Dansa tills lamporna tänds

Orka att klubben stängde kvart i tre igår? Jaja det var väl bäst för då hann i alla fall både jag, jess & linnea med rätt buss :)

Det var en riktig toppenkväll igår! Vi var först ett helt tjejgäng (+ Henke haha.. & Hatef) hemma hos Ida och förkröka sen drog vi in till stan till en klubb som heter Mango (Dem Bow) där det spelades hiphop, reggeaton och dancehall. Där dansades det för fulla muggar, det var riktigt kul! Hittade en ny kompis där som jag snackade om dans med, älskar när det händer haha! Kommer dock inte ihåg vad denne hette men det var så skumt för jag såg direkt att han var dansare haha.

Usch jag mår inte så bra idag kan jag ju lova. Hade faktiskt inte tänkt och dricka så mycket men det gick inte så bra haha... idag ska jag dock, trots skicket jag är i, åka in till stan och köpa nya kicks. SNS har mellandagsrea med bland annat tag 2 betala för 1!!! Så jag måste bara dit. Är också bjuden hem till Felice men kom på idag att vi blivit bortbjudna tidigare som vi lovat att gå på så får se om jag hinner med det... =/

Grattis Felice på 21 års dagen, hoppas du får allt du önskar dig! <3


Såhär fresh är jag INTE idag hahaha!

din åsikt, mjau!
Postat av: Laura

åh vilken härlig kväll du hade!!

2008-12-26 @ 13:51:33
URL: http://fluffyy.blogg.se/

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0