Inflyttningsfest hos Mirandah & Malin

Festen igår var riktigt kul. Jag kom hem till damerna lite tidigare för att hjälpa till med diverse förberedelser. Jag gjorde bland annat drinkarna med Mirandah, som förövrigt var jäkligt goda och snygga! Malibu är min favorit numera haha! Vi hade i alla fall två olika sorters drinkar, en syrligare och en sötare. I den söta var det Malibu, Vodka, Ananasjuice och röd Grenadine, i den syrligare var det Vodka, Schweppes citrus, lime och blå Curacao. Åh dom blev så bra haha!

Runt åtta började det droppa in folk och sen kom det fler och fler i omgångar. Vi rökte vattenpipa, drack och hade allmänt trevligt. Jag blev dock lite väl berusad och med det rätt trött.. inte helt full utan mer.. trött? jaja, jag och Jacke åkte i alla fall relativt tidigt eftersom han skulle upp och jobba idag och jag var helt seg. Men kvällen var i alla fall bra som sagt och ajg träffade många nya människor vilket alltid är kul! Som jag skrivit tidigare så var det ganska blandat med folk från olika vänskapskretsar och så.

Nu ska jag gå upp och köpa sojakorv och sen svulla framför tv:n, men jag har gjort ett vackert kollage här som ni ska få se. Resten av bilderna åker upp på ansiktsboken under dagen.


din åsikt, mjau!
Postat av: C

Drinkarna ser jättegoda ut :D

2008-12-07 @ 14:52:14
URL: http://camillaelisabetlyktberg.blogg.se/
Postat av: JENNA

din layout rockar fett :))

2008-12-07 @ 15:08:08
URL: http://gucciime.blogg.se/
Postat av: Mirandah-http://mirandahs.wordpress.com

Åh va fint collage du gjort! å vad kul att ni alla kom och gjorde vår inflyttningsfest toppen! Ser fram emot din födelsedags fest nu också, kommer bli minst lika kul:) Och vad duktiga vi var på å göra drinkar! De blev ju hur bra som helst!

2008-12-07 @ 17:43:17
URL: http://mirandahs.wordpress.com/

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0