
URL: http://celebratelife.blogg.se/
Postat av: agnes

fin bild:)

2008-09-19 @ 16:23:32
URL: http://rosetter.blogg.se/
Postat av: BejlaP

jävligt söt:)

2008-09-21 @ 21:13:20
URL: http://bejlaperidott.blogg.se/

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0